lepo se imejte in ne vzet za slabo.
Stran 1 od 1
v bistvu vaše strani....LN -
Objavljeno: 26. oktober 2002, 01:00
ok. jaz sem prvič na teh straneh.ok.in se prijavim na forum. ok. in potem malo klikam okrog...napišem nekaj...še malo klikam okrog in naletim na 'mojo osebno stran' ali nekaj takega. in ugotovim, da imam celo ime-ki seveda ni moje, in starost, ki se več 10 let razlikuje od moje.
zakaj se enostavno pri prvi prijavi ne odpre oknce kamor bi človek sam vpisal podatke? ali se je samo meni to zgodilo? saj ne za drugo samo potem prvo kar sem pomislila je, da je vse zlagano....kar pa upam da ni, ker so mi vaše strani všeč.
bi bilo lepo, če bi to uredili.
ursula
Ursula, DOBRODOŠLA!!! 

Ne vem, zgleda, da se je res samo tebi to zgodilo!
Ko sem se jaz prijavljala, sem sama vpisala v okenca svoje podatke.
Svetujem ti, da se obrneš na uredništvo LN.
PA SREČNO!!!

Tamara
Ne vem, zgleda, da se je res samo tebi to zgodilo!
Ko sem se jaz prijavljala, sem sama vpisala v okenca svoje podatke.
Svetujem ti, da se obrneš na uredništvo LN.
PA SREČNO!!!
Tamara
Hojla Ursula
ne razumem, kako je lahko prislo do tega
Naceloma je osebna stran prazna, ko se registriras v forumu. Ce ne izpolnis nobenega polja, potem tudi na Osebni strani ni nobenih podatkov.
Tudi ni se nihce javil cesa podobnega. Bom preveril, kaj dogaja.
Seveda pa lahko kadarkoli popravis svoje osebne podatke (klikni "Osebni podatki" na vrhu te strani). Vpisujes in spreminjas jih lahko le ti (poleg mene, ki pa se tvojih podatkov nisem dotikal
)
Administrator
ne razumem, kako je lahko prislo do tega
Naceloma je osebna stran prazna, ko se registriras v forumu. Ce ne izpolnis nobenega polja, potem tudi na Osebni strani ni nobenih podatkov.
Tudi ni se nihce javil cesa podobnega. Bom preveril, kaj dogaja.
Seveda pa lahko kadarkoli popravis svoje osebne podatke (klikni "Osebni podatki" na vrhu te strani). Vpisujes in spreminjas jih lahko le ti (poleg mene, ki pa se tvojih podatkov nisem dotikal
Administrator
Mitja
Stran 1 od 1

Prijavi se
Postani član
Pomoč

Na vrh
Multi-citat