Za nemoteno delovanje te spletne strani uporabljamo piškotke. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z našo politiko piškotkov. Nadaljuj
Lunin net

Hitri skok na vsebino


Fotka

LNF Vedeževalnica


  • Prijavi se, če želiš komentirati
* * * * - 8 x ocenjeno
7694 komentarjev na to temo

#7651 TheSecret

TheSecret
  • NeČistZačetnik
  • PipPipPip
  • Št. objav: 27

Objavljeno: 2. september 2012, 17:50

OOOOOJLAAAA xDDx

evo, pa se že bliža jesen...sm pršla mal pogledat kako kaj tečejo pogovori x8Dx aja, Cashy, hvala za vpogled (še čakam na realizacijo x:Dx) drugače pa upam de ste vsi dobro....
sej se ga še ki tipkamo x:)x

pa pa...
TS

#7652 linChi

linChi
  • NeČistZačetnik
  • Pip
  • Št. objav: 1

Objavljeno: 3. september 2012, 14:50

Živjo!

Mam tut js par vprašanj..:)
1. Zanima me prihodnost v moji ljubezni. S trenutnim fantom sva nekako imelaburno zgodovino, zaradi česa se sedaj ne morem sprijazniti da je vse ok, in dame ima rad. Jaz ga ljubim zelo močno in upam da je on tisti, s katerim bom celoživljenje, pa me zanima, če je to res? Bova ostala skupaj?
2. Faks - nekako mi je zmanjkalo volje do učenja. Ostali sta mi še 2 letištudija do opravljenega magisterija. Pa me zanima, če bom to sploh dokončala?
3. Služba – ali bom dobila kakšno delo sedaj med študijem? Iščem že kar nekajčasa ampak še vedno nikjer ne najdem študentskega dela zase..In pa po študiju(redna zaposlitev)? Ali bo vse ok, bom finančno preskrbljena?
4. Bom s fantom kdaj imela svoje stanovanje?:) zadnje čase teče pogovor ogradnji stanovanja, ali pa celo stanovanjske hiše. Kar pa me zelo skrbi, zaraditežav z zaposlitvijo. Kako kaže? Bo uspelo kaj zgradit?
To je zaenkrat to, verjetno pa se bomvrnila s še kakšnim vprašanjem :D

Lep dan! J



#7653 ČarobnaFormula

ČarobnaFormula
  • NeČistZačetnik
  • PipPip
  • Št. objav: 13

Objavljeno: 4. september 2012, 08:47

Cashy,

u moje življenje prihaja majhna lučka,
pikica z neba - noseča sm:)

Bi pogledal u karte ali bo živa in zdrava pikica (in kateri spol se otpira),
nikakor ne morem izbrati lepo ime, nobeno mi ni všeč ne m než... :(

Hvala dobri mož!

Objavljena slika
Čarobna sem Formula,
ko grde uroke razblinim,
srečna sem.
Čiribu,čiriba
bodite moj prijatelj
rada Vas bom imela.


#7654 ČarobnaFormula

ČarobnaFormula
  • NeČistZačetnik
  • PipPip
  • Št. objav: 13

Objavljeno: 4. september 2012, 09:27

Hasi Hasa

Objavljena slika

Bodi moj, bodi moj,
mali žarek sreče,
Bodi samo moj,
čakala te bom let milijon.

Kot biser,
globoko na morskem dnu,
skrit v veliki školjiki,
se odpri.

Hasi Hasa,
ti še ne veš
spremenil boš svet
ti ne veš.

Kot Luna,
krožil boš okoli Zemlje,
premikal boš vode,
premikal boš gore.

Krasna vila,
pripeljala te bo h meni,
spustila bom solzo veselja,
rodilo se je novo življenje.

"Posvečeno mojemu biseru"

Zapis z mojega bloga... http://www.lunin.net...4864-hasi-hasa/


Objavljena slika
Čarobna sem Formula,
ko grde uroke razblinim,
srečna sem.
Čiribu,čiriba
bodite moj prijatelj
rada Vas bom imela.


#7655 ice

ice
  • Vajenček
  • PipPipPipPip
  • Št. objav: 81

Objavljeno: 30. september 2012, 18:26

Cau Cashy,

mene še vedno muči brezposelnost in po dveh letih me počasi res načenja... Lepo prosim poglej kako kaže, je kakšna nova služba na vidiku? Najlepša hvala!

Lp
No matter where you go, your destiny follows you!

#7656 katjusa

katjusa
  • Vajenček
  • PipPipPipPip
  • Št. objav: 77

Objavljeno: 22. oktober 2012, 06:41

Živijo Cashy,

Mene pa zanima, kako mi kaže na ljubezenskem področju. Imam v mislih točno določeno osebo - je lahko kaj več?
Če pa ne on, je kaj drugega na vidiku?

Hvala in lp, Katjusa

#7657 poloncica.85

poloncica.85
  • NeČistZačetnik
  • Pip
  • Št. objav: 8

Objavljeno: 24. oktober 2012, 17:46

Cashy,

hvala za odgovor, ki si mi ga namenil nekaj mesecev nazaj. Vse se nekako razpleta tako kot si videl ti oziroma kot sem tvoj "nasvet" razumela jaz.

Sedaj so na vrsti že novi podvigi. Zanima me kako bo s stanovanjem (kdaj se bova preselila, bodo kakšne večje težave ...) in kako kaže s študijem?

Hvala še enkrat za vse kar počneš zame in ostale radovedne duše.

=)

#7658 cinca

cinca
  • NeČistZačetnik
  • PipPip
  • Št. objav: 21

Objavljeno: 6. november 2012, 21:41

Pozdravljenx :)x
Samo na kratko bi te rada nekaj vprašala. Konec leta mi poteče pogodba o zaposlitvi, zaenkrat kaže, da romam na ZZZS :o|o:
Mogoče me bodo pa isti čez par mesecev zapet zaposlili za nekaj časa (1-3 let nepopolni delovni čas). Bila bi zelo vesela, če bi bilo to res. Morda lahko pogledaš, kako mi kaj kaže zaposlitev in pa še finance (trenutno imam samo zelo velike izdatke), bo šlo kaj na bolje? Počasi pa si seveda želim službo (v svoji stroki) bližemu mojemu kraju. Ali se bo to kdaj uresničilo?
Najlepša hvala že vnaprej!

To temo je popravil/a cinca: 6. november 2012, 21:42


#7659 El Nino

El Nino
  • Lunatik
  • Št. objav: 10 745

Objavljeno: 6. november 2012, 22:10

hej, ElNino,

greš skozi pomembno osebnostno razvojno fazo, kjer se življenje zate začenja povsem znova, povsem drugače kot prej in ti to povzroča nekoliko težav, ko se težko poslavljaš od preteklosti, preteklih doživetij in brezskrbnosti. Zdi se, da te spremembe vplivajo tudi na tvoje dojemanje ljubezni in partnerstva, ko gledaš na vse bolj z racionalnega, odraslega vidika in se težje prepuščaš spontanosti, kar ti v preteklosti ni bilo problem. Sedaj pa ta zadržanost vpliva tudi na odnose s potencialnimi partnerkami in sicer ne v najbolj privlačni luči :inocent: (seveda po mnenju kart, upam, da v resnici ni tako) Karte pravijo, da boš nekaj časa moral posvetiti spet prebujanju svoje spontanosti, igrivosti, kreativnosti in predvsem odpiranju svojih čustev in duševnosti navzven in si dovoliti biti tudi ranljiv. To bo mogoče boleče, a vseeno verjetno edina pot, da daš srcu priložnost, da odprto sprejme vase novo ljubezen x;)x

daj si priložnost ljubit s srcem, in bo vse kul x8Dx

pa srečno!

lp, cashy


Cashy, :) sedaj ko se je šele prav vse odvilo sem prišel poiskat tvoj odgovor. In tako je bilo:

Dal sem si priložnost ljubiti s srcem, bilo je vse kul, razen ona se je težko sočala z mojimi preteklimi doživetji in brezskrbnostmi. Na ta osnovni problem in njene zadržke sem gledal vse preveč racionalno in skušal to popraviti. Ker sem bil strog in resen ter odprt s svojimi čustvi sem jo odvrnil in odrival od sebe namesto, da bi bil bolj spontan in igriv in preprosto potrpel njene zadržke. Dovolil sem si biti ranljiv in to me je zelo bolelo. O novi ljubezni ni še duha ne sluha, to pa je lahko tudi moje naslednje vprašanje?

P.S.: Veliko resnice je v kartah, še posebej ko se ozremo nazaj in razumemo bolje kaj natančno je bilo in kaj je kaj pomenilo.
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

#7660 HANDM

HANDM
  • NeČistZačetnik
  • PipPip
  • Št. objav: 17

Objavljeno: 7. november 2012, 15:31

Moje življenje je na prelomnici. Mož se je pri 50-tih upokojil,po 30-tih zakona in ob dveh otrocih ter dokončani hiši že nekaj časa ugotavlja, da je njegovo življenje premalo polno, da zamuja nekaj, kar še sam ne ve, da mora še nekaj narediti zase. Da rabi "prijateljice" ob katerih se lepo počuti, Ob vsem tem pa si je našel še 40-letno natakarico brez otrok, brez izkušenj z zakonom, s katero me že nekaj časa vara. Saj že vem, ampak vseeno sprašujem. Se bo kdaj spremenil, je lahko zvest, mi bo kdaj odpustil moje "grehe" in bo kdaj končno videl mene in moje kvalitete? Je še kaj upanja za naju skupaj?
ne zapravljajte svežih solz za stare bridkosti

#7661 El Nino

El Nino
  • Lunatik
  • Št. objav: 10 745

Objavljeno: 8. november 2012, 16:34


HANDM Long time no see. Tvojemu možu se je že pred časom povsem podru svet. Veliko negativnih stvari iz njegove preteklosti se je takrat odplaknilo in razblinilo. Del tega so bili njegovi temelji in zato je v sedanjosti precej pod vplivom tega. Namignila si na pretekle grehe, a je možno da mu je to toliko zamajalo svet pod nogami? V sedanjosti išče stabilnost, predvsem pa moč. Po domače bi jaz temu rekel kriza srednjih let, to karto vidim kot pomanjkanje samozavesti, moči, varnosti. V prihodnosti se vidi samo v propadu in porazu. Jaz mislim, da nujno potrebujeta nov izziv v življenju, skupen izziv, ker trenutno si zelo želi neke moči, pa je nikakor ne najde.

S tvoje strani pa se mi zdi, da si se precej umirila s tem stanjem. Sprva se nikakor nisi želela sprijazniti, sedaj pa zgleda, da si se. Si res srečna s tem? Prelomnica, ki jo čakaš, ki se ti zdi logična in namiguješ nanjo je še pred tabo, verjetno bo prišla od zunaj ali pa moreš preseči trenutno stanje v katermu ti je udobno.
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

#7662 aboyanasanna

aboyanasanna
  • Legenda Foruma
  • Št. objav: 1 242

Objavljeno: 8. november 2012, 21:21

hj mene pa zanima kaj bo na področju mojih ciljev oziroma sanj in glede ljubezni,ravnokar se preselila kako bo šlo,dve vprašanji če bo po mojih pričakovanjih?

#7663 bor

bor
  • NeČistZačetnik
  • Pip
  • Št. objav: 7

Objavljeno: 14. november 2012, 00:51

mene pa zanimajo finance in ljubezen......naj naj najlepša hvala

#7664 El Nino

El Nino
  • Lunatik
  • Št. objav: 10 745

Objavljeno: 21. november 2012, 10:44

Aboyanasanna, Sanje in cilji, podajaš se skozi obdobje, ko se ti je nekaj težavic nabralo, ki te usmerjajo proč od tvojih sanj in ciljev. Prej ko odplakneš to, prej boš spet nazaj na pravi poti. Poišči v sebi pogum in počisti moteče stvari. Ljubezen, s slabimi stvarmi si opravila, sedaj je tako kot more biti. V prihodnosti prihaja prijateljstvo, komunikacija, tudi vrhana mera zaljubljenosti. Če si vezana zna biti kr tapravi, če pa ne pogumno prihodnosti na proti!

Bor, v preteklosti si si privoščil kolikor si si lahko, približno na pol si bil zadovoljen, v sedanjosti bo bolje, še bolje pa bo z časom. Delaj na preudarnosti, investiraj nekaj za prihodnost, opcije so odprte. Ljubezen? Zelo zanimive karte, na prvi pogled odlično, imaš dobra izhodišča vse sestavine pri roki za ustvarit čudovite stvari. Malo po malo vsega, nevem pa zakaj boš toliko trpel in si razočaran. Upam, da se motim, težave so le v glavi, umske narave, morda imaš kak vzorec ki te zbada, morda se moraš še veliko naučiti. Vse tvoje težave izvirajo iz krutih podrobnosti. Osnove pa so odlične in sem prepričan, da lahko s tega narediš karkoli želiš.
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

#7665 danaja8809

danaja8809
  • NeČistZačetnik
  • Pip
  • Št. objav: 4

Objavljeno: 21. november 2012, 11:59

Pozdravljen!

Sem nova na tem področju in prosim za odgovor na vprašanja, ki me tarejo.

Zanima me, kaj mi kažejo karte v povezavi z ljubeznijo.
Lahko verjamem v moževo zvestobo?
So sporočila, mail-i ženske populacije zgolj poslovne in prijateljske narave ali je tu kaj več?
Me skrbi upravičeno? Ali lahko umirjeno zaživim?

Za odgovor se iskreno zahvaljujem

#7666 blackgirl

blackgirl
  • NeČistZačetnik
  • Pip
  • Št. objav: 4

Objavljeno: 21. november 2012, 17:08

Pozdravljen El Nino, obupala bom počasi, ker službe ne dobim, se kaže kaj pozitivnega v prihodnosti, bližnji, denarja ni.
Ljubezen, bo kaka konkretna resna veza počasi?
ThanksObjavljena slika

#7667 ice

ice
  • Vajenček
  • PipPipPipPip
  • Št. objav: 81

Objavljeno: 22. november 2012, 11:38

Cau El Nino,

mene še vedno muči brezposelnost in po dveh letih me počasi res načenja... Lepo prosim poglej kako kaže, je kakšna nova služba na vidiku? Najlepša hvala!
No matter where you go, your destiny follows you!

#7668 El Nino

El Nino
  • Lunatik
  • Št. objav: 10 745

Objavljeno: 22. november 2012, 14:15

Danaja, čustva iz preteklosti, verjetno izkušnje, ti povzročajo te skrbi. Morda se ti je to že vse zgodilo, pa se o tem sprašuješ. V sedanjosti gredo lahko stvari po dveh poteh, lahko se predaješ egu, strahu, posesivnosti, previdno! V prihodnosti, boš še naprej veliko razmišljala o čustvih. Mislim, da je nekaj na tej intuiciji, ki ti pravi da nekaj ne štima. Zelo verjetno je vajin odnos hladnejši kot si želiš, ne morem pa ti reči ali te vara ali ne. Rad bi ti rekel, da je nekaj na tem, ne želim pa posegati v vajin odnos. V prihodnosti, boš marsikaj odkrila, pozitivnega. Umirjena pa boš lahko šele takrat, ko boš znova vnesla čustveno stabilnost v vajin odnos. Raje kot da se ukvarjaš s tem varanjem in ženskimi kontakti se ukvarjaj z vajinim odnosom, ni še prepozno.

Blackgirl, kar se dela tiče, je bilo bolj žalostno v preteklosti, trenutno se postavljaš na noge in prav je tako. Pogumno naprej, dela bo veliko, obeta se ti tudi dodatno izobraževanje, razmišljaj v to smer, načrtuj, uči se in delaj. Skozi delo in napredek boš tudi spoznala ljubezen. Prišel bo za tabo in ti sledil, postani oseba na katero boš lahko ponosna, on si bo to želel.

Ice, spreminjaš se, dela je kolikor hočeš v tvojem življenju, predlagam da si poiščeš delo ne službo. Išči v smeri svojih sanj in ambicij. Karte so odlične in delovne. Menim, da je tik pred tvojim nosom, vzemi si.
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

#7669 danaja8809

danaja8809
  • NeČistZačetnik
  • Pip
  • Št. objav: 4

Objavljeno: 22. november 2012, 17:24

Hvala za odgovor, sem ga nestrpno pričakovala.
Upala sem na odgovor glede varanja pa dobro vsaj vem, da za najin odnos ni prepozno.
Z leti se nehote, v krogu vsakodnevnih opravil in težav prav hitro odtujiš. Tudi to je dobra plat trenutnih težav, da dava oba pozornost na naju in najin odnos.
Da, imate prav nosim negativne izkušnje od doma.
Imela sva veliko pogovorov, nežnosti,boljša povezanost. Trdi, da me nikoli ni prevaral in da se tudi v romantičnem smislu ni vpletal, tudi preko mail-ov in SMS-ov. Rada bi mu zaupala, vendar ne želim biti na koncu neumna zaupljiva trapa, ki mu vse verjame. Zato sem se obrnila po nasvet k vam. Ali je vreden mojega zaupanja, kaj vam poreče intuicija ali pa karte?
Iščem eno potrditev njegovih besed, ali pa mojega strahu. Težavo ne morem pomesti pod prah in se delati, da ni nič (če ni), ampak se želim z njo soočiti, morda mi bo tudi poduk za naprej, pri mojem obnašanju. Če pa ni nič bilo, pa ni pošteno od mene, da kaznujem njega in seveda posledično mene.

Prosim vas če še enkrat pogledate in odgovorite,
hvala za vaš čas

#7670 El Nino

El Nino
  • Lunatik
  • Št. objav: 10 745

Objavljeno: 23. november 2012, 00:56

Oh Danaja, res me ni treba vikat. Vajin odnos se bo čustveno popravil, ne sprašuj se toliko o varanju, popravita ga raje. Mislim, da ko se boš začela bolj trudit se bo tudi on in potem boš šele pomirjena.
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

#7671 danaja8809

danaja8809
  • NeČistZačetnik
  • Pip
  • Št. objav: 4

Objavljeno: 23. november 2012, 06:52

Dobro jutro, El Nino!
Odgovora na moje moje vprašanje pa res ne želiš dati, ne?
Ne bom iskala ženskih kontaktov več,...to sem zadnje dni res počela. Zato mi tvoj odgovor na izboljšanje odnosov, kasneje tudi mojo pomirjenost,..še kako veliko pomeni. Tudi to vem, da ni dobro da se ubadam s tem ali je varal, ali ne...pa tudi, če bi mi to ti povedal, mu ne bi nikoli povedala. On pa na vse kriplje, da me ni prevaral, da ni nič bilo. Razmišljala sem, da sem mu najverjetneje dobro pomagala pri tem, tudi če je varal, saj mi je do neke mere ustrezala ta odtujenost (še vesela sem bila ko je šel za cel dan)..več svobode, ni bilo treba polagat vsak račun,...ko pa misliš da je ogroženo vse kar je okoli tebe, se pa v hipu spremeniš, vidim napake tudi tam, kjer jih prej nisem.
Torej tudi če se je kaj zgodilo in mi morda poveš, mi ta odgovor prinaša, da moram previdno naprej. Ne spremeni dejstva, da imam svojega moža rada in se bom trudila, da nama uspe. Zanima me pa vseeno.
Hvala za tvoj čas

#7672 cvet

cvet
  • SkorajOdvisnik
  • Št. objav: 461

Objavljeno: 23. november 2012, 08:47

Pozdravljen El Nino, ki se smukaš zadnje dni tukaj x:)x x;)x !

Daj mi prosim poglej v karte za eno zadevo na sodišču :o|o: ....v bistvu sta zdaj dve. Ali se bosta združili ali ne in se bo tako ena v kratkem končala, druga pa še ne. Vem, da moram biti potrpežljiva, ampak me vseeno zanima, če sem na dobri poti oz. kakšen bo končni izdi zame?

Najlepša hvala!
"Ljubezen ja stanje Bitja.
Tvoja ljubezen ni nekje zunaj, je globoko v tebi.
Nikoli je ne moreš izgubiti in ne more te zapustiti.
Ni odvisna od nekega drugega telesa ali kakršnekoli zunanje oblike."

#7673 blackgirl

blackgirl
  • NeČistZačetnik
  • Pip
  • Št. objav: 4

Objavljeno: 23. november 2012, 09:11

Hvala za vpogled Objavljena slika

#7674 El Nino

El Nino
  • Lunatik
  • Št. objav: 10 745

Objavljeno: 23. november 2012, 15:51

Danaja, veš tako sem povedal, ker ne vem. karte so take da kažejo hladnost, konstantnost, materialnost. To lahko pomeni da ni počel čisto nič, ali pa samo kaže na vajina čustva in se je zabaval kje drugje, pa je bilo to hladno in bolj telesno. :) Drznem si trditi, da če ti pravi, da te ni varal ne laže, ampak mislim da karte predvsem namigujejo na čustvene težave in hladnost ki je bila in jo bosta otoplila in razrešila.

Cvet, ha, zanimive karte. Gre za čustveno zadevo, in čustveno gledano boš kmalu zmagala. V sedanjosti se stvari premikajo, dogaja se neke sorte napad. V končni fazi.. torej naslednji korak je zate čustvena zmaga. Vseokorog vidim ogromno osti, zbadanj, ovir, podtikanj, predvsem umske narave, strahovi skrbi. Verjetno veliko ugovorov? Upam, da ti čustveno zadoščenje zadošča, druga stvar je v sedanjosti precej žalostna, kmalu ti pa za njo ne bo kaj dosti mar. Stvar bo pod nadzorom, in se bo uredila počasi. Predvsem ti ne bo preveč mar.

:P
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

#7675 danaja8809

danaja8809
  • NeČistZačetnik
  • Pip
  • Št. objav: 4

Objavljeno: 24. november 2012, 13:53

Hvala za tvoj čas. Sedaj pa sem zadovoljna z odgovorom. Čustvena otopelost je bila, verjamem mu, da ni nič bilo (lahko pa bi se kaj razvilo) pa sem še pravi čas reagirala in po vseh pogovorih se je zadeva otoplila doma,... upam le da bova znala to ohraniti in tudi ne pozabiti. Dobro v vsej zadevi, katera sploh ni bila lahka, je da začneš drugače gledati na stvari, da ni vse kar samoumevno.
Ja, če je skuhano, oprano, pospravljeno še zdaleč ni dovolj in vse.
Zanimivo mi je bilo, da si uspel videti stvari, katere nisem povedala (iskanje ženskih kontaktov, obremenjevanje z varanjem,...)so pa bile resnične.
Zato te sprašujem še kaj vidiš na službenem področju. Se mi kaže služba? Ali bo ta povezana z mojo izobrazbo? Kdaj?
Ali pa bo to možno kar doma v smislu, če bo naš podjetje zdržalo strošek moje plače?




Uporabniki, ki si ogledujejo to temo (0)

Člani: 0 - Gosti: 0 - Skriti člani: 0