Za nemoteno delovanje te spletne strani uporabljamo piškotke. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z našo politiko piškotkov. Nadaljuj
Lunin net

Hitri skok na vsebino


Fotka

Celulit


  • Prijavi se, če želiš komentirati
- - - - -
234 komentarjev na to temo

#201 mako106

mako106
  • Lunatik
  • Št. objav: 7 055

Objavljeno: 13. februar 2007, 12:27

se popolnoma strinjam.....takšnega kot se vidiš sam...te vidijo tudi drugi....
Kakšna je tvoja slika v ogledalu xrolleyesx x:Dx

zrcalna x:Dx v svoji obratni popolnosti

#202 Antigona

Antigona
  • SkorajOdvisnik
  • Št. objav: 661

Objavljeno: 13. februar 2007, 12:30

Popolnost ni lepa je navaden kič, nima nobene cene pri pravemu poznavalcu in ljubitelju umetnosti...

Kot je rekla dol Todika :inocent: raj vidim kako dlako preveč kot plastik fantastik



KONČNO pravi moški.....ki si upa priznat............. :palec: :palec: x:Xx

zrcalna x:Dx v svoji obratni popolnosti



potem si kič x:px
Ne uporabljaj prevare, ki škoduje; misli neškodljivo in pravično, in če govoriš, tako tudi govori.

#203 nelika

nelika
  • Legenda Foruma
  • Št. objav: 1 419

Objavljeno: 13. februar 2007, 12:31

Jaz ne vem kaj bluzite. Se strinjam, da mora oseba imeti pozitivni odnos do sebe, biti samozavesten in podobno. vendar žal ni res, da kakor se vidiš ti te vidijo drugi. To ni res. Nek 150kg tip je pač 150kg tip in ljudje ga tako vidijo. Je pa res, da v kolikor je samozavesten, ga to ne moti in če ima pozitiven odnos do sebe, si bo našel ogromno prijateljev in punco, ki ga bo cenila takega kot je. Vendar družba ga bo še vedno videla s telesom, s katerim se predstavlja.
Z življenjem se spopadam: izbrskati hočem slehrni užitek, dobiti vse odgovore, iztisniti iz njega vse, četudi bolečino. Zasledujem in lovim življenje, da ga raziščem.[b] Marita Golden

#204 mako106

mako106
  • Lunatik
  • Št. objav: 7 055

Objavljeno: 13. februar 2007, 12:34

potem si kič x:px

nič slabega ni....biti sam sebi kičasto lep...sicer sem pa sam sebi vedno bolj...kitasto lep x:Dx

#205 Antigona

Antigona
  • SkorajOdvisnik
  • Št. objav: 661

Objavljeno: 13. februar 2007, 12:34

Ja Nelika....se strinjam....oči te že vidijo tako...tvoje telo...
vendar...morda bi bilo res bolje, da ne bi vedno gledali samo z očmi.
Ravno včeraj sem gledala fotografije tistih, ki so v očeh ljudi "popolni"...
zvezdnike...ki jim kozmetika vse skrije....potem ko so nekje, ko mislijo da jih nihče ne vidi
je pa to kar je...realnost.


Vsi smo ljudje.

x:)x
Ne uporabljaj prevare, ki škoduje; misli neškodljivo in pravično, in če govoriš, tako tudi govori.

#206 nelika

nelika
  • Legenda Foruma
  • Št. objav: 1 419

Objavljeno: 13. februar 2007, 12:43

Ne ni res. Imam ogromno debelušnih in vitkih prijateljev, grdih in lepih. Jaz samo povem kako je. Realno. sreča v življenju pa itak ni odvisna od tega kako izgledaš. Zato je vseeno kak si. Bistvo je kaj imaš v sebi. Je pa še vedno res in tega se ne da spremeniti, da te družba, okolica vidi s telesom kakršnim se predstaviš.
Z življenjem se spopadam: izbrskati hočem slehrni užitek, dobiti vse odgovore, iztisniti iz njega vse, četudi bolečino. Zasledujem in lovim življenje, da ga raziščem.[b] Marita Golden

#207 Todika

Todika
  • Lunatik
  • Št. objav: 5 677

Objavljeno: 13. februar 2007, 12:51

Sam priznajte da je moja mamba v ikoni in podpisu nazarensko lepa x:)x

:palec: priznam :OoO:
KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

#208 free

free
  • Srebrni član
  • Št. objav: 16 801

Objavljeno: 15. avgust 2010, 07:13

Celulit je izključno ženska bolezen, je zelo razširjena, saj prizadene v lažji ali hujši obliki 8 od 10 žensk. Bolj so nagnjene k celulitu belke , še posebej mediteranske ženske, v nevarnosti so tudi ženske, ki jemljejo hormonske tabletke, tiste, ki imajo prebavne ali črevesne težave ( zaprtost ),depresije, bulimijo ali so na splošno brez volje. Lahko izhaja iz genske predispozicije, je zelo tesno povezana s hormonom estrogenom, kateri stimulira nalaganje maščob v podkožnem tkivu. Celulit v glavnem prizadene predele stegen, kolen, bokov, redkeje pa trebuh in roke.
Spomladi začnejo ženske z mrzličnim iskanjem čudežnih krem proti celulitu, ki bi takoj odpravile pomarančno kožo za vedno. Vendar pa kreme proti celulitu pomagajo dati koži zdrav videz, vendar pa celulita ne zdravijo. Kreme proti celulitu imajo enako funkcijo kot zobna ščetka na gnilem zobu. Šele potem, ko je zob ozdravljen, nam pomaga negovati zobe in preprečevati ponovni razvoj kariesa.
Za izboljšanje izgleda pomarančne kože pomaga prav vsaka masaža, ki pospeši mikrocirkulacijo, če pa uporabimo še kakšne zdravilne rastline, je učinek večji. Med rastline, ki se uspešno uporabljajo pri masaži se uvrščajo oljčne olje, centenella asiatica, alge v prahu, cimet, ingver, izvleček bršljana, ginko.

Celulit oznanja , da smo pojedle dovolj » smeti » in strupov
S pojavom celulita nas organizem opozarja, da se v organizmu dogajajo slabe stvari. Lahko so se nakopičile toksične snovi ( prosti radikali ) in pride celo do stanja toksičnosti, prav tako lahko razne spremembe v organizmu povzročijo zadrževanje tekočin in vnetje tkiva, ki je vzrok tega neestetskega pojava. Fizični vzrok za nastanek celulita je lahko tudi slaba cirkulaciaj krvi, ki se s težavo vrača iz spodnjega dela telesa do srca in zastaja v žilah. Zastaja v kapilarah in iz njih tekočina odteka v tkivo, še posebej v spodnjem delu telesa iz katerega je vrnitev krvi do srca otežkočena zaradi težnosti.
Slaba cirkulacija krvi v podkožnem tkivu, kjer se nahaja maščobno tkivo, onemogoča premikanje adipocitov, kadar telo potrebuje enrgijo. To pomeni, da telo te maščobe ne more porabiti, ker je blokirana. Maščobne celice se kopičijo, rastejo in se množijo. Tudi tekočina iz kapilar se povečuje zaradi pritiska maščobnih celic, ki se večajo in množijo. Ko maščobna masa stisne kapilare, je ovirano tudi odtekanje medcelične tekočine. Posledica je celulit, ki se kaže kot neenakomerna razporeditev maščobnega tkiva , med katerim so intervali , kjer se je nabrala tekočina in ima videz pomarančne lupine. Vendar je to milejša oblika celulita. V primeru ko se plazma vrine med celice lahko pride do vnetja in hujših poškodb vezivnega tkiva, ki lahko postane sklerotično.


Preden začnete uporabljati kozmetične kreme za odpravo celulita, je potrebno preiti na zdrav način prehranjevanja, ki zmanjša količino prostih radikalov in izboljša delovanje črevesja.
Prehrana naj bo uravnotežena, izbiramo taka živila, ki ne povzročajo obteženosti, zastajanje tekočin in otekanje okončin. Hrana naj ne bo slana, saj natrij povzroča zastajanje tekočin, ki se nabirajo med celicami in preprečuje normalno cirkulacijo. Škodljiva so tudi živila, ki utrujajo jetra in jim preprečujejo, da bi nemoteno opravljala svojo očiščevalno nalogo. Taka živila so kava, čokolada, alkoholne pijače, ocvrta hrana . Prednost dajemo živilom z veliko vlaknin, ki pospešujejo tranzit skozi črevesje in odplaknejo ostanke hrane ter upočasnijo absorbcijo maščob in sladkorjev.Uživajte veliko zelenjave, surove ali kuhane na pari in morske ribe ( za Omega 3 ), ali pa si kupite prehranski dodatek z Omega 3. Boragino olje je čudovit dodatek za pospešitev mikrocirkulacije in tudi na kožo deluje vlažilno in pomirjevalno. Tudi ogljikove hidrate je priporočljivo uživati zmerno in še to v obliki kompleksnih- nerafiniranih. Če uživamo preveč ogljikovih hidratov, jih naš organizem uskladišči kot maščobo, tega pa si ne želimo. Naš organizem potrebuje še vitamin C, E , kalij in bioflavonoide s katerimi so najbogatejši gozdni sadeži. Gozdni sadeži kot so borovnice, jagode, robide, so naši najboljši zavezniki v naporu za boljšo mikrocirkulacijo. Boragino olje je čudovit dodatek za pospešitev mikrocirkulacije in tudi na kožo deluje vlažilno in


Pijte vodo
Zelo resno je treba vzeti pitje vode in to vsaj 1 liter in pol dnevno. Voda je tista, ki bo odnesla s seboj toksične snovi in odpadke.
Gibanje : vse oblike gibanja pospešijo izgorevanje maščob, mišicam daje napetost in stimulira in izboljša periferno cirkulacijo. Najboljši je aerobni tip vadbe, ki pospeši dovajanje kisika v tkiva in celice. Hodite, tecite, plavajte ..
Nasvet za doma pripravljeno masažo : 1 žlico morske ali himalajske soli zmešajte z oljčnim oljem in si s pripravkom masirajte predele s celulitom. Nato se oprhajte z mrzlo vodo, dobro zdrgnite prizadete dele s brisačo in kožo nahranite s kremo, ki vsebuje naravne učinkovine ( brezovo olje, ingver, brin, ginko, jojoba olje ), ALI SAMO KOKOSOVO OLJE .


Ali lahko kreme proti celulitu tudi škodijo ?
Večini krem, katerim proizvajalci pripisujejo proti celulitno delovanje , neodvisne raziskovalne institucije očitajo »mlačno delovanje«. S svojimi testi preverjajo obljube proizvajalcev in splošna ocena neodvisnih strokovnjakov je, da večina izdelkov pripomore le k malenkostno lepši površinski podobi kože. Z različnimi sestavinami, med katerimi so tudi nekatere sporne, dosežejo, da se koža napne, tako da je "pomarančna nadloga" videti manj opazna. Brez celovitega pristopa ( odstranjevanje strupenih snovi, zdrava prehrana, gibanje ter masaže ) celulita ni mogoče trajneje izboljšati, kaj šele odpraviti. Najslabše ocene so prejeli izdelki, v katerih je neodvisni laboratorij odkril zdravju nevarne spojine. To so ftalati, za katere obstajajo dokazi,da delujejo kot hormoni, zmanjšujejo plodnost pri moških- poškodujejo jetra. Sporne so lahko tudi dišave ter parabeni, ki jih konvencionalna kozmetika uporablja kot konzervanse, Parabeni so znani kot hormonski motilci, ki povzročijo motnje v delovanju ščitnice, jajčnikov, trebušne slinavke in so lahko skupaj z drugimi strupi vzrok za razna hormonska neravnovesja današnjega časa.
Zato pazite kaj nanašate na kožo, izogibajte se vsem snovem, ki imajo končnico na - paraben ali vsebujejo Peg derivate, polietilen glikole…. To so posebne snovi, ki odpirajo kožo, da lahko snovi iz kreme prodrejo v globlje plasti. Če gre za sporne snovi, te zato lahko brez odpora prodrejo v globino, saj je obramba kože onemogočena. Izbirajte kreme s sestavinami, ki jih poznate.( oljčno olje z ozonom), deviško kokosovo olje .


Oljčno ozonizirano olje
Uporabljali so ga že tibetanski menihi, moderna znanost pa potrjuje njegovo moč dovajanja kisika, dezinfekcije, stimulacije in regeneracije tkiv. Pomaga odpraviti neestetski videz kože tako da deluje protivnetno na vnete celice (edeme) in oskbri celice s kisikom. V ozoniziranem oljčnem olju ostane namreč ozon ujet , ne izpari in ohranja nespremenjene karatkteristike, če je seveda pravilno shranjeno. Potrjeno je, da oljčno olje izboljša cirkulacijo in deluje proti neestetskemu videzu celulita, poleg tega deluje na akne, krčne žile, herpes, mikoze in dermatitise.
Tako preprosto, varno in učinkovito.


vir >

#209 free

free
  • Srebrni član
  • Št. objav: 16 801

Objavljeno: 15. avgust 2010, 07:53

Progesteron in estrogen

Dva hormona igrata ključno vlogo v življenju zdrave ženske. To sta estrogen in progesteron, ki ju tvorijo jajčniki. Malo progesterona proizvajajo tudi nadledvične žleze tako pri ženskah kot pri moških, pri moških ga nekaj proizvedejo tudi testisi. Proizvaja se tudi v možganih in perifernem živčevju.
V organizmu nastaja progesteron iz predhodnika steroidnega hormona pregnenolona. Ta hormon je predhodnik mnogih hormonov, od testosterona , estrogenov in drugih steroidnih hormonov.
V obdobju ženske plodnosti je glavna funkcija progesterona, da pripravi maternico na nosečnost in da podpira razvoj zarodka. Vsak mesec se nivo progesterona dvigne v pričakovanju nosečnosti, tako da stimulira odebelitev sluznice. Če do oploditve ne pride, nivo progesterona močno pade in začne se menstruacija. Pomanjkanje progesterona pogosto preprečuje zanositev. V procesu staranja je progesteron prvi hormon, katerega nivo prične upadati. Medtem ko nekaterim ženskam primanjkuje progesterona že od dvajsetega leta naprej, ga druge proizvedejo dovolj še ob koncu štiridesetih in tudi v začetku petdesetih v isti količini kot so ga proizvajale v mladosti. To je dober razlog, da preverimo nivo lastnih hormonov in se poslužimo terapije, ki odgovarja lastnim potrebam. Simptomi pomanjkanja , vključujejo simptome pred menstrualnega sindroma , nočno potenje, navale vročine in izgubo dobrega počutja, pogosto se pojavi tudi depresija .


Antagonistični učinki estrogena in progesterona


Estrogeni v organizmu delujejo tako, da zadržujejo tekočine in povzročajo nabrekle prsi in trebuh. Progesteron pa deluje diuretično- odvaja tekočine. Blokira pretirano nabreklost na dva načina : zmanjša število receptorjev za estrogene ( najbolj v prsih in maternici ) in blokira receptorje za zelo pomemben hormon povezan z zadrževanjem tekočine aldosteron. Njegove diuretične lastnosti najdemo v glavnem v naravnem progesteronu in ne v sintetičnem progesteronu. Medtem ko estrogeni lahko povečajo količino menstruacijskega izločka, ker vzpodbujajo nastanek endometrija v maternici, ga progesteron zmanjša.


Več o naravnem progesteronu in njegovih koristih >

#210 3miške

3miške
  • NeČistZačetnik
  • Pip
  • Št. objav: 2

Objavljeno: 4. julij 2011, 10:26

Pozdravljene,

kaj počnete za odpravo celulita? Ali deluje kar počnete? No če vas zanima kako se ga odpravi, mi kaj napišite.

LP.

#211 Larisa22

Larisa22
  • Lunatik
  • Št. objav: 5 292

Objavljeno: 4. julij 2011, 10:59

lahko pa nam ti napišeš kaj učinkuje za odpravo celulita....

#212 Iknee

Iknee
  • Lunin Odvisnik
  • Št. objav: 2 807

Objavljeno: 27. julij 2011, 11:49

V resnic nič kaj bistveno ne pomaga, lahko zmečeš na kupe denarja za raznorazne pripravke, pa se bo to komaj kaj poznalo. Pomaga to, da ne gledaš idiotskih reklam, ki ženske prepričujejo, da je ta v veliki večini primerov (dobro, pustimo tle redke res hude oblike celulita) ČIST NORMALNA in celo seksi ženska pritiklina nekaj nevzdržno grdega, kar je treba nujno odpravit. Samo pomislite kakšen super biznis za kozmetično industrijo: uspelo jim je prepričat vesoljno ženstvo, da je celulit nekaj nevzdržno grdega in ga morajo odpraviti, ima ga pa vsaj malo kakih 90% žensk in je to čist naravno stanje ženskega telesa!

#213 Cookie

Cookie
  • Lunatik
  • Št. objav: 9 884

Objavljeno: 27. julij 2011, 12:09

men je pomagala TKM - natančneje akupunktura - za druge pa ne vem x:)x
You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.
»Grem naprej.
Kjer ni poti, ustvarim pot.
Usmerjam tok svojega življenja,
tako kot duša v meni hoče.«
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•´ (¸.•´

#214 Marsa

Marsa
  • Uredništvo
  • Št. objav: 60 730

Objavljeno: 27. julij 2011, 12:15

se strinjam, Iknee.

celulit imajo praktično že dojenčki, skoraj vsi ga imamo, no praviloma ženske.
vendar kot kaže so nekateri bolj nagnjeni k temu, drugi pa manj. Suhost/debelost ni point.
Poznam veliko suhih žensk s celulitom.

Osebno mislim da bi lohk najboljša proticelulitna kombinacija bila veliko pitja vode in čaja, plavanje, tuširanje izmenično s toplo in hladno vodo, frotiranje in kakšna dobra krema oz. mleko za telo (mislim da celo ni nujno da je kao 'proticelulitna', pač pa je že sama nega, vtiranje... morda dovolj).
Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.
Picasso

#215 gold

gold
  • Lunatik
  • Št. objav: 6 960

Objavljeno: 27. julij 2011, 12:23

xrolleyesx

#216 Marsa

Marsa
  • Uredništvo
  • Št. objav: 60 730

Objavljeno: 27. julij 2011, 12:28

1 kilo soli v banjo in namakanje 15-20 minut. Sol je lahko najcenejša. Ponoviti 7 dni zapored in potem enkrat do dvakrat tedensko.
Disciplina tega vam bo dala rezultate. Preverjeno učinkuje.

:palec: na sol sem pa pozabla ko sem pisala, se strinjam.

tudi vse razne zatečenosti pomaga odpravljat, če se komu nou dal na TKM. xDDx

celulit dela žensko popolno v očeh svojega moškega....

a misliš?
oz. zate pač očitno to velja...

no ja, sliši se čist lepo. x:)x
Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.
Picasso

#217 Cookie

Cookie
  • Lunatik
  • Št. objav: 9 884

Objavljeno: 27. julij 2011, 12:33

mam te na sumu, da ti je kitajski politbiro plačal za industrijsko in ostalo vohunjenje.. kr naprej neke reklame o TKM (Transcedentalni kvantni materiji al kva je to? ) in celo šprehaš zdej po mandarinsko.. sumljivo ni kaj ..

celulit dela žensko popolno v očeh svojega moškega....
nam spet razlagal, kako so meni všeč ženske ki imajo majhne prirojene "napakice" npr, mal škilijo, nosjo očala, imajo privihnjen nosek, luknjo med sprednjima zobema, pegice... nesimetrične poteze obraza itd itd...

haha, hvala za kompliment :fiju:

poznam točno 6 stavčnih povedi - tok, kokr rabm, če se želim kaj pohecati (small talk) z dr. Pikpikom. Ampak se on uči bistveno hitreje od mene, ima pač prednost tujejezičnega okolja. Drgač pa, nič bat, je prevajalka zmer zraven da prevede xchatx
You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.
»Grem naprej.
Kjer ni poti, ustvarim pot.
Usmerjam tok svojega življenja,
tako kot duša v meni hoče.«
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•´ (¸.•´

#218 Marsa

Marsa
  • Uredništvo
  • Št. objav: 60 730

Objavljeno: 27. julij 2011, 12:34

jaz mislim tako!
Pa me prou mal briga koko se sliš, vidim, da ni nobenega plusa zraven.

plusa nisi dobil (od mene), k si rekel da Cookie lobira - v istem postu.
Je pa sam navdušena, ko ji nekaj dela.
sama sem tud taka.

Ja sej verjamem.
sam sej veš kako je. x:o)x
če ga imaš sam in če ti vsak dan tisočkrat tumbajo da kakšen morš bit (in zraven gledaš fotošopiran folk, kar je res absurdno x:o)x)....
in seveda kaj vse rabiš. x:)x
Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.
Picasso

#219 Cookie

Cookie
  • Lunatik
  • Št. objav: 9 884

Objavljeno: 27. julij 2011, 12:38

plusa nisi dobil (od mene), k si rekel da Cookie lobira - v istem postu.
Je pa sam navdušena, ko ji nekaj dela.
sama sem tud taka.
...

ja :palec:
You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.
»Grem naprej.
Kjer ni poti, ustvarim pot.
Usmerjam tok svojega življenja,
tako kot duša v meni hoče.«
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•´ (¸.•´

#220 tantra

tantra
  • Lunatik
  • Št. objav: 7 320

Objavljeno: 27. julij 2011, 12:38

Celulit u 50-ima ex primabalerina Almira rješava hranom
http://www.zdravakra...-rjesava-hranom

#221 Marsa

Marsa
  • Uredništvo
  • Št. objav: 60 730

Objavljeno: 27. julij 2011, 12:41

itak, to je pa najpomembnejše (prehrana).
(sadje, zelenjava, sveža varianta...)

če boš vsak dan jedel čips in hamburgerje in torte in pil sprajte in kole, se lohk z ne vem čim mažeš. xDDx

....

sama ga imam malo, nisem nagnjena k celulitu. a malo je najbrž tako tudi zato, ker spijem ogromno čaja in vode in preferiram zelenjavo in ne jem sladkarij.
Mislim da bi znal cukr precej pomagat k njemu.
Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.
Picasso

#222 Marsa

Marsa
  • Uredništvo
  • Št. objav: 60 730

Objavljeno: 27. julij 2011, 12:49

pojma nimam. xnckrivx

ampak menim da bi moral to najbrž ponavljat, se pravi skoz delaš na odpravi posledic, ne na vzrokih oz. preventivi.
men je to dost brezveze, da rabiš ne vem kaj skoz in skoz.

... njabrž tud pretirano mlečna prehrana ni preveč priporočljiva. ... sklepam oz. ugibam. x:)x
Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.
Picasso

#223 gold

gold
  • Lunatik
  • Št. objav: 6 960

Objavljeno: 27. julij 2011, 13:00

pojma nimam. xnckrivx

ampak menim da bi moral to najbrž ponavljat, se pravi skoz delaš na odpravi posledic, ne na vzrokih oz. preventivi.
men je to dost brezveze, da rabiš ne vem kaj skoz in skoz.

... njabrž tud pretirano mlečna prehrana ni preveč priporočljiva. ... sklepam oz. ugibam. x:)x




Mlečni izdelki in pretirano uživanje raznih olj, je pravi raj za nastajanje maščobnih oblog na stenah žil, črevesja,....,tudi celulita.
Tudi pretirano uživanje sadja ni priporočljivo. Vsega po pameti.

#224 janko

janko
  • Lunatik
  • Št. objav: 9 704

Objavljeno: 27. julij 2011, 14:41

mene pa u lajfu zanimajo samo lepe stwari, tko, da wam okol celulita ne wem žou nč powedat :sori: x:Dx
sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm....

#225 PsicoMagico

PsicoMagico
  • SkorajOdvisnik
  • Št. objav: 486

Objavljeno: 27. julij 2011, 15:03

En šovinistični vic:

Vprašanje: "Zakaj moški nimajo celulita?"

Odgovor: "Ker je grdo!"

:inocent::vragec: x:o)x
"I must create a system or be enslaved by another mans; I will not reason and compare: my business is to create."
William Blake




Uporabniki, ki si ogledujejo to temo (0)

Člani: 0 - Gosti: 0 - Skriti člani: 0