Za nemoteno delovanje te spletne strani uporabljamo piškotke. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z našo politiko piškotkov. Nadaljuj
Lunin net

Hitri skok na vsebino


Fotka

Kompatibilnost škorpijon-rak


  • Prijavi se, če želiš komentirati
- - - - -
5 komentarjev na to temo

#1 taninka

taninka
  • NeČistZačetnik
  • Pip
  • Št. objav: 4

Objavljeno: 14. marec 2012, 22:17

Pozdravljeni!

Zanima me ali mi lahko kdo preveri kompatibilnost in možnost za resno zvezo...

jaz: 18.11.1987 ob 23.45 v Postojni
on: 16.7.1988 ob 8.08 v Ljubljani


Vsakega odgovora bom zelo vesela :)

#2 timimax

timimax
  • NeČistZačetnik
  • Pip
  • Št. objav: 1

Objavljeno: 15. marec 2012, 14:31

Pozdravljeni!

Zanima me ali mi lahko kdo preveri kompatibilnost in možnost za resno zvezo...

jaz: 18.11.1987 ob 23.45 v Postojni
on: 16.7.1988 ob 8.08 v Ljubljani


Vsakega odgovora bom zelo vesela :)


Tudi sam sem rak, v podznaku pa škorpijon :) no ja, zdaj pa zate.
Ja lej rak in škorpijon sta nasploh zelo kompatibilna znaka, oba sta vodna znaka. Oba sta vsak v 3.dekadi svojega znaka. Ampak je važno tudi katere horoskopske znake imata v drugih planetih. Zdaj jaz ti lahko povem samo za luno, oziroma v katerem znaku se nahaja luna v vsakemu izmed vaju.
Ti imaš luno v znaku tehtnice. On pa ima luno v znaku leva. Ker se tudi znaka lev in tehtnica precej dobro ujemata, saj sta v sekstilu, tudi ni slabo. Sta kar vredu se našla skupaj.
Važen je pa tudi kitajski hororskop.
Ti si mačka po kitajskem, on pa je zmaj. Obstaja pa tudi kitajski ascendent, ti ga imaš v v znaku podgane, on pa spet v znaku zmaja, torej je dvojni zmaj. Očitno je zelo močna oseba, zelo je tudi pokroviteljski in "glasen" po domače povedano.
Ujemata se predvsem v ascendentih saj sta zmaj in podgana sorodna znaka po kitajskem, mačka z zmajem pa tudi nima ravno slabih odnosov niti ne pretirano odličnih, ampak se tudi po našem zahodnem horoskopu dobro ujemata. Saj 100% ujemanja pa skoraj ne more biti kajne : )
Edinole dobro bi bilo, da bi pogledala kaj sta po našem horoskopu v ascendentu, jaz te razpredelnice nimam, ampak se mi zdi da lahko najdeš na astrocaffe.com

Lepo bodi

#3 taninka

taninka
  • NeČistZačetnik
  • Pip
  • Št. objav: 4

Objavljeno: 15. marec 2012, 17:36

Aha, najlepša hvala za izčrpno razlago... V ascendentu sem jaz devica, on pa zopet lev :) Sedaj je seveda šele začetek ampak me že sedaj veseli, da sva si zelo podobna in se ujemava v popolnoma vseh stvareh, sem pa vseeno želela slišati še kako mnenje...hvala :)

Lep pozdrav :)

#4 ecamaz

ecamaz
  • NeČistZačetnik
  • Pip
  • Št. objav: 4

Objavljeno: 19. marec 2012, 16:47

Ta zveza je imenovana karmična zveza. Zaljubila sta se verjetno že na prvi pogled, saj sta imela takoj na začetku občutek, da se poznata že dolgo časa. Dalj časa ko bosta preživela v ljubezenskem razmerju, bolj boleče se bo to razmerje za oba končalo. Sedaj verjetno ne moreta eden brez drugega, stalno si želita biti drug z drugim, čeprav le preko mobitela ali interneta, drug na drugemu ne vidita prav nobene napake, skratka občutek je krasen.Oba sta sedaj v nekem čudnem stanju, kot da bi bila močno opita in ko se bosta čez čas streznila, ne bosta več vedela, zakaj sta sploh skupaj.Sama sem imela priliko videti takšno razmerje in povem vam, da po nekaj letih skupnega življenja izgleda katastrofalno. Zakonca, ki imata tako zvezo sedaj živita skupaj le zaradi hiše, ki sta si jo skupaj zgradila in zaradi otroka, ki se še ni osamosvojil. Vsak ima svoje prijatelje, hobi, interese, spita vsak v svoji sobi, celo na dopust ne gresta skupaj. Skušata živeti tako, da sta čimmanj skupaj, ker le tako ta zveza še obstoja.
Da se tudi vama to ne bi zgodilo vama svetujem, da razvijeta le prijateljsvo ali pa da se razideta.

#5 Gost_Hekate_*

Gost_Hekate_*
  • Gost

Objavljeno: 19. marec 2012, 18:44

Ecamaz,
nebi tako dejala. Odvisno od sinastrije. Morebiti ni nič karmičnega.

Znamenja sta si nekako podobna, saj življenje gledata skozi očala intenzivnih in globokih čustev in se zato zelo razumeta med seboj, ne potrebujeta besed. Lahko je to večna ljubezen, kar je klasično prav za Škorpijona in Raka. Oba verjameta, da ju niti smrt ne mora ločiti. Žal pa, in tukaj imaš prav, jima usoda večkrat ponagaja. Recimo, na misel mi pride zveza med iransko princeso (kraljico?) Sorayo, ki je bila Rak in Mohammedom Rezo Pahlavi (bodoči Šah), ki je bil Škorpijon. Če se ne motim, ona ni morala imeti otrok naslednikov, zato ga je morala pustiti in oditi na tuje. Njuna izjemna ljubezen pa je trajala do konca, čeprav sta bila fizično oddaljena.

Drug primer sta Camilla (Rak) in Charles (Škorpijon) iz Anglije. Tako močna ljubezen, da sta se ponovno združila po veliko letih pa čeprav na starejša leta.

Redko katera druga znamenja lahko gojita tako čvrsta in dolgotrajna čustva.

#6 ecamaz

ecamaz
  • NeČistZačetnik
  • Pip
  • Št. objav: 4

Objavljeno: 21. marec 2012, 15:32

Moj pogled na to zvezo je iz drugačnega aspekta, ne na podlagi astrološke karte ali horoskopa in temelji tudi na dolgoletnih osebnih izkušnjah o takih ljubezenskih zvezah. Če takšne zveze temeljijo le na prijateljstvu ali poslovnem partnerstvu pa so res lahko zelo uspešne in dolgotrajne ( do smrti).




Uporabniki, ki si ogledujejo to temo (0)

Člani: 0 - Gosti: 0 - Skriti člani: 0