Pravilna uporaba jajc v prehrani
#51
Objavljeno: 24. november 2005, 15:58
#52
Objavljeno: 24. november 2005, 16:33
#53
Objavljeno: 27. november 2005, 19:30
Free, človek je postal človek šele takrat, ko je začel uživati kuhanom hrano, ti in tebi podobni pa ugotavljate, da se še ni prilagodil
Ja, stane, pa ko je začel kadit in uživat sol, a ne? Stane, po pravici priznaj, da se ne moreš odreč pečenki pa ti je oproščeno.
Free ima kar prav glede beljakovin. Preveč beljakovin zelo škodi, premalo pa tudi!
Sicer pa je na teh dveh povezavah vse lepo napisano kar bi morali vedeti o beljakovinah (Free, mislim da bodo tej teksti zate zelo zanimivi):
http://www.youngerth.../13/protein.htm
http://drbenkim.com/...es-protein.html
Kako toplotna obdelava poškoduje beljakovine in ustvarja nevarne, rakotvorne snovi, je opisano tukaj:
http://www.youngerth.../13/cooking.htm
Da ne govorimo o nevarnih snoveh, ki jih povzroča toplotna obdelava maščob in koristnega holesterola:
http://www.youngerth...cholesterol.htm
http://www.youngerth.../13/artific.htm
Stane, malo se boš moral še podučiti iz knjig in interneta, pa bo! Noben ti noče vzet pečenke, samo ne širit neresnic in filozofirat, ker lahko marsikoga zavedeš stran od dejstev.
#54 Gost_sstane_*
Objavljeno: 27. november 2005, 20:47
Če si jo enkrat že, ti manjka še devet prebiranj
http://www.salesalute.com/knjiga.asp
#55
Objavljeno: 27. november 2005, 21:30
Ne blebeči po nemarnem, ljudje kuhajo in pečejo marsikaj, ne le pečenke, da boš pa vedel, kaj sem povedal Freeju, ki mojo knjigo pozna, si jo preberi še ti.
Če si jo enkrat že, ti manjka še devet prebiranj
http://www.salesalute.com/knjiga.asp
Ljudje delajo marsikaj, tudi fiksajo se...
Tvojo knjigo sem že zdavnaj preletel, cele pa ne bom prebral, ker ni notri nič takega kar že nisem izvedel iz tvojih odgovorov na forumu. Vse skupaj je nestrokovna "poezija", brez napisanih strokovnih virov in obrazložitev. Taka dejavnost se imenuje mazaštvo in zavajanje potrošnikov na račun njihove nepoučenosti.
Glede tvoje soli - gotovo je bolj zdrava kot navadna kuhinjska. Gotovo pa ni nič boljša kot navadna morska iz solin. Samo zakaj je pa toliko dražja?
Zaradi biznisa!
Imaš pa prav glede dodajanja soli na koncu kuhanja pri nižjih temperaturah.
Pa ne vznemirjaj se preveč zaradi napisanega, saj ti ne bo uničilo posla, je le preveč ljudi ki verjamejo v čudežne paketke.
Popravljeno
#56
Objavljeno: 27. november 2005, 22:13
Ljudje delajo marsikaj, tudi fiksajo se...
Tvojo knjigo sem že zdavnaj preletel, cele pa ne bom prebral, ker ni notri nič takega kar že nisem izvedel iz tvojih odgovorov na forumu. Vse skupaj je ena dolgočasna poezija, brez napisanih strokovnih virov in obrazložitev. Taka dejavnost se imenuje mazaštvo in zavajanje potrošnikov na račun njihove nepoučenosti.
Glede tvoje soli - gotovo je bolj zdrava kot navadna kuhinjska. Gotovo pa ni nič boljša kot navadna morska iz solin. Samo zakaj je pa toliko dražja?
Zaradi biznisa!
Imaš pa prav glede dodajanja soli na koncu kuhanja pri nižjih temperaturah.
Pa ne vznemirjaj se preveč zaradi napisanega, saj ti ne bo uničilo posla, je le preveč ljudi ki verjamejo v čudežne paketke.
zaj si pa mrtef kak morš tak strokovni priročnik imenovat poezija
#57 Gost_sstane_*
Objavljeno: 27. november 2005, 22:36
Lahko, saj sem ga v tem stilu tudi napisalzaj si pa mrtef kak morš tak strokovni priročnik imenovat poezija
Uporabniki, ki si ogledujejo to temo (0)
Člani: 0 - Gosti: 0 - Skriti člani: 0