Za nemoteno delovanje te spletne strani uporabljamo piškotke. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z našo politiko piškotkov. Nadaljuj
Lunin net

Hitri skok na vsebino


Fotka

Lunini vozli


  • Prijavi se, če želiš komentirati
- - - - -
168 komentarjev na to temo

#101 alkimistka

alkimistka
  • Vajenček
  • PipPipPipPip
  • Št. objav: 54

Objavljeno: 20. december 2006, 11:35

Kaj pa true Node v 10 hiši v levu? Tole ni se noben opisal....

#102 lia

lia
  • D član
  • Št. objav: 8 590

Objavljeno: 20. december 2006, 11:37

xcivx pa glih tega ne vemo, ki pa kak za roge primit :sori: pa tud če ga primem tega bika za roge :sori: a bo kaj drugač...

a res ne more kdo kaj napisat , ki mu je to ratalo :o|o: x?x
....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

#103 silki

silki
  • Lunatik
  • Št. objav: 3 171

Objavljeno: 20. december 2006, 11:57

ratalo al ne ratalo,...da se da,.....xcivx

pismu, men ni problem (al se mi pa iluzorno zdi) handlat s temi "poslanstvi",....klinc, se mi bl dozdeva, da bi na stara leta (aja, sej mrbit pa ne bom dočakala) rabla še en "vozelj"....je ta že prežvečen .... x:px

južni vozu v 3. bajti,....severni v deveti...... x;)x
Samo šibki se ne upajo biti pravični.

Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji.

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

#104 lunca

lunca
  • Lunatik
  • Št. objav: 4 059

Objavljeno: 20. december 2006, 12:11

Kaj pa true Node v 10 hiši v levu? Tole ni se noben opisal....


xrolleyesx Na dolgo in široko imaš to napisano v vsakem učbeniku. Na kratko in po domače povedano pomeni, da je tvoja karmična naloga služba, kariera, družbeni vzpon. Ponavadi se taki ljudje bolj nagibajo k življenju doma, pridne gospodinje, delo doma in podobno, na svoj karmični dolg pa pozabljajo. x;)x

#105 klarus

klarus
  • Lunatik
  • Št. objav: 10 165

Objavljeno: 20. december 2006, 12:14

Lunini vozli v 12 znamenjih



Severni Lunin vozel v Ovnu - Južni Lunin vozel v Tehtnici

Vaša pomembna naloga v tem življenju je, da se več upate, da zastopate bolj jasno vaša stališča in da razvijete vašo samostojnost. Dajete lahko le toliko, kolikor imate! Motnje bodo lahko nastali pri najdenju samega sebe in samo-uresničitve pri tem, da iz navade pričakujete od drugih preveč, da imate neupravičene pravice in da mislite, da je svet bil samo zato ustvarjen, da se imate vi dobro. Pri tem morate paziti, da je cilj uresničitve le tako možen, če upoštevate tudi druge osebe in jih spoštujete, ter jim dovolite da razvijejo lastno individualnost, da gredo lahko svoja pota in da so z vami v harmoniji.



Severni Lunin vozel v Biku, Južni Lunin vozel v Škorpijonu

Mirne volje lahko koristite še bolj vaše prebrisanost, domiselnost in praktične sposobnosti. Zelo dobro znate ravnati z materialnimi vrednotami in privlačite posest, kakor tudi osebe, ki si so negotovi. Tem osebam morate pomagati, da odo razvili moč, vendar pa morate paziti nato, da ne boste postali odvisni od njih. nekateri astrologi govorijo o zlorabi seksualne energije v prejšnjem življenju (južni vozel v Škorpijonu). Sedaj morate spremeniti poželenje v ljubezen in strmenje po moči v spoštovanje.



Severni Lunin vozel v Dvojčku, Južni Lunin vozel v Strelcu

Življenje od vas zahteva, da se ukvarjate intenzivno z drugim osebam in družbo. Ne morete kar svetu obrniti hrbet in ostajati v ozadju z vašimi prepričanjem in mnenjem. Možnost imate spoznati različne ideje. Poživite lahko vaše okolje z svetovno odprtimi, optimističnimi nazori. Zato je potrebno da opustite nekatere od vaših starih predsodkov in si dopustite, da pride do izmenjave mnenj čeprav ste pretirano individualistično usmerjeni.



Severni Lunin vozel v Raku, Južni Lunin vozel v Kozorogu

Vaše ideale in energije ki jih umirajte na domačo področje in družino, lahko pripelje do solidne podlage, in izpopolnitve. Pogoste ste ključna oseba v družini ali ožji življenjski skupnosti. Senzibilen ste in imate globoko sočutje za skrbi in pomanjkljivosti drugih. Morda pa si želite več javne pohvale ali dosežek celo pozicijo moči. Če je tako morate preveriti, ali ne igra pri tem vaša ranjena nečimrnost pri tem vlogo: premisliti morate tudi ali sta vredna javni uspeh in javno spoštovanje toliko, da bi zaradi tega trpelo družinsko življenje. Sprememba: Materialne misli je potrebno podrejati finemu, občutljivemu sočutju.



Severni Lunin vozel v Levu, Južni Lunin vozel v Vodnarju

Imate vodilne sposobnosti, pri tem pa morate biti neodvisni. Ste toplo-srčni in imate zdrav ponos, kar je znak da se marate. Če imate občutek, da ste za zgoraj omenjene zadeve premajhna riba, potem vam manjka pogum, kar pomeni, da se morate kultivirati sposobnosti vodenja.



Severni Lunin vozel v Devici, Južni Lunin vozel v Ribi

Vaše velike sposobnosti so Jasnost mišljenja, direktnost v vedenju, sposobnost razločevanje pri razsodbi in duševna odkritost, ki pa jih morate šele razviti. Ne bom vam pomagalo, če se boste pognali v beg pred življenjem, se predajali le čutnim izkustvam.



Severni Lunin vozel v Tehtnici - Južni Lunin vozel v Ovnu

Najbolj vas veseli, če zmagate brez napora in če lahko uživate življenje, brez da vam je potrebno kaj veliko storiti. Zadosti ste diplomatski, imate okus in ste privlačni, s tem pa veliko »pade kar iz neba«. Vaša naloga je, da ne vstajate v samoljubju, ampak se potrudite za druge in za njihovo ljubezen, ter jim služite. To pa ni lahko, posebno ker delate ravno tako, kot vam je volja, ste jezni in bi radi izpustili agresijo ali pa bi najraje šli z glavo skozi zid.



Severni Lunin vozel v Škorpijonu - Južni Lunin vozel v Biku

Za iskanje pravih vrednotite pripravljeni izzvati najbolj skrajne življenjske situacije, ker poskušate preživeti. Namen je da ne povozite druge z vašo energijo. četudi boste morda omahovali, ker bi to pomenilo ogrožanje vaših materialnih ciljev in odcepitev od udobja, je pri tem pomembno, da se ne lotite tega z nasilno uveljavitev.



Severni Lunin vozel v Strelcu - Južni Lunin vozel v Dvojčku

Pridobili boste v življenju če boste bolj odprli vaše obzorje, s potovanjem v tuje dežele spoznavanje tujcev in, kultur in novih spoznanj. Lahko bi celo postali pionir na vašem področju. Sicer pa se izražate kar direktno, in morda s tem druge ranite. Potrebno bo tudi nadzorovati vašo površnost in si privoščiti več stabilnosti – s tem pa ni nujno da boste s tem omejili vašo željo po svobodi!



Severni Lunin vozel v Kozorogu, Južni Lunin vozel in Raku

Vaš poklic in po možnosti delo v javnosti je za vaš pravi življenjski eliksir. Če boste premišljeno dela na vaših poklicnih idealih, imate uspeh, lahko pomagate drugim s tem pa si ustvarite fundament. V prvi polovici se bolj izogibate javnosti in se raje ukvarjate z domačimi ali hišnimi zadevami, saj ste duševno tam bolj doma, kot zunaj. Vendar pa boste spoznali, da izpustitev energije v javnosti lahko prinese tudi zadovoljitev notranjih sil. Drugače boste namreč imeli doma več nedokončanih projektov in na koncu zadevo gledali skozi rožnata očala.



Severni Lunin vozel v Vodnarju, Južni Lunin vozel v Levu

Spoznati morate vašo vlogo in naloge v družbi. Razvoj lahko podprete s dejavnostjo na socialnem področju. V tem življenju ni pomembna vaš sijaj in vaša slava (kot nekoč), ampak kaj bi lahko koristnega storili za človeštvo te je potrebno odkriti, širiti in jih graditi, da bodo imeli vpliv na družbo.



Severni Lunin vozel v Ribah, Južni Lunin vozel v Devici

Vaša nadarjenost je, da imate sočutje za usodo mnogih oseb; znate spoznati kateri vzorci obnašanja ter svetovni nazori so preveč odreveneli in ne veljajo več, in imate slutnje in inspiracije o smislu življenja in poti duše. Ali ste jih že odkrili in jih razvili? Verjetno se še vedno trudite, da bi uskladili jasen red, metode ter vašo kritiko iz navade s pritekajočo intuicijo in transcendenco. Vaša preobrazba je v tem, premagate skepso in načrtovano strmenje po varnosti, kajti to je vaša stara karma. namesto tega bi bilo bolje da bi dopuščali več prostora senzibilnosti, sentimentalnosti, idealizmu in se bolj odpirali nezavestnemu in z višjo inspiracijo



Lunini vozli v hišah



Južni vozel v 1. hiši – Severni vozel v 7. hiši

V prejšnjem življenju se je oseba preveč ukvarjala sama s seboj, živela je zaprta sama vase, ali pa je bila celo egoistična; sedaj mora živeti bolj javno ali pa se posvetiti drugim.



Južni vozel v 7. hiši - Severni vozel v 1. hiši

Tu velja obratno. Oseba je pustila, da so jo vodili drugi, ali pa je upoštevala samo mnenja drugih, morda se je tudi povsem posvetila svojemu zakonskemu življenju itd.. Sedaj mora razvijati svojo samostojnost, svojo av­tonomijo, spoznati samo sebe, ne da bi se ji bilo treba opirati na ljudi okrog sebe.



Južni vozel v 2. hiši - Severni vozel v 8. hiši

V prejšnjem življenju se je oseba ukvarjala predvsem z zemeljskimi dobrinami; sedaj se mora od tega odtrgati in sprejeti negotovost ali nestabilnost.



Južni vozel v 8. hiši - severni vozel v 2. hiši

Oseba se je v prejšnjem življenju zadovoljila z življenjem na meji realnega; sedaj mora njeno znanje obroditi sadove, vključiti mora dobljene izkušnje, predvsem na področju spolnosti.



Južni vozel v 3. hiši - Severni vozel v 9. hiši

oseba si je nabrala obsežno praktično znanje. V tem življenju si mora pridobiti bolj vzvišeno vedenje, učiti druge tisto, kar je spoznala ali pa se odmakniti od svoje okolice.



Južni vozel v 9. hiši - Severni vozel v 3. hiši

je imela v prejšnjem življenju najvišje vedenj, mora to znanje uporabiti v korist drugih.



Južni vozel v 4. hiši - Severni vozel v 10. hiši

je bila preveč navezana na svoje korenine, dom, sedaj se mora izžeti v zunanjem svetu.



Južni vozel v 10. hiši - Severni vozel v 4. hiši

Nasprotno pa je ta oseba živela preveč v javnosti, da bi se dovolj zanimala za svojo družino, sedaj se jo mora ustvariti in jo varovati, morda se bo zaradi tega, ker je bila prej preveč usmerjena v javnost, sama oklenila intimnih, družinskih vrednot.



Južni vozel v 5. hiši - Severni vozel v 11. hiši

je v prejšnjem življenju živela preveč egoistično in individualistično ali samo z mislijo na trenutne užitke; sedaj mora svojo čustveno sfero povečati in se posvetiti radosti drugih, skratka usmeriti se v kolektivno.



Južni vozel v 11. hiši - Severni vozel v 5. hiši

prejšnje življenje je temeljilo na prijateljstvih in podpori drugih. Oseba bo sedaj lahko ustvarjala sama zase. Veliko se bo morala ukvarjati tudi s svojimi otroki in njihovim razvojem.



Južni vozel v 6. hiši - Severni vozel v 12. hiši

po življenju, posvečenem malim vsakdanjim problemom, se bo lahko oseba sedaj posvetila višjim ciljem, na primer pomagala bo trpečim ali pa se bo posvetila meditaciji v samoti.



Južni vozel v 12. hiši - Severni vozel v 6. hiši:

oseba je živela osamljeno, trpela je zaradi pomanjka­nja svobode, vendar pa je zaradi tega razvila posebno modrost. Sedaj bo morala uporabiti svoje karmične izkušnje in pomagati olajšati vsakdanje življenje drugim. Lahko gre tudi za obvladanje zdravilskih veščin.



Os zodiakalnih znamenj, v katerih se nahajajo lunini vozli, nam pomaga s podatki, prav tako pa tudi aspekti, ki jih tvorijo s planeti: Neharmonični aspekti lahko pomenijo zapleteno inkarnacijo, harmonični aspekti pa uspešno in cvetočo karmo.
There is
One Mind,
One Truth,
One Source in the Universe,
and I AM ONE with ALL there is."

#106 lunca

lunca
  • Lunatik
  • Št. objav: 4 059

Objavljeno: 20. december 2006, 12:14

ratalo al ne ratalo,...da se da,.....xcivx

pismu, men ni problem (al se mi pa iluzorno zdi) handlat s temi "poslanstvi",....klinc, se mi bl dozdeva, da bi na stara leta (aja, sej mrbit pa ne bom dočakala) rabla še en "vozelj"....je ta že prežvečen .... x:px

južni vozu v 3. bajti,....severni v deveti...... x;)x



x:Dx x:Dx x;)x Sej ga mogoče dobiš, tretji vozel mislim. x:Dx
No tale južni ti fajn služi, da te majo v tvoji bližnji okolici radi, znaš komunicirat prima, vse kar se veže na tretjo hišo, ker pa si pridna, ti že ratuje tudi delo v deveti hiši (filozofija, religija, višja zavest), zato tretjega ne boš rabila, ker si precej dobro poštekala stvar . :palec: Enim pa to žal ne rata, zakaj pa ne, to pa "uni gor vedo". x;)x

#107 klarus

klarus
  • Lunatik
  • Št. objav: 10 165

Objavljeno: 20. december 2006, 12:15

severni vozl v prvi, v strelcu xrolleyesx marsikaj razjasni x:o)x
There is
One Mind,
One Truth,
One Source in the Universe,
and I AM ONE with ALL there is."

#108 lunca

lunca
  • Lunatik
  • Št. objav: 4 059

Objavljeno: 20. december 2006, 12:19

severni vozl v prvi, v strelcu xrolleyesx marsikaj razjasni x:o)x


:palec: Aha, to pa, no saj moj v prvi hiši v ribah precej podobno zahteva. x;)x

#109 lia

lia
  • D član
  • Št. objav: 8 590

Objavljeno: 20. december 2006, 12:22

x:Dx x:Dx x;)x Sej ga mogoče dobiš, tretji vozel mislim. x:Dx
No tale južni ti fajn služi, da te majo v tvoji bližnji okolici radi, znaš komunicirat prima, vse kar se veže na tretjo hišo, ker pa si pridna, ti že ratuje tudi delo v deveti hiši (filozofija, religija, višja zavest), zato tretjega ne boš rabila, ker si precej dobro poštekala stvar . :palec: Enim pa to žal ne rata, zakaj pa ne, to pa "uni gor vedo". x;)x



:eek: pa ne me hecat, a jih lahko pridelaš več kot 2

če si fejst poredn , a pol pa še po pouku ostat xrolleyesx
....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

#110 lunca

lunca
  • Lunatik
  • Št. objav: 4 059

Objavljeno: 20. december 2006, 12:36

x:Dx x;)x Šala, šala, to midve s Silki samo tko za štos.

#111 klarus

klarus
  • Lunatik
  • Št. objav: 10 165

Objavljeno: 20. december 2006, 13:02

:palec: Aha, to pa, no saj moj v prvi hiši v ribah precej podobno zahteva. x;)x

aspekte mam pa:
pluton sekstil
neptun konjunkcija
jupiter kvadrat
merkur Semisquare


xnckrivx
There is
One Mind,
One Truth,
One Source in the Universe,
and I AM ONE with ALL there is."

#112 Samson23

Samson23
  • Lunatik
  • Št. objav: 7 173

Objavljeno: 20. december 2006, 13:19

..jaz mam focle fulll aspektirane... ni planetada ne bi mel aspekta.... razen lune in jupitra... no pol mi pa tamala se njenga sevrnga gor prpele in zdaj mam vse pokrite... x:Dx
You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.
Frank Zappa

#113 silki

silki
  • Lunatik
  • Št. objav: 3 171

Objavljeno: 20. december 2006, 13:26

"Oseba si je nabrala obsežno praktično znanje. V tem življenju si mora pridobiti bolj vzvišeno vedenje, učiti druge tisto, kar je spoznala ali pa se odmakniti od svoje okolice"

hi, hi,....tole pa pogodak u crno!! x:px Klarus kje si to snela? x:)x


A ne Lunca, xDDx ....pridno "meditirat"....pa bom v naslednjem lifu čist okoliško odmaknjena,...v zgornjih sferah,.....brez vozlov,..sam "dol" gledala, pa kšnga s teleščkom "navdahnila".......pismu, sam, a ni brez teleščka bit dolgcajt........ x;)x xDDx


Lia, vsak prfoks se slej k prej naveliča,....ti kr pri svojmu tempu ostani....pa svojo "musko" posluši,...ostali nej se po svoji vozlajo.... x;)x xDDx
Samo šibki se ne upajo biti pravični.

Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji.

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

#114 klarus

klarus
  • Lunatik
  • Št. objav: 10 165

Objavljeno: 20. december 2006, 13:30

astrodamus x;)x
There is
One Mind,
One Truth,
One Source in the Universe,
and I AM ONE with ALL there is."

#115 Lisbona

Lisbona
  • Lunatik
  • Št. objav: 3 566

Objavljeno: 21. december 2006, 18:01

Jz pa severni lunin vozel v tehnici,južni lunin vozel v ovnu...in južni vozel v 2.hiši,severni vozel v 8.hiši.
:palec: neki kar drži. x^x

Klarus xsrcx

Kaj pa aspekti x?x A mi lahko,kdo(mislim na lunco x:)x )mal obrazloži??
venera konjikcija južni vozel(2.hiša-oven)
mars(1.hiša,vodnar) sextil južni vozel
in
venera opozicija severni vozel
mars trigon severni vozel


Hvala!!
Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.
Richard Bach

#116 nataly

nataly
  • D član
  • Št. objav: 8 410

Objavljeno: 26. december 2006, 18:46

Pogledala še jaz. Severni na 28, vodnarja -3.hiša, južni pa v levu -9.hiša in ne tvorijo nič aspktov..

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

 


#117 bast

bast
  • SkorajOdvisnik
  • Št. objav: 562

Objavljeno: 20. januar 2007, 11:30

severni vozel v 12. hiši :eek: :palec:.

jupi, si še okrog?

#118 free

free
  • Srebrni član
  • Št. objav: 16 801

Objavljeno: 21. januar 2007, 21:34

hm, vecina ne drzi ala pa sem ze presegel.
pekel. ja... :sori: nebesa pa tudi (vsaj malo) x;)x

True Node po slovensko lunin vozel imas v osmi hisi?
:) in tele aspekti ki si jih nastel koliko stopinj si pa uposteval?

No za danes naj ti povem kaj te matra in kaksno karmo imas:
S tem kuninen vozlom imas notranji boj na fundamentalni ravnini, Tvoj karam (oz. dusa iz prejsnega zivljenja je bil ekstremno posesivna oseb an amaterialnem pdrocju kakor na seksualnem podrocju) Tvoja naloga je sedaj te premagat. Lunin vozel pravi da tezko najdes smisel v tem cesar se nemores lastiti. Ljubousmen si na vse ki nekaj imajo, ker bi rad imel tudi sam, vse kar vidis. Morda custis nek notranji nenasiten nagon do tega, le redkokdaj je mozno te spraviti iz cilja, kadar si si vpicil, da bi rad nekaj imel,
Ponavadi daje lunin vozel clovek izjemen seksualno moc, razumsko gleda perevertirano na seksualnost. V tebi je lahko nekaj animalicnega, ki ga bos kazal odprto brez sramu ali pa pokrito kot odklon in nezaslisanost njenega vpliva na civilizacijo. V preteklem cloveku tista oseba ni imela razumevanje za vrednote drugih. Sel je svojo pot, in se ni oziral na druge, s casom je razvila tako visoke vrednote, da jih ni mogel nikoli doseci. Tudi ce je nekatere dosegel, je se vedno ostalo nekaj , za kar je mislil, da bodo vedno ostale nedosegljive. Ta oseba iz preteklosti se je obnasal dobesedno kot osel, ki je seldil korencku nevedoc da je v bistvu on sam tisti, ki nosi korencek v roki.
Njegovi ljudi bi mu radi ustregli z vsemi, celo po zvezde bi sli zanj, vendar tega niso storili, kjer so si zavedali , da bdo slej ali prej koncali kot igraca, za katero se bo on navelical in vrgel v kot, ker ima vedno nove in nove interese. Dostikrat zamenjas morda kvantiteto z kvaliteto - na ja v bistvi hoces VSE!
V vsakem pogledu si ekszesive, vendar zate ni lahko se spemeniti, tudi tedaj ne ko ze spoznavas da to ni zate dober in te to morda vodi v propad. Ta ekszesivnost te pripelje tako dalec, da tudi ob spoznavanju napake, ne vidis vec zacetka in tako slahka ne najdes pot nazaj, zaradi tega potem nadalujes pot, ceprav ves da ta zate ni prava, vendar drugi moznosti v tvojih oceh ne vidis.
V nekaterig primerih celo tako pretiravajo ljudje z tem, da se sami sebe spravijo v tezaven polozaj in v sporom z zakonom (pravnim).Tudi v tem primeru, tezko spoznavajo da niso imeli prav - namesto tega poskusajo drugi ljudji prepricat da so imeli oni prav. In tako postane vedno vecja godla. nekateri so z lunin vozlem doziveli hudo bolezen, ki ji jim je skoraj odvzela zivljeje - skoraj sem rekla - niso pa umrli - po prestanku te bolezni so zaceli sele vrednotiti zivljenje.
Znani so mi tudi primeri ki so dozivljali na podrocju seksualnosti tako neprijetne dogodivscine, da so zacele sebe podrobno analizirati in da bi na ta nacin zvedli ali so oni vzrok zato da se jim vedno ista nprijetnosti zgodi. Vendar so tudi tako ekstremni da celo unicijo to kar so si pridobili.
Tako je vecina teh ljudji se zaceli ukvarjati z okultnimi reci ( Reiki itd.) iz katerih so ponavadi dobivali zadostne informacije za transformacijo lastne osebnosti.
No ni vazno kaj pocnejo, nekako je vedno isto - zabredejo v hud kaos, iz katerega kot ekstremisti nekako ne pridejo ven, ker jim primankuje enregija zato.

Na drugi plati je partnerstvo za njih izjemno pomembnoo. Presjna oseba je imela pogled na svet, v katerem je uvrscala ljudji v kartoteko, ali recemo bolje socialne kaste. Tisti clovek je menil, da so nekateri ludje bolj priviligirano kot drugi, zato se je boril za boljsi in visji status.
Te stare vrednote mora sedaj uniciti, vsj mu tudi v preteklem zivljenju ni prineslo srece. Kar se mora nauciti, je poslusati tiste ki mu sledijo - in jih razumti.
Zivljenje pri osebi z lunin vozlom v osmi hisi ga nauci odprto in prikrito hrpenenje ( ki kakor sem ze prej omenila se lahko tudi stopnijo do nelepih in neprijetnih stvari) ter z njegovem nenehnem hrpenenju po denarju in materialnih dobrin se njegovo zivljenje premika kot na neki spirali do te tocke ko ga drugi ljudje spremejo in je pripravljen prevzemati njihove vrednote. Placat mora s tem, da opusti vse tiste dobrine in vrednote, ki so se jim zdele do tedaj vredne. S tem ga pa zivljenje prisili, da ne stopa v svet kot nek clovek, ki je priviligiran, ampak da mora tako kot vsak drug cakati potrepezljivo v vrsti dokler ni on na vrsti da mu podeli zivljenje kancek srece. Vsak centimeter vsak kancek male srece tako zacne ceniti z drugacnim pogledom, ki bo tedaj obcutil kot pravo srece, ceprav njegovo zivljenje ni poslano z roscami - ampak bolj z tezavami.
Ce se tak clovek nauci novih vrednot ga caka nekaj kar z drugacnem pogeldu ne bi nikoli dosegel - postaja prava dinamicna in uspesna poslovna oseba x8Dx
Na zalost mora iti tako oseba dobesedno najprej cez pekel da pride v nebesa.
Ostale aspekte pa lunin vozel jemlje zelo natancno - namrec tocno 30, 60, 90 , 120 . 180 ali 0 stopinj zal tako je
No ko bos v nebesih mi pomahaj da vem da si srecen!
LP
Jupi



a ti mas tut true node v 8 hisi :inocent:

Hehe Jupi, lep komentar, oziroma razlaga al karkoli. No omenjal sem samo natancne aspekte, pozabil sem se arabske tocke, mislim da tocka za seks, je tocno na true node. Heh pac se ena seksualna zadeva vec... drugace pa mi je prav vsec iti skozi pekel v nebesa vsaj lahko recem da sem videl vse. Hm, Hm, zgleda kot da sem imel zelo "Skorpijonsko" preteklost, sicer pa mislim da mi gre kar lepo, life is great, (upam da se tudi tega kruha ne poje najvec), mislim da vecine teh tezav nimam... tudi z okultnimi vedami sem se zacel ukvarjati pa jogo... hja kaste v druzbi najbrz se vedno obstajajo zame:) ceprav so to bolj kaste glede na to kako so mi ljudje vsec. Ja ja sem povsem antimaterialist, posesivnost, hm mogoce bi se jo dalo kje dobiti, ampak vec al manj mislim da sem se tega resil? Bomo videli definitivno ti pomaham z nebes:) (na zalost ne verjamem v boga in s tem so mi vrata v nebesa zaprta, morda zato skozi pekel..:) )

Aries-Libra-Scorpio



#119 Audente

Audente
  • Lunatik
  • Št. objav: 8 575

Objavljeno: 21. januar 2007, 21:36

hm, vecina ne drzi ala pa sem ze presegel.
pekel. ja... :sori: nebesa pa tudi (vsaj malo) x;)x
a ti mas tut true node v 8 hisi :inocent:



kwa dogaja Free .......nebesa ali pekel x:Dx x:)x x:Ix

#120 free

free
  • Srebrni član
  • Št. objav: 16 801

Objavljeno: 21. januar 2007, 21:41

isto ko ja: S v 8 hisi, J torej v 2

Jupi - THANX!!!
Dbest, ko si napisala razlage chvorov... :)
Sama ga imam (S) v 8. hisi v konj. z Vertexom.
J pa v 2. :|



#121 free

free
  • Srebrni član
  • Št. objav: 16 801

Objavljeno: 21. januar 2007, 22:05

papiga x:Dx
moj SV pa je v ovnu

Jz pa severni lunin vozel v tehnici,južni lunin vozel v ovnu...in južni vozel v 2.hiši,severni vozel v 8.hiši.
...



vedno fse x:Dx x;)x

kwa dogaja Free .......nebesa ali pekel x:Dx x:)x x:Ix



#122 ScorpioGirl

ScorpioGirl
  • Lunatik
  • Št. objav: 3 332

Objavljeno: 21. januar 2007, 22:25

Severni Lunin vozel v Levu, Južni Lunin vozel v Vodnarju
Imate vodilne sposobnosti, pri tem pa morate biti neodvisni. Ste toplo-srčni in imate zdrav ponos, kar je znak da se marate. Če imate občutek, da ste za zgoraj omenjene zadeve premajhna riba, potem vam manjka pogum, kar pomeni, da se morate kultivirati sposobnosti vodenja.

Južni vozel v 9. hiši - Severni vozel v 3. hiši
je imela v prejšnjem življenju najvišje vedenj, mora to znanje uporabiti v korist drugih.

:inocent: ja no ... nekaj bo tud držalo :vio:
in ker sm bolj les za določene zadeve :inocent: pojma nimam, kakšne aspekte mata moja vozla xnckrivx x:Dx

How will we ever know
if we never try ...

P.M.


#123 Audente

Audente
  • Lunatik
  • Št. objav: 8 575

Objavljeno: 21. januar 2007, 22:52

papiga x:Dx
moj SV pa je v ovnu
vedno fse x:Dx x;)x



me veseli........da ti je ql x:Xx

#124 Amis

Amis
  • D član
  • Št. objav: 15 191

Objavljeno: 21. januar 2007, 22:59

x:Dx x:Dx x;)x Sej ga mogoče dobiš, tretji vozel mislim. x:Dx
No tale južni ti fajn služi, da te majo v tvoji bližnji okolici radi, znaš komunicirat prima, vse kar se veže na tretjo hišo, ker pa si pridna, ti že ratuje tudi delo v deveti hiši (filozofija, religija, višja zavest), zato tretjega ne boš rabila, ker si precej dobro poštekala stvar . :palec: Enim pa to žal ne rata, zakaj pa ne, to pa "uni gor vedo". x;)x

ah......no, moj s vozel je v 11 hiši....in kot sem prebrala je povezan s kolektivnim, z družbo, prijatelji......je pa revež v raku in na ovnovi stopinji....pa že skoz se mi zdi, da kr dobro hendlam službo, družbo pa domač plac....... :huh:
you see things; and you say WHY?
but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

#125 Mihael

Mihael
  • Nepogrešljivi
  • Št. objav: 891

Objavljeno: 22. januar 2007, 10:40

ah......no, moj s vozel je v 11 hiši....in kot sem prebrala je povezan s kolektivnim, z družbo, prijatelji......je pa revež v raku in na ovnovi stopinji....pa že skoz se mi zdi, da kr dobro hendlam službo, družbo pa domač plac....... :huh:


jst ga mam tut v 11. xrolleyesx v družbi z venero, kar mi bo, se mi zdi, še en velik izziv....no vsaj tehtnica ga podpira :palec:

To temo je popravil/a Mihael: 22. januar 2007, 10:45

Do what thou wilt shall be the whole of the Law. Love is the law, love under will.




Uporabniki, ki si ogledujejo to temo (0)

Člani: 0 - Gosti: 0 - Skriti člani: 0