Lunin net

Lunin Forum: Scientologija - Lunin Forum

Hitri skok na vsebino

• (17 strani)
  • +
  • « Prva
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • Zadnja »
  • Ne moreš začeti nove teme
  • V tej temi ne moreš komentirati

Scientologija Oceni temo: -----

#201 Uporabnik je offline   alef 

• Lunatik
  • Ikona
  • Prikaži blog
  • Objave: 13.424
  • Član od: 25. april 05

Objavljeno: 14. december 2005, 19:35

Prikaži objavomantis (14. Dec 2005 ob 19:08) pravi:

xnckrivx Mogoce spremeniti osebnost? Zamenjati svoja custva, jih zradirati in vstaviti vase nova?? Ne gre vam rečem :xx!: Zaenkrat pac ne. Pravite pozitivno razmisljati...to pac ne gre, kadar je vpleten nekdo tretji kajne, ki je recimo meni vsec, jaz ga z mojim pozitivnim razmisljanjem ne bom pripravila do tega, da bi bla tudi jaz njemu.

Ne. Čustev ne moreš zamenjat, zradirat al karkoli že, lahko se jih pa naučiš obvladovat. Ne da jih skrivaš, ne da jih potlačiš, le da ne dovoliš da vladajo tvojemu življenju. xDDx xsrcx
Tudi osebnosti ne moreš zamenjat.
Mantis je samo ena, zdaj in za vedno.
Lahko jo samo preoblikuješ.
Pozitivno razmišljanje je stvar učenja.
Ne da se ga naučit čez noč, AMPAK SE GA DA!
In zamenjat vprašanje:
Zakaj se meni to dogaja?
z vprašanjem:
Kaj lahko storim da se mi to ne boveč dogajalo?
je primer pozitivnega razmišljanja.
Ni lahko in bližnjic ni.

Ena misel iz knjižice Zlate misli o pogumu:

Naša pot ni mehka trava
temveč gorska steza, posuta s kamenjem.
Ampak se vzpenja, gre naprej, proti soncu.

Če še nisi, preberi knjigo.
Leo Buscaglia - Živimo, ljubimo se in učimo

xsrcx
Objavljena slika
Ko je tvoj lok zlomljen in si porabil zadnjo puščico,
ustreli - ustreli z vsem srcem!
0

#202 Uporabnik je online   mantis 

• Lunatik
  • Ikona
  • Prikaži blog
  • Objave: 4.504
  • Član od: 10. junij 05

Objavljeno: 14. december 2005, 19:43

Ah se norcujete da je ze kar prevec. Drugace pa v to naso vnaprejsnjo programiranost verjamejo Raeljani. Po njihovem smo pac produkt nekih poskusov al kaj... Raeljanska religija, tako so prijavljeni. Je bil enkrat njihov sef gost polnocnega kluba, cel je bil v srebrno oblečen :eek: Raeljanov pa nimamo na forumu?

Hvala Alef , kot vedno najdes prave besede. A jaz še nisme pri tem vprasanju. POleg tega pa osnovno vprasanje ni Zakaj se meni to dogaja, pac pa Zakaj se POVSOD dogaja isto... Zaenkrat se s tem ne obremenjujem, ker ne gre za neko trpljenje.

x:)x
0

#203 Uporabnik je offline   Indy 

• Lunatik
  • Ikona
  • Prikaži blog
  • Objave: 3.865
  • Član od: 2. oktober 05

Objavljeno: 14. december 2005, 20:07

Prikaži objavomantis (14. Dec 2005 ob 19:44) pravi:

Ah se norcujete da je ze kar prevec. Drugace pa v to naso vnaprejsnjo programiranost verjamejo Raeljani.

Ma treba sej mal pohecat.Sej zadeve ne leti na nobenga osebno.Ja Raeljani so tut svojga dnarja vredni...he he.
Toj bil un model kej bil tko oblečen k Spok v četrtem delu Zvezdnih stez.Sej veš Alef x;)x ..kej šu Kirk s Spokom v nš cajt(sm že enkrat omenu to)

Sej jest drgač vsako prepričanje vsakega posameznika spoštujem.To je njegova stvar.Več k z nasveti se ne mislim vpletat v nobenga.Me pa boli k vidm te zadeve.Sploh pa pr temu Raeljanu k sm začutu to "pljačko" k jo počne.Preveč boli da bi bil tih....

Mantis relax....cool down a little x:o)x
0

#204 Uporabnik je offline   alef 

• Lunatik
  • Ikona
  • Prikaži blog

Objavljeno: 14. december 2005, 20:11

Prikaži objavomantis (14. Dec 2005 ob 19:44) pravi:

Ah se norcujete da je ze kar prevec. Drugace pa v to naso vnaprejsnjo programiranost verjamejo Raeljani. Po njihovem smo pac produkt nekih poskusov al kaj... Raeljanska religija, tako so prijavljeni. Je bil enkrat njihov sef gost polnocnega kluba, cel je bil v srebrno oblečen :eek: Raeljanov pa nimamo na forumu?

Hvala Alef , kot vedno najdes prave besede. A jaz še nisme pri tem vprasanju. POleg tega pa osnovno vprasanje ni Zakaj se meni to dogaja, pac pa Zakaj se POVSOD dogaja isto... Zaenkrat se s tem ne obremenjujem, ker ne gre za neko trpljenje.

Zakaj se povsod dogaja isto?
Ker je program(načrt?) isti.
Počasi, bližnjic ni, prehitevat se tud ne da...

Pa ne mešat tega kar pišem s x:Dx x:Dx raelijanstvom... x:Dx x:Dx :fool:
Saj sem ubrisan, ampak tolk pa res ne... x:Dx xDDx xsrcx

Ja Indigo, maš prav... x:Dx x:Dx :vragec:
Mal se je treba pohecat... x:Dx x:Dx :palec:
Objavljena slika
0

#205 Uporabnik je offline   Indy 

• Lunatik
  • Ikona
  • Prikaži blog

Objavljeno: 14. december 2005, 20:11

Prikaži objavoprincipesa (14. Dec 2005 ob 19:35) pravi:

:wOOt: sm čist preč... a tko , da smo mal "vodeni" od alienov x?x x:Dx a pa je to dokazljivo x:o)x INDIGO a so ti pršepnli :eek: :inocent: :O:,da se grejo igrce z nami... x?x :o|o:

Valda.Vsak dan spijem litr jacka se pred špegu postvm pa debatiramo.Če jih ni prensem še Jackovo kolegico Smirnoffko pa se pojavjo...pazi...zgleda da palijo sam na to x:o)x
0

#206 Uporabnik je offline   alef 

• Lunatik
  • Ikona
  • Prikaži blog

Objavljeno: 14. december 2005, 20:14

Prikaži objavoIndigo (14. Dec 2005 ob 20:12) pravi:

Valda.Vsak dan spijem litr jacka se pred špegu postvm pa debatiramo.Če jih ni prensem še Jackovo kolegico Smirnoffko pa se pojavjo...pazi...zgleda da palijo sam na to x:o)x

:eek: A to je zdej? x:Dx x?x
Včasih so ble pa samo bele miške... x:Dx x:Dx :wOOt:
Objavljena slika
0

#207 Uporabnik je offline   Indy 

• Lunatik
  • Ikona
  • Prikaži blog

Objavljeno: 14. december 2005, 20:18

Prikaži objavoalef (14. Dec 2005 ob 20:15) pravi:

:eek: A to je zdej? x:Dx x?x
Včasih so ble pa samo bele miške... x:Dx x:Dx :wOOt:

Bele miške so aut...zej so in elieni,koka,muđahedini,Bush,euro and Comp....hehe

..no zej pa nazaj na temo...da se ne izgubi rdeča nit...
0

#208 Uporabnik je offline   moytsa 

• Vajenček
  • PipPipPipPip
  • Prikaži blog
  • Objave: 90
  • Član od: 8. avgust 05

Objavljeno: 14. december 2005, 21:02

hm očitno niste brali mojga posta...jaz sem se odločila, da bom ostala tukaj, dokler se stvari ne uredijo...potem bom videla...v tistem momentu sem bila pripravljena vse pustit zarad tega, ker nsem upoštevala vseh 4 glavnih dinamik in sem drlala napako...itak...zdaj pa sem o stvari razmislila, in ugotovila, da me tu čaka še mnogo stvari za porihtat, predno grem svojo pot...sama ali z otroci...mož skrbi za otroke, vendar ima drugačen pogled na svet, kot jaz...pač je tako...

aja. ikona ladje??ni brez razloga...to je free wind, ladja, ki potuje okoli sveta in na njej se izvaja clearinge in še marsikaj drugega...tko za informacijo...btw...iz tega je nastal tudi ime sea org...

še enkrat vam povem, tako kot je harmony rekla:naključij ni...ustvarjaš si jih sam
pa lepo se mejte
mojca
Vso srečo na poti, ki jo hodiš...
0

#209 Uporabnik je offline   harmony 

• Vajenček
  • PipPipPipPip
  • Prikaži blog
  • Objave: 97
  • Član od: 2. december 05

Objavljeno: 14. december 2005, 22:06

Prikaži objavoalef (14. Dec 2005 ob 18:43) pravi:

:palec: Točno! Nič se nam ne dogaja, nič nam ne pride na pot, vse kar se nam zgodi sami prikličemo. Čeprav smo, kot jaz verjamem, del nekega načrta, imamo v tem načrtu vendarle neko svobodo delovanja, neko izbiro.
Izbiro med možnostmi ki so nam dane.
Ne verjamem v naklučja, ne verjamem pa tudi v usodo, kot nekaj neizogibnega.
In namesto da se sprašujem zakaj se to meni dogaja se raje vprašam:
Kaj lahko storim da se mi to ne bo več dogajalo?

SUPER . . . sej sem vedla da so še taki ljudje na svetu

Vsi iščemo, še posebej tisti na tem forumu, ki veliko pisejo o duhovnosti na razne načine.
Osebno sem prebrala od čustvene inteligence do biblije (pri verouku) in spoznala, da so nauki, filozofije, misli, vedenja napisane bolje kot življenje samo, če lahko karikiram . . . spoznala sem, da vse vere in duhovnosti težijo k izboljšanju sebe, razumevanju življenja, celo misli in mehanizme imajo slične . . . nobena knjiga, ki je življenje zelo lepo opisovala, kako in kaj, pa MI NI PONUDILA, DA BI JAZ TO DEJANSKO LAHKO URESNIČILA . . To mi je ves čas manjkal . . . ja pozitivno mišljenje, ja etika in biti prijazen pa se ti bo vrnilo . . . vse to vemo, ampak, mantis je dobro to povedala, KAKO NAJ TO VZDRŽUJEM???? OZ DOSEŽEM, če te vsak hip lahko kaj po glavi udari, kar ne pričakuješ . . .

KAKO NAJ TO DEJANSKO DOSEŽEM???? IN VZDRŽUJEM DA BOM SREČEN???? Kar je malo drugače povedano od Alefovga stavka. KAKO!!!

Moytsa,
vesela sem, da si se odločila . . . in to sama . . . takšne odločitve so zlata vredne in lažje nosiš odgovornosti sama zase!!!

Še enkrat bravo in želim ti veliko sreče še naprej! x:)x

To temo je popravil/a harmony: 14. december 2005, 22:07

Ideas and not battles mark the forward progress of mankind.
Individuals, and not masses, form the culture of the race.
— L. Ron Hubbard, book Science of Survival
0

#210 Uporabnik je offline   alef 

• Lunatik
  • Ikona
  • Prikaži blog

Objavljeno: 14. december 2005, 22:17

Prikaži objavoharmony (14. Dec 2005 ob 22:07) pravi:

SUPER . . . sej sem vedla da so še taki ljudje na svetu

Vsi iščemo, še posebej tisti na tem forumu, ki veliko pisejo o duhovnosti na razne načine.
Osebno sem prebrala od čustvene inteligence do biblije (pri verouku) in spoznala, da so nauki, filozofije, misli, vedenja napisane bolje kot življenje samo, če lahko karikiram . . . spoznala sem, da vse vere in duhovnosti težijo k izboljšanju sebe, razumevanju življenja, celo misli in mehanizme imajo slične . . . nobena knjiga, ki je življenje zelo lepo opisovala, kako in kaj, pa MI NI PONUDILA, DA BI JAZ TO DEJANSKO LAHKO URESNIČILA . . To mi je ves čas manjkal . . . ja pozitivno mišljenje, ja etika in biti prijazen pa se ti bo vrnilo . . . vse to vemo, ampak, mantis je dobro to povedala, KAKO NAJ TO VZDRŽUJEM???? OZ DOSEŽEM, če te vsak hip lahko kaj po glavi udari, kar ne pričakuješ . . .

KAKO NAJ TO DEJANSKO DOSEŽEM???? IN VZDRŽUJEM DA BOM SREČEN???? Kar je malo drugače povedano od Alefovga stavka. KAKO!!!

Kako?
Odgovora na to ti ne more dat nobena knjiga, noben nauk, nobena religija, nobena filozofija.
Vse to ti da samo napotke, smernice, pove ti da je to MOGOČE!
Tud ko greš v gore vidiš markacije ki označujejo pot.
Ampak te ne prinesejo gor, to pot je treba prehodit, premagat z lastnimi močmi.
Lahko se spotakneš in padeš, se udariš, opraskaš...
In če omagaš na tej poti, se lahko mal usedeš in spočiješ, lahko ti nekdo ponudi roko in ti pomaga tam kjer je najteže, ampak glavno mora pa vsak opraviti sam!
Tako kot v življenju.
xsrcx xsrcx
Objavljena slika
0

#211 Uporabnik je offline   Piko 

• Lunin Odvisnik
  • Ikona
  • Objave: 2.992
  • Član od: 10. marec 04

Objavljeno: 15. december 2005, 10:18

Prikaži objavomoytsa (14. Dec 2005 ob 21:03) pravi:

hm očitno niste brali mojga posta...jaz sem se odločila, da bom ostala tukaj, dokler se stvari ne uredijo...potem bom videla...v tistem momentu sem bila pripravljena vse pustit zarad tega, ker nsem upoštevala vseh 4 glavnih dinamik in sem drlala napako...itak...zdaj pa sem o stvari razmislila, in ugotovila, da me tu čaka še mnogo stvari za porihtat, predno grem svojo pot...sama ali z otroci...mož skrbi za otroke, vendar ima drugačen pogled na svet, kot jaz...pač je tako...
mojca
:palec: :palec:
Nikakor nisem tega spregledal xsrcx

Vedno lahko narediš nekaj zase, kjerkoli, v vsakem sedanjem trenutku. Kot večkrat Marsa poudari na forumu:

"Točka moči je v sedanjem trenutku" (L. Hay)

preko spleta pa sem našel tudi tole stran:
MANAWA - "Moč se nahaja v sedanjem trenutku." (Načela Hune)
Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost.
0

#212 Uporabnik je offline   harmony 

• Vajenček
  • PipPipPipPip
  • Prikaži blog

Objavljeno: 15. december 2005, 15:36

Prikaži objavoalef (14. Dec 2005 ob 22:18) pravi:

Kako?
Odgovora na to ti ne more dat nobena knjiga, noben nauk, nobena religija, nobena filozofija.
Vse to ti da samo napotke, smernice, pove ti da je to MOGOČE!
Tud ko greš v gore vidiš markacije ki označujejo pot.
Ampak te ne prinesejo gor, to pot je treba prehodit, premagat z lastnimi močmi.
Lahko se spotakneš in padeš, se udariš, opraskaš...
In če omagaš na tej poti, se lahko mal usedeš in spočiješ, lahko ti nekdo ponudi roko in ti pomaga tam kjer je najteže, ampak glavno mora pa vsak opraviti sam!
Tako kot v življenju.
xsrcx xsrcx

Tako je! Nimam pripomb.

Tudi ne želim nikomur vsiljevat ničesar in ne želim da ob naslednjem stavku rečete "Lepo zate, a zame to ni!" kajti naslednja misel bo drzna:

Scientologija je edina tehnologija na svetu, ki človeku nudi orodja, KAKO priti do uspeha in ga vzdrževati!!! Vse pa je v rokah posameznika, kar je Alef res fajn povedal.

Piko? Vem, da si zadnjič brskal po tisti internetni strani. Kaj ti misliš sedaj?
0

#213 Uporabnik je online   mantis 

• Lunatik
  • Ikona
  • Prikaži blog

Objavljeno: 15. december 2005, 17:14

Harmony, tudi kako zamenjati osebnost in s tem privlaciti v zivljenje druge dogodke? Ker meni se zdi, saj se ne spomnim vec, pri psihologiji nam je blo receno, da se osebnost izgrajuje vse zivljenje, a karakter, poteze je pa tezko spremeniti xrolleyesx Ce bi zamenjal misli, bi si mogoce res tlakoval drugacno pot pred seboj...toda to je tezko, tezko je imeti pozitivne misli tudi ob neveselih casih, itak da v tem primeru ne mislis v resnici pozitivno-so slabi obcutki premocni... Drugace pa, ce to res obstaja, blagor njim, ki so uspeli.
0

#214 Uporabnik je offline   harmony 

• Vajenček
  • PipPipPipPip
  • Prikaži blog

Objavljeno: 15. december 2005, 17:37

Ja, vse se da, če začnes delat na sebi s scientologijo (psihologija na žalost ponekod zaide v slepe ulice in se ne znajde več ven), se opravicujem ce sem druge filozofije s tem uzalila, ampak sem v preteklosti sama ravnotako iskala rešitve na večih področjih, ceprav me je mama vzgajala po scientološko, sem kljub temu iskala, pa sem se vrnila k scientologiji... imam veliko prijateljev iz alternativnih dopolnilnih vej medicine, vsi delajo dobro in imajo lepe namene in pomagajo, vendar v ozadju tiči nekaj, kar še nihce ni izpostavil razen scientologija: REAKTIVNI UM - ko je človek v nezavesti (operacije, prometne nesreče, lahko le udarec v glavo, urez v prst . . . nesteto je vzrokov bolečin) kljub temu dojema vse kar se reče v njegovi blizini, zvoke, vročino, mraz, barve . . . VSE se zabeleži v človekovo ''podzavest'' in kasneje dela človeku preglavice, kajti VEDNO ko bo naletel na podobne zvoke, besede . . . , se bo počutil slabo. Od tod izvor 70% PSIHOSOMATSKIH BOLEZNI (o tej številki govoriji tudi klasični medicinci).

Scientologi se šolajo po celem svetu na akademijah, da postanejo izšolani in sposobni pomagat vsem ljudem, da se znebijo teh TRENUTKOV NEZAVESTI!!!

Osebnosti ne spremeniš, postaneš to, kar res si TI!

DIANETIČNI CENTER - REAKTIVNI UM

In, mantis, te čist razumem glede tega, da človek želi imeti pozitivne misli, a mu nekak ne uspeva. Kljuc je opisan zgoraj!

Z ljubeznijo do vseh!
0

#215 Uporabnik je online   mantis 

• Lunatik
  • Ikona
  • Prikaži blog

Objavljeno: 15. december 2005, 17:39

Hvala.
0

#216 Uporabnik je offline   moytsa 

• Vajenček
  • PipPipPipPip
  • Prikaži blog

Objavljeno: 15. december 2005, 23:00

ja, res se vse da...tudi jaz sem v življenju poizkusila že mnoge tehnike, vendar sem scientologijo vzljubila na prvi pogled...najbolj všeč mi je, ker DIANETIČNI AUDITING zares in takoj deluje xsrcx
harmony je omenila reaktivni um...zlobno, primitivno in nebodigatrebno "stvor" v nas...on je tisti, ki povzroča engrame...zaradi njega se na svetu zgodi toliko neumnosti...ko se ga z dianetiko znebiš in v tebi ostane samo analitični um, takrat se šeel zaveš, kaj je to življenje...takrat dosežeš tisto, kar si...
0

#217 Uporabnik je offline   Kabalist 

• Lunin Odvisnik
  • Ikona
  • Objave: 2.323
  • Član od: 21. december 04

Objavljeno: 16. december 2005, 15:08

Citat

ker DIANETIČNI AUDITING zares in takoj deluje

Verjamem, da deluje zate, a nekateri gojimo skepso do tega. Zakaj sem sam skeptičen? Predvsem zaradi uporabe kvazistrokovne latovščine. Scientologija mi je tuja ravno zaradi vzpostavljanja nekega vzporednega individualnega simbolnega sistema. To prinaša navidezno hitre rezultate na področju notranjega čutenja in ega. Vzpostavlja drugačen odnos do sveta, kar je ena od lastnosti religije. Vendar ta sistem ni za vsakogar.
BODI POZOREN IN PREPOZNAJ. kO PREPOZNAŠ, OČISTI SVOJE OKNO IN DOVOLI BOŽJI VOLJI, DA SIJE SKOZI TVOJO VOLJO.
0

#218 Uporabnik je offline   moytsa 

• Vajenček
  • PipPipPipPip
  • Prikaži blog

Objavljeno: 16. december 2005, 16:49

Prikaži objavoKabalist (16. Dec 2005 ob 15:09) pravi:

Predvsem zaradi uporabe kvazistrokovne latovščine. Scientologija mi je tuja ravno zaradi vzpostavljanja nekega vzporednega individualnega simbolnega sistema. Vzpostavlja drugačen odnos do sveta, kar je ena od lastnosti religije. Vendar ta sistem ni za vsakogar.

wtf??kaj si hotu s tem povedat??kaki vzporedni individualni simbolni sistem??ne štekam...religije??hm, a kabala ne pravi, da morš verjet samo v samega sebe??če ti je to religija, pol je tud kabala religija...mi ne častimo nobenega boga...vse je v nas sasmih...svetujem ti da si prebereš knjigo o dianetiki...če česa ne štekaš, si preberi čisto na začetku, zakaj ne štekaš...ponavadi je kriva nerazumljena beseda...maš pa prav, ne pride vsak do učenja dianetike in scientologije, na žalost...ampak postopek auditinga je pa tko enostaven, da to ni res...pomoje bi ga tud ti štekal...
če se jaz ne motim, so tudi v kabali(vsaj crowlwyevi) določene stvari, ki se jih zelo težko šteka...v vsaki stvari so...
0

#219 Uporabnik je offline   alef 

• Lunatik
  • Ikona
  • Prikaži blog

Objavljeno: 16. december 2005, 18:18

Moje mišljenje je da je popolnoma vseeno kako imenujemo kakšen proces duhovne rasti, kakšen izraz uporabimo.
Pomemben je proces sam, in pa seveda rezultat ki ga z njim dosežemo.
In pa seveda da VERJAMEMO v tisto kar počnemo in se tega držimo. xsrcx :palec:
Objavljena slika
0

#220 Uporabnik je offline   ananta 

• Nepogrešljivi
  • Ikona
  • Prikaži blog
  • Objave: 1.334
  • Član od: 8. december 03

Objavljeno: 16. december 2005, 19:10

Tečaji hitrega kreiranja bodočnosti, torej inicijacije O5 PCS RTRRT potekajo v Padvi, Montegrotto Terme.

Sicer se gre za razvite pa enO5tavne metode katere smo če imeli pred letoma na tem forumu in v Ljubljani.

http://ipy.95mb.com/9.html http://neodruid.tk
Instant magick http://youtube.com/RTRRTV Academic Zodiac http://lulu.com/astrology
0

#221 Uporabnik je offline   moytsa 

• Vajenček
  • PipPipPipPip
  • Prikaži blog

Objavljeno: 16. december 2005, 20:40

Prikaži objavoananta (16. Dec 2005 ob 19:11) pravi:

Tečaji hitrega kreiranja bodočnosti, torej inicijacije O5 PCS RTRRT potekajo v Padvi, Montegrotto Terme.

Sicer se gre za razvite pa enO5tavne metode katere smo če imeli pred letoma na tem forumu in v Ljubljani.

ja ma kolko ma tvoj post veze s scientologijo??
0

#222 Uporabnik je offline   Samson23 

• Lunatik
  • Ikona
  • Prikaži blog
  • Objave: 6.892
  • Član od: 7. april 05

Objavljeno: 16. december 2005, 20:47

Prikaži objavomoytsa (16. Dec 2005 ob 20:41) pravi:

ja ma kolko ma tvoj post veze s scientologijo??

...on pol kopira tiste, ki kopirajo&naprej razvijajo Hubbarda (Slavinski etc.) x:Dx x:Dx
Sit around doing nothing for a couple years, and you can call yourself an experienced meditator, philosopher, or politician.
0

#223 Uporabnik je offline   alef 

• Lunatik
  • Ikona
  • Prikaži blog

Objavljeno: 16. december 2005, 20:50

Prikaži objavoananta (16. Dec 2005 ob 19:11) pravi:

:eek: :eek: x?x
Jaz butl... x:Dx
Ne razumeti nic... :xx!: x:Dx
Objavljena slika
0

#224 Uporabnik je online   mantis 

• Lunatik
  • Ikona
  • Prikaži blog

Objavljeno: 16. december 2005, 21:07

Jaz tud ne :o|o: Ponavadi vsaj.
0

#225 Uporabnik je offline   Indy 

• Lunatik
  • Ikona
  • Prikaži blog

Objavljeno: 16. december 2005, 23:57

Prikaži objavomantis (16. Dec 2005 ob 21:08) pravi:

Jaz tud ne :o|o: Ponavadi vsaj.

epp dela za te tečaje....bol rituale se men zdi
0

• (17 strani)
  • +
  • « Prva
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • Zadnja »
  • Ne moreš začeti nove teme
  • V tej temi ne moreš komentirati

Uporabniki, ki si ogledujejo to temo (1)
Člani: 0 - Gosti: 1 - Skriti člani: 0

Vse strani LN Foruma in vsa vsebina so avtorsko zaščiteni. Vse objave na tem forumu predstavljajo mnenja uporabnikov, in ne nujno tudi mnenja uredništva. Člani foruma odgovarjajo za resničnost, verodostojnost in avtorstvo svojih objav. Če se vam kakšna objava zdi sporna, žali vaša čustva ali kakorkoli posega v vaše pravice, potem prijavite tako objavo uredništvu ali administratorju foruma. Uredništvo si pridržuje pravico do brisanja objav iz kakršnihkoli razlogov.

© 2010 Lunin net