Za nemoteno delovanje te spletne strani uporabljamo piškotke. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z našo politiko piškotkov. Nadaljuj
Lunin net

Hitri skok na vsebino


Fotka

Ozimnica


  • Prijavi se, če želiš komentirati
- - - - -
53 komentarjev na to temo

#51 nosorog

nosorog
  • Lunatik
  • Št. objav: 5 147

Objavljeno: 8. september 2006, 22:16

joj ozimnica....... :O: nkol nom bivše tašče pozabla....vsak let je kt prtegjena vlagala vse živo.....celga boga raznih pridelkov je tlačla v kozarce......v kleti pol polne police, pa gledam enkrat tiste etikete gor pa na enih je blo clo 1988 :eek: me je kap skor to je blo 96ga :o|o: xrolleyesx :O:


Pr men je pa starostni rekord sirup iz bezgovih jagod, katerega zdele še pijem, pa je od predlanskim. Drug vse tekoče podelam. Edin gobe so se en let prou nahudičev valale (k sm prekisle naredu), kurc, zdj jih pa več ne vlagam, ampak jih sam fuknem u skrinjo.

lalala
http://tadej-pretner.com

Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob!

#52 Todika

Todika
  • Lunatik
  • Št. objav: 5 677

Objavljeno: 8. september 2006, 22:22

Pr men je pa starostni rekord sirup iz bezgovih jagod, katerega zdele še pijem, pa je od predlanskim. Drug vse tekoče podelam. Edin gobe so se en let prou nahudičev valale (k sm prekisle naredu), kurc, zdj jih pa več ne vlagam, ampak jih sam fuknem u skrinjo.

lalala

eh dve leti to ni nč x:Dx sm počakala da je na dopust šla pa sm u kanto sešibala vse :vragec: x:Dx psiho babji pa jamra pol kok ma dela s tem....žru pa itak nbedn ni....sploh murk, k so ji vse ušle in je pol tist polmetrsko sraje vlagala, k si ugriznu nis vedu a se boš skozlau zdejle al kr takoj :sick:
KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

#53 nataly

nataly
  • D član
  • Št. objav: 8 410

Objavljeno: 15. september 2006, 18:48

Pri nas se stanje ozimnice bistveno izboljšalo.
60 l kumaric, nekaj mešanega zelja +fižola(tole sem improvizirala bomo videli kako bo) in AJVAR..da hitro napišem kako ga naredila
cca 10 kg rdeče paprike, jo očistiš, zmelješ,
3/4 l olja, nato usuješ not papriko, soliš po okusu - kuhaš dve uri na malem ognju.
proti koncu dodaš 3male žličke hrena v ohlajeno maso pa 1/2 l gorčice..pasteriziraš in to je to.

En liter smo že zmazale x:px dober ko šus

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

 


#54 flygirl

flygirl
  • Zavrnjeni
  • PipPipPipPip
  • Št. objav: 99

Objavljeno: 16. september 2006, 10:18

O groza kolk vas pa je? BAtaljon?




Uporabniki, ki si ogledujejo to temo (0)

Člani: 0 - Gosti: 0 - Skriti člani: 0