Za nemoteno delovanje te spletne strani uporabljamo piškotke. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z našo politiko piškotkov. Nadaljuj
Lunin net

Hitri skok na vsebino


Fotka

LNF Astro Sola


  • Prijavi se, če želiš komentirati
* * * * * 1 x ocenjeno
1919 komentarjev na to temo

#76 Todika

Todika
  • Lunatik
  • Št. objav: 5 677

Objavljeno: 9. junij 2005, 17:26

ma to se pa men ne da, pa mal pojma morš met, js ga pa nimam nč, oz. to je mil izraz :o|o: pa k je kao šola tole, se pač na moji karti učte kaj kej pomen, js bom lepo komentirala pol a ste utrofli a niste.......časna pionirska da bom po pravic povedala, ne glede kako grozoto bote zvohali tle not x:Dx
KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

#77 aiwa

aiwa
  • Lunatik
  • Št. objav: 11 494

Objavljeno: 9. junij 2005, 18:02

kaj je pa midheaven?
spet se mi je na bolš poslabšal

#78 Todika

Todika
  • Lunatik
  • Št. objav: 5 677

Objavljeno: 9. junij 2005, 18:05

<{POST_SNAPBACK}>Mercury in the Sixth House 
Sun Conjunct Mercury 
Mercury Opposition Ascendant 
Mercury Opposition Uranus 
Mercury Square Midheaven 
Mercury Square Neptune 
???? kakšen komentar mogoče? :inocent:


:eek: sam tole ni moje a ne?
KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

#79 Samson23

Samson23
  • Lunatik
  • Št. objav: 7 173

Objavljeno: 9. junij 2005, 18:14

<{POST_SNAPBACK}>Mercury in the Sixth House 
Sun Conjunct Mercury 
Mercury Opposition Ascendant 
Mercury Opposition Uranus 
Mercury Square Midheaven 
Mercury Square Neptune 
???? kakšen komentar mogoče? :inocent:


Sebastjan Cimirotić???? x:Dx :vragec:
You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.
Frank Zappa

#80 Samson23

Samson23
  • Lunatik
  • Št. objav: 7 173

Objavljeno: 9. junij 2005, 18:35

OK Todika, pa poizkusimo-samo imej mislost jest sm zacetnik, OK??Po asc. si tehtnica, kar pomeni, da moras biti zelo sarmantna oseba, relativno nestanovitna, pretezno optimisticna... prekleto cedno izgledas(kar smo ze videli v temi fotke), lskratka ljudje te imajo radi.Ker imas v prvi hisi plutona, ta doda k tvoji lepoti se nek izjemen magnetizem in tvoji osbenosti intenzivnost v vsem kar pocnes, zaradi cesar bos verjetno tudi uspesna v zivljenju- vladar asc. na MC.
Sonce imas v dvojckih v 9. hisi, kjer imas tudi dispozitorja sonca-merjurja. Izjemno komunikativna, izjemno rada spoznavas nove kraje-verjames v izbrazbo, dasiravno ti zaradi znaka sonca verjetno sem ter tja zmanjka volje za ucenje. Zagotovo te zanima prevec stvari, da bi jih lahko vse v enem zivljenju zauzila, dasiravno lahko to pocenjas za 2 cloveka.
Luna v strelcu v konjunkciji z neptunom v 3. hisi. Ti da en optimizem, zeljo po dogodivscinah, izjemno domisljijo-skorajda nekaksen svoj sanjski svet v katerem se bo vse vedno dobro izslo. Razmerja z najblizjimi so zelo custvena.

Kar se denarja tice so mozna neverjetna nihanja v tvojem financnem stanju(zaradi urana v 2), denar ti bo prihajal skozi tvojo kariero (vladar 2. na MC). Uran v 2. lahko nakazuje tudi kaxne precej nenavadne vire dohodkov.

Vladar 6. hise in vladar MC-ja v konjunkciji v 3. hisi. Lahko, da bo tvoj poklic v povezvi s komunikacijo, ker gre za 2 vodni znamenji mozno, da bos imela pri poklicu opravka s clovekovo psiho... psihoterapija, socialno delo??Al pa z umetnostjo??Lahko tudi turizem?Me pa res zanima kaj za eno stvar studiras. Konc koncev zaradi tolk device lahko tut kaj cist prakticno uporabnga-kako ekonomijo al pa kaj podobnga.

Odnosi s starsi:
Vladar 4. hise na MC in se v sextilu z jupitrom-z mamo imas verjetno zelo dober in topel odnos!!
Vladar 10. v kvadratu s saturnom in opoziciji s soncem-z ocetom pa je odnos zelo slab??

Ljubezen.. 5 hisa v vodnarju, uran na koncu 2. hise-interpretiramo v 3. Zelo blizu so ti zelo odstekane stvari v ljubezni...Vladar 7. mars v 12. hisi-kako bi pa to interpretiral-partnerje sopznavas v zaporu???Haha.Sam res ne vem... mozno, da si vseskozi na prezi za »sanjskim » moskim...ali pa da partnerske zveze dozivljas kakor ciscenje podzavesti, ki ti jo je foter zapacal??

Kar se kariere tice, se vidi da bos uspela skozi svoj zelo topel nacin izrazanja, lahko tudi umetniskega(merkur konj. venera na MC).
You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.
Frank Zappa

#81 Aishah

Aishah
  • SkorajOdvisnik
  • Št. objav: 526

Objavljeno: 9. junij 2005, 20:28

Še moja malenkost: x:Dx

Todika se strinjam s Samsonom, glede lepote in tega, ponavadi, če je venera vladar ascedenta to preedstavlja privlačno osebo, glede na to, da je venera v konjukciji z deseto hišo, bi to lahko pomenilo, da znaš to lepoto (oz. bi jo lahko) izkoristiti pri karieri, venera v konj. z MC-jem pa tud pomeni, da delaš oz. boš delala, v poklicu, ki bo povezan z lepoto, mogoče umetnost, oblikovanje,... pri tem poklicu bo imelo pomembno vlogo komuniciranje (merkur v konj. z MC), mogoče kako pisanje...

sedmo hišo maš v ovnu... najbrž so ti všeč impluzivni ampak hkrati skrivnostni (mars v 12hiši) moški.

jupiter v enajsti bi lohka predstavlu velik prijateljev oz. korist od prijateljev, glede na to, da je vladar 11h v 9h maš najbrž tud velik prijateljev iz tujine (oz. jih boš še imela)

komuniciraš pa na način škorpijona (3h v škorpijonu) možno, da tvoj sogovornik velikokrat ne ve kaj ti v resnici roji po glavi, oz. mu ne daš vedeti... samo po moje ob zračnem AC in soncu in ognjeni luni to ne drži toliko zate.

#82 Todika

Todika
  • Lunatik
  • Št. objav: 5 677

Objavljeno: 10. junij 2005, 05:07

no ja tole si kr nekak utrofu samson x:Dx tist ne drži da mi sem ter tja zmanjka volje za učenje, ker te volje sploh nimam :o|o: drugač res verjamem v izobrazbo, sam men se ne ljubi, zato tud nč ne študiram :vio:
optimizem, domišljija...definitivno drži x:Dx
aja pol starši, z mamo mama zlo fajn odnos, ja, sam ne vem če bi človek lohk temu rekel topel :inocent: tud ona je dvojčk, a je sploh možen topel odnos med dvema dvojčkoma?
s fotrom sta ločena, moj odnos z njim tud ni zlo slab, ni pa bohvekaj :o|o: bi pa verjetno res lohk biv zlooooooo slab č bi jaz na določene stvari drgač gledala al pa če bi bla zamerljiva oseba......sam to je pa verjetn odvisn tud mal od izkušenj u lajfu in tega, ne sam od planetov :inocent:
no tam pr lbezni in partenerstvu si mam mimo brcnu, sej ne vem, to je verjetn spet ena taka stvar k bi pr men mogoč čist držala, č nebi mela po buč razpucano
no tko, kr dobr si tole spravu skup x:Dx sam ful mal je tega :inocent:

aishah glede komunikacije bo kr držal x:Dx sam je pa čist odvisno, kokrgdaj
aja pa prjatli...bolj bi rekla kolegi, prijateljev je bore malo, kake koristi pa tud ni od njih x:Dx
KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

#83 Bern

Bern
  • D član
  • Št. objav: 3 106

Objavljeno: 10. junij 2005, 06:09

En majčken lonček od mene.

Glede na to, Todika, da si se javila, zdaj imaš, kar imaš. Drobnogled. xnckrivx

Z moje strani pa eno tehnično vprašanje. Verjamem, da je na tvojem rojstnem listu zapisano 13.30, toda ali morda obstaja možnost, da si rojena 4 minute prej? Kajti nekatera tvoja zanikanja so prav nepričakovana. Na primer ta o odnosu z očetom, ki bi po TEM horoskopu moral biti ne "slab", ampak "izjemno slab". :eek: :eek:
Kar se študija (oz. ne-študija) tiče, ni nič čudnega (preštudirajte vladarja devete hiše - hiša študija -, ki je istočasno sovladar tretje hiši, hiše učenja nasploh).
Kar se partnerstva tiče, sem jaz na tvoje navedbe oziroma skepso malo :eek: , tudi če si rojena majčkeno prej.

(Kar dobro vam gre. Lepo videt. :palec: )

Zdaj pa (za jutranje frtajčkanje vijug) en x?x :
Kar se tiče staršev, bi bilo s tem horoskopom skoraj čudno, če se ne bi ločila.

Zakaj?

#84 Todika

Todika
  • Lunatik
  • Št. objav: 5 677

Objavljeno: 10. junij 2005, 06:21

ma tko piše na rojstnemu listu.......lohk je pa drgač ja, pojma nimam
kar se fotra tiče........dolgo po tistem k sta se ločla sploh nisma mela odnosov, zato k je men dokurčlo kok se je on obnašov, pa vse je bla kao mat kriva, sej tud ona ni idealna, ma svoje fore glih tak, sam tud on je svojga gnarja vreden. zdej pa mama mal enih stikov, grem tko včas k njemu pa tko, po tistem k je mev nesrečo hudo, prej nisma mela nobenih stikov, pol je pa na invalidskem biv encajt k je mev noge polomljene in sm mu šla v štacuno gdaj pa take stvari......sej pravim, lohk bi mu recimo marsikej zamerla, lohk bi ga sovražla celo glede na vse kar je blo, pa ga ne, tud zamerim mu ne, šla sem preko tega, zmeri probam stvari mal drgač gledat, ne sam z ful čustveno vpletenostjo, tud on je tak kakršen je zarad določenih stvari, zarad vzgoje in stafa....pa tud z kako drugo žensko bi biv morda čist drgačn človk, z mojo mamo pač nista našla skupnega jezika.
gledam pa na njega res....ka pa vem, kot pač na enga, ma ne vem, ni kakih čustev hudih, ne pozitivnih ne negativnih....
zakaj si pa skeptičen kar se partnerstva tiče?
KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

#85 Todika

Todika
  • Lunatik
  • Št. objav: 5 677

Objavljeno: 10. junij 2005, 06:42

aja še to, ne zastopim glih tega kaj ma moj horoskop s tem, da ste se moja starša ločla?, onadva ste se ločla pač zarad tega k sta kakršna pač sta in je nemogoč da dva taka človeka živita skup :o|o: in če bi se js recimo kak drug dan rodila, pa bi mela čist drgačn horoskop, kako vezo bi to melo? sej bi še zmeri bla taka kt sta.......
KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

#86 Samson23

Samson23
  • Lunatik
  • Št. objav: 7 173

Objavljeno: 10. junij 2005, 06:58

<{POST_SNAPBACK}>aja še to, ne zastopim glih tega kaj ma moj horoskop s tem, da ste se moja starša ločla?, onadva ste se ločla pač zarad tega k sta kakršna pač sta in je nemogoč da dva taka človeka živita skup :o|o:  in če bi se js recimo kak drug dan rodila, pa bi mela čist drgačn horoskop, kako vezo bi to melo? sej bi še zmeri bla taka kt sta.......


Ti se nisi rodila na tisti dan, kot si se in ob tisti uri, kot si se, slucajno. Ti sama si vedla, da se moras roditi od tistem casu, da se bo tvoja "matrika" realizirala. Zato so umetni popadki velikoX neuspesni!

Rodimo se vedno taX ko so zunanje energije najbolj kompatibilne nasi energiji-ko se pocutimo varne... zato si se ti rodila taX.

Onadva bi se locila tko ali tko, samo v tvoji karti se je to moralo videti...in med drugim si se tut zato ti taX rodila.

**Bern: Sele zdele sem uvidel kako velik je lahko pomen tocnega casa in/ali kraja rojstva za pravilno interpretacijo... pridem tudi v tork!! x:Dx BTW: Bern ma v torek ob 18:00 na OS Mirana Jarca v Lj. astrolosko predavanje o pomenu tocnega casa in kraja rojstva-vljudno vabljeni!
You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.
Frank Zappa

#87 Todika

Todika
  • Lunatik
  • Št. objav: 5 677

Objavljeno: 10. junij 2005, 07:02

ok sam ka pa če so res napisali napisali napačen čas in se res rodila 4 min prej al pa 6 al pa kasnej? in in če recimo pogledaš tako karto pa recimo not vidiš da bota moja srečno poročena do konca?
KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

#88 aiwa

aiwa
  • Lunatik
  • Št. objav: 11 494

Objavljeno: 10. junij 2005, 07:03

po moje take velke razlike v parih minutah ni. planeti rabjo neki cajta da se prestavjo x:Dx
spet se mi je na bolš poslabšal

#89 Todika

Todika
  • Lunatik
  • Št. objav: 5 677

Objavljeno: 10. junij 2005, 07:04

no ja, sam bern videt prav da je zarad 4 min lohk vlka razlika,glede na napisano, tk da je tud kar se staršev tiče mogoč lohk :inocent:
KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

#90 Samson23

Samson23
  • Lunatik
  • Št. objav: 7 173

Objavljeno: 10. junij 2005, 07:11

<{POST_SNAPBACK}>ok sam ka pa če so res napisali napisali napačen čas in se res rodila 4 min prej al pa 6 al pa kasnej? in in če recimo pogledaš tako karto pa recimo not vidiš da bota moja srečno poročena do konca?


Ne, ne locila bi se vseeno...se zmeri bi blo sonce opozicija luna.Samo razpored po hisah, dispozitorji in aspekti z njimi bi se malo spremenili-mogoce bi pol to drugace dozivljala-to je pa po mojem vse.Pa brez zamere!
You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.
Frank Zappa

#91 Todika

Todika
  • Lunatik
  • Št. objav: 5 677

Objavljeno: 10. junij 2005, 07:12

zakaj pa zamera :eek: sej kul x:Dx sam zanima me pač, babji firbec x:Dx
KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

#92 Samson23

Samson23
  • Lunatik
  • Št. objav: 7 173

Objavljeno: 10. junij 2005, 07:12

<{POST_SNAPBACK}>po moje take velke razlike v parih minutah ni. planeti rabjo neki cajta da se prestavjo x:Dx


Spremeni se pomen his in njihovih dispozitorjev... igralci zamenjajo vloge.Tko kokr je bil Ahnuld v T1 bad guy v T2 pa good guy! x:Dx x8Dx
You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.
Frank Zappa

#93 Bern

Bern
  • D član
  • Št. objav: 3 106

Objavljeno: 10. junij 2005, 07:18

<{POST_SNAPBACK}>po moje take velke razlike v parih minutah ni. planeti rabjo neki cajta da se prestavjo x:Dx

Sorry, Aiwa, samo deloma imaš prav. Niti Luna ni tako hitra, kaj šele drugi, ampak tu gre za nekaj drugega - ASC in s tem vse hiše se v 4 minutah prestavijo za 1 stopinjo. In ker je Todika rojena z 0.59 Tehtnice na ASC in ker so hiše pri 0°Tehtnice skoraj enake, se s časom premikajo cca enako hitro, kar pomeni, da v cca 6 minutah niti ASC niti DESC niti MC in IC niso v istih znamenjih, v nadaljnjih petih minutah pa tudi 2., 5., 6., 8., 11. in 12. niso več v istem znamenju, to pomeni ČISTO DRUG HOROSKOP! Vladarji hiš so drugi.

Res pa je, da obstajajo horoskopi, kjer se v desetih minutah ne zgodi skoraj nič. Samo tale pač ni takšen.

Več o tem seveda na predavanju v torek. (Hvala, Samson23!)

x:)x x:)x

#94 Bern

Bern
  • D član
  • Št. objav: 3 106

Objavljeno: 10. junij 2005, 07:23

<{POST_SNAPBACK}>ok sam ka pa če so res napisali napisali napačen čas in se res rodila 4 min prej al pa 6 al pa kasnej? in in če recimo pogledaš tako karto pa recimo not vidiš da bota moja srečno poročena do konca?

Ta zadeva z ločitvijo staršev ne glede na rojstno uro ne bi bila bistveno drugačna. Prav malo šans sta imela.

Moje vprašanje Zakaj pa ni bilo namenjeno temu, da ti poveš, kaj je bilo, ampak temu, da pogledate, kaj je takega v karti, da se to vidi. Saj je to konec koncev topic Astro šola, ali sem se zmotil?

xDDx

#95 Samson23

Samson23
  • Lunatik
  • Št. objav: 7 173

Objavljeno: 10. junij 2005, 07:37

Kje v chartu se vidi, da sta imela malo sans, da jima uspe??

OK, bom jaz prvi probal. Po mojem se najlepse vidi to v T-kvadratu sonce(oce) opozicija luna(mama) in oba se v kvadratih s saturnom(ovire).Po mojem je to cisto zadosti, da lahko reces, da ni vse ravno z rozicami posuto-zeeelo blago receno. A vidi kdo se kaj takega???
You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.
Frank Zappa

#96 Samson23

Samson23
  • Lunatik
  • Št. objav: 7 173

Objavljeno: 10. junij 2005, 07:40

<{POST_SNAPBACK}>Jst hočm ukor pred izključitvijo in kar takojšnjo izključitev x:Dx  x:Dx
Men ni nč jasn - nevem kdaj sm prešpricala to snov z znakci (kaj ker znakec pomen) - sam za škorpjona vem da je m z repkom.


Sej teli znakci so vsi na unem linku od osnovnega tecaja razlozeni. net]www.astradamus.net[/URL]
You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.
Frank Zappa

#97 Samson23

Samson23
  • Lunatik
  • Št. objav: 7 173

Objavljeno: 10. junij 2005, 07:43

<{POST_SNAPBACK}>A ni čudn, da smo se skor vsi rodil na pet minut, jst ob 12:20, sinko ob 19:45...
Kako to, da nobenga ne poznam, ki bi se rodil npr 12: 21, 19:44...
A so uni v porodnišnici tko šlampasti al sam jst poznam take xnckrivx


x:Dx x:Dx To sem se tut jaz spraseval... ceprav poznam dva ki nimata tko lepih cifer en ob 6:48 drugi pa ob 9:23... samo ta2 sta mlajsa...mogoce so zdaj kaj bolj dosledni kot vcasih.Ceprav pri meni recimo tut 10 minut ne bi velike razlike naredilo...razen ce grem analizirat po Stojanovicu. x:Dx
You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.
Frank Zappa

#98 Samson23

Samson23
  • Lunatik
  • Št. objav: 7 173

Objavljeno: 10. junij 2005, 08:01

Jah no vecina vsaj za zacetek jemlje Placidusa in tudi vse karte, ki jih mamo tle so narisane v tem sistemu. Tut vecina astrologov jemlje Placidusa, Bern npr. ma pa rajsi Kocha.

Za 1X bomo mel kar Placidusa, vsaj dokler nam kdo ne dokaze, da je kaxen drug sistem superioren! x:Dx

Ok vprasanje za 2!

Kaxen je znakec za leva?? x:Dx
You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.
Frank Zappa

#99 Samson23

Samson23
  • Lunatik
  • Št. objav: 7 173

Objavljeno: 10. junij 2005, 08:04

Ceprav je pri Bernu zanimivo, da zadnjic ko smo mel predavanje je dal 4 karte v Placidusu, 1 pa v Kochu. Mozno, da gre za kaxno povezavo s krajem rojstva-to bo zanimivo v tork! x8Dx
You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.
Frank Zappa

#100 cigancica

cigancica
  • Lunatik
  • Št. objav: 3 809

Objavljeno: 10. junij 2005, 09:09

kaj pa ce podam mojo karto?

vec svetlobe spustis vase,
svetlejsi postane svet v katerem zivis

shakti gawain





Uporabniki, ki si ogledujejo to temo (0)

Člani: 0 - Gosti: 0 - Skriti člani: 0