Za nemoteno delovanje te spletne strani uporabljamo piškotke. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z našo politiko piškotkov. Nadaljuj
Lunin net

Hitri skok na vsebino


Fotka

Preizskušnje in pasti na duhovni poti


  • Prijavi se, če želiš komentirati
* * * - - 4 x ocenjeno
403 komentarjev na to temo

#26 Gandalf

Gandalf
  • Vajenček
  • PipPipPipPipPip
  • Št. objav: 162

Objavljeno: 19. maj 2009, 12:06

Agape na ostalo sploh ne bom odgovarjal, ker mi niti ni jasno kaj si hotel povedat!

Kar se pa števil tiče ti svetujem, da tole zbrišeš, ker nisi edini poznavalec števil in/ali odstopanja. Hvala pa ker si povedal kdo si.
Drugače pa vsaka številka ima 2 pomena ali pa 3 če želiš celoto recimo. In kot vedno nikoli ne moreš imeti vsega. Lahko pa si čimbolj uravnotežen.

#27 loonanai

loonanai
  • ŽeČistoDomači
  • Št. objav: 399

Objavljeno: 19. maj 2009, 13:32

... kolk imajo eni cajta ... :8):
sleepwalking past hope

#28 Agape

Agape
  • Zlati član
  • Št. objav: 506

Objavljeno: 20. maj 2009, 13:56

:2src: narava, mineralni svet, rastlinski, živalski, človek, ki ni zver

o mineralnem svetu energij sem pisal, pa samo pripenjam...

en primer, z krampom, kladivom gredo razbit gnezdo kristalov in prekupčujejo z njimi, bili so rojeni na točno določenem mestu za njih in rastejo več tisoč let in še bi rasli in oddajajo impulz zemlje z namenom-kaj pa mislite, da oddajajo, ko jih nekdo iztrga iz njihovega gnezda-impulza zemlje ni več v njih-zamre-mogoče vpijejo morilec in mi jih tudi damo v vodo, ter pijemo energetsko obogateno vodo, polagamo po telesu, zdravimo z energetskimi palcami, nosimo v žepu...to je naša temeljna-osnovna energija-kristali, kamenčki-začetek razvoja -tisti, ki drži vrečo in tisti, ki v njo daje oba dobita kazen, po domače, če ne bi kupovali kristalov-jih ne bi kopali, če ne bi kupovali mesa-bi živali redili samo še za družbo, če ne bi kupovali alkohola, cigaret, mamil in tako dalje..nekje je treba začeti )-) xDDx :2src:

rastlinski svet se nam brezpogojno daruje, drevesa nam dajejo kisik, mi njim ogljikov dioksid in vsi rastemo..
najboljše je v naravi kaj nabrat in zaužit, žal že povsod pada onesnažen dež in med drugim padajo tudi pesticidi-ampak vseeno najejte se čemaža, kopriv, špargeljnov-plevela, ki je bolj zdrav od solate, paradižnika in v tek po čim več znoja..ter molite in prosite za pesticidi Stop.

nekateri hodijo v planine, hribe na izvir po vodo, ne zavedajo se pa tega, da planšarji dobijo z vozovi umetnega gnoja na pašnike in nekateri ga še razstrosijo ne in na kupu odteka v dolino..
moja družina že veliko let uporablja filter obratno osmozo, ki prečisti vodo in nekateri ji pravijo mrtva.o.k.-ne VEČ, v azbestnih ceveh ko voda stoji meni ni prav živa, komunala doda še rakotvorni klor in pa na zdravje...ko prečiščeno vodo natočiš v vrč, se ogreje malo in ji svetloba svoje doda, ga z lahkoto popijem-ko sem pil iz pipe je en kozarec šlo, dva že ne...

ko natočim prečiščeno vodo in dam namakat jabolka, solato ali podobno-je po 15 minutah sadje, zelenjava čisto druga-gnojila se raztopijo, pesticidi s površine odplavajo-iz notranjosti žal ne poznam rešitve...Rešitev je v Molitvi skozi Boga in Angelski Svet.

juha skuhana s čisto, čisto vodo je čisto drugačna-okusnejša, ker prazna voda veže na sebe, dobre stvari iz zelenjave...enostavno povedano, ko ulijem v sebe čisto, čisto-Živo vodo-nesnage in slabih energij ni Več. kaj vam pa neživa Voda naredi telesu vam je pa mogoče že znano...pri tuširanju je podobno, ker koža je največji organ in vse gre skozi klor, mejkap, čistila, spreji za dišat in klope odganjat..

in tako raje pijem Živo vodo, kot pa vse primesi in država, ko ne obvlada več dovoljene meje onesnaženosti, pa dvigne merilo, ki je prenizko, glede na standarde...flaširana voda je tudi oporečna-v večini, po 3 dneh v plastični flaši je še za avto oprat... xDDx

živalski svet naj bi bil za okras in družbo.

kaj pa naši ljubljenčki, zaprte imate v hišah, terarijih, kletkah, na balkonih preživljajo dneve, v malih pesjakih, na verigi-toda zavedajte se, da kar delate živalim, delate tudi sebi-ste v kletki omejenosti ki si jo sami spletate..
v živalske vrtove že en čas ne hodim,je prežalostno.... x:Xx

To temo je popravil/a Agape: 27. junij 2009, 08:14


Lažje je verjeti laži, ki si jo stokrat slišal, kot resnici, ki jo še nisi nikoli...
sedaj jo imaš možnost...

agape

Da druge premagaš, moraš biti krepak; da sebe premagaš, moraš biti srčen.



Tisti, ki gre svojo pot, naj se ne ozira na tiste, ki govorijo, da ni poti....

r


Z BOG om in V Bog u

je pot do 9 in zmaga je v 6, ker 6 je 9 in 9 je 6


#29 Gandalf

Gandalf
  • Vajenček
  • PipPipPipPipPip
  • Št. objav: 162

Objavljeno: 20. maj 2009, 14:00

Porny a si prerok. LOL

#30 Agape

Agape
  • Zlati član
  • Št. objav: 506

Objavljeno: 20. maj 2009, 14:19

x8Dx človek-homo sapiens, ki naj bi se razvil iz opic podobnim človeku-po dnk ali je stvarjenje Boga.

g.Perne-trenutni župan Kranja, psihiater, je izjavil, da bi bilo bolje, da bi se kača razvila naprej, namesto A+Eve in tudi kača se je razvila vsporedno z nami-ime ji že poznate...
partizani in simpatizerji Nemcev-vsi vemo kdo je napadel svet in nas,vsi vemo kdo je branil in si reševal življenje z begom v gozdu, žal so v 4 letih ali manj morali postati tudi oni morilci, da so branili sebe in ostale, da pa so na koncu naredili še masaker je pa težko razumljivo, ampak poskusimo se predstavljat, da se štiri leta skrivaš in skrivaj napadaš in še izveš, da sosed ali kdo drug pa te je prijavil, da si v partizanih in izselijo, pobijejo ti družino in požgejo dom...
ni opravičljiv poboj ujetih po končani vojni-jih pa razumem-zver :vragec: v njih je bila aktivirana, mnogi obžalujejo, se jim je zmešalo, eni so se ubili...žal.
brezpogojna ljubezen je možna v svetu dvojnosti, kje je zavedanje, da smo se razvijali skozi vse štiri stopnje na zemlji-minerali, rastline, živali, človek... :2src: :palec:

To temo je popravil/a Agape: 27. junij 2009, 08:08


Lažje je verjeti laži, ki si jo stokrat slišal, kot resnici, ki jo še nisi nikoli...
sedaj jo imaš možnost...

agape

Da druge premagaš, moraš biti krepak; da sebe premagaš, moraš biti srčen.



Tisti, ki gre svojo pot, naj se ne ozira na tiste, ki govorijo, da ni poti....

r


Z BOG om in V Bog u

je pot do 9 in zmaga je v 6, ker 6 je 9 in 9 je 6


#31 Agape

Agape
  • Zlati član
  • Št. objav: 506

Objavljeno: 21. maj 2009, 11:00

x8Dx človek-homo sapiens,ki naj bi se razvil iz opic podobnim človeku-po dnk ali pa je stvarjenje Boga-mogoče- mogoče nikoli ne bomo izvedeli..

včeraj je bila pokazana slika bitja,ki so ga preučevali-okostje- 2 leti in je vmesna stopnja med opico in človekom,po besdah znanstvenikov...


pa še o gripi

http://www.skrivnost...-gripo-prasicu/ xDDx x;)x x:)x

Lažje je verjeti laži, ki si jo stokrat slišal, kot resnici, ki jo še nisi nikoli...
sedaj jo imaš možnost...

agape

Da druge premagaš, moraš biti krepak; da sebe premagaš, moraš biti srčen.



Tisti, ki gre svojo pot, naj se ne ozira na tiste, ki govorijo, da ni poti....

r


Z BOG om in V Bog u

je pot do 9 in zmaga je v 6, ker 6 je 9 in 9 je 6


#32 Agape

Agape
  • Zlati član
  • Št. objav: 506

Objavljeno: 21. maj 2009, 11:10

x:)x x;)x

da bo v kompletu pripenjam še leti 6 in 7

je mimo in ni mimo....

<h2 style="page-break-after: avoid;">Leto 2006 = 8 / Luc pravicnosti in potrditve</h2> Luc, ki prihaja na Zemljo to leto zdravi rane rezignacije in brezupa.

Rane , ki prihajajo na povrsje seda,j so posebno bolece, ker predstavljajo jedro iluzije notranje bolecine. Vsaka zunanja bolecina je izraz teh notranjih ran. Bistvo teh ran je locenost od Boga in Boginje , nastanejo pa zaradi iluzije pomanjkanja pravicnosti, iluzije nepravicnosti. Ko se soocate z navideznimi nepravicnostmi v vasem zivljenju, zacnete dvomiti o obstoju Boga. Dvom ni nic drugega kot zgoscena oblika vere in zaupanja, mocnejsi kot je dvom, manjsa je moc Boga v vasem zivljenju. Iluzija, da se je Bog odvrnil od vas, je tisto kar vas zares muci in povzroca rane brezupa. Te rane se nahajajo v najglobjih slojih vase podzavesti. Ko se soocate z temi ranami imejte pogum da verjamete vase in da sprejmete adgovornost za vse v vasem zivljenju, kajti sporocilo je: bodite mojstri vasega zivljenja in soocite se z Bogom v vsem s cemer se na vasi zivljenski poti srecate. Ko so te rane pozdravljene ne obstajajo nobene prepreke vec na poti vase zdruzitve z Bogom / Boginjo.

Dolgo je ze od tega, ko ste se odlocili sprejeti iluzijo locenosti od Boga. Preizkusiti ste hoteli lastno svobodo in odkriti nove poti, ker ste bili misljenja, da svoboda in neodvisnost pomeni, da ne potrebujete nikogar vec, v resnici pa ste svobodni samo takrat, ko ste med seboj povezani. Z odlocitvijo za Boga in Enost lahko iluzijo locenosti sedaj transformirate. Prva iskusnja locenosti je bila za duso sok, tako da je dusa v prepricanju, da je storila napacen korak zacela z iskanjem enosti, kar vodi na pot ozavescanja. Sklenite mir z vami samimi in z vasim zivljenjem. Sli ste po pravi pot! Presekajte vase notranje verige izolacije. Zaupajte bozanskemu v vas, ki je vedno pripravljeno, da vas z ljubeznijo oskrbuje z vsem kar potrebujete. Bog je z mocjo svoje pravicnosti prisoten vsepovsod, vidna je v vsem kar vas obdaja. Iluzija nepravicnosti je vasim dusam tuja, vendar jo norme vase druzbe pogojujejo. Finosnovnost vase biti odloca o tem , kako globoko lahko zazanate bozansko prisotnost. Zenska sprejemljivost se je prebudila in ta je ta, ki vam bo omogocila pravicnost. Sprejemljivost bozje pravicnosti je bila do sedaj potlacena pod zgosceno obliko energije (laz,strah,nesigurnost). Duse, ki imajo v sebi blokado sprejemanja bozanskega obilja, se mnogokrat odlocijo za zivljenje v pomanjkanju, pot lakote, telesne ali pa finosnovne. Skozi to zavestno soocanje s to notranjo blokado, ki jim ga omogoca zivljenje v pomanjkanju, se dusa nauci odpirati se ponovno s hvaleznostjo Bozjim darovom in jih ceniti. Taksna zemeljska iskusnja omogoca mnogim dusam notranje odpiranje, ki jim bo v naslednji inkarnaciji vrata bozanskega obilja zopet na siroko odprla. Mnoge duse so izbrale to pot kot pripravo za odpiranje, ki omogoca pravo sprejetje. Te rane bodo osvetljene v 8. luci tega leta. Zunanje obilje je mogoce sprejeti samo, ce istocasno obstaja notranje obilje, ce pa tega ni, pa zunanje obilje samo kompenzira notranje pomanjkanje, kar pa duso ne potesi. Mnogim od vas povzroca tudi tezave gledati na materialni aspekt, zemeljski denar, kot na nekaj. kar je v skladu z bozjo potjo. Denar je najgrobejsa manifestacija vase lastne energije, Bog/Boginja pa najfinejsa. Denar je zgoscena finosnovnost. Ne zapirajte se pred materialnim nivojem, tudi aspekt, ki ga imenujete denar, vam sluzi kot ogledalo na vasi poti spoznanja. Vaso energijo zbirate na tem podrocju, da bi si s tem zagotovili oskrbo. Ce pa ne skrbite dovolj za sebe, se lahko ta konflikt pokaze na podrocju denarja, tako da dozivljate vedno znova izgubo. Mozno pa je tudi, da je vasa sprejemljivost ze v osnovi blokirana in zaradi tega niste v stanju sprejemati. Ali pa je prislo do blokade na podrocju dajanja, ce ste pri tem naleteli na nesprejemanje in ste tako zaceli dvomiti v vrednost vasih darov.. Ne bojujte se z ogledali, raje jih izkoristite za vas razvoj. Glejte na zivljenje kot na blagoslov in krepite v sebi vero v Bozjo ljubezen, pustite se voditi v vase lastno obilje, Bog caka na vaso sprejemljivost. Zivljenje je polno cudes, ki cakajo na to da jih vase zaupanje in pripravljenost sprejemanja omogocita. Skozi povecano sprejemljivost Zemlje za Luc se le ta lahko brezmejno siri, tako da bodo grobofrekvencni nivoji zaceli izginjati. Najnizjefrekvencni nivo na Zemlje je denar. Z sprejemljivostjo bozje pravicnosti bo ta nivo za vas vse manj pomemben in ne boste ga vec hranili z energijo. Tako se bo ta nivo zaradi pomanjkanja dotoka energije pocasi transformiral.

Prav tako bodo med 2000 in 2012 popustili vsi vzorci kontrole, kar so posledice spremenjene magnetne mreze zemlje. Do sedaj ste z vzorci kontrole lahko preprecili direktno zetev vasih dejanj. Emocije, ki so vas vodile v izvajanje kontrole (strah, nesigurnost..) so bile tako goste, da so blokirale podrocje sprejemanja. Karma, ki je nastala zaradi grobosnovnosti Zemlje in je imela nalogo ohranjati zetev vasih dejanj, se bo zacela razgrajevati, ker ni vec portebna. Do sedaj je bila vgrajena v vase naslednje inkarnacije, v novi dobi pa boste pozeli v trenutku kar ste sejali.

Sprejmite :“zgodi se tvoja volja“ in vadite se v tem. Pravicnost je kljuc nove dobe in caka na vaso sprejemljivost. V stevilu 8 sprejme dusa Bozjo pravicnost, zanje kar je sejala. Je cas poln milosti in placila za vas prizadevanja.



<h1 style="page-break-after: avoid;">Leto 2007 = 9 / Luc bozje modrosti</h1> <h3 style="page-break-after: avoid;">Bozja modrost se prebuja v vasi lastni sredini in vas vodi v zlato dobo.</h3> <h3 style="page-break-after: avoid;">Stevilo 9 simbolizira bozansko modrost in razsvetljitev. Je rezultat in cilj vseh cloveskih poti. Vse kar delate, delate zato, da bi nasli to modrost v vas samih in najdete jo, ko ste pripravljeni iti na pot, ki vas vodi k vam samim. Vse v vasi biti se nadgrajuje in tezi k skupnemu cilju: RAZVOJ ZAVESTI. V ta namen je Luc sama ustvarila temni pol dualnosti in ce opazujete dovolj natancno , boste videli, da dualnost sploh ne obstaja. V tem spoznanju lezi vasa ozdravitev.</h3> <h3 style="page-break-after: avoid;">Na sebe ste sprejeli cudovito nalogo transformacije otrdelih in grobosnovnih energij, da bi dvignili frekvenco Zemlje. Bodite zahvalni sami sebi in dajte si priznanje za delo , ki ga opravljate. Osvobajate enregije za celotno clovestvo, delajte z veseljem in zaupanjem. Zeleli ste pomagati clovestvu v tem cudovitem casu.</h3> <h3 style="page-break-after: avoid;">Vsak otrok ima nalogo opozoriti svoje starse na njihove nezavedne dele duse in vsi nezavedni konflikti med starsema najdejo izraz preko vasih otrok. Opazujte jih , imitirajo vas v svoji ljubezni do vas. Ce starsi z zgosceno energijo oplodijo otroke, imajo le-ti priloznost sprejeti to potlaceno energijo v sebe in jo tudi sami producirati z namenom, da bi jo kasneje z spoznanjem transformirali, tako, da lahko v precisceni obliki znova stece. Na ta nacin osvobajate Bozje energije, ki so v vas. V dolocenih situacijah prelaga nezavedna mati konflikt, ki ga ima z moskim principom na sina in konflikt z lastno materjo na hcer in obratno: nezavedni oce prelaga svoje konflikte zenskosti na hcer in konflikte z lastnim ocetom na sina. Deklica n.pr. isce ljubeco pozornost oceta, on je njen Bog. Ce je energija, ki ji jo daje oce za njo boleca in grobosnovna ali je pa sploh ni, potem se deklica zacenja zapirati, ker zacenja dvomiti o svoji lastni vrednosti in zenski sposobnosti sprejemanja. Pocuti se osamljeno in prazno, ne pocuti se vredno kot Boginja, sprejme odgovornost za ocetove rane in ta identifikacija povzroci zgostitev energij na podrocju sprejemanja in tako se ta princip pretvori v nasprotni pol, v esenco dajanja. Deklica tako zivi za oceta njegov neizkorisceni potencijal dajanja in izgubi povezavo z svojo lastno zenskostjo na vseh podrocjih na katerih je izkusila pomanjkljivo dajanje s strani oceta. Gre po poti dajanja ljubezni namesto, da bi dovolila biti ljubljena. Deklica s tem zivi moski aspekt in zeli na ta nacin prikriti svoj strah biti odklonjena v svoji sprejemljivost. Tako preprecuje oce, katerga dajanje moske energije je blokirano, manifestacijo hcerine zenskosti. Deklica isce v otrostvu svoj zenski vzor za orientacijo, kako biti zenska. Ce mati odgovarja njeni notranji viziji, izbere njo, sicer pa protestira proti njej in jo s tem opozori na nezavedni potencijal. Jedro matere slici hcerkini idealni podobi biti zenska, materine rane, ki ji preprecujejo, da bi zivela svojo pravo podobo pa so identicne z ranami hcerke iz prejsnjih inkarnacij, ki jih zeli transformirati. Na analogen nacin izbira decek svojega oceta in na slicen nacin preprecuje manifestacijo moskosti pri lastnem sinu mati, katere sprejemanje moske energije je blokirano. Decek, ki zeli napolniti svojo mater z lastno ljubeznijo in naleti pri tem na nezmoznost sprejemanja, zacenja dvomiti v vrednost lastnih darov. Kot Bog se pocuti nevrednega in zacenja odklanjati lastno kreativno moc in sprejme odgovornost za materine rane. Ta identifikacija vodi v zgoscevanje energije dajanja, ki se nato spremeni v nasprotni pol, v energijo sprejemljivost. S tem zivi decek materin neizkoriscen potencijal sprejemanja in izgubi stik z lastno moskostjo na tem podrocju. Ne poskusa vec ljubezni dajati, ampak jo zeli sprejeti, zeli izraziti Boginjo namesto svoje matere in postane tako njen podaljsek. Dusa decka se zaveda lastne nemoskosti, obcutek lastne vrednosti decku pade, strah ga je odklanjanja njegovih darov, ker to cuti kot odklanjanje njegove duse. Vsaka dusa najde svojo polno zadovoljitev samo v Bozjem izrazu, ki je nakazan z izbiro telesa: ce ste moski iscete izpolnitev v izrazu Boga, ce pa ste zenska pa v izrazu Boginje. Telo ste izbrali taksno kot je zaradi vase notranje potrebe izraziti enega od obeh aspektov.</h3> Dusa, ki ni sla pot sprave z svojimi starsi, ni sposobna najti svojo celotno bozanskost, ker ostane otrok na tistih podrocjih, na katerih je se vezana na starse z neresenimi konflikti. Idite pot hvaleznosti, kajti bili so vam ucitelji na vseh podrocjih, ki ste jih potrebovali na vasi razvojni poti.

V stevilu 9 je dusa prodrla do notranjega miru in se pocuti spravljena z zivljenjem. Delo je koncano, dusa ima sedaj cas, da se posveti sebi in da v svojih globinah najde lastno modrost.

to je fulll pomembno-zadnji stavek..


Lažje je verjeti laži, ki si jo stokrat slišal, kot resnici, ki jo še nisi nikoli...
sedaj jo imaš možnost...

agape

Da druge premagaš, moraš biti krepak; da sebe premagaš, moraš biti srčen.



Tisti, ki gre svojo pot, naj se ne ozira na tiste, ki govorijo, da ni poti....

r


Z BOG om in V Bog u

je pot do 9 in zmaga je v 6, ker 6 je 9 in 9 je 6


#33 Agape

Agape
  • Zlati član
  • Št. objav: 506

Objavljeno: 22. maj 2009, 08:43

trgovine in mega zgradbe...

vir...http://www.kam.soltek.de/viewtopic.php?f=28&t=41

tabela E-jev Izredno škodljivi dodatki. Če je le mogoče, se jim povsem izognite:

E 102 tartrazin
Povzroča alergije, astmatične napade, migrene, zamegljen vid, srbečico, vnetje nosne sluznice, škrlatne kožne madeže. Povezujejo ga z tumorji ščitnice in poškodbami kromosomov. Še posebej je nevaren za osebe, preobčutljivih na aspirin ter za astmatike. V kombinaciji z E210 povzroča hiperaktivnost pri otrocih.
Uporablja se za obarvanje pijač, sladkarij, marmelad, kosmičev, konzerviranih rib in juh v vrečki.

E 110 oranžno FCF
Povzroča želodčne težave, slabost, bruhanje, kožne izpuščaje, podobne koprivnici, otekanje kože, alergije, poškodbe kromosomov, ledvične tumorje, poškodbe kromosomov, bolečine v trebuhu, poslabšanje prebave, zavračanje hrane. Povezujejo ga s tumorji pri poskusnih živalih. Še posebej nepriporočljiv za osebe, preobčutljivih na aspirin. Povzroča hiperaktivnost pri otrocih. Uporablja se v jedeh iz žitaric, pekarnah, slaščicah, sladoledu, pijačah in konzerviranih ribah. Najdemo ga tudi v številnih zdravilih npr: Berocca, Polaramine, Ventolin sirup.

E131 modro V
Povzroča kožne izpuščaje, podobne koprivnici, srbečico, slabost, bruhanje, motnje v krvnem pritisku, drhtavico, ter težave pri dihanju in druge alergijske reakcije. Povzroča hiperaktivnost pri otrocih. Prepovedan v Avstraliji, ZDA in na Norveškem
Najdemo: v sladkarijah, pijačah, glazurah

E132 indigotin
Isto kot E131. Povezujejo ga tudi z možganskimi tumorji.
Najdemo: v pijačah, glazurah, sladoledu, slaščicah, pekovskih izdelkih in biskvitih. Pogosto se dodaja tabletam in kapsulam

E173 aluminij
Povzroča številne alergijske reakcije, povezujejo ga z Alzheimerjevo boleznijo, povzroča osteoporozo.

E210 - E213 benzojska kislina in benzonati
tveganje raka, ce se benzol sprosti v prehrano

E249 K nitrit
Rakotvoren. Povzroča težave pri dihanju, omotico in glavobol. Nitriti reagirajo z določenimi amini v rakotvorne nitrosamine…
Najdemo: pri večini zapakiranih klobasah in salamah, puranji šunki, beli hrenovki, mesu ipd… Uporablja se za večje obstojnosti barve. Prepovedan je v hrani za dojenčke in otroke.Ni nujno da so označeni na embalaži.

x:)x to sem že pisal...
zdrava prehrana-vegetarijanstvo, veganstvo, življenje od prane

ko se bomo zavedali, da v trgovinah prodajajo 99,9 % procenta oporečno hrano, pijačo-strup, ki smo si ga sami nastavili, bodo mega centri lahko postali molilnice, igrišča ali karkoli..)-) xDDx

vegetarijanstvo za mene ni bilo, sem testiral 3 leta, pri pretiranemu postu-večtedenskemu izgubimo življensko energijo, ki je nikoli več ne poberemo-odnos do hrane je pomemben, pravi kmet, je pred zakolom ponudil sveto vodo za pit živali in se poslovil, ter zahvalil za darovano mu meso, kot indijanci-energija pa je šla po novo izkušnjo-mogoče.Svetovna promotorka pranske prehrane je Jasmuheen.Pri prihodu v hotel si je rezervirala masažo s čokolado-vse prehaja skozi kožo,med odmori pa je pila kapučino-zakisa telo.Komu verjeti ?


mogoče enkrat nekoč, ko bomo prečistili vse, vse in bomo lahko živeli od čistih, čistih vibracij...bo pa super..angelski svet..

do takrat...

http://www.zpointfor...r_Program.shtml

ali kaj drugega..

http://www.wddty.com...u-to-a-pig.html

Lažje je verjeti laži, ki si jo stokrat slišal, kot resnici, ki jo še nisi nikoli...
sedaj jo imaš možnost...

agape

Da druge premagaš, moraš biti krepak; da sebe premagaš, moraš biti srčen.



Tisti, ki gre svojo pot, naj se ne ozira na tiste, ki govorijo, da ni poti....

r


Z BOG om in V Bog u

je pot do 9 in zmaga je v 6, ker 6 je 9 in 9 je 6


#34 Agape

Agape
  • Zlati član
  • Št. objav: 506

Objavljeno: 22. maj 2009, 09:03

x:)x pa za razvedrilo..polet na preprogi

http://www.mojevro.s...38?src=pj200509

Aktualno: Studio 12 od začetka delovanja pripravil več kot 525 video prispevkov!

Ob tej priložnosti je nastal pregleden seznam vseh video prispevkov, ki jih je Studio 12 pripravil od začetka svojega delovanja. Vabimo vas, da si sezname ogledate in si zavrtite izbrane video prispevke, ki vas zanimajo in pritegujejo.





http://www.s12.si/im...2_ekologija.pdfObjavljena slika Rubrika Duhovnost in osebna rast 13/05/2009,17:02 662.75 Kb

http://www.s12.si/im...osebna_rast.pdfObjavljena slika Rubrika Zdravo Življenje 13/05/2009,17:03 613.37 Kb

http://www.s12.si/im...o_zivljenje.pdf

http://www.s12.si/im...ojni_odnosi.pdf


Lažje je verjeti laži, ki si jo stokrat slišal, kot resnici, ki jo še nisi nikoli...
sedaj jo imaš možnost...

agape

Da druge premagaš, moraš biti krepak; da sebe premagaš, moraš biti srčen.



Tisti, ki gre svojo pot, naj se ne ozira na tiste, ki govorijo, da ni poti....

r


Z BOG om in V Bog u

je pot do 9 in zmaga je v 6, ker 6 je 9 in 9 je 6


#35 Agape

Agape
  • Zlati član
  • Št. objav: 506

Objavljeno: 23. maj 2009, 09:26

x:)x Reikisti, zdravilci, šamani, pranoterapevti, bioenergetiki, radiestezisti, dr.alternativnih znanosti in človeki, kot jih vidim Jaz

vizualno poglej človeka, kaj se mu nabira in kje, če se mu nabira-na telesu se vidi kako je uravnovešen, po govoru se mu vidi koliko je prečiščen-po njihovih dejanjih jih boste prepoznali...
po iskrenem pogledu, polnem sočutja in dejanjih, ki jih je pripravljen narediti za čim manjše plačilo v denarju...
veliko zdravilcev je že umrlo premladih, za hudimi boleznimi... x!x
če pa že čutite ali vidite energije, vam je pa mogoče že bolj jasno, koga se je za izognit...na daleč in tudi miselno se ne vezat nanj.. xDDx xDDx xDDx

ne trdim,da nekateri ne delajo dobro-opazujte jih in prepoznali jih boste,pa ne po rekla kazala.. :2src: :palec:

To temo je popravil/a Agape: 27. junij 2009, 08:19


Lažje je verjeti laži, ki si jo stokrat slišal, kot resnici, ki jo še nisi nikoli...
sedaj jo imaš možnost...

agape

Da druge premagaš, moraš biti krepak; da sebe premagaš, moraš biti srčen.



Tisti, ki gre svojo pot, naj se ne ozira na tiste, ki govorijo, da ni poti....

r


Z BOG om in V Bog u

je pot do 9 in zmaga je v 6, ker 6 je 9 in 9 je 6


#36 Agape

Agape
  • Zlati član
  • Št. objav: 506

Objavljeno: 23. maj 2009, 09:37

:2src: to je visoka duhovnost-služenje x:)x x;)x x:)x

OČE IN SIN STA SKUPAJ KONČALA TEKMOVANJE. OGLEJTE SI VIDEO POSNETEK
TE TEKME: IRONMAN TRIATLON.

www.godtube.com/view_video.php?viewkey=8cf08faca5dd9ea45513

Lažje je verjeti laži, ki si jo stokrat slišal, kot resnici, ki jo še nisi nikoli...
sedaj jo imaš možnost...

agape

Da druge premagaš, moraš biti krepak; da sebe premagaš, moraš biti srčen.



Tisti, ki gre svojo pot, naj se ne ozira na tiste, ki govorijo, da ni poti....

r


Z BOG om in V Bog u

je pot do 9 in zmaga je v 6, ker 6 je 9 in 9 je 6


#37 Agape

Agape
  • Zlati član
  • Št. objav: 506

Objavljeno: 24. maj 2009, 11:04

xDDx x;)x :2src:

Modrost-kitajcev

Star možakar je učil svoje vnuke o življenju. Rekel jim je:
"V meni se bije boj, strašen boj med dvema volkovoma.
En volk predstavlja strah, jezo, laž, zavist, žalost, obžalovanje, lakomnost, aroganco, samopomilovanje, zamero, krivdo, podrejenost, ponos, tekmovalnost, superiornost in ego.
Drugi predstavlja veselje, mir, ljubezen, prijateljstvo, upanje, vedrino, umirjenost, skromnost, prijaznost, dobroto, resnico, sočutje in zaupanje.
Takšen boj se dogaja v vsakem od nas."

Zamislili so se za trenutek in potem je eden izmed otrok vprašal dedka: "Kateri volk bo zmagal?"

Stari mož je mirno odgovoril: "Tisti, ki ga hraniš."

---------------


xDDx x:)x

»Ne molim za uspeh, ampak prosim za zvestobo.«

»Biti nezaželen, neljubljen, zapuščen, pozabljen od vseh je, mislim, precej večja lakota, precej večja revščina, kot ne imeti nič za jesti.«

»Na tem svetu je mnogo več lakote po ljubezni in spoštovanju kot po kruhu.«

»Vem, da mi Bog ne bo zadal ničesar, česar ne bi zmogla. Želim si le, da mi ne bi tako zelo zaupal.«

»Vsak izmed njih je Jezus v preobleki.«



Mati Tereza (Agnes Gonxhe Bojaxhiu) (1910–1997)

Albanska katoliška nuna, blažena, poosebljena ljubezen, osnovateljica Misijonark usmiljenja




vir..knjiga




Lažje je verjeti laži, ki si jo stokrat slišal, kot resnici, ki jo še nisi nikoli...
sedaj jo imaš možnost...

agape

Da druge premagaš, moraš biti krepak; da sebe premagaš, moraš biti srčen.



Tisti, ki gre svojo pot, naj se ne ozira na tiste, ki govorijo, da ni poti....

r


Z BOG om in V Bog u

je pot do 9 in zmaga je v 6, ker 6 je 9 in 9 je 6


#38 Agape

Agape
  • Zlati član
  • Št. objav: 506

Objavljeno: 25. maj 2009, 14:49

x:)x no pa si zamislimo, da se spusti Maitreja iz neba, ali pojavi iz nič med množico Evropejcev...

nekateri padejo na kolena, nekateri začnejo bežat, nekdo, ki ima pištolo jo bo mogoče uporabil, nekdo bo poklical rešilca, da ga odpeljejo na varno...ali pa malo za zabavo xDDx , če bi bil preveč moteč, bi mu nekaj podtaknili in ga dali na električni stol...

Kristusova zavest je v nas, samo slišimo jo slabo, ker smo pač zamoteni s svojimi vsakdanjimi bolj pomembnimi stvarmi, kot, pa bi se ukvarjali s sabo in Bogom v nas...

Zavedajmo se, pa da negativa :vragec: deluje skozi nas in samo skozi nas, kot španska kuga se prenaša...in mi hranimo in vzdržujemo glavnega S , skozi osebne demone in ko se te energije nabere preveč, se nekje mora sprostiti, da se postavi v približno ravnovesje...toča,orkani,potresi...tudi zemlja je nastala od + in - nabitih delcov, NEkDO je stvar tako zamislil, da je več + in to je graditelj vsega, ker + in - se izniči, višek +sov pa gradi kozmos..., kar smo tudi mi, ker naši zametki, so prispeli na zemljo s kometom in z razvojem, smo danes tam kjer smo...zato nekateri pravijo, da smo zvezdni otroci, ki so se razvili skozi opice podobnim bitjem....

sevanje sonca naredi veter in vetrov je vse več in močnejši so, ker je ozonski O3 plašč vse tanjši...vrtavka, cunami, orkan pobira-vrtinči in zbira energijo na zemlji in z njo uniči naselja...

videl, sem krasno fotografijo, kako se energija sonca vrača v kozmos-bila je večerna slika, ker pa imamo plašč strupov na nebu, se sončna energija zopet odbije nazaj na zemljo in se kuhamo... :palec: :sori:

http://novice.svarog...ex.php?Zgodba=2

To temo je popravil/a Agape: 27. junij 2009, 08:21


Lažje je verjeti laži, ki si jo stokrat slišal, kot resnici, ki jo še nisi nikoli...
sedaj jo imaš možnost...

agape

Da druge premagaš, moraš biti krepak; da sebe premagaš, moraš biti srčen.



Tisti, ki gre svojo pot, naj se ne ozira na tiste, ki govorijo, da ni poti....

r


Z BOG om in V Bog u

je pot do 9 in zmaga je v 6, ker 6 je 9 in 9 je 6


#39 Agape

Agape
  • Zlati član
  • Št. objav: 506

Objavljeno: 26. maj 2009, 08:20

x:)x pa še malo o meni...znanje si nabiram največ skozi življenje, nekaj berem, imam že velik kup neprebranih knjig, pišem pa svojo knjigo življenja, skozi živeti, tako kot vsi mi...večina jo nikoli ne objavi in proda svojih spominov...

moja duša si je izbrala rentabody, ki ga poskušam čimbolj vzdrževat-v svojih zmožnostih, v otroštvu sem imel zlato mamo in očeta, ki me je utrdil, da je lahko na meni sekal drva-hvala obema...z mamo se še druživa zemeljsko, za očeta komunista, ki je podlegel alkoholu sem pa dal za mašo-upam, da mu je lažje tam kjer že je...jaz molim-prosim za sebe in druge na svoj način...

še dodajam...

Biblijo sem kupil pred leti...

tukaj vam podarijo, po pošti- brezplačno Mormonovo knjigo http://www.cerkev-jezusa-kristusa.si/ ....hvala jim xDDx

ne nabiram kandidatov za nikamor in tudi ne odsvetujem karkoli poizskusit-samo previdnost vam polagam v srce in pa zavedanje, da se da vplivat preko napisane besede tudi -med drugim...zdrav razum skozi pravo duhovnost

koran sem kupil na petrolu,

sveto pismo od baptistov so mi podarili-hvala
Jehove priče so mi prinesli v branje knjigo...Življenje-kako je nastalo: z razvojem ali ustvarjanjem...hvala jim-naslednja tema bo to..kura ali jajce ali petelin

brez kokoši ni jajca-brez jajca in petelina ni kokoši,-brez kokoši,petelina,jajca pa ni kokoši in petelina xDDx
pa še zgodba o srečni kokoški-kuri..lahko se prenese v naše življenje, ko si rečemo si navadna ....
srečna kokoška je, ko brska po prostranem dvorišču s travnikom in posutim zrnjem, vodo v ogradi, pa da je v kokošji družini vsaj en srečen vitalen petelin na 10 kokoši xDDx :palec: :2src:

To temo je popravil/a Agape: 27. junij 2009, 08:22


Lažje je verjeti laži, ki si jo stokrat slišal, kot resnici, ki jo še nisi nikoli...
sedaj jo imaš možnost...

agape

Da druge premagaš, moraš biti krepak; da sebe premagaš, moraš biti srčen.



Tisti, ki gre svojo pot, naj se ne ozira na tiste, ki govorijo, da ni poti....

r


Z BOG om in V Bog u

je pot do 9 in zmaga je v 6, ker 6 je 9 in 9 je 6


#40 Agape

Agape
  • Zlati član
  • Št. objav: 506

Objavljeno: 26. maj 2009, 08:52

x:)x odvezovanje-rezanje vezi skozi odpuščanje sebi in drugim...

zapleteni smo in se zapletamo v vidni-nevidni svet energij...kako ven, vsaj za kratek čas in za nazaj...

izberemo mirni, tihi, nevznemirjeni in neobremenjeni prostor z energijami-poiščimo ga v naravi...pri glasbi bodimo previdni, 2 prižgani sveči v prostoru lahko dvigneta koncentracijo svinca nad priporočeno mejo v prostoru...nekateri ga dodajajo za boljše gorenje...

vsedemo se udobno ali uležemo...zaprosimo samo za Božje vodstvo, počakamo...če nas zelo zebe ni dober znak...prijetna toplota nas mora zajeti po celem telesu in več kot oddamo skozi prošnjo, bolj nam je prijetno toplo, kot v maminem naročju...prosimo za sebe in si oprostimo za vedno, prosimo za vpletene v naše energije in jim oprostimo za vedno..in prosimo Boga, da se nam stvari ne bi vračale, da se mi ne bi več miselno vezali na to, kar ni enostavno-ampak vajo ponavljaj....mojster prakticira, vajenec se uči skozi vajo..zahvalimo se za vso toploto, Božjo ljubezen in zaprosimo za večno vodstvo Boga in samo Boga....veste imamo polno angelov, ki so tudi vmes padli angeli...Bog nam bo poslal pravega pomočnika skozi sebe...Duhovna sfera lahko posreduje samo skozi našo svobodno voljo, da za prosimo za stvari v naše največje dobro...


Lažje je verjeti laži, ki si jo stokrat slišal, kot resnici, ki jo še nisi nikoli...
sedaj jo imaš možnost...

agape

Da druge premagaš, moraš biti krepak; da sebe premagaš, moraš biti srčen.



Tisti, ki gre svojo pot, naj se ne ozira na tiste, ki govorijo, da ni poti....

r


Z BOG om in V Bog u

je pot do 9 in zmaga je v 6, ker 6 je 9 in 9 je 6


#41 Agape

Agape
  • Zlati član
  • Št. objav: 506

Objavljeno: 27. maj 2009, 14:00

x:)x veliko nas ima probleme z zakisanim telesom, bel jezik, obložen-pomaga Grenifit, po kapljico na ščetko...jaz se tudi rešujem s dvemi olupljenimi limoni-brez kože in jih poješ, brez sladkorja-eno dopoldne, eno popoldne...

včeraj 26.05.09 pa sem govoril s vitalnim 80 letnikom, ki še vrtnari in uživa življenje, da ima veliko gredico čebule in čez dan jih poje do 8 glavic mlade čebule, ki mu da vitalnost in čebulo poje čisto zraven vsake hrane...uravnava prebavo in zrihta maščobe..pa veliko čiste,čiste vode...

od alg sem vedno govoril, da je to hrana za ribe, hobotnice, polže in ostalo, poj sem pa še srečala članek, ki razkriva še kaj drugega...


vir...http://www.kam.soltek.de/viewtopic.php?f=13&t=786&p=1138#p1138

Re: CHLORELLA ALGE - opozorilo! Chlorella prodajalci so veliki mnożični goljufivci na bolniku

1) Chlorella ne spodbuja izločanja strupov
2) Chlorella pomaga kopičenje strupov v możganih
3) Pod Chlorella se prodajajo različne rastline
4) Prodajalci vedo, da so vsa poveličevanja lażi
5) Nevredna snov iz daljnega vzhoda bo pri nas prodana s 400kratnin dobičkom
6) Prodajalci izkoriščajo możgansko prizadetost z miselnimi motnjami njihovih kupcev
7) Chlorella preprečuje prepoved amalgama
8 ) Chlorella zavlačuje efektivno pomoč
9) Chlorella pospešuje psihiatrizacijo

Zahteva: Vsi prodajalaci Chlorelle morajo njihovim żrtvam povrniti škodo za zavlačevanje razstrupljevanja.

Vir: http://toxcenter.de/artikel/Chlorellave ... ranken.php

Več o tem: http://www.toxcenter.de/artikel/Chlorel ... erlegt.php
Naravoslovci, zdravilci, laiki in predvsem prekupčevalci na veliko hvalijo Chorella algo za razstrupljanje. Seveda je vsak vesel, ko je delovanje vidno, vidna pa ni škoda oz. bo tako huda, da je morda ne bo mogoče več popraviti.

Dr. med. Daunderer, ki je eden največjih toxikologov, opisuje v svojem članku, da se mnogo żrtev pseudoterapij, predvsem z algami (pa tudi z vitaminom C) znajde prej ali slej v psihiatriji. Ta preprodaja je zacvetela kot epidemija in njega doseże čedalje več telefonatov v tej zadevi. Chorella ali vitamin C (kakor tudi selen, vitamin B 12 in in drugi) zastrupljajo, to pomeni, da ne transportirajo strupov ven, temveč jih veżejo preko telesne razstrupitve z methylom in celotne komlekse skladiščijo npr. v możganih. To vodi najprej k občutko izboljšanja, pozneje pa se pojavijo możganske motnje, depresije, miselne motnje do shizofrenije, motnje koncentracije in spanja, krčenja możganov.
Daunderer povdarja, da je zelo tragično, da sprożijo z vsebovanim żveplom alergije proti razstrupnim sredstvom, ki jih on imenuje pri zastrupitvi możganov, tako da se škoda ne more več popraviti.

Prodajalci Chorelle, vitamina C in drugih firlefanc żenejo s tem zavedno mnoge zastrupljene v smrt – mnogokrat v predčasno smrt – samoumor.
Zato je tukaj informiranje edino sredstvo za preżivetje – tako dr. med. Daunderer.



:2src: x:)x
x;)x

To temo je popravil/a Agape: 27. junij 2009, 08:24


Lažje je verjeti laži, ki si jo stokrat slišal, kot resnici, ki jo še nisi nikoli...
sedaj jo imaš možnost...

agape

Da druge premagaš, moraš biti krepak; da sebe premagaš, moraš biti srčen.



Tisti, ki gre svojo pot, naj se ne ozira na tiste, ki govorijo, da ni poti....

r


Z BOG om in V Bog u

je pot do 9 in zmaga je v 6, ker 6 je 9 in 9 je 6


#42 dayo

dayo
  • Nepogrešljivi
  • Št. objav: 1 234

Objavljeno: 27. maj 2009, 17:41

od alg sem vedno govoril,da je to hrana za ribe,hobotnice,polže in ostalo,poj sem pa še srečala članek,ki razkriva še kaj drugega...[/color][/size]

vir...http://www.kam.soltek.de/viewtopic.php?f=13&t=786&p=1138#p1138

Re: CHLORELLA ALGE - opozorilo! Chlorella prodajalci so veliki mnożični goljufivci na bolniku

1) Chlorella ne spodbuja izločanja strupov
2) Chlorella pomaga kopičenje strupov v możganih
3) Pod Chlorella se prodajajo različne rastline
4) Prodajalci vedo, da so vsa poveličevanja lażi
5) Nevredna snov iz daljnega vzhoda bo pri nas prodana s 400kratnin dobičkom
6) Prodajalci izkoriščajo możgansko prizadetost z miselnimi motnjami njihovih kupcev
7) Chlorella preprečuje prepoved amalgama
8 ) Chlorella zavlačuje efektivno pomoč
9) Chlorella pospešuje psihiatrizacijo

Zahteva: Vsi prodajalaci Chlorelle morajo njihovim żrtvam povrniti škodo za zavlačevanje razstrupljevanja.

Vir: http://toxcenter.de/artikel/Chlorellave ... ranken.php

Več o tem: http://www.toxcenter.de/artikel/Chlorel ... erlegt.php
Naravoslovci, zdravilci, laiki in predvsem prekupčevalci na veliko hvalijo Chorella algo za razstrupljanje. Seveda je vsak vesel, ko je delovanje vidno, vidna pa ni škoda oz. bo tako huda, da je morda ne bo mogoče več popraviti.

Dr. med. Daunderer, ki je eden največjih toxikologov, opisuje v svojem članku, da se mnogo żrtev pseudoterapij, predvsem z algami (pa tudi z vitaminom C) znajde prej ali slej v psihiatriji. Ta preprodaja je zacvetela kot epidemija in njega doseże čedalje več telefonatov v tej zadevi. Chorella ali vitamin C (kakor tudi selen, vitamin B 12 in in drugi) zastrupljajo, to pomeni, da ne transportirajo strupov ven, temveč jih veżejo preko telesne razstrupitve z methylom in celotne komlekse skladiščijo npr. v możganih. To vodi najprej k občutko izboljšanja, pozneje pa se pojavijo możganske motnje, depresije, miselne motnje do shizofrenije, motnje koncentracije in spanja, krčenja możganov.
Daunderer povdarja, da je zelo tragično, da sprożijo z vsebovanim żveplom alergije proti razstrupnim sredstvom, ki jih on imenuje pri zastrupitvi możganov, tako da se škoda ne more več popraviti.

Prodajalci Chorelle, vitamina C in drugih firlefanc żenejo s tem zavedno mnoge zastrupljene v smrt – mnogokrat v predčasno smrt – samoumor.
Zato je tukaj informiranje edino sredstvo za preżivetje – tako dr. med. Daunderer.

No, pa smo spet tam. Nekatere raziskave govorijo v prid algam, druge očitno proti. Kako nej človek sploh še ve, kaj je res?!?

#43 doorwoman.p

doorwoman.p
  • Legenda Foruma
  • Št. objav: 1 729

Objavljeno: 27. maj 2009, 19:05

No, pa smo spet tam. Nekatere raziskave govorijo v prid algam, druge očitno proti. Kako nej človek sploh še ve, kaj je res?!?


poslušaš sebe in to je to.. saj ti telo takoj po zaužitju pove, kako se počuti. x;)x

#44 dayo

dayo
  • Nepogrešljivi
  • Št. objav: 1 234

Objavljeno: 27. maj 2009, 20:57

poslušaš sebe in to je to.. saj ti telo takoj po zaužitju pove, kako se počuti. x;)x

Jah, okus alg mi res ni bil nikol kej preveč všeč. Kot bi jedu morsko travo x:Dx
Počutje pa... alge made no difference...

#45 Agape

Agape
  • Zlati član
  • Št. objav: 506

Objavljeno: 28. maj 2009, 09:17

x:)x x:)x x:)x danes je dan Sonca 28.05.09-če me niso nahecal...vseeno počastimo peč, ki nam omogoča življenje-jaz sem se danes sam prebudil-budilka je stresna- malo čez 5 h, popil približno pol litra čiste, čiste ne premrzle vode in cela olupljena limona, potem pa hitra hoja in tek po travi in makadamu-ne asfalt...malo čez 6 uro, pa me je pozdravilo Sonce-ne uspe mi vedno, ko pa mi sem super... xDDx

otroci Sonca




polet čez mavrico





en svet

http://www.youtube.com/watch?v=sAqj9NVsjf4

Lažje je verjeti laži, ki si jo stokrat slišal, kot resnici, ki jo še nisi nikoli...
sedaj jo imaš možnost...

agape

Da druge premagaš, moraš biti krepak; da sebe premagaš, moraš biti srčen.



Tisti, ki gre svojo pot, naj se ne ozira na tiste, ki govorijo, da ni poti....

r


Z BOG om in V Bog u

je pot do 9 in zmaga je v 6, ker 6 je 9 in 9 je 6


#46 Agape

Agape
  • Zlati član
  • Št. objav: 506

Objavljeno: 29. maj 2009, 09:18

x:)x VELIKI POZIV



Iz središča Svetlobe, ki je v umu Boga,

naj Svetloba teče v um ljudi,

naj se Svetloba preliva na zemljo.

Iz središča Ljubezni, ki je v srcu Boga,

naj Ljubezen teče v srca ljudi.

Naj se Kristus vrne na Zemljo.

Naj se uresniči načrt Ljubezni in Svetlobe,

a vrata, za katerimi je zlo,

naj bodo zaklenjena.

Iz središča Božanske volje,

naj cilj usmeri voljo ljudi,

tisti cilj, ki mu zvesto sledijo Učitelji,

naj ustvarijo Svetlobo, Ljubezen in Moč –

to je bodočnost na Zemlji



Torej svetloba – ljubezen – moč. V tem kontekstu biblično sporočilo osvetljuje pomen velikega poziva, kajti ključnega pomena je beseda, zato ob ŽIVI KNJIGI, ki je knjiga brez besed, PREBUJENJE ZAVESTI, ki skozi besedo vzpostavlja prehod. Ker si človek, vajen empiričnega izkustva, ob ŽIVI KNJIGI postavlja vprašanje smisla in delovanja – kako naj vemo da deluje, če nič ne razumemo – avtorica kot posrednika ponuja poezijo, ki je sicer kontemplativna, vendar s pomočjo besede vodi zavest do prebujanja.

»Na začetku je bila Beseda in Beseda je bila pri Bogu in Beseda je bila Bog. Ta je bila v začetku pri Bogu. Vse je nastalo po njej in brez nje ni nastalo nič, kar je nastalo. V njej je bilo življenje in življenje je bilo luč ljudem. In luč sveti v temi, a tema je ni sprejela.« Evangelij po Janezu



Da bi torej pregnali temo, je s pomočjo besede potrebno v življenje pripeljati in prepoznati svetlobo.

V nadaljevanju dr. Valentina Ramiro pravi:



Človek, vedi, da si ti Stvarnik svoje usode!

Stki vzorec iz Svetlobe, Miru in Ljubezni!



***



Odkriti Ljubezen v sebi,

sanjati o Miru na Zemlji,

blagoslavljati in ustvarjati Božansko

in radost bo zasijala na obrazu.

Zbrati vse kapljice,

jih napolniti z Ljubeznijo,

oprostiti vsem in spoznati,

kako delovati s Svetlobo,

kako odeti svet z Ljubeznijo,

da vsak lahko pije iz čaše Ljubezni –

ustvarjati v Ljubezni,večno živeti in

življenje ljubiti!





In misterij Golgote se na prelomu v Zlati vek s tem uresničuje: dobro zmaga nad zlim, s Svetlobo (fotonsko) napolnjen človek in osrediščen v ljubezni lahko vzpostavi povezavo s Stvarnikom in duša se lahko vrne k svojemu izvoru. Sposobnost sprejemanja fotonske energije s pomočjo ŽIVE KNJIGE se skozi besedila »svetlobnih stihov energije svetlobe skozi besedo« kot pravi avtorica, poveča do te mere, da človek tudi na njemu prepoznavni, torej empirični ravni, prepozna dvig in prebujenje zavesti. Le tako verjame in veruje, kar je pogoj, da vzpostavi komunikacijo z Bogom. Osnovni problem, ki človeka še vedno oddaljuje od Boga, torej od izvora, je namreč prav ta paradigma. V nekaj, kar je neprepoznavno, je težko verjeti. Bog je neprepoznaven – če bi bil prepoznaven, verjetno ne bi bil Bog. Vendar človek s prebujenjem oz. dvigom zavesti dobiva sposobnost, da ga prepoznava tudi na nivoju zavesti in to je tisto, kar imenujemo Zlati vek – stanje duha, ki se osvobodi Teme in stopi v Svetlobo.

Stvari obstajajo, ko se jih zavedamo. V trenutku, ko se zavedaš prisotnosti Boga, odpreš srce in vzpostaviš pretok svetlobe in ljubezni in z vsakim vdihom črpaš svojo življenjsko moč in modrost iz tega izvora. Če se prisotnosti Boga ne zavedamo, smo si onemogočili napajanje iz izvira in naše življenje postane brezplodno.



Pesmi iz zbirke PREBUJANJE ZAVESTI so v bistvu kode za prestop v višja stanja zavesti. Potrebno jih je brati v miru in tišini, počasi, z osrediščeno pozornostjo na vsako besedo posebej. Vsaka beseda ima sama zase in v kontekstu konkretno sporočilno poanto, obenem pa se navezuje na neskončnost človekovih duhovnih sposobnosti.



Usmeri svoj pogled tja,

kjer živi večna Ljubezen.

Vsa uravnotežena nasprotja

bodo poklicana v Večnost in

razkrili se bodo neskončni svetovi.

Odvrzi dvome, prosi za blagoslov

Mater Zemljo,

pripravi si napitek Večnosti iz

Svetlobe, Miru in Dobrote.

Oprosti ljudem, oprosti sebi.

Zaigraj na vse strune srca,

spleti svoj vzorec in

vstopi v Novi svet!



vir.Živa knjiga www.sequoia.si



x;)x prevoda nimam... xDDx



Lažje je verjeti laži, ki si jo stokrat slišal, kot resnici, ki jo še nisi nikoli...
sedaj jo imaš možnost...

agape

Da druge premagaš, moraš biti krepak; da sebe premagaš, moraš biti srčen.



Tisti, ki gre svojo pot, naj se ne ozira na tiste, ki govorijo, da ni poti....

r


Z BOG om in V Bog u

je pot do 9 in zmaga je v 6, ker 6 je 9 in 9 je 6


#47 unis

unis
  • Nepogrešljivi
  • Št. objav: 728

Objavljeno: 29. maj 2009, 10:12

jaz:5+5=7
oni:5+5=8
jaz:5+5=7
oni:5+5=8
jaz:5+5=9
oni:5+5=8
protestno masturbira na marsino sliko.

#48 Avonaedon

Avonaedon
  • NeČistZačetnik
  • PipPipPip
  • Št. objav: 33

Objavljeno: 29. maj 2009, 11:59

agape jes sm hotu sam napisat de je kul vidt tut enga k kej šteka tle na forumu k folk drgač kr neki brezveze filozofira ti pa veš za kva se gre. tko de hvala res je ful inspiracija tvoje poste brt k člouk vedn kej nouga pametnga notr najde in tut hvala da se tok trudš k je velik resnice not! tko de ti kr piš še naprej prosm da se bojo mel ljudje kej naučit pa da bojo končn dojel kva duhovnost sploh je k to skor nben več ne šteka

#49 butl

butl
  • D član
  • Št. objav: 4 671

Objavljeno: 29. maj 2009, 12:37

Seeedim, piiijem, puuušim i špricere ruuuušim.

Mater se mam fajn. Še , eee, 24 minut, pa odklooop en teden.

:vio: :2src:
Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš

#50 Agape

Agape
  • Zlati član
  • Št. objav: 506

Objavljeno: 29. maj 2009, 16:17

x;)x x:)x x;)x ne vabim na kupovanje knjige,jaz je nimam-lahko se pa prijavite na obveščanje na spodnji www. je pa gradivo za razmišljat...in širit upanje v še boljši jutri.. :2src:

IZ SIBIRIJE Z LJUBEZNIJO



PREBUJANJE ZAVESTI

Maria Ana Kolman



Pred dvema letoma je v slovenščini izšla ŽIVA KNJIGA sibirske doktorice Valentine Ramiro. Knjiga je sprva vzbudila nejeverno (za)čudenje, saj je kljub jasnemu sporočilu z naslovnice v uvodu napovedovala spremembo zavesti in reprogramiranje DNK, kar je bralcu težko sprejemljivo in še težje razumljivo . Ker knjiga praktično nima vsebine in tudi ni knjiga za branje kot človek od knjige pač pričakuje, je percepcija vsebine dejansko odvisna od razvojne stopnje človekove zavesti. Ne gre za elitizem, gre preprosto za princip – ko je učenec pripravljen, pride učitelj. Morda je knjiga kljub temu prišla k nam prezgodaj, da bi jo sprejel širši krog ljudi, dejstvo pa je, da je sprožila ®evolucijo človekove zavesti in opozorila na problem, da je človekova zavest v veliki meri programirana, le da se tega ne zavedamo. Bližnjice za lastno evolucijo ne obstajajo, to je nekaj, kar se zgodi, ko je čas zrel.

Sprememba vibracije Zemlje, ki se je zgodila 11.avgusta 1999 v fazi sončnega mrka, ko je Zemlja spremenila vektor svojega elektromagnetnega polja, je sprožila tudi spremembo vibracije človeka oz. spremembo resonančne frekvence.

Sprememba vibracije sproži prepoznavanje širših dimenzij in izzove spremembo zavesti. Znanost, zlasti prirodoslovje v popolnosti temelji na empiričnih zaznavah, torej na tistem, kar lahko zaznavamo s čutili, zmerimo, stehtamo,… S tem se je znanost odrekla možnosti, da prodre v bistvo. Življenje obravnava pravzaprav le še v sledeh, ki jih tok življenja pušča v mrtvi materiji. Človek ni le fizična materialna pojavnost – telo je domovanje duše, ki je kreacija duha. Žive knjige ne beremo kot običajno knjigo. Naše empirične zaznave informacijo knjige, ki jo zaznamo z očmi ali z dotikom, sicer prenesejo receptorjem v možganih, toda zaradi nizkega stanja zavesti, ti informacije ne prepoznajo. Človek ob t.i. branju knjige zato ostane v nekem praznem prostoru in se sooči z vprašanjem: ali to sploh deluje? Kako deluje, če ne razumem, kaj mi knjiga sporoča? Ljudje smo programirani tako, da moramo najprej razumeti, da verjamemo. Pri Živi knjigi pa gre za nekaj popolnoma drugega – najprej je potrebno verovati, potem verjeti, šele potem razumemo. Vzporedno s tem procesom pride tudi do izjemnega intenziviranja intuicije, ki bi ji moral vsak slediti, kajti to je pravzaprav sporočilo Boga. Trenutno smo umeščeni v kaotičen svet Živimo v času prelomnega obdobja, ki končuje Misterij Golgote in udejanja njegovo sporočilo: dobro zmaga nad zlim in vera v posmrtno življenje dobiva svojo realizacijo. Edina pot je pot ljubezni. Pogoj, da ta čas razumemo in da na prelomu v višje resonančne frekvence sploh preživimo, je dvig zavesti. Živa knjiga nas pripravlja na to. Dvigovanje zavesti se dogaja s pritokom fotonske energije. Fizika ta pojav sicer razlaga kot elektromagnetno valovanje kvantov v nanometerskem področju. Vendar ne gre zgolj za obliko energije, ki deluje na atomsko in molekularno spremembo stanja – na človeka fotonska energija deluje kot na fizično in duhovno bitje. Na fizis, torej materijo, deluje na naš DNK kot transmutacija. Transmutativni cikel je genska sprememba na celičnem nivoju, ki se že odvija v vseh živih bitjih. Pri ljudeh se dogajajo velike spremembe. Prva faza je transmutacija – sprememba kemijskih elementov na nivoju molekul. Druga faza je transplantacija – obnavljanje telesnih organov z delno zamenjavo ali obnovitvijo nekaterih organov ali organskih sistemov. Na duhovnem nivoju prihaja do dviga zavesti, kar je nujen proces za dušo, da najde nazaj pot k izvoru – torej k Bogu. Z dvigom zavesti prihaja tudi do aktiviranja vseh 13-ih energijskih centrov ali čakr . V trenutku, ko bodo ti energijski centri prepustni za fotonsko energijo, človek lahko koristi 100% kapaciteto svojih možganov. Obenem se človekovo razumevanje sveta razširi izven zdaj znanih dimenzij časa in prostora. Povezava z univerzalnim informacijskim poljem pomeni, da bomo znova aktivirali tiste sposobnosti, ki smo jih nekdaj imeli, pa zaradi evolucijske zablode tudi izgubili: telepatijo, teleportacijo, dostop do univerzalne baze podatkov, nelinearno doživljanje časa,…. Interes t.i.civilizacije je, da ljudi zadržuje na nivoju nižje razvitih bitij – mentalno in duhovno – in si s tem zagotavlja manipulativno možnost z namenom izkoriščanja. Vladajoči politični in religiozni sistemi s pomočjo medijev in raznih oblik kodiranja (pranja možganov) zadržujejo ljudi na nižjih vibracijah, jih kontrolirajo (www je pravzaprav 666), dezinformirajo z nepomembnimi dogodki, zanimivostmi, finančnimi dogodki, prikazovanjem kriznih in vojnih žarišč, nasiljem, lažmi …, kar ljudi peha v stresna in depresivna stanja, ki bodo človeštvo pripeljala v odvisnost, bolezen in pogubo. Realnost, v kateri živimo, je naša izbira, žal pa nam jo je v popolnoma razduhovljeni obliki vsilil nekdo drug. Za manipulacijo mora biti izpolnjen samo en pogoj: uničiti duha. Potem lahko telo z vsem spektrom pojavnosti in delovanja uporabiš v poljuden namen. S sposobnostjo percepcije fotonske energije se zavest prebudi, duh oživi in človek lahko deluje kot svetlobno bitje. Z dvigom frekvenc človek postaja prepusten za fotonsko energijo, ki jo zaznavamo kot belo barvo oz. svetlobo, ki jo prepoznavamo. Ljudje, ki so že prejeli fotonsko energijo so prepoznavni po belini okrog oči, zgornjem delu ličnic in nad obrvmi. Zanimivo je, da človek same svetlobe ne zaznava – čutimo vpliv svetlobe ali barve tistega, kar je obsijano s svetlobo. Svetloba kot nasprotje teme v vseh njenih razsežnostih je medij za prehod v višja stanja zavesti. Temo seveda zaznavamo – tema je negativno energijsko stanje in ker smo programirani in imamo izvrstne antene za temo, ki jo za vzdrževanje duha v nizkih frekvencah seveda brezpogojno potrebujemo.

Da ŽIVA KNJIGA ne bi bila interpretirana kot znanstvena fantastika, je nujno izhajati iz dejstva, da to ni knjiga, ki jo prepoznavamo kot tekstovno knjigo, temveč, da je to knjiga, ki aktivira tiste receptorje, ki nam omogočajo sprejemanje informacij iz Univerzalnega polja. Ker avtorica dr. Valentina Ramiro ljudi uči razumeti in prestopiti v višja stanja zavesti, opozarja, da je nujno potrebno prilagoditi svoje zavedanje novim okoliščinam, da se izognemo šoku, ki nastopa ob hitrem prestopu iz stanja duhovne letargičnosti v novo realnost, ki je zaenkrat še ne prepoznavamo kot sebi lastno. Naše telo lahko sprejema svetlobo v obliki biofotonov, lahko pa jo tudi žarči. Sprejemnik za biofotonsko energijo je naša DNK molekula, ki to energijo tudi skladišči. Če to sprejmemo kot dejstvo (čeprav je težko sprejeti nekaj tako neprepoznavnega) in si obenem ozavestimo, da smo vodeni od Boga, se proces transmutacije dogaja samodejno in brez velikih stresov. Dvig zavesti pomeni pravzaprav verjeti v Božji načrt in si s tem razširiti percepcijo in omogočiti dostop do univerzalnega informacijskega polja.

Za pomoč pri dvigu zavesti je avtorica Žive knjige napisala svetlobne stihe energije svetlobe z naslovom PREBUJANJE ZAVESTI. Kot priloga Žive knjige je namenjena slovenskim bralcem z namenom, da skozi poezijo vzpostavi pretok fotonske energije v človekovo resonančno polje.



Avtorica v uvodu pravi:



Moj notranji jaz mi govori: vsak človek je individuum, toda družbena morala in t.i. »civilizirana« družba vse nas postavlja v okvire pogojenosti in »nesvobode« in nas obremenjuje z ogromnim bremenom nakopičenih misli celotnega človeštva. Glavna naloga vsakega človeka, ki teži k znanju in osebni preobrazbi svojega pravega jaza, je vrnitev k Svetlobi in harmoniji, ki nam je podarjena ob rojstvu.

Nastopil je Novi vek – doba Vodnarja. Bogovi Univerzuma so se odločili pomagati človeštvu tako, da mu odkrijejo nova znanja, ki so bila do današnjih dni zakodirana. Poklonili so človeku zdravilne energije. Človek se mora naučiti sprejemati to zdravilno energijo in počasi preiti v novo epoho. Skupaj moramo zdraviti sebe in planet Zemljo z novimi energijami Zlatega veka.



Valentina – Ramira

Novosibirsk, avgust 2008

vir.Živa knjiga www.sequoia.si

Lažje je verjeti laži, ki si jo stokrat slišal, kot resnici, ki jo še nisi nikoli...
sedaj jo imaš možnost...

agape

Da druge premagaš, moraš biti krepak; da sebe premagaš, moraš biti srčen.



Tisti, ki gre svojo pot, naj se ne ozira na tiste, ki govorijo, da ni poti....

r


Z BOG om in V Bog u

je pot do 9 in zmaga je v 6, ker 6 je 9 in 9 je 6





Uporabniki, ki si ogledujejo to temo (0)

Člani: 0 - Gosti: 0 - Skriti člani: 0