Za nemoteno delovanje te spletne strani uporabljamo piškotke. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z našo politiko piškotkov. Nadaljuj
Lunin net

Hitri skok na vsebino


Fotka

ASEA


  • Prijavi se, če želiš komentirati
32 komentarjev na to temo

#26 Beli lotos

Beli lotos
  • Nepogrešljivi
  • Št. objav: 1 062

Objavljeno: 9. september 2012, 10:25

Lej ti bom pa še nekaj napisal ,kar sam doživljam...imel sem bolečine v križuin sem šel k zdravniku in mi je dal tablete ! Vzel sem jih 4 in je bolečina nehala. Po tem sem po 4!! tabletah nehal in začel z aseo in lej psiha gor ali dol nehalo me je boleti! danes zjutraj recimo me je spet začel-toliko ,da sem čutil križ-bolečine in nato vzel aseo...in po 1 uri so bolečine nehale ,oziroma ne čutim križa ,da me boli.


Dobro zate da ne ješ več tablet, samo kdaj pa takohvaljena ASEA odpravi vzrok boleničene, ker te po dveh mesecih še vedno boli križ.

Vsak mora sam poiskati resnico. Sokrat


#27 gogi11

gogi11
  • NeČistZačetnik
  • Pip
  • Št. objav: 8

Objavljeno: 9. september 2012, 16:06

V glavnem poglejte, preizkusite in se čudite. Jaz Vam drugega ne znam reči...


Lp Gorazd

#28 aseaforeveryone

aseaforeveryone
  • NeČistZačetnik
  • Pip
  • Št. objav: 1

Objavljeno: 9. september 2012, 22:45

Sem bila na predstavitvi, prebrala sem veliko gradiva in si pogledala veliko prispevkov. Mene so prepričali. Danes sem prejela svoj prvi paket in takoj jutri začnem s pitjem ASEA. Pridružila se mi bo tudi celotna družina. Glede na to, da je ASEA rezultat 20-letnih raziskav na 7 univerzah in je zaščitena z 31 patenti, ne more biti neka prevara. Le Slovenci smo malo skeptični do mrežnega marketinga. Tudi sama sem bila. Nejeverni Tomažki naj si ogledajo kakšen prispevek, kjer je vse lepo razloženo:


http://www.youtube.c...h?v=2tX2QlRS6j0

http://mojaalergija.teamasea.com/

http://www.youtube.c...h?v=DpR_jYtiZWI


Draga aseafan.

Tudi jaz sem bil na predstavitvi za ASEA-o. Bilo je poučno, vendar tipično ameriško. Zato tudi takšen način prodaje preko MLM, katerega so inovativno in učinovito prevzeli in preoblikovali za svoj model prodaje. Evropejci ter ostali svet morda tega nismo vajeni, zato nam deluje odbijajoče, kljub temu da zadaj morda stoji pravi proizvod. Pri nas smo pač vajeni drugačnega tipa prodaje, a končna ocena je še vedno takšna, da je pomemben proizvod in ne način prodaje. Slab proizvod se proda samo enkrat, dober proizvod se prodaja sam. Samo čas bo pokazal ali je ASEA dober proizvod. Moje mnenje o ASEA-i je nedoločeno. Osebno jo uporabljam že dober mesec in govoriti o kakšnih posebnih učinkih ne morem. Menim, da je to normalno in tudi prav. To pove o ASEA-o ogromno. Ni čudežna, s tem smo odpravili pravljice spat, in ni zdravilo, kar je ponovno dobro, saj ne sme biti zlorabljena kot subsitut ortodoksni medicini. Tega je v svetu že preveč in ne potrebujemo še ene takšne stvari. Eno pa je jasno, da vsi, ki že dlje časa uživajo ASEA-o (govorim o obdobju nad 2 meseca), poročajo o blagodejnih učinkih na njihovo fizično in mentalno zdravje. Če so iskreni v svojih besedah, je potrebno to spoštovani in vzeti v obzir. Najmanj produktivno je mlatiti prazno slamo brez lastnih izkušenj in s tem mešati meglo in povzročati zmedo v že tako zmedenem svetu. Kot sem že prej rekel, da o kakšnih posebnih učinkih ASEA-e ne morem poročati, kakor samo to, da se je moja lastna fizična pripravljenost in regeneracija po teku občutno izboljšala saj lahko tečem dlje in hitreje. Ali lahko to pripišemo ASEO-i? Morda, morda pa tudi ne! Podobne učinke ima tudi droga! Ali je ASEA droga? Upam da ne! Resno upam da ne! Morda pa lahko mojo povečano kondicijsko pripravljenost preprosto pripišemo rednemu treningu in mladosti in ne ASEA-I? Verjamem, da je resnica nekje vem, a tudi če je nekje vmes, a to potrjuje blagodejne učinke ASEA-e?

Aseafan, želim povedati, da bodite večni mirni skeptik do vsega kar vidite in slišite, ter iščite svoje »resnice« v okviru danih dejstev. Le tako boste ostali čuječi in radovedni ter željni znanja še v jutrišnjem dnevu. Potrebno je vedeti, da vse kar nam »na pladnju« ponujajo velika podjetja, kot je recimo izjava »ASEA rezultat 20-letnih raziskav na 7 univerzah in je zaščitena z 31 patenti" je le stvar dobro plasirane propagande, ki jo navadni smrtniki ne moremo preveriti. Ostane nam le lastna mera dobre presoje in inteligence.

Izjava, da smo Slovenci skeptiki, je pa kar na mestu in dobro je, da takšni tudi ostanemo in da to sprejmemo kot nekaj kar pač smo. Naš problem je predvsem v sprejetju lastne identitete kot družbe v svetu.

Me pa iskreno zanima kakšne so vaši dosedanji izkušnje z ASEA-O? Bi vas prosil, da me kontaktirate preko emaila ali pa obiščite spletno stran, ki je navedena v elektronskem podpisu spodaj ali pa preprosto vtipkajte aseaforeveryone na google-u ter delite vašo izkušnjo z mano!

To temo je popravil/a aseaforeveryone: 9. september 2012, 22:47

Pay less for ASEA bottles at aseaforeveryone.blogspot.com

#29 gold

gold
  • Lunatik
  • Št. objav: 6 960

Objavljeno: 9. september 2012, 22:54

Če je zadeva res tako dobra, zakaj zaboga potrebuje 31 patentov ??
Tipična amerikanska blamaža, gledano z realno pametjo in logiko.

#30 gogi11

gogi11
  • NeČistZačetnik
  • Pip
  • Št. objav: 8

Objavljeno: 10. september 2012, 18:56

Gold 31 patentov mislim ,da zaradi tega ,ker je farmatevski lobij tako mogan ,da bi lahko zbrisal in prodajal takšen proizvod BISTVENO dražje!Pod aseaforeveryond se podpišem in se v celoti strinjam!
P.S. Ti gold pa upam ,da iz nejevernega Tomaža prešaltaš ...no kakor koli!


Lp Gorazd

#31 gold

gold
  • Lunatik
  • Št. objav: 6 960

Objavljeno: 10. september 2012, 19:47

Dobro da misliš. xrolleyesx

Na karkoli pa res ne, saj so me doma učili nabirati čaj, ki je rasel po domačih travnikih, ipd.., le zakaj bi se moral posluževati stvari, ki so na drugem koncu sveta, saj imamo veliko večino zdravilnih rastlin in pripravkov na domačem pragu.. :detelca: xvrtcx
Smrdijo mi stvari, ki jih lahko prodaja vsak cepec, pa čeprav ima komaj dokončano osemletko, pa še tisto pogledano skozi prste. xbendx

Rajši kot neko ameropravljico, spijem en domač šnops, vsaj vem da je naravno, domače in po normalni ceni, brez stotih posrednikov, kateri vsak vzame svoj del profitije..
Sicer pa, če ti paše, samo na zdravje . xcheersx

#32 gogi11

gogi11
  • NeČistZačetnik
  • Pip
  • Št. objav: 8

Objavljeno: 10. september 2012, 20:01

No ok Gold na zdravje pa upam ,da se srečamo pa kakšno rečemo čez par let....


Lp Gorazd

#33 gold

gold
  • Lunatik
  • Št. objav: 6 960

Objavljeno: 10. september 2012, 20:47

Pejte v hribe, ali pa v globine gozdov poiskat kak izvir vode, boste vsaj vodo pili, ne pa neko gnojnico, nafilano z vsemogočimi konzervansi, ki plastificirano vodo zadržujejo pred smradom, iz katerega izhaja.
Glede vode, je meni kredibilen Revitan,saj je zadevo izumil Slovenec, ki mu naša država ne daje nobene vrednosti.
Sam da je usa, pa je v načitanih slovenskih bučah IN.
Kot je rekel en dober prijatelj * od nečega je treba krepat * x:o)x




Uporabniki, ki si ogledujejo to temo (0)

Člani: 0 - Gosti: 0 - Skriti člani: 0