Nevarnost homogeniziranega mleka
#26
Objavljeno: 6. februar 2004, 11:34
pa smo spet pri monopolistih , ki jih bolj zanima dobiček, kot pa zdravje in čista narava.
res srčno upam, da smo ali pa bomo presegli tisto kritično maso, ki je potrebna, da se stvari zasučejo v ugodnejšo smer.
but i dream things that never were; and i say WHY NOT?
#27 Gost_sstane_*
Objavljeno: 6. februar 2004, 12:03
#28
Objavljeno: 6. februar 2004, 12:59
#29 Gost_sstane_*
Objavljeno: 6. februar 2004, 13:20
sol vsuješ v mlek pa je!!!!!!
BIOKODA
Vsako surovo živilo nosi v sebi kodo potencialne bioenergije, ki jo organizem zazna in pripravi presnovo.
Pasteriziranje, kuhanje, pečenje, tudi pogrevanje z mikrovalovi, kodo spremeni.
Če te energije ne kodiraš na novo, se presnova poruši in organizem zboli.
Nosilec biokode presnove in žive narave pa je x-ionski par soli in biovitamina – C.
#30
Objavljeno: 6. februar 2004, 13:33
#31 Gost_sstane_*
Objavljeno: 6. februar 2004, 13:42
sol vsuješ v mlek pa je!!!!!!
#32
Objavljeno: 7. februar 2004, 00:38
sm se zasmejausol vsuješ v mlek pa je
#33 Gost_sstane_*
Objavljeno: 7. februar 2004, 09:51
#34
Objavljeno: 7. februar 2004, 19:46
#35 Gost_sstane_*
Objavljeno: 7. februar 2004, 21:05
#36
Objavljeno: 7. februar 2004, 21:17
#37 Gost_sstane_*
Objavljeno: 7. februar 2004, 21:24
#38
Objavljeno: 8. februar 2004, 16:45
#39 Gost_sstane_*
Objavljeno: 8. februar 2004, 17:04
Ko sem bil dvakrat starejši od tebe, še o soli nisem vedel nič.
Danes vem.
Če se ti zdi, poglej na moj forum in se poduči.
Prej ko boš vedel, bolje bo zate in vse, ki jih ljubiš
#40
Objavljeno: 8. februar 2004, 17:06
#41
Objavljeno: 8. februar 2004, 17:08
Človek lohk sam sebe spreminja drugih ne more, sem ugotovil, ko sem bil 3x mlajši od tebe..... žal mi je da je tko, bom pa vsekakor poskušal... zdrava sol zdravo mleko, prihajam...Prej ko boš vedel, bolje bo zate in vse, ki jih ljubiš
#42 Gost_sstane_*
Objavljeno: 8. februar 2004, 17:11
#43
Objavljeno: 8. februar 2004, 17:13
dobrega industrijskega sira mi pa ne boš odtegnil, pa če umrem dvajset let prej ne.... nekatere stvari pa so vredne svojega okusa..., kje so zdaj tisti tvoji forumi, kjer se lahko človek izobražuje o soli, je tu na luninem netu to, al kje drugje ? grem mal pobrskat če se ti da mi pa lohk namigneš...Imaš pa res srečo, pa čimveč surovega pij in kislega, pa še surovo maslo, če delajo in domač sir, mmmm
#44 Gost_sstane_*
Objavljeno: 8. februar 2004, 17:19
#45
Objavljeno: 8. februar 2004, 17:27
Pogoste angine, pljučnice, nahod, vnetje ušes, glavoboli, migrene, omedlevice, Parkins, luskavica. Visok ali nizek pritisk, povečan sladkor, holesterol, trigliceridi, alkoholizem, mamila, slepota. Vnetje slepiča, razjede želodca, zaprtje, alergije, kamenje v žolču, ledvicah in žilah, mozolji, kapi. Imunska neodpornost, tumorji, beli tok, infarkt, stresi, osteoporoza, impotenca, frigidnost.
To in še kaj, osnovna diagnoza je vedno enaka.
Pomanjkanje zdrave soli v telesu.
Ti ej Sstane, skor sem že mislil, rečt da o hehe nič nimam od tega, no pa sem le našel mozoljčke, no trenutno je stvar kar kul, ni problemov.... seveda pred 14 dnemi jih je blo mal več.... zdej spet mal manj po luni pač.... haha, infarkta še nism mel na srečo sam stvar mi diši zlo mazaško, kar vse problemi da reši ena sol,
#46 Gost_sstane_*
Objavljeno: 8. februar 2004, 17:31
#47
Objavljeno: 8. februar 2004, 17:35
#48 Gost_sstane_*
Objavljeno: 8. februar 2004, 17:43
Vzami si čas, saj se ti nikamor ne mudi, tako, kot se je meni, ko sem ob vsakem grižljaju visel pred komo zaradi sladkorja
#49
Objavljeno: 8. februar 2004, 18:04
#50 Gost_sstane_*
Objavljeno: 8. februar 2004, 18:11
Da bo nezdrava sol izginila iz tržišča, se bom pa že jaz pobrigal, pa če bom moral vse posoliti
Uporabniki, ki si ogledujejo to temo (0)
Člani: 0 - Gosti: 0 - Skriti člani: 0