Za nemoteno delovanje te spletne strani uporabljamo piškotke. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z našo politiko piškotkov. Nadaljuj
Lunin net

Hitri skok na vsebino


Fotka

Sonce v natalni karti


  • Prijavi se, če želiš komentirati
- - - - -
219 komentarjev na to temo

#1 slavi

slavi
  • Vajenček
  • PipPipPipPip
  • Št. objav: 76

Objavljeno: 31. maj 2004, 13:06

Zivljenjska energija naj bi bila mocno naceta, ce so soncevi aspekti le slabi in niti enega dobrega. A je to fiksno res (imam namrec prijateljico, ki ima non stop tezave z zdravjem, pa tud ogromno spanja rabi) ali se da kaj narediti v zvezi s tem? Kje se to se pozna, sami slabi aspekti sonca? Kdaj se lahko rece, da je sonce zelo sibko?
Primer kolegice: sonce kvadrat jupiter, sonce konj. kiron, sonce kvadrat MC, sonce kvadrat crna luna, sonce in neptun (v neki slabi povezavi, pa ne znam razbrati, kaksni, ker znakca ne prepoznam). V sesti hisi je sonce.

#2 Tomaž

Tomaž
  • NeČistZačetnik
  • PipPipPip
  • Št. objav: 32

Objavljeno: 31. maj 2004, 13:20

SLAVI,
kvadrati in opozicija so katastrofalni aspekti in če je sonce v konjunkciji z Uranom ali Saturnom gre tudi vse na glavo in v sveder. Natalno karto je potrebno brati zelo pazljivo, to naj bi počeli izkušeni astzrologi, zato se splača riskirat nekaj jurčkov in razlaga je tu, tako kot jr treba! K amaterjem in tistim, ki se šele učijo se pa ne hodi! Primer: greš k učitelju tenisa, pa komaj zna držat lopar.V angliji in Švici so tovrstne razlage zelo drage, kot pri nas denimo ura vožnje z inštruktorjem Avto šole in več...A ni čudno, zdravnika smo pripravljeni takoj plačati, psihologa, astrologa pa ne!
lp, vsem Tomaž


#3 lunca

lunca
  • Lunatik
  • Št. objav: 4 059

Objavljeno: 31. maj 2004, 13:24

V sesti hisi je sonce.

xrolleyesx Ponavadi je vzrok kadar sta sonce ali luna v šesti hiši v slabih aspektih. Mogoče tudi sonce in konjukcija s kironom povzroča težave. Sicer pa je zelo važno, da ni kakšen tranzit počasnega planeta preko sonca, poglej solar in primarne direkcije.

#4 slavi

slavi
  • Vajenček
  • PipPipPipPip
  • Št. objav: 76

Objavljeno: 31. maj 2004, 16:08

U,to je pa ze malo prevec, kaj pa je to solar in primarna direkcija? Kje pa to lahko pogledam?
Sicer pa to za prijateljico bolj zanima mene osebno, ker bi se tudi na konkretnih primerih rada kaj naucila. Se mi zdi kar precej slab primer, ker nima res niti enega dobrega aspekta s soncem, vsak tako laicno in na videz!
Tomaz: mas prav glede zdravnikov in podobno, ce bi ljudje kaj dali na astroloska dognanja, bi bilo vse dosti lazje resiti!

#5 ananta

ananta
  • Legenda Foruma
  • Št. objav: 1 518

Objavljeno: 2. junij 2004, 16:34

sonce je v redu

p.s.

6ta hisha je pod horizontom, ne tam kjer je programchki'majo
ne gre e za sonce

vidi http://ghettobox.dhs.org/pucklist/iau

iau=precizno

ta je 1 sajt t hip

p.p.s.

napake so drugach od 1 do vech, tudi vech kot 30 stopinj

direkcije napamt v hipu zrchunash

To temo je popravil/a ananta: 2. junij 2004, 16:40


#6 č.v.e.k.a

č.v.e.k.a
  • Lunatik
  • Št. objav: 2 884

Objavljeno: 2. junij 2004, 16:44

, sonce konj. kiron,


prima tole.Sonce celi njene 'rane' ...ta aspekt je posebej dober v sinastriji.

Lep pozdrav
Objavljena slika

HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA.

#7 oona

oona
  • Lunatik
  • Št. objav: 2 969

Objavljeno: 17. junij 2004, 00:09

Zivljenjska energija naj bi bila mocno naceta, ce so soncevi aspekti le slabi in niti enega dobrega. A je to fiksno res (imam namrec prijateljico, ki ima non stop tezave z zdravjem, pa tud ogromno spanja rabi) ali se da kaj narediti v zvezi s tem? Kje se to se pozna, sami slabi aspekti sonca? Kdaj se lahko rece, da je sonce zelo sibko?
Primer kolegice: sonce kvadrat jupiter, sonce konj. kiron, sonce kvadrat MC, sonce kvadrat crna luna, sonce in neptun (v neki slabi povezavi, pa ne znam razbrati, kaksni, ker znakca ne prepoznam). V sesti hisi je sonce.

Kam ste pa Luno dali? :8): O zdravju veliko pove Ascendent, Luna, Sonce, 6. hiša in njihovi vladarji. x:)x
Dum spiro, spero.

#8 Mihela

Mihela
  • Lunin Odvisnik
  • Št. objav: 2 156

Objavljeno: 18. junij 2004, 10:12

Slabi aspekti Sonca sigurno zmanjšujejo vitalnost, predvsem s Saturnom. Po moje če imaš zelo šibko in slabo aspektirnao Sonce, moraš več delati na odpiranju in uravnotežanju tretje čakre. Meni osebno se je obneslo.
Vendar ni vse črno belo.
Poznam osebo, ki ima Sonce v sedmi v konjunkciji s Satrunom in Plutonom v opoziciji z Luno, v otroštvu je bil večkrat hudo bolan, vendar je v odraslosti zelo zdrav. Tako da ni vse za vzet dobesedno.
Vendar, je po drugi strani (in za tehtnico se spodobi, da vidi obe strani) logično, vitalna energija, ki jo Sonce predstavlja je tista, ki je bistveno povezana z zdravjem.

Sonce je šibko če je v tehtnici ali v vodnarju,če je hkrati v 6. 8., ali 12 hiši in je v konjunkciji ali v disharmoničnih aspektih z Marsom ali Satunom, ter transaturnovci.
Če realno gledam se mi zdi, da so od sončevih aspektov najtežji tisti s Saturnom in Neptunom, ker so si te energije toliko drugačne. Če imaš ti Mars in Sonce v kvadratu, si še vedno borc in energiji, ki sta negativno povezani se nekako skladati, sta si v osnovi sorodni, no ja več se boš razjezil, tretja čakra bo delovala pretirano.
Če imaš z Uranom, se mi zdi, ja sej boš upornik, vendar OK, boš še vedno deloval se boril... energiji sta si sorodni v tem, ker sta povezani z individualnostjo...., obe izrazito aktivni in moški.
S Saturnom je drugači, ker se topla energija sreča s hladno in to je kontrast, in človek s trudom pridobi samospoštovanje, velikrat se ne loti delati stvari, ki bi si jih želel, zaradi malodušja. V zdravstevem pogledu to prinese lahko težave s hrbtenico ( kar je logično, ker je ovirnano samostojnost in individualno izražanje), s srcem, ker je zatrto veselje....
Rešitev je ozavetiti, sprejet in brez pritiska nase poskusiti rešiti kar se rešiti da. Je pa res, da se bo ta, ki ima kvadrat s Saturnom, prej zavedal, da je treba nekaj narediti nekaj spremeniti, da ima težavo, kot tisti, ki ima Sonce v opoziciji z Uranom, kajti ta drugi tako in tako misli, da ima prav.in da so drugi titi, ki....

Uh sem se razpisala...




Vse dobro,

Mihela.

astrologija ni za to na svetu, da bi strašila...niti ne za to, da bi določala...sam za to je, da nam da vpogled, kako stvari so...

dnevni horoskop

začetek študijskega leta na AI

17. in 18. 9., karmična sinastrija in prognostika v Postojni

 

 


#9 borism

borism
  • Lunatik
  • Št. objav: 14 562

Objavljeno: 18. junij 2004, 10:31

MIHELA, saj je prav, da si se razpisala, saj te ja radi beremo in se poleg učimo astrologije....jaz Sonce imam le v dveh močnejših aspektih in sicer na Jupiter in Saturn sekstil ...lp, B. x;)x

#10 Mihela

Mihela
  • Lunin Odvisnik
  • Št. objav: 2 156

Objavljeno: 18. junij 2004, 11:55

Moje sonce je v vodnarju v 5. (levovi) hiši... kontrast...

Sonce v peti hiši poudarja potrebo po tem, d aizraziš svojo posebno kreativnost, svoj posebni dar, rabiš, da se to opazi, da si dramatičen, vendar ker je to v vodnarju je dokaj cool zadeva, na tak hladen odmaknjen način in najverjetnje so tvoji prijatelji tudi tvoje občinstvo. No ja ker vodnarja povezujemo tudi z intrnetom, in ti delujš hladno svojstven, potem smo lahko tudi mi tvoje občinstvo.

x:Dx Malo za šalo malo za res.

v.d.,

Mihela

astrologija ni za to na svetu, da bi strašila...niti ne za to, da bi določala...sam za to je, da nam da vpogled, kako stvari so...

dnevni horoskop

začetek študijskega leta na AI

17. in 18. 9., karmična sinastrija in prognostika v Postojni

 

 


#11 Mihela

Mihela
  • Lunin Odvisnik
  • Št. objav: 2 156

Objavljeno: 18. junij 2004, 12:42

.ta moment je Sonce v konjunk. z Merkurjem, je v karti moji. koliko časa bo še x:Dx
poleg tega ,da je moje Sonce v 11hLeva, ima tudi konjunkcijo z Marsem in sextil s Saturnom :8): Sprašujem te, kako naj vse to skupaj nekak zmixam, da bo bolj humano zgledal oz.ne da bi iskal zato kakšne pripadnike˝ x^x

Mihaela, mi lahko poveš kateri planet je planet X, ki se izpiše v razpredelnici potem,ko vpišem r.podatke? ..

Ne razumem te čist dobro, naj ti razložim natalno pozicijo ali tranzit.

Naprimer če se gremo po šolsko učiti, kako se sestavi Sonce z Marsom v levu v 11. hiši.
Sonce z Marsom nam da vročekrvno osebo, ki svojo samopodobo zelo močno, na momente vsiljivo izkazuje.
Ker je Sonce najverjetneje tudi vladar 11. hiše je možno, da ima oseba izrazito dominantne prijatelje (najverjtneje moške), ki so nekaj dosegli, so močni vztrajni, ,ker je zraven še stekstil s Saturnom, je ta prijatelj lahko lastnik (zaradi leva ne more biti kar navaden delavec) mehanične delavnice, ali ima pomemben položaj v vojski.....Če je sedaj ta položaj kako povezan s tabo, z vladarjem ascendenta, asc, MC, potem ti lahko koristi, predvsem se mi zdi, da ti lahko koristi v poslovnem pogledu, ker so predvsem moški planeti, pa še Satrun je umešan. ( po Imširagiču je 11. hiša povezana tudi s starejšimi brati in sestrami in opis priajtelja lahko prenesete na opis brata)



Rojen si sigurno po dnevi in ker si moški (predvidevam), potem to opisuje tudi tebe in tvoje cilje, kako si na neki pomembni poziciji znotraj neke skupine, ki se lahko za nekaj bori (Mars), je lahko povezano z avtomobili, mehaniko kot tako, gospodarstvom, vojsko... Sonce spoh pri moškem kaže kako ga vidijo drugi in (širša okolica), oziroma kako ti hočeš biti viden, potem te verjtno dojemajo kot družabnega, samozavestnega in sposobnega človeka.


Če si ženska, potem opisuje tvojega partnerja, ki ga ali spoznaš med prijatelji , ali je zelo družaben in najverjetnje je vajin prvi odnos prijateljski (ker Mars v 11 pogosto nakazuje seks s prijatlejem) in se potem razvije iz tega. Zopet je opisan kot pomemben, konkreten in močan moški.

Lahko bi govorila v neskončnost, toda ne vem če sem prav razumela vprašanje, torej je brez veze, da nadaljujem.

Tranziti Sonca na Merkur, v osnovi niso kaj bolj pomembni, bolj boš komunikativen in družaben, prej se boš spomnil na prijatle kot drugači, pa tudi to je seveda odvisno od tega, kje imaš Merkurja.

Pojma nimam kaj je x, v karti, še nisem opazila.

v.d.

Mihela.

astrologija ni za to na svetu, da bi strašila...niti ne za to, da bi določala...sam za to je, da nam da vpogled, kako stvari so...

dnevni horoskop

začetek študijskega leta na AI

17. in 18. 9., karmična sinastrija in prognostika v Postojni

 

 


#12 free

free
  • Srebrni član
  • Št. objav: 16 801

Objavljeno: 18. junij 2004, 13:31

Slabi aspekti Sonca sigurno zmanjšujejo vitalnost, predvsem s Saturnom. Po moje če imaš zelo šibko in slabo aspektirnao Sonce, moraš več delati na odpiranju in uravnotežanju tretje čakre. Meni osebno se je obneslo.
Vendar ni vse črno belo.
Poznam osebo, ki ima Sonce v sedmi v konjunkciji s Satrunom in Plutonom v opoziciji z Luno, v otroštvu je bil večkrat hudo bolan, vendar je v odraslosti zelo zdrav. Tako da ni vse za vzet dobesedno.
Vendar, je po drugi strani (in za tehtnico se spodobi, da vidi obe strani)  logično, vitalna energija, ki jo Sonce predstavlja je tista, ki je bistveno povezana z zdravjem.

Sonce je šibko če je v tehtnici ali v vodnarju,če je hkrati v 6. 8., ali 12 hiši in je v konjunkciji ali v disharmoničnih aspektih z Marsom ali Satunom, ter transaturnovci.
Če realno gledam se mi zdi, da so od sončevih aspektov najtežji tisti s Saturnom in Neptunom, ker so si te energije toliko drugačne. Če imaš ti Mars in Sonce v kvadratu, si še vedno borc in energiji, ki sta negativno povezani se nekako skladati, sta si v osnovi sorodni, no ja več se boš razjezil, tretja čakra bo delovala pretirano.
Če imaš z Uranom, se mi zdi, ja sej boš upornik, vendar OK, boš še vedno deloval se boril... energiji  sta si sorodni v tem, ker sta povezani z individualnostjo...., obe izrazito aktivni in moški.
S Saturnom je drugači, ker se topla energija sreča s hladno in to je kontrast, in človek s trudom pridobi samospoštovanje, velikrat se ne loti delati stvari, ki bi si jih želel, zaradi malodušja. V zdravstevem pogledu to prinese lahko težave s hrbtenico ( kar je logično, ker je ovirnano samostojnost in individualno izražanje), s srcem, ker je zatrto veselje....
Rešitev je ozavetiti, sprejet in brez pritiska nase poskusiti rešiti kar se rešiti da. Je pa res, da se bo ta, ki ima kvadrat s Saturnom, prej zavedal, da je treba nekaj narediti nekaj spremeniti, da ima težavo, kot tisti, ki ima Sonce v opoziciji z Uranom, kajti ta drugi tako in tako misli, da ima prav.in da so drugi titi, ki....

Uh sem se razpisala...




Vse dobro,

Mihela.

vau! super tole! :palec:

no, si ravno zacela govort skor zame... (ce izvzamem saturna..):
- Sun Square Mars 3°26
- Sun Quincunx Uranus 2°23
- Sun Square Neptune 2°10
- Sun Opposition Ascendant 4°22

kwa pa pomeni: Quincunx ?

#13 contesa

contesa
  • Lunatik
  • Št. objav: 3 659

Objavljeno: 18. junij 2004, 13:34

Mihela pozdravljena!
Jaz bi te pa vprašala za mojo situacijo! x;)x
Sonce v škorpijonu v sedmi hiši.
Sonce trikotnik Luna(v Ribah)
Sonce inkonjukcija Saturn
Sonce opozicija Ascendent(v Biku)
Sonce sekstil MC

Če moram napisati še kakšen podatek, pa mi prosim povej! Hvala ti! x8Dx
Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

#14 č.v.e.k.a

č.v.e.k.a
  • Lunatik
  • Št. objav: 2 884

Objavljeno: 18. junij 2004, 14:51

Mihaela,

zelo me veseli,da si zopet med nami.Zdi se mi,da te nekaj dni ni bilo pa eto ,pogrešala sem te :palec:.

Pravijo,da je najšibkejše ravno neaspektirano Sonce. Da je tako Sonce primitivno.....izolirano.Človek z neaspektiranim Soncem naj bi postal neke vrste diktator,saj nad seboj nima nobene kontrole..

Vesela bom kakšne besede o neaspektiranem Soncu.Seveda ko in če utegneš.

Lep pozdrav
Objavljena slika

HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA.

#15 č.v.e.k.a

č.v.e.k.a
  • Lunatik
  • Št. objav: 2 884

Objavljeno: 19. junij 2004, 21:16

mihaela, prosu bi te, če lahko sama kaj napišeš, saj te z veseljem berem,če je kaj novih besed..ker kr nekaj besed je iz knjige x:o)x

x?x x?x x?x x?x x?x xrolleyesx kjespato najdu x!x
Objavljena slika

HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA.

#16 Dadika

Dadika
  • SkorajOdvisnik
  • Št. objav: 495

Objavljeno: 19. junij 2004, 21:54

Živio xDDx

Tudi mene zanima moj sonček xrolleyesx

SONCE 14 12 v BIKU in v 8.hiši

SONCE trikot PLUTON 6 8



Lep večer,D xDDx
LEPOTA ŽIVLJENJA JE SKRITA V LJUBEZNI DO ŽIVLJENJA.BREZ NJE JE VSAKO ŽIVLJENJE DOLGOČASEN SPREHOD.

#17 Buddha

Buddha
  • Brez statusa
  • Št. objav: 3 845

Objavljeno: 19. junij 2004, 23:48

kjes pa to najdu

wse uredu ,čwekca..ne bot nasršena :vio:
.vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve

#18 Mihela

Mihela
  • Lunin Odvisnik
  • Št. objav: 2 156

Objavljeno: 20. junij 2004, 08:11

mihaela, prosu bi te, če lahko sama kaj napišeš, saj te z veseljem berem,če je kaj novih besed..ker kr nekaj besed je iz knjige x:o)x

Katere knjige?

Verjami mi, da položaj pač nekaj pomeni in potem ti intrpretiraš naprej po svoji logiki povezuješ. (v nobeni knjigi ne piše kaj pomeni Sonce v konjunkciji z Marsom v 11.hiši in v Levu)

Toda kaj pomeni pozicija in aspekti, to pa moraš vedeti, da bi se šel povezovati naprej.

Zdi se mi, da sem ti posvetila veliko časa, kaj ti misliš?



Vse dobro,

Mihela.

astrologija ni za to na svetu, da bi strašila...niti ne za to, da bi določala...sam za to je, da nam da vpogled, kako stvari so...

dnevni horoskop

začetek študijskega leta na AI

17. in 18. 9., karmična sinastrija in prognostika v Postojni

 

 


#19 Amis

Amis
  • D član
  • Št. objav: 15 191

Objavljeno: 20. junij 2004, 08:19

mihela, mi lahko poveš prosim, kaj predstavlja oz. prinaša sonce v kvadratu s saturnom in v inkonjunkciji z jupitrom?

ostali aspekti sonca pa so še: v konjunkciji z merkurjem in neptunom, v sekstilu z uranom in plutonom

hvala x:)x

p.s.: sonce je v tretji hiši v škorpijonu
you see things; and you say WHY?
but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

#20 Mihela

Mihela
  • Lunin Odvisnik
  • Št. objav: 2 156

Objavljeno: 20. junij 2004, 08:55

mihela, mi lahko poveš prosim, kaj predstavlja oz. prinaša sonce v kvadratu s saturnom in v inkonjunkciji z jupitrom?

ostali aspekti sonca pa so še: v konjunkciji z merkurjem in neptunom, v sekstilu z uranom in plutonom

hvala  x:)x

p.s.: sonce je v tretji hiši v škorpijonu

Precej zahtevna kombinacija. V osnovi kjer je Sonce tisto področje je zelo povezano s samozavestjo, z lastnim ponosom (med drugim seveda).
Torej, če je Sonce v tretji hiši potem je povezano s komunikacijo, prenosom in lahko celo na neki ravni z brati in sestrami.
Sonce je močno povezan. Sam aspekt z Mekrurjem, nam spet govori, da je tvoja samozavest na neki ravni povezana s tvojo sposobnostjo izražanja, ker se Merkurju pridruži Neptun, gre najverjetnje za samozavest preko kreativnega izražanja, ker je vse skupj v škorpijonu, to izražanje ni toliko upadljivo, intelekt je intenziven, poglobljen, torej bi sklepala, da gre predvsem za pisno kreativno izražanje.
A sta Uran in Pluton v konjunkciji?
Sam Uran v sekstilu s stelijum v tretji hiši je v osnovi koristen, po eni strani te kaže kot svobodnjaškega, po drugi strani, ti daja sposobnost jasnega razmišljanja in globljenga upogleda v življenje.

Kvadrat s Saturnom (seveda je odvisno od orbisa) govori, da nekaj ruši to tvoje samozavedanje in da so bile v življenju take okoliščine, kjer nisi mogel neovirano pokazati svojih mentalnih sposobnosti in da je to delovala na tvojo samozavest precej grobo in te navdajalo z občutkom manjvrednosti. Seveda je zelo pomembno od kod gre Satrun v kvadrat s Soncem. Ta kvadrat Saturna govori o tem, da kdaj v osnovni šoli nisi mogel izraziti svojih notranjih kvalitet, in da niso sprejemali tvojega načina mišljenja., (kej tazga).
Sedaj če je tudi Merkur in Neptun v kvadratu s Satrunom (pri Neptunu v kvadratu s Saturnom gledam orbis maksimalno 3°) potem je zadeva bolj kompleksna, sploh še Saturen dela to kvadraturo iz 12. hiše. Ker bi v tem primeru govorili o težkih in zastrašujočih, črnih mislih in strahovih, ki niso realni in potem bi bili ti nerealni strahovi, bistveni pri tem, da te ohromijo in ti jemalo tvojo vitalnost in voljo iti naprej

Inkonjunkcija z Jupitrom tu ni prijetna, ker je videti, da imaš močno potrebo po tem, da nekaj dosežež, da se izraziš, da nekaj rataš, nekaj velikega in možno je, da boš vedno hotel biti in narediti več kot dejansko narediš, to je lahko zelo neprijetno.

Moj nasvet, če smem. Ne bežati pre občutkom majvrednosti tako, da več in več narediš, da se bolj in bolj pokažeš, kajti s tem ne boš razrešil bistvenega konflikta znotraj sebe in ne gelde koliko boš dosegel, še vedno se boš občutil kot neuspešen. Torej odkri svoj edintven talent, mislim, da je vezan na kreativno izražanje, kot sem že zgoraj rekla, deluj v temu kar delaš in kar te veseli zaradi veselja. Ko pa začutiš občutek, da nisi OK, ga sprejmi, se ukavraj z njim, poskusi ugotoviti od kje izhaja in na kak partičen način preveriti realnost tega občutka.

Nakladam, moram iti.


Vse dobro,

Mihela.

astrologija ni za to na svetu, da bi strašila...niti ne za to, da bi določala...sam za to je, da nam da vpogled, kako stvari so...

dnevni horoskop

začetek študijskega leta na AI

17. in 18. 9., karmična sinastrija in prognostika v Postojni

 

 


#21 contesa

contesa
  • Lunatik
  • Št. objav: 3 659

Objavljeno: 20. junij 2004, 09:40

Mihela še meni prosim, malo nazaj sem ti posredovala podatke! x:)x
Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

#22 Amis

Amis
  • D član
  • Št. objav: 15 191

Objavljeno: 20. junij 2004, 11:54

mihela, najlepša hvala x:Xx :palec:

uran in neptun sta v prvi hiši v devici in sta 4 stopinje narazen. saturn pa je res v kvadratu z merkurjem, ni pa z neptunom. sicer pa je saturn v 6 hiši v vodnarju, jupiter pa v 8 v ovnu.
sonce je na 12 stopinj škorpijona v 3 hiši, saturn pa na 16 stopinj vodnarja v 6 hiši. kakšen orbis je to žal ne vem, ker ne znam zračunat, zato ti podajam položaje in upam, da je to ok. če ti ti podatki še kaj povejo in se ti jih da še malo komentirat, bom zelo vesela...nasveti so dobrodošli x:)x :palec:
you see things; and you say WHY?
but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

#23 Bern

Bern
  • D član
  • Št. objav: 3 106

Objavljeno: 21. junij 2004, 09:35

mihela, najlepša hvala  x:Xx  :palec:

uran in neptun sta v prvi hiši v devici in sta 4 stopinje narazen. saturn pa je res v kvadratu z merkurjem, ni pa z neptunom. sicer pa je saturn v 6 hiši v vodnarju, jupiter pa v 8 v ovnu.
sonce je na 12 stopinj škorpijona v 3 hiši, saturn pa na 16 stopinj vodnarja v 6 hiši. kakšen orbis je to žal ne vem, ker ne znam zračunat, zato ti podajam položaje in upam, da je to ok. če ti ti podatki še kaj povejo in se ti jih da še malo komentirat, bom zelo vesela...nasveti so dobrodošli  x:)x  :palec:


Ups, tule malo prehitevam v škarje. Navdiha radi.

S SA v šesti se ti ne da delati, pa moraš, ker te oče stalno sekira, da se premakni. (S Soncem v 03 pa tako in tako več govoriš kot kasneje napraviš.)

A sem čisto mimo ali je to "tu nekje"?

Pozdrav!

#24 Buddha

Buddha
  • Brez statusa
  • Št. objav: 3 845

Objavljeno: 21. junij 2004, 10:28

.Toda kaj pomeni pozicija in aspekti, to pa moraš vedeti, da bi se šel povezovati naprej.
Zdi se mi, da sem ti posvetila veliko časa, kaj ti misliš?

hUJ, Mihael, nene tko vzemat vem,da si dobra, pa da se vsakemu posvečaš, ne tko jemat to, sam povedu sm ti,da bi lahko kaj več svojih besed napisala,ker jih znaš, obnov takih slo. knjig, ki so na našem trgu pa jih je kr nekaj znanih in jest to bral že, zato pravm tak..nič ni tuki grešnega, nene, ti sam deluj kot si do sedaj, sam jest sm želel več tvoje pristnosti slišet, sam jest, ti ne poizkušam zbivat zalet v to predajo, jest že vem,da se vsakemu posvečaš ,Res :palec:
.vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve

#25 Amis

Amis
  • D član
  • Št. objav: 15 191

Objavljeno: 21. junij 2004, 10:57

bern, si pa faca. ja, delno kar drži in mogoče je to širši vzorec, kot sem mislila. bom preverila z eno bilanco za nazaj x;)x . sicer pa trenutno res nisem navdušena nad svojim delom, ker nima nobene zveze niti z ustvarjalnostjo niti z redom, ampak je kr neki x^x . oče pa s tem nima nobene zveze in me tud nikol ni sekiral zaradi ničesar (razen če je mišljen oče sturn).

da ne maram dela je na nek način res. sam je to bolj selektivno. ne maram neustvarjalnega dela. pa tega, da delam, pa mi delo nekje na sredi nadrejeni skenslajo, se premislijo in dokončanega dela kar na lepem ne potrebujejo več, pa take štose. no, očitno je tud ta izkušnja za nekaj dobra. je pa res, da trenutno vpliva bolj negativno in v takem delu res ne vidim kakšnega posebnega smisla. se mi zdi, da je ta čas stran vržen.

me pa zanima, zakaj saturn v 6 hiši tako vpliva /deluje ali naj bi povzročal odpor do dela. pa v vodnarju je. kolikor poznam vodnarje so vsi bolj deloholično navdahnjeni in tud meni ni problem delat, če me delo veseli in ima potem tudi kakšne praktične učinke, ne pa da je samo sebi namen. hm.

a se ti da še kaj debatirat na to temo?

x:)x x;)x
you see things; and you say WHY?
but i dream things that never were; and i say WHY NOT?




Uporabniki, ki si ogledujejo to temo (0)

Člani: 0 - Gosti: 0 - Skriti člani: 0