Za nemoteno delovanje te spletne strani uporabljamo piškotke. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z našo politiko piškotkov. Nadaljuj
Lunin net

Hitri skok na vsebino


Fotka

Rezanje karmičnih vezi.


  • Prijavi se, če želiš komentirati
- - - - -
184 komentarjev na to temo

#151 mgd

mgd
  • Lunatik
  • Št. objav: 4 667

Objavljeno: 19. februar 2016, 12:57

mgd midva lahko to argumentirava v neskončnost

ful časa je šlo, pa ne morem tako dalje

tako da zaključiva

in spoštujva, da imava drugačne poglede in drugačne načine, pa gremo naprej

 

Jz te že od začetka ustrezno spoštujem, sam ko si začela izključevat 1. možnost "pomilostitve", 2. minimalizirat možen direkten proces in 3. met svojega na nečem kar očitno ni, sem ti pač mogu odgovort, tud zarad drugih, ki tuki berejo.

 

 

 Zakaj tako verjamem? Ker je to zame koristno. Ker ne polagam svojega razvoja samo v roke drugih, ampak v lasne roke. 

Isto z Bogom. Če je Bog tista vsepresežna energija, ki tiči za konceptualnim svetom, preko konvencinalnega sveta (budistična terminologija). Potem sem lahko teistka. Takoj ko Bog postane moj oče, stvarnik in je moj razvoj možen samo prek njega, ne gre, ker sem potem večni otrok.

čeprav sem vodena ne glede na pot, tudi preko budizma sem vodena, z Učitelji, sutrami, spisi takimi in drugačnimi, da bi navezala močnejše vezi z Budami in Bodisatvami, dnevno delam določene prakse. Torej zavedam se, da je hiter in premočrten razvoj veliko lažji, če imaš vodstvo. To vodstvo ni večno vodstvo in je to, kar lahko postanem. Je zgled. Je prikaz tega, kar vsak od nas lahko postane, če se pravilno usmeri in naravna svoje misli, besede in dejanja. Ter potrpežljivo dela na vseh svojih sencah in krepi pozitivne usmeritve.

Če damo analogijo na starša, pride trenutek, ko si staršu prijatelj, če imaš to srečo, si mu ekvivalenten. Starš ti je zgled tega, v kaj se lahko spremeniš. So pa starši, ki delujejo tako, da otroku ne pustijo odrasti, razvidi prijateljski, ekvivalenti odnos. In pri velikih Bogovih, če jih jamljemo kot stvarnike, osebne, v smislu očeta... je po tej logiki velikokrat točno ta slika, Očeta, ki vedno ostane Oče, popolnejši, nikoli ne rata naš prijatelj, v smislu ekvivalentnosti.

 

Kot sem ti že napisu, niti pri krščanskem niti pri tem kar jaz prakticiram, razvoj ni položen samo v roke drugih, ker drgač v čemu bi mel smisel da bi Jezus ali Bog dajal navodila? Logika. Drugo je če se zgodi pomilostitev. 

 

Še enkrat te sprašujem, a ti misliš da si ti sama s svojo karmo kreirala Budo in njegov proces al si ga prejela/sprejela od njega in ga ne bi mogla, če ti ne bi bil od njega razodet, ponujen? Če si ga ti kreirala, a mi lahko razložiš logiko kako bi lahko iz nevednosti izpred začetka časa kreirala znanje s katerim se boš zdej rešla? Če pa si ga mela že prej, pa magar v potencialu, pa še vedno nisi razložila logike zakaj bi šla zavestno v nevednost in kako bi blo to sploh mogoče in pol spet kr naenkrat nazaj v znanje?

 

Bog je lahko hkrati tvoj oče in tvoj ekvivalenten prijatelj.



#152 light

light
  • ŽeČistoDomači
  • Št. objav: 468

Objavljeno: 19. februar 2016, 13:02

Se strinjam se Pico Della. Danes bi vsak delal vse. Slovenija, ko vsak misli, da lahko dela vse, ponavadi še s kupljeno diplomo.  In kakšen je rezultat tega vemo vsi, plače namesto, da bi se približevale evropskim, se približujejo le južnjaškim. Sej nekaj časa so se, potem pa se je trend ustavil in sedaj padajo. Popolnoma enako je pa tudi na duhovnem področju, zato ker vsak misli, da lahko dela vse. Namreč, kdo si želi slabo plačo, razen nevednih in pohlepnih delodajalcev? Nihče, ker če imajo ljudje nizko plačo, tudi zapravljati ne morejo. V končni fazi je to slabo tudi za delodajalca in njegov posel, če je to množičen pojav. 

Enako je pa na vseh področjih, ne samo fizičnem, tudi duhovnem. To kaže na kronično pomanjkanje zavedanja pri ljudeh! Ker kronično pomanjkanje zavedanje ustvarja kaos in Slovenija je v kaosu.

 

To so stvari za ljudi, ki vedo kaj delajo, ker duhovnih raven je veliko, ni samo ena. Včasih s temi posegi, ki jih imaš za "zdravilne" samo vrata odpiraš nižjemu astralu, skratka so v bistvu vse prej kot zdravilni. 

 

In v knjigi "Angleli v mojih laseh" je zelo lepo napisan pogovor z angeli, ki jim imajo ljudje za duhove.
 

In Brezo te energije, ki jih uničuješ in imaš  za temne, zakaj potem pride še temnejša energija?

 

To, kar ti v resnici delaš, je brisanje energij, ki so nujno potrebne, da se človek obvaruje ob kritičnem času (ker duhovi prednikov ali angeli posredujejo), zato pa jih zadnje čase toliko umre. Mislite, da delate v dobro, v resnici pa ni tako.

 

Poznam več  zgodb, ki so mi jih povedali, kako so ob kritčnem času, ko je otrok hotel steči na cesto, zaslišal glas, ki ga je ustavil. Ne prej, ne kasneje.  Zaradi tega je živ. Včasih slišim za nesreče otrok in se sprašujem, zakaj vsi niso slišali tega glasu! Itak, ker ljudje s "preveč samozavesti" to smatrajo za čiščenje "entitet" in podobne stvari, ki jih človek sploh ne potrebuje....

 

Seveda so pa tudi bolezni, ki jih potrebno ozdraviti. A te bolezni so najprej na mentalu, v umu, zaradi nepravilnega razmišljanja, pride nepravilno čustvovanje, kar vodi v fizično bolezen, včasih so res dovolj škodljivi vplivi iz okolja, ki enako delujejo kot negativne misli....

 

Ko berem ljudi, marsikdo ne razume sploh besede "božje"....  Vse delajo iz vidika človeka in iz vidika človeškega razumevanja, ne iz vidika nevidne duhovne resničnosti, ki je nad materialnim.

Se pravi iz vidika 2 dimenzij boš popravljal ta 3. dimenzijo. Pa sej bi te vsi imeli za norega.



#153 mgd

mgd
  • Lunatik
  • Št. objav: 4 667

Objavljeno: 19. februar 2016, 13:38

Draga Zanija, samo ena je pot in samo en cilj. Tut jst sem šel skoz vse te faze iskanja in eksperimentiranja od drog do tmnih in nasilnih ulic  do ne vem še česa..

 

Samo ena pot je do cilja popolne odstranitve karme ja, sam obstaja pa veliko poti, ki so laho vmesni koraki in vmesni cilji, ki te približajo in pomagajo sprejet končno pot in kot taki niso črno belo ničvredni. Je pa res, da niso nujno potrebni ali da je taka edina možnost, ker obstaja tudi možnost sprejetja končne poti iz kjerkoli si. In le v primerjavi s to možnostjo lahko rečemo da so drugi ničvredni, ker če bi nekdo vseen rajš njih, ne more izkoristit te možnosti, ki mu daje vse.

 

se prav...

 

 Krišno začutš iz ljubezni

 

Tako kot nekateri iz drugih verstev začutijo prisotnost vsemogočnega v srcu

 

 Drugo pa je da je v ljudski naravi to, da b raj kontaktiral polbogove in preroke namest da se prepustimo absolutnemu brahmanu, ker ga vidimo brezosebnega in kot takega ga ne mormo sprejet v celoti...

 

Čaščenje polbogov je ena izmed takih možnih vmesnih korakov, prav tako impersonalizem...

 

Zato je bhakti yoga edina prava pot...

 

Prava bhakti joga, ne taka kot Brezo trenutno misli  da je, je edina pot, ki ti lahko popolnoma odstrani karmo ja in vsak jo ima možnost sprejeti takoj iz kjerkoli že je in bo lažje in hitreje napredoval skozi vse možne faze napredka, ampak če je nekdo noče, mu prav pridejo tisti vmesni koraki, sam Krišna tako pravi. 

 

Morš odmislit racionalno, ker če tko pogledaš

 nč ni racionalnega na tem svetu..

 

Vse ostalo je Hofer Lidl Mercator Leclerc duhovnosti, in ti si zdej v Eurošpini..

 

Racionalno ni za odmislit, morš pa vidt njegove omejitve in ga pravilno uporabit in tako postane v podporo razodeti resnici.



#154 mgd

mgd
  • Lunatik
  • Št. objav: 4 667

Objavljeno: 19. februar 2016, 13:51

Med procesi je ozaveščala, videla stvari in doživela več kakor sem omenil...vse to kar je bilo omenjeno v tej temi in kar spada pod karma jogo...zavestno je uporabila tudi določene mantre...po razvojni stopnji te pa malo šiša...odstranjevala je tudi vzroke slabe karme...tako da mi prihrani take "tupaste" zgodbice, ker samo dokazuješ, da o teh stvareh veš zelo malo...tongue.png biggrin.png

 

Nisem govoru o vzrokih slabe karme, ampak o vzroku karme, dobre in slabe, ki te drži ujetega v samsari, mayi in ker vem da resnico o njem ti zaenkrat še odklanjaš vem da tudi ona tega v tvoji družbi ni mogla ozavestit in ga odpravljat, razen če je preko katerga izmed vas deloval Krišna, ki je v srcu vsakega živega bitja ali pa iz njenega. Ji je pa v vsakem primeru, to kar si pisal, neki pomagal napredvat proti ozaveščenju in sprejetju končne, čiste poti.  

 

Picolo...kaj pravi Prabhupada o žaljenju bhakt...kaj pa če so bili dogodki v tvojem življenju zadnje leto ali dve samo malo opozorilo, da pazi na svoja dejanja, besede...saj veš kaj pravijo udarci ranijo telo in se lahko zaceli, besede ranijo srce in potrebno je veliko časa da se zaceli, tudi več življenj...

Pozabljaš na eno stvar...v Mahabharati je opisano tudi kako so veliki bojevniki iskali pomoč "zdravilcev", mislim da so jim celo dele teles sestavljal z mantrami...Tudi Mohamed je iskal pomoč...

Me prav zanima koliko boš fural krišno ko ti bo res zagustil v real lifeu...in takrat se lahko komot spomniš na izrek karma is a bitch...Kar se pa Milana tiče...njega so zaradi takih izjav v real lifeu tudi "pretolkli"...in ta glavne porcije karme od tega kar je izjavljal sploh še ni dobil... biggrin.png

 

Če si res iskreno predan Krišni, ti Krišna sam lahko mistično pozdrav al pa ti razodene h komu pejt za to stvar in v vsakem primeru je On tist, ki daje vse rezultate, tud tega kar ti počneš, lahko jih pa tud ne da, ko hoče na nekaj iz sočutja opozorit. Tko da če gre en bhakta k zdravilcu, ne pomen da mu Krišna ni hotu ali ne more pomagat, ker On ga je h njemu poslal za neki in On je tist, ki daje rezultate, zdravilec sam po sebi ne more dat rezultatov. Je pa res, da če je en "tolk" predan Krišni, da niti ne opazi, če ga mogoče pošilja h nekomu neki zrihtat ali drugih, pol se bo mogu tud to še naučit. 

 

Zanija...moj nasvet "ignoriraj" mgd-ja...bo najbolje za tvoje živčke...v bistvu si celo malo pred njim kar se razvojne stopnje tiče čeprav sta imela podobno štartno pozicijo v tem lifeu...kar pomeni da ti "duhovna" praksa trenutno laufa bolje kot pa njemu čeprav se tako hvali...biggrin.png

 

Krišna prebiva v srcu vsakega živega bitja :)



#155 mgd

mgd
  • Lunatik
  • Št. objav: 4 667

Objavljeno: 19. februar 2016, 13:55

Puščobe! Toliko osamljenih ljudi, vi bi pa še tiste karmične vezi rezali?! Duše izgubljene, vezi je treba tkat na novo, tudi karmične, znova in znova, ko štrene zmanjka, se pa lepo poslovit od tega sveta in it po novo! Pomlad prihaja, dejmo se zapletat, ne pa odpletat, dobri ljudje!

 

Karmične vezi so zaradi ujetosti polne trpljenja, zato jih nima smisla tkat, boljš odrezat in realizirat večne, izpolnjujoče odnose, z Bogom in vsemi v odnosu do Njega, to je naravno. To možnost mamo kot ljudje, zato ni pametno zapravt te priložnosti, ker ni garancije da bomo človeško rojstvo spet dobil, sploh če ga zlorabljamo, namest uporabljamo za tist k smo ga dobil. 



#156 patricija1189

patricija1189
  • Vajenček
  • PipPipPipPipPip
  • Št. objav: 144

Objavljeno: 19. februar 2016, 13:55

Jz ne režem kr tko pa rajš opazujem.Da režem vse bi biu dizaster.



#157 Silvija

Silvija
  • Lunatik
  • Št. objav: 4 804

Objavljeno: 19. februar 2016, 14:06

Kolikor se dajete tu, ne vem, če res ne konektate nove vezi laugh.png



#158 mgd

mgd
  • Lunatik
  • Št. objav: 4 667

Objavljeno: 19. februar 2016, 14:14

Kolikor se dajete tu, ne vem, če res ne konektate nove vezi laugh.png

 

Medsebojne vezi z vsemi mamo že od skos, ker smo vsi iz istega Izvora, sam eni bi jih iz sebičnosti radi izkoriščal in ko pride reakcija zanikal, kar pelje v še večje nezadovoljstvo. Zato je boljš odrezat te nenaravne karmične vezi/odnose in sprejet take kakršni so v resnic in zaživet v harmoniji z vsem. 



#159 patricija1189

patricija1189
  • Vajenček
  • PipPipPipPipPip
  • Št. objav: 144

Objavljeno: 19. februar 2016, 14:40

Kolikor se dajete tu, ne vem, če res ne konektate nove vezi laugh.png

Z Buda Lami pa Kr Išč Novce dab konektala vezi?Če majo pa vsepospisku odrezan laugh.png



#160 light

light
  • ŽeČistoDomači
  • Št. objav: 468

Objavljeno: 19. februar 2016, 14:40

Vsi smo del božjega in zato neločljivi, vedno medsebojno povezani, kot listje na drevesu, tako pove Doreen Virtue v knjigi Predana svetlobi. 

 

Samo eni ljudje imajo tako visoko razvito zavedanje ali zavest, da se tega zavedajo.... nekateri imajo tudi 6 čut, da to vidijo.

 

Človek bi pa iz svoje, skrajno omejene perspektive rad spreminjal tisto, česar s svojimi omejenimi čutili ne more niti zaznati, niti se zavedati, da obstaja. Pa tudi če zaznavaš eno duhovno raven, to še ne pomeni, da tudi druge duhovne ravni.

 

In misliš, da je na tisti ravni, ki jo zaznaš nekaj, se lahko na drugi ravni izkaže za čisto nekaj drugega, kar mora dati človek čez, da se mu dogodi določena stvar.  Ne poznamo božjega načrta.

 

Zato vsi vedno in povsod poudarjajo pomen besede ljubezen, ljubezen in še enkrat ljubezen, nesebična ljubezen, ker v tem stanju si najbližje "božjemu", se počutiš eno z vsem, ker čas tam čez teče popolnoma drugače..... 



#161 Brezo

Brezo
  • Lunatik
  • Št. objav: 8 159

Objavljeno: 19. februar 2016, 14:55

In Brezo te energije, ki jih uničuješ in imaš  za temne, zakaj potem pride še temnejša energija?

 

To, kar ti v resnici delaš, je brisanje energij, ki so nujno potrebne, da se človek obvaruje ob kritičnem času (ker duhovi prednikov ali angeli posredujejo), zato pa jih zadnje čase toliko umre. Ampak vi tega ne morete dojeti.

 

Mislite, da delate v dobro, v resnici ste pa zlo.

 

Seveda so pa tudi bolezni, ki jih potrebno ozdraviti. A te bolezni so najprej na mentalu, v umu, zaradi nepravilnega razmišljanja, pride nepravilno čustvovanje, kar vodi v fizično bolezen, včasih so res dovolj škodljivi vplivi iz okolja, ki enako delujejo kot negativne misli....

 

 

A si ti razumela kaj piše zgoraj...icon1_question.gif icon1_question.gif icon1_question.gif

 

Odstranile oz. karmično so se izravnale stvari kar je bilo povezano s čarkami+ vse kar je šlo zraven...ta del je predstavljal približno 70% aktivne karme...in ko se je to poravnalo je prišla na plano speča karma, ki se je navezovala na bolezni, ki jih je pobrala od drugih...skratka aktiviral se je ta del karme...šlo se je za "pospešitev" uravnavanja karmičnih stvari...kar bi predelovala leta, če bi sploh še bila takrat živa, se je izravnalo v zelo kratkem času...

 

To je normalni proces pri ozaveščanju...in tudi pri vzorcih...zato pa pravim da se večina od vas sploh še ni srečala s tapravimi globinskimi stvarmi...ker za to mora biti človek najprej malo bolj ojačan...ali kot pravijo vsak dobi toliko kot prenese...in to velja tudi v zgornjem primeru...In ko se zaključi en del, pride na vrsto drugi del, itd...vse do nivoja Bude...

 

Rekel sem ji tudi naj čekira mene, kaj bo videla...in je rekla da me sploh ne zaznava v prostoru...In še njena izjava "jaz vidim samo dobro v ljudeh"...tudi te dve izjavi, ki nista bile edine sta mi dale malo za misliti, kaj je dejansko sploh v igri...trorej je vprašanje kaj se je že pred tem dogajalo med mojo in njeno dušo...zato sem tudi čutil tak pritisk v sahasrari, ki je prav značilen bolj za komunikacijo na nivoju duš...

 

In tudi dogajalo so se stvari kot se dogaja na relaciji Guru- učenec...to je ona doživela...jaz sem lahko videl določene stvari, ker sem bil prisoten...ali če povem drugače kot poučevanje in razlaga na notranjih nivojih...Skratka zgleda da tudi bolj poglobljenih osnov meditacije ne poznate...

 

A ti sploh razumeš pojem "prevzeti bolezen" od drugega...icon1_question.gif icon1_question.gif icon1_question.gif

To nema veze z negativnim razmišljanjem...in kar omenjaš...Skratka tudi ti dokazuješ, da sploh ne razumeš teme...raje se vprašaj zakaj je že ne vem katerič butnilo iz tebe "isto", na kaj se nanaša in raje ozavesti to pri sebi...

 

Povedal sem samo en delček, kar je bolj "zemeljsko" pa še razumevanje tega vam dela zelo velike probleme...kaj bi bilo potem šele če bi omenjal "normalne" stvari za moje pojme in za katere bi se celo duhovnjakom zdele sci- fi ali vau...

 

In če ste tako pametni, zakaj ne preverite energijo teh dveh bitjec pa potem komentirate...eden od njih je bil "Master of the Masters", definicija zgoraj pove vse....Moje mnenje, če se v meditacijah pridruži tako bitjece potem za moje pojme že nisem tak "grešnik" kot drugi mislijo...in če tak grešnik uporabi še najbolj znano budistično mantro in gayatry pri procesih potem sem po logiki nekaterih res obsojen na pekel....

A sem že omenil, da sem slišal flavto kar je po učenju sant mat zvok, ki ga nekateri slišijo v globoki meditaciji, ki je takoj pod najvišjo ravnijo obstoja, če ne celo najvišje...Še Krišna se samo smeji...biggrin.png


Life is like a game...play it...

myst1c.gif


#162 mgd

mgd
  • Lunatik
  • Št. objav: 4 667

Objavljeno: 19. februar 2016, 15:03

Brezo, ti maš eno dobro kvaliteto, da prideš prebrat in pol ne odgovoriš takoj, v afektu, ampak se umiriš, odmeditiraš oz. odradiš in ko ti svane v zadovoljivi meri prideš nazaj odgovort :)



#163 gold

gold
  • Lunatik
  • Št. objav: 6 960

Objavljeno: 19. februar 2016, 15:09

se sprašujem, kje sem bil jaz takrat, ko so sejali pamet scratchchin.gif

 zdi se mi, da je pred mano nekdo vse, kar je zraslo iz teh semen- enostavno porezal yes.gif

 

grem zdej pograbit, kar je pokošenega ostalo em45.gif



#164 Brezo

Brezo
  • Lunatik
  • Št. objav: 8 159

Objavljeno: 19. februar 2016, 15:10

Brezo, ti maš eno dobro kvaliteto, da prideš prebrat in pol ne odgovoriš takoj, v afektu, ampak se umiriš, odmeditiraš oz. odradiš in ko ti svane v zadovoljivi meri prideš nazaj odgovort smile.png

 

Ni glih tako...jaz imam že toliko razpucan pri sebi...in tudi ko pišem sem pozoren, če kaj butne ven, se skoncentriram, sprocesiram...malo zbrišem in napišem malo drugače...Včasih mi informacije kar same pridejo zakaj je nekdo napisal tako kot je, ampak zakaj bi to omenjal...ni pomembno...

 

Odgovarjam pa ne takoj, zato ker imam druga posla al pa špilam igrice in se mi ne da viset nonstop na forumu...biggrin.png


Life is like a game...play it...

myst1c.gif


#165 Pico Della Mirandola

Pico Della Mirandola
  • Lunatik
  • Št. objav: 7 528

Objavljeno: 19. februar 2016, 15:30

Sam še Krišno mora ozavestit pa bo super dečko tale naš Brezovc, napredek od pred leti je svetloben..

 

 

Sem pa danes doživel eno simpatično stvar ajd mogoč ni glih za karmične vezi al pa tut

 

Moja starejša hči , mislm obe, hodita v en tko zlo katoliški vrtec,  tu na vasi.

 

In dons mi ena od vzgojiteljic reče" Gospod Pico a vi ste Hare krišnovci?

A je pol zlo narobe če dajemo vašim otrokom meso na jedilnik?"

 

Tamala prepeva mal   sveto noč, mal Hare Krishna, ;Mal  Abraham ma sedem sinov, mal Govinda jaya jaya

 V bistvu no...

 

Bi človk pomislil, da bi blo najprej kompliciranje, v smislu, " Veste mi smo člani katoliških vrtcev in  bla bla


prenos.jpg


#166 mgd

mgd
  • Lunatik
  • Št. objav: 4 667

Objavljeno: 19. februar 2016, 15:57

Ni glih tako...jaz imam že toliko razpucan pri sebi...in tudi ko pišem sem pozoren, če kaj butne ven, se skoncentriram, sprocesiram...malo zbrišem in napišem malo drugače...Včasih mi informacije kar same pridejo zakaj je nekdo napisal tako kot je, ampak zakaj bi to omenjal...ni pomembno...

 

Odgovarjam pa ne takoj, zato ker imam druga posla al pa špilam igrice in se mi ne da viset nonstop na forumu...biggrin.png

 

Pa ti si že pravi čarolija :)

 

Sam še 5,43 % ti manjka pa bo :)



#167 Zanija

Zanija
  • ŽeČistoDomači
  • Št. objav: 478

Objavljeno: 19. februar 2016, 16:00


Jz te že od začetka ustrezno spoštujem, sam ko si začela izključevat 1. možnost "pomilostitve", 2. minimalizirat možen direkten proces in 3. met svojega na nečem kar očitno ni, sem ti pač mogu odgovort, tud zarad drugih, ki tuki berejo.

 

 

 

Kot sem ti že napisu, niti pri krščanskem niti pri tem kar jaz prakticiram, razvoj ni položen samo v roke drugih, ker drgač v čemu bi mel smisel da bi Jezus ali Bog dajal navodila? Logika. Drugo je če se zgodi pomilostitev. 

 

Še enkrat te sprašujem, a ti misliš da si ti sama s svojo karmo kreirala Budo in njegov proces al si ga prejela/sprejela od njega in ga ne bi mogla, če ti ne bi bil od njega razodet, ponujen? Če si ga ti kreirala, a mi lahko razložiš logiko kako bi lahko iz nevednosti izpred začetka časa kreirala znanje s katerim se boš zdej rešla? Če pa si ga mela že prej, pa magar v potencialu, pa še vedno nisi razložila logike zakaj bi šla zavestno v nevednost in kako bi blo to sploh mogoče in pol spet kr naenkrat nazaj v znanje?

 

Bog je lahko hkrati tvoj oče in tvoj ekvivalenten prijatelj.

 

bom poskusla spet z analogijo

v Evrospinu je lahko super akcija parmezana

ljubim parmezan, vendar v Evrospin ne hodim

ne vem, da je tam akcija

a ta akcija zame obstaja?

 

če bi lahko ljudje po Budovi ali Božji milosti prišli v stik z neko sveto potjo

potem bi bili že vsi na tej poti



#168 mgd

mgd
  • Lunatik
  • Št. objav: 4 667

Objavljeno: 19. februar 2016, 17:30

bom poskusla spet z analogijo

v Evrospinu je lahko super akcija parmezana

ljubim parmezan, vendar v Evrospin ne hodim

ne vem, da je tam akcija

a ta akcija zame obstaja?

 

Obstaja ja, ker nisi ločena od (izven) enosti, drgač enost ne bi bla enost, sam ne veš za njo, ker nisi sprejela te informacije.

 

če bi lahko ljudje po Budovi ali Božji milosti prišli v stik z neko sveto potjo

potem bi bili že vsi na tej poti

 

Ne, ker eni ne sprejemajo ponujene možnosti. Zarad naše nevednosti in možnosti svobode izbire, nardimo napako, takrat ko ne sprejmemo nasveta vsevednega, vsedobrega, tako kot npr. ne poslušajo vsi otroci mame ko jim reče naj se ne dotikajo vroče peči, ker se bojo spekl. Ko se tisti iz napake naučijo, vidjo da je mela mama prav in se spremenijo. 

 

Si ti kreirala Budo in njegov proces, ki ga zdaj slediš?



#169 light

light
  • ŽeČistoDomači
  • Št. objav: 468

Objavljeno: 19. februar 2016, 18:15

Dogodek, ki se mi je zgodil ta teden in kateremu sem nadel ime najbolj otkačena "kafica" ta teden...biggrin.png

 

Začnem pričati malo z neko ženskico...in potem ona a te lahko nekaj vprašam...pa sem rekel OK...Pa potem začne govoriti kako lahko zazna bolezni pri drugemu, kako lahko to začuti, da se ukvarja tudi z masažo, da se po tem slabše počuti. Zaradi nekega "neznanega" vzroka je dobesedno potegnila bolezen iz druge osebe ven, drugi osebi se je stanje full izboljšalo, ona pa je zbolela...jo prav malo presenečeno pogledam...pa nadaljuje stara okoli 35 let, da se oprošča če bom moral kaj večkrat povedati, da je pozabljiva...imela 5x pretres možganov, ne zaradi nesreče, uradna medicina ni znala postavit diagnoze, kasneje se je izkazalo da je bila "šejtanska padavica"...da je imela raka, bila operirana, ni hotela kemoterapije, da je kao na opazovanju, zdravila se s čajčki, zelišči, hodila raznoraznim zdravilcem, ima neke tumorje na jetrih, vozle na maternici...pomagala azilantom, delala kot neke vrste humanitarka, prevajalka...

 

So mi malo prišli na misel "šejtani" pa pričamo dalje...in potem se izkaže 3x poročena...najbolj problematičen prva veza, bosna, prva tašča ni hotela da zanosi, pristala na tabletah proti depresiji za nekaj časa, tam parkrat padla iz neznanega vzroka (šejtani, čarke)...in še in še...In potem vprašanje ali se ti jaz zdim normalna...

 

In ko ji rečem, da ja, si je prav malo odahnila...In potem jo začnem malo spraševat, usmerjam kaj naj "gleda" (jasnovidnost), kakšne infote bo kaj dobila, itd...Njeni odgovori so mi bili zelo zanimivi, točno je videla da so ji v prvem odnosu najbolj čarkal, da so ji tudi zdravilci čarkal (ljubosumje)...To z ljubosumjem mi ni bilo najbolj jasno in sem se moral prav koncentrirati...kasneje se je izkazalo, da jih po razvojni stopnji vse šiša, da jim je mogoče kaj takega rekla, da so se jo ustrašili kot konkurenco...videla je tudi koliko so te zdravilci dejansko kasirali od okolice in da sploh niso toliko močni kot si je ona predstavljala...videla koliko časa bi približno živela, če bi šlo tako naprej...zakaj je toliko zbolela, točno je dobila informacijo zakaj je kasirala bolezni od drugih...Mi je bilo prav zanimivo...

 

Potem pa v prostoru postane vroče, nekaj me začne kuriti na temenu (aktivacija sahasrare), vročina okoli mojega telesa, jaz gledam radiator, šta je sad...pridružila sta se dva bitjeca- Avatarčka, jaz jima pravim kar bratca, ker sta mi najbolj "domača"...in jaz njej a vidiš slučajno kakšnega "duhca" zraven mene in ona reče ja dva, eden desno drugi levo...s tem me je prav malo presenetila...takrat je pa začelo počasi "dogajat"...

 

In ker se je vse nekako začelo stopnjevat...jo hitro popeljem čez meditacijske procese...odstrani se vse čarke, vračke in temačna bitja ki so bile povezana s tem iz tega lifea, ki jih je največ imela po glavi in maternici...potem pa pravi da se ji zdi da se ji dviga neka črnina in da ji hoče prevzeti telo- aktivirala se je karma od vseh bolezni, ki jih je prevzela od drugih...skinemo še to...pa potem še neko dušico- eden od staršev, ki je umrl, ki je bil pripopan na njej zaradi "nedokončanih" stvari iz strani dušice...ni morala oditi iz tega sveta dokler ni bila kao popravljena krivica do te ženske oz. dokler ni prišlo do procesa "odpuščam ti"...In ona prav razlaga kako vidi črnino kako odhaja od čark, pa kako je dušica odšla, pa kako je tudi črnina od bolezni začela izginevati...koliko se ji bo stanje popravilo...koliko časa bi še živela, če bi šlo tako dalje in še par drugih stvari, ki niso bile glih prijetne...tudi slišala je določene stvari...

 

Tukaj moram omeniti nekaj kar se ponavadi glih ne dogaja...ta oseba ni imela dovolj karme, iz energijskega polja se ji je pa odstranilo vse kar je bilo zgoraj našteto...Jaz temu pravim, da se določene "škodljive stvari" lahko odstranijo in dajo na "stand by"...samo vedeti je treba kako...To se dogaja v primerih, ko človek naredi nek pomemben korak naprej, ozavesti določene stvari in je pripravljen odplačati "karmični dolg". Stvari se lahko začasno odstranijo, ampak če se ne odplača oz izravna v nekem določenem času, se lahko vrne nazaj al pa se začnejo dogajati kakšne druge "čudne" stvari, ki nakazujejo na "dolg"...Eno petino sem ji celo jaz pomagal malo odplačati z močjo manter...Čeprav nimam pojma kaj sta tista dva bitjeca delala, je ona čutila vse tri. Vem samo da je dobila nek šus iniciacije in da so bile prav določene sci- fi scene...Mislim da je bila kao predpriprava na prehod čez "magično" mejo, ki je za neko osebo najbolj pomembna in ko jo človek prestopi postane "naš" iz vidika Mojstrov...In za vse te procese je bilo dovolj pol urce do ene urce. Dovolj da se je vse odstranilo...tralala...

 

Povedala je še par stvari kaj vse je videla med procesi, prav zanimive stvari, povedal sem par stvari in nakazal smernice kako naj uporablja svoj "dar", da se ne bo več zapletala v take scene. Mislim da ji je bilo marsikaj prihranjeno, ker je ozavestila določene stvari, da ji ne bo treba trpeti skozi bolezni. Po drugi strani je pa tudi že dovolj pretrpela v tem lifeu in je čas, da zaživi malo bolj srečno..Me prav zanima kaj bo rekla drugič, sem že zmenjen za "coffee time"...

 

To je zelo dober primer iz katerega se vidi, da karmične vezi ne potekajo samo med ljudmi, ampak tudi med različnimi bitji, mrtvimi, boleznimi, stvarmi, itd...

 

Kot bi rekel master xxx...določene besede in besedne zveze so bile skrbno izbrane v določenih postih v tej temi...nakazano je bilo marsikaj...odmeditirajte in razmislite malo...In s tem primerom počasi zaključujem svoje "trič trače" v tej temi...wizard.gif

 

Praviš, da se  ukvarja z masažo. Vsi vemo s kakšno masažo se ženske ukvarjajo. Kako veš, da se ni nalezla kakšne bolezni? Ne, da je potegnila bolezen ven, ampak se je šlo za čisti fizični prenos.

5krat pretres možganov in ni bila nesreča, kasneje se je izkazalo. Spet laži, ker bi jo kdo našel in bi vedeli.

 

Da je imela raka in odklonila kemoterapijo, da je na opazovanju? Na opazovanju česa, če je zavrnila zdravljenje? WTF??
 

Padle iz neznanega vzroka? WTF.  Nikoli ni neznanih vzrokov.

 

Točno je vedela zakaj je zbolela? In zakaj je zbolela? Zakaj potem tega ne odpravi, če vse ve?

 

In potem sta se ti kar pridružila 2 bitjeca. Aja, a ta dva sta pa kul? Pa ti ga vidiš, pa ona vidi, brez drog? Raje jo vprašaj s čim se drogira ali pa jo drogirajo. Pa to nista bitjeca. Vsi pravi zdravitelji vidijo angele, ki jim pomagajo zdraviti in ne bitjec.

In potem je pelješ na kavici čez meditacijske procese? Ohoooo, a z nihalom?

Kako veš, da je bila črnina karma? To nikoli ni tako. To je bilo nekaj popolnoma drugega. Najbrž si priklical iz nižjega astrala bitje, ki se jo je hotelo polastiti, ker si preveč temeljito čistil. Če bi bilo tvoje čiščenje zakaj, bi moral videti svetlobo.  Preberi si knjigo "Moč  zdravilnih rok".    In zakaj si dušico odlimal, če je nedokončana stvar? Ta duša bi ji morala nekaj zelo pomembnega sporočiti v prihodnosti, ko bi bil čas in sedaj nikoli ne bo do tega prišlo. Ti bi moral omogočiti komunikacijo med dušo in njo in razščitisti tisto, zaradi česar ostaja, da bi duša sama odšla v svetlobo oziroma bi prišli ponjo.

 

Pametnjakoviči, sami pametnajkoviči... hvalit se pa znaš....

 

 

 



#170 Brezo

Brezo
  • Lunatik
  • Št. objav: 8 159

Objavljeno: 19. februar 2016, 19:14

Praviš, da se  ukvarja z masažo. Vsi vemo s kakšno masažo se ženske ukvarjajo. Kako veš, da se ni nalezla kakšne bolezni? Ne, da je potegnila bolezen ven, ampak se je šlo za čisti fizični prenos.

5krat pretres možganov in ni bila nesreča, kasneje se je izkazalo. Spet laži, ker bi jo kdo našel in bi vedeli.

 

Da je imela raka in odklonila kemoterapijo, da je na opazovanju? Na opazovanju česa, če je zavrnila zdravljenje? WTF??
 

Padle iz neznanega vzroka? WTF.  Nikoli ni neznanih vzrokov.

 

In potem sta se ti kar pridružila 2 bitjeca. Aja, a ta dva sta pa kul? Pa ti ga vidiš, pa ona vidi, brez drog? Raje jo vprašaj s čim se drogira ali pa jo drogirajo.

In potem je pelješ na kavici čez meditacijske procese? Ohoooo, a z nihalom?

Kako veš, da je bila črnina karma? To nikoli ni tako. To je bilo nekaj popolnoma drugega. Najbrž si priklical iz nižjega astrala bitje, ki se jo je hotelo polastiti, ker si preveč temeljito čistil. Če bi bilo tvoje čiščenje zakaj, bi moral videti svetlobo.  Preberi si knjigo "Moč  zdravilnih rok".    In zakaj si dušico odlimal, če je nedokončana stvar? Ta duša bi ji morala nekaj zelo pomembnega sporočiti v prihodnosti, ko bi bil čas in sedaj nikoli ne bo do tega prišlo. Ti bi moral omogočiti komunikacijo med dušo in njo in razščitisti tisto, zaradi česar ostaja, da bi duša sama odšla v svetlobo oziroma bi prišli ponjo.

 

Pametnjakoviči, sami pametnajkoviči... hvalit se pa znaš....

 

 

Masaža telesa- refleksoterapija...kasirala je pa zaradi določenih sposobnosti in ukaza, ki ga je dala in zaradi katerega je mislila, da bo ljudem bolj pomagala...Tako kot mati, ki prevzame na sebe bolečino od otroka...Šlo se je za cake na katere padajo "altruisti", empati, ipd. ljudje...V bistvu jim je pomagala, ampak na svojo škodo...In sedaj je doboila namig kako lahko dela to brez da bi prevzemala na sebe...Lekcije, ki se jih morajo naučiti določeni šamani...

 

Zakaj pa nekateri drugi ljudje zavraščajo kemoterapijo, če ni "nujno" oz, če imajo še kakšno leto časa, da se odločijo...icon1_question.gif

 

Najprej se pozanimaj kaj "šejtanska padavica" sploh pomeni...icon1_exclaim.gif V prevodu "šejtanska" epilepsija...

Jaz sem to zvedel šele iz ene bosanske knjigice...Uradna diagnoza je bila "kolaps"...Če človek pade zaradi kolapsa v kopalnici in se poškoduje in vsi izvidi kažejo v mejah normale...Kaj naj bo potem uradna diagnoza...

 

Potem se tudi vsi jasnovidci drogirajo, a ne...icon1_exclaim.gif

Kje si prebrala, da sem jih jaz videl. A sem to napisal. Kaj če sem jih samo začutil al pa dobil namig da sta tam A misliš, da meditant ne more zaznati svojega Guruja ali avatarja med procesom meditacije, zlasti tistega pod katerim vodstvom je...

 

A misliš, da z običajnim pogovorom ni mogoče osebe peljat čez procese...se vidi da nimaš pojma o meditaciji...zlasti meditacijah v gibanju...Kot da bi rekla da se ne da mantrat v mislih med hojo po mestu, na busu, itd...

 

Črnino je imela že na sebi...če bi priklical bi se to izražalo drugače...nižja astralna bitjeca ne prenašajo take svetlobe...zlasti pa ne, če so v bližini tako "svetla" bitja...Kot da bi trdila da se med petjem Hare Krišna mantre priklicuje bitja iz nižjega astrala...

 

Šlo se je za očeta, ki jo ni priznal v oporoki, čeprav se je delal da mu je najljubša čerka...ona je bila skoraj par mesecev "brezdomka"...delala z azilanti, z begunci in ne vem kaj še vse...to kar Domy trobi v temi "begunci", je ona praktično pomagala...Dušico nisem odlimal, odšla je sama in to pod vodstvom bitja katerega si ti sploh ne moreš zamisliti...Tudi barbara brennan v svojih knjigah marsikaj ni napisala, tisto kar je tam napisano je glih za začetnike...

 

Resno se zamisli nad svojimi izjavami...ker sedaj si pa res skoraj presegla vse meje dobrega okusa...in se ne spuščaj na področja o katerih ne veš skoraj ničesar ali žalit ljudi o katerih veš še manj in ne veš kaj vse so pretrpeli, kaj vse so dali skozi...Tale post pove zelo dosti o tvoji potlačeni agresiji...za vse ostalo je pa škoda besed...


Life is like a game...play it...

myst1c.gif


#171 *glas*

*glas*
  • Lunin Odvisnik
  • Št. objav: 2 005

Objavljeno: 19. februar 2016, 20:02

Puščobe! Toliko osamljenih ljudi, vi bi pa še tiste karmične vezi rezali?! Duše izgubljene, vezi je treba tkat na novo, tudi karmične, znova in znova, ko štrene zmanjka, se pa lepo poslovit od tega sveta in it po novo! Pomlad prihaja, dejmo se zapletat, ne pa odpletat, dobri ljudje!

 

Saj kaj pa misliš, da se tukaj počne..  kot da se plete in plete in..  pa ne glih, da se plete iz nič, vbistvu so te pletene prestice že od prej prepoznane in najbolj močno so pa v sopletenici tisti pari nasprotij, ki se bodo znova in znova butali med sabo in drug drugemu dokazovali svoje, a nikdar jim to ne bo uspelo..    

Povezave se prepozna tudi preko želje, da dobiš potrditev od sogovornika,  "da imaš prav"..

No in ker je tega je bolj malo, sploh na foromu,..   je pa tega vseeno ravno toliko, kot je dobitkov na ruleti, glih toliko, da osebo potem še naprej vleče, da zaradi tega izgublja še naprej..  

Je pa zato nadomestek da ti nekdo "da prav" prostovoljno, ta borba za dokazati "svoj prav" in slej ko prej je poskus nekoga premagati in dokazati, da ima prav, toraj izsiljena potrditev..

Ker če že vsaj malo čutiš energijski tok, približno veš koliko pritoka si izsilil,..  Toraj se zavedaš, kako nekoga zmleti, da mu uplahne tebi pa zraste..  

Čeprav ne razumem zakaj, ker energije je na voljo itak neomejeno in potem taka borba dokazuje le, slab osebni stik z Virom v sebi,..   in nato je ponavadi 100 izgovorov, zakaj "moraš" to početi..  pa ja seveda, da itak, da to ne rabiš, ker imaš popolni stik z Virom, in le njegovo voljo izpolnjuješ..      cool.png   


"če te nekaj sili leteti, se nikdar ne boš plazil.."


#172 Zanija

Zanija
  • ŽeČistoDomači
  • Št. objav: 478

Objavljeno: 19. februar 2016, 20:26

Si ti kreirala Budo in njegov proces, ki ga zdaj slediš?

 

Imava drugačne poglede o tem kaj je karma, dualnost in enost.

Enost po moje ni to, da je moja zavest povezan z vsem, kar se vsem umom dogaja.

Enost je po moje to, da se zavedam, da nisem to telo in ta razum, ločen od vsega, kar mi dajajo čuti. Ta tenutek je lahko na kakem drugem planetu neko bitje, vendar zame ne obstaja, ker ga ne zaznavam, niti nisem o njem nič slišala po TV, ali brala v knjigah. O njem tudi ideje nimam. Torej ni del mojega uma.

 

Nekateri nikoli v življenju niso slišali za Bude, nekateri so slišali samo za eno osebo Ghautama Budo, nekaj o njegovemu življenju in vedo da obstaja religija budizem. Potrebni so karmični vzroki za priti v stik s to religijo, kot s čimer koli v življenju, na primer tistim parmezanom v akciji.  Jaz sem v stiku z budizmom, nekaj budisti, knjigami budističnih učiteljev in z nekaj budističnimi učitelji, nisem pa v stiku z Budo. Tudi če on zaznava mene, jaz ne zaznavam njega. V bistvu ne vem, če so Bude. Moje prepričanje, da Bude obstajajo je verovanje, ker so mi ljudje, ki jim zaupam rekli, da so. Ker je bila nekoč neka zgodovinska oseba, o kateri je veliko pričanj in kateremu se reče Buda. Sama Bude nisem spoznala, tako da imam vero v Budo, kot ti vero v Boga. Verjamem, glede na to, kar so mi rekli ljudje, ki jih neskončno cenim, v katerih sem prepoznala modrost, plemenitost in sočutje. Sam mgd, jaz nisem nikoli bila v Ameriki. Zato je zame Amerika isto kot Buda. Ideja, o kateri sem veliko prebrala, gledala, in podobno, toda a je tam neka dežela Amerika, direktno nisem spoznala. Za nekega neukega Indijskega dečka iz ulice, pred globalizacijo, pa tudi Amerike ni bilo, ker ni imel o tem niti ideje. Razumeš kaj govorim? Ti vzameš svoj svet za realen, pa vendar je ta realen samo zate, ker si ga ti na tak način spoznal. To ne pomeni, da naš um na neki drugi stopnji razvoja ni sposoben bolj jasno in širše zaznavati. Toda tudi na to sklepam, samo glede na to, kar so me naučili, torej iz zaupanja. Podobno kot sklepam na to, da obstaja Kip svobode, samo iz zaupanja, da so vse te informacije, ki sem jih o njem prejela, prave.

vendar sva v napačni temi

govoriva o možnosti spoznanja

ne o rezanju karmičnih vezi

to kar je bistveno ni to, da Bude so ali Bude niso, vsaj meni, spet moj uporabni način dojemanja duhovnosti

bistveno mi je, v kaj se bom spremenila, če sledim predstavi, da so

kako se bo spremenil moj um, če bom delala šine meditacijo ... a bom bolj skoncentrirana

kako se bo spremenil moj um, če bom razmišljala o karmi, o tem sem že veliko govorila zgoraj

a bom postala bolj strpna ali še bolj naporna in napeta, če se bom trudila razviti enakodušje

a je to, da sem prenehala jesti meso, iz sočutja do čutečih bitij, to kar me bo naredilo mehkejšo, ali še bolj grobo in napadalno (nekateri vegani se mi zdijo prov grobi)

meni gre samo za to, kako mi ta religija lahko služi in v kaj se skozi njo spreminjam

zato tudi asociacija vezana na prevozna sredstva

a bo moje srce mehkejše, moj um manj raztresen ali vznemirjen, a bom bolj direktno gledala svoje sence, a se bom še bolj zavedala svojih  kvalitet

ne rabim odrešitve

ne rabim pomilostitve

ne rabim  rezanja vezi

rabim samo moč vse kar se dogaja prenesti, se iz tega kaj naučiti in postati manj škodljiva, bolj koristna

in za enkrat mi budistične tehnike pri tem pomagajo

in ker sem pristaš reka, da ne menjaj tistega, kar deluje

je škoda tvoje enegije, da me prepričuješ v nasprotno

uporabna vrednost je zame edina vrednost :)  

 

ja če Buda je, ima svojo lastno zavest, ki je nisem jaz skreirala

jaz kreiram le svoj lastni svet in dejansko poznam samo svoj lastni svet

in upajva da nekoč skreiram tudi direkten stik z vsaj eno Budo :)

ti poročam potem, zmenjeno



#173 mgd

mgd
  • Lunatik
  • Št. objav: 4 667

Objavljeno: 19. februar 2016, 20:56

Zanija, a če ti mižiš in ne vidiš ognja, a ti ga en postavi pod roko, te bo speklo ali ne, boš umaknila roko ali ne? Isto je če nekaj ni v tvojem umu. 

 

Če ti nisi spoznala Bude a imaš vero vanj ker zaupaš nekaterim, a to pomeni, da jaz nisem spoznal Boga in imam vero vanj?

  

Če vidiš, da nekaj deluje boljše kot to kar imaš sedaj, kakšen je takrat tvoj rek? 



#174 Zanija

Zanija
  • ŽeČistoDomači
  • Št. objav: 478

Objavljeno: 19. februar 2016, 21:05

grozljivo zvesta sem, kot pes, ostajam, dokler se lahko razvijam... ko se ne bom mogla razvijat, potem pa grem na novo iskat

zaenkrat je videti, da je pot znotraj teh okvirov še dolga

 

okej, res ne vem, če si ti spoznal Boga, samo predpostavljam lahko, da ga nisi

 

Čuti o ves moj svet, če prav vsa moja čutila ne bi delovala, in bi deloval le razum.... bi bil moj svet popolnoma drugačen...

pa ni treba da greva tako v skrajnosti

če verjameš v reinkarnacijo verjameš tudi, da si kdaj žival

pa rečmo da si gosenica, a je svet gosenice isti kot moj svet, čeprav si deliva isto zemljo?

 

 

a ti veš, da sem prav jezna nase, že eno uro tudi berem in kucam, doma mam otroke, goro cunj, pa za spucat, jaz pa se grem filozofiranje

čau smile.png



#175 mgd

mgd
  • Lunatik
  • Št. objav: 4 667

Objavljeno: 19. februar 2016, 21:50

Kaj pa če vidiš da se lahko razvijaš na lažji, hitrejši, prijetnejši način in dlje kot od tega kar imaš sedaj?

 

Nisem reku da je isto zaznavanje, ampak da obstaja resnica in njen vpliv nate tudi onkraj omejitev tvoje umske zaznave ali predstave. Obstaja tudi super subjektivna resnica, ki je neizpodbitna in vpliva nate, ne glede na to kaj ti počneš. To je Bog. Je pa občutna razlika zate kakšen odnos imaš do Njega. In vidiš ga lahko le po njegovi milosti, ko jo sprejmeš.    

 

a ti veš, da sem prav jezna nase, že eno uro tudi berem in kucam, doma mam otroke, goro cunj, pa za spucat, jaz pa se grem filozofiranje

 

Ko mama rodi otroka ima naravno ljubezen do njega, iz odnosa, ker je on njen sin. Tud če sin nič ne dela al če serje al če se dere ali bilo kaj, ona še vedno skrbi zanj, iz naravne ljubezni iz odnosa. Ta ljubezen ni povzročena s strani dejanj otroka, je brezvzročna, njen vzrok je odnos, ne kaj otrok dela ali ne dela. In mama mu da za jest. No, na podoben način, mi vsi smo otroc Boga in njegova ljubezen do nas je brezvzročna, vzrok je le odnos, ne kaj mi počnemo ali ne. Lahko da rabiš za pridt do budizma določena dejanja od prej, ampak za milost Boga tega ne rabiš, jo daje ne glede na to kaj ti delaš. Iz tega nam je omogočena direktna pot do Njega, na nas pa je ali jo sprejmemo ali ne, druge kvalifikacije niso potrebne ali diskvalifikacije ovire. In lahko nas tud pomilosti. Ti si le zmotno predpostavljala da pomilostitve ni.  






Uporabniki, ki si ogledujejo to temo (0)

Člani: 0 - Gosti: 0 - Skriti člani: 0