Za nemoteno delovanje te spletne strani uporabljamo piškotke. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z našo politiko piškotkov. Nadaljuj
Lunin net

Hitri skok na vsebino


Fotka

Sončevi mrki


  • Prijavi se, če želiš komentirati
- - - - -
355 komentarjev na to temo

#1 lunca

lunca
  • Lunatik
  • Št. objav: 4 059

Objavljeno: 28. oktober 2003, 13:31

xrolleyesx Kaj pričakujete od dveh mrkov v mesecu novembru.
Zanima me ali ima kdo izkušnje z mrkom, da mu je padel ravno na sonce?
Kaj se je posebnega zgodilo? :eek:

#2 Marsa

Marsa
  • Uredništvo
  • Št. objav: 60 730

Objavljeno: 28. oktober 2003, 13:43

Ja, meni se je to ze zgodilo Lunca, vsaj enkrat... Ne spomnim pa se natancno sedaj, kaj taksnega se mi je dogajalo... bi morala pogledat v kaksen koledarcek, pa potem strnit to..
Vem pa zato, ker sem bila v lokalu, kjer je ena rekla drugi (zraven mene in sem pac slisala): uh, petek 13 je, pa se polna luna, pa se mrk (kar pomeni, da je bil pac Lunin - je pa dogajal s tem tako na mojem soncu kot tudi na moji luni)...
Torej, ne samo da je bil mrk, je bil se petek 13, moj rojstni dan (sem bila pa tudi rojena na petek 13).
Tako je ziher bil kaj posebnega... bom pogledala enkrat.

Kaj pricakujemo? To, kar pricakujemo vsako leto v takih obdobjih... frke totalne, ampak pestro... za nekatere. x;)x
Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.
Picasso

#3 lunca

lunca
  • Lunatik
  • Št. objav: 4 059

Objavljeno: 28. oktober 2003, 14:13

xrolleyesx Zelo bi bilo fino, če bi pogledala Marsa, moj prijatelj ima sončni mrk na rojstni dan letos ,na soncu in IC. Zanima me, kaj se bo dogajalo. Sicer pa bom sigurno o tem tudi napisala. Zato bi bilo fajn, če bi še kdo napisal kakšno izkušnjo ,če je sam zasledil mrk na svojem soncu.

#4 nataly

nataly
  • D član
  • Št. objav: 8 410

Objavljeno: 28. oktober 2003, 19:32

Predvidevam da bo v strelcu??? Opet veselico imela ali kaj?? x:Dx

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

 


#5 aakhut

aakhut
  • Lunatik
  • Št. objav: 19 138

Objavljeno: 28. oktober 2003, 19:35

:vragec:


a obstoja kakshen datum?
k men se ne lub brskat.... x;)x


666 :hepko: -ih :vragec: -ou
tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

#6 nataly

nataly
  • D član
  • Št. objav: 8 410

Objavljeno: 28. oktober 2003, 20:44

Zgodilo se bo slednje:
ta mrk bo mrknil ravno na moj rojstni dan. Imela bom lepo krasno številkico -33.

Skakljal bo po mojem sončku in neptunu - sta v popolni konjunkciji...

Skratka-če predvidim vnaprej - bom pijana kot čep, bom pijana kot velik čep in za ziher še malo đointana x:Dx x:Dx

In potem bom buljila v zvezde in bila prepričana o sebi, da sem ful ok in sploh oh in ah... x:Dx
Naslednji dan- po mrku - bom hodila z glavo veliko kot sod... :xx!: in prekljinjala mrk in tisto konjunkcijo z neptunom, ki povzroča, da mi včasih kakšen špricar paše bolj, kot sicer x:Dx x:Dx

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

 


#7 lunca

lunca
  • Lunatik
  • Št. objav: 4 059

Objavljeno: 29. oktober 2003, 07:10

xrolleyesx Nataly v kateri hiši pa imaš sonce? Boš povedala, kaj zanimivega bo. Sicer pa pred 18 leti je bil tudi na istih stopinjah. Takrat si bila premajhna, da bi bila pijana. Se mogoče spomniš kaj naj bi takrat bilo?

#8 El Nino

El Nino
  • Lunatik
  • Št. objav: 10 745

Objavljeno: 29. oktober 2003, 10:20

Hja tale aktualna dnevna astrologija zame sploh ne deluje več, nevem, al mam tak urnik al kaj, sploh ni prostora da bi bila kaka stvar predana usodi, sam še natalni horoskop, hehe, edina reč kar bi me lahko zmotla ob mrku, bo kak mrk elektrike.... hjao, vse je čist tako urejeno po urniku na faksu, včeri mi je pol zmanjkal časa še za lunin net... ni več prostora za zvezde se mi zdi, da bi vplivale name, če sem slabe volje to popravim, sam, in če imam tanko odmerjen čas, tud ni šans da bi vplivalo na mojo izbiro preživljanja prostega časa...... škoda res, to, včasih me je tako lepo nosila luna... zdej pa se bojim da ne bo nič..... sicer pa upam da bo kaj lepega s to luno.. sem pa pogruntal da mam točko ljubezni ( arabsko kakopak) na marsu.... nevem kako za vraga mi to ni uspelo prej pogruntat.... ampak jebat ga....
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

#9 Mihela

Mihela
  • Lunin Odvisnik
  • Št. objav: 2 156

Objavljeno: 29. oktober 2003, 10:31

x:)x
Zanimiva tema, ni kaj. Lunca, jaz sem ti natančno razložila v mailu, kakšen je lahko vpliv. Tu pa bi rada vsem povedala primer, ko je imela Lady Diana leta 1992 mrk v konjunkciji z njenim Soncem v 7.hiši, konec leta sta s Charlesom oznanila razhod, takrat sta se razšla.
In čeprav je razhod v osnovi nekaj slabega, je bil v tem pogledu zanjo neka nova možnost, kajti na nek način se je osvobodila in v javnosti postala še bolj vidna (7.hiša je povezana tudi z javnostjo in ne samo s partnerjem). Mrk vedno predstavlja neko možnost za nov začetek, vendar je pogosto boleče to, da se je treba najprej ločiti od starega.

Vse dobro,

Mihela.

astrologija ni za to na svetu, da bi strašila...niti ne za to, da bi določala...sam za to je, da nam da vpogled, kako stvari so...

dnevni horoskop

začetek študijskega leta na AI

17. in 18. 9., karmična sinastrija in prognostika v Postojni

 

 


#10 lunca

lunca
  • Lunatik
  • Št. objav: 4 059

Objavljeno: 29. oktober 2003, 11:12

xrolleyesx Hvala za odličen primer. Res je Diana postala v javnosti še bolj priljubljena, čeprav je trpela zaradi ločitve.
:palec:

#11 lunca

lunca
  • Lunatik
  • Št. objav: 4 059

Objavljeno: 29. oktober 2003, 11:16

Leta 1992 je bila tudi konstelacija na nebu "šarena". Mislim, da je bilo v kozorogu vse od saturna, neptuna in urana. Diana je bila rakica in je verjetno tudi tranzitni uran oponiral na njeno sonce, kar v velikih primerih tudi naznanja na ločitev, če pa je bil tudi mrk vključen potem pa drži kot pribito. xrolleyesx

#12 Mihela

Mihela
  • Lunin Odvisnik
  • Št. objav: 2 156

Objavljeno: 30. oktober 2003, 09:08

Lunca, Diana leta 1992 ni imela nobenega tranzita na natalne planete, samo na progresivne in še to ne negativne, seveda pa so bili poleg tega mrka še drugi indikatorji, ki nakazujejo njeno ločitev, dva bistvena indikatorja sta progresivni Merkur v opoziciji s progresivnim Saturnom, če vemo, da je Merkur vladar sedme hiše in da je v sedmi hiši, potem nam je jasno, da ta opozicija lahko pomeni ločitev. Poleg tega , pa natalna opozicija Lune (ki je vladar umesnega, vkleščenega znamenja v sedmi hiši) z Uranom postane eksaktana.
Kljub temu, pa ima sončev mrk posebno moč, kajti pomeni konec nečesa in začetek nečesa novega. Če ga sama ne bi iskusila, ne bi razumela njegove moči, kajti to gre za večje premike. Diana se je dolgo časa borila s tem, dolgo časa si je zatiskala oči, ker ni hotela videti problemov, vendar mrk spodbudi spremembo, in zelo pogosto predstavlja bistvene premike v življenju. Toda, da se to zgodi mora tudi natus sam kaj narediti. In če se odzove na priložnost ima možnost za konstruktivno spremembo.

Vse dobro,

Mihela.

astrologija ni za to na svetu, da bi strašila...niti ne za to, da bi določala...sam za to je, da nam da vpogled, kako stvari so...

dnevni horoskop

začetek študijskega leta na AI

17. in 18. 9., karmična sinastrija in prognostika v Postojni

 

 


#13 Mihela

Mihela
  • Lunin Odvisnik
  • Št. objav: 2 156

Objavljeno: 30. oktober 2003, 10:17

Pozabila sem odgovoriti Pokowcu, ki mi je poslal mail.
Torej prvo je treba razumeti, da je sončni mrk, mlaj v konjunkciji(lahko tudi zelo široki) s sečišči, torej iz tega se da sklepati, da gre za nek nov začetek, ki pa ima dolgotrajnejši vpliv. Iskreno povedano se o tem, kako vpliva sončni mrk, da prebrati veliko in tudi dokaj kontradiktorne stvari. Meni se zdi logično in tudi glede na izkušnje ti lahko odgovorim, da mrk deluje bolj od zunaj, manj subjektivno kot progresije, bolj kot tranziti. Prinese ti dogodke v tvoje življenje, ki spremenijo tvoj svet, področje ki ga predstavlja hiša, ali planet, s katerim pride v aspekt. Redkokdaj je pozitiven kratkoročno, to pomeni, da vse te stvari prinesejo spremembe v tvoje življenje in preden jih povežeš z ostalimi vidiki tebe, traja. Potem, dolgoročno pa ti lahko prinese pozitivne spremembe. Seveda ima natus kar nekaj moči, saj je v veliki meri od njega odvisno kako se bo na to odzval. Vsako upiranje na žalost podaljša proces, ali pa celo onemogoči spremembo.
Jaz sem najbolj spomnim in še sedaj žanjem rezultate mrka, v konjunkciji z mojim MC in v trigonu z ascendentom in Uranom, ki je tudi vladar MC-ja. Takrat je bilo težko, bila sem mlada mamica in morala sem se soočiti z realnostjo. Torej, da vsega ne bom zmogla. Biti mamica, študirati filozofijo in astrologijo. V tistem letu sem se odločila za astrologijo. Popolnoma sem se ji predala. Vendar mi je bilo težko pustiti študij filozofije. Toda sedaj se je izkazalo, da je bila to prava odločitev. Zunanje okoliščine so me prisilile, da se odpovem sanjam, da bom filozof in astrolog, morala sem se odločiti (zaradi časovne stiske, ki sem jo kot novopečena mamica doživela) in sem se odločila, po moje seveda pravilno.
Seveda je treba pregledati tudi progresije v tem času, da stvari uskladiš in če več indikatorjev kaže v isto smer potem je logično, da se bo na tem področju nekaj bistvenega dogajalo.
Vprašal si me tudi, kako sem zvedela za lunin forum, v bistvu sem se prijavila, da bi se zahvalila mojim učenkam za oglas. Vendar me je potegnilo. Kar je prav neprijetno, ker imam malo časa, veliko dela in obupno počasen račuinalnik in strežnik, tako, da mi za vsak oglas gre vsaj ena ura. Obup.
Vse dobro,

Mihela.

astrologija ni za to na svetu, da bi strašila...niti ne za to, da bi določala...sam za to je, da nam da vpogled, kako stvari so...

dnevni horoskop

začetek študijskega leta na AI

17. in 18. 9., karmična sinastrija in prognostika v Postojni

 

 


#14 lunca

lunca
  • Lunatik
  • Št. objav: 4 059

Objavljeno: 30. oktober 2003, 11:57

:palec: :palec: :palec: :palec: Mihela, hvala ta trud.

#15 pokowc

pokowc
  • Brez statusa
  • Št. objav: 5 844

Objavljeno: 30. oktober 2003, 15:12

..dobr je g.Mihaela, še predobr x8Dx :palec:

#16 nataly

nataly
  • D član
  • Št. objav: 8 410

Objavljeno: 30. oktober 2003, 17:43

Lunca - dobro vprašanje. Moje sonce se nahaja v 1.hiši na 0.32.25, neptun pa je tudi čisto blizu - 0.36
Blizu je pa tudi moj ascendent - na 21,14,04..dejansko imam vse to v steliju - le, da je asc v škorpijonu še.

Sem pobrskala malo po spominu in evo - zadetek: v starosti 5. let sem se drugič selila(prvič pri letu ). Ne vem, če je bilo ravno novembra - tako daleč se ne spomnim vem pa, da sem bila toliko stara.

L. 1992 sem se ponovno selila x:Dx - petič ali katerič pač že(od kar vem zase se nekaj selim) - moje mirovanje na enem mestu je trajalo 11 let.

Zdaj se ponovno selim x;)x ...končam z starim in začnem popolnoma na novo...
Kaj vem - mogoče te selitve...čeprav jih jemljem kot samoumevne in se ful hitro prilagodim - me vendarle zdaj že malo daje...tako...nič korenin nimam v bistvu. Težko rečem..moj dom...ampak kraj kjer pač živim.

Ampak me res zanima...če je to to...predvidevam, da se bo ta vpliv tikal osebno mene...mene kot osebnosti, mojega jaza - in res ne vem ali bom ravno pijana x:Xx verjetno bolj ne kot ja x:Ix

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

 


#17 lunca

lunca
  • Lunatik
  • Št. objav: 4 059

Objavljeno: 3. november 2003, 08:48

xrolleyesx Nataly, kaj pa je bilo, oz. kaj presenetljivega dogajalo pri tvojih 15 letih, takrat si imela mrk na soncu?

#18 nataly

nataly
  • D član
  • Št. objav: 8 410

Objavljeno: 3. november 2003, 15:18

Nič...
xnckrivx
Prav gotovo nič pretresljivega - mogoče me je kakašna zaljubljenosti ravno minila x;)x

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

 


#19 Marsa

Marsa
  • Uredništvo
  • Št. objav: 60 730

Objavljeno: 20. november 2003, 22:48

[url="http://novice.lunin.net/templates/napovednik.asp?articleid=785&zoneid=5""]Soncev mrk 23. 11. 2003[/url].
Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.
Picasso

#20 nataly

nataly
  • D član
  • Št. objav: 8 410

Objavljeno: 25. november 2003, 07:12

Očitno sem sončni mrk preživela x:)x ..v družinskem krogu....lepo kuhala in pedenala - svoje najbljižnje...starše in moji hčeri in partnerja...
Nič pretresljivega...v bistvu..ful nažrla morskih sadežev in to x;)x . Neptunčkanje je bilo v soboto...mešali viski in vino :xx!: :xx!:
Tako...da.....če to zdaj vpliva, da se bom zredila - :xx!: :V: jao mene x:)x

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

 


#21 stankaa

stankaa
  • D član
  • Št. objav: 2 653

Objavljeno: 1. oktober 2004, 09:15

14.10.2004- Sončni mrk
Življenje je PLES do nebes...
Imejte se radi med seboj, vedno!
live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!)

#22 Mihela

Mihela
  • Lunin Odvisnik
  • Št. objav: 2 156

Objavljeno: 1. oktober 2004, 10:06

14.10.2004- Sončni mrk

Tako je, na 21 stopinji tehtnice.
Torej vsi, ki imate tam ali na nasprotni strani kak planet, se vam bo na tem področju nekaj zaskukalo in spremenilo.
Njegov vpliv naj bi bil v osnovi pozitiven glede na Sairos serie, vendar jaz dvomim zato, ker bo mrk apliciral v kvadrat s Saturnom.
Vsekakor upam, da bo pozitivno, ker ima moj sin tam Sonček.


Vse dobro,


Mihela

astrologija ni za to na svetu, da bi strašila...niti ne za to, da bi določala...sam za to je, da nam da vpogled, kako stvari so...

dnevni horoskop

začetek študijskega leta na AI

17. in 18. 9., karmična sinastrija in prognostika v Postojni

 

 


#23 sončk

sončk
  • Vseprisotni
  • Št. objav: 892

Objavljeno: 1. oktober 2004, 10:32

x:Xx

hej mene pa zanima kako to pogledam...jaz imam takole - VIII. hisa Tehtnica 05°15`53 ...a to jz prou pogledam...in kaj naj bi to zame pomenilo xrolleyesx

Pluton Tehtnica 19°02`23 8 no pa tole tud najdm...v mojmu horoskopu xrolleyesx
Objavljena slika

#24 Mihela

Mihela
  • Lunin Odvisnik
  • Št. objav: 2 156

Objavljeno: 1. oktober 2004, 10:43

x:Xx

hej mene pa zanima kako to pogledam...jaz imam takole - VIII. hisa Tehtnica 05°15`53 ...a to jz prou pogledam...in kaj naj bi to zame pomenilo xrolleyesx

Mrk najbolj deluje, če je v aspektu s kakim planetom. Kar se pozicije v hiši tiče, pa pomeni predvsem, da te čaka neka sprememba povezana s krediti, zavarovalnico ali kej tazga, možna kakšn kriza. Vendar v glavnem deluje , če je mrk v konjunkciji s kakim planetom ali kotom.

Vse dobro,

Mihela

astrologija ni za to na svetu, da bi strašila...niti ne za to, da bi določala...sam za to je, da nam da vpogled, kako stvari so...

dnevni horoskop

začetek študijskega leta na AI

17. in 18. 9., karmična sinastrija in prognostika v Postojni

 

 


#25 lunca

lunca
  • Lunatik
  • Št. objav: 4 059

Objavljeno: 1. oktober 2004, 11:05

Njegov vpliv naj bi bil v osnovi pozitiven glede na Sairos serie, vendar jaz dvomim zato, ker bo mrk apliciral v kvadrat s Saturnom.
Vsekakor upam, da bo pozitivno, ker ima moj sin tam Sonček.

:palec: Upajmo na dobro. Ne morem pogruntat, koliko časa mrk drži. Sigurno ne samo tisti dan, ampak nekateri pravijo da od mrka do naslednjega mrka.
Moj neptun, ki je na 18 stopinji vage je precej blizu, to je moja 7 hiša, to naj pomeni spremembo na tem področju, v opoziciji z mojim natalnim marsom na 23 ovna.
Kaj naj to pomeni?




Uporabniki, ki si ogledujejo to temo (0)

Člani: 0 - Gosti: 0 - Skriti člani: 0