Za nemoteno delovanje te spletne strani uporabljamo piškotke. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z našo politiko piškotkov. Nadaljuj
Lunin net

Hitri skok na vsebino


Fotka

CISTO ISKRENO - BREZ OBOTAVLJANJA


  • Prijavi se, če želiš komentirati
- - - - -
138 komentarjev na to temo

#26 lunca

lunca
  • Lunatik
  • Št. objav: 4 059

Objavljeno: 29. julij 2002, 01:00

No iz tvojega primera Marko je razvidno, da imajo določeni ljudje pač "srečo" oziroma so rojeni pod tako zvezdo, da jim je lastna vrednost ogromno odvisna od finančne vrednosti.To se vidi tudi iz natalne rojstne karte in sicer druge hiše.Tvoja je verjetno lepo zasedena in krasno aspektirana, zato si si lahko pridobil BMW, dvomim pa,da si ga lahko tako hitro prislužil.V življenju je pač tako, eni delajo po trideset let pa si ne morejo privoščit dragega avta.Ampak to mene ne moti.Nekaterim je pač dano,da si nabirajo drage materialne dobrine brez trude, vendar kmalu je veselja za te vrste zbirateljstva konec.Mislim, da je za to potrebno,da pride pravo obdobje.Vem,da ga boš dočakal.Vedi pa nekaj,vse to kar lahko primeš ali pokažeš ljudem ni pogoj za srečo.Ne zamerim ti pa popolnoma nič, da ti te stvari toliko pomenijo.Danes vsaj med večino mladimi si "kul" če se pripelješ v dobrem avtu,z dvema mobiteloma v žepu,ampak časa pa nima nihče toliko, da bi vsaj, če drugim ne, prisluhnil sebi in pogruntal, kaj si sploh v življenju zares želi. Mogoče te pa to sploh tko ne izpopolnjuje? Obžalujem pa večkrat, ko se nekateri, ki so tudi uspešno doštudirali na vse pretege trudijo pa jim ne znese pridet v "malo višji rang".V medijih pa vse prepogosto beremo o goljufijah in skoraj vedno so krivci mladi ljudje, ki bi radi po hitri in nepošteni poti prišli do bogastva,vendar naravni zakon deluje, dosežejo ravno nasprotno.Toda ko to progruntajo so že v črni kroniki.
Zate sem prepričana, da si na najboljši poti,da se izmotaš iz tega začaranega kroga, saj to ni naključje,da si bil kar nekajkrat napaden tule, ampak učitelj pride, ko je učenec pripravljen in ti verjetno si, sicer se ne bi srečali.

#27 božo

božo
  • Vajenček
  • PipPipPipPip
  • Št. objav: 64

Objavljeno: 29. julij 2002, 01:00

ŠKODA MARKO, DA SE MED NAMI NISI NAŠEL, GLEDE NA TO DA SI SI PRI SVOJIH LETIH ŽE USTVARIL IDEALNI SVET, BI NAM LAHKO DAL KAKŠEN NASVET KAKO TI JE USPELO, NE GLEDE NA VSE PA SI MED NAMI VEDNO DOBRODOŠEL.

božo

#28 andrej

andrej
  • D član
  • Št. objav: 696

Objavljeno: 29. julij 2002, 01:00

Marko še tole, če boš slučajo prebral. Mojo predstavo sem res napisal za šalo, ker pa je ti očitno nisi jemal kot tako, se mi zdi da sem ti stopil na žulj. Lahko se tudi motim. Brez zamere, ampak v bistvu me sploh ne zanima kakšen si, ker pa si nas že izzval s tvojo predstavo, te še mi malo izzivamo.

Sedajle me prav mika, da bi še sebe opisal takole telegrafsko kot si ti sebe, pa ne bom ker se mi te stvari res ne zdijo bistven del mene, in želim da me spoznate po drugačnih stvareh in ne materialnih dobrinah. Moja osebna prepričanja in tudi del življenske zgodbe pa tako ali tako lahko razberete iz mojih prispevkov.

Sedaj bom pa nehal na to temo, se ti pa zahvaljujem, da si malo razburkal tole sceno!

andrej

#29 El Nino

El Nino
  • Lunatik
  • Št. objav: 10 745

Objavljeno: 30. julij 2002, 01:00

Sedaj mi je jasno od kod vse tiste sale na racun odvetnikov hehe, seveda imas prav, nekateri smo tukaj samo zato ker lahko izrazamo svoje mnenje zradi anonimnosti, vendar pa bi jaz osebno lahko napisal zraven svoje ime brez kakrsnega koli drugacnega obcutka, mislim da se jih vecina strinja z mano...

"Na tem forumu ni prostora za drugace mislece." nevem od kod ti to, vendar pa iz lastnih izkusenj lahko povem da ze celo zivljenje mislim drugace, morda podobno kot ti, sem vse razen tipicen clovek, zato velikokrat prenasam to drugacnost, opazam pa da na tem forumu teh problemov se nisem imel, tako da tukaj nimam kaj kot, da zanikam nestrpnost foruma.

Glede tebe pa, heh, BMW... Stanovanje, izobrazba, druzina, hisa na poti, hm, ja popolno zivljenje. Odlicen clovek za reklamo cigaret, piva ali morda avtomobilov. Seveda je to res, ali ne, Mr. Perfect, mogoce si povsem vredu, vendar pa ne znas ceniti, da imamo ljudje tudi kaj drugega v zivljenju, kot zgoraj nastete stvari, nekaj med njimi nam jih ponuja ta forum in ljudje skriti za laznimi imeni, ki ga uporabljajo. Neglede na to kar se dogaja je to boljse kot pa ce se ne. Res ne razumem od kje ti take ideje.

Mogoce si Vzgojen, izucen v cloveka, ki isce napake, morda pa tudi jaz nic ne vem, upam da se bos popravil... :) caw Jure

Aries-Libra-Scorpio
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

#30 Kljuka

Kljuka
  • Nepogrešljivi
  • Št. objav: 861

Objavljeno: 30. julij 2002, 01:00

El Nino
lp

Kljuka
Lep pozdrav!

Objavljena slika

#31 Susi13

Susi13
  • Vajenček
  • PipPipPipPipPip
  • Št. objav: 119

Objavljeno: 31. julij 2002, 01:00

Prsti so me zasrbeli...

Bom odgovorila, zakaj si vzamem čas za forum.

Rada pridem sem, kadar imam kakršenkoli problem, s katerim se ukvarjam, ker mi prebiranje in odgovarjanje pomaga, da se v sebi pomirim. Pomaga mi, da se tisto, kar se "kuha" v meni, "skuha" do konca. Pa ponavadi se še ohladi, ker toliko časa visim na netu... ;)

Sicer pa se o tem, o čemer je govora tule gor, pogovarjam tudi z ljudmi, s katerimi prebijem največ časa. Meni osebno je pač pomembno vzeti si čas za ljudi, ki jih imam rada.

Cenim mnenje drugih, poleg tega pa mi še širijo obzorja. To je še eden od razlogov, zakaj mi je krasno "viseti" na netu. Več glav pač več ve...

Verjamem, da si v materialnih dobrinah našel sebe in svojo srečo. Vesela sem, da si (domnevam?) dosegel cilj-e, ki si si ga/jih zastavil. Le tako naprej!

Moja pot skozi Življenje je verjetno precej drugačna od tvoje in mi je bilo pomembneje začutiti srečo v sebi. Začutiti mir v sebi. Sem pač malček preveč senzibilna in se že zaradi tega nekako ves čas podajam v vode neotipljivega. Naj zato, ker vidim palčke, drugi pa ne, neham verjeti, da so tam...?

Kakorkoli že: vsakdo ima svojo pot in prav je tako!

Cmoka na noska,

Suzana

*...trenutek, ko sem...*
*Ne bom se skrila za zaveso teme - povem Ti le, kar govori mi srce.*

#32 El Nino

El Nino
  • Lunatik
  • Št. objav: 10 745

Objavljeno: 31. julij 2002, 01:00

Ejga Kljuka kje pa sva se midva ze srecala, ceprav sem Oven, ovcic najbrz skupaj se nisva pasla, no ja hvala za lep pozdrav, tudi tebi enako, in vse najboljse...

Aries-Libra-Scorpio
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

#33 teja

teja
  • Vseprisotni
  • Št. objav: 717

Objavljeno: 6. avgust 2002, 01:00

Pa še moja malenkost. Šele danes sem prebrala tole temo.
Marko, verjamem, da si se pošteno potrudil, če si pri 28 dipl. pravnik, ker vem da ta študij ni lahek. Mi je tudi v veselje, če si srečen s tem, kar imaš. Ampak kamlu boš videl, da to ni vse, kar lahko imaš. Vsak ima v življenju vsaj eno stvar s katero se mora ukvarjat, vsaj eno oviro, ki pa ni materialna, ni za prijet. Ne moreš rečt, da si srečen in ti prav nič ne manjka, kajti sigurno obstaja en črviček, ki kali tvojo idilo. Če ga še ni, pa se pripravi na vihar, ki pride, ko najmanj pričakuješ. Te ne strašim, take so izkušnje. Želim tebi in vsem tvojim najbližjim veliko zdravja, ker tega z denarjem ne moreš kupit. Tukaj pa pride na plano naša duhovnost. In tole, da smo anonimni, ni res, kot ti je že napisala Marsa, se nekateri že poznamo, nekateri se pa še bomo.

Zato, Marko, naj te ne preplašijo tele kritike, ker si dobil, kar si v bistvu hotel. Če ti paše še kaj pridi in nas beri, če ti je ljubše brez nas, pa izvoli. Tukaj smo prostovoljno. In sprejemamo tako kritike kot pohvale.

Lep nasmejan dan ti želim

http://www.lunin.net...um/blog/mavlica


#34 pokowc

pokowc
  • Brez statusa
  • Št. objav: 5 844

Objavljeno: 9. avgust 2002, 01:00

markec, delaj kar te je volja.
obiskuj kar ti veleva počutje.

potrut se :o)

pokowc

#35 Gumb

Gumb
  • NeČistZačetnik
  • Pip
  • Št. objav: 8

Objavljeno: 11. avgust 2002, 01:00

VPRASANJE:

IN KJE JE MARKO SEDAJ???

#36 Kljuka

Kljuka
  • Nepogrešljivi
  • Št. objav: 861

Objavljeno: 11. avgust 2002, 01:00

quote:

VPRASANJE:

IN KJE JE MARKO SEDAJ???




"how much is the dogy in the window"

Kljuka
Lep pozdrav!

Objavljena slika

#37 pokowc

pokowc
  • Brez statusa
  • Št. objav: 5 844

Objavljeno: 11. avgust 2002, 01:00

PO MOJE JE TA g.MARKO KR en MED NAMI.
zakaj le?
jah zato, da se vidi, kolko smo pristni, zasvojeni z luninem netu_.._

:o)

pokowc

#38 nataly

nataly
  • D član
  • Št. objav: 8 410

Objavljeno: 12. avgust 2002, 01:00

Mislim, da je čisto dobro, da je Marko prišel med nas. kajti s svojim dvomom je vrgel med nas kost. in mi... smo jo pograbili.
v trenutku se počutili užaljene - tudi jaz, ki prav rada sodelujem na tem forumu - in lotili smo se ga.
s tem pa smo pokazali sam nekaj. nismo še zreli. čas še ni pravi in pravzaprav potrebujemo takšne ali drugačne Marke. že zato, da ugotovimo koliko smo v življenju napredovali.
priznam - popolnoma odkrito - sama še nisem dovolj. če bi, potem bi ukrotila svoj ego. oz. živela z njim, ga prerasla.
in zato potrebujem več znanja in predvsem ljubezen. do sebe do drugače mislečih.
in ponovno priznam... da včasih podvomim. v vse skupaj. kadar me izda telo. kadar vzkipim brez potrebe...
potem poiščem kakšno knjigo in poskusim iz nje črpati moč. ali pa grem v naravo..kamorkoli.
Ja, vsi forumi potrebujejo kakšnega Marka. da popestri zadevo. tako kot sva s Kljuko popestrila temo o seksu?!

natalija

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

 


#39 Kljuka

Kljuka
  • Nepogrešljivi
  • Št. objav: 861

Objavljeno: 13. avgust 2002, 01:00

quote:

Mislim, da je čisto dobro, da je Marko prišel med nas. kajti s svojim dvomom je vrgel med nas kost. in mi... smo jo pograbili.
v trenutku se počutili užaljene - tudi jaz, ki prav rada sodelujem na tem forumu - in lotili smo se ga.
s tem pa smo pokazali sam nekaj. nismo še zreli. čas še ni pravi in pravzaprav potrebujemo takšne ali drugačne Marke. že zato, da ugotovimo koliko smo v življenju napredovali.
priznam - popolnoma odkrito - sama še nisem dovolj. če bi, potem bi ukrotila svoj ego. oz. živela z njim, ga prerasla.
in zato potrebujem več znanja in predvsem ljubezen. do sebe do drugače mislečih.
in ponovno priznam... da včasih podvomim. v vse skupaj. kadar me izda telo. kadar vzkipim brez potrebe...
potem poiščem kakšno knjigo in poskusim iz nje črpati moč. ali pa grem v naravo..kamorkoli.
Ja, vsi forumi potrebujejo kakšnega Marka. da popestri zadevo. tako kot sva s Kljuko popestrila temo o seksu?!

natalija



nataly,

NIKOLI se ne primerjaj z gumbom ali prvim imenom Marko. Ti ljudje so najhujši izmečki, kateri sploh lahko obstajajo. So pisci anonimnih pisem, obrekujejo, otroke gledajo kot spolni objekt. Pri otrokih jih rajca njihov pogled, kako lulajo, kako kakajo, kako nedolžno gledajo. Ne misli si, da so bolni. To so izmečki izmečkov!

Kako to, da niste to gnido hudičevo pogruntali?

lp

Kljuka
Lep pozdrav!

Objavljena slika

#40 nataly

nataly
  • D član
  • Št. objav: 8 410

Objavljeno: 13. avgust 2002, 01:00

Sicer pa, Marko, če hočeš lahko narediš marsikaj dobrega. in zato ti ni potrebno sodelovati na forumu.
vsak ima izbiro. in vsak se odloči, kakor pač se. ti si pač svojo izbiro zapovrh še zapisal.
da bo ja držalo!!!!
Kljuka! saj se ne primerjam z nikomer. jaz sem pač jaz. kakršna pač sem. Lahko bi bila boljša a ne? bolj trdna v svojih odločitvah...ampak se trudim, veš!

natalija

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

 


#41 coccinelle

coccinelle
  • D član
  • Št. objav: 2 633

Objavljeno: 13. avgust 2002, 01:00

NIKOLI se ne primerjaj z gumbom ali prvim imenom Marko. Ti ljudje so najhujši izmečki, kateri sploh lahko obstajajo. So pisci anonimnih pisem, obrekujejo, otroke gledajo kot spolni objekt. Pri otrokih jih rajca njihov pogled, kako lulajo, kako kakajo, kako nedolžno gledajo. Ne misli si, da so bolni. To so izmečki izmečkov!

Kako to, da niste to gnido hudičevo pogruntali?

lp

Kljuka
[/quote]



Kljuka, upam, da je tole samo provokacija.
Če pa si mislil resno, potem nisi prav nič boljši od Marka.

#42 nataly

nataly
  • D član
  • Št. objav: 8 410

Objavljeno: 13. avgust 2002, 01:00

coccinelle! yessss!

natalija

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

 


#43 Gumb

Gumb
  • NeČistZačetnik
  • Pip
  • Št. objav: 8

Objavljeno: 19. avgust 2002, 01:00

Mislim... kaj naj recem... ostajam brez besed.

#44 nataly

nataly
  • D član
  • Št. objav: 8 410

Objavljeno: 19. avgust 2002, 01:00

Na koncu je imel Kljuka vendarle prav...Samo malo lepše bi lahko povedal.
Če človek nima "jajc" jih pač nima.
In zato spreminja imena...

natalija

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

 


#45 Gumb

Gumb
  • NeČistZačetnik
  • Pip
  • Št. objav: 8

Objavljeno: 25. avgust 2002, 01:00

Neverjetno...

#46 Susi13

Susi13
  • Vajenček
  • PipPipPipPipPip
  • Št. objav: 119

Objavljeno: 26. avgust 2002, 01:00

...še vedno verjamem, da imajo vsake oči svojega malarja in mi je krasno sprejeti drugačno mnenje/pogled nekoga... se širi tudi moje zavedanje... rekla bi pa, da nihče nima pravice nekoga soditi...

...pa res ne maram pripomb o tem, kdo ima jajca in kdo jih nima... a jih vseeno sprejmem!...

Itak pa: to je samo moje mnenje, moj pogled.

Zanima me pa nekaj drugega: torej je Marko sedaj Gumb...? Hm... OK. Fino! :)

Imejte se krasno v čudovitih trenutkih...

Suzana

*...trenutek, ko sem...*
*Ne bom se skrila za zaveso teme - povem Ti le, kar govori mi srce.*

#47 pokowc

pokowc
  • Brez statusa
  • Št. objav: 5 844

Objavljeno: 26. avgust 2002, 01:00

sej sem rekel, sem meu prav :)
svi smo na Testu.

auauau´

pokowc

#48 mawan

mawan
  • NeČistZačetnik
  • PipPip
  • Št. objav: 24

Objavljeno: 26. avgust 2002, 01:00

Hja, ocitno, Mr.Perfect res isce nekaj... pa tut ce je to samo popestritev v njegovem navidezno popolnem lajfu. Nekaj pa vsekakor ni tolk perfect, da se je pridruzu v ta forum na tak nacin.

#49 pokowc

pokowc
  • Brez statusa
  • Št. objav: 5 844

Objavljeno: 26. avgust 2002, 01:00

ej, sej ni pomembn kako je prletu˝´ važn je, da smo se mi izrazili :)

pokowc

#50 bigm

bigm
  • D član
  • Št. objav: 907

Objavljeno: 6. september 2002, 01:00

Tole je bilo pa res zanimivo branje. Najprej sam Marko in potem razvoj komentarjev. Najprej dobrohotni in razumevajoči, potem pa že kar agresivni in žaljivi. Nekateri ste Marka že kar obsodili za pedofila, ali še kaj hujšega. Arabski pregovor pravi - preden nekoga obsodiš, obuj njegove copate. Drugi pa ste (po mojem mnenju) pravilno dojeli, da gre za poučen test vseh nastopajočih na forumu, ne glede na to, ali je Marko zavestno provociral, ali pa je izjavil to, kar v resnici misli.

Če je Marko v svojih izjavah iskren, potem se mi smili, saj je njegovo življenje v resnici zelo revno. Pri 28 letih si s svojim poštenim delom dragega avtomobila in zidanja hiše nikakor ni mogel privoščiti. Zaključek? Očitno ima bogate starše. Menim pa, da so otroci bogatih staršev prikrajšani za marsikak srečen trenutek. Če si otrok revnih staršev s svojim delom med počitnicami zasluži za bicikel, je ta bicikel njegova osebna zmaga. Če pa sin bogatega očeta za rojstni dan dobi Mercedesa, je to samo Mercedes.

Če so Markove besede (vedno ta "će") iskrene, potem so njegove predstave o sreči razni BMW-ji, nove hiše in magisteriji. Takih stvari pa človek v življenju ne doživlja prav pogosto in zato so tudi njegovi srečni trenutki bolj poredko posejani. V kolikor pa najdeš srečo ob pogledu na jutranje meglice in, če si nekoliko romantičen, v tej meglici vidiš plesati vile in palčke, če te razveseli petje kosov,pogled na drobno rožico visoko v skalnatem hribu, potem ti srečnih trenutkov ne manjka. Pa razna dobra dela. Ko nekomu narediš dobro delo, ne potrebuješ nobene zahvale, saj je prijeten občutek ob tem že sam po sebi zadostna nagrada. Sreča je res čudna reč: bolj ko jo deliš okoli sebe, več je imaš. Za srečo pa niso potrebne nobene razkošne materialne dobrine, prej nasprotno. Pri premoženju je težko ugotoviti, ali ima človek premoženje, ali ima premoženje človeka. Najbrž bo res slednje, da premoženje zasužnji svojega "lastnika".

Prepričan sem, da bo tudi Marko spoznal, da so v življenju stvari, ki so dosti pomembnejše od dragih avtomobilov in novih hiš, topli medčloveški odnosi, uglašenost med seboj in okoljem ter notranji mir.

Marku in vsem "forumovcem" želim čimveč srečnih trenutkov in upam, da si bomo še takole prijetno izmenjavali mnenja.


bigm
Naj vam bo vsak dan najlepši dan!

bigm




Uporabniki, ki si ogledujejo to temo (0)

Člani: 0 - Gosti: 0 - Skriti člani: 0