Mlečne jedi
#26
Objavljeno: 8. november 2006, 01:14
AJDE MEJ SE GREM SPAT CAW
#27
Objavljeno: 9. november 2006, 12:01
SStane, mogoče bi pa res lahko upičili eno večerjo v kratkem, tko kot takrat v Ruski restavraciji v Ljubljani en LNF party ... ti crocuta pa samo povej kdaj delaš večerno izmeno ampak bo potrebnih ene par pomočnikov ker ponavadi prihajamo v velikem številu in vsi zlo radi papcamo
PS: So se mi pa kar sline pocedile ko sem brala tisti recept za češpljeve cmoke. Sama jih nikoli še sploh delala nisem, vedno mami to počne in zdej jih ni naredila že malo večnost morm predlagat enkrat da se lotimo dela pa naredimo zalogo še za parkrat pozimi / iz zamrzovalnika se ve
A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!
#28
Objavljeno: 9. november 2006, 13:01
»Grem naprej.
Kjer ni poti, ustvarim pot.
Usmerjam tok svojega življenja,
tako kot duša v meni hoče.«
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•´ (¸.•´
#29
Objavljeno: 9. november 2006, 19:00
ej kar se tiče receptov zanalašč dajem lahje da jim je bolj enostavno lahko pa tud težje pišem če hočte
#30
Objavljeno: 10. november 2006, 09:43
Mah sej, če si iz Kavala, bo zihr gut
»Grem naprej.
Kjer ni poti, ustvarim pot.
Usmerjam tok svojega življenja,
tako kot duša v meni hoče.«
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•´ (¸.•´
#31 Gost_sstane_*
Objavljeno: 10. november 2006, 10:39
Lahko, ravno v torek popoldan snemamo kuharsko oddajo za tvpika v neki gostilni na Viču in bi bilo superA je to na Brodu gostilna KAVAL, Tacen? Al sem zamešala
SStane, mogoče bi pa res lahko upičili eno večerjo v kratkem, tko kot takrat v Ruski restavraciji v Ljubljani en LNF party ... ti crocuta pa samo povej kdaj delaš večerno izmeno ampak bo potrebnih ene par pomočnikov ker ponavadi prihajamo v velikem številu in vsi zlo radi papcamo
PS: So se mi pa kar sline pocedile ko sem brala tisti recept za češpljeve cmoke. Sama jih nikoli še sploh delala nisem, vedno mami to počne in zdej jih ni naredila že malo večnost morm predlagat enkrat da se lotimo dela pa naredimo zalogo še za parkrat pozimi / iz zamrzovalnika se ve
#32 Gost_sstane_*
Objavljeno: 10. november 2006, 11:13
Res bi lahko bil, ker njegovi recepti kar precej po italijansko dišijoMah sej, če si iz Kavala, bo zihr gut
#33
Objavljeno: 10. november 2006, 13:50
Grem vreči v LNF party tale predlog - priporočam tudi človek človeku telefon obveščanjeLahko, ravno v torek popoldan snemamo kuharsko oddajo za tvpika v neki gostilni na Viču in bi bilo super
Kdaj imate pa tisto oddajo, da vemo približno uro kdaj se najavit ... SEVEDA =>>
=>> samo da tale naša Crocutica potrdi če v torek popoldne dela in če smo res razumeli da je to v KAVALU ???
A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!
#34 Gost_sstane_*
Objavljeno: 10. november 2006, 14:33
Ne, snemanje bo v neki drugi gostilni, če pa je naš kuhar res cavalo, bi jaz ne imel nič proti, da bi bilo snemanje tam.Grem vreči v LNF party tale predlog - priporočam tudi človek človeku telefon obveščanje
Kdaj imate pa tisto oddajo, da vemo približno uro kdaj se najavit ... SEVEDA =>>
=>> samo da tale naša Crocutica potrdi če v torek popoldne dela in če smo res razumeli da je to v KAVALU ???
Crocuta, hitro se javi
#35 Gost_sstane_*
#36
Objavljeno: 11. november 2006, 20:06
Od crocute nobenega duha ali sluha še no saj pa konec koncev ni nujno da se ravno v torek dobimo ane, nekje sm vidla Pikico k je predlagala da bi se babnice mogle še pred novim letom dobit sigurno ni samo babnice mislila
A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!
#37
Objavljeno: 12. november 2006, 18:05
aja pa brez mene kaj
#38 Gost_sstane_*
Objavljeno: 12. november 2006, 21:24
Pridi, boš lahko tudi nastopil, če želišcaw
aja pa brez mene kaj
Kuhal boš svoje recepte, po moje, seveda
#39
Objavljeno: 13. november 2006, 07:44
#40
Objavljeno: 13. november 2006, 13:32
PS: Kdaj začnejo v LJ s kuhanim vinom
Aja zadnjič sem pa oddajo na TV Pika gledala - ah tale bejba ki vodi mi full ni, se mi zdi da ni čist pri stvari, neki me moti na njej, taka odsotna je in nezainteresirana, veliko bolj mi je sedla tista starejša (klepetuljasta) gospa, ki ima ponavadi te zdravstvene nasvete
A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!
#41
Objavljeno: 13. november 2006, 14:10
#42 Gost_sstane_*
Objavljeno: 13. november 2006, 14:35
#43
Objavljeno: 14. november 2006, 09:07
sprasujes me kdaj delam jutri dopoldne je ok
#44 Gost_sstane_*
Objavljeno: 14. november 2006, 10:15
Napiši to na njihov forumAja zadnjič sem pa oddajo na TV Pika gledala - ah tale bejba ki vodi mi full ni, se mi zdi da ni čist pri stvari, neki me moti na njej, taka odsotna je in nezainteresirana, veliko bolj mi je sedla tista starejša (klepetuljasta) gospa, ki ima ponavadi te zdravstvene nasvete
http://www.tvpika.ne...tion=forum_teme
#45
Objavljeno: 17. november 2006, 19:46
SKUTNI NARASTEK IZ REZANCEV
SESTAVINE:
Široki rezanci (odvisno ob lačnih ust)
1/4 kg skute
3 jajca
2 žlici sladkorja
sadje iz kompota ali sveže sadje
3 žlice kisle smetane
PRIPRAVA:
Skuto, sladkor,rumenjake in kisla smetano gladko premešamoin dodamo sneg beljakov.V pomaščen model za narastek (jenska posoda) imenično nalagano plast rezancev, plast skutine kremein plast sadja, dokler ne zmanjka sestavin.Narastek pečemo pb:30 min pri 200 stopinjah.
Želim Vam dober tek
#46
Objavljeno: 19. november 2006, 13:41
Kaval trenutno ena izmed mojih najljubših restavracij, ampak nože bi pa res lahko nabrusili, nekatere stvari je praktično nemogoče razrezat.
Tudi čez tisoč let, tu bom stal,
sonce bo moje srce,
ena od tisoč zvezd mi bo prav ,
nosil bom njeno ime ...
#47
Objavljeno: 19. november 2006, 17:27
Cro, a potem si ti tisti sadni tiramusu naredil, ki sva za z Audente dobili skoraj pol pleha? Sva samo , ko so nama ga prinesli. Očitno sva blazno sestradani zgledali.
Kaval trenutno ena izmed mojih najljubših restavracij, ampak nože bi pa res lahko nabrusili, nekatere stvari je praktično nemogoče razrezat.
CAW
KAR SE TIČE SADNEGA TIRAMISUJA NISEM JAST DELAL,NE NE TAKE SO PORCIJE HVALA ZA POHVALO DA JE KAVAL DOBRA USTARIJA KAR SE PA NOŽEV TIČE PA VEM DA SO SLABI SAM TLE PA JEST NC NE MOREM POMAGAT.
#48
Objavljeno: 20. november 2006, 17:21
viš, tega pa ne lovim, da bi te chekirala posnemi se in poslušaj za začetek.. ful pomagaDanes zvečer sem na TV Celje, bom probal odpirat kljun, kot ptič Če ne bo šlo, bom pa moral ke eni v šolo
aja, mlečne jedi
#49
Objavljeno: 20. november 2006, 19:16
viš, tega pa ne lovim, da bi te chekirala posnemi se in poslušaj za začetek.. ful pomaga
aja, mlečne jedi
res je
#50
Objavljeno: 20. november 2006, 19:17
Tudi čez tisoč let, tu bom stal,
sonce bo moje srce,
ena od tisoč zvezd mi bo prav ,
nosil bom njeno ime ...
Uporabniki, ki si ogledujejo to temo (0)
Člani: 0 - Gosti: 0 - Skriti člani: 0