Za nemoteno delovanje te spletne strani uporabljamo piškotke. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z našo politiko piškotkov. Nadaljuj
Lunin net

Hitri skok na vsebino


Fotka

Zakaj datum rojstva?


  • Prijavi se, če želiš komentirati
- - - - -
51 komentarjev na to temo

#51 Alan_New

Alan_New
  • Lunatik
  • Št. objav: 5 580

Objavljeno: 17. maj 2011, 10:36

Članek o Seymourjevi knjigi "The Scientific Proof of Astrology".

Pa da se držimo teme pogovora, Seymour trdi, da planeti vplivajo na otroka še pred rojstvom:

The argument Seymour puts forward is that the movement of the Sun, moon and sundry planets from Jupiter to Mars, interfere with the Earth's magnetic field. In doing so, the unborn offspring of expectant mothers around the world are exposed to different magnetic fields that toy with the development of their budding brains.


Possible—but highly unlikely.

#52 lunca

lunca
  • Lunatik
  • Št. objav: 4 059

Objavljeno: 17. maj 2011, 11:09

Objavljena slika
Kot še rečeno..........saj vem, oziroma te poskušam razumet in si predstavljam, da ti ni lahko s premalim bingljat okoli, a res, zlo težko da boš tu na astrološkem forumu našel rešitev za svoje frustracije. Objavljena slika Objavljena slika

Žalit se pa tu ne sme. Sam dejstva.........Objavljena slika






:palec: Hvala omar, ampak nekateri, ki določenih stvari ne razumejo, se ponavadi odzivajo na tak način in žal je veliko dobrih ljubiteljev že zato odšlo s foruma. Mene osebno ne moti drugačno mnenje, vendar to, da nekdo moti debato tistih, ki jih to zanima in vedo, da je precej na tem. x;)x Nekoga prepričevat o tem, pa je popoln nesmisel, kajti enim je pač dano, drugim ne in bistvene stvari, ki so ponavadi očem skrite, so tudi določenim ljudem.:2src:

:palec:

Članek o Seymourjevi knjigi "The Scientific Proof of Astrology".

Pa da se držimo teme pogovora, Seymour trdi, da planeti vplivajo na otroka še pred rojstvom:





:palec: To drži, kajti v času spočetja se že vidi, kakšen položaj imata luna in sonce, ženski in moški princip in zato ugotovimo, kako sta se oče in mati razumela v času spočetja in to precej zaznamuje otroka in kasneje človeka, odnos med žensko in moško energijo ugoden ali ne, odvisno.




Uporabniki, ki si ogledujejo to temo (0)

Člani: 0 - Gosti: 0 - Skriti člani: 0