Tudi kavo moraš pražiti nad 225°C, ko Cvitamin v biokodi razpade, enako, kot si naredila s soljo in sezamom. Če je dobro, kot praviš, si gotovo delala pravilno, kajti kar je dobro, je tudi zdravo.<{POST_SNAPBACK}>ful nad , komaj cakam da kavo spijem, da ga bom eno zlicko.
Gomasio
#26 Gost_sstane_*
Objavljeno: 12. junij 2005, 11:03
#27
Objavljeno: 12. junij 2005, 11:46
ja, saj kave skorajda ne pijem vec, sam se zjutraj, pa se to ne vsak dan.
Pa ceprav jo imam rada... ampak nekak... je ne rabim tolk v bistvu.
Ja, gomasio mi je pa res dober ratal.
Ziher sem delala prav.
Picasso
#28 Gost_sstane_*
Objavljeno: 12. junij 2005, 11:58
#29
Objavljeno: 12. junij 2005, 12:07
ok, evo, ko ga delam prihodnjic, bom se tebe imela v mislih in ko se bova videla, ti ga bom prinesla.
Picasso
#30 Gost_sstane_*
Objavljeno: 12. junij 2005, 12:13
#31
Objavljeno: 6. julij 2005, 10:40
Dobis druzga stane.
*
Hocem pa rect, da je zakon. gomasio.
Sploh ni tko... hranljiv, al pa kot zacimba... pac pa je prav zdravilo.
podobno kot med recimo (*sama si recimo v caj sploh ne dajem medu, jaz med po zlici uzivam, ko mi zapase).
Morda zdravi vnetja celo.
Bom probala stestirat.
Probala pravim zato, ker nisem dovolj redna in vestna vcasih, pa bi bilo krivicno do metode, da bi jo furala sam na pol al na cetrt, pa bi rekla, ni delovalo...
Sem pa recimo opazila, da je moj ganglij (*imam tale ganglij na zapestju ze kaksno leto al malo manj) nekak uplahne oz. skoraj izgine, ce bolj pogosto uzivam gomasio..
bolj pogosto pomeni nekako redno.
ne sam ko me pichi.
No in zdaj mam tole vnetje pri zobni korenini, pa se ne da prit zraven, pa ne da se zdravit z antibiotiki, pac pa gre lohk sam zob ven, pa bom recimo 3x dnevno si privoscila zlicko gomasia.
me zanima ce bo kaj pomagalo.
Sicer pa pomaga za vse zivo...
Ce si cist ded, ce mas macka (tudi cigaretnega), ce si cist dehidriran, ce se potis... ce si recimo ves zastrupljen....
ma res, mega zadeva!
Picasso
#32
Objavljeno: 13. julij 2005, 17:01
#33
Objavljeno: 13. julij 2005, 17:04
jaz dam kar na uch, po mojem ziher vec kot 1/12.
Picasso
#34
Objavljeno: 13. julij 2005, 17:05
#35
Objavljeno: 13. julij 2005, 17:08
Sam ce premal naredis, se tezje zmelje.
Picasso
#36
Objavljeno: 13. julij 2005, 17:08
#37
Objavljeno: 13. julij 2005, 17:14
#38
Objavljeno: 13. julij 2005, 17:20
pa men poka kot kokice...
pa smrdi po zazganem..
#39
Objavljeno: 13. julij 2005, 17:22
, res, Mimi tud ful voha, sam ji nisem dala, morda je preslano, macka ima drugacno presnovo, po mojem ni kul preslano, no, morda se pa motim...
ma pa macka rada grenko, VSE moje macke so shizile na olive, Mimi dam pa clo vcas mal olivca na kroznicek, tko namest mleka recimo, in ga polizhe.
Ne pretiravaj s soljo, ne pa tud skrtarit... najbrz je finta tud v konzerviranju, morda sicer prej zarko pa taksno rata al kaj tacga...
ker ni sezam... pac pa je sezamova SOL.
Bi rada pogruntala kako se tahini naredi... ker sojino omako je nesmiselno dodajat, ker je ze sol, torej - kaj? mal sezamovega olja recimo? hm...
ce kdo stakne kje kak recept, dobi idejo - na dan z njo.
Picasso
#40
Objavljeno: 13. julij 2005, 17:23
<{POST_SNAPBACK}>a to treba tolk sprazit, da je skoraj crno?
pa men poka kot kokice...
pa smrdi po zazganem..
*
to ni ok, nima kaj smrdet, na CIST MICENEM ognju, najmanjsem, dlje cajta... tole pri tebi je slo pa v minute in ze smrdi po zazganem.
In poka kot kokice!!!
Picasso
#41
Objavljeno: 13. julij 2005, 17:25
OK, se enkrat... a je treba mesat vmes al ne?
#42
Objavljeno: 13. julij 2005, 17:27
je pa res, da ima sezam tak specificni vonj, da je ze itak tko mal skor kot po zazganem... sam zazgano je zazgano - tocno ves, kdaj je.
Picasso
#43
Objavljeno: 13. julij 2005, 17:29
Je ze v WCju, grem se enkrat...
#44
Objavljeno: 13. julij 2005, 17:51
Obvladaj, pa ne na forum vmes skakat... najmanjsi ogenj, ena cista kuhalnica, pa mesaj..
saj, se zgodi, nic tacga.
kako se naj pa sicer naucis?
Picasso
#45
Objavljeno: 13. julij 2005, 17:59
#46
Objavljeno: 13. julij 2005, 18:03
#47
Objavljeno: 13. julij 2005, 18:05
Ma kaj je to fajn - interaktivno ucenje kuhanja
#48
Objavljeno: 13. julij 2005, 18:19
zgleda kar ok.
ja - a ni mega? interaktivno!
Picasso
#49
Objavljeno: 13. julij 2005, 20:55
Ze razmisljam po cem bi tole potresla lahko.. Kaksni sircki mogoce.. pa solatka..
Kul, spet nekaj novega znam
sem pa na koncu dodala se malo sveze soli.. za kodirat al kako bi Sstane rekel...
Uporabniki, ki si ogledujejo to temo (0)
Člani: 0 - Gosti: 0 - Skriti člani: 0