Za nemoteno delovanje te spletne strani uporabljamo piškotke. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z našo politiko piškotkov. Nadaljuj
Lunin net

Hitri skok na vsebino


Fotka

Prodam: Magnetno podlogo in magnetno-resonančno napravo ProVitalis


  • Prijavi se, če želiš komentirati
6 komentarjev na to temo

#1 Krilin

Krilin
  • NeČistZačetnik
  • Pip
  • Št. objav: 7

Objavljeno: 1. september 2010, 11:09

Zdravo

Nujno prodam magnetno podlogo in magnetno-resonančno napravo firme ProVitalis. Oboje rabljeno približno dober mesec in ohranjeno kot novo.

Cena nove magnetne podloge je 550e, cena nove magnetno-resonančne naprave pa 1300e. Glede cen sem fleksibilen in se lahko dogovorimo, vendar pa naj bodo predlogi v normalnih mejah.

Dosegljiv sem na 041514189 ali andrejzupancic77@hotmail.com. Kdor hoče več informacij ali slike naj mi pošlje email, na katerega mu bom odgovoril v najkrajšem možnem času.

Razlog prodaje je, da protrebujem denar za sestavo novega gorskega kolesa, kar mi je prioriteta.


lp

#2 Krilin

Krilin
  • NeČistZačetnik
  • Pip
  • Št. objav: 7

Objavljeno: 5. september 2010, 17:52

V interesu mi je, da čimprej prodam, tako da sem se glede cene pripravljen pogovarjati.


lp

#3 janko

janko
  • Lunatik
  • Št. objav: 9 704

Objavljeno: 6. september 2010, 16:18

kaj pa, če bi jo kar prodajalcu nazaj ponudil, če si pripravljen spustiti ceno.
mogoče pa ima on koga, ki bi imel blazino rad, pa mu je nova predraga...
al pa on uzame bicikl na puf zate, pa ti njemu blazino...
ugibam pač... mutim, kombiniram...
ti samo pazi, da se z biciklom ne polomiš, pol pa bi blazino rabil, pa je ne bo :sori:
sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm....

#4 Krilin

Krilin
  • NeČistZačetnik
  • Pip
  • Št. objav: 7

Objavljeno: 7. september 2010, 11:36

Ko bi bilo tako preprosto, pa ...
Drugače kolesarstvo treniram in se znam vozit, poškodbe pa so del športa in jih vzamem v zakup. Drugače se s športom nebi ukvarjal in bi ležal doma zaprt v sobi, da se mi res nebi kaj zgodilo :D

Pripravljen sem iti tudi krepko pod 1/2 ceno nove, da le čimprej prodam za kolikor toliko normalen denar. V primeru poškodbe mi še vedno ostane elektrostimulator ;D

#5 janko

janko
  • Lunatik
  • Št. objav: 9 704

Objavljeno: 7. september 2010, 14:08

uf...
kr dost bi blo cenej ja...
zakaj si jo pa sploh kupu? sej ne, da provociram, ampak mal mi ne gre skupi. tolk dnarja dat, pol čez en mesec pa prodajat. a se nisi dobr pozanimal kuko in kaj je s to blazino? al ni pričakovanga efekta al kwa je narobe? a si si že pozdravu, kar si imel in ne rabiš več? ok. denar... ampak useen.
jes je sicer nimam, ampak ima jo en moj prijatu in mi je dostopna kadarkoli hočem, če sploh hočem, tko da žou z mano nau nč.
pa res je tut, da je več vrst teh blazin. vem tut, da si jo da sposodit za en teden, dwa...
kwa pa, če bi useen kle slikce mal prlimou, pa dau kakšno povezavo, da bi mal prebral, kuko dobra stvar je to, pa bo mogoče kdo se odloču.
ja nč. za zdej držmo temo aktivno, če bo kej več zanimanja. x;)x
sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm....

#6 Krilin

Krilin
  • NeČistZačetnik
  • Pip
  • Št. objav: 7

Objavljeno: 7. september 2010, 18:44

Hja, razlog prodaje bi bil verjetno kar skupek vsega. Magnetno resonančno napravo sem dobil kot darilo pri uspešno končani maturi, sam pa sem plačal le del polne cene. Želel pa sem si jo, ker sem imel težave z dihanjem in utrujenostjo. Utrujenost je po končani maturi in ko sem se spočil izginila, težave z dihanjem pa sva rešila skupaj s športnim zdravnikom ter operacijo. Naprava je sicer zelo dobra za dvig počutja po napornem dnevu, treningih... pa tudi zelo mi je pomagala, pri boljšem spancu. Spal sem sicer malo dlje, ampak sem se vsako jutri zbudil svež in spočit.
Čeprav je naprava zelo dobra za regeneracijo mišic in mnoga druga bolezenska stanja, ima pri meni prednost elektrostimulator, ki ga uporabljam že kar nekaj časa.

Magnetno podlogo sem imel že nekaj časa pred resonančno napravo in sem jo kupil ravno zaradi zgoraj omenjenih težav. Malenkost je res pomagal, velik napredek sem opazil predvsem pri bolečinah v gležnjih, kolenih in hrbtu, ki so se pojavljale pri daljših treningih in zmatranem telesu. Kot pa sem že omenil, se sedaj zelo dobro počutim in nimam več nobene potrebe po njej.

O magnetni terapiji in magnetno resonančnih napravah se je na tem forumu že pisalo, saj sem ravno tukaj tudi jaz izvedel za njihove pozitivne učinke.
Uporablja se kot pomoč pri bolečinah v križu, sklepih, mišicah, pri osteoporozi, artritisu, revmatizmu, pri zlomih, zvinih, izpahih, športnih poškodbah, glavobolih, migreni, nespečnosti, za ogrevanje in regeneracijo športnikov in še mnogo več. Vsakodnevna uporaba krepi imunski sistem in ohranja telo zdravo in vitalno.

Več o terapiji še na http://www.magno-terapija.si/index.htm

Za slike si bom pa jutri vzel čas in jih objavil.

#7 Krilin

Krilin
  • NeČistZačetnik
  • Pip
  • Št. objav: 7

Objavljeno: 14. september 2010, 11:50

S slikami imam težave. Pošljite mi email na andrejzupancic77@hotmail.com in vam jih pošljem.

Pa da postavim še neke okvirne cene: magnetna resonančna naprava 380e, magnetna podloga 150e, malo več rabljena magnetna podloga 70e.

Okoli cen sem se pripravljen še pogovarjati. Nujno mi je le, da čimprej prodam. Prej kot se zmenimo, ceneje sem pripravljen prodati.

lp




Uporabniki, ki si ogledujejo to temo (0)

Člani: 0 - Gosti: 0 - Skriti člani: 0