Hitri skok na vsebino

Za nemoteno delovanje te spletne strani uporabljamo piškotke. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z našo politiko piškotkov. Nadaljuj
Fotka
- - - - -

Ali boste lačni, ali boste kuhali?

Avtor: Dana R. , 17 april 2015 · 3 626 Ogledi


Hodim na delavnico in meditacijo in na terapije in nič ne pomaga. Kako vem, da mi bo pomagalo? Kako vem, da je to zame in mi bo dalo odgovore?

To so dvomi in vprašanja ljudi, ki iščejo srečo.... Ja, kako? To, kar iščeš to tudi dobiš. Če iščeš zmedo, dobiš zmedo. Če iščeš rešitev,dobiš rešitev. In če iščeš terapijo/ delavnico, ki ti bo pokazala pot - dobiš.

Kako? Predstavljate si, da greste na kuharski tečaj in tam vam pokažejo kako se kuha in po koncu tečaja vam dajo kuhalnico in lonec. Greste domov, kuhalnico in lonec postavite v omare in rečete - še vedno sem lačn. Škoda denarja za tečaj. 
Ali pa začnete kuhati - orodje imate, Kuhate vsak dan. Uživate v kuhanju. Ustvarjate. Delite znaje. In postanete mojster v kuhanju. - Tečaj vam je spremenil življenje.
Zakaj? Ker ste vsak dan uporabljali orodje, ki ste ga prejeli. Vsak, ste si vzeli čas zase in delali na tem, da življenje postane čarovnija.


 

 
Tagi

    Zadnje objave

    Najdi na mojem blogu

    Aktivni uporabniki: 0

    Člani: 0 - Gosti: 0 - Skriti člani: 0

    Kategorije