Za nemoteno delovanje te spletne strani uporabljamo piškotke. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z našo politiko piškotkov. Nadaljuj
Lunin net

Hitri skok na vsebino


Fotka

Jezikovne šole


  • Prijavi se, če želiš komentirati
30 komentarjev na to temo

#26 Primavera

Primavera
  • Nepogrešljivi
  • Št. objav: 1 185

Objavljeno: 7. september 2005, 22:41

hehe, da vidim, če se bom znašla na top listi :fiju:

Moram povedat, da je takale mnenja zelo koristno brat tudi za predavatelje, kritike so vedno konstruktivne. Nemščino poučujem že 14 let, začela sem še kot študentka na faksu tako, da poznam situacije iz različnih jezikovnih šol. Ponudba je res pestra in zares se je potrebno potruditi, da se najde posel. V Lj je nekaj šol, ki so kao malo bolj fensi, še zlasti cene so bolj navite, pa je pouk lahko ravno tako zategnjen in duhamoren, čeprav so v sobi vse možne naprave in stene čudovito pobarvane... Bi rekla, da je največ odvisno od predavatelja, v tem poslu moraš znat naredit pravo štimo, da se tečajniki dobro počutijo, da se kontinuirano dela in da nakoncu slišiš, kako je čas hitro minil. Zame osebno kot predavatelja, to pomeni, da delam dobro, če vidim, da skupina sodeluje, da se malo narežimo, kdo pove kak štos itd. Sevedas je veliko odvisno tudi od skupine (najtežje mi je učiti v kakšnih nobel firmah, kjer imam na istem nivoju šefa in podrejene, ki so malo prestrašeni in si ne upajo povedat ravno vsega, ali pa skupina zelo vase zaprtih ljudi, ki niso komunikativni. Takrat zna biti zelo naporno. V kakšno skupino grem prav z veseljem, v kakšno pa mi je prava muka.

Velik prioblem pri tečajih tujih jezikov se mi zdi v tem, da folk nima dovolj časa, eni se vpišejo potem pa ne delajo nalog, zamudijo, manjkajo itd. Tudi tečajnik mora veliko vložiti. Največji efekt je , če se tečaj obiskuje kontinuirano nekaj let dvakrat tedensko po 3 ure.

Za nemščino, ki jo sama poučujem, lahko svetujem, da se vam najbolj splača opraviti izpit na Goethejevem inštitutu v Ljubljani (Tam, kjer je nemška amasada), saj je njihov certifikat o aktivnem znanju mirodajen po celem svetu, edino ta šteje. Mislim, da stane izpit okoli 100 evrov. Vse si lahko preberete na njihovi spletni strani. Za angleščino ne bi vedela.

#27 Ksenia

Ksenia
  • D član
  • Št. objav: 14 206

Objavljeno: 8. september 2005, 06:28

hm, imam eno idejo... Free išče nekoga, ki bi mu pomagal eno zadevico prevedit iz angleščine... Ima kdo od vas maherjev voljo in čas? bom dodala link na tisto stran...
http://www.lunin.net...pic=4928&st=100
hvala xsrcx

#28 Veris

Veris
  • NeČistZačetnik
  • Pip
  • Št. objav: 1

Objavljeno: 2. december 2005, 11:11

Morda pa tudi novejša jezikovna šola, ki ne izkorišča študentov za svoj dobiček, pač pa zaposluje diplomirane profesorje z resničnim znanjem, ki bi bili sicer brezposelni, ne bi bila nezanimiva?

V Verisu smo z jezikovnimi tečaji začeli letos, ker pa gre eno vodilnih prevajalsko podjetje v Sloveniji, smo delu pristopili zelo profesionalno. Jezikovne tečaje oblikujejo mladi sposobni diplomirani jezikoslovci, večidel magistri na področju najsodobnejših pristopov jezikovnega poučevanja, z večletnimi izkušnjami na področju poučevanja tujih jezikov v tujini. Ker smo sami kot študentje delali v velikih jezikovnih šolah in poznamo pomanjkljivosti takšnega dela, smo se odločili za celosten pristop, ki temelji na osebnem interesu posameznika, ne na dobičku. Naša osnovna želja je povečati znanje tujih jezikov v Sloveniji, saj sami govorimo najmanj 3-4 tuje jezike in gledamo na učenje tujih jezikov globalno.

Morda je vredno poizkusiti? Uvodne ure so zastonj, sicer pa so tudi za dijake in študente v času akcijske ponudbe ugodne cene. Tečaji se pri nas začenjajo vsak mesec in ne enkrat letno, vodimo pa jih, kot rečeno, diplomirani profesorji.


Veseli bomo vaših predlogov!

#29 MojUcitelj.net

MojUcitelj.net
  • NeČistZačetnik
  • Pip
  • Št. objav: 2

Objavljeno: 14. februar 2011, 19:08

Jezikovni tečaji so objavljeni na MojUčitelj.net:

- tečaj angleščine
- tečaj nemščine
- tečaj francoščine
- ...

Je pa za razmisliti ali se morda ne splača vzet inštruktorja ter delat idividualno:

- inštrukcije angleščine
- inštrukcije nemščine
- inštrukcije francoščine
- ...

#30 Larisa22

Larisa22
  • Lunatik
  • Št. objav: 5 292

Objavljeno: 14. februar 2011, 19:15

js sm bla na ŠOLTU za poslovno angleščino in je blo full fajn, sem bla prou presenečena, da je bil tečaj speljat tko doberObjavljena slika, pa tut profesorca je bla full ureduObjavljena slika, je pa res da je blo treba sproti delatObjavljena slika

#31 mirko_77

mirko_77
  • NeČistZačetnik
  • PipPipPip
  • Št. objav: 31

Objavljeno: 9. februar 2016, 09:34

Naše dobre izkušnje so s podjetjem Veris d.o.o.

Pri njih so jezikovni tečaji dobro organizirani. Tole je njihova spletna stran http://www.veris.si/...zikovni-tecaji/, če koga zanima.






Uporabniki, ki si ogledujejo to temo (0)

Člani: 0 - Gosti: 0 - Skriti člani: 0