Za nemoteno delovanje te spletne strani uporabljamo piškotke. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z našo politiko piškotkov. Nadaljuj
Lunin net

Hitri skok na vsebino


Fotka

Reiki skupina


  • Prijavi se, če želiš komentirati
- - - - -
41 komentarjev na to temo

#26 *glas*

*glas*
  • Lunin Odvisnik
  • Št. objav: 2 004

Objavljeno: 19. april 2017, 10:32

Pa ne pozabit da imajo vzorci samo 1/3 delež...tongue.png

 

Osebi se lahko telepatsko ali na astralu preda več kot na fizični zavestni ravni...so pa to pristopi, ki se jih ne uporablja pri vsakemu...pa pustmo bitjeca pred Buda lvl in od tam naprej, ker pri njih je to že nekaj običajnega...tongue.png

 

Ja no potem pa razširi izraz "vzorec" na širšo uporabo, če se zavedaš tudi teh pristopov..  Če pogledaš recimo samo fibonačijevo zaporedje, ki je zapisano v ljudeh, živalih, cvetlicah, v vseh biljkah, planetih, galaksijah itd, elektriki, drugih silah..  A ni potem isti vzorec ali model izza vsega pojavnega življenja in tudi nepojavnega oblik obstoja?  A ti misliš da se izraz "vzorec" vedno nanaša le na neke zapise v psihi ali na prepričanja?!   In teh vseprisotnih vzorcev je veliko..  In to je potem univerzalno znanje, ko izhajaš iz teh izvornih vzorcev, saj preko tega vidiš vse povezave za nazaj in naprej in vedno vidiš lahko kopico vzrokov (izza naključij), koliko pa jih lahko sporočiš osebi, pa je seveda odvisno od stopnje dojemanja osebe pred tabo..

 

Človeček gre po mokri blatni cesti in mu spodrsne...a je kakšen mističen vzrok, karma...včasih ni nič kaj takega in je le golo naključje (ni v planu duše)...tongue.png

In ja ponavadi so zakulisne stvari...in tudi stavek "za vse smo odgovorni sami", bi nekako držal, če ga tolmačiš na čisto drugačen način, ne pa tako kot ga trenutno ti...ima pa veze s karmičnimi dejavniki in še ostalimi dejavniki, ki so v podobnem rangu kot karma...

 

Nedolžen otrok stopi skozi ograjo na dvorišče, zapre vrata in sledi nekomu, ki mu zaupa..  A ta nekdo ni nujno da je tega zaupanja vreden. In nato se čez čas od nekod pojavi orjaški pes čuvaj, ki je treniran le za to da čuva to posest. Seveda ni privezan, saj je spuščen na posesti, da jo čuva..

Zagleda otroka in se v trenutku seveda zapodi priti njemu, z vso silo, močjo in besom..  Teče na vso silo proti njemu in renči, da mu lahko vidi le orjaške čekane in slino..  ves bes je končno lahko usmeril na nekoga..  med njim in otrokom je 50m..

Otrok naredi nekaj, kar mu je nekdo enkrat zapovedal in le stoji negibno "in to počne"..  Ti trenutki ko pes teče proti njemu se mu zdijo neskončni in sila psa in ta bes ki ga pes izraža, v njemu sprožajo največji možni strah, ki mu seveda sporoča TECI VSTRAN, a otrok vseeno ve, da točno tega ne sme storiti, tako da le naprej negibno stoji in se sooča z najhujšim strahom, ki je možen in mu le negibno gleda v oči.

Pes je z vsakim pretečenim metrom bolj besen, saj ne more dočakati da se zagrize s čekani v obraz tega "nesramnega vsiljivca", ki je stopil na njegovo ozemlje. Ko le priteče do njega se že vsaj 2m pred njim odrine in skoči po zraku z široko razprtimi čekani proti obrazu tega otroka, da ga razgrize..  

Otrok še vedno negibno stoji in ga le gleda..

Ko pes v letečem slogu prileti v dečka, pristane le z nogami v njegova prsa, a v terenutku trčenja ga ne ugrizne.  Otroka trčenje sicer odbije par korakov nazaj (skoraj pade po tleh) zaradi teže in sile psa, a še vedno na novi lokaciji stoji pri miru. Pes ko pristane na tleh, se obrne in z nezanimanjem oddide vstran.. Koraka čisto počasi in sploh ne gleda več nazaj v smeri otroka.

 

A res misliš, da je v tem zgornjem primeru, ko v 99,9% primerov pes vsiljivca ugrizne ali celo resno zgrize (lahko tudi do smrti), da če v tem primeru ko se to ne zgodi (da ni niti praskice), da je to naključje? A se ti ne zdi, da je ta otrok naredil mogoče nekaj, kar ne zmore skoraj nihče?!

Pravtako ali res misliš, da če je 99,9% primerov varne hoje po mokri površini in nato se tebi zgodi ta 0,1% in imaš nezgodo, da ta nezgoda res nič ne pomeni?

Tudi če nezgoda ni bila v prvotnem planu duše, si jo vseeno sedaj z nečim pritegnil/skreiral, oziroma glede na nove okoliščine tvojih izbir, ki jih izbiraš, ustvarjaš tudi to nesrečo, ker očitno rabiš to izkušnjo..   Zakaj?  To pa je skrivnost s katero se lahko potem tudi ukvarjaš ja..  Če se ti dojetje tega zdi preveč, pa lahko to imenuješ tudi naključje ja..   

 

Kar v zgornjem primeru pomeni...da človečku ni treba glih 100% trpeti ali okusiti na sebi 100% to kar je ta nekoč storil drugemu...ampak obstaja minimum, ki ga mora tako obdelat, ostalo pa lahko skompenzira na njemu bolj "prijazen" način...Kar napadi takih bitjec niso...Pa napad ni še nič v primerjavi s tem kar lahko oni dolgoročno povzročijo...

 

Saj karma ni kazen, je priložnost za izkušnjo/e. In ko nekaj izkusiš, spoznaš, ali tudi obvladaš/osvojiš, se premakneš naravno naprej, tako da je logično da karma ni zakon, zob za zob..  In ne gre sploh za to, da bi moral nekaj oddelati..

 

Ja eno je napad, drugo pa je obvladovanje, posest bitja, ali dobesedne spremembe in zakodiranje dnk-ja ali česa drugega, razni energetski vstavki ali čipi (ponavadi na tretjem očesu), ampak to se je dogajalo včasih, danes ne vidim več teh zgodb, vsaj ne v moji realnosti..  mogoče pa kje kdo še danes pravkar doživlja..  Če pogledaš bolj izvorno, kjer čas ni več linearen in se preteklost/sedanjost/prihodnost dogajata hkrati, pa lahko greš in tudi to "preteklost" spreminjaš.. Ampak je koristno, da imaš prej ustrezno znanje in pravi pristop, da ne ustvarjaš še dodatnih zapletov, namesto razplete za katere se trudiš..

 

Ko človeček v popolnosti sprogramira sebe z univerzalnimi zakoni je že vsaj Buda+ par plusov lvl...in kje si ti...kako lahko govoriš o stvareh, ki jih nisi izpolnil ali doživel niti polovičko kaj šele da bi bil blizu tej polovički...Ker če bi jih, bi govoril drugače...tongue.png biggrin.png

 

Tu in tam poskusi vsaj za malenkost pomisliti, da mogoče pa še ne veš vsega..  smile.png   Ali tudi da znanje o duhovnih stopnjah dojemaš malo preveč statično..  in tudi le strogo preko linearnega pogleda na razvoj..   in tudi nasploh tvoja presoja stopenj, ni vedno kristalno čista..  

 

Drugače pa a se zavedaš, da ti pravkar obstajaš na vseh nivojih hkrati in ne le ne tej, do katere si se zaenkrat razvil in je trenutno tvoja primarna točka bivanja - fokus zavesti.  Bolje bi bilo reči tudi; do katere dimenzije sebe, si se že uspel ozavestiti, kar ti imenuješ lvl..    se pa z zavestjo lahko premakneš čisto do vseh ravni, tudi če tam ne boš nato trajno ostal..  (ni pa to ravno prijeten proces, če greš zelo naprej..)   a vseeno in ko to enkrat narediš in vzpostaviš to povezavo, se lahko po potrebi trenutno naravnaš na to raven in pridobiš od tam (od tukaj) potrebno znanje, pogled, perspektivo, ki ti nato tukaj (kjer primarno deluješ), pomaga delovati bolj modro in bolj celostno..  pa tudi po vpoglede lahko greš tja in ne rabiš pametovati le od tukaj z vsem tem nabranim znanjem, ki ga pač linearno zbiraš na tej "poti navzgor", po ravneh in stopnjah..


"če te nekaj sili leteti, se nikdar ne boš plazil.."


#27 Pico Della Mirandola

Pico Della Mirandola
  • Lunatik
  • Št. objav: 7 528

Objavljeno: 19. april 2017, 11:40

Fantje  nagrada miljon dolarčkov je še zmer razpisana za tistega ki bo te svoje sposobnosti na blizu in daljavo  pred kamerami v kontroliranem okolju dokazal..

jst bi se prjavu, na vašmu mestu, k filozofija in teorija šibata sto na uro..


https://en.wikipedia...ormal_Challenge


prenos.jpg


#28 janko

janko
  • Lunatik
  • Št. objav: 9 703

Objavljeno: 19. april 2017, 12:46

Fantje  nagrada miljon dolarčkov je še zmer razpisana za tistega ki bo te svoje sposobnosti na blizu in daljavo  pred kamerami v kontroliranem okolju dokazal..

jst bi se prjavu, na vašmu mestu, k filozofija in teorija šibata sto na uro..


https://en.wikipedia...ormal_Challenge

 

Fantje  nagrada miljon dolarčkov je še zmer razpisana za tistega ki bo te svoje sposobnosti na blizu in daljavo  pred kamerami v kontroliranem okolju dokazal..

jst bi se prjavu, na vašmu mestu, k filozofija in teorija šibata sto na uro..


https://en.wikipedia...ormal_Challenge

 

gut point.

se mi zdi, da ga v teh okoliščinah štekam, ko prepričani prepričuje prepričanega.

za EGO seweda tukaj ni prostora.

 

drugače pa se strinjam z idejo, da je tisti, ki verjame samo to, kar vidi, istočasno omejen na to, kar se da izmeriti.

(torej... izmeriti z aparati in metodami, ki so trenutno na razpolago... kot najsodobnejše, ki naj bi bile bolj verodostojne kot "primitivne")

metoda - gr. meta+hodos....čez, preko, za, spremeniti+pot,potovanje)

in če samo pomislim, koliko bitov informacij sprejemamo vsak trenutek v obliki zvoka, svetlobe.... da čustev ne omenjam...

in koliko od teh bitov sploh zaznamo?

zaznamo, ne razumemo...

pol mi pride pa na misel nietsche, k je reku, da našega-njegovega stoletja ne odlikuje zmaga znanosti, ampak zmaga znanstvenih metod nad znanostjo.

 

 

reiki... kolkor ga poznam, pa se mi sam po seb zdi okej.

ampak tut z njim je tko, da je le orodje.

in orodje dela ne zmanjša. ga samo olajša.

kako pa orodje kdo uporablja... in komentira... je pa neki druzga.

pa tut tuki ni placa za EGO, hahahhahahaha


sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm....

#29 *glas*

*glas*
  • Lunin Odvisnik
  • Št. objav: 2 004

Objavljeno: 19. april 2017, 12:57

Fantje  nagrada miljon dolarčkov je še zmer razpisana za tistega ki bo te svoje sposobnosti na blizu in daljavo  pred kamerami v kontroliranem okolju dokazal..

jst bi se prjavu, na vašmu mestu, k filozofija in teorija šibata sto na uro..


https://en.wikipedia...ormal_Challenge

 

Če bi vsaj odprl ta link, bi videl, da ni več razpisana..

Ampak dokler je bila razpisana, kako to da nisi potem šel dokazati, da je izza pesmice hare ono, hare tisto, res nekaj okultnega in da to ni le pesmica za omejence, ampak ima dejansko tudi neko duhovno ozadje..  

Pa če bi to dokazal, bi se v očeh krišne zelo povzdignil, pa še miljon bi dobil, ki te očitno tudi zelo mika..     

wink.png


"če te nekaj sili leteti, se nikdar ne boš plazil.."


#30 Pico Della Mirandola

Pico Della Mirandola
  • Lunatik
  • Št. objav: 7 528

Objavljeno: 19. april 2017, 13:13

Če bi vsaj odprl ta link, bi videl, da ni več razpisana..

Ampak dokler je bila razpisana, kako to da nisi potem šel dokazati, da je izza pesmice hare ono, hare tisto, res nekaj okultnega in da to ni le pesmica za omejence, ampak ima dejansko tudi neko duhovno ozadje..  

Pa če bi to dokazal, bi se v očeh krišne zelo povzdignil, pa še miljon bi dobil, ki te očitno tudi zelo mika..     

wink.png

 

 Zakaj bi jst neki dokazoval, a se hvalim s paranormalnimi sposobnostmi?

 To da vsevišnji krišna - Bog obstaja lohk vidmo vsak dan v praksi in je že dokazano,čeprav se ravno vi trudite dokazat da gre za miselni konstrukt zaslepljenih vernikov. Ga še ni znanstvenika ki bi dokazal, da Boga ni. Dokazal so da samo ni Boga konstrukta človeške pameti. ne pa tudi vsevišnje entitete.

 

Miljonček bi mi seveda zlo prav prišel, in verjamem da tut teb, sam kurc k nimam teh sposobnosti, one ki jih imam, pa nisem v rangu miljonov ;)

 

 

 

 Pa ne bod užaljen no zihr maš še kake druge kvalitete..


prenos.jpg


#31 Brezo

Brezo
  • Lunatik
  • Št. objav: 8 159

Objavljeno: 19. april 2017, 13:41

Glasek...ko se ti bo aktivirala določena karma (zaradi stvari omenjenih zgoraj), ki je trenutno pri tebi v uspavanem stanju, boš imel priložnost preizkusiti svoje znanje in sposobnosti v katere si tako prepričan tudi v praksi...smatraj to kot pri igrici +1 do 2 hard lvl...ali po domače povedano brca od Krišne sledi...in to zelo hitro...tongue.png

 

In sedaj mi Krišna maha z rokami, govori da zaključim te nebuloze in grem raje z njim na kaficu...le kako bi jo tak ponižni bhakta kot sem jaz lahko zavrnil...me prav zanima kakšne bajke mi bo tokrat Krišna povedal ob kafici...mogoče to kako materializirati milijončke...če ne bo spet kakšen "catch" v drobnem tisku...tongue.png biggrin.png


Life is like a game...play it...

myst1c.gif


#32 *glas*

*glas*
  • Lunin Odvisnik
  • Št. objav: 2 004

Objavljeno: 19. april 2017, 15:55

Zakaj bi jst neki dokazoval, a se hvalim s paranormalnimi sposobnostmi?

To da vsevišnji krišna - Bog obstaja lohk vidmo vsak dan v praksi in je že dokazano,čeprav se ravno vi trudite dokazat da gre za miselni konstrukt zaslepljenih vernikov. Ga še ni znanstvenika ki bi dokazal, da Boga ni. Dokazal so da samo ni Boga konstrukta človeške pameti. ne pa tudi vsevišnje entitete.

 

Miljonček bi mi seveda zlo prav prišel, in verjamem da tut teb, sam kurc k nimam teh sposobnosti, one ki jih imam, pa nisem v rangu miljonov wink.png

 

Pa ne bod užaljen no zihr maš še kake druge kvalitete..

 

No vidiš tako tudi jaz razmišljam.  Nič kar jaz imam, namreč ni paranormalno.. Je nekaj najbolj normalnega namreč, to tudi ni skrito ali nedosegljivo vsem ostalim.. Vbistvu je ena najbolj naravna stvar to, podobno kot rast trave in premikanje struge potoka..  To je moje dojemanje pač..  Saj če ti rečem stopi levo in vse bo ok, nikakor ne moreš dokazati, da nebi bilo ok tudi če bi ostal na desni..  Tako da za dokaz boš moral poskusiti še drugo izbiro, če tega ne uvidiš že prej.. 

 

Glasek...ko se ti bo aktivirala določena karma (zaradi stvari omenjenih zgoraj), ki je trenutno pri tebi v uspavanem stanju, boš imel priložnost preizkusiti svoje znanje in sposobnosti v katere si tako prepričan tudi v praksi...smatraj to kot pri igrici +1 do 2 hard lvl...ali po domače povedano brca od Krišne sledi...in to zelo hitro...tongue.png

 

In sedaj mi Krišna maha z rokami, govori da zaključim te nebuloze in grem raje z njim na kaficu...le kako bi jo tak ponižni bhakta kot sem jaz lahko zavrnil...me prav zanima kakšne bajke mi bo tokrat Krišna povedal ob kafici...mogoče to kako materializirati milijončke...če ne bo spet kakšen "catch" v drobnem tisku...tongue.png biggrin.png

 

Ko se osebki z prenapihnjenim duhovnim egom spravijo name in ko jim ne uspe to kar bi radi vsilili, je ponavadi tako ja, da mi na koncu grozijo in upajo, da se mi bo slej ko prej kaj slabega zgodilo..   smile.png

Ampak če pogledaš vse skupaj bolj sproščeno, jaz le pripovedujem svojo zgodbo (ali resnico), ti pa svojo, tako da ne vem, zakaj bi te moj obstoj moral tako močno motiti, ker se najini pogledi ponekod pač razhajajo..  

Sploh pa pa da te to moti tako močno, da moreš zdaj iti kar na kavo s Krišno, da izprosiš od njega, da me on zbrca..  heh  biggrin.png     A res misliš da sem jaz tisti tukaj, ki sem potreben te brce, ki jo omenjaš zgoraj?!   wink.png

 

Se vidi da je med debato manjkala Ceres, da bi nas spomnila, da se moramo imeti vsi radi..  saj veš vsi taki ultra duhovneži pa to, pa zaradi trdote in principov ostanejo nato brez vibracije ljubezni in sprejemanja..  love3.gif     wink.png


"če te nekaj sili leteti, se nikdar ne boš plazil.."


#33 Brezo

Brezo
  • Lunatik
  • Št. objav: 8 159

Objavljeno: 19. april 2017, 17:20

Ko se osebki z prenapihnjenim duhovnim egom spravijo name in ko jim ne uspe to kar bi radi vsilili, je ponavadi tako ja, da mi na koncu grozijo in upajo, da se mi bo slej ko prej kaj slabega zgodilo..   smile.png

Ampak če pogledaš vse skupaj bolj sproščeno, jaz le pripovedujem svojo zgodbo (ali resnico), ti pa svojo, tako da ne vem, zakaj bi te moj obstoj moral tako močno motiti, ker se najini pogledi ponekod pač razhajajo..  

Sploh pa pa da te to moti tako močno, da moreš zdaj iti kar na kavo s Krišno, da izprosiš od njega, da me on zbrca..  heh  biggrin.png     A res misliš da sem jaz tisti tukaj, ki sem potreben te brce, ki jo omenjaš zgoraj?!   wink.png

 

A veš kaj mi je smešno...da se v tvojih zgornjih postih prav lepo vidi kaj ti buta ven...a se spomniš zgodbic izpred približno pol leta kaj vse si govoril, da moramo nekateri razčistit...pa zgodbice o egu...Se vidi, da nisi preverjal trditev, da si bolj slabo delal na sebi, da zaradi xxx vzrokov dobivaš popačene informacije, da je tvoj dostop do ne vem kakšnih sfer bolj švoh...tongue.png

 

Drugače bi že zdavnaj ugotovil, da jaz nimam nobene potrebe po borbi z ne vem kakšnimi bitjeci, kaj šele da bi nekaj dokazoval, da je moj ego v primerjavi s tvojim kot miška proti slonu, itd...jaz se z bitjeci vse lepo zmenim ob kafici...ob kafici jih lepo vprašam zakaj so tam, koliko dinarčkov je še treba plačat...tralala...včasih gre vse lepo včasih je pa treba uporabiti malo diplomatski pristop z agnijem...tongue.png

 

Še bolj mi je pa smešno ko govoriš o brezčasju, preteklost/sedanjost/prihodnost, praznini, skalarnih valovih in ne vem še kaj...vse to to v zgornjih primerih lahko pomaga tako kot če leti proti tvoji glavi 10 tonska skala in si daš čelado na glavo...tongue.png

 

A si kdaj pomislil, da to kar ti omenjaš kot grožnjo, da je mogoče samo delček sedanjosti, ki se je že aktiviral in kaj se bo v prihodnosti dogajal...če boš tako nadaljeval...karmični dejavniki pri tebi so se začeli spreminjati bolj kot do sedaj...kaj to pomeni pa študiraj sam...tongue.png

 

Ko meni intuicija pravi "dovolj" potem je dovolj...zvedel in dobil si več kot preveč namigov...še tega ne moreš razumet, prenest, kaj šele da bi hendlal z vsem tem...Pa to ne leti samo na to temo...

 

A veš kaj mi je svetoval Krišna...dokler človeček glasek ne naredi kakšnega bolj pomembnega koraka naprej na t.i. duhovni poti, ga pusti na miru, samo opazuj, pij kaficu, uživaj u prirodi...tralala... biggrin.png


Life is like a game...play it...

myst1c.gif


#34 Altaica

Altaica
  • NeČistZačetnik
  • PipPipPip
  • Št. objav: 42

Objavljeno: 15. oktober 2018, 12:18

Smešno, tema Reiki, ki je bela, lepa, čista ljubezen, zasvinjana s strani gusteka Brezota, ki opažam, da povsod napada vse, celo grozi in žuga lol.



#35 Brezo

Brezo
  • Lunatik
  • Št. objav: 8 159

Objavljeno: 15. oktober 2018, 12:54

Smešno, tema Reiki, ki je bela, lepa, čista ljubezen, zasvinjana s strani gusteka Brezota, ki opažam, da povsod napada vse, celo grozi in žuga lol.

 

Moje spoštovanje ljudem, ki so jasnovidni, empatični, imajo več znanja kot jaz, ki razsvetljujejo ostale ljudi, med njimi tudi mene, etc...

 

Me pa zanimajo ARGUMENTI in DEJSTVA oziroma če se lahko citira kje v tej temi napadam, grozim VSEM...Pa kako lahko napadam, grozim v temah v katerih sploh ne sodelujem, nisem postnil niti enega postavitez.gif


Life is like a game...play it...

myst1c.gif


#36 janko

janko
  • Lunatik
  • Št. objav: 9 703

Objavljeno: 24. oktober 2018, 20:01

reiki... je po  en stran k šwoh špricar...

če se želiš mal prbit... je treba velik špricarja...

tolk, da že balon u abdomenu ne folga.

ampak mal pa useen poboža ylflower.gif


sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm....

#37 *glas*

*glas*
  • Lunin Odvisnik
  • Št. objav: 2 004

Objavljeno: 25. oktober 2018, 10:04

Moje spoštovanje ljudem, ki so jasnovidni, empatični, imajo več znanja kot jaz, ki razsvetljujejo ostale ljudi, med njimi tudi mene, etc...

 

Me pa zanimajo ARGUMENTI in DEJSTVA oziroma če se lahko citira kje v tej temi napadam, grozim VSEM...Pa kako lahko napadam, grozim v temah v katerih sploh ne sodelujem, nisem postnil niti enega postavitez.gif

 

A ni v tej temi skoraj vsaki drugi post od tebe?   scratchchin.gif

 

 

Altaica pa je verjetno tole mislil:

 

 

Glasek...ko se ti bo aktivirala določena karma (zaradi stvari omenjenih zgoraj), ki je trenutno pri tebi v uspavanem stanju, boš imel priložnost preizkusiti svoje znanje in sposobnosti v katere si tako prepričan tudi v praksi...smatraj to kot pri igrici +1 do 2 hard lvl...ali po domače povedano brca od Krišne sledi...in to zelo hitro...tongue.png

 

In sedaj mi Krišna maha z rokami, govori da zaključim te nebuloze in grem raje z njim na kaficu...le kako bi jo tak ponižni bhakta kot sem jaz lahko zavrnil...me prav zanima kakšne bajke mi bo tokrat Krišna povedal ob kafici...mogoče to kako materializirati milijončke...če ne bo spet kakšen "catch" v drobnem tisku...tongue.png biggrin.png

 

 

Ko se osebki z prenapihnjenim duhovnim egom spravijo name in ko jim ne uspe to kar bi radi vsilili, je ponavadi tako ja, da mi na koncu grozijo in upajo, da se mi bo slej ko prej kaj slabega zgodilo..   smile.png

Ampak če pogledaš vse skupaj bolj sproščeno, jaz le pripovedujem svojo zgodbo (ali resnico), ti pa svojo, tako da ne vem, zakaj bi te moj obstoj moral tako močno motiti, ker se najini pogledi ponekod pač razhajajo..  

Sploh pa pa da te to moti tako močno, da moreš zdaj iti kar na kavo s Krišno, da izprosiš od njega, da me on zbrca..  heh  biggrin.png     A res misliš da sem jaz tisti tukaj, ki sem potreben te brce, ki jo omenjaš zgoraj?!   wink.png

 

Pa ene 20 postov prej je še bilo od tebe..  smile.png


"če te nekaj sili leteti, se nikdar ne boš plazil.."


#38 Brezo

Brezo
  • Lunatik
  • Št. objav: 8 159

Objavljeno: 25. oktober 2018, 12:45

A ni v tej temi skoraj vsaki drugi post od tebe?   scratchchin.gif

 

Altaica pa je verjetno tole mislil:

 

Pa ene 20 postov prej je še bilo od tebe..  smile.png

 

In kaj ima to veze, če imam toliko postov...lahko bi jih imel tudi čez 100 ali samogovore...

 

In tudi v tem citiranem delu ni za moje pojme nič kaj takega kar bi se smatralo kot napad, grožnja vsem...

 

Če mama reče otroku ne se igrat z ognjem, nožem, pištolo, etc. ker se lahko opečeš...in pove kaj približno se lahko zgodi...A je to grožnja...icon1_question.gif

 

Po drugi strani pa brez veze nekaj predpostavljati kaj je kdo mislil, ker se ponavadi zelo težko to ugotovi razen če osebek ne zna čitat misli al je pa toliko empatičen, da se dobesedno poistovesti s z drugo miselnostjo...


Life is like a game...play it...

myst1c.gif


#39 Altaica

Altaica
  • NeČistZačetnik
  • PipPipPip
  • Št. objav: 42

Objavljeno: 25. oktober 2018, 13:26

Pusti ga, vidiš, da ni diht love3.gif



#40 Brezo

Brezo
  • Lunatik
  • Št. objav: 8 159

Objavljeno: 25. oktober 2018, 14:42

Najprej, hvala ker si opazil, da sem jasnovidna, empatična in več vem kot ti. flirt.gif

 

Drugič, zakaj si se ZLAGAL, da v tej temi nisi postnil niti enega posta? flirt.gif

 

Ni za kaj...flirt.gif

 

Prvi stavek tam kjer je s plavo se nanaša na to temo. Sem celo uporabil besedno zvezo "kje v tej temi"...sledijo tri pikice...nato drugi stavek kjer je govora na splošno in zajema cel forum...Za moje pojme se nisem zlagal...Če pa to kdo interpretira drugače pa tudi v redu...tongue.png

 

Podobno kot letalo letalo padalo padalo...tongue.png biggrin.png


Life is like a game...play it...

myst1c.gif


#41 Brezo

Brezo
  • Lunatik
  • Št. objav: 8 159

Objavljeno: 25. oktober 2018, 15:57

če se boš sekiral glede tega kaj misli ktera odštekana forumašica, boš dobil čir na želodcu ...

tak ko so uničle svoje dede, bi rade še tebe  laugh.pnglaugh.pnglaugh.png ... 

 

Ne brini brate moj...to je full dobra vaja za opazovanje lastnih občutkov, čustev, misli, reakcij, odzivov, etc...tralala...tongue.png


Life is like a game...play it...

myst1c.gif


#42 Mantis

Mantis
  • ŽeČistoDomači
  • Št. objav: 378

Objavljeno: 31. oktober 2018, 17:20

Ne brini brate moj...to je full dobra vaja za opazovanje lastnih občutkov, čustev, misli, reakcij, odzivov, etc...tralala...tongue.png

 

No vidiš, pa še glih v temi Reiki se je pojavilo. To ne more bit naključje sorcerer.gif 


Čuj, pa kaj me gledaš kot kremšnito? horro-cb.jpg





Uporabniki, ki si ogledujejo to temo (0)

Člani: 0 - Gosti: 0 - Skriti člani: 0