ma itak, sam kaj naj? vsak delcek psebej seckam pa citiram, besede, ki jih (skrbno, to se vidi) izberes, vse, no, ta duhovit stil, ful mi sede, se vid, da ma sco prste zraven pa devica (riba pa tko pol pesnisko tekoce, zivo... obarva)...
Ful mas dobre tele opise, res se zabavam.
Itak.
(pa ceprav ne komentiram vedno, saj pravim, kaj cem vsako besedo zdaj ven vlect, vcas se sam tko pri sebi rezim, tko kot tud dostim postom, ki jih sploh ne komentiram, ker je ze pase' al pa karkoli pac)...
*
Drugac pa, ribe - cimmanj kompliciranja.
sveza.
na zar, rozmarinova vejica (ne prevec, ima mocno disece olje), trtin les, pa se kaksen.
nic kompliciranja, mal olivca, ce je treba na konc mal soli, lohk brez vsega, sicer pa pase se mal cesna pa petersiljcka. pa limona je tud lohk.
in to je to. njami.
Da pa das na oni blagi okusek in mesek celga boga gor, je pa ciao bao....
pol lohk jes vse to, brez ribe.