Za nemoteno delovanje te spletne strani uporabljamo piškotke. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z našo politiko piškotkov. Nadaljuj
Lunin net

Hitri skok na vsebino


Fotka

Nova Doba


  • Prijavi se, če želiš komentirati
- - - - -
652 komentarjev na to temo

#426 *glas*

*glas*
  • Lunin Odvisnik
  • Št. objav: 2 004

Objavljeno: 15. januar 2018, 01:06

Ko svoje počistiš, vse počistiš..

 

Tudi "kupola" je samo navidezna.  Verjetje v Iluzijo, da res obstaja in da si ujet pod njo, je glavni razlog da tudi si..

 

 

Vbistvu ne gre (samo) za neko "novo dobo", ki bi naj prišla, kot nadaljevanje nečesa..  (čeprav se tudi to dogaja) 

Nova doba je tudi nekaj, kar je tukaj že od nekdaj in le realiziraš kaj to je..


"če te nekaj sili leteti, se nikdar ne boš plazil.."


#427 Evolucija

Evolucija
  • NeČistZačetnik
  • PipPipPip
  • Št. objav: 41

Objavljeno: 15. januar 2018, 17:10

šansa je vedno, ampak ... ??? icon26.gif

pod to kupolo najbrž ne bo kmalu boljše ...

 

nekateri delamo na tem, drugi ne ...

Če je šansa, da je misel ustvarjalna, bi se splačalo malo drugače misli obračat.

 

 

 

Ko svoje počistiš, vse počistiš..

 

Tudi "kupola" je samo navidezna.  Verjetje v Iluzijo, da res obstaja in da si ujet pod njo, je glavni razlog da tudi si..

 

 

Vbistvu ne gre (samo) za neko "novo dobo", ki bi naj prišla, kot nadaljevanje nečesa..  (čeprav se tudi to dogaja) 

Nova doba je tudi nekaj, kar je tukaj že od nekdaj in le realiziraš kaj to je..

Kot prehod iz pubertete v odraslo dobo. nekaj pride, nekaj ostaja, nekaj nadaljuješ... Nisi pa nikdar zihr kdaj se je prehod zgodil al se skoz dogaja.biggrin.png



#428 *glas*

*glas*
  • Lunin Odvisnik
  • Št. objav: 2 004

Objavljeno: 19. januar 2018, 21:59

DIH ŽIVLJENJA
 
Zakaj se v dihu skriva moč upravljanja z vesoljem?
Ker sta naš vdih in izdih mikrokozmična orbita in ta orbita vpliva na vsa področja in polja našega življenja. Ker je mikro vedno tudi makro (in obratno), vidimo da ima tudi dan podoben cikel, saj izdihne svetlobo (dan) in jo nato vdihne nazaj (noč), morje diha skozi plimo in oseko, bitja se vdihne v življenje in se jih izdihne v smrt. Pri rojstvu je poznana odločilnost prvega vdiha, saj ta dobesedno pomeni začetek življenja v telesu in nato poznamo tudi zadnji izdih, ki pomeni smrt ali izhod iz telesa. Nikdar se življenje ne začne z izdihom in smrt z vdihom..  in vsak naslednji vdih in izdih lahko doživljamo kot samo rojstvo ali smrt. Dihajo pa tudi kamnine in rastline, vse to se lahko vidi skozi merjenje sedimentov in magnetno polarizacijo v plasteh kamnin, enako kot se to vidi v deblu drevesa, kjer vidimo svetle in temne kroge, za vsako leto debla. Za nas bitja je vdih/izdih enak proces kot je za vesolje izdih/veliki pok in nato vdih/veliki hrust. In naši mini cikli v katerih se trenutno nahajamo so del enormno velikih ciklov, ki se nam (od tukaj) zdijo skoraj neskončni, je vseeno pa je od kvalitete našega diha(nja) odvisno tudi dihanje celotnega Vesolja, kot je naše bitje odvisno od zdravega dihanja celic iz katerega je sestavljeno. Zato je dih osnova in podlaga vsemu fizičnemu, energijskemu in duhovnemu, saj je odgovoren za harmonijo ali kaos na kateremkoli življenjskem področju. Ko se nahajaš v Centru se zavedaš, da je tvoj vdih in izdih telesa enako pomemben in enako dolg kot kozmični vdih/izdih, saj si vsepovsod v enakem procesu dogajanja. In to kar kot bitje izkušaš v telesu, je le en fraktal, ki se ponavlja skozi neskončna ponavljanja in zrcali tudi do kozmosa in naprej.. (ali nazaj)
 
Dihanje in konflikti: Kaj se dogaja z našim dihanjem, ko smo v verbalnem konfliktu? Naša pozornost je na gorečem izražanju stališč, velika pozornost je na skakanju v besedo sogovornika, prevzemanju nadzora v pereči tematiki, vsi sistemi se trudijo za obrambo povedanega in hkratnem trudu takoj ovreči in zanikati vse kar pove nasprotnik. Da lahko vse to počnemo tako hitro in na silo, se moramo najprej odpovedati lastni harmoniji in lastnemu ravnovesju. In to naredimo tako, da svoj trebuh držimo trd in zakrčen, dihamo zelo plitko, površno in hitro..  na ta način v pleksusu ustvarimo blokado in življenjski energiji ne dovolimo prostega pretoka skozi naše telo, tako nato svojo energijo črpamo le iz uma in iz mehanizmov obrambe in napada, ki smo jih v življenju razvili (ali pa so oni nevede razvili nas). Če se kdaj ujamemo v konflikt, ki nam ni všeč, je zato vse kar moramo storiti, da začnemo globoko in sproščeno dihati, čutiti vso neprijetnost, ki se ob tem pojavlja in jo spuščati skozi, jo sproti predihujemo, na ta način napetost in strnjenost energije sproti predihujemo in sproščamo, hkrati pa si tako vzamemo dovolj časa da se nam pojavi ustrezen (celosten) odgovor. Počakamo da odgovor pride iz modrosti in ne iz vreče starih vzorcev, ki želijo pošiljati odgovore kot brzostrelka na bojišču. Ko dihamo celostno, delujemo iz prostora, ki vnaša tako energijo, ki nato samodejno razreši konflikt, na način, da odvzame vzrok za konflikt.
 
Dihanje in strah: ko se nam aktivira kak strah, je še bolj izrazita reakcija zablokiranja, saj se zakrčimo in zopet začnemo plitko dihati. Ko strah postane panika, je dihanje lahko tako plitko in hitro, da se pojavi celo fenomen hiperventilacije, od česa lahko pademo tudi v nezavest, če svojega diha ne znamo upočasniti in ga poglobiti. Če smo izpostavljeni borbi za preživetje, je strah tisti, ki nam sproži mehanizem, bori se ali zbeži. V pradavnini ali v divjini so se take situacije pojavljale tudi večkrat dnevno, ampak v modernem svetu je takih situacij zelo malo in zato je strah postal večinoma psihološki fenomen, virtualen in namišljen. Ker pa imamo globoko v sebi zapisan ta mehanizem "borbe-bega", nam ta mehanizem, ko zunaj ne najde več dovolj sovražnikov pred katerimi bi nas branil, išče te sovražnike znotraj nas. Išče jih v poljih psihe in čustev. Če jih ne najde jih pa ustvari (paranoja brez realne osnove), tako se lahko znova in znova aktivira mehanizem "borbe - bega", le sovražnike si mora ustvariti.  Na tej točki ko strah postaja psihološki in deluje proti nam, ljudje prepoznavamo strah kot naš sovražnik in zato se večinoma ljudje borijo s svojimi (navideznimi) strahovi ali pred njimi vztrajno bežijo, podobno kot so poprej bežali pred realnimi fizičnimi nevarnostmi v zunanjem svetu. In ko se obnašamo na ta način, smo nevede zapadli v igro programa in se podredimo pravilom destruktivnega programa, ki nam jih sproti določa. Tako izvajamo program "borbe - bega" nad samim sabo v samemu sebi in tudi od zunaj nato prikličemo situacije, ki nam potrdijo notranje paranoje, da lahko še naprej opravičujemo smiselnost te igre brez konca. 
Če pa se malo poglobimo v naravo psihološkega strahu, lahko hitro ugotovimo, da je v trenutku kjer čutimo "strah", da je to le trenutek, ko se v zelo kratkem času sproža zelo velika količina čustev, misli, energije. In ker mislimo da je to preveč za nas, želimo pred to intenzivnostjo zbežati ali pa se proti temu začnemo boriti na način, da poskušamo zablokirati pretok v telesu, da ta čustva, misli, energija, ne bi zmogla steči skozi telo. In kako to naredimo? Nehamo dihati v trebuh in začnemo dihati zelo plitko, površno in hitro, ter tako zablokiramo pleksus in ustvarimo v telesu blokado, da skozi njega ni več pretoka. Če to počnemo velikokrat, se vedno večje količine zastalih čustev/misli/energije nabira v celicah, organih, različnih delih telesa, saj je ne znamo ali ne upamo spustiti skozi telo, da bi odtekla in se prečistila, ter prizemljila. In te zastale gmote v telesu nato ustvarjajo napetosti in te čez čas postajajo bolezni. 
 
Ko obstaja psihološki strah, ki želi nad nami vzeti nadzor, je najlažje vzeti naš nadzor nazaj na način, da najprej vzamemo nazaj nadzor nad našim dihanjem. Če se zavedamo kdo smo, če smo stabilno pozicionirani v našem centru, toraj v zavesti sami in se ne enotimo z mislimi, čustvi in energijo, potem lahko zavestno dihamo globoko in umirjeno, ter ne dovolimo zunanjim in notranjim faktorjem, da nam ustavljajo polni vdih-izdih. Ko se nam pojavi ta velika gmota misli, čustev in energije, ki se želi preliti skozi nas, ki jo pojmujemo kot "strah", se to zgodi naravno če vse to le opazujemo in polno dihamo. Zato je resnična tista trditev, da obstaja le ena odločitev ali ljubezen ali strah, saj to kar imenujemo "strah", je dejanje ko spuščamo zapornico v našem pleksusu in se zapremo pred pretokom življenjske energije, ljubezen pa je dejanje ko jo dvignemo in jo držimo na stežaj odprto, odprto za vse situacije, za vsako priložnost ki jo prinaša življenje, za vsako čustveno, mentalno in energetsko vsebino, ki jo srečamo v sebi ali izven sebe. Odprti smo da čutimo vse kar srečamo.  V vsaki situaciji se odločamo za odprtost, za pretok, za življenje in to naredimo na način, da dihamo celostno, z dihom ki življenje podpira in ga ne zavira, tako se tudi energetsko odpremo za situacijo in življenje. 
 
Kadarkoli nekdo ali nekaj prevzema nadzor nad nami, to začne najprej tako, da začne vplivati na naše dihanje in ko nekomu/nečesu uspe vplivati in manipulirati z našim dihom, lahko nato manipulira tudi z našimi čustvi, mislimi in z našo življenjsko energijo. Tako zelo preprosto je to. Če smo zavestni in pozorni na naše vsebine, lahko to opazujemo na vsakem našem koraku, kako in na kak način okolica želi vpivati na nas, ter hkrati iz lastnega centra držimo poln sproščen dih, ki je svoboden, da lahko podpira življenje, življenjsko energijo, da smo ves čas pretočni za vsako čutenje, ki se pojavi in to lahko neprekinjeno teče skozi naše telo, saj se ne upiramo čutenju ničesar. Enako spuščamo vse misli, ki se pojavijo, da se lahko polno izrazijo in pokažejo kar nam želijo pokazati in nato lahko naravno tudi odidejo. Ko se naučimo stati v sredini vsega tega dogajanja in nas dogajanje ne srka več vase, ko ostajamo v sredini kot v očesu tornada, takrat smo v polni moči svojega polja, ki teče skozi nas, ki se izraža skozi nas in vse manifestirane vsebine tega polja se vrtijo okrog nas in mi smo vsemu temu dogajanju steber ali center temu..  In center je tisti, ki to vrtenje tudi omogoča saj mu daje stabilnost. Iz tega centra lahko nato tudi vplivamo na karkoli izven in to izven ne vpliva več na nas na način, da bi nas prestavilo iz pozicije Centra. Iz te pozicije najbolje podpiramo tudi druge, saj drugi ob nas čutijo in se učijo, kaj to pomeni stopiti v lastno moč in imajo živi primer kako je biti v polni lastni moči, tudi če tega sami še niso zrealizirali. Neuravnovešeni osebi ne pomagamo če zapademo v njen film v njene čustvene vrtince, čeprav nekateri to imenujejo sočutje in mislijo, da tako pomagajo ljudem, da jim je zato lažje. Najbolje čuten (in sočuten) si, ko se nahajaš v svojem centru in tako najbolje pomagaš tudi drugim, na poti do takšne samorealizacije.
 
Polni dih je privilegij svobodnih: 
Če te življenje sili v prezaposlenost, ves čas loviš čas, termine in tudi dih. Tudi nestrpnost povzroča površno dihanje, saj hitimo ker imamo nekje znotraj program, da bomo nekaj zamudili. Neuravnovešeno čustvovanje, tudi v obliki pozitivnega vznemirjenje, povzroča plitko dihanje in neuravnovešeno nezdravo delovanje. Podobno se lahko odzovemo tudi v vseh stiskah življenja, ko nam skozi um in čustva šviga vse živo. 
Kjerkoli smo še tako neuravnovešeni, tam se se opomnimo, da začnemo ceniti življenje in sebe ter da začnemo dihati polno, se odpremo za življenje, ter tako spoštujemo vse procese katerih del smo. Tako postanemo podpora vsem procesom in transformacijam, sredi katerih se nahajamo mi ali drugi v naši okolici.  Včasih ko nam je neznosno, lahko pomislimo, a se bo ta proces že zaključil, a nisem predihal že vsega..  Predihati vsega ni možno, možno je ves čas le celostno dihati in biti v stanju odprtosti, sprejemanja in ljubezni, vse ostalo pa le prihaja in odhaja.
 
Zavestno celostno dihanje:
Dihalnih vaj je ogromno in skoraj vsaka duhovna praksa se začne z neko obliko zavestnega dihanja. Obstajajo tudi dihalne vaje, ki so same zase taka duhovna praksa, rebirthing, ognjeni dih, kundalini, jogijsko dihanje,..  In različnih dihalnih duhovnih praks se lahko udeležite pri določenih strokovnih izvajalcih teh metod.  Vsekakor pa sam izhajam iz dihanja, ki je celostno, uravnovešeno in zavestno. Če se posvetiš samo temu in ničemur drugemu, lahko spremeniš svoje življenje od pet do glave v manj kot enemu letu. Spomnim se ko sem začel neprekinoma dihati celostno in zavestno, sem nato imel vsaj šest mesecev velikih transformacij v svojem življenju. Saj vsaka situacija za katero sem poprej bil v pleksusu zablokiran je sedaj vstopila vame in sem jo moral čutiti in spuščati vase in to je veliko energetsko delo in te energije te ekspresno spreminjajo in evolvirajo..
 
Vaja:
Če celostni dih še ne obvladaš se usedeš na stol z naslonjalom, sediš zravnano  in se sprostiš. Dihaš sproščeno in se umirjaš, zapreš oči. Roko si položiš pod popek in ko dihaš, dihaj dovolj globoko, da se tvoja roka z vdihom in izdihom premika ven in not. Dihaj na ta način nekaj minut in naj ti postane občutek domačen. Čeprav je to stanje ranljivosti, naj ti to postane hkrati stanje domačnosti in varnosti. Ta občutek in dihanje vzdržuj tudi ko zaključiš vajo. Če opaziš da v kaki situaciji zablokiraš pleksus in si ne dovoliš polno dihati;  prepoznaj kaj je tisto kar ti tvoje naravno stanje ogroža in ti ga spreminja, to le ozavesti in se povrni v poln vdih/izdih, tako dosežeš nazaj naravno odprtost do življenja in telo imaš zopet pretočno.

"če te nekaj sili leteti, se nikdar ne boš plazil.."


#429 rudi.rudi.

rudi.rudi.
  • SkorajOdvisnik
  • Št. objav: 734

Objavljeno: 21. januar 2018, 13:47

Ta tvoja analiza dihanja skozi življenje je sama potrata časa in prostora.

Dihanje se spreminja glede na stanje in pogoje človeškega telesa.

 

pravilno dihanje ni samo dihanje in hlastanje za zrakom ampak nekaj večjega.

Kot tudi veš da telo tudi delno diha skozi kožo na telesu ne samo z vnosom kisika v sama pljuča.

 

Da aktiviraš dodatni zrak v telo bi moral človek dihati tako :   na tri dihe zaustaviš dihanje in nato za štiri dihe zaustaviš dihanje, in to ponavljaš skoraj celi dan.Čas, ki ne diham podaljšujem čim dlje.

Tako jaz diham že celi lajf ,kar jaz ne storim stori koža največji človeški organ.



#430 Brezo

Brezo
  • Lunatik
  • Št. objav: 8 159

Objavljeno: 22. januar 2018, 13:13

Dihanje, pozornost na dihanje, etc...je ponavadi šele prvi korak...daleč od kakršnegakoli kreiranja in upravljanja z vesoljem...je pa obvezna stopnička na tej poti...Določene meditacije pač to stopničko lahko kar preskočijo oz. se dihanje lahko prilagaja tistemu kar sledi. Skratka pozornost je na tistemu kar ponavadi sledi dihanju in ne na dihanju samemu...

 

Recimo proces prisotnosti...zakaj nekatere ljudi začne med dihanjem drmat, dogajat svašta, da morajo malo prekiniti vmes...ker vzorci priplavajo na površino, oni jih pa ne znajo sprocesirati...potem se vzorci poležejo in oni lahko spet dihajo naprej dokler se zgodbica ne ponovi...in tako se lahko mesece ali leta vrtijo v začaranem krogu...ista zgodbica se lahko ponovi pri rebirthingu, jogijskim dihanjem, etc...

 

Skratka to z dihanjem je samo "ogrevanje"...kot pri športu...to še ne pomeni, da je človek na takem nivoju da lahko samo z ogrevanjem postane maratonec ali osvoji medaljo...tongue.png


Life is like a game...play it...

myst1c.gif


#431 rudi.rudi.

rudi.rudi.
  • SkorajOdvisnik
  • Št. objav: 734

Objavljeno: 22. januar 2018, 15:33

Dihanje, pozornost na dihanje, etc...je ponavadi šele prvi korak...daleč od kakršnegakoli kreiranja in upravljanja z vesoljem...je pa obvezna stopnička na tej poti...Določene meditacije pač to stopničko lahko kar preskočijo oz. se dihanje lahko prilagaja tistemu kar sledi. Skratka pozornost je na tistemu kar ponavadi sledi dihanju in ne na dihanju samemu...

 

Recimo proces prisotnosti...zakaj nekatere ljudi začne med dihanjem drmat, dogajat svašta, da morajo malo prekiniti vmes...ker vzorci priplavajo na površino, oni jih pa ne znajo sprocesirati...potem se vzorci poležejo in oni lahko spet dihajo naprej dokler se zgodbica ne ponovi...in tako se lahko mesece ali leta vrtijo v začaranem krogu...ista zgodbica se lahko ponovi pri rebirthingu, jogijskim dihanjem, etc...

 

Skratka to z dihanjem je samo "ogrevanje"...kot pri športu...to še ne pomeni, da je človek na takem nivoju da lahko samo z ogrevanjem postane maratonec ali osvoji medaljo...tongue.png

Pametno !



#432 *glas*

*glas*
  • Lunin Odvisnik
  • Št. objav: 2 004

Objavljeno: 23. januar 2018, 01:41

..zakaj nekatere ljudi začne med dihanjem drmat, dogajat svašta, da morajo malo prekiniti vmes...ker vzorci priplavajo na površino, oni jih pa ne znajo sprocesirati...potem se vzorci poležejo in oni lahko spet dihajo naprej dokler se zgodbica ne ponovi...in tako se lahko mesece ali leta vrtijo v začaranem krogu...

 

Ko veš kako delujejo stvari, veš, da ne more priti nič takega kar se ne da "predihati"..   krogi niso potrebni (so pa za koga vedno opcija, če jo pač izbere/izbira)..

 

Pa tudi te kroge se ljudje gredo samo tako dolgo, dokler jim to ne dojadi.. 

Če pa jim še to ni dovolj, pa jim postane nekaj prehudo, da jih to potem prisili, da izstopijo iz enega takega kroga - ko je čas za to..

 

 

Da aktiviraš dodatni zrak v telo bi moral človek dihati tako :   na tri dihe zaustaviš dihanje in nato za štiri dihe zaustaviš dihanje, in to ponavljaš skoraj celi dan.Čas, ki ne diham podaljšujem čim dlje.

Tako jaz diham že celi lajf ,kar jaz ne storim stori koža največji človeški organ.

 

Hmm, ne vidim nekega smisla v dihanju za tak namen, ker koža je ena od plasti tvoje zunanjosti..  in če navzven nimaš blokad, si ves čas pretočen za vse kar ti prihaja naproti in tudi ves čas vse to vstopa skozi tvojo "kožo", navznoter vate..   Če nekako čutiš, da imaš bariero pred okolico in ti vakuum pomaga, da jo mehčas ok, pol si na dobri poti..

Ker vakuum se lahko uporablja na podoben način tudi pri usmerjanju kundalinija..  Ampak ko to delaš na ta način nekaj časa, lahko usmerjaš vse to tudi brez da bi ustvarjal zraven še vakuum..  Ker ta vakuum je bolj psihološki trik, da si lažje zaupaš, da z energijo res lahko upravljaš..

Je pa vseeno lahko to dobra dnevna vaja, recimo kot rutina, ki itak ne škodi..

 

Ampak se ti zdi da če konstantno ustvarjanjaš tak vakuum (ker omenjaš, da to počneš ves dan), da si potem v energetskem ravnovesju in v harmoniji v svojem bitju?   

Ali je to kot neki ultra trud ves dan (kot na bojnem polju), za nekaj, kar takega truda sploh ne rabi..  Trud na eni točki postane tudi zadnja ovira pred dosego cilja..  


"če te nekaj sili leteti, se nikdar ne boš plazil.."


#433 rudi.rudi.

rudi.rudi.
  • SkorajOdvisnik
  • Št. objav: 734

Objavljeno: 23. januar 2018, 08:49

Ko veš kako delujejo stvari, veš, da ne more priti nič takega kar se ne da "predihati"..   krogi niso potrebni (so pa za koga vedno opcija, če jo pač izbere/izbira)..

 

Pa tudi te kroge se ljudje gredo samo tako dolgo, dokler jim to ne dojadi.. 

Če pa jim še to ni dovolj, pa jim postane nekaj prehudo, da jih to potem prisili, da izstopijo iz enega takega kroga - ko je čas za to..

 

 

 

Hmm, ne vidim nekega smisla v dihanju za tak namen, ker koža je ena od plasti tvoje zunanjosti..  in če navzven nimaš blokad, si ves čas pretočen za vse kar ti prihaja naproti in tudi ves čas vse to vstopa skozi tvojo "kožo", navznoter vate..   Če nekako čutiš, da imaš bariero pred okolico in ti vakuum pomaga, da jo mehčas ok, pol si na dobri poti..

Ker vakuum se lahko uporablja na podoben način tudi pri usmerjanju kundalinija..  Ampak ko to delaš na ta način nekaj časa, lahko usmerjaš vse to tudi brez da bi ustvarjal zraven še vakuum..  Ker ta vakuum je bolj psihološki trik, da si lažje zaupaš, da z energijo res lahko upravljaš..

Je pa vseeno lahko to dobra dnevna vaja, recimo kot rutina, ki itak ne škodi..

 

Ampak se ti zdi da če konstantno ustvarjanjaš tak vakuum (ker omenjaš, da to počneš ves dan), da si potem v energetskem ravnovesju in v harmoniji v svojem bitju?   

Ali je to kot neki ultra trud ves dan (kot na bojnem polju), za nekaj, kar takega truda sploh ne rabi..  Trud na eni točki postane tudi zadnja ovira pred dosego cilja..  

Ali si pozabil ,da jaz nisem iz te tvoje klasične dimenzije razumevanja ; moje dihanje ima neki pomen ,ki ga poznam samo jaz.

Izven telesna entiteta v 5.dimenziji ne diha kot v fizičnem telesu, ne rabi samo čisti kisik za svoj obstoj, ampak njegovo nasprotje.

Dve obliki se prepletata in se poskušata povezati v eno celoto.Trudim se ohraniti obe.



#434 Brezo

Brezo
  • Lunatik
  • Št. objav: 8 159

Objavljeno: 23. januar 2018, 15:37

Ko veš kako delujejo stvari, veš, da ne more priti nič takega kar se ne da "predihati"..   krogi niso potrebni (so pa za koga vedno opcija, če jo pač izbere/izbira)..

 

Pa tudi te kroge se ljudje gredo samo tako dolgo, dokler jim to ne dojadi.. 

Če pa jim še to ni dovolj, pa jim postane nekaj prehudo, da jih to potem prisili, da izstopijo iz enega takega kroga - ko je čas za to..  

 

Svaka ti čast, če tebi to uspeva...biggrin.png

 

Če ti misliš, da se lahko iz krogov tako lahko izstopi potem še marsikaj ne veš...včasih morajo biti izpoljnjeni pogoji za to...če ne je lahko človek samo z eno nogo izven kroga, z drugo pa še zmeraj notri...tongue.png


Life is like a game...play it...

myst1c.gif


#435 *glas*

*glas*
  • Lunin Odvisnik
  • Št. objav: 2 004

Objavljeno: 31. januar 2018, 10:35

Ali si pozabil ,da jaz nisem iz te tvoje klasične dimenzije razumevanja ; moje dihanje ima neki pomen ,ki ga poznam samo jaz.

Izven telesna entiteta v 5.dimenziji ne diha kot v fizičnem telesu, ne rabi samo čisti kisik za svoj obstoj, ampak njegovo nasprotje.

Dve obliki se prepletata in se poskušata povezati v eno celoto.Trudim se ohraniti obe.

 

Tebi integracija torej ni uspela imaš ves čas to močno razmejitev med dvema oblikama..  Meni je izziv živeti vse kar sem v obliki(oblikah), ki jih utelešam..

Saj šele potem lahko izkušam harmonijo bivanja kjerkoli se pač nahajam..

 

 

 

Svaka ti čast, če tebi to uspeva...biggrin.png

 

Če ti misliš, da se lahko iz krogov tako lahko izstopi potem še marsikaj ne veš...včasih morajo biti izpoljnjeni pogoji za to...če ne je lahko človek samo z eno nogo izven kroga, z drugo pa še zmeraj notri...tongue.png

 

Vse lahko "predihaš" kar pride do tebe in vse lahko zaključiš, če začutiš, da ti to več ne služi!  Ampak da je to izhodišče pri temi možno, moraš prej odstraniti vsa neuniverzalna znanja, ki se še nahajajo v tebi in se ti prikazujejo kot univerzalna..

Ker si ti (kot vsak od nas) kombinacija veliko vsebin hkrati, ti te vsebine ustvarjajo pač tvoje univerzalno stališče.  Meni pa mojega.

Mi je pa poznano katere vsebine imaš, da prihajaš do takih zaključkov.  Ker vem kaj sem moral vse narediti, preden so se te stvari, ki jih zgoraj opisujem postale realnost pri meni.

In ni možno nekomu drugemu predstaviti stvari teh istih stvari, če ta ne more opustiti določenih fiksnih oprijemom (ali dogem), ki mu motijo jasen pogled na univerzalne zakone..

 

Glede ciklov pa:

Ko imaš vpoglede v vse cikle, jasno veš kateri "krogi" se naravno odvijajo in jih ni potrebno prekinjati in jasno vedno veš kar je zaključilo in to vedno naravno odhaja..  

Zato nisi nikjer dalje kot je potrebno, ves čas si v svojem namenu. 

Da lahko sploh dojemaš, da te nekaj drži nekje dalje kot je potrebno, je potrebna najprej iluzija da je kaj takega sploh možno..  In če tej iluziji pridružiš nezmožnost videti TO kaj pri tebi izbira to ikušnjo in te postavlja tja kjer pač trenutno si..


"če te nekaj sili leteti, se nikdar ne boš plazil.."


#436 rudi.rudi.

rudi.rudi.
  • SkorajOdvisnik
  • Št. objav: 734

Objavljeno: 31. januar 2018, 12:21

Glas piše:

Tebi integracija torej ni uspela imaš ves čas to močno razmejitev med dvema oblikama..  Meni je izziv živeti vse kar sem v obliki(oblikah), ki jih utelešam..

Saj šele potem lahko izkušam harmonijo bivanja kjerkoli se pač nahajam..

 

Pomota  ?  če bi ti izkusil drugo obliko bivanja ne bi pisal dokaj neumne stvari !

 

V fizičnem telesu izkušaš harmonijo zavedanja ; izkušanje v neki drugi dimenziji ,ki jih poskušaš z utelešanjem razjasniti pa ti tudi ne more uspeti,ker ne hodiš z duhovi ,kot jaz  ;si le žrtev pojmovanja navadnih smrtnikov.( živeti - verovati v vero ,katerokoli )-(človek ,ki dosega zavedanje v dveh sverah oziroma dimenzijah mora biti neobremenjen ! )

 

Logično je to,da se človek obremenjuje z vprašanji,kot so kaj potem,ko umre ali obstaja posmrtno življenje,ravno tako paranormalna oblika išče nekaj v kar se bo utelesila in z tem odkrila življenje v drugačni obliki,kot je zdaj.

Paranormalna zaznava ali oblika neke vrste življenja obstaja že več kot samo človeštvo in je povsod prisotna ,kjer so elementi za ustvarjanje ali dogajanje.

 

Ko boš obvladal izven telesno zavedanje in to ne skozi sanje ,ter ugotovil,da si še vedno ti ,se ti bo odprlo dejstvo ,da je živeti v fizičnem telesu le čas,ki ga je večnost namenila ali  opredelila za nekaj ,kar je kratkega časovnega obdobja,čas ,ki je kot neke vrste počivališče za neskončnost ,kot je vesolje.



#437 Brezo

Brezo
  • Lunatik
  • Št. objav: 8 159

Objavljeno: 31. januar 2018, 15:58

Vse lahko "predihaš" kar pride do tebe in vse lahko zaključiš, če začutiš, da ti to več ne služi!  Ampak da je to izhodišče pri temi možno, moraš prej odstraniti vsa neuniverzalna znanja, ki se še nahajajo v tebi in se ti prikazujejo kot univerzalna..

Ker si ti (kot vsak od nas) kombinacija veliko vsebin hkrati, ti te vsebine ustvarjajo pač tvoje univerzalno stališče.  Meni pa mojega.

Mi je pa poznano katere vsebine imaš, da prihajaš do takih zaključkov.  Ker vem kaj sem moral vse narediti, preden so se te stvari, ki jih zgoraj opisujem postale realnost pri meni.

In ni možno nekomu drugemu predstaviti stvari teh istih stvari, če ta ne more opustiti določenih fiksnih oprijemom (ali dogem), ki mu motijo jasen pogled na univerzalne zakone..

 

Glede ciklov pa:

Ko imaš vpoglede v vse cikle, jasno veš kateri "krogi" se naravno odvijajo in jih ni potrebno prekinjati in jasno vedno veš kar je zaključilo in to vedno naravno odhaja..  

Zato nisi nikjer dalje kot je potrebno, ves čas si v svojem namenu. 

Da lahko sploh dojemaš, da te nekaj drži nekje dalje kot je potrebno, je potrebna najprej iluzija da je kaj takega sploh možno..  In če tej iluziji pridružiš nezmožnost videti TO kaj pri tebi izbira to ikušnjo in te postavlja tja kjer pač trenutno si..

 

biggrin.png biggrin.png biggrin.png

 

No pa jih naštej...al pa nakaži smer...tongue.png


Life is like a game...play it...

myst1c.gif


#438 *glas*

*glas*
  • Lunin Odvisnik
  • Št. objav: 2 004

Objavljeno: 31. januar 2018, 22:57

V fizičnem telesu izkušaš harmonijo zavedanja ; izkušanje v neki drugi dimenziji ,ki jih poskušaš z utelešanjem razjasniti pa ti tudi ne more uspeti,ker ne hodiš z duhovi ,kot jaz :  ...

-(človek ,ki dosega zavedanje v dveh sverah oziroma dimenzijah mora biti neobremenjen ! )

 

Domišljaš si, da me poznaš.  smile.png  

Ja, vsekakor neobremenjen..  Dovolj da lahko oboje združujem tukaj  telesu, ker šele to je umetnost življenja..

Mogoče je tebi to težje narediti, ker si na silo zavzel tole telo in kot praviš zasužnjuješ prirojeno dušo..  Amapk to je ta razkol v samem tebi, ker imaš veliko nasilja in tudi gneva nad lastnim stanjem.

Kako boš to rešil se sam odločaš, jaz ti le sporočan, da ni nikdar prepozno za harmonijo med tem dvojim..  In tudi potreben korak, če se boš želel še premakniti kam naprej od teh izkušenj, ki jih že poznaš.

 

Ko boš obvladal izven telesno zavedanje in to ne skozi sanje ,ter ugotovil,da si še vedno ti ,se ti bo odprlo dejstvo ,da je živeti v fizičnem telesu le čas,ki ga je večnost namenila ali  opredelila za nekaj ,kar je kratkega časovnega obdobja,čas ,ki je kot neke vrste počivališče za neskončnost ,kot je vesolje.

 

Če se tega kar SI ne zavedaš ves čas, predvsem sedaj v telesu, potem ti še vedno preostane neskončno ponovitev da se to naučiš..  Ampak z nasiljem in nadvladovanjem lahko le ponavljaš enake kroge ves čas..   Točka združitve med tem dvojim se lahko zgodi skozi srce, to kar je tebi največja ovira.  Vse znaš premagati, zasužnjiti, napasti z č.magijo, le da bi namesto tega izbral ljubiti to kar je pred tabo, le ta korak ti je še neznan..  do sebe in do drugih.

 

 

No pa jih naštej...al pa nakaži smer...tongue.png

 

Ena zanimiva stvar pri temu je recimo:

A si že pomislil, zakaj obstajajo "preizkušnje" v življenju? 

A misliš da je to res osnovni del duhovnega plana?   wink.png

Vsi namreč mislijo, da je to normalno, da je tako..

 

Razmisli kaj lahko ustvari potrebo po preizkušnjah..  (ki so lahko močnejše od nas ali pa smo mi močnejši od njih - kakor kdaj).. 

Mogoče tega ne ustvarja božanski del..

 

Kaj v človeku potrebuje takšno samodokazovanje??    

Ko to polje vidiš popolnoma jasno, potem si lahko sestaviš tudi drugo reanost, kjer ni več potrebe po temu..  Razen če še je.. potem pač.   

 

No v tem zgoraj je posajena korenina, ki se nato nadgradi (razraste v) z ostalimi plastmi, kjer obstaja tudi določen občutek ločenosti od Božanskega, občutka da se dogaja nepravica in le z ustrezno razvito močjo se da zaščititi pred njo itd itd..   in tako počasi naprej.. 


"če te nekaj sili leteti, se nikdar ne boš plazil.."


#439 Brezo

Brezo
  • Lunatik
  • Št. objav: 8 159

Objavljeno: 1. februar 2018, 08:46

Ena zanimiva stvar pri temu je recimo:

A si že pomislil, zakaj obstajajo "preizkušnje" v življenju? 

A misliš da je to res osnovni del duhovnega plana?   wink.png

Vsi namreč mislijo, da je to normalno, da je tako..

 

Razmisli kaj lahko ustvari potrebo po preizkušnjah..  (ki so lahko močnejše od nas ali pa smo mi močnejši od njih - kakor kdaj).. 

Mogoče tega ne ustvarja božanski del..

 

Kaj v človeku potrebuje takšno samodokazovanje??    

Ko to polje vidiš popolnoma jasno, potem si lahko sestaviš tudi drugo reanost, kjer ni več potrebe po temu..  Razen če še je.. potem pač.   

 

No v tem zgoraj je posajena korenina, ki se nato nadgradi (razraste v) z ostalimi plastmi, kjer obstaja tudi določen občutek ločenosti od Božanskega, občutka da se dogaja nepravica in le z ustrezno razvito močjo se da zaščititi pred njo itd itd..   in tako počasi naprej.. 

 

Vprašanje kaj ti smatraš pod "preizkušnje"...???

Drugače pa to JE del duhovnega plana...vprašanje je samo ali je človeku res treba toliko časa kot se to dogaja...tongue.png

 

Stvari ne moreš videti jasno dokler te omejujejo xyz...da pa se tega rešiš moraš razrešiti še mnogo drugih stvari...

Človek lahko stvari vidi jasno pa še zmeraj ne more ustvarjati drugačne realnosti, ker mu xxx stvari ne dovoljujejo...xxx, yyy, xyz stvari so pa ponavadi povezane oz. se prepletajo...tako da v nekaterih primerih sploh ni pomembno katerih stvari se človek loti slej ko prej bo moral vse poštimati...Ali po domače povedano, še sanja se ti ne o kreiranju...tongue.png

 

Veliko omenjaš kreiranje druge resničnosti...daj malo razmisli kaj te tvoje zgodbice sploh zajemajo...icon1_question.gif 

Zajema nekatere plasti mentala pa vse do nivojev navzdol, brez fizične realnosti...moje zgodbice zgoraj pa zajemajo tudi fizično in višje nivoje (plasti) od tvojih mentalnih navzgor...Šele takrat se zares začne...tongue.png

 

Če gledam kot premico...to kar ti omenjaš kot korenino zajema približno 2/3...kaj pa ostalo...če odrežeš 2/3 rastline, ki raste na vrtu gledano od zgoraj ali s tem zajameš  tudi korenino...tongue.png

 

In da ti povem še foro...zadnjih 10-20 % je lahko pri "procesiranju" toliko jebenih (ima tako težo) kot 80% pred tem...in to lahko pojasni marsikaj- xxx, yyy, xyz...če obstaja samo 1 ali 0,1 % tega kar ni izravnano, se procesirana stvar ne bo sprocesirala v celoti, ampak samo zmanjšala vpliv....In kar je še večja fora, samo dihanje na te stvari sploh nima efekta....In potem slišim folk "o fak pa saj to sem že procesiral pa sem mislil da sem že predelal", potem ko ga še bolj zdrma...ja, a ni logično, če gre pa bolj v globino, sam je pa sprocesiral samo kakšno tretjino. Ampak že ta tretjina je lahko za nekoga (večino ljudi) kot vzpon na mount everest..... tongue.png biggrin.png


Life is like a game...play it...

myst1c.gif


#440 *glas*

*glas*
  • Lunin Odvisnik
  • Št. objav: 2 004

Objavljeno: 1. februar 2018, 11:06

Stvari ne moreš videti jasno dokler te omejujejo xyz...da pa se tega rešiš moraš razrešiti še mnogo drugih stvari...

Človek lahko stvari vidi jasno pa še zmeraj ne more ustvarjati drugačne realnosti, ker mu xxx stvari ne dovoljujejo...xxx, yyy, xyz stvari so pa ponavadi povezane oz. se prepletajo...tako da v nekaterih primerih sploh ni pomembno katerih stvari se človek loti slej ko prej bo moral vse poštimati...Ali po domače povedano, še sanja se ti ne o kreiranju...tongue.png

 

Ko enkrat resnično vpogledaš v nekaj, si to za vedno spremenil..  Kasnejša dokončna sprememba je le še nadaljna naravna pot, ki sledi temu prvemu vpogledu.

Če misliš, da jasni (v)pogled nima moči, potem tvoj pogled ni tako jasen kot misliš, da je..  Če bi bil, bi poznal spremebo, ki jo prinaša..

 

Glede kreacije pa premalo veš o meni, da bi vedel kaj kreiram in kako..  wink.png

 

 

Ali po domače povedano, še sanja se ti ne o kreiranju...tongue.png

 

Veliko omenjaš kreiranje druge resničnosti...daj malo razmisli kaj te tvoje zgodbice sploh zajemajo...icon1_question.gif

Zajema nekatere plasti mentala pa vse do nivojev navzdol, brez fizične realnosti...moje zgodbice zgoraj pa zajemajo tudi fizično in višje nivoje (plasti) od tvojih mentalnih navzgor...Šele takrat se zares začne...tongue.png

 

Če gledam kot premico...to kar ti omenjaš kot korenino zajema približno 2/3...kaj pa ostalo...če odrežeš 2/3 rastline, ki raste na vrtu gledano od zgoraj ali s tem zajameš  tudi korenino...tongue.png

 

In da ti povem še foro...zadnjih 10-20 % je lahko pri "procesiranju" toliko jebenih (ima tako težo) kot 80% pred tem...in to lahko pojasni marsikaj- xxx, yyy, xyz...če obstaja samo 1 ali 0,1 % tega kar ni izravnano, se procesirana stvar ne bo sprocesirala v celoti, ampak samo zmanjšala vpliv....In kar je še večja fora, samo dihanje na te stvari sploh nima efekta....In potem slišim folk "o fak pa saj to sem že procesiral pa sem mislil da sem že predelal", potem ko ga še bolj zdrma...ja, a ni logično, če gre pa bolj v globino, sam je pa sprocesiral samo kakšno tretjino. Ampak že ta tretjina je lahko za nekoga (večino ljudi) kot vzpon na mount everest..... tongue.png biggrin.png

 

Jaz vem zakaj sem napisal zapisek o "dihu" in komu vse te informacije koristijo..  Ker ko sem z ljudmi, vidim kako dihajo kako delajo s svojo energijo in taki regulacijski pripomočki so kot osnova za pomoč pri uravnovešanju.  Ali so to lahko tudi kot prvi koraki do zavestnega dela z svojo energijo ves čas.   

Če nekdo je zavesten svojega energetskega stanja ves čas, je poprej seveda že najverjetneje ozavestil svoj dih.  Ampak za večino je to še zelo oddaljen cilj..  žal.

Zato je dihanje dokaj zdrav in dober pripomoček za počasen in varen vstop do direktnega upravljanja z energijo.  Kakšna močnejša orodja pa na tej točki ni primerno dajati, saj bi naredila več škode kot koristi.  

 

Če ti misliš, da nič iz zapisanega ni zate, je to ok..  Vsak sam ve, kaj je za njega in kaj ne.

Ampak očitno se te zapisek vseeno nekako tiče, ker drugače se ne bi oglasil in se ti ne bi vklopila potreba po napadanju..

 

Ko nekaj javno objavim mi je samoumevno da bo to potegnilo za sabo več stvari.. Tudi da bo propeljalo do interakcij z osebki, ki me bodo potem želel izzivati na osebni ravni ali me kakorkoli želeli napadati, saj tega je še ogromno v ljudeh, žal.

Sicer meni je tudi to ok, saj sem v sebi prerasel te potrebe in dovoljujem tudi to.. 

Mogoče tako pomagam tudi takim, da se preko tega lažje soočajo s svojim egoističnim delom, ki jim potem buta ven..


"če te nekaj sili leteti, se nikdar ne boš plazil.."


#441 Brezo

Brezo
  • Lunatik
  • Št. objav: 8 159

Objavljeno: 1. februar 2018, 12:19

Ko enkrat resnično vpogledaš v nekaj, si to za vedno spremenil..  Kasnejša dokončna sprememba je le še nadaljna naravna pot, ki sledi temu prvemu vpogledu.

Če misliš, da jasni (v)pogled nima moči, potem tvoj pogled ni tako jasen kot misliš, da je..  Če bi bil, bi poznal spremebo, ki jo prinaša..

 

Glede kreacije pa premalo veš o meni, da bi vedel kaj kreiram in kako..  wink.png

 

Kaj je za tebe sprememba...???

Ozavestiti ali sprocesirati v neki meri ali do konca...?

Ker vpogled v nekaj pomeni samo ozavestiti...in ja vse ostalo sledi...je pa od xxx faktorjev odvisno kako dolgo- leta, eno življenje ali življenja...tongue.png

 

Lahlko kreiraš na astralu in mentalu, ostalo pa dvomim...tongue.png

Šele človečki od lvl Buda dalje lahko kreirajo v fizični dimenziji...lahko pa določeni osebki dobijo kakšno malo izkušnjo tudi prej...al se jim pa sem in tja kaj malega tudi "userje"...

 

 

Jaz vem zakaj sem napisal zapisek o "dihu" in komu vse te informacije koristijo..  Ker ko sem z ljudmi, vidim kako dihajo kako delajo s svojo energijo in taki regulacijski pripomočki so kot osnova za pomoč pri uravnovešanju.  Ali so to lahko tudi kot prvi koraki do zavestnega dela z svojo energijo ves čas.   

Če nekdo je zavesten svojega energetskega stanja ves čas, je poprej seveda že najverjetneje ozavestil svoj dih.  Ampak za večino je to še zelo oddaljen cilj..  žal.

Zato je dihanje dokaj zdrav in dober pripomoček za počasen in varen vstop do direktnega upravljanja z energijo.  Kakšna močnejša orodja pa na tej točki ni primerno dajati, saj bi naredila več škode kot koristi.  

 

Če ti misliš, da nič iz zapisanega ni zate, je to ok..  Vsak sam ve, kaj je za njega in kaj ne.

Ampak očitno se te zapisek vseeno nekako tiče, ker drugače se ne bi oglasil in se ti ne bi vklopila potreba po napadanju..

 

Ko nekaj javno objavim mi je samoumevno da bo to potegnilo za sabo več stvari.. Tudi da bo propeljalo do interakcij z osebki, ki me bodo potem želel izzivati na osebni ravni ali me kakorkoli želeli napadati, saj tega je še ogromno v ljudeh, žal.

Sicer meni je tudi to ok, saj sem v sebi prerasel te potrebe in dovoljujem tudi to.. 

Mogoče tako pomagam tudi takim, da se preko tega lažje soočajo s svojim egoističnim delom, ki jim potem buta ven..

 

Te informacije lahko koristijo 60-70% ljudem...in to so v večini povprečni ljudje...

 

Da pa ti izjavljaš, da se z dihom da sprocesirati VSE pa že stopaš v sfero zgornjih 10-20%...In če ti to smatraš kot napad, ker ti nekdo nakaže, da lapaš gluposti, potem je skrajni čas da začneš PROCESIRAT stvari pri sebi...

 

Recimo dal sem primer proces porisotnosti...V povprečju se pri temu procesu določeni vzorci razrešijo do 1/3, max pa nekje do 70-90% (teh je zelo zelo malo)...če se uporabi še kakšen dodaten prijem se lahko vzorec sprocesira v celoti...

 

Tudi pri jogi je dihanje kao sestavni del...na začetku...

 

Pa ne mi rečt da se lahko samo z dihanjem in ozaveščanjem rešiš "prijateljčkov"...lahko dihaš kot slon pa jih to še ganilo ne bo...tongue.png

 

A zdaj malo bolj razumeš zakaj sem ti namignil, da imaš določene vzorce manj prepucan kot jaz...nekaterih za katere si mi govoril, da jih imam pa jaz sploh nimam več....toliko o "vpogledih"...

 

Ma ti si k*** prerasel te potrebe...če ne bi zdaj bil že vsaj Buda, ne pa da še polovička nisi...raje se vprašaj koliko imaš sploh aktivno in koliko še spi v tebi...tongue.png


Life is like a game...play it...

myst1c.gif


#442 *glas*

*glas*
  • Lunin Odvisnik
  • Št. objav: 2 004

Objavljeno: 1. februar 2018, 13:27

Kaj je za tebe sprememba...???

Ozavestiti ali sprocesirati v neki meri ali do konca...?

Ker vpogled v nekaj pomeni samo ozavestiti...in ja vse ostalo sledi...je pa od xxx faktorjev odvisno kako dolgo- leta, eno življenje ali življenja...tongue.png

 

Če ne veš kaj je dejansko "sprememba" (globalna spremeba nekega dogodka, življenjskega področja ali polja), potem ti jaz tega sedaj ne morem povedati, saj še nimaš te izkušnje kako se to lahko zgodi..  In meni se ta sprememba večinoma zgodi, ko vpogledam..  Če ima ta spremeba širši domet za moje življenje, so seveda fizične spremembe nato dogajajo nek ustrezen čas, kot je to najbolj primerno za moje telo ali tudi okolico..  Ampak to je potem zame le še opazovanje procesa, ki se nato izvrši sam in ni treba skrbeti za to..  Vseeno pa sodelujem v njemu, na način da sem ravno dovolj aktiven pri temu na prizemljenih ravneh in da hkrati ravno dovolj dopuščam, da se izvrši sam in ne zagrabim premočno z nadzorom na nižjih ravneh saj to potem celo upočasni zadevo..

 

Da pa lahko obstaja xxx faktorjev, da se ta sprememba ne zgodi (celo več življenj ne) pa je seveda možno in če imaš te xxx faktorje, potem jih razišči do konca in bodo slej ko prej tudi ti šli vstran..   ne pa da se spravljaš na ljudi, ki teh faktorjev(blokad) sploh nimajo..

 

 

 

Med debato z mano velikokrat uporabljaš tvoje xxx ali xyz faktorje..   in na teh neznanka nato gradiš določene filozofije, kako je in kako bi naj bilo..

 

Stvari ne moreš videti jasno dokler te omejujejo xyz...

 

..zadnjih 10-20 % je lahko pri "procesiranju" toliko jebenih (ima tako težo) kot 80% pred tem...in to lahko pojasni marsikaj- xxx, yyy, xyz...če obstaja samo 1 ali 0,1 % tega kar ni izravnano

 

A ti dejansko kaj tudi veš kaj o teh xyz ali so to le filozofske predpostavke, ki si jih pač nekje prebral in verjameš, da tako pač je??

Res me to zanima, če želiš odgovorit na to?!

 

Ker to ves čas uporabljaš res tako filozofsko in imaginarno, kot da še nikdar nisi bi imel sploh osebnega stika s tem..  pač prebrana teorija s katero se strinjaš in iz katere izhajaš.

 

 

Lahlko kreiraš na astralu in mentalu, ostalo pa dvomim...tongue.png

Šele človečki od lvl Buda dalje lahko kreirajo v fizični dimenziji...lahko pa določeni osebki dobijo kakšno malo izkušnjo tudi prej...al se jim pa sem in tja kaj malega tudi "userje"...

 

Ta dvom le tebe ohranja potem na istem mestu, ne mene..

 

Pri kreaciji če ne izhajaš iz povezanosti z Vsem, so te kreacije popolnoma brezpredmetne in ti ne bodo na dolgi rok koristile..  

Če greš v enost vidiš/veš, da je vse kar boš kadarkoli potreboval že skreirano, vidiš kje je in v kaki obliki. In če želiš to potem uporabljati v fizični dimenziji, se moraš le premikati po svoji optimalni poti in vse najdeš na tej poti.  Zato mene usmerjene kreacije ne zanimajo preveč.  Ker me sinhronost med sabo, okolico in enostjo, premika tja kjer je vse kar sem si kadarkoli želel, kjer je vse kar je najbolje zame in za druge..   In tako se živi, ko živiš svoj namen..  Če tega ne čutiš in če obstajajo neke ovire (okolica, sistem, družba, itd), potem imaš nekje v sebi res xxx faktorjev, ki ta ovirajo živeti svoj čisti namen..

 

Če pa te zanima bolj sekundarni način - usmerjenega kreiranja pa se tudi da..  Ampak če to postane tvoj primarni fokus, si malo falil potem.

 

 

Te informacije lahko koristijo 60-70% ljudem...in to so v večini povprečni ljudje...

 

Da pa ti izjavljaš, da se z dihom da sprocesirati VSE pa že stopaš v sfero zgornjih 10-20%...

 

Za koga pa bi naj podajal informacije, če ne za teh 60-70%?

 

Kaj pa bi dosegel s tem, če bi podajal informacije za to zgornjo sfero 10-20%?? 

Te osebe lahko same pridejo do vseh teh informacij in ne rabijo več nobenega podajanja, tako da ne razumem kaj te muči tukaj?

Saj podajaj še sam kake informacije za skupine ljudi, ki te informacije potrebujejo..

Ampak se moraš naučiti tudi njihovega jezika, da te bodo razumele, kaj jim sploh sporočaš..  wink.png

In tukaj je treba prizmeljiti "visoko duhovnost", da postane povezana z zemeljskim, saj šele takrat je uporabna ljudem, ki sami zaenkrat še nimajo dostopa do najvišjih ravni..   ali pa se še ne usmerjajo dovolj v to smer..

 

 

Ma ti si k*** prerasel te potrebe...če ne bi zdaj bil že vsaj Buda, ne pa da še polovička nisi...raje se vprašaj koliko imaš sploh aktivno in koliko še spi v tebi...tongue.png

 

Ja saj o temu govorim ja: tvoje osebne potrebe po poveličevanju sebe in poniževanju drugih, ki jih še imaš, so pri tebi še zelo zelo močne in te definirajo mnogo močneje kot si misliš da te..

 

Če bi tvoja raven že kaj dišala po teh tvojih Buda levelih, bi se to izražalo tudi skozi tvoje delovanje..  tudi čez obnašanje, čez namen pomagati, delovati itd..

 

Drugače jaz zate mislim, da bi ti lahko mnogo več dajal ven za ljudi, kot trenutno daješ.  Samo ne omejuj se, da mora biti to kar daješ ven ultra duhovno in ezoterično, da tega potem skoraj nihče ne bo razumel, razen teh nekaj procentov ljudi, ki to raziskuje..  Ti tega tako ne rabijo..   wink.png   Informacijo se deli tja kjer je še ni, ne tja kjer že je..


"če te nekaj sili leteti, se nikdar ne boš plazil.."


#443 Brezo

Brezo
  • Lunatik
  • Št. objav: 8 159

Objavljeno: 1. februar 2018, 15:35

Če ne veš kaj je dejansko "sprememba" (globalna spremeba nekega dogodka, življenjskega področja ali polja), potem ti jaz tega sedaj ne morem povedati, saj še nimaš te izkušnje kako se to lahko zgodi..  In meni se ta sprememba večinoma zgodi, ko vpogledam..  Če ima ta spremeba širši domet za moje življenje, so seveda fizične spremembe nato dogajajo nek ustrezen čas, kot je to najbolj primerno za moje telo ali tudi okolico..  Ampak to je potem zame le še opazovanje procesa, ki se nato izvrši sam in ni treba skrbeti za to..  Vseeno pa sodelujem v njemu, na način da sem ravno dovolj aktiven pri temu na prizemljenih ravneh in da hkrati ravno dovolj dopuščam, da se izvrši sam in ne zagrabim premočno z nadzorom na nižjih ravneh saj to potem celo upočasni zadevo..
 
Da pa lahko obstaja xxx faktorjev, da se ta sprememba ne zgodi (celo več življenj ne) pa je seveda možno in če imaš te xxx faktorje, potem jih razišči do konca in bodo slej ko prej tudi ti šli vstran..   ne pa da se spravljaš na ljudi, ki teh faktorjev(blokad) sploh nimajo..

 
Sorry, nisem pameten...za moje pojme globalna sprememba pomeni, da se osebek premakne kakšno stopničko ali več gor, ne pa da se plazi kot polž. In tako zgleda kot da bi par let stagniral na mestu...tongue.png
 

Med debato z mano velikokrat uporabljaš tvoje xxx ali xyz faktorje..   in na teh neznanka nato gradiš določene filozofije, kako je in kako bi naj bilo..
 
 
A ti dejansko kaj tudi veš kaj o teh xyz ali so to le filozofske predpostavke, ki si jih pač nekje prebral in verjameš, da tako pač je??
Res me to zanima, če želiš odgovorit na to?!
 
Ker to ves čas uporabljaš res tako filozofsko in imaginarno, kot da še nikdar nisi bi imel sploh osebnega stika s tem..  pač prebrana teorija s katero se strinjaš in iz katere izhajaš.

 
Prevečkrat sem že omenil določene "izraze"...in to so pač xxx, yyy faktorji...zakaj bi moral govoriti o tehničnih detajlih...pač stvari mimo katerih ne moreš, če hočeš res "iščupat" korenino...pa to ne samo korenine, še marsikaj drugega je odvisno ravno od tega...tongue.png
 

Ta dvom le tebe ohranja potem na istem mestu, ne mene..
 
Pri kreaciji če ne izhajaš iz povezanosti z Vsem, so te kreacije popolnoma brezpredmetne in ti ne bodo na dolgi rok koristile..  
Če greš v enost vidiš/veš, da je vse kar boš kadarkoli potreboval že skreirano, vidiš kje je in v kaki obliki. In če želiš to potem uporabljati v fizični dimenziji, se moraš le premikati po svoji optimalni poti in vse najdeš na tej poti.  Zato mene usmerjene kreacije ne zanimajo preveč.  Ker me sinhronost med sabo, okolico in enostjo, premika tja kjer je vse kar sem si kadarkoli želel, kjer je vse kar je najbolje zame in za druge..   In tako se živi, ko živiš svoj namen..  Če tega ne čutiš in če obstajajo neke ovire (okolica, sistem, družba, itd), potem imaš nekje v sebi res xxx faktorjev, ki ta ovirajo živeti svoj čisti namen..
 
Če pa te zanima bolj sekundarni način - usmerjenega kreiranja pa se tudi da..  Ampak če to postane tvoj primarni fokus, si malo falil potem.

 

Daj raje sprocesiraj vzorce, ki te omejujejo, da govoriš take...na kratko povedano new age slepila...tongue.png
 
 

Za koga pa bi naj podajal informacije, če ne za teh 60-70%?
 
Kaj pa bi dosegel s tem, če bi podajal informacije za to zgornjo sfero 10-20%?? 
Te osebe lahko same pridejo do vseh teh informacij in ne rabijo več nobenega podajanja, tako da ne razumem kaj te muči tukaj?
Saj podajaj še sam kake informacije za skupine ljudi, ki te informacije potrebujejo..
Ampak se moraš naučiti tudi njihovega jezika, da te bodo razumele, kaj jim sploh sporočaš..  wink.png
In tukaj je treba prizmeljiti "visoko duhovnost", da postane povezana z zemeljskim, saj šele takrat je uporabna ljudem, ki sami zaenkrat še nimajo dostopa do najvišjih ravni..   ali pa se še ne usmerjajo dovolj v to smer..

 
 Zaradi meni lahko pišeš tudi hrčkom, psičkom, mačkam in ne vem komu še vse...to sploh ne igra vloge...in jaz nimam nič proti temu...ampak to tvojo izjavo- z rdečo...halooo
 
Vse lahko "predihaš" kar pride do tebe in vse lahko zaključiš, če začutiš, da ti to več ne služi!  Ampak da je to izhodišče pri temi možno, moraš prej odstraniti vsa neuniverzalna znanja, ki se še nahajajo v tebi in se ti prikazujejo kot univerzalna..
 
 
 

Ja saj o temu govorim ja: tvoje osebne potrebe po poveličevanju sebe in poniževanju drugih, ki jih še imaš, so pri tebi še zelo zelo močne in te definirajo mnogo močneje kot si misliš da te..
 
Če bi tvoja raven že kaj dišala po teh tvojih Buda levelih, bi se to izražalo tudi skozi tvoje delovanje..  tudi čez obnašanje, čez namen pomagati, delovati itd..
 
Drugače jaz zate mislim, da bi ti lahko mnogo več dajal ven za ljudi, kot trenutno daješ.  Samo ne omejuj se, da mora biti to kar daješ ven ultra duhovno in ezoterično, da tega potem skoraj nihče ne bo razumel, razen teh nekaj procentov ljudi, ki to raziskuje..  Ti tega tako ne rabijo..   wink.png   Informacijo se deli tja kjer je še ni, ne tja kjer že je..

 
 
A veš kaj mi je smešno...ker prav vidim vzorce, ki te omejujejo...daj malo sprocesiraj vzorce ala vem kako se obnaša oz. bi se moral obnašati Buda...V duhovnih knjigah imaš primere, ki takoj poruši tvojo miselnost...
 
Po drugi strani pa jaz nisem nikoli trdil, da sem Buda...
 
Ja, lahko bi povedal marsikaj....ampak zakaj bi...tudi modreci niso govorili vsega...ker ljudje še osnov ne razumejo...
 
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
Evo če mi boš znal pa to razložit potem te pa ne bom več moril...biggrin.png
 
Nazadnje, ko si prišel kao v konflikt na tem forumu z mano, pa me obtoževal nekih energijskih napadov in ne vem kaj še vse, sem omenil, da ti "prijateljčki" popačijo sliko. In zdaj me zanima, z vsem tem tvojim znanjem in vpogledi s katerimi se hvališ, kako da imaš še zmeraj VSE, ki ti pačijo sliko, vezane na sebe. Skratka v pol leta ali enem letu, nisi poštimal stvari z nobenim od njih...icon1_question.gif icon1_question.gif icon1_question.gif
 
Lahko ti namignem..."prijateljčki" ti popačijo stvari (zaznavanje) za 40-98%...kar se mene tiče...koliko ti pa popačijo glede ostalih stvari pa študiraj sam...work work work...tongue.png


Life is like a game...play it...

myst1c.gif


#444 *glas*

*glas*
  • Lunin Odvisnik
  • Št. objav: 2 004

Objavljeno: 1. februar 2018, 16:21

 A veš kaj mi je smešno...ker prav vidim vzorce, ki te omejujejo...daj malo sprocesiraj vzorce ala vem kako se obnaša oz. bi se moral obnašati Buda...V duhovnih knjigah imaš primere, ki takoj poruši tvojo miselnost...

 
Po drugi strani pa jaz nisem nikoli trdil, da sem Buda...
 
Ja, lahko bi povedal marsikaj....ampak zakaj bi...tudi modreci niso govorili vsega...ker ljudje še osnov ne razumejo...
 
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
Evo če mi boš znal pa to razložit potem te pa ne bom več moril...biggrin.png
 
Nazadnje, ko si prišel kao v konflikt na tem forumu z mano, pa me obtoževal nekih energijskih napadov in ne vem kaj še vse, sem omenil, da ti "prijateljčki" popačijo sliko. In zdaj me zanima, z vsem tem tvojim znanjem in vpogledi s katerimi se hvališ, kako da imaš še zmeraj VSE, ki ti pačijo sliko, vezane na sebe. Skratka v pol leta ali enem letu, nisi poštimal stvari z nobenim od njih...icon1_question.gif icon1_question.gif icon1_question.gif
 
Lahko ti namignem..."prijateljčki" ti popačijo stvari (zaznavanje) za 40-98%...kar se mene tiče...koliko ti pa popačijo glede ostalih stvari pa študiraj sam...work work work...tongue.png

 

 

V moji družbi so samo tisti prijatelji, ki sem jih povabil in do te mere kot mi to odgovarja..   Sem pa zelo dobro ogledalo drugim, tako da če ti kaj ni všeč mi tega ne vračaj, ker to ni moje..   

Vse kar ti je smešno, neki vzorci, ki te motijo ali ti "prijateljčki" to pa je tvoje polje, ki ga lahko poskušaš ozavestiti ali pa se še dalje sprenevedaš in to lepiš name ali na naslednjega, ko bo pač kdo drug na vrsti..

 

Nimam potrebe kaj preveč še komentirati in se poglabljati v tvoje zadeve, dokler ne boš dovolj iskren v komunkaciji..

To kar piše v tvojih duhovni knjigah (kot omenjaš) je eno, kar dejansko počneš in uporabljaš pa drugo. Vprašanje tudi koliko so tvoje knjige omejene in to je že štartna omejitev..   naslednja omejitev so še tvoje lastne meje in druge stvari, ki ti motijo jasne zaznave.

Če pa preko tega potem meriš druge, je slika že tako popačena, da ne ostane kaj dosti pristnega.

Kaj druga ti težko povem, če nimaš čistih izhodišč.

 

Pa saj beri stvari ki jih pišem, a nimaš tam dovolj materiala, da rabiš še neka osebna soočenja z mano?


"če te nekaj sili leteti, se nikdar ne boš plazil.."


#445 Brezo

Brezo
  • Lunatik
  • Št. objav: 8 159

Objavljeno: 1. februar 2018, 20:38

V moji družbi so samo tisti prijatelji, ki sem jih povabil in do te mere kot mi to odgovarja..   Sem pa zelo dobro ogledalo drugim, tako da če ti kaj ni všeč mi tega ne vračaj, ker to ni moje..   

Vse kar ti je smešno, neki vzorci, ki te motijo ali ti "prijateljčki" to pa je tvoje polje, ki ga lahko poskušaš ozavestiti ali pa se še dalje sprenevedaš in to lepiš name ali na naslednjega, ko bo pač kdo drug na vrsti..

 

Nimam potrebe kaj preveč še komentirati in se poglabljati v tvoje zadeve, dokler ne boš dovolj iskren v komunkaciji..

To kar piše v tvojih duhovni knjigah (kot omenjaš) je eno, kar dejansko počneš in uporabljaš pa drugo. Vprašanje tudi koliko so tvoje knjige omejene in to je že štartna omejitev..   naslednja omejitev so še tvoje lastne meje in druge stvari, ki ti motijo jasne zaznave.

Če pa preko tega potem meriš druge, je slika že tako popačena, da ne ostane kaj dosti pristnega.

Kaj druga ti težko povem, če nimaš čistih izhodišč.

 

Pa saj beri stvari ki jih pišem, a nimaš tam dovolj materiala, da rabiš še neka osebna soočenja z mano?

 

 

Če misliš, da so samo tisti prijateljčki, ki si jih sam povabil, potem ne razumeš zakona karme...Če pa razumeš zakon karme potem pa niso samo prijateljčki, ki si jih ti sam povabil...tongue.png

 

Vsi smo ogledalo eden drugemu...še eno new agersko slepilo...v določenih primerih oseba A ni nujno ogledalo osebi B, C, D...obstaja še marsikaj drugega kar nema veze z ogledali...tongue.png

 

To se pravi, ti nekoga obtožuješ da te energijsko napada, da projecira stvari v tvoje polje in potem je to njegov problem...Načeloma bi se strinjal s tem, ampak ne v primeru ko je v igri "sevanje"...Tako da če razumeš zgodbice o "sevanje" potem ne bi obtoževal drugih...Če pa ne razumeš potem pa lahko obtožuješ...tongue.png

 

Sem pričakoval malo drugačne izgovore, ne to kar je že videno...Se pravi, če komunikacija ne poteka tako kot ti želiš ali si zamišljaš potem ni konstruktivna. In v tem primeru se je dobro umaknit in kao ne komunicirat dokler drugi ne popravijo stališča. Vse lepo in prav. kaj pa če problem ni v drugih...???tongue.png

 

Zelo bi bil vesel, če bi mi povedal naslov vsaj ene knjige kjer piše kako se procesirajo vzorci, na kaj je treba paziti, zakaj se ne sprocesirajo v celoti tudi če se jih 10x osvobaja...In zdaj tisto kar je še bolj zanimivo kaj je treba poleg vzorcev še procesirat in na kaj se lahko veže vse skupaj, kako se znebit prijateljčkov...Tako da če veš za kakšno tako knjigico, izvoli. A nam zaupaš naslov...tongue.png 

 

A ti je na površje stopila kakšna jeza al so ti pa prijateljčki malo stopil na živec...al pa oboje s še kakšno kombinacijo koktajla...ker nekaj od tega te je v zgornjem postu vrglo iz tira...pa ni teba biti stručko da se opazi...tongue.png

 

Če me spomin ne vara...sem jaz povedal mnenje o dihanju. In to brez citata, kar pomeni da ni letelo na tebe, ampak na splošno...potem si pa ti citiral...tralala...In zdaj ti meni razloži po kakšni logiki, jaz tukaj iščem neka soočanja in prepire s tabo...Mogoče po butalski...tongue.png


Life is like a game...play it...

myst1c.gif


#446 *glas*

*glas*
  • Lunin Odvisnik
  • Št. objav: 2 004

Objavljeno: 1. februar 2018, 23:27

Najprej mi postaviš ene pet vprašanj, nato pa zaključiš, da ti sploh ne iščeš soočenja z mano..  smile.png

 

Mogoče je res najbolje da se vrnem k dihu.  Poskusi tole: ko naslednjič prebereš moj post bodi pozoren, če se ti ob branju dih kaj pospeši in tudi nasploh opazuj kaj čutiš ob tem ko bereš moj post in kaj se dogaja s tvojo energijo, mislimi in vzgibi..  Ker tam se skriva začetek odgovora zate.

 

Sem opazil, da vbistvu ne pišeš več na forumu..  ko pa jaz kaj objavim, pa se razplamtiš.

Zdaj kaj to pomeni ne vem?

Da moram večkrat kaj napisat ali manjkrat?

 

Da nisi ti poglavar tistih "prijateljčkov", ki jih tako omenjaš..  Ker tako kot ti pristopaš do ljudi, pristopajo tudi ta razna bitja, ki jih znova in znova omenjaš..

Uporabiš karkoli, le da se dovaja voda na tvoj mlin.  Predvsem pa jasni plan od koga si želiš to vodo napeljati..  wink.png

A ti je res všeč način kako to prihaja do tebe?  Se ti zdi da je to edini način kako priti do tega?  

Če boš poskusil še kako drugače, lahko prideš do kvalitetnješih viber, kot prihajaš do njih sedaj..

Do teh darov ne boš mogel priti s takimi prijemi.. boš moral te mehanizme odložiti prej, če si jih boš želel.


"če te nekaj sili leteti, se nikdar ne boš plazil.."


#447 Brezo

Brezo
  • Lunatik
  • Št. objav: 8 159

Objavljeno: 2. februar 2018, 09:29

Najprej mi postaviš ene pet vprašanj, nato pa zaključiš, da ti sploh ne iščeš soočenja z mano..  smile.png

 

Mogoče je res najbolje da se vrnem k dihu.  Poskusi tole: ko naslednjič prebereš moj post bodi pozoren, če se ti ob branju dih kaj pospeši in tudi nasploh opazuj kaj čutiš ob tem ko bereš moj post in kaj se dogaja s tvojo energijo, mislimi in vzgibi..  Ker tam se skriva začetek odgovora zate.

 

Sem opazil, da vbistvu ne pišeš več na forumu..  ko pa jaz kaj objavim, pa se razplamtiš.

Zdaj kaj to pomeni ne vem?

Da moram večkrat kaj napisat ali manjkrat?

 

Da nisi ti poglavar tistih "prijateljčkov", ki jih tako omenjaš..  Ker tako kot ti pristopaš do ljudi, pristopajo tudi ta razna bitja, ki jih znova in znova omenjaš..

Uporabiš karkoli, le da se dovaja voda na tvoj mlin.  Predvsem pa jasni plan od koga si želiš to vodo napeljati..  wink.png

A ti je res všeč način kako to prihaja do tebe?  Se ti zdi da je to edini način kako priti do tega?  

Če boš poskusil še kako drugače, lahko prideš do kvalitetnješih viber, kot prihajaš do njih sedaj..

Do teh darov ne boš mogel priti s takimi prijemi.. boš moral te mehanizme odložiti prej, če si jih boš želel.

 

Vprašanja so retorična...kar pomeni da se odgovora ne pričakuje...tongue.png

 

A ti res hočeš vedeti kaj se dogaja ko berem tvoj post

-včasih se pojavi stavek ali deli stavka (besede) ki nakazujejo da pričaš gluposti...prav izstopa od ostalega...

-lahko se pojavi flash kateri vzorci te omejujejo al pa kaj drugega kar se lahko smatra kot "uvidi"...

-če imam jaz isti vzorec me malo zapeče na določenem delu telesa, mogoče se dihanje malenkostno spremeni za kakšno sekundo dve kaj več pa ne..

-če zaznam vzorec pri sebi ga takoj dokončno (s koreninami) sprocesiram, razen če ni vezan na xxx, ker potem si pa moram vzeti čas...

-vzorci niso nujno da imajo sploh kaj veze z napisanim al pa s tabo, lahko se nanašajo na čiste druge stvari...lahko tvoj post samo sproži, da začnem razmišljati o nečemu drugemu...Kot da bi ti govoril da so turki napadli kurde, jaz bi pa začel razmišljati kaj je recimo motiv, kakšna mutna posla (politika) so v ozadju...

-v večini primerov sploh nisi nobeno ogledalo, ampak so v ozadju čisto druge stvari...

-mogoče se pojavi kakšno negativno čustvo, takoj nato sledi misel...I got you (vzorec ali kaj drugega)...procesiranje

 

Vse to če imam fokus na off...če berem čisto lagano...Če me pa obtožuješ, da te energijsko napadam in ne vem kaj še vse, se pa fokusiram...takrat je pa vse zgoraj omenjeno plus še marsikaj drugega...Včasih samo pomislim, še vprašanja ne sestavim do konca že dobim odgovor...

 

Recimo

-koliko ima glas prav glede energijskega napada, da projeciram v njegovo polje...

-nič...priča gluposti...

-zakaj take izjave...whats the catch

-čuti to kar povzroča sevanje

-zakaj ima toliko popačene informacije...a so vzorci

-ja in ne

-koliko so vzorci in koliko je kaj drugega

-recimo 40% vzorci, flash- prijateljčki...lahko jih celo vidim al pa dobim flash kje jih imaš

 

In to brez čekiranja...kot stanje meditacije, ko odgovori kar padajo sa neba...tako da so mi prav smešne trditve, ko si trdil da te čekiram, da kršim svobodno volje, itd...Včasih je bilo prav scary, ker nisem navajen na take stvari...še vprašal nisem že so se odvijal filmčki...tako da sem rekel ej easy easy...skratka kot da bi se pojavljali diapozitivi, kaj je s čem povezan, zakaj taka in taka reakcija, kaj stoji v ozadju (vzorci ali kaj drugega)....in še marsikaj več...

 

In kaj je največja fora...ne vpliva dihanje na te stvari, ampak druge stvari vplivajo na dihanje...če se dihanje sploh kaj spremeni...in spremeni se samo ko pride kaj na površje al pa ko se kaj močnega sprocesira...Pa še to če upoštevamo, da človek ni predebel al pa nima kakšne bolezni povezane z dihanjem...

 

A ti resno misliš da zaradi tebe ne pišem več...kakšna iluzija...evo malo za razmislek...tongue.png

-zakaj bi sploh kaj pisal

-kaj če sem ratal bolj pameten...

-kaj če ni nobene pametne teme

-par aktivnih osebkov je zbrisal profil, nestalo...zaradi njih je bil forum nekako živ...imel nek svoj čar...

-v temah pri duhovnosti je bilo povedano, nakazano že preveč...več kot piše v knjigah...

-pisati nekaj in se potem prerekati z drugim ker imajo drugačen pogled ali ne razumejo...argumentirati, podati svoje stališče...pa ni važno ali je duhovnost, politika al pa babje čenče...a ni potem bolje sploh nič objaviti

-nekateri se pač nočejo izpostavljati ali pisati bolj osebih stvari (LNF dnevnik)

-itd...

 

Kakšen pristop imajo določena bitja...o njih veš toliko kot o pristopu modrecev, razsvetljenih, ipd...čisto malo se ti sanja...kar je mogoče par procentov...

Zakaj jih jaz hitro opazim, zaznam, če imam fokus...ker imam marsikaj razpucan glede tega...tongue.png

 

Govoriš o nekih kvalitetnih vibrah...v bistvu pa sevaš svetlobo 10 tisoč krat manj...daj prihrani mi te zgodbice...

 

Raje se vprašaj

-koliko vzorcev sprocesira (do konca) povprečen človek v enem tednu

-koliko vzorcev sprocesira (do konca) povprečen duhovnjak v enem tednu

-koliko vzorcev sprocesiraš (do konca) ti v enem tednu

 

Lahko ti dam namig...številke so manjše kot 10, pri tebi pa med 10-20...v povprečju jih ima obični osebek na površju 40, duhovnjak 80...naraste pa lahko vse do 700 ali več...ampak taki ponavadi resno zbolijo ali umirajo, ker tega ne prenesejo, ne znajo sprocesirat ali nič ne delajo na temu...med njimi je največ jasnovidcev, energijskih zdravilcev, ljudje ali meditanti ki se "nepravilno" igrajo z energijami, ipd...Če jih oseba zna procesirat, pozna cake jih ima lahko tudi 200-300 vzorcev pa bo prišel skozi brez poosledic...ostali pa jbg...In ravno določene tehnike dihanja kamor se lahko šteje tudi proces prisotnosti znajo pri nekaterih spraviti na površje več vzorcev kot jih prenesejo. Zlasti če jih imajo že veliko na površini. In v takih primerih je treba ubrati čisto drugačne pristope...

 

Poudarek je vzorci na površju...če oseba ozavesti kakšen globinski vzorec, ki ga trenutno ni na površju, lahko tisti na površini ostanejo, pride pa še dodatna runda na površje...potem mora pa malo hendlat med enimi in drugimi...al pa dokončat najprej ene in potem druge...

 

Bolj ko oseba duhovno napreduje bolj "jebeni" vzorci prihajajo na površino...skratka bolj ko se gre v globino bolj se poveča vse- tako intenziteta kot čas procesiranja...in takrat lahko rabi povprečni duhovnjak tudi en teden samo za procesiranje 1-2 vzorcev...Če pa se vzorec prepleta z xxx in prijajteljčki, kar je najlepša kombinacija, ker se mora izravnati čisto vsaka stvar, potem je pa povprečni duhovnjak dober za kar nekaj dni, tednov ali mesecev...odvisno kako intenzivno dela na temu...

 

Prijateljčki so pa čisto druga kategorija za procesirat...veljajo čisto druga pravila kot za vzorce...procesiranje vzorcev na njih nima efekta...tudi dihanje in ozaveščanje nima skoraj nobenega efekta...zato sem pa že ne vem kolikokrat rekel, ni vse v vzorcih...

 

Skatka ljubček moj...zdaj se pa resno vprašaj kdo se mora še veliko naučiti...tongue.png biggrin.png


Life is like a game...play it...

myst1c.gif


#448 *glas*

*glas*
  • Lunin Odvisnik
  • Št. objav: 2 004

Objavljeno: 2. februar 2018, 12:04

Vprašanja so retorična...kar pomeni da se odgovora ne pričakuje...tongue.png

 

A ti res hočeš vedeti kaj se dogaja ko berem tvoj post

-včasih se pojavi stavek ali deli stavka (besede) ki nakazujejo da pričaš gluposti...prav izstopa od ostalega...

-lahko se pojavi flash kateri vzorci te omejujejo al pa kaj drugega kar se lahko smatra kot "uvidi"...

-če imam jaz isti vzorec me malo zapeče na določenem delu telesa, mogoče se dihanje malenkostno spremeni za kakšno sekundo dve kaj več pa ne..

-če zaznam vzorec pri sebi ga takoj dokončno (s koreninami) sprocesiram, razen če ni vezan na xxx, ker potem si pa moram vzeti čas...

-vzorci niso nujno da imajo sploh kaj veze z napisanim al pa s tabo, lahko se nanašajo na čiste druge stvari...lahko tvoj post samo sproži, da začnem razmišljati o nečemu drugemu...Kot da bi ti govoril da so turki napadli kurde, jaz bi pa začel razmišljati kaj je recimo motiv, kakšna mutna posla (politika) so v ozadju...

-v večini primerov sploh nisi nobeno ogledalo, ampak so v ozadju čisto druge stvari...

-mogoče se pojavi kakšno negativno čustvo, takoj nato sledi misel...I got you (vzorec ali kaj drugega)...procesiranje

 

Vse to če imam fokus na off...če berem čisto lagano...Če me pa obtožuješ, da te energijsko napadam in ne vem kaj še vse, se pa fokusiram...takrat je pa vse zgoraj omenjeno plus še marsikaj drugega...Včasih samo pomislim, še vprašanja ne sestavim do konca že dobim odgovor...

 

Recimo

-koliko ima glas prav glede energijskega napada, da projeciram v njegovo polje...

-nič...priča gluposti...

-zakaj take izjave...whats the catch

-čuti to kar povzroča sevanje

-zakaj ima toliko popačene informacije...a so vzorci

-ja in ne

-koliko so vzorci in koliko je kaj drugega

-recimo 40% vzorci, flash- prijateljčki...lahko jih celo vidim al pa dobim flash kje jih imaš

 

In to brez čekiranja...kot stanje meditacije, ko odgovori kar padajo sa neba...tako da so mi prav smešne trditve, ko si trdil da te čekiram, da kršim svobodno volje, itd...Včasih je bilo prav scary, ker nisem navajen na take stvari...še vprašal nisem že so se odvijal filmčki...tako da sem rekel ej easy easy...skratka kot da bi se pojavljali diapozitivi, kaj je s čem povezan, zakaj taka in taka reakcija, kaj stoji v ozadju (vzorci ali kaj drugega)....in še marsikaj več...

 

In kaj je največja fora...ne vpliva dihanje na te stvari, ampak druge stvari vplivajo na dihanje...če se dihanje sploh kaj spremeni...in spremeni se samo ko pride kaj na površje al pa ko se kaj močnega sprocesira...Pa še to če upoštevamo, da človek ni predebel al pa nima kakšne bolezni povezane z dihanjem...

 

A ti resno misliš da zaradi tebe ne pišem več...kakšna iluzija...evo malo za razmislek...tongue.png

-zakaj bi sploh kaj pisal

-kaj če sem ratal bolj pameten...

-kaj če ni nobene pametne teme

-par aktivnih osebkov je zbrisal profil, nestalo...zaradi njih je bil forum nekako živ...imel nek svoj čar...

-v temah pri duhovnosti je bilo povedano, nakazano že preveč...več kot piše v knjigah...

-pisati nekaj in se potem prerekati z drugim ker imajo drugačen pogled ali ne razumejo...argumentirati, podati svoje stališče...pa ni važno ali je duhovnost, politika al pa babje čenče...a ni potem bolje sploh nič objaviti

-nekateri se pač nočejo izpostavljati ali pisati bolj osebih stvari (LNF dnevnik)

-itd...

 

Kakšen pristop imajo določena bitja...o njih veš toliko kot o pristopu modrecev, razsvetljenih, ipd...čisto malo se ti sanja...kar je mogoče par procentov...

Zakaj jih jaz hitro opazim, zaznam, če imam fokus...ker imam marsikaj razpucan glede tega...tongue.png

 

Govoriš o nekih kvalitetnih vibrah...v bistvu pa sevaš svetlobo 10 tisoč krat manj...daj prihrani mi te zgodbice...

 

Raje se vprašaj

-koliko vzorcev sprocesira (do konca) povprečen človek v enem tednu

-koliko vzorcev sprocesira (do konca) povprečen duhovnjak v enem tednu

-koliko vzorcev sprocesiraš (do konca) ti v enem tednu

 

Lahko ti dam namig...številke so manjše kot 10, pri tebi pa med 10-20...v povprečju jih ima obični osebek na površju 40, duhovnjak 80...naraste pa lahko vse do 700 ali več...ampak taki ponavadi resno zbolijo ali umirajo, ker tega ne prenesejo, ne znajo sprocesirat ali nič ne delajo na temu...med njimi je največ jasnovidcev, energijskih zdravilcev, ljudje ali meditanti ki se "nepravilno" igrajo z energijami, ipd...Če jih oseba zna procesirat, pozna cake jih ima lahko tudi 200-300 vzorcev pa bo prišel skozi brez poosledic...ostali pa jbg...In ravno določene tehnike dihanja kamor se lahko šteje tudi proces prisotnosti znajo pri nekaterih spraviti na površje več vzorcev kot jih prenesejo. Zlasti če jih imajo že veliko na površini. In v takih primerih je treba ubrati čisto drugačne pristope...

 

Poudarek je vzorci na površju...če oseba ozavesti kakšen globinski vzorec, ki ga trenutno ni na površju, lahko tisti na površini ostanejo, pride pa še dodatna runda na površje...potem mora pa malo hendlat med enimi in drugimi...al pa dokončat najprej ene in potem druge...

 

Bolj ko oseba duhovno napreduje bolj "jebeni" vzorci prihajajo na površino...skratka bolj ko se gre v globino bolj se poveča vse- tako intenziteta kot čas procesiranja...in takrat lahko rabi povprečni duhovnjak tudi en teden samo za procesiranje 1-2 vzorcev...Če pa se vzorec prepleta z xxx in prijajteljčki, kar je najlepša kombinacija, ker se mora izravnati čisto vsaka stvar, potem je pa povprečni duhovnjak dober za kar nekaj dni, tednov ali mesecev...odvisno kako intenzivno dela na temu...

 

Prijateljčki so pa čisto druga kategorija za procesirat...veljajo čisto druga pravila kot za vzorce...procesiranje vzorcev na njih nima efekta...tudi dihanje in ozaveščanje nima skoraj nobenega efekta...zato sem pa že ne vem kolikokrat rekel, ni vse v vzorcih...

 

Skatka ljubček moj...zdaj se pa resno vprašaj kdo se mora še veliko naučiti...tongue.png biggrin.png

 

Haha Brezo svaka čast   icon1_thumbup.gif

 

No evo, si pa le odprl "zadevo", tukaj se debata med nama (ali nasploh) komaj lahko začne..   Kar sem ti mesece in mesece govoril, da mi je dolgčas se stabo ukvarjati, ko se mi pojaviš na sceni, da me tisto neko tačkanje, ki ga ponujaš, me niti malo ne zanima..  Ker sem vedel da znaš bolj direkto spregovoriti in pokazati/izraziti kot točno kar in kdo si.  Kar pomeni da vseeno nisem zabil vsega tistega časa, ko izmenjave med nama sploh ni bilo..  Ker jaz se skozi 100 zidov vmes res ne želim pogovarjati..  Ker to je čisti dolgčas kot da bi sedel na kakem uradu pred lutko sistema.   In ne vem zakaj bi se šel to z ljudmi, za katere vem da zmorejo več..

 

Vbistvu na to zgoraj pa sedaj lahko kaj odgovorim ja.

Me pa nekaj zanima najprej.  A si ti želiš sploh odgovore prejet "od zunaj" glede lastnih vsebin ali ti je to neprijetno?  Si odprt za informacijo od druge osebe o nečem kar sam iščeš ali želiš sam do vsega priti in vse sam najti raje?


"če te nekaj sili leteti, se nikdar ne boš plazil.."


#449 *glas*

*glas*
  • Lunin Odvisnik
  • Št. objav: 2 004

Objavljeno: 2. februar 2018, 16:02

A ti res hočeš vedeti kaj se dogaja ko berem tvoj post

-včasih se pojavi stavek ali deli stavka (besede) ki nakazujejo da pričaš gluposti...prav izstopa od ostalega...

-lahko se pojavi flash kateri vzorci te omejujejo al pa kaj drugega kar se lahko smatra kot "uvidi"...

-če imam jaz isti vzorec me malo zapeče na določenem delu telesa, mogoče se dihanje malenkostno spremeni za kakšno sekundo dve kaj več pa ne..

-če zaznam vzorec pri sebi ga takoj dokončno (s koreninami) sprocesiram, razen če ni vezan na xxx, ker potem si pa moram vzeti čas...

-vzorci niso nujno da imajo sploh kaj veze z napisanim al pa s tabo, lahko se nanašajo na čiste druge stvari...lahko tvoj post samo sproži, da začnem razmišljati o nečemu drugemu...Kot da bi ti govoril da so turki napadli kurde, jaz bi pa začel razmišljati kaj je recimo motiv, kakšna mutna posla (politika) so v ozadju...

-v večini primerov sploh nisi nobeno ogledalo, ampak so v ozadju čisto druge stvari...

-mogoče se pojavi kakšno negativno čustvo, takoj nato sledi misel...I got you (vzorec ali kaj drugega)...procesiranje

 

Vse to če imam fokus na off...če berem čisto lagano...Če me pa obtožuješ, da te energijsko napadam in ne vem kaj še vse, se pa fokusiram...takrat je pa vse zgoraj omenjeno plus še marsikaj drugega...Včasih samo pomislim, še vprašanja ne sestavim do konca že dobim odgovor...

 

Ko se spregovori tako direktno, se bolj jasno pokaže ta "blueprint" duše, vidi se prepletenost energij, ki sestavljajo tvoja telesa, ter kar je meni potem zanimivo, da se lepo vidi kateri princip vodi kateri del tebe..  Kar nastane potem kot preplenost vsega kar si, s čemer lahko potem delam direktno ali pa točkovno z posameznimi vidiki, če kdaj kateri od teh pride v ozpredje in si želi vso mojo pozornost zase..

 

Vse kar tukaj opisuješ poznam in počnem tudi sam..  Saj če tega nebi, potem se midva sploh ne bi pogovarjala sedaj.  

To kar si zaznaval med najino komunikacijo od mene in da so določene stvari čisto mimo, "ki sem ti jih povedal" je to dinamika, ki nastaja čez moj polje v delovanju, saj čez refleksijo nikdar ne dajem osebi nazaj več, ko mi ta sama ponuja..  In zato se odbija od mene enaka "zamaskirana realnost", kot mi jo ponuja oseba pred mano, saj delam le z tem kar je pred mano in ne z tem kar se skriva v ozadnju.  Imam sposobnosti iti not in pogledati vse kar želim, ampak je to nekaj kar mi je breme potem, ker če bi moral na ta način pridobiti informacijo, potem teh informacij oseba pred mano ne želi in bi ji ta informacija večinoma le škodila. 

Zato sem vedno popolno voden in oseba sama stopi do mene ravno toliko kot je treba in ve enaki meri ji ponudim še sam..   Kot najstnik sem se sicer igral in kar direkt premikal zavest ljudi od tu do tam in večinoma so ljudje bili vzhičeni..  ampak efekt je potem bil le to, da so se zasvojili z mano, kot edini, ki jih znam premakniti, sami se pa tega potem niso naučili.  Zato ne premikam več nič/nobenega in sodelujem in podpiram le to/tega ki se premika že sam..   Ti si zdaj recimo naredil en korak proti in s tem odprl možnost cele sfere izmenjav med nama, ki se posledično lahko zgodijo ali pa tudi ne, če se boš kmalu spet nazaj zablokiral..

 

Glej ta proces, ko vidiš/čutiš/zaznavaš z tako hitrostjo in intenzivnostjo, ko imaš hkrati ves čas odprto vedenje, da instantno veš kaj je povezano s čimerkoli, ko takoj okriješ vir, vzorce in lahko vse programe shekaš, tudi do te mere, ko vpogledaš tudi v polja ki so glede spremebe še xxx polja zate, to stanje je tudi zame kot običajno stanje..  Saj sem se v osnovi že s temi potenciali rodil, z nadaljnimi duhovnimi težnjami pa sem kasneje vse to še spotencilal do večkratne potence, kot je bilo to že v štartu. Kaj pa nisem sam, pa se je samo preko kundalini odprtja in še drugih procesov, v katere sem vsake toliko samodejno voden in tam se mi konstantno odpira naprej..  

 

Če to zgoraj kar si opisal imenujem "mehanizem".  Če ta ultra mehanizem znaš obvladati, ko ti je v njemu naravno in znosno, ko vsi ti procesi zaznav, prepoznav, dekodiranja in ponovnega sestavljanja, teče brezhibno in brez truda..  Takrat lahko počasi začneš tudi spuščati svoj nadzor nad tem procesom in bo ta proces tekel naprej sam, kot na avtopilotu, ti pa boš dobil možnost skočiti z zavestjo kamorkoli te bo zamikalo..   Lahko da kaj od tega delaš že sedaj, ampak vseeno govoriš JAZ delam to, JAZ obvladam ono, kar pomeni da dojemaš da je ta proces tvoj osebni dosežek in tako tudi ostajaš ves čaš del tega..  

Ko ta proces postane samodejn proces, lahko iz tega izstopiš in bo vse to funkcioniralo še naprej in bodo te zaznave ti na voljo enako kot sedaj, ampak imaš pa potem možnost početi še kaj druga, saj tvoja zavest ni več fiksno priklopljena na ta strojček/mehanizem.

Ker le malo ljjudi pride do tega ultra stanja tega mehanizma, se kasneje temu ki je prišel do tega mu to stanje slej ko prej postane domačno, naravno in udobno in kasneje se je tudi od tega težko ločiti in lahko postane ovira za naprej.  Tudi ne vem če boš kje v knjigah našel učenja o temu (ne vem, ker se sam ne učim iz knjig ampak direktno od drugod..). 

Težko je tudi vedeti če to odložiš, kam lahko potem prestopiš?  Ker izven tega ni nič..

Okej to le omenim, ker tukaj imaš potem odprto pot do Vira..  Ne samo da ga spoznaš, skozi ta vrata to postaneš in ko to Si, takrat (z)veš kar so kdaj samorealizirani mojstri oisovali in je kaj od tega še kje zapisano v kakih spisih..

 

 

Recimo

-koliko ima glas prav glede energijskega napada, da projeciram v njegovo polje...

-nič...priča gluposti...

-zakaj take izjave...whats the catch

-čuti to kar povzroča sevanje

-zakaj ima toliko popačene informacije...a so vzorci

-ja in ne

-koliko so vzorci in koliko je kaj drugega

-recimo 40% vzorci, flash- prijateljčki...lahko jih celo vidim al pa dobim flash kje jih imaš

 

In to brez čekiranja...kot stanje meditacije, ko odgovori kar padajo sa neba...tako da so mi prav smešne trditve, ko si trdil da te čekiram, da kršim svobodno volje, itd...Včasih je bilo prav scary, ker nisem navajen na take stvari...še vprašal nisem že so se odvijal filmčki...tako da sem rekel ej easy easy...skratka kot da bi se pojavljali diapozitivi, kaj je s čem povezan, zakaj taka in taka reakcija, kaj stoji v ozadju (vzorci ali kaj drugega)....in še marsikaj več...

 

Ko si v paraleni poziciji z enakimi potenciali, se mehanizmi ogledal spremneijo do te mere, da postanejo nerazpoznavni..  (enako kot preizkušnje, ki jih opisuješ, da so na vsaki stopnički težje, enako se spreminja vse ostalo).  Prej sem ti omenil, da feedback od mene, bo na drugi strani zaznavan, kot točno to kar mora biti za to osebo in je to samodejni proces, da oseba, ki stopa proti meni z glavo buta ob zidove v katere se je zaprla in nato lahko oseba sama te zidove ali odstrani ali pa se obrne vstran in odide nazaj v svoj poznani varni zapor..  Vsekakor ne odidem jaz, ker jaz nimam kam oditi, ker sem že prispel.   

In poljem ki za to skrbi, je popolni sistem prečiščevanja/soočanja/ozaveščanja, ki v bližino mene nato spusti le ljudi, ki so na to res pripravljeni..  Zato vse zaznave, ki si jih tako dobival o meni so zame večinoma brezpredmetne, saj ne moreš priti do informacij o meni, dokler do mene sploh še nisi prišel.  In to kar ti skače ven na tvojem ekranu, čutenja, misli, tudi vsa inastant vedenja, ki jih dobivaš, vse to je lahko moteno in upravljano z poljem, ki te pripravlja, da lahko stopiš bližje k meni.. Če se zavedaš da obstajajo xxx polja, potem lahko potegneš paralele še naprej in scenarij razširiš tudi na zaznave in tako dobiš celo paleto novih možnosti in scenarijev, ki se lahko dogajajo in motijo zaznave, kot bi sploh mislil, da je možno..  Ne govorim sedaj da je to moje delo, čeprav lahko na to vplivam, ampak mi to ni potrebno, se to itak dogaja samo in je to tvoj osebni proces soočanja in tudi kot priprava na nekaj kar je pred tabo..  

Še vedno se mi zdi, da boš ene dele prepoznal kot "aha saj on šteka", nato pa te bo zopet odbilo, "ma ta je neki bluzač" in med tem dvojim nihaš že od nekdaj. 

Najprej se je vseeno dobro zavedati da določene pozicije med nama (duša in en.sestava, žarki) bodo ves čas enake in to je večno trenje, privlak in odboj, ki je trajna postavitev, se pa da s tem sodelovati ,ko se dojame namen teh postavitev..  (če si se kdaj vprašal, zakaj si se sploh pojavil v obliki nešteto točk zavesti-bitij, lahko odkriješ tudi nemen določenih postavitev med dvema bitjema)

Ne vem koliko znaš iz svoje točke vstopati v ljudi in začutiti realnosti skozi drugo bitje, tu ne mislim skozi vsevedno stanje, ko pač misliš in veš kako to je.

Ali pa če ti nakažem:

Velikokrat govoriš o "sevanju".  In ker imaš sam večinoma izkušnjo sevanja na način, da opazuješ ljudi kaj se jim dogaja, ko so pod tvojim sevanjem.  Imaš izkušnjo le iz svoje perspektive, nimaš pa je iz njihove (čeprav misliš, da jo imaš).  In ko se neki osebi "to sevanje dogaja", prepoznava vzorce, energije in prepričanja, kot da prihajajo od osebe, ki seva nanjo. In šele če ta oseba zaupa, temu ki seva, lahko od njega sprejme znanje da soočanje, ki se mu dogaja ni povezano z njim ampak le z samim sabo, energija sevanja le pospeši ta proces, ki se mu zdaj dogaja.

In ker verjetno že dodobra poznaš naravo in mehanizme svojega sevanja, ne vem če lahko akoj prepoznaš sevanja v celoti, ko prihaja do tebe skozi oblike, ki so tebi še neznane..  

In če bi rad spoznal mojo naravo sevanja, ki hodi pred mano, probaj na novo pogledati celotne procese najinih izmenjav, čez ta pogled.  Saj moje polje (sevanje) povzroči, da se osebe preden pridejo do direktne izmenjave z mano prečistijo, se soočijo z vsem kar je potrebno in če nato še vseeno želijo iti naprej, pri de do tega.  Ker ko sem ti prej omenil, ko sem včasih premikal zavesti oseb in jih premaknil na poljubno raven, se je zgodilo enkrat tudi, ko je oseba začela kričati na ves glas.  In zato tega za tem nisem dovolil več in polje poskrbi, da do tega več ne prihaja..  Vseeno pa osebe že na poti skozi moje polje, pred stikom z mojo direkt energijo lahko doživijo toliko nekih doživetij, da jim je že to preveč..  in tako se kadarkoli obrnejo, če začutijo, da je to za njih preveč.

In osebe, ki vztrajajo in se fajtajo s svojimi zidovi v katere so se enkrat zaprle, za te potem vem, da bodo slej ko prej presegle lastne omejitve in bodo naredile korak naprej in so pripravljene na (bolj) direkten stik z mojo energijo (in zavestjo).  

 

 

In kaj je največja fora...ne vpliva dihanje na te stvari, ampak druge stvari vplivajo na dihanje...če se dihanje sploh kaj spremeni...in spremeni se samo ko pride kaj na površje al pa ko se kaj močnega sprocesira...Pa še to če upoštevamo, da človek ni predebel al pa nima kakšne bolezni povezane z dihanjem...

 

A ti resno misliš da zaradi tebe ne pišem več...kakšna iluzija...evo malo za razmislek...tongue.png

-zakaj bi sploh kaj pisal

-kaj če sem ratal bolj pameten...

-kaj če ni nobene pametne teme

-par aktivnih osebkov je zbrisal profil, nestalo...zaradi njih je bil forum nekako živ...imel nek svoj čar...

-v temah pri duhovnosti je bilo povedano, nakazano že preveč...več kot piše v knjigah...

-pisati nekaj in se potem prerekati z drugim ker imajo drugačen pogled ali ne razumejo...argumentirati, podati svoje stališče...pa ni važno ali je duhovnost, politika al pa babje čenče...a ni potem bolje sploh nič objaviti

-nekateri se pač nočejo izpostavljati ali pisati bolj osebih stvari (LNF dnevnik)

-itd...

 

Kakšen pristop imajo določena bitja...o njih veš toliko kot o pristopu modrecev, razsvetljenih, ipd...čisto malo se ti sanja...kar je mogoče par procentov...

Zakaj jih jaz hitro opazim, zaznam, če imam fokus...ker imam marsikaj razpucan glede tega...tongue.png

 

Govoriš o nekih kvalitetnih vibrah...v bistvu pa sevaš svetlobo 10 tisoč krat manj...daj prihrani mi te zgodbice...

 

Raje se vprašaj

-koliko vzorcev sprocesira (do konca) povprečen človek v enem tednu

-koliko vzorcev sprocesira (do konca) povprečen duhovnjak v enem tednu

-koliko vzorcev sprocesiraš (do konca) ti v enem tednu

 

Lahko ti dam namig...številke so manjše kot 10, pri tebi pa med 10-20...v povprečju jih ima obični osebek na površju 40, duhovnjak 80...naraste pa lahko vse do 700 ali več...ampak taki ponavadi resno zbolijo ali umirajo, ker tega ne prenesejo, ne znajo sprocesirat ali nič ne delajo na temu...med njimi je največ jasnovidcev, energijskih zdravilcev, ljudje ali meditanti ki se "nepravilno" igrajo z energijami, ipd...Če jih oseba zna procesirat, pozna cake jih ima lahko tudi 200-300 vzorcev pa bo prišel skozi brez poosledic...ostali pa jbg...In ravno določene tehnike dihanja kamor se lahko šteje tudi proces prisotnosti znajo pri nekaterih spraviti na površje več vzorcev kot jih prenesejo. Zlasti če jih imajo že veliko na površini. In v takih primerih je treba ubrati čisto drugačne pristope...

 

Poudarek je vzorci na površju...če oseba ozavesti kakšen globinski vzorec, ki ga trenutno ni na površju, lahko tisti na površini ostanejo, pride pa še dodatna runda na površje...potem mora pa malo hendlat med enimi in drugimi...al pa dokončat najprej ene in potem druge...

 

Bolj ko oseba duhovno napreduje bolj "jebeni" vzorci prihajajo na površino...skratka bolj ko se gre v globino bolj se poveča vse- tako intenziteta kot čas procesiranja...in takrat lahko rabi povprečni duhovnjak tudi en teden samo za procesiranje 1-2 vzorcev...Če pa se vzorec prepleta z xxx in prijajteljčki, kar je najlepša kombinacija, ker se mora izravnati čisto vsaka stvar, potem je pa povprečni duhovnjak dober za kar nekaj dni, tednov ali mesecev...odvisno kako intenzivno dela na temu...

 

Prijateljčki so pa čisto druga kategorija za procesirat...veljajo čisto druga pravila kot za vzorce...procesiranje vzorcev na njih nima efekta...tudi dihanje in ozaveščanje nima skoraj nobenega efekta...zato sem pa že ne vem kolikokrat rekel, ni vse v vzorcih...

 

Glej obstajata dva tipa ljudi, eden hodi od zgoraj navzdol, drugi pa od spodaj navzgor.  Ker sem sam od nekdaj hodil od zgoraj navzdol (kot tudi ti), so nam seveda smešni določeni pristopi ljudi (spodaj navzgor), saj kot praviš je to kot da si sam orel, ki sedi na vrhu drevesa in opazuje polža, ki pleza po deblu navzgor..  Ampak če želiš kot zemeljsko bitje združiti vse kar sam si, se je dobro naučiti tudi poti od spodaj navzgor (in obratno).  Če to narediš lahko pomagaš ljudem, ki tako zelo počasi hodijo od spodaj navzgor, da te korake počnejo hitreje in bolj učinkovto ali pa jih kar naučiš poleteti in pristati.

Dihanje ki sem ga priporočal, lahko pomaga pri hitrejši zaznavi en.sprememb v telesu.

Seveda če te zaznave že imaš in če čutiš iz podobne pozicije, kot si jo sam prej opisal itak najprej zaznaš energijo pull-push, preden ta sploh pride do telesa, da mu lahko spremeni utrip/dih ipd..   Vseeno pa je v kakih kaotičnih situacijah, najlažje opaziti najprej dih, ker je prevelik kakos vsega v prostoru in vseeno koristi pozornost tudi na temu.

Če ti le meriš hitrost informacij pri osebi in preko tega ocenjuješ druge, s tem lahko oceniš je par procentov celote..  Recimo meni teče ta proces že samodejno in če se boš ukvarjal z mano na ta način, boš zaznal le to, kar imam v ozpredju. To kar teče v ozadju pa ti bo ostalo skrito, saj si navajen iz svoje pozicije, da te to ves čas celega absorbira in je to cener  tvojega zaznavanja.   Ni nujno da je pri drugih tako..   

Je kar umetnost svoje zemljske dele sebe naučiti delovati dovolj počasi in potrpežljivo, da je potem tvoje delovanje dojemljivo za povprečnega mimoidočega.  Če se ne bi trudil v tej smeri, potem ne vem zakaj bi bil še tukaj ali zakaj bi potem sploh prišel na zemljo, če ne tudi zaradi tega?

In ko to postajaš, ne rabiš izgubiti ničesar "kar si" kadarkoli bil (saj si to ves čas in hkrati - in se to še vedno odvija, tudi ko deluješ na drugih ravneh).  

 

Da so vzorci vedno težji ko se dviguješ po poti, se strinjam, ampak ker si vedno bolj razvit, so iz druge univerzalne perspektive izzivi vbistvu vedno enaki.  To je tisto kar sem ti že omenjal, ko lahko iz te pozicije izstopiš vidiš, da izziv je vedno le en, a zrcali se skozi neskončne oblike in izziv je vedno tak, kot ga lahko preneš.  Zato lahko to vedenje uporabljaš, tudi če kaj procesiraš in se ti le zdi da je "jebeno" in se ti zdi kot da ne boš prenesel..

 

Ampak ker se sam ne nahajam le v teh tipih procesov..  Ti lahko povem, da v možganih obstaja en "gumb" ki je odskočna točka, da lahko izkusiš "vse kar je" in kar je kdorkoli že kdaj izkusil, tudi se lahko razsvetliš in razblineš, greš izven kakršnih koli oblik, lahko se tudi izničiš v Nič in izkusiš od kje je vse skupaj nastalo, lahko postaneš vsa bitja ki so in to izkusiš kot ena in edina zavest, ki Si in tudi vse interakcije med samim sabo.  Lahko greš v polja svete geometrije, ki je kot predplast vse kreacije..  Tako da direkten stik z mojimi pravimi potenciali je šele v teh poljih..  Če bom s tabo kdaj komuniciral tudi skozi njih, super.  Zaenkrat sem spoznal le eno osebo, ki dovolj blizu tega, da zmore biti direktni pretok tudi v teh poljih..

Mi je pa vseeno zelo zanimiv pogovor tudi na ravni energetskih zaznav na ravni energij telesa, uma, duše, en.bitij..

Ampak ko prestopaš še naprej od tega, to ni več edino možno polje, kjer se ti dogajanja realnost.  


"če te nekaj sili leteti, se nikdar ne boš plazil.."


#450 Brezo

Brezo
  • Lunatik
  • Št. objav: 8 159

Objavljeno: 3. februar 2018, 10:34

Haha Brezo svaka čast   icon1_thumbup.gif

 

No evo, si pa le odprl "zadevo", tukaj se debata med nama (ali nasploh) komaj lahko začne..   Kar sem ti mesece in mesece govoril, da mi je dolgčas se stabo ukvarjati, ko se mi pojaviš na sceni, da me tisto neko tačkanje, ki ga ponujaš, me niti malo ne zanima..  Ker sem vedel da znaš bolj direkto spregovoriti in pokazati/izraziti kot točno kar in kdo si.  Kar pomeni da vseeno nisem zabil vsega tistega časa, ko izmenjave med nama sploh ni bilo..  Ker jaz se skozi 100 zidov vmes res ne želim pogovarjati..  Ker to je čisti dolgčas kot da bi sedel na kakem uradu pred lutko sistema.   In ne vem zakaj bi se šel to z ljudmi, za katere vem da zmorejo več..

 

Vbistvu na to zgoraj pa sedaj lahko kaj odgovorim ja.

Me pa nekaj zanima najprej.  A si ti želiš sploh odgovore prejet "od zunaj" glede lastnih vsebin ali ti je to neprijetno?  Si odprt za informacijo od druge osebe o nečem kar sam iščeš ali želiš sam do vsega priti in vse sam najti raje?

 

Jaz sem odprt za informacije...tudi do tega kar vem ali sem ozavestil, nisem prišel sam...bolj pomembno je "razlikovanje" med informacijami- ali so pod vplivom slepil ali ne, oziroma koliko...


Life is like a game...play it...

myst1c.gif





Uporabniki, ki si ogledujejo to temo (1)

Člani: 0 - Gosti: 1 - Skriti člani: 0