Za nemoteno delovanje te spletne strani uporabljamo piškotke. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z našo politiko piškotkov. Nadaljuj
Lunin net

Hitri skok na vsebino


Fotka

Nova Doba


  • Prijavi se, če želiš komentirati
- - - - -
652 komentarjev na to temo

#601 *glas*

*glas*
  • Lunin Odvisnik
  • Št. objav: 2 005

Objavljeno: 14. junij 2020, 22:33

Kaj je Merkaba? (piše: Lu Ka)

Merkaba je naše svetlobno telo, ki omogoča prehod iz ene v drugo dimenzijo. Naravna Merkaba, ustvarjena iz Svetega prostora našega Srca bo ostala z nami za vedno in je ni potrebno več ponovno ustvarjati.

Merkaba (včasih zapisano tudi kot merkavah ali merkabah) je svetlobno telo in vozilo za Vnebovzetje.

Znanje o Mer-Ka-Bi se je ustno in celo pisno prenašalo skozi zgodovino. V hebrejskih pisnih izročilih je zapisano, da je možno “merkavo” vklopiti preko določenih postopkov v meditaciji. To vključuje spremembo dihanja, uma, Srca in telesa in kako oseba sprejema realnost. Popolno aktivirana Mer-Ka-Ba omogoča potovanje iz ene v drugo Dimenzijo.

 

 

 

DRUMTIDAM_Merkaba-1.png

 

 

Ključ do razumevanja Merkabe je osnovno razumevanje Svete Geometrije. To razumevanje vam bo omogočilo locirati elektromagnetno polje v obliki zvezdastega tetraedra okoli vašega telesa.

Zvezdasti tetraeder je sestavljen iz dveh nasprotno postavljenih tetraedrov (piramid s tremi vogali). Je v bistvu 3-dimenzionalna oblika Davidove zvezde.

 

 

cc07793e-5d49-4406-b3ce-8bbfba385128.jpg

 

 

Po starem sistemu učenja Merkabe iz razuma je en tetraeder predstavljal moški del, drugi pa ženski del. A že od nekdaj so bili v naši Merkabi trije kompleti zvezdastega tetraedra.

En komplet je moški in se vrti v levo, drugi je ženski in se vrti v desno, tretji komplet je nevtralen in stoji na mestu.

Po sredini Merkabe in po našem telesu je tudi pranična cev za dihanje. Ko dihate skozi to cev v kombinaciji z vrtečimi se polji, aktivirate Merkabo.

Beseda “Mer” predstavlja nasproti vrteča se polja svetlobe, “Ka” je duša in “Ba” je telo ali resničnost. Vendar je Merkaba veliko več kot le svetlobno telo namenjeno vnebovzetju.

Merkaba je živa in je del vas. S ponovnim aktiviranjem Merkabe lahko začnete razvijati svoj intimen odnos z njo. Merkaba je podoba, skozi katero so vse stvari v vesolju ustvarjene in skozi katero dojemate realnost. Merkaba je okoli vašega telesa v obliki Svetih Geometrijskih vzorcev.

 

egypt_merkaba.gif

 

A celotno polje aktivirane Merkabe ni le zvezdasti tetraeder, ampak se celotno polje razteza od 15 do 18 m v premeru okoli vas, odvisno od vaše višine.

Dejansko izgleda kot leteči krožnik in vsebuje veliko teles Svete Geometrije, vesoljskih zametkov kreacije. Vsebuje tudi neomejeno znanje in med ljudstvi vesolja je to polje, ki se ga najbolj raziskuje. Kako dobro določena rasa razume Merkabo je ponavadi v direktni povezavi z njeno stopnjo zavedanja.

Merkabo aktiviramo iz Srca, preko tantre med Srcem in možgani.

Spoznali boste, če še niste, da je vse kar obstaja le ena Zavest, ena duša in da smo vsi del te Enosti. Nato bomo pravilno dihali skozi pranično cev in z skupnim dihom izkusili Enost z vsem Stvarstvom.

Ko boste bolj navajeni vstopati v Sveti prostor Srca, se vam bo življenje zelo spremenilo, saj se vam bo odprlo notranje oko in s tem neomejeni potenciali, ki jih imamo v človeškem telesu.

Vnebovzetje je pravzaprav prestop zavedanja iz možganov v Srce. Je pa tudi postopek aktiviranja vaše Merkabe, ki je izjemno močno kristalno polje okoli vas, tako močno, da se ga zazna na radarju in elektromagnetnih napravah.

 

1a36ab_7fb6e4c2c6e370ad5dc6d5dbdae3148a_

 

https://visja-vibrac...fhYBkhT9gUCLQ_A


"če te nekaj sili leteti, se nikdar ne boš plazil.."


#602 *glas*

*glas*
  • Lunin Odvisnik
  • Št. objav: 2 005

Objavljeno: 18. junij 2020, 00:09

Drunvalo po dooolgem času spet v intervjuju poda svoje videnje glede dobe v kateri smo, glede tega kar se dogaja trenutno in glede tega kar še prihaja:

 

 

Drunvalo Melchizedek on "The Bridge" Special with The School of The Heart Guests - Co-Hosts Kumara & Michael

 

 

https://www.facebook...TEwMzIwMTc4MzA/


"če te nekaj sili leteti, se nikdar ne boš plazil.."


#603 *glas*

*glas*
  • Lunin Odvisnik
  • Št. objav: 2 005

Objavljeno: 20. junij 2020, 23:03

Tukaj v temu videu je predstavljena "nova vizijia", ki je dokaj dober prikaz realnosti, ki jo nekateri živimo, zelo podobno tudi jaz doživljam/vidim svet..

 

 

https://www.youtube....UvHunyWsGuKX-14


"če te nekaj sili leteti, se nikdar ne boš plazil.."


#604 *glas*

*glas*
  • Lunin Odvisnik
  • Št. objav: 2 005

Objavljeno: 29. julij 2020, 11:18

Esenca Življenja nima ne začetka in ne konca.. In narava je le poskus kopiranja te Esenca, ki je izza-znotraj-okrog vsega pojavnega.. To Esenco posnema vsa narava, vso Vesolje in vsa Kreacija.. In ideja da je Vesolje kreiral "veliki pok", je sicer lepa dogma/pravljica, ki jo širijo vse omejene religije..
In ja, tudi nekaj v tebi se ni nikdar začelo in se ne bo nikdar končalo.. kaj to je, lahko najdeš v samemu sebi, že sedaj..

"če te nekaj sili leteti, se nikdar ne boš plazil.."


#605 *glas*

*glas*
  • Lunin Odvisnik
  • Št. objav: 2 005

Objavljeno: 1. avgust 2020, 21:31

Če si ti vseprisoten ali neskončen, kje je pol še prostor za "nakatere druge"? 

 

A je število 200 dalje od neskončnosti kot število 2000?


"če te nekaj sili leteti, se nikdar ne boš plazil.."


#606 *glas*

*glas*
  • Lunin Odvisnik
  • Št. objav: 2 005

Objavljeno: 4. avgust 2020, 16:26

Če kdo uporablja števila in matematiko za razbijanje iluzij materije in trenutne realnosti, je tale to zelo dobro razložil..  Video je zelo natrpan..

 

Akos Mondovici - The Theory of Everything and Creation

https://d.tube/?fbcl...jihCUfgcL4hNf7c

 

 

For 2000 years mankind has contemplated on it's source-code with no prevail. The problem, from my point of view is our medium or surroundings. We live in a space, where we can only perceive reality from our surroundings point of view. Man has never been able to think past, what he observes. We can state, that the words and ideas we are playing with are a product of observation, just like we are playing with LEGO pieces, yet we never think past those individual components, that make up our current EARTH-bound reality.
The question is:
Is it possible for the human brain to come up with something, that can explain everything and understand every force, reality, matter, dreams, illusions, magic, masonic wisdom, occult wisdom and every possible outcome, that can ever exist?

The answer is yes! In order to reach full explanation of everything, man must take some starting points in consideration:
- the theory must be understood by all beings, not just on Earth, but also from other star-systems and realities, even formless-matter-less lives, just like God or the Devil;
- the theory must have some information, that everyone can relate to, from the highest PHD intelligence to the lowest and stupidest beings;
- the theory must not be forced upon anyone, meaning that it must leave free will alone, so that the being can apply it in his or her reality, without limiting it's perception (not forcing it like: "this is the way it is, and you must accept it")
- the theory must include and solve everything from all mathematical problems (like the Riemann Hypothesis) to every branch of science and it MUST even present the means to cure every disease, neutralize radiation and it must fix any problem invented and not understood by man.
- the theory should accomplish man's every desire and it must make it reality, by letting man have the means to build or accomplish anything he or she may want.
- the theory must answer every question asked by a being, even what happens after death and explain how ascension is possible (the rainbow body).
- and finally, the theory must exist and not in the same time, just as it was told in all stories and riddles invented by everyone so far in our collective recorded story (not his-story, but our collective story)

From my 3 points of view what all people on this Earth neglected is LOVE! Man has came up with simplistic forms of representation like Pythagoras an Fibonacci, after which he reasoned, that he can't crack the code like that so man ventured in complicated explanations, in the same time losing itself in the division (cube reality view) process of though. So we have built particle accelerators to observe the small, finally reaching a limit, that we called the plank. Understanding we can never go beyond the singularity we ventured in the macro, by building telescopes and started to discover huge planets, spaces, stars, black holes and galaxies, observing, that all is connected like a web. Never being able to decode the micro and macro, we have lost ourselves between the two limit-boundaries, that we called plank & infinity (2.8).

Einstein division process of self as follows at the quantum level:
5/2=2.5/2=2.5/2=2.5/2=2.5/2=2.5/2=....... to infinity, until we reach the big RIP of self and so the Universe. Since we have forced our minds to view everything as energy, we have built the LHC (huge power to access small understanding) and we even attributed the name "Dark expansion Force" to the observation of the acceleration of the Universe.
(0) = (0|0) = (6/9) = (4\5) |4(4)1| |18)| |1(7)1| [(7)/2] = }(3).[5]{ (dArk) 8 [mAn]
| superposition
\ tic
/ toc
. dimension pass
1 THE ONE
}0{ Torus TH
Heart e]t}H{r[a
light & GOD 0 GOD & light 69

The Absolute = 0 = K =

Polarity blueprint secret in the visible spectrum of light:
Analog - circles (69) - O.0 V+V=W O|O = 0|0 tic-\|/-toc 0/0=Unde[Fi]ne7 (Prime Creator)
Digital - squares [45] + + 6 1 9 (1=6) 6 6 6 - AWA (AdAm - EvE) [2727 - 555] (18 - 16) ( 9- 7)

69 - Yin Yang rotation polarity shift Creation engine as t1c-t0c
SQUARE = 4Qu245 = 2+2+2+2 = A2A2A2A = 8 = INFINITY trap perception

 

Nikola Tesla:
"If you only knew the magnificence of the 3 6 and 9, you would have the key to the Universe"
Red-Orange-Yellow ]Gr7en[ Blue-Purple-Pink

0) 1 ]2 3 {4 | 5} 6 7[ 8 (9
Add them up as palindrome an all will result 9
0+9=9; 1+8=9; 2+7=9; 3+6=9; 4+5=9; (this and colors are the only recursive information as the torus field has no end and beginning only two dark spots as emergence points to make some sense of the Universe and every force within it [ETHER modality]).

The laws of nature change with the common belief system.
UNLEASH THE FURRY OF THE PRIME CREATOR (0|0)


"če te nekaj sili leteti, se nikdar ne boš plazil.."


#607 *glas*

*glas*
  • Lunin Odvisnik
  • Št. objav: 2 005

Objavljeno: 4. avgust 2020, 19:11

Zanimiv intervju z njim:

 

"The Master Key To The Mystery Of The Universe & Occultism" ~ AKOS MONDOVICI [Age Of Truth TV]

https://www.youtube....DE9WxJVT0Q5X27A

 

Akos Mondovici studied automatics and mathematics and graduated from the UNIVERSITY OF POLITEHNICA from Timisoara, Romania. Mathematical modeling of a system and automation. A sharp mathematical mind, who went down discovery lane, studying Kabbalism, Science, Quantum Physics, M-theory, Psychology, Numerology, Symbolism, Masonry, Crystals and nature bio-communication and luminescence (colors), Religions as theology and mathematics and modeling.

SELECTED TOPICS DISCUSSED:
- THE CODE TO THE UNIVERSE, Numbers, Colors, Signs, Symbols.
- Numerology & Science connected.
- Quantum Physics, Mathematics in the Matrix.
- Evolution Theory and Global Deception.
- Collective Mass Mind Control.
- Expanding Consciousness
- The Great Awakening. TRUTH FREQUENCY.
- Freemasonry & The Use Of Energy.
- Kabbalism, Occultism, Religions.
- The Illuminati & The New World Order.
- SATURN & SATANISM.
- The Spirit World and E.T. Existence (Archons, Demons, Reptilians)
- The Global Lockdown due to C-V.
- The Ruling Elitist.
- The Power Of Love and Manifestation.


"če te nekaj sili leteti, se nikdar ne boš plazil.."


#608 *glas*

*glas*
  • Lunin Odvisnik
  • Št. objav: 2 005

Objavljeno: 17. avgust 2020, 09:00

//Zavedam se "da sem", toraj "sem"//
Dejanje zavedanja "da si", povzroča iluzijo, da "si".
Medtem ko misliš (in se hkrati zavedaš da misliš), pravtako ko premikaš roko (in se zavedaš, da jo premikaš), medtem ko slišiš (in se zavedaš slišanega), se zaradi identifikacij z enimi vsebinami "kaj ti si" in drugimi "kaj ti nisi" ustvarjaš iluzijo, da nekaj "si" nekaj, nekaj druga pa "nisi" (osebnost-ego).
In tako si ustvarjaš še eno najbolj kompleksnih iluzij "da si" ti ti. A do izkušnje, da si del vsega in vsakoga, ter da si tudi del Celote/Univerzalnega prideš šele, ko "ti" (vsaj za trenutek) izgineš..
 

"če te nekaj sili leteti, se nikdar ne boš plazil.."


#609 mgd

mgd
  • Lunatik
  • Št. objav: 4 667

Objavljeno: 17. avgust 2020, 13:52

//Zavedam se "da sem", toraj "sem"//
Dejanje zavedanja "da si", povzroča iluzijo, da "si".
Medtem ko misliš (in se hkrati zavedaš da misliš), pravtako ko premikaš roko (in se zavedaš, da jo premikaš), medtem ko slišiš (in se zavedaš slišanega), se zaradi identifikacij z enimi vsebinami "kaj ti si" in drugimi "kaj ti nisi" ustvarjaš iluzijo, da nekaj "si" nekaj, nekaj druga pa "nisi" (osebnost-ego).
In tako si ustvarjaš še eno najbolj kompleksnih iluzij "da si" ti ti. A do izkušnje, da si del vsega in vsakoga, ter da si tudi del Celote/Univerzalnega prideš šele, ko "ti" (vsaj za trenutek) izgineš..
 

 

Če si del vsega in vsakoga (množina) ter si tudi del celote/univerzalnega, kdo si pol ta ti, ki si le del (ne celota) in kdo/kaj je potem drugi del (ali deli) vsega, vsakoga, celote, univerzalnega? Kdo je ta ti, ki si imel to izkušnjo, da si del celote (za razliko od drugih delov) in ki nisi (ker je to iluzija) ti ti?  



#610 *glas*

*glas*
  • Lunin Odvisnik
  • Št. objav: 2 005

Objavljeno: 19. avgust 2020, 08:30

Če si del vsega in vsakoga (množina) ter si tudi del celote/univerzalnega, kdo si pol ta ti, ki si le del (ne celota) in kdo/kaj je potem drugi del (ali deli) vsega, vsakoga, celote, univerzalnega? Kdo je ta ti, ki si imel to izkušnjo, da si del celote (za razliko od drugih delov) in ki nisi (ker je to iluzija) ti ti?  

 

Se pogovarjata roka in noga, nato pa ju "ogovori" um in ju premakne..  


"če te nekaj sili leteti, se nikdar ne boš plazil.."


#611 mgd

mgd
  • Lunatik
  • Št. objav: 4 667

Objavljeno: 19. avgust 2020, 18:56

Se pogovarjata roka in noga, nato pa ju "ogovori" um in ju premakne..  

 

Moje vprašanje je bilo kdo si kot del vsakoga in celote (ko ti vsaj za trenutek izgineš) in kdo so drugi deli celote?



#612 *glas*

*glas*
  • Lunin Odvisnik
  • Št. objav: 2 005

Objavljeno: 21. avgust 2020, 23:23

fractal_scarp.jpg

 

 

   Na tapiseriji svete geometrije, ki je za večino žal še nevidna, je bil enkrat dodeljen majhen prostorček/balonček, v katerem je lahko nastala realnost, ki jo izkušajo tudi 3D bitja na Zemlji. Ta realnost se lahko živi/vzdržuje le znotraj tega zelo majhnega kozmičnega balončka, ki ne spušča noter ničesar, "od zunaj", in to je edini način da zmore ta realnost sploh obstajati v tej obliki. Govorim o realnosti kot je bila izkušana zemljanom vsaj zadnjih 12000let.. Ampak ker ne obstaja več namen, da bi ta balonček obstajal še naprej (vsak milni blonček ima namreč svoj rok trajnja, nato pa poči), se že sedaj dogaja proces, ko v notranji prostor tega balončka pritekajo kvalitete iz "okolice".. In tudi v ta zamejeni balonček sedaj vstopajo nazaj vse "pozabljene" naravne zakonitosti celotne kozmične podlage.. Energije, vibracije, znanja, vedenje "celotne tapiserija", ki je podlaga našemu kozmosu, ki se je znotraj tega balončka morda še ne zavedamo v celoti, čeprav je ona podlaga našemu in neštetim drugim vesoljem, ki si jih zaenkrat ne moremo niti še predstavljati.. To zavedenje in zaznavanje božanska matrika, ki je bilo odstranjeno (iz našega balončka), sicer z namenom, saj se je edino tako lahko doživelo to skrajno nenavadno eksperimentalno realnost. Tako so se znotraj tega balončka, v odsotnosti zaznavanja božanske matrike, lahko pojavili tudi izumi, ki so kot nadomestki zapolnili ta enormen manjko teh kvalitet, ki jih nosi ta vseprežemajoča matrika. Kaj točno so elementi te nadomestne/umetne realnosti, ki so nato nastali znotraj tega majhnega balončka? Nastal je čas; nastal je občutek, da si lahko ločen/a od nekoga/nečesa; občutek da imaš mejo ali rob; nastal je občutek, da se lahko umakneš/izstopiš, če ti kaj ni všeč; nastal je občutek, da si lahko izbereš katerokoli izbiro, ki ti pade na pamet; nastal je občutek, da lahko upravljaš z materijo, z ljudmi in okolico na način, da bi služili le tebi - brez upoštevanja če je to dobro tudi za celoto; nastal je občutek da bivaš le v telesu, ki ima svojo mejo, ne pa tudi (in hkrati) izven njega; nastal je občutek, da so stvari minljive, da ima vse svoj začetek/konec..

   Ta balonček se počasi in vstrajno razblinja in bodo kmalu tudi v naše osončje vstopile nazaj kvalitete "božanske podlage/tapiserije" iz katere rastejo in vznikajo vsa vesolja (tudi naše) in v ponovni prisotnosti in zavestnem zaznavanju teh kozmičnih principov, se bodo razblinile določene omejene predstave, ki so lahko nastale in nato obstajale le znotraj tega balončka. Ta "nova prisotnost", ti bo razodela, da si ves čas voden/a, voden/a po lastni poti iz katere ne moreš nikdar zaiti in se na noben način ne moreš izgubiti, ne moreš izstopiti, ne moreš je ustaviti ali recimo doseči da ne obstaja, ne moreš je niti uničiti.. V zavedanju Sebe na tej poti spoznaš, da ne moreš in niti ne želiš izbrati ničesar druga, razen le te svoje popolne Poti, na kateri si.. Ko bo kmalu nastala realnost, v kateri boš dihal/a in živel/a vso svojo okolico, kot plasti svojega lastnega telesa, boš zelo težko še dojemal/a, da obstaja obstoj izven Sebe.. vsi tvoji občutki, čustva in koncepti, ki si jih do sedaj gojil/a izključno le do drugih ljudi in "do okolice", se ti bodo nato ponotranjili in bodo ta čustva le tvoja in zate, tako ne bo obstajal več izgovor, da jih lahko gojiš zaradi kogarkoli drugega, ter ne bo obstajala več možnost, da jih lahko usmerjaš v druge ljudi, saj se boš čutil/a vsepovsod in vsak tak tvoj občutek bo postal nova barva/vibracija, ki bo le prevzela tvojo vseobsegajočo realnost in jo popolnoma napolnila, če ga boš skreiral/a.. Vsako tvoje čustvo, misel, ideja, koncept, ki se ti bo pojavila, se bo le raztegnila v širino tvoje lastne tapiserije realnosti in tam obstala hkrati z vsem ostalim kar že je.. vse bo instantno manifestirano in integrirano v tvoje osebno okolje in edino to boš živel/a.. Potrebe po nadzoru čustev, misli in ostalih vsebin več ne bo.. saj bo edini namen, da vse kar je možno, le izraziš, sočasno tudi izkušaš in ne boš zmogel/la več ločevati in izbirati med dobrim in slabim, ker boš le kreiral/a in izkušal/a vsako idejo, ki se bo samodejno pojavila v tvojem oknu zavesti, kjer se bo popolnoma razbohotila, ter nato tudi sama odšla, brez da bi jo lahko nato še umetno zadržal/a (z oklepanje ali navezanostjo). In nato bo spet prišla naslednja misel, čustvo, koncept, ali karkoli se bo samodejno želelo pojaviti, izraziti, izkusiti, samospoznati.. Zatorej tudi ne boš zmogel/a več delati napak ali zaiti v stranpoti, saj teh več ne bo, saj bo le ideja/izkušnja ali akcija/reakcija, ki bosta sočasni, toraj brez časovnega zamika, ker iluzije časa, več ne bo..

   Mogoče bo najtežje za nekoga ravno prestop, ko bo prisotnost tapiserije prinesla nazaj tvojo vseprisotnost ali neskončnost.. težko pa zato, ker so omejitve, ki so bile tukaj tako dolgo, postale tako domače, da se nam koncepti neskončnosti lahko sedaj zdijo kot grozni in nato se pojavi lažni občutek, da tega ne bomo zmogli.. in tudi vse grozote, ki so možne, se bodo le zgodile same od sebe, z namenom, da se le izkusi in razbline iluzija, da groza vbistvu ni sploh grozna.. predvsem pa zaradi izkušnje, saj tudi ideja grozote se mora le izkusiti, saj nič ne bo obstajalo "izven" in potem tudi grozno lahko obstaja le znotraj samega sebe.. To je (bo) zanimiva pot in tudi ena in edina, ki je (bo) možna, saj edino ta pot, ki vodi do Vsega, je pot, ki se ji ne da izogniti in je Pot/Cilj, ki čaka vsakega.. Ampak ker nekaterim še vedno vlada nadomestna/iluzorna svobodna volja izbire, ki jim omogoča, da sprejemajo "svobodne" odločitve, ki preprečujejo izkušanje celotnega Sebe in ker so v balonček naše omejene realnosti vstopili šele prvi obrisi ali prvi žarki celotne tapiserije, bo vsakdo, ki se upira lastni preobrazbi in ki bo vlagal veliko truda, lahko še vedno pobegnil pred samim sabo in se začasno izognil temu popolnemu zlitju z Celoto in z samim Sabo. Še naprej si bo lahko izbral realnost omejenosti, časa, trdne fiksne omejene materije in tudi smrt.. Bo pa v tem našega delu vesolja to izbiro omejenega stanja bivanja, vedno težje izbirati/vzdževati/izkušati, saj se dotok kvalitet "tapiserije" povečuje iz dneva v dan in te omejene izkušnje bivanja/obstoja, kmalu ne bodo več možne. Obstaja pa mnogo predelov vesolja, kjer bodo te realnosti bivanja še možne in vsakdo, ki to še hoče, se lahko gre to omejeno realnost bivanja še naprej in bo tudi pospremljen do tja, če si bo to pač izbral zase.. Je pa potrebno to izbrati preden te vibracije iz tapiserije vstopijo vate, saj potem povratka v omejenost ni več.. ko le enkrat presežeš te meje/omejitve, potem ne moreš živeti več omejeno ali slepo, saj potem to vidiš/čutiš trajno in to tudi postaneš..

 

10620201_10205177743738495_3337660621709


"če te nekaj sili leteti, se nikdar ne boš plazil.."


#613 *glas*

*glas*
  • Lunin Odvisnik
  • Št. objav: 2 005

Objavljeno: 21. avgust 2020, 23:51

Moje vprašanje je bilo kdo si kot del vsakoga in celote (ko ti vsaj za trenutek izgineš) in kdo so drugi deli celote?

 

Preberi še enkrat to mojo zadnjo daljšo objavo, mogoče jo tokrat vidiš še v drugačni luči, pa mogoče ti pomaga, da najdeš odgovor na vprašanje, ki mi ga postavljaš že nekaj let znova in znova in znova  ylflower.gif   :


"če te nekaj sili leteti, se nikdar ne boš plazil.."


#614 *glas*

*glas*
  • Lunin Odvisnik
  • Št. objav: 2 005

Objavljeno: 22. avgust 2020, 21:21

Saying YES! to your Weirdness | JP Sears | TEDx

 

ylflower.gif

 

 

https://d.tube/#!/v/...ani/dpf4909c8hm


"če te nekaj sili leteti, se nikdar ne boš plazil.."


#615 mgd

mgd
  • Lunatik
  • Št. objav: 4 667

Objavljeno: 23. avgust 2020, 09:25

Preberi še enkrat to mojo zadnjo daljšo objavo, mogoče jo tokrat vidiš še v drugačni luči, pa mogoče ti pomaga, da najdeš odgovor na vprašanje, ki mi ga postavljaš že nekaj let znova in znova in znova  ylflower.gif   :

 

V tem tekstu ni odgovora na vprašanje kdo si kot del Celote ko ti vsaj za trenutek izgineš (kot si pisal v postu #609), ker tuki pišeš da si Celota, ne del Celote. Glej z rdečo spodaj...

 

 

fractal_scarp.jpg

 

 

   Na tapiseriji svete geometrije, ki je za večino žal še nevidna, je bil enkrat dodeljen majhen prostorček/balonček, v katerem je lahko nastala realnost, ki jo izkušajo tudi 3D bitja na Zemlji. Ta realnost se lahko živi/vzdržuje le znotraj tega zelo majhnega kozmičnega balončka, ki ne spušča noter ničesar, "od zunaj", in to je edini način da zmore ta realnost sploh obstajati v tej obliki. Govorim o realnosti kot je bila izkušana zemljanom vsaj zadnjih 12000let.. Ampak ker ne obstaja več namen, da bi ta balonček obstajal še naprej (vsak milni blonček ima namreč svoj rok trajnja, nato pa poči), se že sedaj dogaja proces, ko v notranji prostor tega balončka pritekajo kvalitete iz "okolice".. In tudi v ta zamejeni balonček sedaj vstopajo nazaj vse "pozabljene" naravne zakonitosti celotne kozmične podlage.. Energije, vibracije, znanja, vedenje "celotne tapiserija", ki je podlaga našemu kozmosu, ki se je znotraj tega balončka morda še ne zavedamo v celoti, čeprav je ona podlaga našemu in neštetim drugim vesoljem, ki si jih zaenkrat ne moremo niti še predstavljati.. To zavedenje in zaznavanje božanska matrika, ki je bilo odstranjeno (iz našega balončka), sicer z namenom, saj se je edino tako lahko doživelo to skrajno nenavadno eksperimentalno realnost. Tako so se znotraj tega balončka, v odsotnosti zaznavanja božanske matrike, lahko pojavili tudi izumi, ki so kot nadomestki zapolnili ta enormen manjko teh kvalitet, ki jih nosi ta vseprežemajoča matrika. Kaj točno so elementi te nadomestne/umetne realnosti, ki so nato nastali znotraj tega majhnega balončka? Nastal je čas; nastal je občutek, da si lahko ločen/a od nekoga/nečesa; občutek da imaš mejo ali rob; nastal je občutek, da se lahko umakneš/izstopiš, če ti kaj ni všeč; nastal je občutek, da si lahko izbereš katerokoli izbiro, ki ti pade na pamet; nastal je občutek, da lahko upravljaš z materijo, z ljudmi in okolico na način, da bi služili le tebi - brez upoštevanja če je to dobro tudi za celoto; nastal je občutek da bivaš le v telesu, ki ima svojo mejo, ne pa tudi (in hkrati) izven njega; nastal je občutek, da so stvari minljive, da ima vse svoj začetek/konec..

   Ta balonček se počasi in vstrajno razblinja in bodo kmalu tudi v naše osončje vstopile nazaj kvalitete "božanske podlage/tapiserije" iz katere rastejo in vznikajo vsa vesolja (tudi naše) in v ponovni prisotnosti in zavestnem zaznavanju teh kozmičnih principov, se bodo razblinile določene omejene predstave, ki so lahko nastale in nato obstajale le znotraj tega balončka. Ta "nova prisotnost", ti bo razodela, da si ves čas voden/a, voden/a po lastni poti iz katere ne moreš nikdar zaiti in se na noben način ne moreš izgubiti, ne moreš izstopiti, ne moreš je ustaviti ali recimo doseči da ne obstaja, ne moreš je niti uničiti.. V zavedanju Sebe na tej poti spoznaš, da ne moreš in niti ne želiš izbrati ničesar druga, razen le te svoje popolne Poti, na kateri si.. Ko bo kmalu nastala realnost, v kateri boš dihal/a in živel/a vso svojo okolico, kot plasti svojega lastnega telesa, boš zelo težko še dojemal/a, da obstaja obstoj izven Sebe.. vsi tvoji občutki, čustva in koncepti, ki si jih do sedaj gojil/a izključno le do drugih ljudi in "do okolice", se ti bodo nato ponotranjili in bodo ta čustva le tvoja in zate, tako ne bo obstajal več izgovor, da jih lahko gojiš zaradi kogarkoli drugega, ter ne bo obstajala več možnost, da jih lahko usmerjaš v druge ljudi, saj se boš čutil/a vsepovsod in vsak tak tvoj občutek bo postal nova barva/vibracija, ki bo le prevzela tvojo vseobsegajočo realnost in jo popolnoma napolnila, če ga boš skreiral/a.. Vsako tvoje čustvo, misel, ideja, koncept, ki se ti bo pojavila, se bo le raztegnila v širino tvoje lastne tapiserije realnosti in tam obstala hkrati z vsem ostalim kar že je.. vse bo instantno manifestirano in integrirano v tvoje osebno okolje in edino to boš živel/a.. Potrebe po nadzoru čustev, misli in ostalih vsebin več ne bo.. saj bo edini namen, da vse kar je možno, le izraziš, sočasno tudi izkušaš in ne boš zmogel/la več ločevati in izbirati med dobrim in slabim, ker boš le kreiral/a in izkušal/a vsako idejo, ki se bo samodejno pojavila v tvojem oknu zavesti, kjer se bo popolnoma razbohotila, ter nato tudi sama odšla, brez da bi jo lahko nato še umetno zadržal/a (z oklepanje ali navezanostjo). In nato bo spet prišla naslednja misel, čustvo, koncept, ali karkoli se bo samodejno želelo pojaviti, izraziti, izkusiti, samospoznati.. Zatorej tudi ne boš zmogel/a več delati napak ali zaiti v stranpoti, saj teh več ne bo, saj bo le ideja/izkušnja ali akcija/reakcija, ki bosta sočasni, toraj brez časovnega zamika, ker iluzije časa, več ne bo..

   Mogoče bo najtežje za nekoga ravno prestop, ko bo prisotnost tapiserije prinesla nazaj tvojo vseprisotnost ali neskončnost.. težko pa zato, ker so omejitve, ki so bile tukaj tako dolgo, postale tako domače, da se nam koncepti neskončnosti lahko sedaj zdijo kot grozni in nato se pojavi lažni občutek, da tega ne bomo zmogli.. in tudi vse grozote, ki so možne, se bodo le zgodile same od sebe, z namenom, da se le izkusi in razbline iluzija, da groza vbistvu ni sploh grozna.. predvsem pa zaradi izkušnje, saj tudi ideja grozote se mora le izkusiti, saj nič ne bo obstajalo "izven" in potem tudi grozno lahko obstaja le znotraj samega sebe.. To je (bo) zanimiva pot in tudi ena in edina, ki je (bo) možna, saj edino ta pot, ki vodi do Vsega, je pot, ki se ji ne da izogniti in je Pot/Cilj, ki čaka vsakega.. Ampak ker nekaterim še vedno vlada nadomestna/iluzorna svobodna volja izbire, ki jim omogoča, da sprejemajo "svobodne" odločitve, ki preprečujejo izkušanje celotnega Sebe in ker so v balonček naše omejene realnosti vstopili šele prvi obrisi ali prvi žarki celotne tapiserije, bo vsakdo, ki se upira lastni preobrazbi in ki bo vlagal veliko truda, lahko še vedno pobegnil pred samim sabo in se začasno izognil temu popolnemu zlitju z Celoto in z samim Sabo. Še naprej si bo lahko izbral realnost omejenosti, časa, trdne fiksne omejene materije in tudi smrt.. Bo pa v tem našega delu vesolja to izbiro omejenega stanja bivanja, vedno težje izbirati/vzdževati/izkušati, saj se dotok kvalitet "tapiserije" povečuje iz dneva v dan in te omejene izkušnje bivanja/obstoja, kmalu ne bodo več možne. Obstaja pa mnogo predelov vesolja, kjer bodo te realnosti bivanja še možne in vsakdo, ki to še hoče, se lahko gre to omejeno realnost bivanja še naprej in bo tudi pospremljen do tja, če si bo to pač izbral zase.. Je pa potrebno to izbrati preden te vibracije iz tapiserije vstopijo vate, saj potem povratka v omejenost ni več.. ko le enkrat presežeš te meje/omejitve, potem ne moreš živeti več omejeno ali slepo, saj potem to vidiš/čutiš trajno in to tudi postaneš..

 

  Kar jaz želim doseč s svojimi vprašanji je, da se ti poglobiš in zaveš, da se ti to da si vseprisoten/vseobsegajoč/celota le zdi, zarad nenatančnega zavedanja kdo v ultimativni/čisti resnici ti si. To ti bo pomagal se osvobodit teh omejitev in doseč pravo svobodo.



#616 mgd

mgd
  • Lunatik
  • Št. objav: 4 667

Objavljeno: 25. avgust 2020, 08:34

Če čutiš svojo povezavo z vsem, to še ne pomen, da si vse ali da si vseprisoten, to je nenatančno zavedanje.



#617 *glas*

*glas*
  • Lunin Odvisnik
  • Št. objav: 2 005

Objavljeno: 25. avgust 2020, 09:38

Enter The Zohar is a video presentation of 7 short lessons about The Zohar for people who are seeking meaningful and practical answers about the meaning of their lives, the purpose of creation and their relationships with the laws of nature.
 
 

"če te nekaj sili leteti, se nikdar ne boš plazil.."


#618 *glas*

*glas*
  • Lunin Odvisnik
  • Št. objav: 2 005

Objavljeno: 8. september 2020, 14:17

Ko sem (enkrat, na eni točki) vstal "od živih" sem ugotovil, da nikdar ni obstajal ne čas, ne prostor in tudi ne fizično življenje.. in sem dojel, da so "vse to" bile le nekaj sekundne sanje, iz katerih sem se pravkar zbudil.. zbudil tja, kjer sem že od nekdaj.. od koder nikamor in nikdar nisem odšel, saj to ni možno..
(Malo za perspektivo, kaj je živo in kaj mrtvo, kaj je budnost in kaj sanjanje.. 😉 )

"če te nekaj sili leteti, se nikdar ne boš plazil.."


#619 *glas*

*glas*
  • Lunin Odvisnik
  • Št. objav: 2 005

Objavljeno: 17. oktober 2020, 21:26

"Živimo v času verjetno največjih sprememb v (znani) zgodovini človeštva. V času, ko moramo zdravo dvomiti o vsemu.
To, kar nas je pripeljalo do te stopnje, nas po vsej verjetnosti ne bo popeljalo dalje. Vse bolj nam postaja jasno, da imajo stari recepti omejen rok trajanja."

Boris Vene

 

 

https://www.youtube....mjKKYmVDj-Xxkz4


"če te nekaj sili leteti, se nikdar ne boš plazil.."


#620 *glas*

*glas*
  • Lunin Odvisnik
  • Št. objav: 2 005

Objavljeno: 30. oktober 2020, 00:12

osebnost se rodi iz duše in umre nazaj v dušo
duša se rodi iz zavesti in umre nazaj v zavest
zavest se rojeva in umira iz same sebe

"če te nekaj sili leteti, se nikdar ne boš plazil.."


#621 *glas*

*glas*
  • Lunin Odvisnik
  • Št. objav: 2 005

Objavljeno: 30. oktober 2020, 22:18

Infinite waters diving deep once again.. ylflower.gif 

 

 

 

https://www.youtube....ature=emb_title


"če te nekaj sili leteti, se nikdar ne boš plazil.."


#622 *glas*

*glas*
  • Lunin Odvisnik
  • Št. objav: 2 005

Objavljeno: 26. november 2020, 10:52

The “Great Reset” of 2021

 

The spiritual community of the world has for some time now heralded the idea of living in the present moment and to “Be Here Now.” This ideal, of not mulling over the past or constantly focusing on what is to come makes perfect sense as long as you and the world has the wind on the back and is evolving forward. But what about when this no longer is the case and it feels like in some profound sense the world and you are no longer moving forward? Then it may be necessary to get a grasp of exactly what drives the evolution of humanity in order to find a successful way out of an established time-line. This is typically what happens when you are entering a dark age, where the light is not as easily accessible as in a light age. One of the most typical characteristics of a dark age is that people are not automatically moving forward. In Dark Age things come to a halt and I think many can relate to this at the current time.

 

So what is a “Dark Age”? What is its origin and how does it differ from an age of light? These are questions that cannot be dealt with adequately from the ideal of living in the present moment, but to have answers requires studying the time-lines of evolution going from the past to the future sometimes in a long perspective. Such a study is necessary if we come to a dead end and want to find a time-line that allow us and the world at large to move forward. In my own view the only time-lines that allow us to get a full understanding of the evolution of consciousness and how this manifests in the present world are those that go back to the calendar of the ancient Maya. In contrast to for instance common astrology, these evolutionary time-lines are not just repeated cycles, but actually have directions and are going somewhere actually towards infinity. Moreover, these time-lines are not based on man-made phenomena, but are inherent in Creation. They go back to the origin of this creation, when neither stars, nor planets or human beings existed and through this we can have some guarantee that they are related to its very purpose. Naturally, at the present time human beings are needed to interpret this purpose, but the time-lines themselves are not human creations and so they have a deep significance, which goes beyond whatever particular interests human individuals may have.

... ... ...

 

Fig-8.2-1024x366.jpg

 

 

Fig 1, The rise and fall of major empires/civilizations originating in the Mediterranean/European context as matched to the time-line of the  Sixth Wave.

One such wave is shown in Figure 1, the Sixth Wave, which is mostly referred to as the Mayan Long Count. This describes the rise and fall of major empires/civilizations, and it has a lot to tell us about what is going on in the world today. This seems clear enough but the reason that the evolution of consciousness sometimes may seem more complex than what is given by such a single wave is that it is created by an interference pattern of nine different waves (or time-lines). Hence, we can never gain a complete picture of changes in this world unless we take all of these waves into account. Yet, we can analyze them one by one and then reconstruct what is happening on the level of human consciousness.

Fig 1 allows us to get a clear definition of what a dark age is. Dark Ages are the valleys between major civilizations that I have previously called nights. It should from this diagram then be clear that the dark ages are inherent features of the evolution of the universe.

... ... ...

As I have argued earlier, part of the effect of this night in the Sixth Wave is the Covid19 pandemic, which has hit the Western hemisphere much harder than the East. Some very recent events are also fully consistent with with the decline of the West in the time-line in Fig 1. One is that the questioning of the presidential election results (not the result by itself but the questioning of it) has meant that the United States have lost much of its role as a beacon of democracy.

... ... ...

However, there are as I said earlier nine different waves, or if you like time-lines, and we as humans may be in resonance with any or all of them by means of which an individual interference pattern that crafts our path in life is created. It is possible for us to make quantum jumps between such time-lines and to the extent that we do we will also make quantum jumps between different states of consciousness. This in turn influences, or even shapes the kind of thoughts that we have. I will however not here talk about all the nine waves, but only add the influence of the Seventh Wave to that of the Sixth Wave that was shown in Fig 1. The result is an interference pattern of the two waves, which is directly relevant to how things will evolve in the near future.

While the Sixth Wave above describes the ups and downs of the overall long-term evolution especially of Western civilizations, the Seventh Wave, which was activated in AD 1755 describes the evolution of several special aspects of these after this point in time. What I will focus on here are only the systems of governance and the phases of economic growth. The activation of the state of consciousness of the seventh wave has for instance led to the birth of democracy (Fig 2) and industrialism (Fig 3), phenomena which are some of its hallmarks.

Fig-6.7-1024x473.jpg

 

Fig-6.8-1024x443.jpg

Similarly, before the activation of the Seventh Wave in 1755, there was no industrialism anywhere in the world based on the use of anything but muscle power. Step by step in the peaks of this wave fossil fuels and later electric and nuclear power have however come into use together with their many industrial applications. Mass production of goods, say for instance of cars, were unheard of before the shift in consciousness to the Seventh Wave had taken place. What humans may create in terms of technology is hence a direct consequence of this particular state of consciousness, but since this is something I have dealt with in books I will not detail it here. Naturally, the results of these steps forward in technological development has also been times of economic growth in contrast to the depressions that especially towards the end of the wave have been associated with the nights.

An important thing that we can see from Figures 2 and 3 is that there is a parallel between the Sixth Wave (Fig 1) and the Seventh Wave (Fig 2) in that the movement forward happens during the days. Moreover, not only the Sixth Wave, but also the Seventh Wave has its nights or dark ages, where the one that most clearly stands out in the Seventh is the one between 1932 and 1952. Hence, the rise of nationalism including fascism is something that happens especially during the nights as democracy then tends to be suppressed. Nights also tend to cause economic depressions.

I suggest that the world can now (2020) to a large extent be understood as a result of the interference pattern of these two waves and the state of consciousness this creates in the human beings. Since in both waves we are now in dark ages it is not surprising that the world at least partially now has come to a halt. On the surface this halt is of course caused by the Covid 19 pandemic, but I would at the same time argue that this would not have had the effects that it has had unless it fitted into the consciousness field that these two waves combined have created.

So what does all of this mean for us now? Well, we can understand why Western dominance of the world now seems to be coming to an end. We can also understand why especially after 2016 there has been a rise in nationalism and distrust in democracy among large groups especially in those countries, which has led to a concomitant rise of political strongmen acting nearly as dictators. This is in marked contrast to the time-period 1992-2011 when democracy seemed to spread everywhere. Again, the time-line of the seventh state of consciousness is not a straight line but a wave.

Screen-Shot-2020-11-21-at-12.18.23-PM-10

Fig 4. The current wave period in the Seventh Wave.

But what can be said about the economic situation? To address this I think it pays to look at where we are now in the Seventh Wave more in detail (Fig 4). One thing I want the reader to notice is that midnight in the current wave period 2011-2031 is not in 2020, but the year 2021. Thus, if there will be a Great Reset this will rather take place towards the end of 2021 than in 2020, although many have thought of 2020 as the critical year. When it comes to how the world economy has developed, this, as I mentioned has been in depression during the nights. This then should be true also for our current wave period even if this only came about in 2020 and may be even more troubling in 2021.

Something that I believe may set the current depression apart from depressions in earlier nights is that the current crisis with all clarity has demonstrated the fictitiousness of the value of money. Even if money in the present world is power it really has no substance and just amounts to digits in bank amounts or elsewhere. In the current situation the United States has for instance simply printed up trillions of dollars in support of its population during the Covid19 pandemic and similar actions have been taken in Europe. Rightly so I think as also fictitious money may have power. It may however also have begun to dawn on many that money can be generated out of thin air if the political will is there. What determines for what and how much money shall be printed is simply power.

Yet, the ability to print money on a large scale will only be possible in a country that maintains global power that as I pointed out above is now highly questionable regarding the US, which holds the world’s primary currency. For this reason, and the convergence of the processes I discussed above in the Sixth and Seventh Waves, I think we have very strong reasons to expect a collapse of the US dollar in 2021 and its replacement with something else. This among other things is what I refer to as the Great Reset of 2021. A change in administration will hardly alter this perspective. Exactly how the Great Reset 2021 will play out is unclear, at least to me, but I think I have outlined the evolution of consciousness leading up to it. I admit that I may not be using the Great Reset in the same sense as its originator Klaus Schwab. Yet, regardless of political views it seems clear that after this pandemic the world will need to be reset in order to adapt to an entirely different interference pattern created by the waves. Hopefully, this reset will happen in accordance with the interest of the large masses of people and not those of IT tycoons, but this still remains to be seen. It may thus be time for everyone to think about what such a reset should mean. I feel this should be done in the light of the fact that from September 6, 2021 (midnight) and onward there will be a climb to July 16, 2031 (dawn), which holds the potential to generate a world where democracy is again cherished and there is global collaboration to tackle the world’s problems.

Cel članek na:  https://calleman.com...0iLY5EBch4gsK8Q


"če te nekaj sili leteti, se nikdar ne boš plazil.."


#623 *glas*

*glas*
  • Lunin Odvisnik
  • Št. objav: 2 005

Objavljeno: 31. december 2020, 01:24

133302655_10217884261113488_760559775762

 

 

 

Rojstvo novega odrešenika ali zimski solsticijski obrat
Beri: solsticijsko rojstvo "novega sonca" za naslednjo obdobje porasta svetlobe in upada teme

 

 

 

134626766_10217903620957472_392881061641


"če te nekaj sili leteti, se nikdar ne boš plazil.."


#624 *glas*

*glas*
  • Lunin Odvisnik
  • Št. objav: 2 005

Objavljeno: 6. marec 2021, 00:58

unknown.png

 

 

 

https://www.youtube....h?v=kHuY62rbHho

 

 

 

The starting point of our joint work on the film "Internal Flight" with Paganel-Studio creative team almost coincided in time with the same name musical album release in 2013. Publication of this album became a powerful drive to continue, develop and strengthen the "experience of flight", which always brings some important changes to everybody’s life, by merging the musical theme with both extraordinarily picturesque video-shootings and a heartfelt poetic narration...

In the course of a three year period Paganel Studio production team had been visiting the most incredible, unique and authentic corners of our planet (Nepal, Peru, Antarctic, Bolivia, Brazil and many others), managing to reflect in their fullness the multicultural manifestations of Life on the Earth, as well as tremendous diversity of its landscapes. All the shootings for the film were carefully selected, compiled and laboriously unified into a coherent and completed picture.

This entire visual splendour while slurring with musical theme gives us a mighty impetus to dive into that inner space where boundaries are erased, but the infinite variety of life manifestations are coalesced somewhere deep inside of each of us… There is no longer place in that space for enslaving fears, those deeply-rooted beliefs...dogmas...ideals....standards, superstitions, that made all of us feel divided... it is that space where heart purifies…. opens ....loves…just loves ...and it is that space where a long-awaited meeting with the Self takes place...

This is what the ongoing monologue is about: it tells about the long-lasting search of answers to our inner questions. Once we hear this voice inside, we start our way to ourselves. Sooner or later, each of us has to step on this path at certain point of life.

We created the movie "Internal Flight" in order to bring each spectator to this point, helping to feel, to open, to trust and, at last, to allow ourselves to be ....just be…. After all, what mostly matters is to not only see and hear the Truth, but also to live this Truth inside as individually as collectively….
Blessings to all of us on this path of Life…
Е.Т.


"če te nekaj sili leteti, se nikdar ne boš plazil.."


#625 none

none
  • Lunatik
  • Št. objav: 3 400

Objavljeno: 7. marec 2021, 14:09

Človek bi lahko samo celo življenje prebiral razne modrosti in na koncu še vedno bil povsem na začetku! :))))))

dReAM

 

 

 





Uporabniki, ki si ogledujejo to temo (0)

Člani: 0 - Gosti: 0 - Skriti člani: 0