Palačinke
#51 Gost_mačona_*
Objavljeno: 1. november 2006, 19:14
skutinih pa maram, razen če jih naredi moja mama in to take, da jih da v pečico, čez pa polije še kislo smetano ..
orehove tudi tako tako.
#52
Objavljeno: 1. november 2006, 19:21
#53
Objavljeno: 1. november 2006, 19:23
tole je pa sam za cashya
One Mind,
One Truth,
One Source in the Universe,
and I AM ONE with ALL there is."
#54
Objavljeno: 1. november 2006, 19:24
še boljše, čokoladni preliv z mletimi lešnikio, palačinke so the best z vsemi vrstami nadeva...pa če je na vrhu še smetana, prelita z malinovcem
a sam za njegatole je pa sam za cashya
ki verjamejo v svoje sanje ...
#55
Objavljeno: 1. november 2006, 19:26
mogoče ti bo pa cashy kero odstopu
One Mind,
One Truth,
One Source in the Universe,
and I AM ONE with ALL there is."
#56
Objavljeno: 1. november 2006, 19:27
takle torej. moški pa dobi že vse postreženo
samo, pa vseeno vzamem one prazne palačinke
ki verjamejo v svoje sanje ...
#57
Objavljeno: 1. november 2006, 19:28
Velikan spet tolče stotko...
Ko smo ravno pri palačinkah, a cmarite tudi šmorenček (z rozinami)? Tisti ta sladki, katerega učeni narod kliče 'Carski praženec'
Masa je za čink gostejša kot pri palačinkah, jaz upalim notri še dva vanilina + dva na koncu peke, da zakaramelizirata in naredita dobro barvico
#58 Gost_sstane_*
Objavljeno: 1. november 2006, 19:33
Nič, tako, tako, zadnjič sem si v neki oštariji naročil neslane palačinke, natakar mi je prinesel med in surove orehe, sol imam pa tako vedno v žepuorehove tudi tako tako.
#59
Objavljeno: 1. november 2006, 19:36
ma js palačink sploh ne jem tak da mi je skor vseen al so rolce al pa trikotnikiPrejšnjo soboto je bila jota in zraven dva ducata palačink z marelično marmelado in drobljenimi orehi. Na jetra mi grejo palačinke prepognjene kot pismo. Rolce al nič
Velikan spet tolče stotko...
Ko smo ravno pri palačinkah, a cmarite tudi šmorenček (z rozinami)? Tisti ta sladki, katerega učeni narod kliče 'Carski praženec'
Masa je za čink gostejša kot pri palačinkah, jaz upalim notri še dva vanilina + dva na koncu peke, da zakaramelizirata in naredita dobro barvico
jp šmorn tud pride na vrsto vanili sladkor pa itak da posebn bol žlahtn okus
One Mind,
One Truth,
One Source in the Universe,
and I AM ONE with ALL there is."
#60
Objavljeno: 1. november 2006, 19:44
Mmmmmmmmm, treba se bo res v Trst povabt.Prejšnjo soboto je bila jota in zraven dva ducata palačink z marelično marmelado in drobljenimi orehi. Na jetra mi grejo palačinke prepognjene kot pismo. Rolce al nič
Ko smo ravno pri palačinkah, a cmarite tudi šmorenček (z rozinami)? Tisti ta sladki, katerega učeni narod kliče 'Carski praženec'
Masa je za čink gostejša kot pri palačinkah, jaz upalim notri še dva vanilina + dva na koncu peke, da zakaramelizirata in naredita dobro barvico
#61
Objavljeno: 1. november 2006, 19:46
..najboljse oboje... ain't talkin' bout loverolca al trikotnik
Frank Zappa
#62
Objavljeno: 1. november 2006, 19:53
kakšen srček si
njami...grem takoj mami rečt, da jih realizira iz neta na mizo
pa druidko povabim na slastno večerjo
#63
Objavljeno: 1. november 2006, 19:56
tipično moška izjava..najboljse oboje... ain't talkin' bout love
One Mind,
One Truth,
One Source in the Universe,
and I AM ONE with ALL there is."
#64
Objavljeno: 2. november 2006, 08:41
ja v teflonski sm delala. pa se je vse popal, tko da obrnt nism mogla. pol je pa v smeti letel.
ja, zmer dam.
#65
Objavljeno: 2. november 2006, 19:50
Res je obstaja veliko načinov kako pripraviti palačinke. stvar okusa
#66
Objavljeno: 3. november 2006, 21:17
Kako se naredi pohorska omleta.....
2 rumenjaka, 3je beljaki, 5 dag sladkorja, 2-3 dag mehke moke, vanili
Narediš sneg, počasi dodajaš sladkor, rumenjake, vanili in moko. Ponev namažeš in pomokaš nato vanj vliješ testo. Daš pečt, dokler ni lepo rjave barve, potem pa še vroče testo počasi prepogni. Lahko samo namažeš s kakšno marmelado ali čim podobnim, je pa najbolše, če daš notri nekaj sadja in stepene smetane. NJAMI
To temo je popravil/a krena: 3. november 2006, 21:18
#67
Objavljeno: 3. november 2006, 21:34
men všeč čist najbolj simpl pokapane z limoninim sokom in posute s sladkorjem. orehove so mi preveč nasitne. če že neka čokolada pol Nutella, ostalo ne. Marmelada klasična... Al pa une mal bolj hude profi kombinacije: višnja, nutella; banana, nutella; v Grčiji sem jedla palačinko z nadevom, podobnim kot v gyrosu
obvezno zrolane. trikotnički niso palačinke
obvezno nož zraven... kok mi gre pa na živce, ko mi v gostilni vedno žlico in vilico prinesejo
#68
Objavljeno: 3. november 2006, 21:46
Glede oblike doma so zmer zrolane , drugač pa nisem tolk natančen, ker v gostilnah običajno niso zrolane , skutne jem z nožem in vilico, ostale pa itak sproti mažem pa jem kr z roko, en dva tri, pa je ni , v gostilnah se pa neki trudim z vilico in žlico
#69
Objavljeno: 3. november 2006, 21:49
si že kdaj probala s skuto in jabolki probaj kar dobro je mjammiiii
#70
Objavljeno: 3. november 2006, 21:54
pol je pa že bolj štrudl, kot palačinke, heheAliana caw
si že kdaj probala s skuto in jabolki probaj kar dobro je mjammiiii
#71
Objavljeno: 3. november 2006, 21:59
Probaj palačinke in štrudel pa boš videl kaj je bolše hahahaha
#72
Objavljeno: 3. november 2006, 22:03
sicer obožujem palačinke, ampak vseeno, moja matka speče najboljši jabolčni štrudl na svetu.
kar je pa palačink, so mi najbolj všeč z Nutello ali orehi
#73
Objavljeno: 3. november 2006, 22:07
pa da se ti da vedno ko jes te palačinke mazati eno in isto maso NUTELO fuj
#74
Objavljeno: 3. november 2006, 22:45
#75
Objavljeno: 3. november 2006, 22:53
Uporabniki, ki si ogledujejo to temo (0)
Člani: 0 - Gosti: 0 - Skriti člani: 0