Za nemoteno delovanje te spletne strani uporabljamo piškotke. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z našo politiko piškotkov. Nadaljuj
Lunin net

Hitri skok na vsebino


Fotka

Ema Kurent


  • Prijavi se, če želiš komentirati
- - - - -
5 komentarjev na to temo

#1 Kurent Ema

Kurent Ema
  • NeČistZačetnik
  • Pip
  • Št. objav: 8

Objavljeno: 26. september 2011, 09:53

Dragi vsi, na tem forumu se je v zadnjih (približno) 10 letih v vaših komentarjih večkrat pojavilo moje ime, ponavadi opremljeno z negativnimi kritikami in žaljivkami - in seveda praviloma podpisano s psevdonimom. Glede na to, da se imate vsi za duhovno visoko osveščene, postavljam na tem mestu samo vprašaj, ter pobudo, da se obrnete v svojo notranjost, se posvetujete s svojo vestjo in se povprašate o svojih motivacijah.

Nekateri pa ste moje delo in celo moj značaj tudi pohvalili - hvala.

Astrologijo sem v Slovenijo pripeljala l. 1989 s prvim tečajem s tega področja, ki mu je sledila množica drugih. Izobrazila sem na stotine Slovencev, marsikdo od njih danes samostojno dela kot astrolog, bodisi svetovalec, prognostik, pisec ali učitelj. Moje ime danes tudi v svetu nekaj pomeni, saj že dolga leta objavljam članke v tujih strokovnih revijah, sodelujem na strokovnih forumih in že nekaj let tudi predavam na mednarodnih konferencah. Ker sem zelo zaposlena, ker so moji cilji zastavljeni bolj na široko in ker imam v astrologiji več znanja kot kdorkoli na naših tleh, predvsem pa ker imam štiri otroke, ki zahtevajo veliko mojega časa in pozornosti, se nikoli nisem udeleževala debat na slovenskih astro forumih, kot je ta. Se pa že več kot 20 let borim za priznanje astrologije v okolju, ki ji ni naklonjeno, kar včasih zahteva tudi malo bolj oster in odločen nastop. Če je to aroganca, naj bo.

Moje dnevne astro komentarje lahko spremljate na facebook strani Astrologija - Ema Kurent.

Če želite o meni izvedeti kaj, česar še ne veste, se lahko obrnete na katero od mojih spletnih strani: www.emakurent.com, www.astroakadmija.si, www.prihodnost.si ali www.astrojoy.com

Moja šola Astrološka Akademija Stella (www.astroakademija.si) začenja s tem letom s prenovljenim programom, ki bo obsegal 500 ur pouka. Drugi letnik je že poln, v prvem pa imam še nekaj prostora - vabljeni. Lahko pridete brezplačno samo na prvi dve uri pouka (v soboto, 1. oktobra) in se za šolanje odločite kasneje. Za vsakršno nadaljnjo informacijo ali prijavo na dve uri brezplačnega pouka me lahko kontaktirate na info@astroakademija.si.


Lep pozdrav!

#2 Kurent Ema

Kurent Ema
  • NeČistZačetnik
  • Pip
  • Št. objav: 8

Objavljeno: 26. september 2011, 18:21

Na forumu je tema Poklic astrolog, kjer sem že dvakrat objavila svoj komentar, obakrat je bil izbrisan. Admin, prosim za pojasnilo?

V zadnjem komentarju (izbrisanem) v tej temi (kjer se, med drugim, sami oglašajo tudi drugi učitelji, in ponujajo svoje izobraževalne storitve) sem navedla, kdo od tistih, ki v Sloveniji opravljajo poklic astrologa (ali se s to vedo javno izpostavljajo), se je šolal pri meni. Ponavljam, to so bili Matjaž Regovec (dva tečaja), Bern Jurečič (en tečaj), Irena Stopar (trije tečaji), Roža Kačič, Tadej Šink, Stane Padežnik (vsi po več tečajev), Gaia Asta (diplomantka), Mihela Malečkar-Kogovšek (diplomantka), Lenka Stanič (diplomantka), Breda Erjavec in še številni drugi.

Glede astrološke literature, o kateri se tudi večkrat govori po forumih: moji študenti dobijo devet obsežnih učbenikov kot študijsko gradivo. Zakaj jih nisem objavila v obliki knjig, ki bi jih lahko vsak kupil? Preprosto zato, ker je slovenski trg za kaj takega premajhen, ponudbo znane založniške hiše po pisanju učbenikov pa sem odklonila, ker avtorjem niso pripravljeni dati vsak približno spodobnega honorarja.



#3 Marsa

Marsa
  • Uredništvo
  • Št. objav: 60 730

Objavljeno: 26. september 2011, 18:30

Živjo. x:)x

Objavo sem danes dala 'na čakanje', dokler si je ne preberem, ker sem bila opozorjena [prejšnjič], da gre za spam.

Ker očitno, kot praviš, oglašujejo tu tudi drugi učitelji in taki in drugačni mojstri, potem je prav, da je tudi tvoja objava tu.

Lep večer.
Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.
Picasso

#4 Kurent Ema

Kurent Ema
  • NeČistZačetnik
  • Pip
  • Št. objav: 8

Objavljeno: 26. september 2011, 18:57

Hvala Marsa, in hvala tudi ker takšno samopromocijo sploh dovoliš Objavljena slika

#5 Marsa

Marsa
  • Uredništvo
  • Št. objav: 60 730

Objavljeno: 26. september 2011, 19:01

:palec:

Ja, kaj pa čem, reva. x:)x x;)x

(*ribja posla* xDDx)

Morda objaviš še kaj na magazinu ali tudi tu na forumu?
Če ni samo oglaševalsko, tolk boljš? xDDx
Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.
Picasso

#6 Kurent Ema

Kurent Ema
  • NeČistZačetnik
  • Pip
  • Št. objav: 8

Objavljeno: 27. september 2011, 16:26


Dobra ideja, bom. Če ne prej pa pred Novim letom ko je večje povpraševanje po prerokbah in ko bo treba zaskrbljenim jasno in glasno povedati, da trditve o koncu sveta v 2012 nimajo nobene podlage v astroloških dejstvih Objavljena slika

Lep dan tebi in forumovcem :)






Uporabniki, ki si ogledujejo to temo (0)

Člani: 0 - Gosti: 0 - Skriti člani: 0