Za nemoteno delovanje te spletne strani uporabljamo piškotke. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z našo politiko piškotkov. Nadaljuj
Lunin net

Hitri skok na vsebino


Fotka

Nerazumljiva kemija, nerazumljivo neskladje


  • Prijavi se, če želiš komentirati
- - - - -
50 komentarjev na to temo

#26 dubhe

dubhe
  • Vajenček
  • PipPipPipPip
  • Št. objav: 77

Objavljeno: 18. maj 2009, 15:37

Tud jaz imam Venero v neg. aspektu s Saturnom, vidi to, nič ni iz mene.


Saj z mene tudi nič zaenkrat, bo že prinesel čas, če je namenjeno xrolleyesx

#27 dubhe

dubhe
  • Vajenček
  • PipPipPipPip
  • Št. objav: 77

Objavljeno: 18. maj 2009, 15:41

Ti pošljem na ZS

#28 rdecelasa

rdecelasa
  • NeČistZačetnik
  • PipPip
  • Št. objav: 15

Objavljeno: 18. maj 2009, 17:08

Drugač pa ima Rdečelasa fajn planetke in čeprav je s tem ascendentom Bik včasih pri bolj ta trmastih in 'ta počasnih', je ful bistra, ta Merkur v Tehtnici na Jupitru in Saturnu je zelo inteligenten, kritičen, logičen.
Tako da ne bo nihče predolgo iz nje več afne guncal. x^x


Močno upam! Trenutno imam res najbolj do sedaj uničeno zaupanje do moških! Pa nisem naivnica drugače, ravno obratno, a njemu sem nasedla ne vem, zakaj, čeprav sem vedno nekako bila skeptična do te najine veze- nek notranji čut se je oglašal že od samega začetka, a ker sem že po naravi en tak skeptik, sem rekla, da pač malce kompliciram, če pač ne bova za skupaj, bo pa že čas pokazal.

Kje se vidi to njegovo nezaupanje do mene? Jaz imam veliko moške družbe- s katerimi sem zgolj in samo prijateljica, kar je šlo njemu vedno v nos, ker nekako ni mogel razumet, kako lahko prespim pri prijatelju npr. po žuru in hkrati trdim, da nisva nič imela. En zelo zgovoren podatek o njemu- on nima prijateljic. On se dobiva s ženskami samo z enim rezlogom. Kaj bi drugače počel z ženskami, ne ve. Razen z mano. Z mano se je fajn pogovarjat, mu je fajn v moji družbi, kao končno ena, ki mu usteza.

Ja, njegov jezik ga vleče ven. Jezik in zelo neposreden pristop. Ki zapali pri takih, kot sem jaz in ne maram nekih mečkačev in cincanja ( res, Mantis, bo držala tale Sonce v kvadratu z Neptunom- čeprav se imam hkrati še za skeptično in previdno in načeloma ne nasedam na lepe oči). Potem pa odkriješ..kao odkriješ, proda ti jo...še nežno, čustveno plat, da je kao tudi on ranljiva oseba, je imel že svašta komplikacij z ženskami ( so ga varale, bla bla...ne vemo, kolikokrat je on njih...), ima dost iskanja, bi se rad ustalil, imel družino, skratka...evo, padla sem. Seveda sem bila jaz na začetku tista nedosegljiva, on se je moral potrudit, klicat, se meni prilagajat, kdaj sva se dobivala...dobivanje je najprej baziralo samo na seksu...seveda on bi več, on bi rad, da bi bila par, še naprej lapal, kok sem mu fajn, da bi bil z mano....Pa ker sva se imal luštno skupaj, pa ker po tem, kar mi je prodal in kar sem takrat videla, mi ni deloval napačen fant ( čeprav sem bila opozorjena od ene osebe, ki ga je malo poznala, naj pazim, da je bolj neresen kot resen, da pri dostih ženskah probava- pa vzame, kjer dobi), sem počasi vseeno popuščala, ga spustila v srce.
No, vse skupaj bi se najbrž končalo že dosti prej, mislim, ga bi po moje prej začel svirat okrog, če po 2 mesecih poznanstva ne bi on šel za pol leta v tujino službeno- sva vzdrževala vezo samo po telefonu...da ga je biksal že v tujini, dvomim, ker tam tega ne bi smel delat- so bile kar oštre omejitve glede tega, drugače bi ga poslali domov. Se je pa začel kaj kmalu po vrnitvi domov čudno obnašat in odtujevat- ja, verjetno vemo zakaj.

Kaj pomeni to, da se je odločil glede česa, če ima Venero pa pokvadratena s Saturnom in Luno?

In to mi je še najmanj jasno, kako je lahko tak lažnjivec? Še pred enim tednom mi je govoril, kok me ima rad, me pogreša...kako mi lahko gleda v oči in take govori, ko po mojem ne čuti čisto nič??? Kaj je sploh žele od tega? Se je vredno samo zarad seksa trudit s takim lapanjem, če vedmo, da njemu zgleda za seks žensk dobit ni problem. Ja, vprašanje je, kok mu jih dolgoročno nasede, tako kot sem mu jaz in ga zraven seksa fila še s čustvi. Samo jemlje potem, nič ne daje.

Pravijo, da je vsaka stvar za nekaj dobra...čeprav jaz pojma nimam, kaj naj bi jaz iz tele veze potegnila koristnega. Pa še blazno nezaupanje sem dobila do moških, kar so slabi kufri za naprej.

#29 jade

jade
  • Vajenček
  • PipPipPipPipPip
  • Št. objav: 126

Objavljeno: 18. maj 2009, 18:38

Rdečelasa, sočustvujem s tabo, ker jaz podobne kretenen gor pobiram, ampak če bi bila na mestu tvojega fanta, tudi meni ne bi pasalo, če bi po žurki prespala pri prijatelju? Ne vem, tebi bi odgovarjalo, če bo on prespal pri puncah? Pa ne gre se za to, da bi kdo s kom kaj imel. Ok, naj on prespi pri kolegu, ti pa pri kolegicah ...
No, skratka, meni bi tudi motilo :o|o:

#30 rdecelasa

rdecelasa
  • NeČistZačetnik
  • PipPip
  • Št. objav: 15

Objavljeno: 18. maj 2009, 23:13

Saj je veliko drugih, saj si nadarjena za moške, očitno, glede na to, kako govoriš o njih Torej sama izbiraš.


Mantis, al vem, da je veliko drugih, bolj poštenih, takih, ki vedo kaj hočejo in tudi delajo na tem, ki niso muhe enodnevnice...samo hudiča, ko se ne moreš zaljubit kar tako. Jaz imam s tem sploh probleme. Da mi je kdo všeč in se nekako najdem z njim, je že čudež. In seveda obratno, sem tudi jaz kar smotan karakter za prenašat na momente :) Seveda, potem imam še to srečo, da zapnem ob napačnega, za katerega seveda na začetku ne veš, da laže- no, morda na začetku tudi ni lagal, in pač probaš, daš šanso. Nikjer pa ni nobene garancije, kdo bo in koliko časa bo kdo zvest. In kakšen bo, ko ga dodobra spoznaš. Svašta igralcev je. Da jih pogruntaš, pa rabiš čas. Mogoče bom pa srečala kakega fanta, ki se bo podobno na začetku obnašal, kot ta bivši, skratka, na začetku preveč zagret in bo nekam hitel, pa ga bom odpikala, ker si bom rekla- spet eden od tistih...pa bo mogoče fajn fant in mu bom naredila krivico in prikrajšala sebe.
Bom pa bolj poslušala svoj notranji glas in če bi slučajno v kaki novi vezi prišlo do takih ˝ohladitev˝in odmikov, prej urgirala in postavila človeka pred dejstvo. Ne bom čakala, da se odloči, kdaj bo spet začel normalno komunicirat in sebe krivila za morebitne take situacije. Če te ima nekdo rad, se bo žele čim prej pogovorit, zglihat stvari in seveda biti z tabo. Če ne, potem ZGLEDA nekaj res ni uredu. Močno ni uredu. Je pa težko kar it od človeka, ko niti ne veš, zakaj se je odmaknil, zakaj te ne želi več. Tako da hvala bogu, da vem razlog, čeprav je ponižujoč do konca, ampak vsaj lahko obrnem nov list in grem dalje. K njemu nikoli več.

Jade, Jaz vem, kako stvari pri meni so glede teh tipov...vem, da ko bo eden, ki ga bom imela rada z vsem srcem, ne bo drugega. Tudi, če bi prišlo do kriz, jaz z drugim ne bi mogla bit.
Tudi zato sem jaz glede sebe stoprocentna, da komot lahko ali prespim ali grem na morje z prijatelji...oni so prijatelji, do njih ne čutim čisto nič več kot do prijateljic. In ne bi mogla imat nič z njimi, četudi bi kdo kaj hotel. Vem, da nekateri to težko razumejo, ne zaupajo, tudi jaz bi bila do tega mojega bivšega verjetno nezaupljiva, če bi rekel, da bi prespal pri kolegici...ker vem, kako ima on te stvari ˝pošlihtane˝, in bi verjetno ˝priložnost najbrž naredila tatu˝.

Tako to je, smo takšni in drugačni.

#31 rdecelasa

rdecelasa
  • NeČistZačetnik
  • PipPip
  • Št. objav: 15

Objavljeno: 19. maj 2009, 00:57

Seveda ima Mantis, dobro si tisto povedala. Vem pa, da tudi jaz nisem veliko falila, le različne stvari sva gledali.

Rdečelasa, oprosti ker verjetno trenutno ni pravi čas, ampak vse tisto, kar si zanikala ko sem ti rekla, se je izkazalo za resnično... Čeprav ti v tvojem primeru pač ni tega izrekel v obraz, sem imela navsezadnje le prav. Ker sem očitno jaz izpadla, kot da sem lažnivka ali pa totalni blefer, ki pojma nima. Sem že mislila, da se bom umaknila iz tega foruma, ampak se ne bom, ker vem da nisem slaba oseba in da ljudi nikoli ne zavajam. Vedi pa, da vseeno držim s tabo in ti želim vse dobro, da se ti čustva čimprej umirijo in da pozabiš vseskupaj. Ker takšen tip ni vreden nič.
Kot je že rekla Mantis, pod nobenim pogojem mu nikdar več ne nasedaj, ker se ne bo spremenil. Drži se.


Joj, Dubhe, da ne bi slučajno pomislila, da se umakneš s foruma. Ni šans. Pojma nimate, kok mi pomagate s temi razmišljanji, čeprav sem po naravi še vedno skeptik ;) in astrologije še vedno nisem vzela čisto za svoje, me potem vedno kar mravljinci obidejo, ko takole preberem, kok stvari se dejansko res poklapa. Razumem pa, da se ne da vsega interpretirat čisto natančno, ker vseh naših dejanj, izkušenj, dogodkov pa le ne določa astrološki zapis...a ne?

Tako da keep on going the good work :)

#32 dubhe

dubhe
  • Vajenček
  • PipPipPipPip
  • Št. objav: 77

Objavljeno: 20. maj 2009, 18:33

Joj, Dubhe, da ne bi slučajno pomislila, da se umakneš s foruma. Ni šans. Pojma nimate, kok mi pomagate s temi razmišljanji, čeprav sem po naravi še vedno skeptik ;) in astrologije še vedno nisem vzela čisto za svoje, me potem vedno kar mravljinci obidejo, ko takole preberem, kok stvari se dejansko res poklapa. Razumem pa, da se ne da vsega interpretirat čisto natančno, ker vseh naših dejanj, izkušenj, dogodkov pa le ne določa astrološki zapis...a ne?

Tako da keep on going the good work :)


Velja, ne bom :palec:
Ja tako je, prav si povedala... astrologija pač ni vedeževanje in za razlago astroloških simbolov ne potrebuješ jasnovidnosti, ampak le znanje in kasneje izkušnje, ki so zelo pomembne. Zato pa je potrebna toliko večja natančnost in izbira pravih besed, treba si je vzeti ogromno časa, če želiš res podrobno zvedet kar te zanima. Če bi si kdo zares vzel čas, bi se bolj ali manj dalo predvidet kakšna bo zveza. Ampak to pa je spet delikatno, povedat kar vidiš. Ali povedat, da je partner nagnjen k varanju, ali povedat, da ga ne ljubi tako kot on misli? To so tako težke stvari, ker ne veš kako ravnati in ravno zaradi tega se jaz z astrologijo ne bi ukvarjala poklicno. Sem preveč občutljiva.. Tukaj večinoma imamo svoje poklice in se le ljubiteljsko ukvarjamo s tem, zato tudi ni časa za podrobno ukvarjanje s takšnimi vprašanji... Verjetno tudi zato ni takšne analize, kot bi jo želela. Sem pa vesela, če ti je kaj od tega pomagalo. x:)x
Vse dobro tudi tebi!

#33 lunca

lunca
  • Lunatik
  • Št. objav: 4 059

Objavljeno: 21. maj 2009, 13:10

[quote name='rdecelasa' date='12. May 2009, 00:30' post='1055498781']
komunikacije...težko opisat, ampak čeprav sva si v veliko pogledih dokaj podobna, se verbalno dokaj hitro spričkava...skratka, stvari so prišle potem do te meje, da sva zvezo skoraj že zaključila, ampak seveda še kar ne moreva čisto drug brez drugega in sedaj spet nekaj probavava zglihat...

Večkrat moškega pritegne ženska, ki ima sonce v znamenju, kjer ima sam luno. Luna predstavlja njegovo mamo, način čustvovanja, ki se ga je naučil od svoje mame in zato poišče precej podobno žensko (sonce v devici). Tudi po ASC je devica, kar kaže, da ima tudi sam precej predispozicij device (je natančen, deloven, priden, verjetno malo pikolovski in kritičen??). Trenutno mu tranzitni saturn poplesava po njegovi prvi hiši, zato se vse te karakteristike v njegovem značaju veliko bolj občutijo. Tranzit saturna čez luno, ki proti koncu avgusta pa tja do 7. 9. verjetno zablokira njegova čustva, zato opazuj, kako bo ta konjukcija vplivala nanj. Malo pred tem, tam okrog 6.7 do konca julija bo napet kvadrat med saturnom in venero precej preverjal vajin odnos, zato ti bo konec poletja povsem jasno, iz kakšnega testa je vajina veza.
Čustveno sta precej drugačna, tvoja vodnarska luna je precej bolj prijateljska, kot njegova, ki je včasih malo dlakocepska, preveč stvarna po domače povedano. Tvoja luna kaže, da imaš ti verjetno z mamo precej bolj prijateljski odnos kot pa on.

#34 rdecelasa

rdecelasa
  • NeČistZačetnik
  • PipPip
  • Št. objav: 15

Objavljeno: 22. maj 2009, 02:40

Lunca, tudi tebi hvala za analizo in dogovor. Ampak- saj razumem- da nisi sla brat vse kolobocije, ki so se pisale vmes in sem jaz ze ugotovila, da NEKAJ ni uredu pri njem, ali so to planeti, ali...decko trenutno ali pa ze od nekdaj ( info tiste moje osebe, ki mi je razkrila, kaj se je dogajalo) ni bil resen- mogoce na zacetku ga ze pritegne oseba, se OCITNO prevec in prehitro zaljubi, na vse ali nic, verjamem, da bi se z mano prvi mesec ze skupaj preselil in imel otroke. Nato pa cez par mesecev custvene ohladitve, kot da vsa veza bazira na tem, kaj jaz hocem. Druga zenska na vidiku, ceprav se je vmes se vedno lagal meni, da me ima rad, tudi ko sva ze zakljucila, je potem sicer na mojo pobudo prisel tudi on bil mnenja, da poizkusiva se enkrat. Deloval iskreno, vse, za verjet mu. Nato pa spet mrknil. Dan za tem od neke osebe zvem, da nisem bila zanj edina. Vec podrobnosti ne vem. Ok, decko neresen, zakaj se je potem se matral z mano? Ok, mogoce bi se razumela, ce bi mu bila ta veza fajn in bil zaljubljen vame, ne pa da si najde drugo, potem pa se skregava, pobotava, pride nazaj in spet noce nic narest za to, da bi najna veza sla dalje? Zakaj je potem sploh vztrajal v tej vezi. Ne razumem ga, res ne.

Ja, to, da je v ASC devica, se mu res vidi po tem, da je priden, ni zabušant, natančen- tudi pikolovski in kritičen :) Ne preveč, ravno toliko, da mi je bilo všeč.

Trenutno mu tranzitni saturn poplesava po njegovi prvi hiši, zato se vse te karakteristike v njegovem značaju veliko bolj občutijo. Tranzit saturna čez luno, ki proti koncu avgusta pa tja do 7. 9. verjetno zablokira njegova čustva, zato opazuj, kako bo ta konjukcija vplivala nanj. Malo pred tem, tam okrog 6.7 do konca julija bo napet kvadrat med saturnom in venero precej preverjal vajin odnos, zato ti bo konec poletja povsem jasno, iz kakšnega testa je vajina veza.


zal..oz. na sreco to ne bo mogoce, ker nisva vec skupaj. Verjetno bi se se matrala z njim, ce ne bi izvedela, da me je varal. In hvala bogu, ce bi se ta napetosti in custvena zadrzanost se stopnjevala, bi se jaz raztrgala na prafaktorje.

Res je, imam verjetno bolj prijateljski odnos z svojo mamo kot je njegov. Ceprav njegove mame nisem spoznala, po njegovih besedah je komunikacija bolj uradna, po moje se ne pogovarja z njo o osebnih problemih, ... jo pa ima rad in jo spostuje in je nekako deloval zascitniski do nje, pac obcutki skozi pogovor.
Midve z mamo imava kr fajn odnos, sicer na momente se rahlo krizajo mnenja, ampak se da vse pogovorit in zmenit. Ne govorim ji ravno takih mojih intimnih stvari, ker vem, da je zeloooo obcutljivaglede tega, ce bi se kdo takole spilal z mano in mi vedno govori, naj si najdem kaksnega ˝pridnega˝ fanta, :), jaz pa cisto kontra :) Mogoce je le cas, da jo zacnem poslusat. :)

Oh, ko bi imela kaj vec casa, bi se sla zares poglabljat v tole astrologijo, ker mi je tako zanimivo postalo vse skupaj, da je prav grozljivo. x:o)x

#35 lunca

lunca
  • Lunatik
  • Št. objav: 4 059

Objavljeno: 22. maj 2009, 06:49

[quote name='rdecelasa' date='22. May 2009, 03:41' post='1055500359']
Lunca, tudi tebi hvala za analizo in dogovor. Ampak- saj razumem- da nisi sla brat vse kolobocije, ki so se pisale vmes in sem jaz ze ugotovila, da NEKAJ ni uredu pri njem, ali so to planeti, ali...decko trenutno ali pa ze od nekdaj ( info tiste moje osebe, ki mi je razkrila, kaj se je dogajalo)

:palec: Točno tko. Nikoli ne berem drugih postov, ker lažje brez sugeriranje gledam v karto.
S katero koli je, bo julija spet prekinil. Res pa moram rečt, da trenutno ni v dobri koži. x;)x

#36 Larisa22

Larisa22
  • Lunatik
  • Št. objav: 5 292

Objavljeno: 16. maj 2010, 09:39

ojla, mene pa zanima zakaj je fanta kar na lepem vse minilo

on: 7.11.1981, Ljubljana, 02:30
jaz: 2.9.1983, Ljubljana, 14:23

hvala za pomoč xOOx

#37 lunca

lunca
  • Lunatik
  • Št. objav: 4 059

Objavljeno: 17. maj 2010, 06:30

ojla, mene pa zanima zakaj je fanta kar na lepem vse minilo

on: 7.11.1981, Ljubljana, 02:30
jaz: 2.9.1983, Ljubljana, 14:23

hvala za pomoč xOOx


Samo kratke vpogled v njegovo karto kaže, da ga je močan tranzit plutona (temna energija, transformacija) čez njegovo venero v kozorogu, močno spremenil. Venera v kozorogu že v natalu ne kaže ljubezni na veliko, to ne pomeni, da tak fant nima čustev, vendar jih ne kaže navzven.
Tudi saturn, ki mu je šel čez ASC ga je verjetno precej zresnil. Tranzit urana čez DESC (partnerstvo) pa večkrat želi kar nekaj spremenit, zamenjat, mogoče samo čustveno, v nekaterih primerih pa žal celo partnerja. Svetujem, da vzameš te njegove energije v zakup, mogoče te niti ne želi zamenjat, vendar sprejmi, da se človek ves čas spreminja. x;)x

#38 Mcmurphy

Mcmurphy
  • Vajenček
  • PipPipPipPip
  • Št. objav: 91

Objavljeno: 17. maj 2010, 09:06

uBOGAJ NASVET, PA KONČNO RECI KAJ VEČ KOT SAMO TO,
V VAJINI SKUPNI DRUŽBI OB PRVI PRILOŽNOSTI, KO BOŠ DELEŽNA SOČUTJA ČEŠ UBOGA ZAPUŠČENA REVICA, NA GLAS V SMEHU POVEJ,
DA JE TA MALCE NEUMEN PRI GORNJI GLAVI, KER ZARES NI BILA ZA NOBENO RABO,
DA PA JE VSAJ SPODNJA BILA IN SPREMENI TEMO.
DAJ GA PREHITET IN ŠE NAVRŽI TAKO, KOT DA ZGLEDA, KOT DA TEBI DOL VISI ZANJ.

SICER BO GLEDE NA IZKAZANO IZKORIŠČANJE TVOJEGA SRCA IN VSO PODLOST Z IZKLOPOM TELEFONA ŠE UŽIVAL, ČE BO VEDEL, DA TI NI VSEENO.

Oko za oko nič dobrega ne prinese, vsaj ne v mojih očeh. Zadovolji le tiste nizkotne človeške nagone in ne vem zakaj bi se ona na njegov nivo spuščala.
Nismo mi tu, da sodimo druge...

En dokaz, kakšni so moški

Malo posplošujemo, a?

To temo je popravil/a Mcmurphy: 17. maj 2010, 09:06


#39 Alan_New

Alan_New
  • Lunatik
  • Št. objav: 5 580

Objavljeno: 17. maj 2010, 09:23

ojla, mene pa zanima zakaj je fanta kar na lepem vse minilo

Oh, le zakaj ... Odgovor se skriva tudi v vetru in ne le v zvezdah. Pa še marsikje.
Possible—but highly unlikely.

#40 Alan_New

Alan_New
  • Lunatik
  • Št. objav: 5 580

Objavljeno: 17. maj 2010, 11:32

Zakaj se sploh lotevaš odgovarjat, če nikdar potem ne poveš direkt?
Ja pa povej kaj, kaj misliš v vetru, a misliš pline ? Al da mu bo veter prinesel vonjave drugih žensk? . MARSIKAJ - to ni odgovor. Pa tud zvezde ne povedo vsega, včasih tud nič kaj - in se zgreši.
Ampak če pa ti veš, kje "se skriva odgovor, glede na to, da je to po tvoje marsikje", ja daj kaj pomagat! Da ne boš izpadel vsakič tu samo navidezno pameten, ki pa svoje tajno znanje skrbno obdrži zase in mu je osnovna beseda v pisanju samo znegiranje astro vplivov. JAZ NPR. NE VEM ODGOVORA za razliko od tebe. Astro vplive pa se da povedat, pa naj oni res kaj vplivajo ali pa ne.

Mislim, če morate za tako butasto vprašanje iskati odgovore v zvezdah, je to res mimo vsake zdrave pameti. Za konkreten primer nimam odgovora, moj post je bil bolj hec, vendar nosi tudi namig, ki ga itak vsi poznate, pa ne vem, zakaj se delate, da ni to: zaljubljenost pač mine, kot mine še marsikaj drugega v življenju. Velikokrat kot strela z jasnega, ampak tako to je. Mogoče ga je ogrela kakšna druga, mogoče se je preprosto naveličal. Skratka, samo ugibam, ker ne vem.

Zakaj v vetru? To poje že desetletja Bob Dylan.
Kaj pomeni "marsikje"? Šlogat in sestavljat domnevne osebnostne profile je mogoče preko raznih pripomočkov: kart, paličic, kavnih usedlin, mišjih drekcev, itd.

On le rad "pametuje". Sploh v astroloških temah, da prikaže svojo superiornost.

Nisem superioren, samo tako me doživljaš. Poglej v rojstno karto, zakaj. x:Dx

Bolje "išta nego ništa",

Zame je ta išta prav astrologija.

To temo je popravil/a Alan_New: 17. maj 2010, 11:34

Possible—but highly unlikely.

#41 Alan_New

Alan_New
  • Lunatik
  • Št. objav: 5 580

Objavljeno: 17. maj 2010, 11:41

Narobe. Tvoj odgovor MARSIKJE IN VETER, ni nosil namiga x:o)x
Šele zdaj si jih povedal. To kar že ve vsak.

Seveda ti je zdaj jasno, ker sem razložil. xrolleyesx Je pa namig bil tudi prej, samo ga pač nisi ujela.
Possible—but highly unlikely.

#42 Alan_New

Alan_New
  • Lunatik
  • Št. objav: 5 580

Objavljeno: 17. maj 2010, 11:55

mantis, poglej si tudi ti v rojstno karto, zakaj me imaš za nadpametnega in za rešenika. x:Dx
Possible—but highly unlikely.

#43 Alan_New

Alan_New
  • Lunatik
  • Št. objav: 5 580

Objavljeno: 17. maj 2010, 12:18

Uredu, samo zakaj si potem v tem delu foruma?

Priznam, malo vam nagajam. x:Dx Žal pa tudi grem težko mimo tega, da ljudje iščejo nadnaravna, ezoterična, astrološka, ipd. pojasnila za najneznatnejše probleme, kar razumem kot prelaganje odgovornosti.

Good for you, nekaj pove o tvoji osebnosti.

Predvsem pa pove o tvojem konstruktu moje osebnosti.

Alan, ne jaz tebe, ti se imaš tukaj tak.

Kje? Hočem konkreten post, kjer se izrecno izpostavljam kot superioren, nadpameten, rešenik in kar si pač še izmišljuješ.

Saj prav, da je človek odvisen samo od samega sebe in to, da le vase verjame. Samo nekaj pa tud mora bit v raziskovanje ali tolažbo ali za šimfanje in zakaj ne ?

Sem daleč od tega, da bil odvisen samo od sebe.

Poglej ti raje v svojo karto, zakaj imaš astrologijo za ' išta'. x:Ix
In mimogrede, zakaj je potemtakem nimaš za : 'ništa' xnckrivx

Pol pa vsaj stoj za sabo, če nič ne verjameš, misleč da si svoboden. Iiiii pa sem bla pravkar pametna in ujela tvoj namig x^x - da dopuščaš možnost .

Boš rekel, da te lovim za eno črko in da si mislil 'ništa' . No jaz pa ne bom nikol tega trdila in bo zame vedno 'išta'. Pa tud če se vse izkaže za larifari, pa se vpliv težkih planetov redkokdaj . In vsaj vpliv polne ali prazne lune se pozna posebno psihično bolnim ljudem in tud fizično. Ampak svobodna volja in razum seveda vodi.

Sedi, negativno. Še enkrat preštudiraj snov, zakaj je zame astrologija išta, a ne ništa.
Possible—but highly unlikely.

#44 Larisa22

Larisa22
  • Lunatik
  • Št. objav: 5 292

Objavljeno: 17. maj 2010, 12:24

Žal pa tudi grem težko mimo tega, da ljudje iščejo nadnaravna, ezoterična, astrološka, ipd. pojasnila za najneznatnejše probleme, kar razumem kot prelaganje odgovornosti

če bi fantje povedal zakaj so neko zvezo prekinil, bi blo supr, pa ne bi blo treba iskat odgovore tam kjer si napisu :palec: :palec:

#45 Alan_New

Alan_New
  • Lunatik
  • Št. objav: 5 580

Objavljeno: 17. maj 2010, 13:51

Nerazumljiva kemija, nerazumljivo neskladje. x^x
Possible—but highly unlikely.

#46 Alan_New

Alan_New
  • Lunatik
  • Št. objav: 5 580

Objavljeno: 17. maj 2010, 16:34

Baba blesava ... :vragec: Če te tako zelo osebno boli, ker ne priznavam astrologije in se mi zdi praznoverje, stopi z argumenti in dokazi na dan, ne pa debilno čvekat o stvareh o meni, ki jih niti najmanj ne razumeš, sploh pa nimaš niti najmanjšega pojma, kako se odvijajo stvari v mojem življenju ter s kom in na kakšen način imam opravka. Že večkrat si dokazala, da nisi sposobna normalnega pogovora, temveč takoj začneš piskat in preobračat izjave drugih po svoje. Ko pa se te povpraša za konkreten citat, mrkneš -- ker takega seveda ni, ker je nastal le v tvoji bolani glavi.

... nesrečne ljubezni do moškega prijatelja skoraj umrl ...

... In sicer sam priznavaš klečanje pred tvojim namišljenim "živim razsvetljenim bogom" ...

Zdaj pa se ti pokaži in konkretno citiraj te moje izjave. Naj vsi vidijo tvoje blodnje in kako obračaš besede po svoje.
Possible—but highly unlikely.

#47 Alan_New

Alan_New
  • Lunatik
  • Št. objav: 5 580

Objavljeno: 17. maj 2010, 16:58

mantis, tebi res ni pomoči. xrolleyesx

Na kratko: povezav res ni več, ker smo se odločili, da jih umaknemo. Spletna stran je bila preseljena (http://prosvetljenje.org/) in tudi tam ni dokumentov. Vendar to nima nobene veze. Jaz sem te spraševal, kje konkretno sem napisal, da "klečim pred živim razsvetljenim bogom", ker teh besed nisem nikoli napisal, sem pa o mojem nekdanjem učitelju in drugih učiteljih pisal in omenjal v več temah. Kar se tiče teme o homoseksualnosti, je vse še vedno tam, kot je bilo, nič spremenjeno, nič zbrisano.
Possible—but highly unlikely.

#48 Alan_New

Alan_New
  • Lunatik
  • Št. objav: 5 580

Objavljeno: 17. maj 2010, 20:39

IZ STRANI :

http://www.pozitivke...090707185119884


--------------------------------------------------------------------------------

Ok, nič zbrisano, samo najdem ne. Da sem pa res vse narobe razumela, butelka jaz.

Vzamem tisto nazaj, nisi nikjer rekel, da klečiš pred živim bogom, ampak služiš pa mu v skupini, ni to? JAZ NE SLUŽIM NIKOMUR. Da prav tako nisi odvisen samo od samega sebe. To je bil moj point. A vidiš, kako je fino, če te kdo pride žalit baba butasta praznoverna, kakšen si, pa kaj to delaš ITD

Niti služim mu ne, mu nikoli nisem. Sem pomagal in sodeloval, pred časom pa sem to sodelovanje prekinil. In to je vse. Ti pa si lahko v svoji glavi zavrtiš kateri koli film, ki ti ustreza.
Possible—but highly unlikely.

#49 Gost_Hekate_*

Gost_Hekate_*
  • Gost

Objavljeno: 16. januar 2011, 09:34

ojla, mene pa zanima zakaj je fanta kar na lepem vse minilo

on: 7.11.1981, Ljubljana, 02:30
jaz: 2.9.1983, Ljubljana, 14:23

hvala za pomoč xOOx


Lepo pozdravljena, Larisa22!!

Prosila si me naj ti nekako razlozim kaksno bi lahko bilo vajino razmerje.
Ker sem ze razbrala iz prejsnjih postov in tega, da je vsega zgleda konec, se bom omejila na vajino sinastrijo.

Na splosno se Devica in Skorpijon nekako privlacita, ali bolje, njune poti se veckrat prekrizata zaradi mocnejse karme, ki si delita znamenji med seboj. Oba sta zelo karmicni znamenji.
Tudi vajini vodni Luni se lepo ujemata a tukaj je treba povdariti, da gre za Luno V Raku in, na drugi strani, Luno v Ribah (njegovo), ki sta si kljub vsemu v temeljih zelo drugacni. Ribi rade bezijo in redkokdaj ustvarijo trdno razmerje, pri Raku pa je obratno, zelo je posesiven in zeli si nekaj ustvariti z osebo, ki jo ima rad. Ribam vlada Neptun, ki nima meja ali svojega domovanja, Luna pa vlada Raku, ki potrebuje trdne temelje. Obe Luni sta zelo globoki in custveni a to, za trdno zvezo le ni dovolj.
On je Skorpijon z Luno v Ribih, zato ga jaz nebi preresno jemala pa tudi zalovala nebi za njemu. Verjetno ga bolj zanima seks, kot pa ustvarjanje druzine oziroma resna zveza. Na njega se ne moras zanesti, saj je posebne vrste, zelo privlacen a premalo resen. Ti si pa Devica z Luno v Raku...zate je zveza zmeraj resna, bodisi v prijateljstvu, kot v ljubezenskem razmerju.

Predvidevam, da te je kot je tipicno za Skorpijone, moral globoko prizadeti in s tem si niti ne beli glave...saj ima dolocen ascendent nate (njegov Mars na tvojem Soncu) a sama privlacnost ni dovolj za obstoj razmerja.

Obenem pa je tvoje Sonce v opoziciji z njegovo Luno. Morebiti so bila vcasih neskladja med tem kar ti pametujes in tistim kar on cuti.

Sicer pa, ce si Skorpijon nekaj zada, ponavadi to tudi vlece naprej...predstavniki tega znamenja potrebujejo veliko izkusenj, da se resijo karme zato ga poskusaj razumeti. Vcasih potrebujemo dolocene prehodne veze, da se iz njih nekaj naucimo in sicer, da ni nihce nasa last in da je vcasih bolje ce se stvari po nekaj casa prekinejo saj bi potem vstrajali v zvezi, ki nas omejuje in ne napreduje vec pozitivno.Objavljena slika

Objavljena slika

#50 Larisa22

Larisa22
  • Lunatik
  • Št. objav: 5 292

Objavljeno: 16. januar 2011, 18:14

ojla HekateObjavljena slika

hvala za tvoj odgovorObjavljena slika

larisaObjavljena slikaObjavljena slika







Uporabniki, ki si ogledujejo to temo (0)

Člani: 0 - Gosti: 0 - Skriti člani: 0