Za nemoteno delovanje te spletne strani uporabljamo piškotke. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z našo politiko piškotkov. Nadaljuj
Lunin net

Hitri skok na vsebino


Fotka

Vpliv zemlje na ostale planete


  • Prijavi se, če želiš komentirati
- - - - -
93 komentarjev na to temo

#1 Andres08

Andres08
  • D član
  • Št. objav: 1 556

Objavljeno: 22. april 2004, 01:51

Prejle sem šel na caffe v mesto in vidim iz avta sončni zahod. Malo višje je bil en kos lunce kar verjetno oznanja mlaj in mrk ter vse te cikluse vesoljne.
Gledam iz avta v nebo in si mislim kakšen vpliv ima Zemlja na sosesko. Hm. Verjetno nič dobro. Najprej me prešine misel, da če ima neka oseba na nas kot posameznika nek vpliv, potem Zemlja kot celota mora imeti ravno tako valovanja. In če se nekje na Luni rodi otrok mu potem računajo horoskopo, da ima devico v Zemlji kar pomeni, da bo ful seksaški in na žalost ga bo večina partnerjev pustila, ker ne bo znal seksati drugače kot samo s štrikom in bičem ter masko. Ne le da bo tak v postelji. Oblastniško oziroma egoistično se bo obnašal do celotne okolice na podlagi česar sledi, da bo v primeru če ne bo vladar sameval v izolaciji. Če bo tak otrok vladar nikakor ne bo spoštovan, saj bo žel vojne, kot vsi pred njim, ki so imeli v horoskopu znamenje Zemljo in v Ascendentu tudi Zemljo. No, če se mu pridruži še Mars v kaki povezavi potem bo ogrožen cel planet Luna, saj ne pozabimo. Ta oseba ima eventuelno že vladarjev prestol.
Če ga nima in je tako kar nekdo se bo vedno pizdil vse okrog in zganjal anarhijo. Kdor te osebe ne bo poznal mu bo nasedel, ker bo pač šarmanten, a do velike mere skopušen. Potem ko ga bodo sprejeli kot nekega šarmantnega frajerja bo on oziroma ta oseba pokazala zobe ter sejala strah in trepet okrog sebe. Kljub kompletni šarmantnosti bo to vendarle le maska, saj rit bo imel umazano, kot tudi še vedno stare gate na sebi.
Ta oseba bo skopa do okolice, kljub vsej svoji materilani blaginji. Če materialne blaginje in/ali družbene moči ne bo imela se utegne zgoditi, da bo taka oseba uporniško nagnjena. Skozi uporništvo vidi napredek.

In takšna so bitja, ki so rojena v znamenju Zemlja na nekem drugem planetu. :V:


Andres

#2 Sončna Vila

Sončna Vila
  • Lunin Odvisnik
  • Št. objav: 1 709

Objavljeno: 22. april 2004, 04:15

Ehehe x:Dx

AMPAK

(seveda je vedno en "ampak") :P

hvalabogu Zemlja odrašča xsrcx

Se ti ne zdi...? x;)x


Sončna Vila

SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE.
VILA SONCA

#3 Andres08

Andres08
  • D član
  • Št. objav: 1 556

Objavljeno: 22. april 2004, 04:30

Zemlja odrašča. Tudi drugi planeti odraščajo ampak astro že toliko časa dela po istem principu.

Andres

#4 Mihela

Mihela
  • Lunin Odvisnik
  • Št. objav: 2 156

Objavljeno: 22. april 2004, 06:14

Gledam iz avta v nebo in si mislim kakšen vpliv ima Zemlja na sosesko. Hm. Verjetno nič dobro. Najprej me prešine misel, da če ima neka oseba na nas kot posameznika nek vpliv, potem Zemlja kot celota mora imeti ravno tako valovanja.  In če se nekje na Luni rodi  otrok mu potem računajo horoskopo, da ima devico v Zemlji kar pomeni, da bo ful seksaški in na žalost ga bo večina partnerjev pustila, ker ne bo znal seksati drugače kot samo  s štrikom in bičem ter masko.

Od kje ti to Andrejas. Si me kar malo razjezil.
Po moje je Zemlja raj in jo mi ljudje z našimi potrebami po velikem in več in še več, uničujemo. In s strahom pred lakoto, pred neuspehom , pred tem da za vedno izginemo, jo uničujemo.

Prosim glej Zemljo ločeno od človeka. Zemlja je veliko več kot človek. Zemlja je prekrasna. Če jo gledaš od zunaj je zeleno moder planet. Prekrasen. In vsa ta morja, ki jih človek še ni toliko uničil, z vsemi temi ribami in vsi gozdovi, prekrasni z vsemi živalimi. Po moji hipotezi, naj bo kdo rojen kjerkoli že in ima Zemljo kotno, to je bitje, ki UŽIVA IN ŽIVI.

Zemlja je raj, raj in samo človek s strahom pred svojo zavestjo, zavesto tega da ni večen in ni popolen, ga uničuje.



Vse dobro,



MIhela.

astrologija ni za to na svetu, da bi strašila...niti ne za to, da bi določala...sam za to je, da nam da vpogled, kako stvari so...

dnevni horoskop

začetek študijskega leta na AI

17. in 18. 9., karmična sinastrija in prognostika v Postojni

 

 


#5 Amis

Amis
  • D član
  • Št. objav: 15 191

Objavljeno: 22. april 2004, 06:19

uau, mihela :palec: .........če bi le znali vedno bit v tem rajskem filingu :sori: .........ja, bi res imeli raj xsrcx
you see things; and you say WHY?
but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

#6 Vanda

Vanda
  • ŽeČistoDomači
  • PipPipPipPipPip
  • Št. objav: 166

Objavljeno: 22. april 2004, 06:46

Zanimiva perspektiva, tole, Andres. :palec:
Imaš literarno žilico, me je kar ganilo... :mellow: :C:

Res imamo še kar nekaj dela tule na Zemlji.

Delno se strinjam z Mihelo; najbrž ni Zemlja nič kriva, da smo mi taki. Če ga bomo še dosti sekali, se lahko zgodi, da bo enkrat zakašljala in nas izpljunila kot zalego bacilov... kar je menda že kdaj v preteklosti storila.

#7 Bern

Bern
  • D član
  • Št. objav: 3 106

Objavljeno: 22. april 2004, 10:59

Če malo pomeditiraš, na primer o tem, zakaj smo sploh tukaj - tako iz življenja v življenje - recimo 998-krat, kot pravi ena od teorij raeikarnacije - in se matraš pa drugi ti gredo na jetra - pa umreš in misliš da je konc - pa ni - ker te drugič dol pošljejo še z hujšo nalogo -

...

- potem Zemlja lahko predstavlja samo vice.

Ker vice so tisti kraj, kjer je duša toliko časa, dokler ji ni dovoljeno iti naprej, v nebesa. (Vice = purgatorij, Kranjci bi temu lahko rekli "očiščevališče").

Prvi je to omenil Ivan Mohorič in večina naroda se mu je smejala. Meni se pa edinole s to idejo zdi vse skupaj vsaj približno smiselno.

(Michael Newton - "Potovanje duš" - je pa tudi krasno izhodišče za tako razmišljanje.)

***

Res je pa tudi, da je Mihela svoj post napisala zelo lepo in navdahnjeno. Konec koncev imamo kar nekaj možnosti, da si "raj" vsaj delno napravimo sami. Je pa seveda vprašanje, ali si ga bomo res. Na Zemlji nismo prva (in edina) civilizacija, ampak PETA (od sedmih bojda). In tej, naši, je pisano, da jo bodo ugonobile lastne smeti (tudi iz ene knjige, tokrat Fani Okič).

:V:

#8 lunca

lunca
  • Lunatik
  • Št. objav: 4 059

Objavljeno: 22. april 2004, 12:05

Prvi je to omenil Ivan Mohorič in večina naroda se mu je smejala. Meni se pa edinole s to idejo zdi vse skupaj vsaj približno smiselno.

(Michael Newton - "Potovanje duš" - je pa tudi krasno izhodišče za tako razmišljanje.)

***

Res je pa tudi, da je Mihela svoj post napisala zelo lepo inV:

:palec: Tale Mohorič je res zanimiv možakar, sam škoda, da ga večji del folka ne razume. :xx!:

#9 Andres08

Andres08
  • D član
  • Št. objav: 1 556

Objavljeno: 22. april 2004, 15:09

Mihela!

Zemlja je res lepo bitje. Ampak če jo primerjaš z neko damo v prvem lokalu sta si popolnoma enaki. Na zunaj lepo našminkana, super telo, nobene gubice, bog ne daj celulita, skratka ženska kakršno bi si želel vsak.

Ok. Ko se ti taka baba sleče vidiš, da ima umetne nohte, tisti pravi so pogrizeni. Šepa kar dobro, saj v lokalu je imela dvojne vložke v čevljih. No, v postelji tako pač. Za silo, ampak vidiš, da ta dama sploh ni preveč čista. Kaj čemo zdaj? Nekako se recimo na njo navežeš ostaneta skupaj nakar čez 6 mesecev ali prej ugotoviš, da je tvoja partnerica sicer pametna, a ima neke oblastniške namene, vsaj tako kaže na prvi pogled. Ljubosumna je babnica tudi. Dihat ti ne pusti, finančno te pa itak izcuza.

Vidiš. Nanizal sem ti kakšen je svet danes. Vse skozi damo, eno samo žensko zapeljivo. In če je svet tak se ne more kreiarat sam od sebe. Vpliv nanj ima seveda Zemlja. In možno je da Zemlja to ve, drži nas pokonci s svojimi morji, kopnem, oceani, slapovi, rekami, hribi in dolinami. Ker res je lepo biti zemljan. Še lepše če si neusklajen. Torej preskrebljen zahodnjak Zemeljski. In ti kreirajo preostali planet. To pa ni več pravično. Žal.

Andres

#10 Mihela

Mihela
  • Lunin Odvisnik
  • Št. objav: 2 156

Objavljeno: 22. april 2004, 22:52

Mihela!

Zemlja je res lepo bitje. Ampak če jo primerjaš z neko damo v prvem lokalu sta si popolnoma enaki.  Na zunaj lepo našminkana, super telo, nobene gubice, bog ne daj celulita, skratka ženska kakršno bi si želel vsak.

Ok.  Ko se ti taka baba sleče vidiš, da ima umetne nohte, tisti pravi so pogrizeni. Šepa kar dobro, saj v lokalu je imela dvojne vložke v čevljih.  No, v postelji tako pač.  Za silo, ampak vidiš, da ta dama sploh ni preveč čista.  Kaj čemo zdaj?  Nekako se recimo na njo navežeš ostaneta skupaj nakar čez 6 mesecev ali prej ugotoviš, da je tvoja partnerica sicer pametna, a ima neke oblastniške namene, vsaj tako kaže na prvi pogled. Ljubosumna je babnica tudi. Dihat ti ne pusti, finančno te pa itak izcuza. 

Vidiš. Nanizal sem ti kakšen je svet danes. Vse skozi damo, eno samo žensko zapeljivo.  In če je svet tak se ne more kreiarat sam od sebe. Vpliv nanj ima seveda Zemlja.  In možno je da Zemlja to ve, drži nas pokonci s svojimi morji, kopnem, oceani, slapovi, rekami, hribi in dolinami. Ker res je lepo biti zemljan. Še lepše če si neusklajen. Torej preskrebljen zahodnjak Zemeljski.  In ti kreirajo preostali planet. To pa ni več pravično. Žal.

Andres

Razumem te, ti si razočaran nad današnjim svetom, ki ga je ustvaril zahodni človek. Razumem te, toda to ni vse, to ni Zemlja. Pojdi na sprehod k nam v vas, poglej si zelenje, ki povsod kipi, poglej modrino neba.

Veliko civilizacij je že živelo na tem svetu, veliko od njih je imelo občutek da vladajo Zemlji, toda, to je iluzija.

Vem kaj te moti, tudi mene do neke mere moti, vendar to ni Zemlja, to smo mi in naš sram in naša želja da bi bili nekaj več in beg od nas samih, od lastnega sramu, ki pritiče zavestnemu človeku. (Adam in Eva)
To ni Zemlja, Zemlja je mati vseh nas, naše varno naročje, da nam hrano in prostor za bivanje. Ni povsod enaka. Na nekaterih predelih je življenje lažje, drugje težje, toda živa bitja se prilagodimo in si najdemo prostor in hrano od nje.

Mi pa , njeni stanovalci, ki imamo zavest in svobodno voljo, lahko počnemo kar želimo, dokler sami sebe ne uničimo.

Ja in sedaj živimo v instant življenju. Vse na hitro, takoj pripravljeno, v momentu, ko si nekaj zaželimo, hočemo to imeti.


Čeprav se pa tudi ne bom pritoževala, ker imam rada napredek. Rada dirjam z avtom, rada tu preko interneta klepetam z vami.

Potrebno je le ravnovesje.


Vse dobro,

Mihela

astrologija ni za to na svetu, da bi strašila...niti ne za to, da bi določala...sam za to je, da nam da vpogled, kako stvari so...

dnevni horoskop

začetek študijskega leta na AI

17. in 18. 9., karmična sinastrija in prognostika v Postojni

 

 


#11 Aira

Aira
  • Lunatik
  • Št. objav: 2 771

Objavljeno: 22. april 2004, 23:08

Razumem te, ti si razočaran nad današnjim svetom, ki ga je ustvaril zahodni človek. Razumem te, toda to ni vse, to ni Zemlja. Pojdi na sprehod k nam v vas, poglej si zelenje, ki povsod kipi, poglej modrino neba.

Veliko civilizacij je že živelo na tem svetu, veliko od njih je imelo občutek da vladajo Zemlji, toda,  to je iluzija.

Vem kaj te moti, tudi mene do neke mere moti, vendar to ni Zemlja, to smo mi in naš sram in naša želja da bi bili nekaj več in beg od nas samih, od lastnega sramu, ki pritiče zavestnemu človeku. (Adam in Eva)
To ni Zemlja, Zemlja je mati vseh nas, naše varno naročje, da nam hrano in prostor za bivanje. Ni povsod enaka. Na nekaterih predelih je življenje lažje, drugje težje, toda živa bitja se prilagodimo in si najdemo prostor in hrano od nje.

Mi pa , njeni stanovalci, ki imamo zavest in svobodno voljo, lahko počnemo kar želimo, dokler sami sebe ne uničimo.

Potrebno je le ravnovesje.

če bomo začeli tako razmišljati lahko še vse popravimo x:)x

#12 Bern

Bern
  • D član
  • Št. objav: 3 106

Objavljeno: 23. april 2004, 05:37

...
Zemlja je res lepo bitje. Ampak če jo primerjaš z neko damo v prvem lokalu sta si popolnoma enaki.  Na zunaj lepo našminkana, super telo, nobene gubice, bog ne daj celulita, skratka ženska kakršno bi si želel vsak.

Ok.  Ko se ti taka baba sleče vidiš, da ima umetne nohte, tisti pravi so pogrizeni. Šepa kar dobro, saj v lokalu je imela dvojne vložke v čevljih.  No, v postelji tako pač.  Za silo, ampak vidiš, da ta dama sploh ni preveč čista.  Kaj čemo zdaj?  Nekako se recimo na njo navežeš ostaneta skupaj nakar čez 6 mesecev ali prej ugotoviš, da je tvoja partnerica sicer pametna, a ima neke oblastniške namene, vsaj tako kaže na prvi pogled. Ljubosumna je babnica tudi. Dihat ti ne pusti, finančno te pa itak izcuza. 
...


(Uf, tale je še bolj sočen kot jaz.)

x:Dx

#13 Andres08

Andres08
  • D član
  • Št. objav: 1 556

Objavljeno: 23. april 2004, 19:42

Mihela!

Če je Zemlja res tako perfektno bitje potem smo pač tu zato, ker za nas ni prostora na nekem civiliziranem planetu.
Vsi povrsti smo neki razbojniki ogabni, oderuhi, skratka kozmična nesnaga.
Dali so nam zemljo, da bi nam bilo nekoč dovoljneno stopiti v nek svet, kjer se dobesedno cedita med in mleko.
Cerkev kot vodič vseh tistih, recimo vseh nas slabih, se ni izkazala za nekega poštenega učitelja. Še manj politika, gospodarstvo.
Torej. Če smo poslani na ta resnično za oči lep planet so med nami drugi. Vesoljci torej in ti nas vodijo. Za štiri vem, več kot to ne povem. xDDx

Andres

#14 č.v.e.k.a

č.v.e.k.a
  • Lunatik
  • Št. objav: 2 884

Objavljeno: 23. april 2004, 20:31

Mihela!

Če je Zemlja res tako perfektno bitje potem smo pač tu zato, ker za nas ni prostora na nekem civiliziranem planetu.
Vsi povrsti smo neki razbojniki ogabni, oderuhi, skratka kozmična nesnaga.  
Dali so nam zemljo, da bi nam bilo nekoč dovoljneno stopiti v nek svet, kjer se dobesedno cedita med in mleko.  
Cerkev kot vodič vseh tistih, recimo vseh nas slabih, se ni izkazala za nekega poštenega učitelja. Še manj politika, gospodarstvo.  
Torej. Če smo poslani na ta resnično za oči lep planet so med nami drugi. Vesoljci torej in ti nas vodijo. Za štiri vem, več kot to ne povem. xDDx

Andres



sorry ampak samo dokazuješ,da ne razumeš Mihaeline razlage.

Mihaela,strinjam se s tvojimi navedbami.Dokler ne bomo videli zvončka,ki cvete na našem vrtu,travniku ne,da bi ga tja zasadila roka človeka.......ne moremo videti ničesar.Še najmanj zemlje,kot jo vidiš ti.

Lep pozdrav
Objavljena slika

HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA.

#15 č.v.e.k.a

č.v.e.k.a
  • Lunatik
  • Št. objav: 2 884

Objavljeno: 23. april 2004, 20:34

...
Zemlja je res lepo bitje. Ampak če jo primerjaš z neko damo v prvem lokalu sta si popolnoma enaki.  Na zunaj lepo našminkana, super telo, nobene gubice, bog ne daj celulita, skratka ženska kakršno bi si želel vsak.

Ok.  Ko se ti taka baba sleče vidiš, da ima umetne nohte, tisti pravi so pogrizeni. Šepa kar dobro, saj v lokalu je imela dvojne vložke v čevljih.  No, v postelji tako pač.  Za silo, ampak vidiš, da ta dama sploh ni preveč čista.  Kaj čemo zdaj?  Nekako se recimo na njo navežeš ostaneta skupaj nakar čez 6 mesecev ali prej ugotoviš, da je tvoja partnerica sicer pametna, a ima neke oblastniške namene, vsaj tako kaže na prvi pogled. Ljubosumna je babnica tudi. Dihat ti ne pusti, finančno te pa itak izcuza.  
...


(Uf, tale je še bolj sočen kot jaz.)

x:Dx

xnckrivx
Objavljena slika

HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA.

#16 Andres08

Andres08
  • D član
  • Št. objav: 1 556

Objavljeno: 23. april 2004, 20:40

sorry ampak samo dokazuješ,da ne razumeš Mihaeline razlage.

Mihaela,strinjam se s tvojimi navedbami.Dokler ne bomo videli zvončka,ki cvete na našem vrtu,travniku ne,da bi ga tja zasadila roka človeka.......ne moremo videti ničesar.Še najmanj zemlje,kot jo vidiš ti.

Lep pozdrav

Potem je pa itak tu tako super, da se ničesar ne izplača menjati, na nič ni potrebno opozarjati in na nikogar ni potrebno biti jezen.
Toda zemlja še vedno oddaja vibracije. Te dosegajo tudi nas.

Andres

#17 Mihela

Mihela
  • Lunin Odvisnik
  • Št. objav: 2 156

Objavljeno: 24. april 2004, 09:15

Andres,

pomisli kaj praviš, praviš da je Zemlja kriva, če se mi ženemo, če hočemo imeti vse in še več, če ne vidimo tega kar je in imamo občutek, da bo dobro šele......Da ona oddaja vibracije...

V astrološkem pogledu so najbolj zemlejski ljudje tisti, ki imajo močno Venero. Gre za uživanje v življenju, v čutnosti, brez potrebe, da bi spreminjali, renovirali, izboljševali. (in potem takim ljudem rečemo, da so leni, ker znajo živeti tu in zdej)

Predstave o temu kako bi moralo biti, da bi bilo dobro ti na nek način onemogočajo videti to kar je.


Da bi pa naredil vzporednico med zemljo in žensko, ki poskuša skriti svoje pomanjklivosti, ker ji pač mediji sporočajo, da je takšna kot je povsem nesprejemljiva in neprivlačna in da če bo plačala vsoto za to in ono in si bo kupila take in drugačne pripomočke, potem bo lepša in bolj vredna življenja, se mi ne zdi v redu. Ker je Zemlja iskrena, vedno je tako kot mora biti, od vse lepote, do potresev in vulkanov, vse se dogaja po njenih zakonitostih, ki so take kot so in kažejo da se tudi ona spreminja.

Da bi sama sebe zakrila in naredila lepšo kot je je nesmisel.


Že včeraj sem ti poskušala odgovoriti in sem se trudila, pa se na koncu zbirsala vse, ker se mi je zdelo, da ne boš razumel.


Malo me moti tudi tvoj pogled na žensko, vem da si jo uporabil kot metaforo, vendar v simboliki je Zemlja ženska, ki rojeva in je izvor .

Rekla bi, da ne moreš biti ravno srečen, če ne sprejemaš svojih izvorov, tako Zemlje, na kateri si, in ki te hrani, kot tudi ne ženske iz katere si prišel. Jaz bi se zamislila na tvojem mestu.

Poleg tega pa je tu še omika, kot je mene učil moj profesor Debenjak, je omika to, da ko vidiš človeka, da mu ne sodiš takoj, po njegovih delih, ampak poskusiš razumeti ozadje. V primeru tvoje metafore, je za žensko ki jo vzporejaš z Zemljo zgodba.

Poleg tega pa smo že v neki drugi temi govorili, da ne moremo kriviti planete za našo realnost, da mormo sprejeti odgovornost.


Vse dobro,


Mihela.

astrologija ni za to na svetu, da bi strašila...niti ne za to, da bi določala...sam za to je, da nam da vpogled, kako stvari so...

dnevni horoskop

začetek študijskega leta na AI

17. in 18. 9., karmična sinastrija in prognostika v Postojni

 

 


#18 Andres08

Andres08
  • D član
  • Št. objav: 1 556

Objavljeno: 24. april 2004, 12:23

Mihela!

Jaz sem že dobro razumel. Ti pač si se postavila na stran zemlje izključno zaradi njenih lepot in vsega kar ta daje.

Za razliko je meni težko verjeti, da zemlja na nas nima nekega vpliva, kar obenem pomeni, da ima med drugim tudi slab vpliv. Če bi bil vpliv izključno dober, bi bil tu pravi raj za vse Zemljane na vseh celinah.

Je pa obenem res, da je človek osnoval zemeljski sistem, ki je v neki meri že ameriški. Zato kaj hočemo?

Praviš, da so zemeljski ljudje Venerski tipi. Mislim, da sem jaz en venerski. Lahko me popraviš. Kljub temu da lahko svoje življenje uživam me moti da je tako. Zavedam se namreč, da nisem sam. Večina dnevne porabe vode ne dobi, da ostalih potrebah niti ne govorim.

Tisto vzporednico med žensko in Zemljo sva vsak na svoj način razumela. Jaz sem se potrudil opisati, ti pa si zavila v potrošniški svet, saj ženska potrebuje sredstva za ličila, Zemlja pa ta sredstva že ima in se z njimi kaže v pravi fizični luči.


Meniš, da ne morem biti ravno srečen, če ne sprejemam svojih izvorov. Še vedno nam/mi ni jasno kje so naši/moji izvori.
Ampak veš, srečen sem. Veliko bolj sedaj kot pred leti. In moje teženje je bržkone lahko v korist drugim, ne meni, saj tu so tudi tisti nesrečni. Četudi z ali brez Venere v karti.


Andres

#19 Mihela

Mihela
  • Lunin Odvisnik
  • Št. objav: 2 156

Objavljeno: 24. april 2004, 15:12

Mihela!

Jaz sem že dobro razumel. Ti pač si se postavila na stran zemlje izključno zaradi njenih lepot in vsega kar ta daje. 

Za razliko je meni težko verjeti, da zemlja na nas nima nekega vpliva, kar obenem pomeni, da ima med drugim tudi slab vpliv. Če bi bil vpliv izključno  dober, bi bil tu pravi raj za vse Zemljane na vseh celinah. 

Je pa obenem res, da je človek osnoval zemeljski sistem, ki je v neki meri že ameriški.  Zato kaj hočemo?

Praviš, da so zemeljski ljudje Venerski tipi.  Mislim, da sem jaz en venerski. Lahko me popraviš.  Kljub temu da lahko svoje življenje uživam me moti da je tako. Zavedam se namreč, da nisem sam. Večina dnevne porabe vode ne dobi, da ostalih potrebah niti ne govorim.

Tisto vzporednico med žensko in Zemljo sva vsak na svoj način razumela. Jaz sem se potrudil opisati, ti pa si zavila v potrošniški svet, saj ženska potrebuje sredstva za ličila, Zemlja pa ta sredstva že ima in se z njimi kaže v pravi fizični luči. 


Meniš, da ne morem biti ravno srečen, če ne sprejemam svojih izvorov.  Še vedno nam/mi  ni jasno kje so naši/moji  izvori.
Ampak veš, srečen sem. Veliko bolj sedaj kot pred leti.  In moje teženje je bržkone lahko v korist drugim, ne meni, saj tu so tudi tisti nesrečni.  Četudi z ali brez Venere v karti.


Andres

Andres,

sej vem da so na svetu težave in da so od vedno bile, vendar se je vsako bitje na nek način prilagodilo naravi, ali izumrlo, tako pač je.

Mislim, da je pri človeku fora v tem, da se zaveda stvari zelo močno in da ima nek občutek, kako bi bilo lahko... sej ne znam povedati, ostala bitja živijo.. Vendar so v skaldu s seboj. Mi smo zaradi zavesti razdvojeni in poskušamo najti tisto, kar nam manjka na različne načine, na nek način smo premalo zemeljski...


Tudi jaz verjamem, da oddaja zemlja vibracije.


Vem da so ljudje lačni na svetu in tega ne razumem. In vem, da je veliko trpljenja, ki ni nujno povezan z lakomnostjo človeka, vendar kljub temu, ne mislim, da je zemlja sama po sebi slaba in da oddaja negativne vibracije.


Sem pa vesela, da si vesel, da znaš uživati v življenju. Vesela sem, da lahko vidiš tudi lepe strani zemlje.

Ni lahko biti človek na Zemlji. Toda zemlja sama ni s tem kriva, ker drugi prebivalci zemlje se ne pritožujejo, preprosto živijo. In zanimivo je kako zelo si želijo življenja, povsod, kjer je le mogoče so najbolj različna živa bitja, tako v gorah, kot na dnu morja, kot v jamah, zanimivo je in veličastno in zdi se mi, da mi, ki smo razklani med zemjo in nebom, včasih pozabimo videti zemljo in njeno bogastvo in lepote.

Vse dobro,

Mihela.

astrologija ni za to na svetu, da bi strašila...niti ne za to, da bi določala...sam za to je, da nam da vpogled, kako stvari so...

dnevni horoskop

začetek študijskega leta na AI

17. in 18. 9., karmična sinastrija in prognostika v Postojni

 

 


#20 Andres08

Andres08
  • D član
  • Št. objav: 1 556

Objavljeno: 24. april 2004, 15:51

Mihela!

Midva se oba zavedava lepot in negativnosti na zemlji, vsak pa na svojo stran vleče. xDDx

Andres

#21 pokowc

pokowc
  • Brez statusa
  • Št. objav: 5 844

Objavljeno: 24. april 2004, 20:56

...... vendar v simboliki je Zemlja ženska, ki rojeva in je izvor . ......
.....Rekla bi, da ne moreš biti ravno srečen, če ne sprejemaš svojih izvorov, tako Zemlje, na kateri si, in ki te hrani, kot tudi ne ženske iz katere si prišel. ....
....je omika to, da ko vidiš človeka, da mu ne sodiš takoj, po njegovih delih, ampak poskusiš razumeti ozadje. ....

w:Iw :palec:

#22 Gost_sstane_*

Gost_sstane_*
  • Gost

Objavljeno: 24. april 2004, 21:09

...... vendar v simboliki je Zemlja ženska, ki rojeva in je izvor . ......
.....Rekla bi, da ne moreš biti ravno srečen, če ne sprejemaš svojih izvorov, tako Zemlje, na kateri si, in ki te hrani, kot tudi ne ženske iz katere si prišel. ....
....je omika to, da ko vidiš človeka, da mu ne sodiš takoj, po njegovih delih, ampak poskusiš razumeti ozadje. ....

w:Iw :palec:

Yes, ženska je Zemlja, Zemlja je pa sol življenja x:Xx :eek: :palec:

#23 č.v.e.k.a

č.v.e.k.a
  • Lunatik
  • Št. objav: 2 884

Objavljeno: 25. april 2004, 13:20

x:Dx x:Dx x:Dx

oz.prevedeno .....ZAČIMBA oz. STRUP V MALEM ..odvisno....saj razumeš :palec:


LP
Objavljena slika

HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA.

#24 Gost_sstane_*

Gost_sstane_*
  • Gost

Objavljeno: 25. april 2004, 13:29

Ženska je ženski strup :eek: :xx!: xcivx

#25 Andres08

Andres08
  • D član
  • Št. objav: 1 556

Objavljeno: 25. april 2004, 13:38

Ženska je ženski strup :eek:  :xx!:  xcivx

:palec: :palec:
To obenem pomeni, da zemlja nasproti zemlje naredi galaksijsko vojno.
Jebeš lepoto, če je sevanje in vibracija verjetno slaba.
Ampak sol pa je sol na zemlji Stane x;)x

Andres




Uporabniki, ki si ogledujejo to temo (0)

Člani: 0 - Gosti: 0 - Skriti člani: 0