Hitri skok na vsebino

Za nemoteno delovanje te spletne strani uporabljamo piškotke. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z našo politiko piškotkov. Nadaljuj
Fotka
- - - - -

Bars terapija

Avtor: ReaDana , 26 januar 2016 · 1 444 Ogledi

terapija dvig energije sproščanje odstranitev blokad
Bars terapija Poznate Bars terapijo?
 
Povedala bom svojo izkušnjo, ko sem terapijo spoznala v letu 2014. Ko sem brala o Bars terapiji na netu me je to privlačilo kot magnet. Že nekaj let se spogledujem z masažo točk na glavi, obrazu, podplatih in rokah - vsi vemo, da se tam nahajajo točke za notranje organe. Zanimalo me je kako to deluje, če nekdo samo polaga prste na določene točke na glavi. In odšla na delavnico.
 
Po predavanju smo začeli delati na masažni mizi. In že prva točka  Trak vsadkov me je počasi zazibala v Theta stanje. Vsaka točka je posebej grela in telo je postajalo lažje, mehko in sproščeno. Bars terapijo sem tisti dan prejela 2x po cca 30 min. In po tem sem bila polna energije, potrebovala sem manj počitka, ker sem mamica dveh otrok je to dragoceno. Glava je bila polna idej, ki so se z lahkoto realizirale, vse kar sem se lotila je steklo z lahkoto.
 
Zakaj? Pri terapiji se leva in desna stran možganov postavita v ravnovesje. Misli se umirijo. Fokus misli je tukaj in zdaj. Zato imamo več energije in koncentracija se izboljša. Občutek je kot po dobrem in kvalitetnem spancu.
 
Potem se povabila prijatelje in naredila poskusno terapijo še pri njih in vsi so bili navdušeni celo tisti, ki so prišli zaradi mene in ne zaradi sebe. Tudi stranke, ki pridejo na terapijo, poročajo o spremembah, ki so takoj vidne.
 
Vsak korak do sebe je poseben in prinaša izziv.
 
Peace, Renata
Bars terapijo izvajam v Ljubljani

 

cena je 25 EUR za 30 min Bars terapije..

 

Eni pravijo terapiji - sprememba življenja...

  • Prijavi

Zadnje objave

Zadnji komentarji

Najdi na mojem blogu

Aktivni uporabniki: 0

Člani: 0 - Gosti: 0 - Skriti člani: 0

Kategorije