Za nemoteno delovanje te spletne strani uporabljamo piškotke. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z našo politiko piškotkov. Nadaljuj
Lunin net

Hitri skok na vsebino


Fotka

Kako se pobrati in kako nadaljvati?


  • Prijavi se, če želiš komentirati
- - - - -
158 komentarjev na to temo

#26 Pico Della Mirandola

Pico Della Mirandola
  • Lunatik
  • Št. objav: 7 528

Objavljeno: 14. januar 2016, 08:09

Nekako sem zalutala v to temo...

.. in sem ugotovila da...

ko pride nekdo s konkretnim problemom, se mu javi x (poljubno) forumašev, ki sploh še vztrajajo (vsa čast jim) na tem forumu, ampak seveda ne rešujejo problema, ampak vsak doda ščepec svoje modrosti, ki nima veze z vezo. Vsak pač nekaj napiše, glih toliko da je, za statistiko. Dejansko posluša te pa noben.

Takle mamo. 

 

Škoda, ker včasih je LNF bil forum kamor si se zatekel, ko nisi imel  kam, danes pa je to forum, kamor prideš in potem se vprašaš kaj za vraga sploh delam tu. 

 Kaj pa češ odgovorit na tak problem?

Če bi bila ozaveščena Krishne bi ti bilo jasno, da gre za statistično vprašanje, ki verjetno sodi bl v Anteno oziroma Lady zaupne besede.

Na statistična vprašanja pa se ne da drgač odgovorit k s statističnimi odgovori..

Milijon takih vprašanj je bilo in vsi možni odgovori so že bili podani na to temo. Mi na tem forumu, vsaj tisti ozaveščeni Krishne pa vemo, da gre za izmišljeno zgodbo.


prenos.jpg


#27 čebelica01

čebelica01
  • Lunin Odvisnik
  • Št. objav: 2 288

Objavljeno: 14. januar 2016, 09:11

Anaa_, moj nasvet ... pusti ga in to na brzaka, brca.



#28 gold

gold
  • Lunatik
  • Št. objav: 6 960

Objavljeno: 14. januar 2016, 11:50

Kdo je pa tebe kej vprašal?

Jst recimo hočem da mgd ozavešča Krishno tu na forumu.

saj mi je jasno, da se z mgd-jem držita za rokico flirt.gif

ne rabi tega gor posebej pisat wink.png



#29 mayan

mayan
  • Lunin Odvisnik
  • Št. objav: 1 999

Objavljeno: 14. januar 2016, 11:51

Anaa_

Varal te je. Ne enkrat. Mnogokrat, z različnimi.

Ti si mu vrnila. Praviš, da si maščevalna oseba. Tvoje priznanje je. In golo dejstvo tudi, da si šla z drugim, s čimer si konkretno zajebala, predvsem sebe. Nikomur ni pomemben vzrok (le tebi je lahko, da si odpustiš...le ti veš....). Sedaj ni več energije, da bi lahko sebe videla kot boljšo in premagala to odvisnost od "njega". Ko si boš odpustila...takrat boš hkratno lahko tudi njemu, si pravzaprav dovolila predstavo v mislih, da bo z drugo, ne s tabo in to sprejela, takrat boš sprejela tudi, da si ti naredila isto. Ljudje smo nagnjeni k temu, da smo do sebe zelo popustljivi, zlahka in površno gledamo na to, kar smo sami naredili. Eh, porečemo, ni pomenilo ničesar. Ne upamo pogledati noter. Ljudje smo tudi nagnjeni k temu, da iz strahu naredimo tisto, česar se najbolj bojimo. Recimo, tisti, ki so zelo sumničavi, so to pravzaprav upravičeno, ker je ta "greh" bil v njih, se v večini izkaže. Redkokdo se premaga. Tiste, ki se ne znajo, ne morejo, prav tako čaka odrešenje, če si ga želi.

 

Če bi globoke iskrenosti zmogla oba, in bi še ostala želja, da sta skupaj..., potem je še upanje.

 

Toda, glede na to, da ti jasno daje vedeti z besedami in dejanji, da mu je vseeno zate, da ga utesnjuješ..., ne razumem, zakaj ne pobereš šila in kopita... Zakaj ga opravičuješ? Zaradi svoje "napake"? Vem, misliš, da se za vsem tem skriva ljubezen..., to ženske delamo... In imaš prav da se skriva ljubezen pod vsem tem, ampak ne v taki obliki, kot bi želela. Smo le na poti do samih sebe, vmes pa spoznavamo, kogar in česar si življenju ne želimo pravzaprav... tudi naših lastnosti.

 

Na prvo žogo bi pa ti rekla: Najdi svojo notranjo moč in ga zapusti, čimprej. Rada se imej vsaj toliko! Kasneje razmišljaj. Ne vtepaj si v glavo, da si ne znaš predstavljati življenja brez njega. Tudi, če si ne znaš predstavljati, je to neverjeten korak v neznano, ki ga ne zmore vsak in boš zelo presenečena v pozitivnem smislu - vse stvari, ki se bodo postavile na svoje mesto, naklonjenost vesolja, ker boš izstopila iz izčrpajočega odnosa in začela skrbeti sama zase in upravljati s svojo energijo... To je osnova. 


~THE LESSON IS ALWAYS LOVE.~

#30 Pico Della Mirandola

Pico Della Mirandola
  • Lunatik
  • Št. objav: 7 528

Objavljeno: 14. januar 2016, 12:00

saj mi je jasno, da se z mgd-jem držita za rokico flirt.gif

ne rabi tega gor posebej pisat wink.png

 

a si ljubosumen?

laugh.png

 kalamarček 


prenos.jpg


#31 domoljubka

domoljubka
  • Lunatik
  • Št. objav: 7 562

Objavljeno: 14. januar 2016, 12:35

Zdej al je zgodba podtaknjena ali ne ;

Mayan- dobr povedano...( zmanjkal všečkov )- icon1_thumbup.gif


...Tako kakor ima vsak glas barvo in višino ... ima vsaka tišina register in globino.
Tišina enega človeka se razlikuje od tišine drugega ... in ni enako zamolčati eno ime- kakor zamolčati drugo ime ... (R.J)

https://www.youtube.com/watch?v=BoZ28PHarzM


#32 Pico Della Mirandola

Pico Della Mirandola
  • Lunatik
  • Št. objav: 7 528

Objavljeno: 14. januar 2016, 12:58

Kako to da men nikol všečkov ne zmanjka?


grem prou testirat... 


prenos.jpg


#33 gold

gold
  • Lunatik
  • Št. objav: 6 960

Objavljeno: 14. januar 2016, 16:54

na men jih res ne morš porabit biggrin.pngbiggrin.png



#34 Monday

Monday
  • Vajenček
  • PipPipPipPipPip
  • Št. objav: 210

Objavljeno: 14. januar 2016, 21:11

Bit sama sploh ni tko svoh tko da uzivaj zivljenje ;)

#35 Zala_

Zala_
  • ŽeČistoDomači
  • Št. objav: 447

Objavljeno: 14. januar 2016, 22:05

Pozdravljeni vsi skupaj!

Imam težavo, ki me psihično izčrpava vsak dan, nimam volje do življenja, prav tako sem zmeraj slabe volje - kar ni v moji navadi.

Poskusila bom na kratko opisat, kaj me muči vsak dan bolj.

Torej s fantom sva skupaj dve leti. Spoznala sva se malo po tem, ko sem jaz zaključila več letno zvezo. Veliko sva si dopisovala, se videvala, hodila na sprehode itd. Kmalu po tistem, je povedal da bi rad z menoj resno zvezo, česa jaz takoj nisem htela, ampak sva potem čez nekaj časa začela. Bilo nama je zelo lepo, bila sem človek, ki zaupa, ki verjame. Mesec po najini zvezi sem izvedela, da me vara - z bivšo. In da je z njo bil skupaj tudi ko sva se spoznala, čeprav je meni rekel da ni več v zvezi. To kar je naredil sem si dobro zapomnila. Ampak varanje se ni nehalo. Sama sem strašno maščevalen človek, zato sem mu to tudi vrnila... Ampak zaman.

Po tistem je še vedno dejaven na področju varanja, z velikim številom punc. Zadnje pol leta se je to umirilo, čeprav zaklepa telefon, tako da še zmeraj domnevam, da se s kom videva, ali vsaj dopisuje. Ima tudi prijatelja, ki zelo slabo vpliva nanj - vedno sem namreč vsega kriva jaz. Nekaj dni nazaj, mi je povedal, da z mano več noče bit, da ga gnjavim, dušim, da si želi spat sam - spiva namreč drug pri drugem. Seveda jaz v jok...

Sedaj nekako flikama zvezo, čeprav to ni več to z njegove strani - ne želi se pogovarjat o problemih, zamuja po tri ure kadar sva zmenjena, zame načeloma nima nekega zanimanja. Vmes mi je njegova bivša tudi povedala, da je pri njej bilo enako - našel si je drugo - mene, le da jaz nisem vedela, da sta skupaj takrat.

Zame je to moreče, namreč cele dneve prejočem, njega to ne gane, enostavno mi pove "nehaj se cmerit". Jaz resnično nimam več moči in ne vem kako se naj izvlečem iz tega, ker si ne predstavljam dneva brez njega, vem pa da tako ne gre. Včasih sem bila res zelo močna oseba, vesela in enostavno srečna! Ne morem si niti misliti, da če se dokončno nehava pogovarjat, bo takoj imel drugo... Boli me ob misli na to...

Bilo kakšni nasveti so dobrodošli... sad.png

Ne vem, kaj je tu še za flikat. Zaupanje je uničeno, spoštovanja ni, iskrenosti tudi ne... na čem temelji odnos?  Distanca od njega je težka, ampak je edini način, da nehaš sesuvat sebe, on te namreč ne. 



#36 gold

gold
  • Lunatik
  • Št. objav: 6 960

Objavljeno: 14. januar 2016, 22:08

bit mevža v teh cajtih, ni ravno sebi v ponos Whatever_anim.gif



#37 mgd

mgd
  • Lunatik
  • Št. objav: 4 667

Objavljeno: 14. januar 2016, 22:13

vsi materialni odnosi so očitno začasni in zato eventuelno dajejo bolečino, ki pa je noben noče, kar indirektno govori, da obstajajo večni in res obstajajo, ko spoznaš svojo in od drugih pravo večno identiteto... ti so izpolnjujoči ... bit sam tud eventuelno daje bolečino, kar indirektno govori...



#38 gold

gold
  • Lunatik
  • Št. objav: 6 960

Objavljeno: 14. januar 2016, 22:16

vsi materialni odnosi so očitno začasni in zato eventuelno dajejo bolečino, ki pa je noben noče, kar indirektno govori, da obstajajo večni in res obstajajo, ko spoznaš svojo in od drugih pravo večno identiteto... ti so izpolnjujoči ... bit sam tud eventuelno daje bolečino, kar indirektno govori...

mal rit odmakn, pa ne bo bolelo laugh.png



#39 Boudika

Boudika
  • Lunin Odvisnik
  • Št. objav: 2 020

Objavljeno: 15. januar 2016, 11:06

Anaa, imam tako kot mnogi tukaj enak problem pri odgovarjanju. Žal so razmere na forumu že dolgo takšne, da marsikdo pomisli, da si kdo od forumašev na ta način krajša čas. Poleg tega pa je to tista vrsta vprašanj, katerih avtor se ponavadi ne vrne in ne da feedbacka. Mogoče zaradi odgovorov, mogoče zaradi kakšnega drugega razloga. 

 

Če je problem resničen, bi se strinjala s tem, da se sesuvaš sama oz. tisti vzorci, ki so bili v tebi, preden si se spoznala s tem fantom in ki so te tudi pripeljali do njega. Najbrž igraš dramo odnosov iz zgodnjega obdobja, ko so bili ob tebi ljudje, ki niso zmogli odgovoriti na tvoje potrebe. Od tega fanta skušaš dobiti nekaj, kar ti ne more dati. Oz. plačuješ zelo visoko ceno. Razmisli, kakšen je v resnici človek, s katerim se trudiš biti. Je to resnično tisto, kar rabiš in želiš? 



#40 Pico Della Mirandola

Pico Della Mirandola
  • Lunatik
  • Št. objav: 7 528

Objavljeno: 15. januar 2016, 11:16

Prabhupada bi preprosto odgovoril

 

Ženske so nižje čustveno razvita bitja, papagaji človeštva, zato morajo pač biti poslušne moškim in če moški vara je nekaj narobe z babo če vara ženska je nekaj narobe z babo, skratka zmerom je nekaj narobe z babo. Pa ne sam mi Hindujci, vsa verstva na svetu učijo enako razn Oshota k je hotu hitr fuk, pa je pogruntal strategijo kako ga lohk dobi od duhovno manj razvite hudičeve posode.

 

In dejansko tale uvodni post potrjuje  vse zgoraj navedene teze..

 

In tudi dejstvo da resne odgovore podajajo samo ženske, dokazuje zgoraj povedano.

 

 narobe svet..

 

zato bo islam religija miru poskrbel, da bo temu konec.

 

krive pa boste spet babe k nočete rojevat  vsaj tri otroke..

 

 in razni Goldi k ga bodo drkal do smrti na Šamana


prenos.jpg


#41 mgd

mgd
  • Lunatik
  • Št. objav: 4 667

Objavljeno: 15. januar 2016, 13:07

desc je naravno višji ja, sam če je na lažnem egu in se iskreno ne trudi ven, ga ženski ni treba upoštevat, sam Krišno, za dobro desca tud



#42 Boudika

Boudika
  • Lunin Odvisnik
  • Št. objav: 2 020

Objavljeno: 15. januar 2016, 13:15

Jah, tako nekako 



#43 mia4aerobics

mia4aerobics
  • Vseprisotni
  • Št. objav: 928

Objavljeno: 15. januar 2016, 13:39

Tko na easy se ne boste resli…mellow.png

Previdnost v etiketiranju žensk kot poglavitnih vzrokov druzinskih problemov -prosim!sleepy.gif

In da bi bila to se krisnova filozofija,ki naj bi bil pot nasega zivljenja, ne vem  no…krisna je moski in zenski aspekt in oba sta enakovredna. up.gif  Treba je bil zlo previden pri interpretaciji takih stvari.

 

Vsi mi, moski in zenske, moramo prevzeti osebno odgovornost za vse padce v razlicnih aspektih nasega zivljenja.edoom59.gif

Ce ne , ne moramo govorit o neki poti popolnosti. Ker smo cist v iluziji.


TAKO BLIZU, KOT SI ŽELIŠ BITI, SI TAKRAT, KO SI NESKONČNO DALEČ.

Nothing is so intolerable to man as being fully at rest, without a passion, without business, without entertainment, without care. Blaise Pascal



Objavljena slika

#44 mgd

mgd
  • Lunatik
  • Št. objav: 4 667

Objavljeno: 15. januar 2016, 14:13

Tko na easy se ne boste resli…mellow.png

Previdnost v etiketiranju žensk kot poglavitnih vzrokov druzinskih problemov -prosim!sleepy.gif

In da bi bila to se krisnova filozofija,ki naj bi bil pot nasega zivljenja, ne vem  no…krisna je moski in zenski aspekt in oba sta enakovredna. up.gif  Treba je bil zlo previden pri interpretaciji takih stvari.

 

Vsi mi, moski in zenske, moramo prevzeti osebno odgovornost za vse padce v razlicnih aspektih nasega zivljenja.edoom59.gif

Ce ne , ne moramo govorit o neki poti popolnosti. Ker smo cist v iluziji.

 

Vsak je za svoj padec odgovoren sam ja. In njegova odgovornost je če se bo pobral. 



#45 mgd

mgd
  • Lunatik
  • Št. objav: 4 667

Objavljeno: 15. januar 2016, 14:33

Če ma en več dnarja k drug pol ga ma več, ne mormo rečt da sta enakovredna, en ma 100 EUR drug ma 10 EUR. Materialno gledano je moško rojstvo več vredno kot žensko, kar pa moškemu ne daje pravice žensk maltretirati, ker s tem seb škodo dela, ker pravilno ne sodeluje z njo. Kot že rečeno, ženska mora moškega, ki je na lažnem egu in se ne trud pridt ven, zapustit in sprejet kvalificiranega, za dobrobit obeh. 

 

Čeprav ma prvi 100 eur in drugi 10 eur, sta si enakovredna v tem, da imata oba enake možnosti za napredovat iz svoje pozicije. Zato tist, ki je gor, če ni sočuten in v ustreznem sodelovanju z nižjim, si sam seb dela škodo. Če tist, ki je nižji ni ustrezno spoštljiv do višjega in z njim ustrezno ne sodeluje, si tud dela škodo. 

 

In niso vse ženske nujno manj materialno ali duhovno napredne kot moški in tiste, ki so duhovno napredne se za svojo večno dobrobit ustrezno spoštljivo obnašajo do moških, glede na duhovno resnico kot tudi zunanjo materialno... ampak o tem kdaj drugič.

 

Če moški ni ustrezno spoštljiv do ženske si dela škodo.     



#46 mgd

mgd
  • Lunatik
  • Št. objav: 4 667

Objavljeno: 15. januar 2016, 14:59

A lahko malo več o tem? Ker ko tole dojamem, bom tudi Krišno lahko sprejela... 

 

Glede karme je neki, sam o tem rajš kdaj drugič, zdajle rečmo lahko tolk... da sej same ženske veste kaj se zgodi z vašo psiho-fizično opravilnostjo/zanesljivostjo med pms in menstruacijo. In kot sem že reku, če ga moški serje, ni več moški. Krišna je enak do vseh, zato jih ustrezno angažira za dobrobit vseh. 



#47 gold

gold
  • Lunatik
  • Št. objav: 6 960

Objavljeno: 15. januar 2016, 15:11

Tole me ne bo čist prepričalo. Saj tud moški veste, kaj se zgodi z vašo psiho-fizično opravilnostjo/zanesljivostjo med andropavzo, pa ko mate trdga.... To je pa, če ste zdravi, parkrat na dan. Tko da....

ja, ko ni več trd, greš krišnovcem laugh.pnglaugh.pnglaugh.png



#48 mgd

mgd
  • Lunatik
  • Št. objav: 4 667

Objavljeno: 15. januar 2016, 15:18

Tole me ne bo čist prepričalo. Saj tud moški veste, kaj se zgodi z vašo psiho-fizično opravilnostjo/zanesljivostjo med andropavzo, pa ko mate trdga.... To je pa, če ste zdravi, parkrat na dan. Tko da....

 

Andropavza je kot pri ženskah menopavza, pr ženskah sta pms in menstruacija že prej. Met trdga je isto kot met mokro in ni zdrav parkrat na dan. Razlika je v pms in menstruaciji in ta je zarad ene slabše karme. 



#49 mgd

mgd
  • Lunatik
  • Št. objav: 4 667

Objavljeno: 15. januar 2016, 15:35

http://www.sexhealth...ction-frequency

 

Povprečno naj bi imel moški 11 erekcij na dan. In ne, ne vpliva isto na opravilnost in zanesljivost pri moškem in ženski. Tole še malo prouči. 

 

Te so non-sexual excitment erections in nimajo istega vpliva kot sexual. Kot sem reku, razlika je v pms in mentruaciji, ta pa je zarad ene slabše karme (aktivnosti prej). Tud če te nisem prepriču, te bo narava, eventuelno. Vsak si škoduje sam, če ne deluje v skladu z njo. Če ma en 100 eur in en 10 eur si nista enakovredna, imata pa enakovredno možnost napredovat od kjer sta. 



#50 mgd

mgd
  • Lunatik
  • Št. objav: 4 667

Objavljeno: 15. januar 2016, 15:48

p.s. če en iskreno gleda kje stoji, npr. na četrti štengi, ma možnost it na peto. če ni iskren in si imaginira, da je osmi (ali drugi), ne bo mogu napredvat, dokler ne bo iskren. velja za ženske in moške, enakovredno :)






Uporabniki, ki si ogledujejo to temo (0)

Člani: 0 - Gosti: 0 - Skriti člani: 0