pOZDRAV!
Zanima me sledeče, na katerega zdravilca se lahko obrnem, namreč delujem kot nedostopna oseba, čustveno labilna, v meni je jeza, itd... npr. a je lahko to Emil Roglič; Emil Kušec
Še nekaj me zanima, kje lahko dobim kopijo in pa možnost izdelave atlantidskega prstana. Menda prstan ne izgleda tako kot je ampak ima čisto drugačne poteze.
Predlagajte res najboljšega.
Če imate kakšno vprašanje, pa kar.
Stran 1 od 1
Zdravilec - kateri?
Objavljeno: 31. julij 2010, 12:00
ribček (30. julij 2010, 19:04) pravi:
pOZDRAV!
Zanima me sledeče, na katerega zdravilca se lahko obrnem, namreč delujem kot nedostopna oseba, čustveno labilna, v meni je jeza, itd... npr. a je lahko to Emil Roglič; Emil Kušec
Še nekaj me zanima, kje lahko dobim kopijo in pa možnost izdelave atlantidskega prstana. Menda prstan ne izgleda tako kot je ampak ima čisto drugačne poteze.
Kako? Ni komentarjev?
Objavljeno: 31. julij 2010, 14:22
ribček (31. julij 2010, 13:00) pravi:
Kako? Ni komentarjev?
Si v forumu Zdravilci/terapevti, ki ima 4 strani (se pravi cca 100 tem o zdravilcih) - s komentarji.
Torej - komentarji SO.
Samo morda bi bilo smiselneje, ko bi se ti kam pridružil in počekiral to, kar je že na voljo.
Pa še ena že obstoječa tema, sicer pa s starimi infoti:
dr. Emil Kušec
Stran 1 od 1

Prijavi se
Postani član
Pomoč

Na vrh
Multi-citat