Lunin net Lunin koledar Moje ZdravjeHoroskop Modre misli LN Forum LN Blogi Razglednice
LN Magazin
Prijavi se Registriraj se Vpis novosti
Osveženo: 30. september 2016, 05:12
  Astrologija
  Zdravje
  Kristali
Zadnje novice
Zdravilni parki – zabloda?
Da je z zdravilnimi parki nekaj zelo narobe, mi je postalo dokončno jasn...
Amuleti in talismani
Včasih so ljudje iskali v njih zlasti zdravje in zaščito, danes pa predv...
ASTROLOGIJA ZA VSAKOGAR
Z veseljem vam sporočamo, da je izšla prva knjiga iz zbirke ASTROLOGIJA ...
Novi prispevki


Razno

KAJ ANGELI PRAVIJO O DENARJU


Avtor: MARJETKA NOVAK  |  Popravljeno: četrtek, 8. julij 2010


KDAJ SMO BREZ DENARJA? 

Takrat, ko smo čustveno na tleh.

Ljudje pogosto mislijo, da si ne smejo želeti stvari zaradi svojih negativnih prepričanj.

Resnica je, da si lahko želimo kar koli, da le s tem nikogar ne prizadenemo: trdnejše zdravje, več veselja, duhovni napredek, več denarja, zasebno podjetje, močnejšo vero in zaupanje v Boga, več ustvarjalnosti, boljšo intuicijo, novo hišo, izpolnjujoče partnerstvo, večji avto in še in še bi lahko naštevala.

Metafizični zakon obilja pravi, da ima kozmos neomejen vir obilja za vse duše. Lahko uživamo v obilju zdravja, ljubezni in denarja.
Obilje lahko pritegnemo s tehnikami, kot so vizualizacija, meditacija, molitve in pozitivno mišljenje. Lahko pa prosimo za pomoč tudi angele manifestiranja, angele obilja, boginjo obilja in nadangela Sachiela in Samuela. Za transformacijo naših negativnih energij (miselnih in čustvenih vzorcev) pa lahko zaprosimo mojstra St. Germaina, angele zdravljenja, angele vijoličastega plamena in vijoličasti plamen.

Ko želimo nekaj manifestirati v svojem življenju, moramo najprej natančno vedeti, kaj hočemo. Zavedati se moramo tudi namena. Čeprav natančno vemo, kaj hočemo, moramo dopustiti univerzumu, da se naša želja (cilj) zgodi na najboljši možni način. Če smo preveč omejeni glede tega, kar naj bi se zgodilo in kako, lahko preprečimo boljši rezultat. Imejmo močno namero, vendar ne izsilimo določenega rezultata. ……………………..

 KAJ PRAVIJO ANGELI O DENARJU
Kaj je denar?

Denar je samo božanska energija. To je vitalna energija, zato je treba razumeti, kako se spravi v gibanje, kako deluje.
Poznate rekla in pregovore, denimo, da je denar umazan, da če imaš denar, nisi duhoven, da je privarčevani denar zaslužen, da si nekdo ne zasluži denarja, da je denar zlo, da je nekdo reven kot cerkvena miš?

Pogosto je vzrok za taka prepričanja v našem otroštvu. Le kolikokrat so nam starši rekli: »Boš že videl, še lačen boš!« ali »To je predrago, saj nimamo denarja« …


Lahko pa je vzrok tudi v preteklih življenjih, zato se moramo te čustvene in miselne »navlake« hitro znebiti. Priporočljivo je, da se začnemo čim prej reprogramirati in da odstranimo blokade, ki nam preprečujejo živeti v obilju.

MOJA IZKUŠNJA

Bila sem zelo uspešna podjetnica, in ko zdaj gledam nazaj, vem, da sem imela tudi pravi odnos do denarja in obilja.

Pozneje, ko sem začela obiskovati različne duhovne delavnice, sem srečevala tako imenovane duhovneže, ki pa so bili večinoma »cerkvene miši«, in sem se navzela prepričanja, da materialno obilje ni duhovno. Zato sem počasi dobivala slabo vest, ker sem imela veliko denarja, drugi pa ne. In tako sem ostala skoraj brez vsega.

A ko sem spoznala svojo zmoto, se ni bilo tako lahko reprogramirati. Vendar mi je uspelo.

Moramo se reprogramirati in spremeniti prepričanje, da je denar izvor vsega zla. To utegne biti tako močno zasidrano v naši podzavesti, da občutimo krivdo, če imamo denar. Zato čim prej poiščimo način, da se reprogramiramo. Ta knjiga bo s svojimi tehnikami lahko v izdatno pomoč.

Pomemben je odnos do denarja. Z denarjem ni nič narobe. Enako velja za energijo. Z energijo ni nič narobe – ni slaba ali dobra, pomembno je samo, kako jo uporabimo. Za dobre ali slabe namene.

Poglejmo, na primer, električno energijo: lahko jo uporabimo za razsvetljavo ali pa za ubijanje ljudi.
 
Denar preprosto potrebujemo, da lahko delujemo. A ko ga imamo veliko, se moramo pravilno odločiti, kaj bomo naredili z njim, za kaj ga bomo uporabili: ga bomo kopičili iz požrešnosti ali uporabljali za višje namene.

MARJETKA NOVAK, www.svetangelov.com

Poslji LN razglednice
Lunin forum
Pošlji stran prijateljem
Na vrh

| © 2000-2016 EyeCatching | ISSN 1581-2332 | Vse pravice so pridržane |
Vsebina je na voljo vsakemu obiskovalcu brezplačno v osebne namene. Vsi teksti, grafično oblikovanje in ilustracije
so avtorsko delo in jih ni dovoljeno objavljati, prenašati ali kako drugače razširjati brez pisnega dovoljenja avtorjev.
Lunin net gostuje na hitrih in zanesljivih strežnikih podjetja INFOBIA.