Za nemoteno delovanje te spletne strani uporabljamo piškotke. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z našo politiko piškotkov. Nadaljuj
Lunin net

Hitri skok na vsebino


Fotka

Zdravilne barvne frekvence kamnov


  • Prijavi se, če želiš komentirati
- - - - -
60 komentarjev na to temo

#26 Tina

Tina
  • D član
  • Št. objav: 2 142

Objavljeno: 2. december 2003, 14:45

x:)x  haj
sem bla na slikanju, ki ti pokaže funkcijsko delovanje telesa, pa mi je zdravnica mrtvo hladno rekla, da moje telo spi  x^x ... hec je v tem, da se res tako počutim in se ful borim, da bi se to spremenilo v moje normalno stanje, ki je veliko bolj veselo, polno energije in nasploh veselja do življenja  x:Ix
malo me zeza tudi hormonski sistem

:inocent:  contesa, mi prosim lahko svetuješ kakšen kristal, ki bi mi pomagal, da bi laže uredila te težave al pa vsaj ozavestila, kje ga biksam, sicer bom čist  :xx!:

xsrcx

Pri hormonskih težavah naj bi pomagal Lunin kamen.

Jaspis, magnetit krepi energijski tok po telesu.

Kamena strela pa je znana ko "univerzalna zdraviteljica"

x;)x x:)x
Objavljena slika

#27 Tina

Tina
  • D član
  • Št. objav: 2 142

Objavljeno: 2. december 2003, 14:50

Žijo contesa...

jaz bi pa rabila kakšen kristal ki bi me napolnil z pozitivno energijo mi prinesel nasmeh na usta, mi pomagal pri samozavesti in zaupanju vase in druge ljudi, mi dajal občutek varnosti in mi srček napolnil z ljubeznijo x:)x .

Hvala in lep pozdravček vsem,

S

Roževec (rožnategi kremen) ugodno vpliva na delovanje srca; priporočljivo ga je nositi v višini timusa.

Tigrovo oko, zlati topaz, jantar krepi samozavest.
Prav tako tudi ahat tudi, ki naj bi se nosili v višini solarnega pleksusa.

:vio: xsrcx
Objavljena slika

#28 Amis

Amis
  • D član
  • Št. objav: 15 191

Objavljeno: 2. december 2003, 15:11

x;)x

...ej, pa ste le srčki xsrcx

x:)x hvala hvala hvala.................. x;)x
you see things; and you say WHY?
but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

#29 Amis

Amis
  • D član
  • Št. objav: 15 191

Objavljeno: 2. december 2003, 15:13

x;)x sončk vidiš, kdor čaka dočaka ...hi hi hi :palec:
you see things; and you say WHY?
but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

#30 sončk

sončk
  • Vseprisotni
  • Št. objav: 892

Objavljeno: 3. december 2003, 08:18

hvala za odgovor in lep dan želim vsem x:)x

S
Objavljena slika

#31 nosorog

nosorog
  • Lunatik
  • Št. objav: 5 147

Objavljeno: 8. januar 2004, 13:28

Contesa!

Prebral sem tvoj prispevek, s katerim si začela tole temo. Praviš, da izhajaš iz knjige Suzy Chiazzari - mislim, da naslova knjige ne omenjaš, pa tudi avtorice sicer ne poznam.

Zanima me, ali v knjigi pove, na osnovi česa je določila barvne frekvence. Vse skupaj se mi zdi malo čudno.
- Kameni streli (ki je običajno prozorna) npr pripisuje belo barvo. Prozorno ni belo, videl pa sem tudi fotografirano avro kamene strele - je nežno modra.
- Ametistu pripisuje indigo barvo. Ametist je videti vijoličen in tudi fotko njegove avre sem videl - je zlata.

- Najbolj nenavadni pa sta navedbi za tigrovo oko (infrardeča) in oniks (če se ne motim, si napisala ultravijolična). Ne ena ne druga namreč ne sodita v vidni spekter - se pravi, da takšnih barv na fotki avre ne moremo zaznati, v naravi pa je oniks črn (eventuelno z belimi progami), v tigrovem očesu pa prevladujejo nijanse rjavkaste in drugih barv.

Po mojem zadeva "ne pije vode", vsaj kar se nekaterih kamnov tiče ne. x?x
http://tadej-pretner.com

Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob!

#32 contesa

contesa
  • Lunatik
  • Št. objav: 3 659

Objavljeno: 8. januar 2004, 19:16

x;)x Preberi še enkrat in to natančno, napisan imaš tudi naslov knjige! Barve!x!x
Pa tudi barvna frekvenca nima nobene povezave z realno barvo kamna! :eek:
Kamena strela ima belo energijo, ne glede na to,da je prozorna! Odseva zvočne in barvne valove, ki nam pomagajo uravnotežiti avro! Za zdravljenje je najprimernejša, ker deluje kot kanal za kozmične žarke. Ta prozorni kremen je zgrajen iz silicijevega dioksida in oddaja takoimenovano piezoelektrično energijo.To pomeni ko spodbudimo en del kristala, ta odda električni naboj drugemu delu! To lastnost izkoriščamo pri zdravljenju, tako, da je kristal prevodnik energije. Energijo na eni strani sprejema, na drugi pa ultrazvočno oddaja in v avri vzpostavlja ravnotežje in skladnost. :palec:
Če te zanima še kaj, z besedo na dan! x:Dx
:farb:
Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

#33 nosorog

nosorog
  • Lunatik
  • Št. objav: 5 147

Objavljeno: 8. januar 2004, 19:55

Spraševal sem po tem, ali ti je znano, na osnovi česa je določila barvne frekvence in s tem barve. Zakaj bi bila npr. pri kameni streli bela, če fotografija avre kamene strele pokaže, da gre za avro svetlomodre barve, sama kamena strela pa je ponavadi prozorna? Odgovora še nisem dobil.

Drugo vprašanje:
- Praviš, da barvna frekvenca nima povezave z naravno barvo kamna. V tej trditvi ne vidim logike. Barva je namreč občutek, ki nam ga posreduje oko v zvezi s frekvenco vidne svetlobe in barve teles so posledica dejstva, da telesa ne odbijajo ali prepuščajo enako enobarvnih sestavin z različnimi frekvencami (običajno sicer govorimo pri določanju barv o valovnih dolžinah, kjer je valovna dolžina razdalja med dvema sosednjima točkama, v katerih je nihanje sočasno, frekvenca pa je število takšnih nihajev na časovno enoto). Torej po mojem ne drži, da barvna frekvenca nima povezave z realno barvo kamna. Mi torej tvojo trditev lahko bolj pojasniš?

Tretje vprašanje:
Piezoelektrični učinek nastane, ko kristal fizično obremenimo , ob čemer se kristal naelektri zaradi premika zunanjih elektronskih plasti v odnosu na atomsko jedro. Mi lahko poveš, kateri kristaloterapevt izrablja ta učinek v zdravilne namene?

Četrto vprašanje:
Kristal res lahko oddaja energijo ultrazvočno in to tudi je povezano s piezoelektriko, vendar pa bi bilo potrebno vzbujanje z visokofrekvenčnim el. tokom (ki poleg pritiska tudi povzroči piezoefekt). Ker takšnega vzbujanja ni, me zanima, ali meniš, da je za nastanek piezoefekta dovolj že pritisk, ki ga lahko na kristal izvršimo s stiskom roke?

Peto vprašanje:
Najprej praviš, da je kamena strela najbolj primerna za zdravljenje zato, ker naj bi bila kanal za kozmične žarke, takoj zatem pa trdiš, da zdravimo s piezoelektriko. Mi lahko prosim to povezavo malo bolj pojasniš?

x?x
Vnaprej hvala!
http://tadej-pretner.com

Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob!

#34 contesa

contesa
  • Lunatik
  • Št. objav: 3 659

Objavljeno: 9. januar 2004, 19:33

x;)x Barvne frekvence so povezane z energijskimi središči v telesu!
Vsako od sedmih energijskih središč ali čaker je povezano je z enim od barvnih valovanj, ta pa ustrezajo posameznim organom žlezam in telesnim sistemom! x:)x
Najbolje bo, da si prebereš knjigo, boš dobil odgovore na vsa svoja vprašanja! :palec:
Ko pa boš imel težave z zdravjem, se oglasi! x;)x

Lep pozdrav in veliko zdravja ti želim!
Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

#35 nosorog

nosorog
  • Lunatik
  • Št. objav: 5 147

Objavljeno: 9. januar 2004, 23:07

CONTESA!

Zelo pomembno se mi zdi, da ta forum vsi skupaj dojamemo kot priložnost, da se lahko dva, ki sta se na forumu zapletla v pogovor, sta pa različnih mnenj, skozi izmenjavo mnenj kaj naučita. Cilj torej ne sme biti merjenje moči, ampak to, da se kaj naučimo. Pri takem pristopu je normalno, da v situaciji, ko se znajdemo pred vprašanjem sogovornika, na katerega ne vemo odgovora, to povemo - morda se nam bo priključil kdo tretji in nam pomagal priti stvari "do konca", ob tem pa bomo vsi rasli.

Pri prvem kontaktu se nikakor nisem spuščal v tvoje poznavanje kristalov (očitno je, da o tem precej veš), temveč me je zanimalo le, ali avtorica knjige, ki si jo omenila pove, na osnovi česa je določila "barvne frekvence" kamnov, saj se z nekaterimi nisem strinjal. Iz tvojega odgovora sem začutil, da se počutiš ogroženo, kar je bilo res brez potrebe. Ker mi na vprašanje nisi odgovorila in me s pretirano samozavestnim tonom celo pozvala, naj še kaj vprašam, pa sem ti poslal serijo vprašanj, ki so bila čista provokacija in odgovorov nanje niti nisem pričakoval - navedena vprašanja so trd oreh celo za fizike. S tem sem ti hotel le nazorneje pokazati, da nihče ne ve vsega, če pa se hočemo kaj naučiti, se moramo o stvareh odprto pogovarjati, ne pa da v želji po "ohranitvi avtoritete" stvar zameglimo z navajanjem obrobnih podatkov, ki ne pomagajo pri razjasnjevanju odprtega vprašanja. Ker si me povabila, da se ti v primeru slabega zdravja oglasim, sklepam, da se aktivno ukvarjaš s kristaloterapijo. Upam, da si v tem uspešna, še bolj pa boš, če boš svoje znanje obogatila z novimi spoznanji - kdor ne gre v korak s časom, ga čas povozi.

Upam, da nama bo šla komunikacija v bodoče bolje.

Ker sem se v enem obdobju lanskega leta v okviru raziskav, ki sem jih opravil v zvezi z različnimi sevanji precej posvetil tudi barvam, bom navedel svoje mnenje o tem, za kaj pri vsem skupaj gre. Gre seveda zgolj za mnenje in zelo bom vesel, če ga bo kdo, ki pozna stvari bolje od mene, korigiral. Zagotovo pa tovrstnih odgovorov v knjigi Suzy Chiazzari ne bom iskal, saj bi upal staviti, da jih tam ne bi našel. Odgovore raje iščem v aktualnih izsledkih znanosti in jih z ezoteričnimi učenji povežem sam.

Pojem svetlobe (in s tem barv) je za korektno pojasnitev izjemno zapleten že v osnovi, saj lahko po eni strani dokažemo, da je svetloba elektromagnetno valovanje, ob le nekoliko spremenjenih izhodiščnih pogojih pa to, da so nosilci svetlobnega toka svetlobni kvanti (fotoni). Vidna svetloba pravimo tisti, ki jo zaznavamo s prostim očesom, gre pa za svetlobo valovnih dolžin 380 do 770 nano metrov - oko in procesi v možganih pa interpretirajo barve le pri izredno visokih frekvencah (v hercih približno 1 in petnajst ničel). Tisto, kar vidimo kot barve, je torej zgolj svetloba določene valovne dolžine (zaznavanje se zgodi v očesu, zavest o njej pa v možganih). Objektivno torej barve ne obstajajo. Pri tem pa je zanimivo to, da največ svetlobe in barv, ki nas obdajajo (in nam dajejo neko določeno energijo), ne izhaja iz sevalne svetlobe neposredno iz Sonca - večina svetlobe se razprši po nebu ali pa odseva od telesnih površin. Gibljemo se torej po prostoru polnem svetlobe, ki je posledica medsebojnih prekrivajočih se svetlobnih sevanj. Ta svetloba okolja se nekoliko razlikuje od bazične svetlobe v fizikalnem pomenu - dr. Anton Trstenjak jo v svojem delu "Človek in barve" imenuje "ekološka optika".

Iz teh osnov pa pojdiva najprej na barve v človeku, potem pa še v kristalih:

Človek in njegove barve

Nedvoumno sicer lahko ugotovimo, da posamezni deli človeka (kot tudi energijski centri) sevajo določene barve, a zaradi vplivov ekološke optike je izredno težko ugotoviti, za kakšne barve točno gre (zato sem tudi vprašal, kako je barve določila avtorica knjige). Zato običajno preko luminiscenčnega zaslona opazujemo barve človeka pri tako šibki svetlobi, da fizičnega telesa praktično sploh ni videti - vendar pa - že najmanjše razlike v osvetljenosti telesa se odražajo v tem, kakšne barve zaznamo na določenih delih telesa!!! Ker standardna metoda merilnih inštrumentov in pogojev merjenja še ni določena, ne moremo zanesljivo vedeti, kakšno barvo v resnici seva določen del telesa.
Zaradi teh težav so leta 1988 izvedli eksperiment (dr. Huntova), v katerem so različni jasnovidci poročali, kakšne barve vidijo v človeškem telesu, dr. Huntova pa je na teh mestih beležila korelacijo med barvo in frekvenco. Dejstvo pa je, da gre tu za bistveno manjše frekvence kot so tiste, v okviru katerih sicer barve zaznavamo. Pri tem so tudi ugotovili, da so energijski centri RAZLIČNIH barv, v odvisnosti od tega, koliko nad telesom so skušali barvo zaznati. Tista klasična razdelitev (prva čakra rdeča, sledijo orenžna, rumena itd., je bila zaznana tik nad fizični telesom in povprečno okoli šest centimetrov nad njim - sicer so v čakrah tudi druge barve.

Sedaj pa preidiva na kristale in njihove barve

Izrazil sem nestrinjanje z barvami, ki jih je avtorica določila zlasti oniksu (ultravijolična) in tigrovemu očesu (infrardeča), vprašljiva pa sta bila tudi kamena strela (bela barva) in ametist (poleg vijolične - to navedbo sem opazil kasneje - tudi indigo).

Najmanj sporna je verjetno kamena strela. Praviš, da seva belo barvo, jaz pa sem rekel, da sem videl fotografijo njene avre, ki je svetlomodra. Zaradi že omenjenih težav pri opazovanju ali fotografiranju avre (ekološka optika) je možno, da v resnici avra kamene strele ni svetlo modra. Belo barvo je namreč dr. Huntova zaznala pri frekvencah med 1100 in 2000 Hz, modro pa med 250 in 275 Hz in na frekvenci 1200 Hz, ki pa je sicer v pasu, kjer so zaznavali belo svetlobo!!!
Ametist pustiva ob strani, saj pravzaprav navaja barvo, ki je zelo blizu realni (tisti, ki jo zaznavamo s prostim očesom), zagotovo pa ne drži, da oniks oddaja UV barvo, tigrovo oko pa infrardečo. Gre za barvi, ki sta izven okvirov vidne svetlobe, s tem, da oddaja npr. UV svetlobo živosrebrbna svetilka, infrardečo pa oddajajo močno segreta telesa.

Zaključek:

Kristale torej uporabljajmo glede na barvo, ki jo vidimo. Frekvenca bazične energiuje kristalov je sicer okoli 8 Hz (lastna frekvenca Zemlje, na katero smo ljudje "uglašeni". V našem energijskem polju vlada električna napetost okoli 70 mV, ki tedaj, ko zbolimo, pade na 20 - 30 mV. Tedaj nam zelo oslabi eterično telo in energijo mu lahko vrnemo (med drugim) tudi s polaganjem kristalov na čakre. A pri tem velja oniks za črnega (prva čakra), tigrovo oko pa lahko uporabimo na tretji čakri.

Načeloma je kamena strela nosiles bazičnih energij, na katere smo uglašeni (njena energija je posledica dogajanj v notranjosti Zemlje, ki povzročajo zemeljsko električno polje, katerega posledica je magnetno polje, nanjo pa vplivajo seveda tudi energije iz kozmosa - predvesm iz Sonca, dejstvo pa je, da na dogajanje na Soncu vplivajo konstelacije planetov!!! Tako, da je zadeva zelo kompleksna. Če pogledamo energijo kamene strele skozi "očala" barv in rečemo, da seva belo ali svetlomodro svetlobo (avra), pa je dejstvo, da gre tu za barvni učinek v nekem višjeharmonskem frekvenčnem pasu, ki je pri zdravljenju zanemarkjiv. Enako je pri ametistu - ne glede na to, da ima zlato avro, ga ne uporabljamo npr. na pleksusu.

Torej - na vsako čakro kamen, ki je takšne barve, kot spodnja plast predmetne čakre.

Če želiš izčrpna pojasnila še glede drugih vprašanj, ki sem jih odprl, jih lahko načneš v ustrezni temi tega foruma.

Lep pozdrav - Surlorog.
http://tadej-pretner.com

Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob!

#36 Marsa

Marsa
  • Uredništvo
  • Št. objav: 60 730

Objavljeno: 10. januar 2004, 09:52

Kaksen prispevek, Nosorog! x^x

Contesa, tudi jaz se strinjam s temle (pa ceprav je moje znanje dalec od Nosorogovega), ampak tudi meni ne 'potegnejo' nekatere tele frekvence, ki jih je avtorica knjige, po kateri delas, pripisala nekaterim kristalom (recimo oniksu in tigrovemu ocesu.. no, pa tudi ametistu).
Seveda pa jaz samo sklepam, slutim, zaznam, vcasih pa sama opazim auro... (tudi jaz dojemam gorski kremen plavkasto, sinjkasto, kadar opazim tale auricni sij okoli).

Sploh pa tudi sama ne bi jemala za zdravljenje kristalov zgolj zaradi barv oz. se mi ne zdi, da bi finta bila (samo) v tem.
Se mi zdi tole spet kar en sistemcek nekaj...
Za zdravljenje pa je itak dobro poznati tudi druge zakonitosti in naravo - tako bolezni kot kristalov, tako se med sabo razlikujejo, pa ceprav so podobne barve.

Semle se nisem vtikala, ker se mi zdi, da se je tema odprla, ko sem bila na dopustu (lahko pa da se motim, skratka, nisem je opazila, ko je nastala), sem jo pa zasledila kasneje in ze zdavnaj hotela pripomnit notri, da ne posplosujmo in ne dajajmo kar v en kos vsega...
No, zdaj pa se je Nosorog javil (in me ponovno 'opomnil' na to temo), pa se v bistvu pridruzujem njegovemu mnenju.

Ceprav je tudi Nosorogov ton pokroviteljski, nas poucuje, kar lahko koga zmoti (mene vcasih, vendar navadno me ne, ce clovek veliko ve in to zagotovo velja za Nosoroga), me je pa presenetil Contesin pokroviteljski ton v odgovoru Nosorogu. ...

Skratka - dobra debata, fino je, ce se kaj novega izve. :palec:
Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.
Picasso

#37 free

free
  • Srebrni član
  • Št. objav: 16 801

Objavljeno: 10. januar 2004, 11:27

Contesa, Nosorog;
vajino zdruzeno znanje bi bilo mega!!
privilegij za nase in vajino ucenje...

#38 contesa

contesa
  • Lunatik
  • Št. objav: 3 659

Objavljeno: 10. januar 2004, 21:36

x;)x Nosorog, brez zamere, če sem delovala pokroviteljsko, ker to ni bil moj namen! x:)x
Mogoče pisateljica pri temi o kristalih resnično ni ne vem kako poglobljeno razlagala svoje teorije, zato se s tem, kar si mi napisal strinjam! :palec:
Knjiga zajema izredno vsebinsko bogato tematiko, saj je sestavljena iz šestih delov, ki so izredno poučni in v veliko pomoč pri raznih težavah! x:)x
Velikokrat sem z njeno vsebino pomagala sebi in drugim! Upam, da ne zameriš, veselim se tvojega znanja in najinega klepeta v prihodnje! :palec:
Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

#39 nosorog

nosorog
  • Lunatik
  • Št. objav: 5 147

Objavljeno: 10. januar 2004, 22:40

Contesa!

V nobenem trenutku ni šlo za kakršnokoli zamero. Veseli me tvoje stališče in tudi jaz bom kadarkoli z veseljem poklepetal s teboj. x:)x x;)x :palec:
http://tadej-pretner.com

Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob!

#40 oblaček

oblaček
  • NeČistZačetnik
  • PipPip
  • Št. objav: 10

Objavljeno: 22. januar 2004, 19:49

Pozdravljena Contesa!

Katere kamne pa predlagaš za depresijo?
Katere za raka oz v boju pred ponovitvijo in katere za črevesje( driske, hemeroide, itd) ter kako se to uporablja, sem namreč totalni laik kar se tega tiče?

Lepa hvala za odgovor

#41 nosorog

nosorog
  • Lunatik
  • Št. objav: 5 147

Objavljeno: 31. januar 2004, 20:55

Pozdravljena Contesa!

Katere kamne pa predlagaš za depresijo?
Katere za raka oz v boju pred ponovitvijo in katere za črevesje( driske, hemeroide, itd) ter kako se to uporablja, sem namreč totalni laik kar se tega tiče?

Lepa hvala za odgovor

Ne slišim ravno na ime Contesa, a ker je tole vprašanje že lep čas odprto, bom odgovoril jaz.

Do depresije pride, kadar je na področju druge in tretje čakre premalo energije, ali pa je energija na teh območjih nekontrolirana ali zaradi negativnih vedenjskih vzorcev motena. Primerna kristala za pomoč sta citrin (tretja čakra) in karneol (druga čakra). Pomembna pri tem je mentalna pozornost in še kaj. Da ne nakladam - o "brisanju" negativnih miselnih vzorcev in vzpostavljanju zdravega stanja v čakrah (s tem seveda "scat peleš" tud depresijo) si preberi v knjigi Tadeja Pretnerja: Minerali*zdravje* duhovnost, strani 56 do 64).

Kar se tiče driske in hemoroidov - za to so lahko različni vzroki. Če jih ne poznaš, probaj pri driski z eliksirji iz kamnov, ki razstrupljajo: hrizopraz, malahit, zoisit ...
Še bolj zapleteno je pri hemoroidih. Največkrat do njih pride zaradi pretiranega sedenja - več športa; ne le gledanje športnih prireditev. Včasih je vzrok tudi slabost dovodničnih žil in blokade v krvnem obtoku (lahko zaradi nosečnosti, jetrnih ali srčnih bolezni). Ugotovi vzrok. Kamni za krepitev srca - rožnati kremen, jeter - akvamarin, hrizopraz (eliksirji), krepitev prve čakre (šorlit, rubin ...).

Raka pogosto povzročijo devijacijske spremembe v celicah, ki so posledica različnih toksinov ali pa npr. spanja oz. daljšega bivanja na mestih, kjer je povečano zemeljsko električno in magnetno polje. Kaj naj ti rečem - ugotovi vzroke. Najdi si zdravo lego ležišča, izloči moteče dejavnike, pomagali pa bodo tudi eliksirji iz kamene strele.

xrolleyesx
http://tadej-pretner.com

Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob!

#42 candlelight

candlelight
  • D član
  • Št. objav: 464

Objavljeno: 31. januar 2004, 20:59

Kateri kamen pa predlagaš za prekomerno potenje (vzrok je ščitnica)?
BOLEČINA JE KRIK TKIVA PO PRETOČNI ENERGIJI

#43 Gost_sstane_*

Gost_sstane_*
  • Gost

Objavljeno: 31. januar 2004, 21:09

Kateri kamen pa predlagaš za prekomerno potenje (vzrok je ščitnica)?





Prosojen kristalček, v katerem je zbrana vsa modrost Zemlje in en Sončev žarek lepote.

#44 candlelight

candlelight
  • D član
  • Št. objav: 464

Objavljeno: 31. januar 2004, 21:29

Hej stane, takega bi pa vsi potrebovali!

Jest sem čist resno vprašala!
BOLEČINA JE KRIK TKIVA PO PRETOČNI ENERGIJI

#45 nosorog

nosorog
  • Lunatik
  • Št. objav: 5 147

Objavljeno: 31. januar 2004, 21:35

Kateri kamen pa predlagaš za prekomerno potenje (vzrok je ščitnica)?

Moja medicinska izobrazba je zgolj ljubiteljska in tele povezave (ščitnica - znojenje) ne štekam najbolje. Kolikor mi je znano, namreč intenzivnost potenja uravnava živčno središče v vmesnih možganih. Seveda je možno, da obstaja povezava s ščitnico. Mi lahko poveš kaj več o vrsti okvare ščitnice, pa bova poskusila po tej poti priti do ustreznega kristala. Gre za kakšno obliko hiperaktivnosti ali morda slabšega delovanja kakšnega segmanta ščitnice?
http://tadej-pretner.com

Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob!

#46 candlelight

candlelight
  • D član
  • Št. objav: 464

Objavljeno: 31. januar 2004, 21:39

Ja, gre za prekomerno delovanje ščitnice. Dejansko se pa zaradi tega tako poti, da se mora trikrat na dan preobleči in preobuti - res zoprno mogoče toliko bolj, ker je ženska.
BOLEČINA JE KRIK TKIVA PO PRETOČNI ENERGIJI

#47 Gost_sstane_*

Gost_sstane_*
  • Gost

Objavljeno: 31. januar 2004, 21:49

Hej stane, takega bi pa vsi potrebovali!

Jest sem čist resno vprašala!





Tudi jaz nikoli v tri dni ne rečem nič :sori:

#48 nosorog

nosorog
  • Lunatik
  • Št. objav: 5 147

Objavljeno: 31. januar 2004, 22:06

Prekomerno delovanje ščitnice blaži energija modrih kamnov elementov zraka/vode. Jaz bi se zadeve lotil s kalcedonom, turkizom ali sodalitom (po tem vrstnem redu). Torej polaganje kalcedona na ščitnico, nošenje kalcedonove ogrlice, pitje eliksirjev iz kalcedona, pa tudi sicer bi temu problemu prilagodil tudi barvo oblačil in (kjer je mogoče in smiselno) prostora (svetlomodra).
http://tadej-pretner.com

Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob!

#49 Gost_sstane_*

Gost_sstane_*
  • Gost

Objavljeno: 31. januar 2004, 22:13

Ja, gre za prekomerno delovanje ščitnice. Dejansko se pa zaradi tega tako poti, da se mora trikrat na dan preobleči in preobuti - res zoprno mogoče toliko bolj, ker je ženska.




Bolj šolskega primera v medicini ni, kot je povezava med delovanjem ščitnice in količino joda v prehrani.

#50 candlelight

candlelight
  • D član
  • Št. objav: 464

Objavljeno: 31. januar 2004, 22:20

Prekomerno delovanje ščitnice blaži energija modrih kamnov elementov zraka/vode. Jaz bi se zadeve lotil s kalcedonom, turkizom ali sodalitom (po tem vrstnem redu). Torej polaganje kalcedona na ščitnico, nošenje kalcedonove ogrlice, pitje eliksirjev iz kalcedona, pa tudi sicer bi temu problemu prilagodil tudi barvo oblačil in (kjer je mogoče in smiselno) prostora (svetlomodra).


Hvala xsrcx
BOLEČINA JE KRIK TKIVA PO PRETOČNI ENERGIJI




Uporabniki, ki si ogledujejo to temo (0)

Člani: 0 - Gosti: 0 - Skriti člani: 0