Evo če rabite kuharske recepte evo me
#51
Objavljeno: 7. november 2006, 23:36
se ti zavedas svoji izjavi ce je tako strupena zakaj jo ne izločijo iz prehrane in njikrej ne učijo o tvoji soli res so čudni te ljudje vsi nevejo nič o soli samo sstane ve .Res ne vem zakaj jo še uporablajmo v kuhinjske namene in jo prodajajo če je tako neverna. res te ne razumem sstane.
bay lp crocuta
caw stane
se ti zavedas svoji izjavi ce je tako strupena zakaj jo ne izločijo iz prehrane in njikrej ne učijo o tvoji soli res so čudni te ljudje vsi nevejo nič o soli samo sstane ve .Res ne vem zakaj jo še uporablajmo v kuhinjske namene in jo prodajajo če je tako neverna. res te ne razumem sstane.
bay lp crocuta
#52 Gost_sstane_*
Objavljeno: 7. november 2006, 23:38
Preberi si knjigo in razumi tudi ticaw stane
se ti zavedas svoji izjavi ce je tako strupena zakaj jo ne izločijo iz prehrane in njikrej ne učijo o tvoji soli res so čudni te ljudje vsi nevejo nič o soli samo sstane ve .Res ne vem zakaj jo še uporablajmo v kuhinjske namene in jo prodajajo če je tako neverna. res te ne razumem sstane.
bay lp crocuta
http://www.salesalute.com/knjiga.asp
#53
Objavljeno: 7. november 2006, 23:40
nisi mi definiral odgovora ki sem ti ga zastavil zato prosim ce mi odgovori oz. napišeš hvala
lp crocuta
#54 Gost_sstane_*
Objavljeno: 7. november 2006, 23:45
Moj dgovor imaš v knjigi, za odgovor, zakaj je nezdrava sol sploh v prodaji, pa se obrni na vlado.caw stane
nisi mi definiral odgovora ki sem ti ga zastavil zato prosim ce mi odgovori oz. napišeš hvala
lp crocuta
#55
Objavljeno: 7. november 2006, 23:49
Moj dgovor imaš v knjigi, za odgovor, zakaj je nezdrava sol sploh v prodaji, pa se obrni na vlado.
zdej pa ze smesen ratujes ves pravis da vlada prepoveduje navadno sol zakaj je v rabi ce jo prepoveduje
p.s ne rabim tvoje knjige vem pa da je sigurno koristna a zaradi tega res ne bom prebiral tvoje knjige ce lahko ti objasniš ker si baje stručko na tem področju pa da vidim kaj bos citeral.
to postaja ze smesno jemo sol ki nas ubija pa ni prepovedana
#56 Gost_sstane_*
Objavljeno: 7. november 2006, 23:59
To ni smešno, je tragično, smešno pa je, če ti misliš, da imam jaz več časa, da bom tebi vse še enkrat razlagal, kar sem napisal v knjigi, kot ti, da jo preberešto postaja ze smesno jemo sol ki nas ubija pa ni prepovedana
#57
Objavljeno: 8. november 2006, 00:01
To ni smešno, je tragično, smešno pa je, če ti misliš, da imam jaz več časa, da bom tebi vse še enkrat razlagal, kar sem napisal v knjigi, kot ti, da jo prebereš
stane zakaj jo pol ne prepovejo
ti lahko napišeš to v parih besedah stane
res ne razumem da me tako soliš
#58 Gost_sstane_*
Objavljeno: 8. november 2006, 00:08
Povej ti meni, zakaj je bila uporaba DDT prepovedana šele po mnogih letih uporabe. Očitno še ni osveščena dovolj velika kritična masa ljudi, ki bi od politikov izsilila takšno odločitev. Moje odkritje je staro šele dobrih pet let.stane zakaj jo pol ne prepovejo
#59
Objavljeno: 8. november 2006, 00:12
nisem stručko za sol sam če bi bla tamko zdravilna in nasa kuhinjska tok zan in bi iničevala nase telo mi verjemi bi bila ze umaknjena iz prodaje.
#60 Gost_sstane_*
Objavljeno: 8. november 2006, 00:21
Zakaj bi naj jaz, ali kdo drugi, verjel tebi, ki se še toliko nočeš potruditi, da bi prebral argumentecaw sstane
nisem stručko za sol sam če bi bla tamko zdravilna in nasa kuhinjska tok zan in bi iničevala nase telo mi verjemi bi bila ze umaknjena iz prodaje.
Zdrava sol ni zdravilo.
#61
Objavljeno: 8. november 2006, 00:36
lahko je pisat pa citerat težko je pa vse v javnosti dokazat zak ne pozdravis vse bolezni s soljo tega si tak solinar ne sme privoščiti da na nekatera vprašanja o soli sploh ne odgovori jaooo
a ja stane pa za kaj bi brav nekaj kar me ne zanima in me utruja ker tebe sol zanima se znjo ukvarjas in hvala bogu da se sam ne pa druge k jih to ne zanima z soljo gnojit oz solit
lp crocuta
#62 Gost_sstane_*
Objavljeno: 8. november 2006, 00:42
Ti pravim, da sol ni zdravilo.ej sstane
zak ne pozdravis vse bolezni s soljo
#63
Objavljeno: 8. november 2006, 00:44
Ti pravim, da sol ni zdravilo.
popvedal pa si da nekatere bolezni zdraviš kaj zdej je zdravilo al ne
#64 Gost_sstane_*
Objavljeno: 8. november 2006, 00:47
Ni. Vsaj banner si poglej na moji strani, če že knjige nočeš brat. Bolj na kratko, kaj je kaj, se pa ne da povedat.popvedal pa si da nekatere bolezni zdraviš kaj zdej je zdravilo al ne
http://www.salesalut...ctivegroups.asp
#65
Objavljeno: 8. november 2006, 00:48
#66
Objavljeno: 8. november 2006, 01:00
REZANCI S TARTUFI - ZA PRIJETEN ZAKKLJUČEK VEČERA V POSTELJI ALI PA NA PRALNEM STROJU
POTREBUJEMO ZA DVE OSEBI:
250 g REZANCEV
10 g ČRNIH TARTUFOV
1 ŽLICO MASLA
MALO MLEKA IN SLADKE SMETANE
1 RUMENJAK
PARMEZAN
OLIVNO OLJE
SOL
PRIPRAVA:
REZANCE SKUHAMO PO NAVODILIH, ODCEDIMO IN VRNEMO V POSODO, TER PRELIJEMO Z OLIVNIM OLJEM IN POMEŠAMO IN POSTAVIMO NA TOPLO.
TARTUFE NARIBAMO. V PONVI SEGREJEMO MASLO IN KO SE RAZTOPI DODAMO POLOVICO NARIBANIH TARTUFOV. PRAŽIMO KAKŠNO MINUTKO IN NATO ZALIJEMO Z MLEKOM IN SLADKO SMETANO. KO OMAKCA ZAVRE DODAMO RUMENJAK, VSE DOBRO PREMEŠAMO IN PRELIJEMO PO REZANCIH, KI SMO JIH MED TEM VEČKRAT PREMEŠALI. PREOSTALE TARTUFE POTROSIMO NA REZANCE IN WALLA. LAHKO POTROSITE TUDI PARMEZAN. A NE POZABITE! PARMEZAN SE UPORABLJA ZA IZBOLJŠAVO OKUSA. MSLIM, DA SI REZANCI S TARTUFI NE ZASLUŽIJO PARMEZANA.
#67
Objavljeno: 17. november 2006, 18:17
Imam te vafel oblate .....vem da so v namazu orehi pa med mogoče....? Kako to naredit pa ne vem.
Sem iskala že po internetu pa mi ni uspelo nič kaj takega najdet.
Lepo prosim za recept.
#68
Objavljeno: 17. november 2006, 18:52
uglavnem rabs dobro voljo
za nadev: sladkor cca.600g, margarine 350g, zmlete orehe, 5 beljakov, vanili cukr, mal cimeta pa lahko ce ti pase se rum. Sladkor raztopis ob mesanju na zmernem ognju, dodajas margarino, orehe, cimet, vanili, (rum) in beljake, ki jih umesas in jim dodas navadn cukr... pustis, da vre neki minutk (npr: 10). Nato to prelijes po oblatnem listu, razmazes dodas list napolitanke spet nadevas in pokrijes z drugim listom. Medtem, ko se ohlaja, lahko pripravis cokoladni preliv, tako da 30g rastlinske masti raztopis in jo prelijes po zlomljenih/zdrobljenih cokoladnih kosckih (cokolade rabs glede na te kolicine do zdj 80g). To dvoje premesas in prelijes... das mal na mrzlo, recimo v hladilnik...
upam, da sem dokaj jasna... ker vse te kolicine pa cas in to, je drugac najbolje delat kr po obcutku
pa tko obstaja po moje se pa se pa se inancic...
life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone...
#69
Objavljeno: 17. november 2006, 19:06
sem že sprintala pa bom jutri tole ustvarjala...upam da mi bo uspelo....ker ...
ja, resnično občudujem kuharske spretnosti nekaterih tu na forumu
#70
Objavljeno: 17. november 2006, 19:11
vidim da me ne rabite vec vse znate lepo to haha
#71
Objavljeno: 17. november 2006, 19:12
pa lepo ustvarjaj...
ma ja itk, da ti bo ratal! ce ne prvic pa drugic... sam tale ni tk "tezk", tko, da ti bo ju3 ratal
crocuta... ves kj stvari je seeeeeeeeeeeeeeeeeee k jih ne vem(o)
life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone...
#72
Objavljeno: 17. november 2006, 19:18
me veseli, da ti je jasno kt beli dan
pa lepo ustvarjaj...
ma ja itk, da ti bo ratal! ce ne prvic pa drugic... sam tale ni tk "tezk", tko, da ti bo ju3 ratal
crocuta... ves kj stvari je seeeeeeeeeeeeeeeeeee k jih ne vem(o)
aj ok
#73
Objavljeno: 17. november 2006, 19:34
SESTAVINE:
40 dag telečjih jeter
3 žlice olja (olivnega)
3 žlice sesekljane
čebule
sol
lovorjev list
3-4 žlice kisle
smetane
2-3dl juhe ali vode
sok pol limone
1 čajna žlička cocrcume( ni pa nujno)
PRIPRAVA:
Jetra narežemo na tanke rezine ter jih na čebuli pipražimo (dodamo corcumo) da zakrknejo.v skodelici zmešamo smetano,moko in juho ter prelijemo po jetrcah.Ko omaka prevre, jo osolimo in popramo.Okus izboljšamo z lovorjem in limoninim sokom.Jed ponudimo toplo.Lahko jo ponudimo s kruhom ki je bolj primerna za malico ali pa za kosilo s testeninami ali krompirjem.
#74
Objavljeno: 17. november 2006, 20:35
SESTAVINE:
125g mandeljnov
125g sladkorja
50g čokolade
5 beljakov
PRIPRAVA:
Mandeljne stolčemo s sladkorjem ali pa jih zmeljemo in zmešamo s sladkorjem,jim postopoma dodamo dva beljaka in raztopljeno čokolado. V to maso narahlo zmešamo trd sneg iz treh beljakov in jo namžemo približno dva in pol centimetra na papir. spečemo jo v zmerno razgreti pečici in takoj odstranimo papir z nje.Shlajeno pecivo čez pol prerežemo, namažemo eno polovico z masleno kremo s čokolado, jo pokrijemo z drugo polovico
in jo oblijemo s sladko glazuro s čokolado.Ko se kre3ma dobro strdi, razrežemo pecivo na majhne koščke z nožem, ki ga sproti pomakamo v vročo vodo.
o.p:PECIVO PECEMO PRIBLIŽNO 10 MIN
#75 Gost_mačona_*
Objavljeno: 17. november 2006, 23:15
HAHA PALAČINKE BREZ MOKE BOL TEŽKO , ČE PA TI8 ZNAS BREZ MOKE SPEČI POL SE PRIPOROČAM ZA RECEPT.
LP
mene pa zanima, pri kšni temperaturi se peče tiramisu?
ej Crocuta, simpatična slikica ... stric ki žuga.
Uporabniki, ki si ogledujejo to temo (0)
Člani: 0 - Gosti: 0 - Skriti člani: 0