Za nemoteno delovanje te spletne strani uporabljamo piškotke. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z našo politiko piškotkov. Nadaljuj
Lunin net

Hitri skok na vsebino


Fotka

Če bi kdo rad koga kaj vprašal


  • Prijavi se, če želiš komentirati
1081 komentarjev na to temo

#1076 *glas*

*glas*
  • Lunin Odvisnik
  • Št. objav: 2 004

Objavljeno: 7. februar 2019, 17:37

Če bi bil kak moderator na tem foromu, bi pol postov v vseh temah moral zbirsati ali jih prestaviti..  pa ker je tam v "problemih z magijo" že toliko postov mimo teme, sem tole sem citiral, pa če želi lahko Mgd tukaj še kaj odgovarja..

Ker mi se res ni v vseh temah se pogovarjati le o Mgd-ju in o njegovih verskih prepričanjih..   Ker ne želim še sam pacat vseh tem po dolgem in počez..

  

Povej kaj iz sebe. Iz svojega življenja iz svojega primera.

A si ti kdaj zbolel že v življenju, kdo od tvojih bližnjih ? Si že imel kakšno bližnje srečanje dan za dnem s tem, koga negoval med boleznijo ipd ..

V bistvu si čisto ne predstavljam koliko si star - moja predstava je, da si morda kje sredi tridesetih - morda 40-tih ...?

  Si morda že starš ? Živiš sam ali sodeluješ v partnerskem odnosu  ipd, reči ... Si morda vse podedoval in ne zastopiš praks vsakodnevnega driblinga ?

Zdaj, če nimaš teh izkušenj - potem boš tiste, ki kaj razlagamo iz vsakdana težko razumel.

Lahko, da se povezuješ z drugimi, prispevaš  - sam res si ne predstavljam kako to izgleda iz tvoje prakse, ker nikoli nič od tega ne orišeš.

Vsak od nas je tu v različnih temah že kaj napisal - zate ne vem, če sem kdaj karkoli prebrala.

V bistvu zelo neosebno sodeluješ . 

Bi si upala celo trdit, da nimaš razvite empatije in da še nisi k sreči nič zares drastičnega preživel - ko si misliš, da je lahko človek, ki ga duši in boli pod bremenom lahko srečen. Si mazohist ? Te ob neki bolečini lahko osreči misel, da boš v naslednjem lajfu to popravil ? Misliš, da ob resnični bolečini v tistem trenutku res lahko mirno sanjariš o yxz času, večni atmi in ljubezni do Krishne, ki te uči lekcije ?

 

religijske resnice si nam že itak opisal v mnogih temah tu na forumu.

 

Torej vabim te, da nam iskreno poveš svoje izkušnje ali pa videnje glede na izkušnje zla, magije, trpljenja, ozdravitev uma, telesa.

Ok - če je to povezano z vero v to kar izkušaš, verjameš - potem napiši praktično.

Pust zdej topovsko municijo za pridobivanje bakt ...

 

... Tako, da Mgd bližje smo si kot si misliš - ne rabiš tako trepetat, da smo tako hudo skrenjeni in na napačni poti ... človek pa vseeno lahko združuje zadeve in sproščeno zajema iz realnega sveta še druge vsebine, ki ga obkrožajo.

Malo se prepusti, odpri in zaupaj v nas, ane ? ...rainbow.gifhypnodisk.gif

 

Ravno zarad tega tudi nisem kej dost opisoval svojih konkretnih izkušenj v lajfu glede zla, trpljenja, ozdravitev uma, telesa ... (kar je včeri domoljubka omenjala) ker bi se zdelo preveč neverjetno in nemogoče, če me nekdo ne gleda v obraz in vidi da si ne izmišljujem. Ravno zarad tega sem raje vzpodbujal naj poskusijo in sami izkusijo. Sem pa pripravljen povedat tudi konkretne izkušnje iz svojga lajfa v živo, kar sem tudi večkrat že ponudil ali povabil, tudi tebe. 

 

A niso ravno forumi zato, da se ljudje, ki se ne poznajo med samo, tudi lahko pogovarjajo med sabo..  način, da se preseže ovire poznanstev, razdalje med nami ipd..   Saj komuniciraj z nami tukaj ne, če se boš pa kdaj s kom še v živo srečal, pa tudi super..  samo ne razumem, zakaj bi to postavljal kot pogoj za pogovarjanje?

Vsakemu se mogoče tudi ni glih zdaj s tabo v živo za dobivat, ker nima interesa mogoče ali imam časovno že zapolnjen life v tem trenutku..  Z vsakom pa to tudi ni možno, ker je lahko velika razdalja v km ipd..   


"če te nekaj sili leteti, se nikdar ne boš plazil.."


#1077 butl

butl
  • D član
  • Št. objav: 4 671

Objavljeno: 7. februar 2019, 19:43

Jst se pa rad pogovarjam z mgd-jem /tud z drugimi seveda/.

Ker...mgd ni neumen, sploh ne in ni žaljiv. In zna zelo zanimiv odgovarjat...če znaš vprašat.

Sej vem, deluje vsiljivo s ponavljanjem predaje Krišni. In je vsiljivo, če nisi spraševal za nasvet.

Ampak….ta predaja Krišni. A ktera vera uči kej druzga mrbit? Ne. Sam da boga poimenuje drgač.

A je to slabo? Pa ni a ne. Sej vse vere /te, najbl razširjene/ propagirajo ljubezen med ljudmi in boga kot očeta. Oče je pa sinonim doma, pripadnosti, varnosti a ne.

Kva je tle slabga?

 

Bi pa tebe, mgd /tud druge/ vprašal, kva mislš, zakva je bog naredu sam eno zemljo in nas tolk spravu nanjo, če bi lahko vsak človk mel svojo.

Kva je namen?

 

icon25.gif 


Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš

#1078 alef

alef
  • Lunatik
  • Št. objav: 17 394

Objavljeno: 17. julij 2020, 11:31

109682799198775651802226.jpg

 

Kdo ima prednost?

Cestno-prometni znalci izkažite se...  a045.gif

Jaz pravim da modri. ker ima rdeči stop znak

Lahko se seveda motim, vozniški izpit sem delal več kot 40 let nazaj...  a045.gif


Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.


Lord Alfred Tennyson - Ulysses


#1079 Iknee

Iknee
  • Lunin Odvisnik
  • Št. objav: 2 807

Objavljeno: 19. julij 2020, 08:40

Jaz pravim, da ima rdeči prednost. Mislim, da se stop znak nanaša na odnos prednostna - neprednostna cesta (če imaš STOP, se moraš obvezno ustaviti, pri trikotniku pa ne). Rdeči in modri pa sta v medsebojnem odnosu na istem in potem seveda velja, da ima tisti, ki gre naravnost prednost pred tistim, ki zavija v levo. Konec koncev teoretično gledano modri ne more vedet, kaj za en znak ima rdeči - z njegovega gledišča sta enakovredna in bi ga lahko tudi kar čakal pa čakal, rdeči pa njega. 



#1080 Brezo

Brezo
  • Lunatik
  • Št. objav: 8 159

Objavljeno: 19. julij 2020, 09:54

Rdeči...Znak "ustavi" in "prednostna cesta" sta z vidika prednosti med seboj enakovredna...oba avta sta na stranski cesti v odnosu na glavno...za naprej pa velja desno pravilo...V praksi bi oba speljala istočasno, s tem da bi modri počakal v križišču, da rdeči zavije potem pa še on...biggrin.png


Life is like a game...play it...

myst1c.gif


#1081 enapačtaka

enapačtaka
  • Lunin Odvisnik
  • Št. objav: 2 392

Objavljeno: 19. julij 2020, 15:38

To, da sta znak "stop" in "odvzem prednosti" enakovredna ne drži čisto.

 

Pri znaku stop je potrebno obvezno ustaviti, pri odvzemu pa samo, če je to potrebno. Kar teoretično pomeni, da bi lahko modri prej vstopil v križišče (v kolikor bi pripeljala v križišče istočasno), rdeči, bi pa moral počakati, da se križišče izprazni in šele nato speljati.

 

Njuna oblika je drugačna ostalih znakov samo zato, da se da tudi iz nasprotne strani razbrati njun pomen. Če dlakocepimo :)


Dr. Dolittle je fantazijski lik.


#1082 alef

alef
  • Lunatik
  • Št. objav: 17 394

Objavljeno: 28. oktober 2023, 06:19

Več kot tri leta od zadnje objave... icon1_eek.gif

Sem komaj našel to temo.

 

OK, vprašanje.

 

Na portalu Siol imajo grdo navado da pred nekaterimi članki (hvala Bogu ne pred vsemi) predvajajo nenapovedane, petnajst sekund dolge reklame.

Te reklame se ne da ugasnit niti ni možno ne kakršenkoli način se ji izognit.

Enostavno je treba potrpet tistih petnajst sekund.

Petnajst sekund se ne sliši veliko je pa zelo dolgo če moraš tačas buljiti v nekaj kar ne želiš.

 

Malo sumim da je zadeva nezakonita.

Lahko se seveda motim, na to se ne spoznam.

 

Zanima me če kdo ve ali je to zakonito?

Kje bi se lahko pozanimal o zakonitosti te moteče prakse?

In kam bi v primeru da je zadeva nezakonita, to prijavil?

 

Malo mi gre že na k....kamorkoli že to da moram petnajst sekund buljiti v vsiljeno in (običajno) butasto reklamo predno lahko berem izbrano.

 

                                                                                                     s045.gif


Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.


Lord Alfred Tennyson - Ulysses





Uporabniki, ki si ogledujejo to temo (0)

Člani: 0 - Gosti: 0 - Skriti člani: 0