Za nemoteno delovanje te spletne strani uporabljamo piškotke. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z našo politiko piškotkov. Nadaljuj
Lunin net

Hitri skok na vsebino


Fotka

Refleksoterapija


  • Prijavi se, če želiš komentirati
- - - - -
Ni komentarjev na to temo

#1 INVITASI

INVITASI
  • NeČistZačetnik
  • Pip
  • Št. objav: 1

Objavljeno: 19. april 2013, 23:38

Še vedno iščete svoje potenciale? Ste prestrašeni in zmedeni? Metamorfna terapija je stikalo in terapevt je samo posrednik, na vaši poti.

 

 

Kaj je metamorfna terapija?

 

 

Je tehnika samozdravljenja, notranje transformacije in osebnega razvoja.Temelji na dejstvu, da se telesne, čustvene, miselne in duhovne strukture oblikujejo že v prenatalnem času. Deluje na vsa področja človekovega življenja in delovanja. Z nežnimi dotiki točk na refleksni coni hrbtenice na stopalih in dlaneh ter na glavi spodbujamo življenjsko silo, ki jo vodi prirojena  inteligenca posameznika. Življenjska sila pa deluje na strukturo oblikovano onstran časa in prostora, na energijo, ki je bila ujeta v času in prostoru, tako da preoblikuje (preobrazi) energijske vzorce in sprosti zastalo energijo. Z »ujetostjo v času« je bila ustvarjena osnova za našo sedanjo resničnost. Tehnika pa omogoča, da se človek  lahko odpre svojemu novemu potencialu.


 Eva Andrejka Korona

 

  www.evita.si


To temo je popravil/a INVITASI: 19. april 2013, 23:40







Objave na blogih na to temo

Fotka

Od: Refleksoterapija

Avtor INVITASI v INVITASI's Blog, on 19. april 2013, 23:40

Vir: Refleksoterapija

Preberi cel zapis →

Uporabniki, ki si ogledujejo to temo (0)

Člani: 0 - Gosti: 0 - Skriti člani: 0