Za nemoteno delovanje te spletne strani uporabljamo piškotke. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z našo politiko piškotkov. Nadaljuj
Lunin net

Hitri skok na vsebino


Fotka

Mučenje živali


  • Prijavi se, če želiš komentirati
* * * * - 3 x ocenjeno
409 komentarjev na to temo

#401 sin

sin
  • Lunatik
  • Št. objav: 2 584

Objavljeno: 11. junij 2012, 11:04

K... se tuki ti zaradi mojega mnenja. Tudi jaz lahko podam svoje mnenje (oziroma ne morem).
Kadilec kot ti, meni ne more govort o zdravju.

Sama igra da, a v temi NIKJER ne piše da naj bi se pogovarjali samo o igri. to si si ti sama izmislila, kot si si izmislila objavljanje slik po celem forumu.
Jst nisem fuzbalo lover in če pomislim na prvenstvo pomislim na realnost ki je z njim povezana, torej imam pravico (oziroma nimam je, saj so moje objave cenzurirane in izbrisane), podati svoje mnenje tako kot vsi drugi, v temi ki je temu namenjena - dejstvo!
Potem ti praviš da poznaš problematiko... ha ha, igra IMA veze z organizacijo, saj je organizacija tista ki igro omogoča. Prav tako pa je odvisno počutje igralcev v povezavi z organizacijo. Mislm očitno v zivljenju še nisi tekmovala na kakšnem organiziranem prvenstvu, sicer ne bi govorila neumnosti.

Sej sm jst o tem pisal, kaj bi torej ti puščala ha ha , sej nisi urednik, da bi karkoli puščala ali ne.
Izpostavil sem kar sem v sklopu odgovora oz. mojega mnenja in odgovora tebi na TVOJO pobudo, ker si se ti želela pogovarjat o mojih objavah oz. si jih tukaj izpostavila.
Serješ tukaj ti in se vmešavaš v moje pisanje ki te prav nič ne briga. Jst se v tvoje pisanje tukaj ne spuščam. Če tebe moti moje, je to tvoj problem, so fu.c off.


Mr. who the f*** ne se ku*čit! Škodi lepoti in zdravju x:o)x

Pa kaj, če nisem urednik portala? Lahko podam svoje mnenje -

In ja, kot je že Mihela napisala, sam nogomet, sama igra nima nič z organizacijo dogodka.

Tiste detajle kdo je lastnike foruma financiral bi raje spustil, ker me ne zanima, sploh pa ne tak podel način, v katerem si ti pisal. Kaj mene briga kdo M. financira? In kaj mene briga kaj si ti misliš o njenih sposobnostih? Nared svoj forum in nehaj srat!


ego-eco.jpg
Ne meči svinjam biserov!


#402 Mihela

Mihela
  • Lunin Odvisnik
  • Št. objav: 2 156

Objavljeno: 11. junij 2012, 11:33

Mal nazaj prebermo, in pomislimo kolk smo si zagnojili in si gnojimo odnose z jezo.
Če je naš um jezen, ni nikakršne možnosti, da ohranjamo pristno sočutje, tako do ljudi kot do živali.
Povejmo kar mislimo, pa pustmo drugim njihovo veselje in življenje.
Trpijo živali, trpimo ljudje...ogromno težkih stvari se dogaja... ma kaj je bistveno v teh časih... da se pojemo med sabo... al da najdemo nek mir in moč in gremo skozi to tolk zavestni in zadovoljni kot lahko smo... to da bitja umirajo... ni pogoj za to da smo zagrenjeni... ker zagrenjen um ne more nikomur prinesti srečo ( daš lahko le tisto kar maš).
Dejmo si osnovno spoštovanje, pa pustmo drugim, da žvijo svoje ... pa gremo dalje.
To kar se dogaja in se je dogodilo je grozljivo, kaj koristi bo, če se bomo namazali s krvjo in taki hodili okrog... bomo preprečili podobno dogajanje v prihodnosti... razmislimo kaj je tisto s čimer lahko mi, posamezniki, ki nam je mar, preprečiti tako dogajanje v prihodnosti... ne se ubadat s tistimi, ki jim pač to še ni prišlo v zavest, ki jih ni dotaknilo, imajo pravico do svojga sveta... kaj lahko naredimo...
a imamo kako moč
a je to, da se je zvedlo in je javno, že neka moč in jasno sporočilo, da ne bomo popuščali takemu ravnanju ali je mogoče potrebno najti kako drugo metodo...
kaj lahko človek naredi
dejmo stopit skupaj in razmišljati o tem in to tu, in ne v temi nogomet, ker je videti, kot da hočemo dati slab občutek ljubiteljem nogometa. Sin frontalno soočanje nima vedno učinke... zelo velikokrat so učinki obratni, ker se človek odziva osebno, in obrambno... veš koliko je svetih biti na tem svetu, pa gledajo vse naše neumnosti in norosti, pa ne gredo direktno proti nam, ker vedno, da bo učinek obraten od željenjega, vedo da se nič ne da na silo, da ima vsako bitje svoj čas in svoj način, da pride do takih ali drugačnih zaključkov. Kolikokrat se z nami igrajo naše norosti, dokler ne naredimo koraka naprej in se jih zavedamo.

Vse dobro, m

astrologija ni za to na svetu, da bi strašila...niti ne za to, da bi določala...sam za to je, da nam da vpogled, kako stvari so...

dnevni horoskop

začetek študijskega leta na AI

17. in 18. 9., karmična sinastrija in prognostika v Postojni

 

 


#403 sin

sin
  • Lunatik
  • Št. objav: 2 584

Objavljeno: 11. junij 2012, 11:54

*
POPULARNO

Ja, pa jih ni treba ane. Kdo pa pravi, da se mora kdo ukvarjat s pisanjem drugih uporabnikov sploh, razen uredništva!? Mislim da je predvsem bolj smiselno, da se vsak ukvarja s tem kar piše sam, s tem kar podaja sam.
Kje povsod? 2 temi ne pomeni povsod. Tvoja trditev je torej neresnična. Razen če misliš, da naj bi se v temi Quotes of the week in Slika dneva objavljalo ZGOLJ določene slike in citate...!?. To bi bila cenzura tudi iz tvoje strani, vsaj miselena, če že praktična ne.

Pravila niso določena o čem lahko kdo razmišlja. Tem je tukaj verjetno več kot tisoč razmetanih gor dol in počez... komur ne paše brati objav kjer izrecno NI določeno kakšne slike naj se objavlja, naj jih pač ne bere. (Nekaj podobnega je pisalo v samem pravilniku delovanja foruma, ki naj bi ga prebral vsak uporabnik ob registraciji). Jamranje je že bilo tudi s strani uredništva, češ zaradi pocukranih postov in slikic. Zdej, ko so objave tudi takšne, ki govorijo o določeni problematiki, pa spet ni vredu. Itaq ni nikol vredu, ker je bistven MOTIV drugje. Hkrati pa dejansko ne gre za objave, temveč direkt mene ali pa je šlo v preteklosti direkt za kakšno drugo osebo.
Namreč gibljemo se v različnih energijah, mislih in čustvih ter občutjih, tako da govort o tem kaj kdo ne sme pisati se mi ne zdi fer, ne prav, ker je to njegova stvar. Uredništvo pa tega mnenja pač ni, saj sicer ne bi cenzuriralo objav, ki niso moteče ali izven sklopa vsebine določene teme. Mene ne moti če ljudje pišejo o tem, da kaj počno vsak dan, se ne vtikam v to v čem se nekdo giblje ali če fura eno in isto filozofijo, misli, občutke... -to je njegova stvar. Dočim, ker pa je moje mnenje drugačno od večine, je to pač moteče. Kaj čmo, očitno je različna mnenja nekaterim pač težko sprejet. A da se jih cenzurira, mislim da presega smisel foruma in pisanja tukaj.

Kako pa to vpliva na ljudi? Ali veš kako vpliva ali sodiš po sebi? Kako pa misliš da vpliva na ljudi, ko izvejo kaj se je zares dogajalo s tem prvenstvom? Se ti ne zdi, da nekateri ljudje to dejstvo želijo podeliti tam, kjer se jim to zdi potrebno ali mislijo, da je temu namenjeno? Očitno da ne, pa uredništvu tudi ne, pa nekateri tukaj tudi ne. Dočim, če je nekdo jedu za kosilo repo, je to pač povsem dovoljeno podeliti z drugimi. "Fajn.", tako ko je "lepo" slikco, manj lepo a realno pa pač ne več.


Jaz veselja nikomur ne branim. Zarad mene lahko sproti komentira celo tekmo če želi, a to NE pomeni, da pa vmes morda ne bi smiselno govoriti tudi o drugih plateh določene zgodbe, oz. pač izraziti svoje mnenje o tem, o realosti ki je povezana z dogodkom in tem, kamor je energija usmerjena. Nekdo izrazi navdušenje, nekdo pa ga pač ne. Nekdo se strinja, nekdo ne. In!? Očitno to tukaj NI dovoljeno, ker se moramo vsi strinjat samo z enim in govort o enem, sicer se objave cenzurira.
"Ni" oz. JE problem objava slikce ki govori o realnem problemu in tisti ki ima rad fuzbal bo še naprej gledal fuzbal in se s temno platjo realnosti bo, ali ne bo ukvarjal. Problem pa je nesprejemljivost te realnosti. Slikca ali dve v temi dejansko "nista" moteči, ker še vedno lahko drugi pišejo v temo kar pač želijo pisati ob tem. A nekaterim so vam vseeno moteče. Zakaj? A vam to pokvari užitek gledanja fuzbal tekme, češ ker ima realnost tudi temno plat, ker je pa tukaj nekdo, ki pa si ne želi pogovarjat samo žogi, temveč tudi čem drugem!? Mislim da ni kaj več dodat ane.

Moj namen ni bil kvarit užitek oz. namena sploh nisem imel, temveč sem objavil pač sliko dejstva, ki se dogaja v sklopu dogodka, kot bi ga tudi v kakšni drugi temi ne glede na vsebino, v kolikor bi se mi zdelo vredno podeliti določeno informacijo o dejstvih v vezi z dogodkom. Očitno pa vam je tudi to nekaterim preveč.

Po naslovu teme NIKJER ne piše da naj bi govorili samo o žogi ali igranju, temveč je naslov teme EU prvenstvo fuzbal 2012. Tko da kr neki na pamet govoriš.

Seveda da ni narobe, čist fajn da se kdo zabava in mu to popestri dan ali ga motivira konstruktivno. Nihče tudi ne pravi da je kaj narobe, očitno pa si ali ste tolk zafurstrirani al kaj?, da če dam slikco gor, že mislite da mislim, da je narobe če nekdo uživa v fuzbalu... xrolleyesx mislm...
Ja, spoštovanje se morda najprej začne z odprtostjo in spoštovanjem drugega v tem, da mu dopustimo njegovo mnenje, ki je morda drugačno od našega; se dopusti v kolikor ni nasilno ali škodljivo. V tem koliko in kdaj govoriti o realnosti in ali je to škodljivo ali ne, ter komu in koliko škodljivo, pa je seveda stvar debate in razumevanja.
In fact, tukaj tudi mnenje ni več dopustno in je svoboda govora zatirana. Žal.


Strinjam se z Lili, da smo zagnojili kar nekaj tem, in da imamo povsod od boksa do astrologije iste šnicle bicle. Strinjam se tudi s Sinom in Britches, da je treba povedati kar se dogaja, vendar smo šli predaleč in je zdej res povsod ista problematika eno na eno...
In kmalu bo cel LF govoril o eni sami problematiki in bo zanimiv samo za določen folk.
Prav je da se odpre novo temo o tem, ali da se piše tu v Mučenju živali, čeprav je to bil pokol.
V bistvu je šlo po moje samo za to, da sproti niso reševali svojih problemov potem pa so jih hteli kar čez noč rešiti in to na tak grozn način.

Pa ne da se tudi sama nisem umešala povsod in pri slikah in boksu in nogometu... nisem razmišljala o tem kako to vpliva na ljudi.

prav je da se govori kritično o zadevah, v temah temu namenjenih, vendar se mi zdi, pa da mormo pokazati neko spoštovanje do drugih... ki imajo neko svoje veselje... na primer boks in nogomet... niso se oni odločli za pokol psov in drugih stvari... tko da mogoče bi morali pustiti teme ljudem, ki govore o stvareh, katerim so teme namenjene. Če bomo tko moralistični, da bomo borili bitke prosti športu, a nismo s tem bolj papeški od papeža, no v glavnem, bljak.
Nič ni narobe, če nekdo uživa v nogometu, ni nogomet nikogar ubil... politika je ubijala... Mogoče je to neko osnovno spoštovanje, ki ga rabimo pokazati en drugmu. Ker drugače se bodo napestosti sam stopnjevale, na koncu ne bomo niti dobro vedli za kaj smo napeti in v bitkah.


ego-eco.jpg
Ne meči svinjam biserov!


#404 sin

sin
  • Lunatik
  • Št. objav: 2 584

Objavljeno: 11. junij 2012, 12:09

*
POPULARNO

Jaz NIKOMUR ne odrekam pravice pisanja, niti se ne spuščam v to ali lahko tukaj piše ali ne. Ti pa očitno imaš probleme z mojim pisanjem in podajanjem vsebin, sicer ne bi citirala moje objave in se z jo ukvarjala. Dejstvo!
Kaj bi jaz lahko in kaj ne je moja stvar in ne tvoja. Tudi jaz sem "samo" sodeloval. Sodelavcev ki jih moti miselnost drugih in niso pripravljeni na kompromise ter sprejemanje drugačnih mnenj je problem! Ne pa izražanje drugačnega mnenja.

sto milijonov psov (to ni bil point).

:eek: Kak se ti bolano zapletaš v pisanje, da ne omenim branje.
Pa kaj ti ni jasno? Počnem to kar si sam pisal, da imaš možnost objavljanja in podajanja mnenj, ker je javni plac, zdej bi pa to pravico meni najraje odrekel? Se sploh bereš, se vprašaš kaj pišeš?
In kaj, če sem se želela pogovarjat? Lahko bi izbral bolj primeren način pisanja in ne napadalni, lahko bi pa mirno ignoriral moje pisanje, če ti je res tako mimo. Jaz sem samo sodelovala na javnem placu.

No? Koliko psov si TI rešil?


ego-eco.jpg
Ne meči svinjam biserov!


#405 Mihela

Mihela
  • Lunin Odvisnik
  • Št. objav: 2 156

Objavljeno: 11. junij 2012, 12:24

Zakaj je vedno vse proti tebi Sin? Kako lahko moje besede razumeš proti tebi, postavila sem se na sredino in poskušala razumeti obe plati in upala, da sem našla rešitev.
Zakaj je narobe, če podam svoje mnenje, o tem kar verjamem, vidim in doživljam... skozi sebe seveda na tem forumu?
Toko je škoda, ker se v večino zadev, za katere se zavzemaš strinjam... a mi tvoj pristop ni všeč... in povem svoje mnenje, sem povedala že tudi na os...jaz res tko mislim ja.. bom pa nehala to ponavljat in ker res nisem vseveda, da bi lahko blo le moje prov, ma kolikor imam občutka zate mislim, da nezavedno ustvarjaš svojo opozicijo, da jo rabiš.
Glej ni važno... jaz nisem tvoja opozicija... sem sam nekdo, ki išče ravnotežje, sredno pot in podobno... in sem mislila, da lahko kako koristim, pa pač ne znam tega nardit.

astrologija ni za to na svetu, da bi strašila...niti ne za to, da bi določala...sam za to je, da nam da vpogled, kako stvari so...

dnevni horoskop

začetek študijskega leta na AI

17. in 18. 9., karmična sinastrija in prognostika v Postojni

 

 


#406 sin

sin
  • Lunatik
  • Št. objav: 2 584

Objavljeno: 11. junij 2012, 12:57

*
POPULARNO

Kolikor jaz vidim ste jezni predvsem tisti, ki ne sprejemate drugačnega mnenja. Jaz krvave žoge nisme podal v nikakršni jezi, samo podal sem jo, kot dejstvo. To je vse. Tvoje filozofiranje o jezi, pa pripiši komu drugemu.

Sej, v tem je problem, ker ne moremo povedat kar mislim, ker ljudje v jezi ali kako drugače cenzurirajo objave ali se čeznje pritožujejo. Dejstvo pa je, da sami niso prilagodili pravil in okvirjev tako, da do tega ne bi prišlo oz. se ne konkretno izjasili kaj z naslovom teme dopuščajo in kaj ne.

Strinjam, a zato je potrebno dopustiti da imamo različna mnenja. Če mnenja drugega človeka ne dopustimo, že v štartu blokiramo konstruktivno možnost sodelovanja.

Ne vem kaj bomo dosegli. A mislim da je dobro da ljudje vedo kaj se dogaja.
Najprej lahko preprečimo s tem, da ljudem sploh povemo, da se nekaj dogaja, ker če ne vedo, ne morejo ukrepati.
Ja, včasih je malo problem, ker se ukvarjam s tistimi ki jim ni prišlo v zavest, a pogosto in očitno sem večji problem jaz drugim vam, njim, kot obratno.

je in ni, odvisno kaj z informacijo človek stori. sami pridodajamo vrednost in pomembnost. Nekateri ukrepajo tako, da gledanje fuzbala bojkotirajo, pišejo peticije, obveščajo medije in jih pozivajo naj prenosa ne predvajajo, naj skenslajo dogodek itn. Različno se ljudje odzivajo. Jaz pa sem podal samo dejstvo o tem dogodku, pa je očitno še to preveč.

Kako je videti je zgolj tvoj miselni vzorec, zame ni prav nič tako videti, temveč to določa vsak sam, češ ker je nekdo povedal tudi nekaj manj lepega o nečem. Kt da ne bi moglo bit vse v omenjeni temi. Mislim, zakaj pa da ne, saj se direktno tiče omenjene teme. Dejmo se pogovarjat samo o fasadi, kaj pa je za fasado pa rajši ne, da ne bo kakšen ljubitelj nogometa preveč prikrajšan, pa četudi na račun 250.000 življenj in zagrenjenih ljudi, ki so morali opravljati grozno in nagnusno delo ubijanja in odstranjevanja živali.
A si lahko misliš kakšna vibra se je širila naokoli, kaj so otroci, ljudje gledali, ko so pobijali živali... čas je da se o tem GOVORI in nihče tega ne more preprečiti, tudi cenzure ne.

Ej, jst se ne ubadam s tem kakšno soočanje itn.. pač podam vsebino in iz tega ne delam neke velike stvari, ti in drugi pa iz tega delate BIG deal!
Je pa zame mičkeno večji big deal, če se moje objave cenzurira, kljub temu, da niso bile vsebinsko sporne.

Če hočemo stopiti skupaj, si moramo dopustiti različna mnenja in poglede in predvsem svobodo izražanja le teh.

In ja strinjam se s teboj v zadnjem odstavku precej, ampak tukaj si niti več ne loči med podajanjem mnenja in tem, da nekdo nekoga nekaj sili! Vsi pač ne razmišljamo enako in odstopanja postajajo vse večja. Če jaz podam mnenje, je samo mnenje, ti sama ali kdo drug ga razumete kot siljenje ali kako drugače oz. kot ga pač želite.
Mislm, halooo jst sm podal slikco v temo fuzbal in je cel halo zaradi tega. Celo briše se jo, kt da sem podal nekaj hudo napačnega ali zavajajočega ali skodljivega.
Zame to ni nikakršno siljenje, je moj način razmišljanja, moje življenje, potemtakem bi bilo zame lahko siljenje, ker pišejo kaj so jedli za kosilo, pa tema smoothiji, češ kaj siliš ljudi s smoothiji, pa tema politiki, češ kaj siliš ljudi s stranko ki ti je všeč, pa tema astrologija, češ kaj siliš ljudi s tvojim pogledom na aspekte itn. Danes se podrazumeva kot siljenje že VSE, kar nas morda vzpodbuja nek premislek in manj prepuščanja ter v razumevanje. - TO JE ZARES REALNI PROBLEM! Na pa tvoje nakladanje o siljenju, saj nihče nikogar tukaj nič ne sili. Jaz nikogar nisem silil da ne sme gledat fuzbala, niti karkoli drugega o njihovem odnosu do fuzbala. Sem zgolk podal sliko ali svoje mnenje. Vse to in drugo si ti ali ste drugi pripisali moji objavi slikce.

Mislm, če jaz pač vedno ne razmišljam samo o fasadi in je posledično takšno tudi moje mnenje, naj prižgem tv in gledam fuzbal in se delam kolk mi je fajn, ker trije letajo za žogo... xrolleyesx in potem sporočilo o pomoru živali spregledam, ali pa ga navedem v temo ki nima blage veze s tem?
Ok, lahko bi odprl novo temo z naslovom pomori psov za fuzbal, a zakaj pa? A ni dotična tema temu glede na naslov povsem upravičena! No, zame je, za nekatere od vas očitno ne. To je pa tudi vse.

lp

Mal nazaj prebermo, in pomislimo kolk smo si zagnojili in si gnojimo odnose z jezo.
Če je naš um jezen, ni nikakršne možnosti, da ohranjamo pristno sočutje, tako do ljudi kot do živali.

Povejmo kar mislimo, pa pustmo drugim njihovo veselje in življenje.

Trpijo živali, trpimo ljudje...ogromno težkih stvari se dogaja... ma kaj je bistveno v teh časih... da se pojemo med sabo... al da najdemo nek mir in moč in gremo skozi to tolk zavestni in zadovoljni kot lahko smo... to da bitja umirajo... ni pogoj za to da smo zagrenjeni... ker zagrenjen um ne more nikomur prinesti srečo ( daš lahko le tisto kar maš).

Dejmo si osnovno spoštovanje, pa pustmo drugim, da žvijo svoje ... pa gremo dalje.

To kar se dogaja in se je dogodilo je grozljivo, kaj koristi bo, če se bomo namazali s krvjo in taki hodili okrog... bomo preprečili podobno dogajanje v prihodnosti...
razmislimo kaj je tisto s čimer lahko mi, posamezniki, ki nam je mar, preprečiti tako dogajanje v prihodnosti... ne se ubadat s tistimi, ki jim pač to še ni prišlo v zavest, ki jih ni dotaknilo, imajo pravico do svojga sveta... kaj lahko naredimo...
a imamo kako moč

a je to, da se je zvedlo in je javno, že neka moč in jasno sporočilo, da ne bomo popuščali takemu ravnanju ali je mogoče potrebno najti kako drugo metodo...

kaj lahko človek naredi
dejmo stopit skupaj in razmišljati o tem in to tu, in ne v temi nogomet, ker je videti, kot da hočemo dati slab občutek ljubiteljem nogometa. Sin frontalno soočanje nima vedno učinke... zelo velikokrat so učinki obratni, ker se človek odziva osebno, in obrambno... veš koliko je svetih biti na tem svetu, pa gledajo vse naše neumnosti in norosti, pa ne gredo direktno proti nam, ker vedno, da bo učinek obraten od željenjega, vedo da se nič ne da na silo, da ima vsako bitje svoj čas in svoj način, da pride do takih ali drugačnih zaključkov. Kolikokrat se z nami igrajo naše norosti, dokler ne naredimo koraka naprej in se jih zavedamo.

Vse dobro, m


ego-eco.jpg
Ne meči svinjam biserov!


#407 Mihela

Mihela
  • Lunin Odvisnik
  • Št. objav: 2 156

Objavljeno: 11. junij 2012, 13:42

ne slišiva se... škoda :sori: mogoče drugič




sem občutljiva... in se mi ni zdelo prov... mi ni dala prave energije tista slikca... nimam hudih racionalnih razlogov... ma se mi ni zdelo okej... neki bolnega mi je blo na njej... kot slaba reklama al kej tazga...kot nekaj kar odbija, in sem bla ful hvaležna, da sem izvedla kaj se dogaja... ker je prov da vem... ma mi vseeno ke ni pašalo...

seveda je to samo moje malo mnenje...in nič več kot to... bom pa drugič mal premislna preden se umešam, ker imaš prav, druzga kot svoje omejeno mnenje tko in tko ne morem dati... in je bolje da ga dajem tja, kjer imam nekoliko več podlage

astrologija ni za to na svetu, da bi strašila...niti ne za to, da bi določala...sam za to je, da nam da vpogled, kako stvari so...

dnevni horoskop

začetek študijskega leta na AI

17. in 18. 9., karmična sinastrija in prognostika v Postojni

 

 


#408 sin

sin
  • Lunatik
  • Št. objav: 2 584

Objavljeno: 11. junij 2012, 15:19

*
POPULARNO

A je vedno vse proti meni? Če nekdo razmišlja drugače od večine, večina pa ni pripravljena sprejemati drugačnega mnenja, je logično da je proti. Če je mnenje pripravljena sprejeti in ga razumeti kot mnenje znotraj ostalih mnenj, se problem nemudoma konča. A temu tukaj pač ni tako.

Ja, to razumem, sem pa ne strinjam s tvojim opisom, ki je bil nekorekten do mojega pisanja.
Ni narobe če podaš tvoje mnenje. Je pa narobe, če ga podajam jaz, saj je ga tudi cenzurira.

Sej vem. Samo če javno izpostavljaš moje pisanje in način in si do njega kritična, tudi javno odgovarjam. Torej nesprejemanje najprej poteka iz tvoje strani, ne moje. Zato ni stvar v tem da ti kao ne smeš podajati tvojega mnenja, saj ti ga nihče ne omejuje kot se mojega, ampak temu, da tebe moti način podajanja mojega mnenja. Kolikor vem, pa tukaj ni določeno na kakšen način naj bi mnenje podajali, razen da to ni žaljivo in drugače zakonsko sporno.

To je tvoja izbira kakšne načine ti iščeš. Moji načini so moja izbira. V neki temi si mi napisala: "kdo smo mi, da bi sodili"...torej.. kolikor spet vidim, ljudje pogosto pojasnjujemo sebi iz nivoja kjer se pač nahajamo, in tako tudi tebe in še koga moti to, da razmišljam kar razmišljam tam, kjer mislite da temu ni mesto...kljub temu, da pisanje in objavljanje ni sporno in se ne krši pravil foruma - torej "kdo smo mi, da bi sodili" a res!?

Recimo meni bi bilo smiselno, da bi se navzlic dogodkom rajši pogovarjali o tem zakaj so pobijali pse, se pogovarjali kako zelo je ukrajina glede na njihovo ekonomskost in stanje potrebovala prvenstvo, itn. Kakšne so bile drugačne alternative za odstranitev eventuelno motečih psov, zakaj sploh toliko psov, kakšen je dandanes odnos sodobnega človeka do živali, kaj lahko športniki storijo v tej smeri, kakšen odziv širša javnost pričakuje v vezi s problematiko, kaj se je ukrenilo, itn itn itn....
ampak NEEEEEEEEEEE mi pristanemo celo na tako zelo banalnih stvareh kot je objava slikce, kt da je tisti ki ima rad fuzbal kakorkoli zaradi nje prikrajšan za ogled prvenstva itn. Temi jaz pravim dejansko sprenevedanje. :o|o:
In takšna ni le realnost sedanjega odziva, temveč je takšna realnost slovencev nasploh pogosta! Spotikamo se ob vse mogoče malenkosti, samo da se ne bi bilo treba soočiti s težavami, že če se sploh problem omenja. Potem pa se čudimo kako to, da je država tako zelo zapufana in kako je delavec v nemčiji 2x ali celo 3x bolj učinkovit na delovnem mestu kot slovenec, ter zakaj ljudje z idejami, drugačno, napredno miselnostjo, takšni ki so zmotivirani spreminjati, ustvarjati, so kreativni rajši bežijo drugam.


V bistvu sm čist vesel k sta se z Lili odzvali in so bile slikce izbrisane. Zato, ker prej nisem dojemal kako zelo se ljudje sprenevedajo. (ne govorita zgolj v vajinem imenu, tudi nekateri drugi uporabniki foruma tako razmišljajo). Slikce sem podal kot bi podal kakšno "normalno" v temo slika dneva, izpadlo pa je, kot da se storil hudo dejanje, da se celo javno zdej o tem tukaj govori, češ kako sporni sta bili objavi. Naposled sem bolj kot papež, papež jaz ha ha..tut prou, čeprav se je moj komentar cenzuriral, sem storil tisto, kar sem menil da je vredu.


Zakaj je vedno vse proti tebi Sin? Kako lahko moje besede razumeš proti tebi, postavila sem se na sredino in poskušala razumeti obe plati in upala, da sem našla rešitev.
Zakaj je narobe, če podam svoje mnenje, o tem kar verjamem, vidim in doživljam... skozi sebe seveda na tem forumu?
Toko je škoda, ker se v večino zadev, za katere se zavzemaš strinjam... a mi tvoj pristop ni všeč... in povem svoje mnenje, sem povedala že tudi na os...jaz res tko mislim ja.. bom pa nehala to ponavljat in ker res nisem vseveda, da bi lahko blo le moje prov, ma kolikor imam občutka zate mislim, da nezavedno ustvarjaš svojo opozicijo, da jo rabiš.
Glej ni važno... jaz nisem tvoja opozicija... sem sam nekdo, ki išče ravnotežje, sredno pot in podobno... in sem mislila, da lahko kako koristim, pa pač ne znam tega nardit.


ego-eco.jpg
Ne meči svinjam biserov!


#409 sin

sin
  • Lunatik
  • Št. objav: 2 584

Objavljeno: 14. junij 2012, 20:26

Objavljena slika

ego-eco.jpg
Ne meči svinjam biserov!


#410 mayita

mayita
  • Lunatik
  • Št. objav: 3 335

Objavljeno: 22. junij 2012, 23:40

Sikaš ti x;)x prijazno ubogo ribico lahk špilaš sam/predvsem novincem tle.
Ma briši kar češ x:Dx sam povem... da je najmanj čudno, da dovoljuješ nekaj, pol pa jamraš, ker je. Pa, kakor komu paše.




saj otrokom pustiš da se igrajo a ne? čeprav je zate brezvezno. in lahko upaš samo da se ne spravijo še z isto energijo recimo delat kaj drugega.

ljubiš živali in sovražiš ljudi,kdaj ti bo potegnilo da dokler boš sovražila ljudi ne boš mogla spremeniti ničesar tudi živalim ne boš mogla pomagati....




Uporabniki, ki si ogledujejo to temo (0)

Člani: 0 - Gosti: 0 - Skriti člani: 0