Za nemoteno delovanje te spletne strani uporabljamo piškotke. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z našo politiko piškotkov. Nadaljuj
Lunin net

Hitri skok na vsebino


Fotka

Preboj


  • Prijavi se, če želiš komentirati
- - - - -
1 komentarjev na to temo

#1 Nejcm

Nejcm
  • NeČistZačetnik
  • Pip
  • Št. objav: 3

Objavljeno: 30. januar 2012, 17:02

Pozdravljeni,

Dočakali smo še eno delavnico Rowlanda Anton Barkley-a. Vljudno Vas vabim na udeležitev delavnice, ki bo potekala:

Kdaj:4-5. februarja, 2012 od 9-17h

Kje:Stara Šola
Planina pod Mirno Goro
8333 Semič
Slovenia

V časih, ki prihajajo je posebno dobrodošlo pogledati v nas same, ker tukaj se skriva največ odgovorov.

Kratek opis delavnice:
Lahko boste prišli skozi mnoge ovire, ker je vsaka izmed njih narejena, da Vas zadržuje ujete kolikor dolgo je le mogoče.Veliko število navad je podedovanih, modeliranih ali vsajenih preden ste sploh imeli možnost, da bi lahko preprečili njihovo tvorjenje. Na srečo, ko se udeležite delavnice Preboj! z Rowland-om Barkley-em boste imeli priložnost ugotoviti kje in kako so bile vaše energije blokirane, kot tudi pričeti s procesom sproščanja vašega višjega jaza.

Osvobajanje vašega celotnega potenciala pogostokrat vključuje istovetenje in integriranje, skritih ali senčnih delov vaše kreativnosti. Celo oseba, ki se zaveda določenega kreativnega talenta, lahko še vedno trpi zaradi konfliktov z drugimi v družbi. Iz tega sledi, da mnogi kreativni ljudje še vedno potrebujejo asistenco transov, ki so zbujeni od zunaj, zato da stopijo bolj celostno v svoje naravne talente.

Ko napredujete skozi delavnico Preboj! boste imeli edinstveno priložnost, da se znebite vseh komaj opaznih navad, katere Vam preprečujejo, da živite obilno in srečno življenje. Ugotovili boste, da Vam bo varno, visoko energetsko okolje, ki ga ustvari Rowland omogočilo enostavno potovanje nazaj in prepoznavanje vseh majhnih podrobnosti, katere ste spregledali, saj so Vas miselne oblike iz navade in telesne drže prisilile, da ste jih izključili iz svojega zaznavanja. Takšen visok nivo zavedanja Vas bo vedno podpiral pri grajenju življenja polnega čudežev in zdravja.

Glede trenerja:Rowland Anton Barkley je profesionalno usposobljen metazdravilec. Kot kiropraktik in šaman, Rowland Barkley razume zapletenost navigiranja med konvencionalnimi medicinskimi mnenji in globokimi duhovnimi uvidi, kar sproži izredno zdravljenje. Razvil je mnoge učinkovite tehnike iz starodavnih tajnih Šamanskih zdravilnih tehnik.

Prijave sprejemam na:e-mail: nejc.prana@gmail.com
tel: 031/219-423 (Nejc Mežnar)


Neposredna povezava do spletne strani:http://tranceform.org/index.php?option=com_content&view=article&id=24&Itemid=91&lang=si

HvalaZemlja se prebuja. Kaj pa vi?



#2 gold

gold
  • Lunatik
  • Št. objav: 6 960

Objavljeno: 30. januar 2012, 18:12

Razvil je mnoge učinkovite tehnike iz starodavnih tajnih Šamanskih zdravilnih tehnik.

???????????????????????????????????????????????????????????????????????????




Uporabniki, ki si ogledujejo to temo (0)

Člani: 0 - Gosti: 0 - Skriti člani: 0