Za nemoteno delovanje te spletne strani uporabljamo piškotke. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z našo politiko piškotkov. Nadaljuj
Lunin net

Hitri skok na vsebino


Fotka

Reiki


  • Prijavi se, če želiš komentirati
- - - - -
421 komentarjev na to temo

#51 milenacs

milenacs
  • Vajenček
  • PipPipPipPipPip
  • Št. objav: 126

Objavljeno: 30. april 2003, 13:29

Kolikor vem, tudi pri bioenergiji ne zdravimo z lastno energijo (sicer poznam primere, ko so to delali, vendar so se povsem izčrpali), vsaj jaz ne. Je pa res, da pri tem ne uporabljamo simbolov ali drugih posebnih "pomagal". Energije pač tečejo. Pri reikiju pa so po mojem mnenju simboli nekakšen program, s katerim sprožimo energije za določena področja (zdravljenje fizičnega telesa, mentalnega, čustvenega ...).

Sama poznam nekaj različnih tehnik in moram priznati, da uporabljam nekakšno mešanico. Pri reikiju npr. simbolov sploh ne uporabljam tako kot je to v navadi. V avtu se, ko začnem početi neumnosti (utrujenost ...), sicer hitro zaščitim s simbolom in to ponovim, če čutim, da je potrebno, drugače pa jih enostavno samo izrečem - brez, da jih rišem.

Pri kakršnem koli delu z energijami se strogo držim pravila, da na začetku izrečem, naj se zgodi samo tisto, kar je v najvišje dobro mene ali tistega, kateremu opravljam takšno ali drugačno stvar. To naredim z namenom, da slučajno ne bi posegla v karmične zadeve nekoga drugega ali sebe. Da, da, naju z možem je krepko naučilo, zato to poudarjam, kjer se le da.

Sama sem prepričana v to, da ni tako pomembno, katero metodo uporabljamo pri zdravljenju. Z vsemi dosežemo enak rezultat - gre le za to, da nekomu bolj leži to, drugemu pa ono. Če pri delu z energijami kaj "pokasiram", po mojih izkušnjah nekaj delam narobe. Pa pri tem ne mislim, da je kaj narobe z metodo, ali da sem naredila kakšno posebno neumnost pri izvajanju metode - vodniki poznajo naš namen in nas pridno popravljajo. Dogaja se, da želimo narediti zase ali drugega nekaj, kar ni v skladu z "načrtom" (karmo), potem pa nas univerzum opozori na takšen ali drugačen način.

Milena

#52 intruder

intruder
  • SkorajOdvisnik
  • Št. objav: 567

Objavljeno: 30. april 2003, 16:23

Zdravili smo nekaj mojstrov Reikija, sicer napisi so v engleshchini. Netscape 7 pa search;)

#53 pokowc

pokowc
  • Brez statusa
  • Št. objav: 5 844

Objavljeno: 18. februar 2004, 16:03

-zdravljenje z energijo na daljavo
-bioenergetsko zdravljenje
-čiščenje vzorcev po čakrah
-reiki tečaji 1.,2. in 3. st.
-radiestezijsko merjenje bivališč
041847592
bioenergija@volja.net

#54 tiana

tiana
  • Vajenček
  • PipPipPipPipPip
  • Št. objav: 167

Objavljeno: 18. februar 2004, 16:48

Moje izkušnje z reikijem so, da je to zelo blaga tehnika. Opravljene imam tri stopnje, nekaj časa sem tudi redno izvajala, pa sem prenehala, ker nisem čutila kakšnih posebnih učinkov. Dosti bolj učinkovite se mi zdijo vaje za uravnavanje čaker, pa še zastonj je. Škoda se mi zdi, toliko denarja zmetat ven za iniciacije, potem pa ni nekih pravih rezultatov (škoda, da nisem že prej tak razmišljala).

#55 El Nino

El Nino
  • Lunatik
  • Št. objav: 10 745

Objavljeno: 18. februar 2004, 17:43

Ahjaj... jst verjamem sam v eno stvar... ;) tale reiki se mi zdi pa mal za obirat zahodnjake.... pa to, iniciacije in to.... ehnodej
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

#56 rachek

rachek
  • D član
  • Št. objav: 1 681

Objavljeno: 18. februar 2004, 18:09

Meni tudi, El Nino :palec: .. Sem šele sedaj videl, ko je tema "priplavala" na vrh. x:Dx

#57 daisy

daisy
  • D član
  • Št. objav: 889

Objavljeno: 18. februar 2004, 22:52

Nekateri ste že res lepo opisali kaj je Reiki, naj dodam še malo svojih misli..

Reiki je enostavna metoda naravnega zdravljenja. Skozi nas (prevodnik) teče univerzalna energija k tistemu, h kateremu je usmerjena (komur jo pošiljamo). Reiki lahko uporabljamo kot dopolnitev vseh drugih načinov naravnega zdravljenja in vzpostavljanja duhovnega ravnovesja. Torej se uporablja tudi za hitrejšo osebno in duhovno rast posameznika, ne le zdravljenje bolnih. Univerzalna energija teče skozi naše roke in z njeno pomočjo uravnovesimo sebe ali pomagamo drugim.
Zelo občutljivi ljudje doživljajo reiki kot ljubezen (barbarab x:)x ), ki je lastnost te energije in celotnega stvarstva.

Reiki tudi ne more nikomur škodovati. Tisti, ki ga izvaja je le prevodnik in ni izvor energije, torej ne more vplivati na to kam in kako in kakšna bo šla.... Težko verjamem, Helena, da so bile tvoje težave posledica Reikija. Morda je šlo za istočasnost s kakimi drugimi spremembami v tebi...
Bistvo pri delu s katerimi koli energijami je ravno prizemljitev in tvoj učitelj reikija bi te morali na to opozoriti- da se je potrebno redno prizemljevat z ustrezno meditacijo (zelo pomembno tudi pri deli z angeli !!! Tudi angeli nas zelo hitro lahko "odnesejo v zrak", zato je prizemljevanje pred in po delu z angeli nujna!!).
Ravno zaradi tega recimo, meditacije in dela z energijami absolutno niso priporočljive za ljudi, ki že itak niso prizemljeni ali imajo kako tovrstno bolezen ( shizofrenija in podobno...).

Reikija se ne naučimo, ker z Reikijem smo vsi že rojeni. Z iniciacijo odpremo notranje kanale, da se energija lažje prevaja. Iniciatorji Reikija naj bi se (sami sebe) vsak dan iniciralli, da imajo močnejši in čistejši pretok.
Ko dlje časa delamo z Reikijem, postane pretok močnejši in to ni blaga energija, postane močna. Zato tudi zdravi in povzroča spremembe. Simboli povečajo moč Reikija.

Glede razlike med bioenergijo in Reikijem pa bi po lastnih izkušnjah rekla takole (ne vem pa, če drži):
Bioenergetik je ravno tako le "pretočni bojler" (kot zase pravi npr.Domančič). Dela na auri, jo odpre, "poštima", uravnovesi, zapre..... verjetno je malo drug princip kot Reiki, ki - vsaj kar se "pretočnega bojlerja tiče" - pač teče in ga ne usmerjamo, nič ne popravljamo- vse se dogaja samo... Ne vem.... ?
Rezultat naj bi bil po logiki isti..

Reiki imam že 8 let (2 stopnji) in ga občasno uporabljam, a delam le na sebi. Ko sem bila inicirana, se je tudi pri meni začelo marsikaj dogajati, lahko bi rekla, da me je to "porinilo" na pot samospoznanja in dvigovanja zavedanja... "na spiralo" - po kateri menim, da ne moreš iti dol- da lahk le obstaneš ali se vzpenjaš. Ko stopiš enkrat na tako pot, ne moreš več nazaj. Preobrazba se začne.
Le občasno ga uporabljam zato, ker sem se srečala tudi z drugimi energijami in delam tudi z njimi.. So pa stvari, ki ti ostanejo večne, ko jih enkrat osvojiš pri Reikiju - razne zaščite s simboli, čiščenje prostorov.... so hitre, praktične in učinkovite. x:)x

Naj nam bo dan pogum, da spremenimo, kar lahko spremenimo.
Naj nam bo dana moč, da sprejmemo, kar ne moremo spremeniti.
Naj nam bo dan razum, da ločimo med enim in drugim.

#58 cosmic girl

cosmic girl
  • Vajenček
  • PipPipPipPipPip
  • Št. objav: 165

Objavljeno: 18. februar 2004, 22:59

S katerimi energijami pa si se še srečala? Oprosti, sem radovedna. :eek:

A moraš verjet v reiki, da deluje na tebi? Kaj se zgodi na iniciaciji? Lahko malo opišeš? x?x

#59 daisy

daisy
  • D član
  • Št. objav: 889

Objavljeno: 18. februar 2004, 23:53

V Reiki ni treba verjeti, vseeno deluje. Pri teh stvareh je tako, da energija teče, če verjameš ali ne.
Lahko pa je človek zablokiran, zaprt in si ne pusti blizu, če ne verjame in če ga je strah in mislim, da je takrat pretok lahko slabši. Ampak je pa vseeno. Slej ko prej začneš verjeti, ker ZAČUTIŠ da se dogaja, da teče ! Nimaš izbire.

Pri meni je recimo iniciacija druge stopnje izgledala nekako takole (ne spomnim se več točno- bom napisala samo okvirno - so pa različne šole in lahko je kje drugače) -
Sedela sem na stolu in mojstrica je stala za mano. Bila je prižgana sveča, z zvoncem je očistila prostor....
Potem je ona "delala" uvod- povezala se je z univerzummom, vodniki, zaprosila itd.... imela je kar nekaj uvoda za opravit sama .... in potem mi je v teme glave vstavila simbole (mislim, da jih je z roko narisala nad temenom- čutila nisem nič, tudi energije takrat še nisem zaznavala tako močno). Kaj več se ne spomnim...
Prej in potem je bilo predavanje- kaj in kako je Reiki, kako se uporablja, potem pa še o simbolih (ko sem jih "že imela")
Pri simbolih je bilo zanimivo..... moraš se jih namreč naučiti risat- stran od sebe- na nekoga drugega ali v prostor... in pa sam nase- obrnmjeno (!).Moja mojstrica je bila stare šole in ni mi jih dala narisanih v kakšnem pisnem materialu - je rekla, da se to ne daje, da se moram enostavno naučiti. Narisala mi jih je na papir, zdeli so se mi zelo komplicirani in rekla sem, da se tega zlepa ne bom naučila, sploh pa ne na "obe strani"... Saj jih že znaš, saj so v tebi ! je rekla... In res, takoj sem jih znala. To se mi je zdelo takrat fascinantno!
Na prvi stipnji te pa samo "odpre" na temenu- se mi zdi, da spet z določenimi simboli, ki jih nariše nad tvojo glavo.... in naučiš se polaganja rok- kako, kam ... Na drugi stopnji dobiš simbole za delo na daljavo in tudi sam na sebi lahko delaš "na daljavo"- položiš roke nase in teče- precej bolj enostavno kot da si polagaš roke po celem telesu.... Lahko pa seveda kombiniraš oboje, ko imaš 2.stopnjo..

Glede drugih energij pa takole.
Energija je le ena- univerzalna energija, ki se manifestira na različne načine in po različnih poteh. Zato so njene vibracije lahko zelo različne in jih tudi čutimo kot različne.
Energijo sem začela prvič čutiti kot Reiki energijo... Ko se navadiš, čutiš kako gre po tebi, kam je šla, nekje je močnejša, drugje manj močna, utripa, valovi, pošpika, pomravljinči....
Potem sem se začela sproščati, meditirati. Tu sem energijo čutila spet drugače... valovanje- več ali manj enakomerno, bolj ali manj močno, ki se je prelila v občutek breztežnega plutja po vesolju.... To počnem največkrat.
Ko sem bila na Domančiču, sem že v samem prostoru čutila blazno močno energijo, ki me je kar guncala.. Da ne govorim o tem, ko dela on direkt na tebi.. Teče kot elektrika.... Včasih si potem kar utrujen...
Angelske vibracije pa so enkratne, zelo različne in zelo močne.. Ko sem bila na delavnici o angelih, me je presenetil njihov spekter vibracij.... Po uvodni meditaciji, ko sem "valovila"- vijugo bi lahko narisala takole: ~~~~ , smo k sebi poklicali angela varuha in njegova vibracija me je prav presenetila, če bi jo narisala, bi jo takole: l_l l_l l_l - ne zam napisat med temi u-ji navrh črtice- torej kot "kockasta" vijuga (seveda v smeri od glave navzdol)... zdi se mi kar malo "nagajivo" x^x Spet angele zdravljenja čutim kot "radensko"- vodo z mehurčki po celem telesu..
Ko grem z mojo prijateljico, (mojstrico -jaz ji pravim "moj guru") v naravo, se ustavljava ob posameznih rastlinah in drevesih in skušam začutiti njihove vibracije. To je spet drugače in tako lepo! In preijetno! x:)x
Ona zna od rastlin prejeti njihove zdravilne vibracije ne da bi jih utrgala...

Naj nam bo dan pogum, da spremenimo, kar lahko spremenimo.
Naj nam bo dana moč, da sprejmemo, kar ne moremo spremeniti.
Naj nam bo dan razum, da ločimo med enim in drugim.

#60 SmartyM

SmartyM
  • ŽeČistoDomači
  • Št. objav: 360

Objavljeno: 19. februar 2004, 00:53

Daisy,lepo si napisala. x:)x x;)x :palec:

#61 Žarek

Žarek
  • Vajenček
  • PipPipPipPipPip
  • Št. objav: 103

Objavljeno: 19. februar 2004, 13:06

Je tudi sama sem inicirana za reiki dveh stopenj pri zdaj že prijatelju Evanu iz Umbrije-Italija.Prvi dve stopnji sem kar vdihnila brez problemov, bilo je čudovito.Kar vrela je energija iz mene.Zdravila sem tudi druge in jih mnoge tudi oizdravila, dokler,.... ni prišla k meni stara znanka ki je imela psihiatrične težave.Spravila sem se jo zdravit in tu sem naredila napako.Preneslo se je nekaj na mene, ne vem pa kaj.Hotela sem se zaščitit, vendar sem naredila še slabše, padla sem v neko brezno.Začele so se vmešavat še druge energije, ki so me dobesedno spravile na rob.Rešila sem se, vendar bilo je dobesedno grozno.Mislim da reiki ni primeren za današnji čas, saj nisem edina ki je doživela kaj takega.V okolju je preveč različnih energij in s priklicanjem reikija lahko prikličeš marsikaj.Svetujem strogo previdnost tukaj, kajti vsak izmed nas včasih ima kake težave, takrat pa ni dobro zdravit druge.Reiki odnese včasih preveč-Močne energije?Ja no niti ne toliko.Mislim da so močne energije, ki prizemljujejo in so stvarne, torej brez krajšnjic.Delo na sebi ni enostavno, zlahka se prikrade v um kaka metoda krajšnjice.V bistvu je to lažna pot.Mislim da malokdo lahko zdravi druge osebe.Reiki to preveč polaga na dušo vsem.Ja kdo pa ne bi bil rad zdravilec?Dobra hrana za ego kot prvo in zaslužek garantiran nekaj let, potem pa se vidi ali si zdravilec ali niti.Prefeč riskantno , da ne?
Mislim da je reiki že v redu, samo ne v tem kaotičnem času.

#62 Žarek

Žarek
  • Vajenček
  • PipPipPipPipPip
  • Št. objav: 103

Objavljeno: 19. februar 2004, 13:08

Uf sem kritična danes x:Dx !

#63 SmartyM

SmartyM
  • ŽeČistoDomači
  • Št. objav: 360

Objavljeno: 19. februar 2004, 17:43

Zdravo Žarek.

Žal mi je za tvoje "slabe" izkušnje,vendar se ne morem strinjati s tabo,da Reiki ni primeren za današnji čas,zaradi veliko slabih energij v svetu.Ravno zato je še kako potreben,tako kot tudi vse druge pozitivne stvari.Z odpiranjem Reikija odpreš le njegovo energijo,si pa tudi bolj dovzeten za občutenje vseh ostalih energij in pred njimi se lahko zaščitiš.In še nekaj:najprej moramo delati na sebi in zdraviti sebe (vsakodnevno!),šele potem lahko zdravimo oz.pomagamo drugim.Pa še nekaj veliko reikistov misli,da lahko "zajamejo" tuje energije in se grejo potem nekakšne mučenike in se jim celo dobro zdi,da občutijo tujo bolečino,vendar je to napaka in to je delo ega!(Reikist je samo kanal za energijo!)

#64 tiana

tiana
  • Vajenček
  • PipPipPipPipPip
  • Št. objav: 167

Objavljeno: 19. februar 2004, 19:22

Vprašala bi zagovornike reikija, zakaj so te iniciacije sploh tako drage? Se vam zdi realno, da nekdo kasira tudi 20.000 tolarjev za iniciacijo, za kar ne porabi niti pol ure časa?

#65 skwo

skwo
  • SkorajOdvisnik
  • Št. objav: 430

Objavljeno: 19. februar 2004, 20:24

:8): nekje sem prebrala,da to ima svojo ceno,da ti potem znaš tudi ceniti to kar dobiš.baje je že prišlo do izkoriščanja.
a ima kdo predlog,naslov od kake reiki glasbe?

#66 SmartyM

SmartyM
  • ŽeČistoDomači
  • Št. objav: 360

Objavljeno: 19. februar 2004, 23:59

Vprašala bi zagovornike reikija, zakaj so te iniciacije sploh tako drage? Se vam zdi realno, da nekdo kasira tudi 20.000 tolarjev za iniciacijo, za kar ne porabi niti pol ure časa?

Tiana,bojda so takšne cene zato,da bi znali ceniti kar smo prejeli,ampak pošten Reikist bo ceno tudi znižal ali opravil tečaj in iniciacijo zastonj,če bo videl,da si jo močno želiš in da si ne moreš privoščiti plačila zanjo in tako je tudi prav.Seveda pa se vedno najde kdo,ki grdo izkorišča ljudi in jim računa ogromno za inicijacije.Mikao Usui,ki je Reiki ponovno odkril ob koncu 19.stol.,je ljudi sprva iniciiral in zdravil brezplačno,potem pa je videl,da so se znova in znova vračali isti ljudje,ničesar v svojem življenju pa niso bili pripravljeni spremeniti.Ne razmišljanja,ne načina življenja,zato je začel zaračunavati.Bistvo je,da začneš ceniti to kar si prejel.Ko enkrat živiš z Reikijem vidiš,da je to nekaj neprecenljivega in lepega,nekaj kar ti pomaga iti skozi življenje.Bistvo Reikija ni zgolj v zdravljenju telesa,Reiki nam pomaga rasti tudi duhovno. :wub: xwizardx

#67 daisy

daisy
  • D član
  • Št. objav: 889

Objavljeno: 20. februar 2004, 01:03

Tudi jaz mislim, da je Reiki primeren in potreben za današnji čas. Vse, kar pomaga, je potrebno. Ni pa vsak, ki pomaga res pripravljen za to v smislu dela z energijami in stanja zavedanja. Delo z energijami ni igra in treba je vedeti in čutiti kaj se dogaja.
Moja mojstrica me je posebej opozorila, da se lahko zgodi, da nehote kaj vzameš nase, ko delaš, lahko tudi čutiš bolečino tistega, ki ga zdraviš. Učila me je, da je dovolj že če se tega zavedaš vseskozi in odkloniš negativne energije z besedami "to ni moje".
Zaščita je potrebna vedno, tudi ko meditiramo, še posebej recimo ko delamo z nihalom.... vedno se lahko najdejo kake eneregije, ki nam ne koristijo. Zato je treba tudi pri reikiju očistiti sebe in prostor, zato simboli zaščite...
Ko delamo s kozmično energijo, smo odprti za vse vibracije, tudi tiste, ki jih ne potrebujemo.
Zelo enostavna zaščita je, če prosimo nadangela Mihaela, da zaščiti našo auro, preden se spravimo kaj takega delat (on ima to "čez", lahko ga tudi prosimo, da odstrani vse energije, ki nam ne koristijo..). Ali pa da rečemo- "ne hodi k meni, če ne prihajaš v božjem imenu"... ali kaj podobnega..

Naj nam bo dan pogum, da spremenimo, kar lahko spremenimo.
Naj nam bo dana moč, da sprejmemo, kar ne moremo spremeniti.
Naj nam bo dan razum, da ločimo med enim in drugim.

#68 SmartyM

SmartyM
  • ŽeČistoDomači
  • Št. objav: 360

Objavljeno: 20. februar 2004, 01:10

Moja mojstrica me je posebej opozorila, da se lahko zgodi, da nehote kaj vzameš nase, ko delaš, lahko tudi čutiš bolečino tistega, ki ga zdraviš. Učila me je, da je dovolj že če se tega zavedaš vseskozi in odkloniš negativne energije z besedami "to ni moje".

x:)x :palec:

#69 cosmic girl

cosmic girl
  • Vajenček
  • PipPipPipPipPip
  • Št. objav: 165

Objavljeno: 20. februar 2004, 12:06

Hvala, Daisy, za tako obsirno, pa vendar na preprost način povedano razlago. Zanimivo je vse skupaj, ampak moram priznati, da me je strah tega.

Energij, ki se lahko vmesajo v lajf ... Povrhu pa so lahko se skodljive vmes ... Pa se komu prides v roke, je treba paziti. Ne zaupam ljudem. :sori:

#70 daisy

daisy
  • D član
  • Št. objav: 889

Objavljeno: 20. februar 2004, 15:52

Imaš prav. Vse preveč je ljudi, ki šibajo na nek tečaj in potem bi kar vse delali... Res lahko naredijo več škode kot koristi. Danes je pač tako, da se na tečaje marsičesa lahko vpiše vsakdo, da le ima denar. Včasih so šli na tečaje le tisti, v katerih se je začela notranja sprememba in so začutili močno željo po tem. Tudi danes bi moralo biti tako, pa ni.
Zato počakaj, da se ti pojavi želja, da te mine strah, potem tudi učitelj pride sam od sebe in je vedno pravi, ga ni treba iskat. Se kar pojavi- kot prilika, ki ti jo nekdo ponudi, ali te pritegne kak oglas.... In takrat te potegne in nimaš niti potrebe spraševat drugih ali je to to, ker VEŠ, da je tapravo... x:)x
Potem se ti tudi ni bati škodljivih energij, ker stvari tečejo tako kot je treba, si na "tapravi valovni dolžini" in že s tem zaščitena.

Naj nam bo dan pogum, da spremenimo, kar lahko spremenimo.
Naj nam bo dana moč, da sprejmemo, kar ne moremo spremeniti.
Naj nam bo dan razum, da ločimo med enim in drugim.

#71 Žarek

Žarek
  • Vajenček
  • PipPipPipPipPip
  • Št. objav: 103

Objavljeno: 20. februar 2004, 18:35

Ma nisem rekla da je reiki neki slabega, nasprotno, zelo pozitivna energija absolutno, vendar ni za vse in potrebno je delati v skupini nekaj časa in spoznavat zadevo.Sama sem bila med prvimi iniciranimi.Šla sem v It, to je bilo 12 let nazaj.Takrat so nas inicirali.Bilo je super, pa tudi mojster seveda odličen, vendar stvar se je masovno opravljala.Vsi so lahko prejeli inicijacije.Sej po eni strani je v redu, ampak po drugi omenjam te čase, kjer želimo ljudje vse na hitro doseči in sama sem se ujela takrat tukaj.Poznam mnoge, ki so z reikijem nehali.Pred leti je skupina reikistov obiskala znanega indijskega guruja, ki živi s skupino privržencev, ki živijo od same svetlobe.Po energiji so čudoviti in lepo je biti z njimi.No, do tega svetnika(pozabla ime) je prišel tudi mojster reikija ki je iniciral skoraj polovico slovenije.Ko ga je videl je prišel k njemu in mu dal klofuto na lice, ter se odmaknil.Duhovni učitelji učijo počasno in zanesljivo pot, kjer se ovire odstrajujejo previdno in s svojo močjo, kjer je zmeraj prisoten tisti pravi božji blagoslov.Ko bom šla v Indijo bom vprašala Sai Babo kaj misli o reikiju, pa ti povem odgovor, saj tudi mene zanima kaj bo rekel.Ok? xsrcx Želim da imamo najboljše!

#72 sanci_cat

sanci_cat
  • ŽeČistoDomači
  • Št. objav: 298

Objavljeno: 7. julij 2004, 10:54

Moja mama je naredila 1. stopnjo. Sem pa sicer dobila podatek od kolegice, ki se tudi s tem ukvarja, da zdravljenje težje poteka med sorodniki.

Včeraj zvečer me je zdravila na daljavo (grlo) in me je začelo dušiti. Potem sem bila pa tako utrujena, da sem samo padla v postlo. Danes dopoldne pa je prišla še k meni. Med seanso sem videla 4 barve: umazano vijolično, umazano zeleno, umazano modro in umazano rumeno. Proti koncu pa sem videla drevesa in ko sem ji to povedala se je sam zasmejala in mi povedala da je takrat ravno gledala sliko na kateri so drevesa! Kot da bi gledala skozi njene oči.
sanci_cat

#73 vesna8

vesna8
  • Vajenček
  • PipPipPipPip
  • Št. objav: 80

Objavljeno: 7. julij 2004, 12:01

Sanci_ cat, te je na daljavo zdravila mama ali kolegica, ki se z reikijem ze dlje casa ukvarja?

kakor vem je zdravljenje na daljavo mozno po ze opravljeni 2.stopnji reikija. pri seansi tudi sama vidim barve, zeleno, rumeno...ampak so tako zelo kompleksne barve, ki se jih da zelo tezko opisat.

sama hodim k mojstru reikija dobre 4 mesece in sedaj mi je priporocal, da bi opravila tudi reiki 1.stopnje. ko sem prvic prisla k njemu se spomnim, da sem bila cist potrta in imela veliko blokat. po prvem celostnem zdravljenjem pri njem sem se pocutila bolj brazskrbno in nasmejano. naslednji dan in dneve pa sem obcasno padla cist na tla...opozoril me je, da je to pac ciscenje, ker nekako mora iti ven iz tebe. imela sem tud mocnejsi urin, redko glavobol. priblizno 1x mesecno grem se na celostno zdravljenje, vendar se vedno bolje pocutim. se mi je pa prvic zgodilo, da sem zacela med celostnim zdravljenjem jokati. :C: :C: :C: neverjetno kako so mi cez zaprte oci tekle solze. tako, zlo mocno, medtem pa sem se spomnila vseh svojih skrbi, tegob izpred vec let nazaj pa tudi trenutne strahove ki jih se imam. po koncu mi je rekel.da je pac to ciscenje, pa tudi v knjigah sem ze to prebrala.

knjige o reikiju:
Lubeck: Reiki
Stein: Celostni reiki

zanima pa me ce kdo pozna katera glasba se pri tem uparablja, ali pa doma, za sprostitev?

#74 vesna8

vesna8
  • Vajenček
  • PipPipPipPip
  • Št. objav: 80

Objavljeno: 7. julij 2004, 12:03

poznam Gregorian........taka lepa, duhovna glasba....pa nekaj za meditacijo...

mogoce se kaksen avtor podobne zvrsti?

lep dan vsem!!! x:)x x:)x x:)x

#75 Mihela

Mihela
  • Lunin Odvisnik
  • Št. objav: 2 156

Objavljeno: 7. julij 2004, 22:00

Lepo je bilo vse to prebrat.

Jaz mislim, da ne smeš iti na reiki, če nisi pripravljen kaj spremeniti in če nočeš videti resnice, ker bo težko potem.
Jaz sem mu hvaležna. Nekaj se je spremenilo v meni po iniciaciji. Čistim se pa še vedno, vendar mi je všeč, ker se vsega tako močno zavedam. To isto pa tudi boli. Videti sebe v resnici je videti tudi svojo nepopolnost, iluzije se brišejo, no na koncu pa ugotoviš, da je te kar si prekrasno....

Vse dobro,

Mihela.

astrologija ni za to na svetu, da bi strašila...niti ne za to, da bi določala...sam za to je, da nam da vpogled, kako stvari so...

dnevni horoskop

začetek študijskega leta na AI

17. in 18. 9., karmična sinastrija in prognostika v Postojni

 

 





Uporabniki, ki si ogledujejo to temo (0)

Člani: 0 - Gosti: 0 - Skriti člani: 0