Za nemoteno delovanje te spletne strani uporabljamo piškotke. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z našo politiko piškotkov. Nadaljuj
Lunin net

Hitri skok na vsebino


Fotka

Propolis


  • Prijavi se, če želiš komentirati
34 komentarjev na to temo

#26 č.v.e.k.a

č.v.e.k.a
  • Lunatik
  • Št. objav: 2 884

Objavljeno: 4. november 2004, 23:22

no in sedaj mene zanima če se lahko tale ,Danilov, propolis lahko kje naroči oz.
kje v Ljubljani ga je moč nabaviti.Morda Sanolabor?


Je propolis dober tudi za bolečine v želodcu.Ga daš ravnotako na sladkor, ali ga konzumiraš na kakšen drugačen način?


Hvala
Objavljena slika

HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA.

#27 Marsa

Marsa
  • Uredništvo
  • Št. objav: 60 730

Objavljeno: 5. november 2004, 14:17

Cveka, Danilov propolis lahko narocis na njegovi domaci strani, pejt na cebelarje in klikni nanj, se ti bo pokazal www njegov, pa ima tam v ponudbi, al pa mu poslji kar mail ali os, povej da si z LNF in da ti naj poslje. :palec:
Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.
Picasso

#28 č.v.e.k.a

č.v.e.k.a
  • Lunatik
  • Št. objav: 2 884

Objavljeno: 5. november 2004, 22:06

Hvala za tale info...grem že naročat.
Sem včeraj gledala pa je tako star datum,da nisem vedela če se še lahk naroči.

Lep pozdrav :palec:
Objavljena slika

HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA.

#29 č.v.e.k.a

č.v.e.k.a
  • Lunatik
  • Št. objav: 2 884

Objavljeno: 5. november 2004, 22:18

živjo,


sem že našla in naročila pa še ena prima muzka me spremlja x:Dx

lep pozdrav in ,še enrkat,hvala x:Dx
Objavljena slika

HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA.

#30 bogglefreak20

bogglefreak20
  • Zavrnjeni
  • PipPipPipPip
  • Št. objav: 79

Objavljeno: 9. november 2004, 10:52

A ima kdo izkušnje z učinkom propolisa na kožne glivice. Prijatelj je namreč fasal eno hudo infekcijo z glivicam, krema, ki jo je dohtar predpisal pa ne učinkuje. Sam propolis uporabljam za vse mogoče zadeve od ustne higiene, zdravljenja grla, prask itd., ne vem pa kako bi se obneslo pri glivicah.

Vsaka infromacija je dobrodošla.
Beatus, qui venit in nomine Domini!

#31 Marsa

Marsa
  • Uredništvo
  • Št. objav: 60 730

Objavljeno: 9. november 2004, 11:06

Boggle, imam nekoga bliznjega, ki se je nekoc bodel z njimi in ki sicer prisega na propolis (ki je pozdravil res ze svasta), pac pa za glivice pa ni kul, ker ce je alko, prevec razzre, ce pa je oljni, pa ni kul, da se tam paca.

Je pa precej ucinkovito cajevcevo etericno olje, to si ubodi. :palec:
Mesat z vodo, na vatko pa gor, ne cistega, tud mal zazge, redcit skratka z vodo.
Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.
Picasso

#32 Črvek

Črvek
  • NeČistZačetnik
  • Pip
  • Št. objav: 9

Objavljeno: 6. avgust 2008, 15:15

Pozdrav vsem!

S propolisom sem si ravno v teh dneh pozdravila močan kašelj, ki se je že razvil v bronhitis. Sem mislila že k zdravniku po antibiotike pa sem rekla, bom še prej probala s propolisom. Ne bi verjela, ampak res dobra stvar! Priporočam pri bronhialnih obolenjih.

#33 cebelica_maja

cebelica_maja
  • NeČistZačetnik
  • Pip
  • Št. objav: 3

Objavljeno: 4. december 2010, 20:11

V podjetju HEDERA so uspeli z inovacijskim postopkom proizvesti NATIVNI PROPOLIS, v celoti naraven preparat, pridobljen brez kemijske obdelave in v izvorni obliki kot so ga ustvarile rastline, dodelale pa čebele.

Na spodnji povezavi je veliko koristnih informacij o propolisu in njegovem delovanju.

Nativni propolis

#34 mamita

mamita
  • NeČistZačetnik
  • PipPip
  • Št. objav: 17

Objavljeno: 22. december 2010, 19:51

Pozdrav vsem!

S propolisom sem si ravno v teh dneh pozdravila močan kašelj, ki se je že razvil v bronhitis. Sem mislila že k zdravniku po antibiotike pa sem rekla, bom še prej probala s propolisom. Ne bi verjela, ampak res dobra stvar! Priporočam pri bronhialnih obolenjih.



tudi jaz

#35 janezb12

janezb12
  • NeČistZačetnik
  • PipPip
  • Št. objav: 24

Objavljeno: 27. januar 2021, 19:42

Propolis kot tudi vse ostalo mora biti pripravljeno tako, da je za uporabo čim blažje. BISTVENO je, da uporabimo 70% alkohol, ker ima večjo razkuževalno moč kot 96% alkohol to je ena od stvari. Drugo je pravilna priprava, da ni preveč voska zraven itd... icon_smile_wink.gif

 

invisalign ortodont prehranska dopolnila valovitka pleksi steklo akrilne plošče topla greda vizir polikarbonat pegasti badelj med elektroliti naravna sladila oblačila icepeak pralne maske trgovina z oblačili pohištvo žar na oglje izdelava spletnih strani optimizacija spletnih strani SEO aplikacije vsebinski marketing izdelava spletnih trgovin analiza spletnih strani oglaševanje na spletu spletna analitika marketinška avtomatizacija marketinško svetovanje izdelava digitalne strategije otroški vozički slike izobraževanje cisco sdn IoT varnost omrežja brezžična omrežja postavitev omrežja erp informacijska varnost omrežje SOC vzdrževanje postelje otroški vozički avtosedež jedilne garniture vzglavniki ležišča jogi triglav skladi skladi zlato tečajnica delnice vzajemni skladi triglav skladi tečajnica varčevanje vzajemni skladi tečajnica skladi tečajnica tečajnica skladov kako varčevati vlaganje investicijski skladi tečajnica vzajemnih skladov varčevanje denarja naložbe finančni svetovalec varčevanje za pokojnino vzajemni sklad varčevanje v skladih varčevalni načrt upravljanje premoženja triglav vzajemni skladi tečajnica vzajemni skladi vlaganje v sklade posteljnina vrtne garniture vzmetnice ležišča in posteljni podi zapestnice verižice nakit šumenje v ušesih podančice pms baldrijan holesterol ameriški slamnik ameriški slamnik kandida depresija pegasti badelj poceni gume žarnice poslovna darila kapa s šiltom majice prstani poceni poročni prstani uhani davčne blagajne predstave kopalnice žar plise zavese

Uporabimo ga vsako jutru na tešče in zvečer preden gremo spat 3-4 kapljice ( lahko več to vsak sam presoja) na kocko sladkorja. Deluje zelo preventivno proti obolenjem grla, dihal pa kar je najbomembnejše zelo zdravilen je za želodec. Vsi, ki imajo težave ( neznane bolečine v želodcu) ali karkoli bi se ga naj posluževali. Tudi ljudi katere napenja se kažejo zelo dobri rezultati kot pravijo vsak sebi je največji dohtar! Odpravlja ''zadah'' iz ust ob redni uporabi zlasti za kadilce je idealno samo ti se ga glih ne poslužuejo icon_smile_disapprove.gif
In še za celjenje ran je nekaj nepogrešljivega. Ni priporočljivo za kake hude-globoke rane za lažje oblike pa rano zapre zelo hitro in brez infekcij.

No, če koga še kaj zanima sem na voljo... icon_smile_approve.gif

 

Meni ga je pri bolečem grlu vedno mami dajala na sladkorju ali žlici medu, zdaj pa ga jaz dajem svojim otrokom...


To temo je popravil/a janezb12: 27. januar 2021, 19:44





Uporabniki, ki si ogledujejo to temo (0)

Člani: 0 - Gosti: 0 - Skriti člani: 0