res je, to je zgolj tvoja osebna izkusnja!
se pa strinjam, da najdes v vseh branzah razlicne ljudi z razlicnimi pristopi

in res je, da v nekaterih nekateri prevladajo
kljub temu ni vse metati v 1 kos! ljudje so razlicni, pristopi so razlicni, mnenja so razlicna, prodaja je razlicna, produtki so razlicni; ali po celo taki MM, ki sploh nimajo produktov in prodajajo dejansko samo posel, idejo, luft po domace povedano; obenem so taki, ki prodajajo kvalitetne izdelke, so taki ki 0 ne prodajajo, temvec le sirijo informacijo... in dejansko nas celotni sistem deluje tudi po sistemu MM. Razlika je le v tem, da nekje placajo ljudi za informiranje, drugje pa jih ne. Veckrat zvisijo ljudje, ki so manj komunikativni, ki se manj povezujejo v manj 'pravicnih' sistemih. Res je veliko ralicic in sistemov poslovanj MM.
Recimo ta portal je brezplacen. Se vzdrzuje na podlagi donacij, brezplacnega dela, in drugo...
Ce bi recimo pripeljal osebo, ki bi postala clan portala in bi morala clanstvo obnavljati, bi imel portal od tega korist. torej za izmejavo oz. nakup udelezbe bi morala oseba placati. Jaz, ki bi osebo pripeljal, pa bi imel recimo dolocene ugodnosti oz. recimo brezplacno udelezbo

to je MM. Ker pac portal tako ne deluje, pac ni nek tipicni MM. Ker ne placujemo clanarine za udelezbo, tudi nismo nagrajeni ce pripeljemo nove clane ali ce pisemo svoje izkusanje, podajamo svoje znanje, ipd...
Bazira na prostovoljnosti.
Veckrat pa ljudje obsojajo MM ker sami niso dovolj aktivni. Spoznal sem taksen ljudi, ki misijo, da se bodo vpisali v nek MM, delali bodo pa drugi.

Za vsak uspeh je potrebno delati! Res pa je, da nekateri sistemi MM omogocajo dosti vecje ugodnosti za vlozeno delo, kakor drugi in kakor morda neko tipicno 8 urno delo. Odvisno. Nekje se vlozi manj energije in so lahko rezultati veliki, nekje vec energije. Vedno pa je potrebno delati.
Zanimivo je tudi, kako ljudje vidijo in ne-sprejemajo nekih oseb, ki so recimo temu uspesne v MM, kot, da so zasluzili na racun drugih ljudi, ipd...
No, fajn, sem dobil idejo, da naredim anketo!
------
krokodil (1. Dec 2005 ob 12:47) pravi:
Glede mreznega marketinga...tudi tu je dosti clanov...samo nekaj bi pripomnil,
poudarjam, samo in zgolj moja osebna izkusnja s temi zadevami:
Jehove price so proti njim cisto nenadlezne..