Za nemoteno delovanje te spletne strani uporabljamo piškotke. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z našo politiko piškotkov. Nadaljuj
Lunin net

Hitri skok na vsebino


Fotka

Knigarne


  • Prijavi se, če želiš komentirati
- - - - -
Ni komentarjev na to temo

#1 ananta

ananta
  • Legenda Foruma
  • Št. objav: 1 518

Objavljeno: 3. februar 2010, 18:44

Zanima me che je (YAM je bil...) nekaj kot solidnega (denimo spiritualnega) v Ljubljani? (na Primorskem, Marburg...) Saj se nabom z tem vkvarjal, pa bi me veselilo che je vech kot kar vidam da je ponujeno?

Nekaj cajta kot 1/2 100 klet nisem bil na Lublanskem (pa nabom/ne bom razen Kosezeh in Mostca sem pa tja) .

Seveda vide da je knigarna Sonchna ? mislem na Tavcharjevi. A se na ta nachin informiramo ali je $e tega? Ali denimo Marsa ima chasa za kakr$ne napotek in celo $olo, ne samo astrologije?

Leta nazaj je b'kla ena v centru z BLAZNO reklamo nejer pr'Lip'ci.. a se dokaj tega spremenuilo ali smo $e vedno tepci pa TV pa nevemkaj dolocha na$ RAzvitek?

Tega nisem formuliral po Tavcharju, oprost'mi dedec! (Pa tudi Tavcharja so mi pr'Krixank nesli dol, veliko se spremenilo, bajeeee....

Zakaj astrologija nabi b'la pr'Radop $tudent. sedveda so to TEMPI PASSATI

Veselim se da xivite KAR!

Baje smo po ta starfotru Primor'c (Valenchich), nekaj sem pridobil v Lublane in v Marburg, pa se nikol' nisem navadil lastned\ga dijalekta, Benechnskog, saj sem uradno Taljan. Scrittore. Slovenschino itak verjetno ne pozna niti Pozne.

Ne, hotel sem vpra$at a je kaj nov'ga? Mislem mi se ena Kurent na FB prikradla pa je nabom poznau. Doblekar je xe nkjer drugje, torej a je scene ali smo vsi tepci in norci kaku s'nam xe uni programiral? Saj v U.S.A. je HUJ$E, che Vas xe nekaj zanima. Tle se ne gre za astrologijo, kar za PRAVICO hahaha. A izhaja $e PAVLIHA? Mnda zxe?

OMnolog monolog norca Marsa me bo sovraxila...

In k tem a je kak$na $ola, mislem ta prava?




Uporabniki, ki si ogledujejo to temo (0)

Člani: 0 - Gosti: 0 - Skriti člani: 0