O Sanjalica, kaj bi le bilo, če bi ti ostala v tej vasi pri Ljubljani...
, potem bi bili skoraj sosedi.
DaMattia tudi meni bilo ok.
No pa Kopač, kot je Piko že rekel kar ok. Pa Pri Tinčku (Burica)-ravno tako piščanček varijanta in pa Tavčar-malce dražje, pa ni vedno erste klase.
Narobe v Mengšu tudi ok....pa pri Žlahti v Podutiku, okusna hrana in prijazne cene ali pa Kmečki hram v Tomačevem ravno tako zelo u redu hrana.
Pri Jernejčku je tudi v redu.
Aha pa na Via Bono sem skoraj pozabila ob vikendih imajo self service kosila, kar je fino za spremembo, veliko različnih vrst hrane, ambient in postrežba tudi ok, ravno tako cene.
V Mariboru oz. okolici sem bila nekajkrat navdušena nad Sobočanom, nazadnje je bilo pa skoraj
, potem pa še un dvorec v Framu...so so...
To soboto se spet odpravljam na gurmanske užitke v štajersko prestolnico, se pustim presenetiti.
No da omenim še Mayer na Bledu, vse bp + odlična vinska klet. Hrana, postrežba in ambient zelo v redu, račun pa tudi za tale rang.
Pa še dodatek za Nosoroga: Belgijci imajo za svoje prvo pivo Jupiler in ne Stello in so prav presenečeni, ko spoznajo oboževalce Stelle tukaj. Prav dobro je tudi Leffe in pa še nekaj drugih. Pri njih mi je všeč, ker imajo verzije piva kao doppel in pa triple huh te so fajni, bolj aromatični. Meni se še posebej dopade Doppel Palm, ki ga dobiš samo ob božičnem času.