Za nemoteno delovanje te spletne strani uporabljamo piškotke. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z našo politiko piškotkov. Nadaljuj
Lunin net

Hitri skok na vsebino


Fotka

prosta energija


 • Prijavi se, če želiš komentirati
4 komentarjev na to temo

#1 shamannamo

shamannamo
 • Lunatik
 • Št. objav: 33 937

Objavljeno: 22. julij 2017, 17:26

prenevaren za energijski lobi ... za ta izum so ga zaprli brez sojenja ...

 

https://www.facebook...54704391520628/#2 *glas*

*glas*
 • SkorajOdvisnik
 • Št. objav: 544

Objavljeno: 10. avgust 2017, 17:05

Socialna omrežja so še vedno dokaj močna valuta, saj se še vedno vzdržujejo z zelo veliko prisotnostjo ljudi, z ogromno časa, ki se jim posveča, z vso pomembnostjo ki se daje na to, da je recimo osebni Facebook profil točno takšen kot si ga neka oseba želi, da bi jo drugi ljudje preko profila dojemali.. zato tudi sproti vsak objavlja vse kar si želi, da bi drugi o njemu/njej vedeli in si ustvarjali željeno podobo o njemu/njej.. Predvsem pa je FB ali Twiter kot točka za priklop pozornosti in zavesti na to močno nihalo, ki je tam ustvarjeno. In ljudje so nato prilepljeni na vse kar teče skozi to nihalo, priklopljeni po več ur dnevno.. In ker je pozornost energija, ker je čas valuta, nekdo to valuto trži in delnice te valute trži tudi na delniškem trgu, plus reklame, ki jih vrti in tudi ekstra zaračunava večje dosege objav itd.. Delnice in prihodki Facebooka ter Twitterja so vredne na stotine miljard dolarjev. A se kdaj vprašate zakaj niste vi kot ustvarjalec te industrije hkrati tudi lastnik svojega deleža udeležbe v tej tovarni?!

 

Obstajajo recimo tudi že platforme, ki upoštevajo tvoj prispevek energije in ko tam objavljaš, pišeš, komentiraš, blogaš.. in če skupnost te platforme oceni, da je tvoja objava ali komentar vredna pozornosti, ti z lajki, ogledi in komentarji postavi tvojo pravo vrednost soustvarjanja in ti platforma te tvoje "delnice", ki si jih s soudeležbo ustvaril, sproti tudi izplača.
Kar je dokaj pošteno dejanje.
In te "delnice" soudeležbe si lahko seveda prenakažeš v svojo Steem denarnico in imaš Steem-e potem kot svojo plačilno sredstvo, če pa želiš, si pa jih seveda enostavno, spremeniš v katerokoli drugo plačilno sredstvo, ki ti bolj odgovarja, recimo v Bitcoine, Etheriume, Zlato, Evre, Kune, Franke, žito, riž,...
Ne dajem sedaj namiga, da je treba zapustiti FB, Twitter, forume.. in iti nekam kjer boš; za svojo sodelovanje udeležen energetskega povratka; koliko vložiš - toliko dobiš nazaj..
Opisujem samo kako izgleda energetsko uravnotežen odnos. Kolikor daješ, tolikor moraš tudi prejemati, to je princip Perpetuum Mobile, ki ti omogoča večno funkcioniranje, brez izčrpavanja.. Če sodeluješ v sistemih, ki ti le jemljejo (in dokaj malo dajejo nazaj), ti pa se jim iz nevednosti pustiš ožemati, ker ne razumeš njihovih mehanizmov, potem ti je tam hkrati odvzemano tobilje, zdravje, sreča in leta bivanja..    dajem samo malo v razmislek, da vsak oceni če modro ravna s svojo energijo in kot možnost introspekcije samega vase, koliko ceniš samega sebe ter koliko se zavedaš svojega resničnega potenciala..
 

https://steemit.com/


"če te nekaj sili leteti, se nikdar ne boš plazil.."


#3 shamannamo

shamannamo
 • Lunatik
 • Št. objav: 33 937

Objavljeno: 26. avgust 2017, 08:54

električi avtomobili brez baterij ... vlada je pobila znanstvenike ...

 

https://www.youtube....eature=youtu.be#4 shamannamo

shamannamo
 • Lunatik
 • Št. objav: 33 937

Objavljeno: 6. november 2017, 22:04

poceni vetrne domače elektrarne iz Indije ...

 

http://www.novi-svje...za-citav-zivot/#5 shamannamo

shamannamo
 • Lunatik
 • Št. objav: 33 937

Objavljeno: 20. november 2017, 17:23

Anti Gravity & Zero Point Energy
https://www.youtube....h?v=F6LdcLfYBGg


Uporabniki, ki si ogledujejo to temo (0)

Člani: 0 - Gosti: 0 - Skriti člani: 0