Za nemoteno delovanje te spletne strani uporabljamo piškotke. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z našo politiko piškotkov. Nadaljuj
Lunin net

Hitri skok na vsebino


Fotka

A so nama zvezde naklonjene?


  • Prijavi se, če želiš komentirati
- - - - -
3 komentarjev na to temo

#1 naataly

naataly
  • NeČistZačetnik
  • Pip
  • Št. objav: 1

Objavljeno: 12. januar 2011, 15:42

Zdravo,
zaenkrat nama gre dobro, ampak bi vseeno rada preverila, kaj pravijo "zvezde".

On: 1.12.1967, 13:30, Maribor
Jaz: 1.12.1966, 12:15, Maribor

Hvala:)



#2 Gost_Hekate_*

Gost_Hekate_*
  • Gost

Objavljeno: 13. januar 2011, 08:49

Oba imata kar nekaj Ognja v sebi. Vmes pa se malo Skorpijonovske in Rakove energije, ki poglablja vez.

Kako bo vama slo? Ce gledam samo tranzite (ceprav bi svetovala za oba tudi Soncevo Revolucijo, saj jo tranziti ne nadomestijo), opazam da imata oba trenutno Saturn v tranzitu v VII hisi odnosov in poroke. On ima celo Saturn v konjukciji z osebno Venero. To lahko kaze na eni strani otrditev veze oziroma po drugi tezave, ki jih moramo premostiti s partnerjem, da se naredi korak naprej. Ne vem ce sta porocena a lahko bi bil zelo ugoden cas, saj Saturn nekako odreze 'nepotrebno' in jo nadomesti z 'koristnim'.

Saturn v tej hisi ni najboljsi, saj lahko ohladi custva in slo v korist doloceni bolj razumski nadgradji, zato ga jaz ne jemljem kot negativnega samega po sebi, ampak planet strogosti ti da krepko vedeti, da je potrebno napredovati v odnosu, ga nadgraditi, torej.

#3 lunca

lunca
  • Lunatik
  • Št. objav: 4 059

Objavljeno: 14. januar 2011, 11:04

Saturn v tej hisi ni najboljsi, saj lahko ohladi custva in slo v korist doloceni bolj razumski nadgradji, zato ga jaz ne jemljem kot negativnega samega po sebi, ampak planet strogosti ti da krepko vedeti, da je potrebno napredovati v odnosu, ga nadgraditi, torej.


Odvisno je precej, kako smo saturnovsko zgrajeni. Nekaterim saturn čez natalno venero povsem ohladi čustven odnos, nekaterim precej potrpežljivim pa sigurno prinese izboljšanje odnose, seveda preko nekih težav. V več kartah sem opazila, da se je človek pod takim aspektom poročil, ker je želel zares resno vezo.
Dve možnosti sta, trden odnos preko težav, pri nekaterih prekinitev, kar je na dolgi rok dobro, kajti veza ni bila iz trdnega materiala. To človek ugotovi kasneje. Na vsak način pa je precej važno, kaj se dogaja z ostalimi planeti v vezi s sedmo hišo.

#4 Gost_Hekate_*

Gost_Hekate_*
  • Gost

Objavljeno: 14. januar 2011, 20:16

Ze res, da so Saturnovski predstavniki sami po sebi manj strastni, mogoce bolj zadrzani kar zadeva pristna custva. Tudi zvezam pod Saturnovskim okriljem primanjkuje pravega custvenega zagona in naboja, saj se zveza obdrzuje predvsem na bazi drugih interesov. Ta zveza vsebuje veliko frustracij in odtegovanj. Ni srcna, kot bi ljubesenska zveza morala biti, ampak prekomerno razumska. Zato pravim, da ce je po eni strani pozitivna, ker se izrazi z 'resnico' v kateri smo se znasli v odnosu (lahko tudi prekine slabo zvezo, kot pravis ti...te prizemlji, mogoce celo prekomerno), je po drugi strani neprimeren planet za 'pravo' ljubezen. Mogoce je bolj vezan na podrocje dela?

Zanimivo je, da se Saturn dobro znajde v Tehtnici. To je zracno znamenje, ki veliko da na estetiko, zunanji videz v odnosih. Ljubezen dnevne Venere v Tehtnici je bolj povrsinska, povrsna in se nagiba k pogodbi (porocni-VII hisa), medtem ko je nocna Venere v Biku (kjer se ekzaltira Luna) bolj custvena in globoka, morebiti tudi posesivna prekomerno obdana s custvi. To je OFF TOPIC, ker sem mislila da bi razlika lahko koga zanimala.Posted Image




Uporabniki, ki si ogledujejo to temo (0)

Člani: 0 - Gosti: 0 - Skriti člani: 0