Za nemoteno delovanje te spletne strani uporabljamo piškotke. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z našo politiko piškotkov. Nadaljuj
Lunin net

Hitri skok na vsebino


Fotka

Devica+devica


  • Prijavi se, če želiš komentirati
- - - - -
80 komentarjev na to temo

#51 devica

devica
  • Lunatik
  • Št. objav: 2 719

Objavljeno: 7. februar 2004, 02:30

itaq. x;)x Zato pa mamo še asc, pa luno pa to za različne priložnosti x:Dx . Ja, sej jez tud kerga ku že msil, da smo device čist neškodljiva, prijazna pa predvidljiva bitja čist po škorpijonovsko presenetim. Hehe, pol se pa čudjo vsi.

Dear Human,
You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown)


#52 pokowc

pokowc
  • Brez statusa
  • Št. objav: 5 844

Objavljeno: 7. februar 2004, 02:45

ja je vedno bla ena tiha povezava med njimi x:o)x

#53 misek

misek
  • NeČistZačetnik
  • PipPip
  • Št. objav: 18

Objavljeno: 12. februar 2004, 11:43

Ja, no, naj še malo pokomentiram... x:Dx

Sama sem devica in sem približno eno leto "letala" za enim tipom, tud devica. Pol ko sem ga prepričala, da sva šla na zmenek ( treba je blo veliiik prepričevanja pa veliiik klicarjenja pa veliiik pisanja sms-ov: po moje je popustil zarad moje vztrajnosti) sva se imela kak mesec ful ful ful lepo, dobila sem veliko pozornosti od njega pol po kakem mesecu pa se je iz neznanega razloga ohladil, kao da ne čuti, kar bi mogu in da sva dala svoje skoz. Od tega je že eno leto. Ne morem ga premaknit. Kar se je odločil, se je odločil. Mislim pa, da ga je odgnala moja vročekrvnost, ki včasih butne ven. xDDx Eh, sam škoda, kr večina tipov devic fuuuuuuuul dobr zgleda. Mah, bom raje gledala kr na asc. x:Dx

Ja, čist res. Ful devičnikov ful dobr zgleda :inlove: P celi tko lepi, roke, pa prstki, pa zobki, pa vse. Prou lepi. A ni to zanimivo? :eek:

#54 El Nino

El Nino
  • Lunatik
  • Št. objav: 10 745

Objavljeno: 12. februar 2004, 19:50

opa double trouble, morem pripomnit da so mi najbolj všeč začasne device...
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

#55 El Nino

El Nino
  • Lunatik
  • Št. objav: 10 745

Objavljeno: 12. februar 2004, 20:39

Hm kdo si je zmislil ta 30 sekund med objavami.. :) preden bi bobnarju eno za tisti smesko ocital, me že vse mine.... hm dve devici skupaj, ej, to bi blo pa zanimivo videt, Ehja.......... :)
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

#56 misek

misek
  • NeČistZačetnik
  • PipPip
  • Št. objav: 18

Objavljeno: 13. februar 2004, 14:39

Morebiti pa res rata zanimivo, če sta dve skupi. Nezanimivo + nezanimivo = zanimivo :vragec: x;)x

#57 pokowc

pokowc
  • Brez statusa
  • Št. objav: 5 844

Objavljeno: 13. februar 2004, 16:12

x:Dx

#58 Bern

Bern
  • D član
  • Št. objav: 3 106

Objavljeno: 16. februar 2004, 08:20

Morebiti pa res rata zanimivo, če sta dve skupi. Nezanimivo + nezanimivo = zanimivo  :vragec:  x;)x


Heh, nezanimivo in nezanimivo najverjetneje še vedno ostane nezanimivo, je pa vprašanje, ali obe Devici sploh zanima, ali je zanimivo ali nezanimivo. Po mojem ju bolj privlači, da je predvidljivo in vse popredalčkano. "Zanimivost" življenja je pri Devicah navadno samo želja, brez katere izpolnitve se da čisto lepo živeti. In potem ostane še naprej želja, kar niti ni tako slabo. Tudi "imeti željo" je lahko zanimivo.

Ah klinc, živel sem pa le, bi potem rekli.

Živijo!

#59 Izraz

Izraz
  • Nepogrešljivi
  • Št. objav: 992

Objavljeno: 24. september 2005, 21:22

Tole berem in se samo križam. Koliko enega pljuvanaja čez device. :eek:

Ja saj, če si najboljši se moraš pripraviti tudi na staro dobro slovensko foušijo. x^x
Kako čemo? Lako čemo.

#60 El Nino

El Nino
  • Lunatik
  • Št. objav: 10 745

Objavljeno: 24. september 2005, 22:44

<{POST_SNAPBACK}>Morebiti pa res rata zanimivo, če sta dve skupi. Nezanimivo + nezanimivo = zanimivo  :vragec:  x;)x


:P ta enačba je pravilana sam kadar imaš množenje .... ne pa seštevanje... tk da devica + devica = precej nezanimivo... :D

:) hm hm sicer pa kamen na kamen palača, in devica na devico bi moglo bit kr neki zanimivga, :) sej niso device tok slabe ane ;) sam mal pretirano komplicirano vsaj z ovnovskega stališča.... :inocent: :) kar pa ima najbrž svoj čar...
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

#61 Mihela

Mihela
  • Lunin Odvisnik
  • Št. objav: 2 156

Objavljeno: 25. september 2005, 07:14

Jaz moram biti seveda racionalna in vam moram stvari postaviti iz astrološke osnove. To da imata dva Sonce v istem znaku, pomeni smo to da imata podobne cilje, podoben tip energije in ker v ženskem horoskopu njeno Sonce najbolj kaže partnerja, je super, da sta usklajena. POleg tega, kar se dolgočasnih devic tiče, vam moram povedati, da ima veliko devic, Venero in Merkuja v levu in so vse kaj drugega kot dolgočasne, torej vedno je treba gledati celoten horoskop in Sonce nam kaže le en nivo osebnosti.

Vse dobro,

Mihela

astrologija ni za to na svetu, da bi strašila...niti ne za to, da bi določala...sam za to je, da nam da vpogled, kako stvari so...

dnevni horoskop

začetek študijskega leta na AI

17. in 18. 9., karmična sinastrija in prognostika v Postojni

 

 


#62 Samson23

Samson23
  • Lunatik
  • Št. objav: 7 173

Objavljeno: 25. september 2005, 07:27

...device so najbolj razburljivo znamenje, saj nobeno drugo znamenje nima take zelje po znanju, razumevanju sveta, osebnostni rasti... pac niso eni excentriki, ki bi skoz sebe v prve vrste tlacili...
You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.
Frank Zappa

#63 Mihela

Mihela
  • Lunin Odvisnik
  • Št. objav: 2 156

Objavljeno: 25. september 2005, 09:20

No ja to pa spet ne gre kar tako poenostaviti. Največji problem je, da se poenostavlja glede na pozicijo sonca v devici. Če pa hočemo razumeti naravo nekega znamenja samega zase potem seveda ne smemo tega znamenja enačiti z ljudmi, ki so rjeni, ko je sonce v tem znamenju. To nam je vsem prehudo prišlo v navado, tega so krive knjige, ki temeljijo predvsem na sončnem znamenju, treba je razumeti logiko znamenja zunaj povezav in šele kasneje se naučiti povezovanja.
Torej kakšno energijo nosi znamenje device, gre za skoncentrirano energijo usmerjeno v konkretne vsakodnevne probleme, zato so ljudje s poudarjeno energijo device pridni, natančni, konkretni, se znajdejo v vsakodnevnih opravilih, delajo po principu kaj je treba narediti in kako je nekaj prav narejeno, tudi njihova morala je glede na to kaj je prav in kaj narobe od tu ven tudi njihova kritika, manjka jim razumevanja za vse tiste, ki ne vidijo kako je prav. So radovedni, vse opazijo, so natančni in skoncentrirani tudi v mentalnem pogledu, vendar jim manjka prodornosti. Po moje najlepša lastnost device je uslužnost in želja pomagat. Že veliko tega je bilo napisano in povedano in še veliko tega bi se dalo povedati.
Vendar je to energija znamenja in kot takaj nekaj povsem simbolnega, abstraktnega, in nikoli nekaj konkretnega, konkretna je samo na poseben način, ki ga opisuje karta. Torej v interakciji z ostalimi planeti in ostalo zgodbo, nikoli sama zase.
To je bistvo astrologije, zato jaz pravim, da je astrologija kombinatorika s pomeni, ker je potrebno razumeti vsak simbol posebaj ( planete, hiše, znamenja, aspekte) , vendar je simbole potrebno potem povezovati v različne medsebojne oblike, ki skupaj sporočajo nekaj konkretnega.
Torej imamo Sonce v devici. Kaj naj to pomeni. Prvo imamo Sonce, sonce predstavlja moč, samozavest, kako nas drugi vidijo ( tisti, ki so nam bolj oddaljeni), v ženski animus, našega očeta in tako naprej, naše cilje, psihološko pa tisto kar je v nas kot potencial, pa je potrebno šele razviti, naš poseben talent, do katerega se je potrebno šele dokopati. Potem je potrebno to dvoje združiti v neko enoto.
Eden od sklepov bi bil nižja samozavest, pa vendar če je sonce v trigonu ali konjunkciji ali sekstilu z Jupitrom, temu ne bo tako.

Vendar ta kombinacija je še znotraj neke hiše, in v določenih aspektih, da pa to ni še vse, je Sonce najverjetneje vladar določene hiše in predstavlja še kaj drugega, od tistega kar smo opisali in hkrati je lahko tudi dipozitor kakemu planetu, kar naprej sporoča stvari, torej, vse je v povezovanju.


Joj, bom še koga prestrašila, rada bi vam samo sporočila, da resna astrologija stvari gleda drugače in ne more in ne sme posploševati, brez da se zaveda, da je njeno posploševanje le nekaj simbolnega in da ne predstavlja nič konkretnega.



Vse dobro,


Mihela

astrologija ni za to na svetu, da bi strašila...niti ne za to, da bi določala...sam za to je, da nam da vpogled, kako stvari so...

dnevni horoskop

začetek študijskega leta na AI

17. in 18. 9., karmična sinastrija in prognostika v Postojni

 

 


#64 Samson23

Samson23
  • Lunatik
  • Št. objav: 7 173

Objavljeno: 25. september 2005, 09:30

...jaz te cist razumem... imel sem v mislih ljudi z prevladujoco devico v chartu in hotel sem samo razloziti osnovni motivacijski mehanizem teh ljudi...

gre samo zato, da se devicam rece devica zaradi cistosti namena in ne cesa drugega... je prvo znamenje ki se zaveda da nismo sami(drugi ljudje), vendar pa ima sibko razvit ego(za razliko od kasnejse tehtnice), tako da tudi drugih ne obravnava kot posameznike(namen sluzenje, ne samoaktualizacija)... njen namen je perfekcija tega sveta skozi sluzenje drugim... ce ta motivacijski mehanizem ni neka najboljsa pot narediti ta svet boljsi, potem je pa Kekec drekec pekec... ce pa je ta mehanizem disfunkcionalen lahko pride do tistega pod kar vecina ljudi razume device(kriticni, picajzlasti nergaci) ampak v osnovi je devica-kapo dol!!
You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.
Frank Zappa

#65 ananta

ananta
  • Legenda Foruma
  • Št. objav: 1 518

Objavljeno: 11. oktober 2005, 08:31

Sonce je v Devici 43 dni, gre se za najbolj pomembno in eno najboljših ozvezdja. Morata se ujemati če imate Sonce v Devici.

Drugi aspekti določajo, predvsem Uran Saturn.

#66 Ursha

Ursha
  • NeČistZačetnik
  • PipPipPip
  • Št. objav: 26

Objavljeno: 11. oktober 2005, 14:41

Hja sej men grejo ubistvu device glih zarad te svoje natančnosti, tega reda k ga morjo met na živce... pomoje prov zato ker men tega manka x:Ix mam sosolko, ki ima ascedent v devici: vse mora met pospravlen, js ko vidm njen zvezk me kr zvije - vsako besedo zdrugo barvo, vse podčrtan, vse liste nalimane v zvezku (od nje si ponavad pred testom zapiske sposodm x:Dx ), njena soba je pospravlena do zadnega kota... u glavnem tko k sm rekla tist k men manka :o|o:
"fascinira" me tud moja sestrična k pr svojih 8 letih pospravlja, pomiva, lika in to sama od sebe. Zdej sm si zbrala samo eno lastnost devic, sam to je pac tist k js pr devicah najbol opazm.
Drgac pa tko kot je Mihela rekla ne smes gledat samo soncno znamenje. Mene, pa se mi zdi da tud velik drugih, ascedent pa kaksni bolj pomembni planeti velik bols opisejo...

#67 ananta

ananta
  • Legenda Foruma
  • Št. objav: 1 518

Objavljeno: 13. oktober 2005, 12:49

Devica je Lilith ali potemtakem Inana itd, gre se za prvo inicirano katera hodi v donji astral. Devica je mesto kam greš ko umreš.

Trenutno je velik tega v Devici, saj je Jupiter mal gor od Spica Virginis.

drugach Lilith drži ANKh v rokah. V magiji se Lilith manifestira kot Lilitha.

Seveda vse to nima nobene zveze z popularno predstavo Lilith in device.

http://www.lulu.com/...view/lv-pre.pdf

#68 trixi

trixi
  • Vajenček
  • PipPipPipPip
  • Št. objav: 80

Objavljeno: 25. oktober 2005, 08:42

Ojla,
se bom tudi jaz oglasila, ker sem devica (asc.škorpijon, luna kozorog) v razmerju z devico( asc.rak, luna v levu)..... No, ta je že tretja devica, ki me je začarala in sem podlegla vsem čarom. Prva devica je imel isti asc.kot jaz, luno v biku, jaz v kozorogu. ...Strašna seksualna privlačnost, ki se je končala zaradi odhoda na daljše delo v tujino.... Druga devica (asc.devica, lunadvojček) pa je bila že na daljavo močno čuteča veza, tako močna da naju je zaradi strahu razdružila, vendar še vedno z vsakim pogovorom odpira močno povezanost na vseh področjih...
Tretja veza, ki traja že leto dni pa je prežeta z napetostjo, tudi intimno. Sprašujeva se zakaj imava tako trnovo pot, kje v astrološki karti bi lahko to razjasnili. Prosila bi za nasvet, da bi lahko najin odnos zaživel boljše, lepše, saj si navsezadnje to oba želiva. On je rojen 28.8.62 ob 0.20, jaz. 5.9.65 od 10.21.
Hvala in lep pozdrav.
......Jaz sem tu za vas....

#69 Bern

Bern
  • D član
  • Št. objav: 3 106

Objavljeno: 3. november 2005, 14:45

Trixi

Zakaj stalno Device? Hm, to ni vprašanje. To, da si kombinacija VI-SC-CP, ne pomeni kaj dosti, čeprav se vsa ta tri znamenja z Devicami razumejo prilično dobro. Devico imaš v 11. polju (deloma tudi v 10.), kar Devico slika tudi kot tvojega prijatelja, ne samo partnerja. Privlačnost prinaša trojček planetov SU-UR-PL, od katerih vsaj dva pomenita magično privlačnost, moč, torej te privlačijo tisti ljudje, ki ustrezajo pričakovanjim teh treh planetov. Ker pa je tam med drugim Uran, prinaša vsaka Devica v tvoje življenje ne le ugodne občutke, ampak tudi hud notranji nemir. Privlačnost in odbojnost. Pluton, ki je čisto zraven, zadeve samo še radikalizira, ko se ne da več zdržati, pa prekine, uniči.

Marsa imaš na ASC ib v SC - to je treba zdržati. Agresivnost? Preveč "hočem"? Kozorog v tebi (Luna) prinaša zahtevnost - "jaz se lahko odpovem, ti se boš tudi!". Devica in Kozorog hladita, Škorpijon je toplejši samo, če se mu ravno zazdi. Hladna magična lepota (ali vsaj privlačnost). Kaj pa je s tvojo Venero? Ali ti ljubezen "ne pripada"? Kakšni vzorci so to, zakaj ljubezen samo kradeš, namesto da bi si jo privoščila toliko, kolikor imaš možnosti? Ljubezen kot nekaj grdega?
Ta trojna kombinacija znamenj te dela vulkansko - nič pa nič pa hladno pa pod kontrolo potem pa murje lave in eksplozij. Hm, to je treba zdržati ...

Medsebojno imata neverjetno veliko aspektov z Lunarnimi zankami, karmičnim elementom. "Morala" sta se srečati, veliko si bosta dala drug drugemu. Z njim ob sebi boš profitirala na ugledu in v karieri, on pa ima občutek, da si ti "ravno prava za njegov dom in zakon". Zelo slabih medsebojnih planetarnih aspektov sicer nimata, vendar pa bo treba precej delati zlasti na uskladitvi različnih pričakovanj oziroma stopenj tolerance.
Mars in Luna sta natančno v kvadratu, kar pomeni, da imata možnost napetosti razelektrevati sproti, ne da bi se nabralo preveč vsega.

Z nekaj truda imata vse možnosti.

x:)x

#70 trixi

trixi
  • Vajenček
  • PipPipPipPip
  • Št. objav: 80

Objavljeno: 8. november 2005, 10:57

Hvala Bern,
no, ravno sedaj preživljava eno lepo fazo odnosa in moj škorpijon je veliko pripomogel k toplini in ljubezni... :palec:
......Jaz sem tu za vas....

#71 Bern

Bern
  • D član
  • Št. objav: 3 106

Objavljeno: 11. januar 2006, 07:27

Preseljeno iz teme Ponovno Devica+Devica, ki je bila odprta samo zaradi tega posta in ukinjena.
Moderator


ciao!
sva na začetku za zdaj recimo da nekako štima :o|o: rada bi vedla a bo to šlo ali ne:
ona:17.09.1978
on:19.09.1978
mi zna kdo odgovorit? x?x
lp.lory



#72 ananta

ananta
  • Legenda Foruma
  • Št. objav: 1 518

Objavljeno: 8. februar 2006, 13:03

Devica je pogosto z Devico zato kar je to statistično logično. Devica je najširše ozvezdje, saj jeSonce v Devici kar 43 dni. Primeroma v Scorpius je samo 7 dni, ni šans da se Scorpiusi imajo radi preveč na tej planeti. Devica je obenem najboljši del neba in Neptunijanskega zodijaka.

#73 Samson23

Samson23
  • Lunatik
  • Št. objav: 7 173

Objavljeno: 8. februar 2006, 14:40

Devica je obenem najboljši del neba in Neptunijanskega zodijaka.

:palec: :palec: :palec: ...to jest ze cel cajt govorim!!! 4Xna devica.press x:Dx
You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.
Frank Zappa

#74 Vikica

Vikica
  • NeČistZačetnik
  • Pip
  • Št. objav: 4

Objavljeno: 8. februar 2006, 18:49

Pozdravljeni!
Kr že vsi tko neki govorite o devicah, sm se odločla, da bom še jz svoj lonček pristavla...
No, glede na to, da sm jz zelo tečna in hladna kozoroginja....lahko rečem, da so device v primerjavi z ostalimi zemeljskimi znamenji zelo vedre, vesele...in se mi ne zdi čist prav, da jih tlačijo tja k nekemu redu in čistoči...to pa lahko sklepam le iz tega, da je moja celotna familija "deviška"...so pa zelo u redu kot prjatlji...mogoče malo manj za zvezo...(seveda pa na vedrino in ostale lastnosti vplivajo tudi ascedenti in položaj lune, da ne bo pomote!!!)
Lep pozdrav.

#75 Izraz

Izraz
  • Nepogrešljivi
  • Št. objav: 992

Objavljeno: 8. februar 2006, 19:54

Bravooo :palec: x:Xx xDDx
Kako čemo? Lako čemo.




Uporabniki, ki si ogledujejo to temo (0)

Člani: 0 - Gosti: 0 - Skriti člani: 0