Za nemoteno delovanje te spletne strani uporabljamo piškotke. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z našo politiko piškotkov. Nadaljuj
Lunin net

Hitri skok na vsebino


Fotka

forum Kristali in minerali


  • Prijavi se, če želiš komentirati
2 komentarjev na to temo

#1 jec

jec
  • NeČistZačetnik
  • Pip
  • Št. objav: 3

Objavljeno: 6. april 2017, 17:47

Zanima me kakšen kristal in kako se uporablja za zaščito postelje pred sevanji. Mislim da bi bil za to najbolj primeren forum Kristali in minerali ampak vidim da v forumu že pol leta ni nihče nič napisal. Je zmanjkalo kristalov al zakaj?

To temo je popravil/a jec: 6. april 2017, 17:47


#2 jec

jec
  • NeČistZačetnik
  • Pip
  • Št. objav: 3

Objavljeno: 6. april 2017, 18:31

Zanima me kaj se uporablja za zaščito postelje proti sevanjem. Nekje sem prebral da se daje pod posteljo štiri kamene strele ki so s špicami usmerjene proti stranem neba, v stičiščih pa se kamni dotikajo.
Stvar se mi zdi nepraktična pa me zanima če obstajajo še kakšne druge bolj praktične variante. Mogoče piramidansta oblika kristala?
Je kamena strela najboljša, ali priporočate kaj drugega?
In ali mora biti kamen nujno pod posteljo, ali je lahko tudi na kakem drugem mestu in ščiti celo sobo in ne samo posteljo?
Soba je velika 3,5 x 4,5 m.

To temo je popravil/a jec: 6. april 2017, 18:35


#3 *glas*

*glas*
  • Lunin Odvisnik
  • Št. objav: 2 005

Objavljeno: 4. maj 2017, 09:13

Kristali nasploh vnašajo svoje "energetsko vzdušje" v prostor in so lahko dober prijatelj v prostoru..  ali dobra podpora..   Čeprav ravno kamena strela je najbolj dovzetna za programiranje in kot sama nima neke trdne informacije, ki bi bila stabilna..  Je najbolj "goba", ki lahko tudi vpije energije in programe iz okolice, zato jo je fajn ustrezno čistiti in tudi programirati vsake toliko časa..    Ni pa vsak kristal primeren za v spalnico, neksteri so lahko preveč poživljajoči s svojo energijo in so bolj za dnevne prostore..  Drugače za transfomacijo prostora je primeren tudi kak orgonit,..  So pa zopet eni primerni bolj za dnevne prostore drugi tudi za spalnico..  In v orgonitu imaš kombinacije kristalov, in drugih elementov, ki transformirajo mrtvi orgon v prostoru in tudi energetiko celotnega prostora..

 

Lahko pa malo ekperimentira tako z raznim kristali, opazuješ spanje, sanje in nasploh počutje in jih menjuješ, da vidiš spremembe na sebi in energiji prostora, enako lahko počneš z orgoniti..  Drugače pa "orgoniti in kristali" smo tudi ljudje sami, le odvisno koliko se tega tudi zavedamo in koliko suvereno zaupamo samim sebi..  wink.png


"če te nekaj sili leteti, se nikdar ne boš plazil.."





Uporabniki, ki si ogledujejo to temo (0)

Člani: 0 - Gosti: 0 - Skriti člani: 0