Za nemoteno delovanje te spletne strani uporabljamo piškotke. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z našo politiko piškotkov. Nadaljuj
Lunin net

Hitri skok na vsebino


Fotka

OMAKE


  • Prijavi se, če želiš komentirati
- - - - -
75 komentarjev na to temo

#26 crocuta

crocuta
  • Zavrnjeni
  • PipPipPipPipPip
  • Št. objav: 243

Objavljeno: 5. november 2006, 18:38

BRESKOVA OMAKA

1 Veliko,zrelo
breskev olupimo,odstranimo koščico,meso pa damo
skupaj z
2 žlicama
limoninega soka v elek.mešalnikin zmešamo v pire
začinimo s
1/2 čajne žličke
čilija in
2 žlicama
sesekljanih pistacij, primešamo
100g kisle smetane in dopolnimo okus s
soljo in poprom.


Nasvet:Omaka se najbolje poda k mesnemu fundiju in hladni pečenki.


dober tek
NE PIŠI KAR NEKAJ, ČE NE VEŠ JAOOOOOO

#27 krena

krena
  • Vajenček
  • PipPipPipPip
  • Št. objav: 86

Objavljeno: 5. november 2006, 18:49

Tudi predsednik jo že ima, zakaj bi je še ti ne x;)x


x:Dx x:Dx
Za njim pa res ne smem zaostajat.

Mnogi ljudje imajo oči, ki ne vidijo, ušesa, ki ne slišijo in jezik, ki ne zna molčati.

#28 crocuta

crocuta
  • Zavrnjeni
  • PipPipPipPipPip
  • Št. objav: 243

Objavljeno: 5. november 2006, 18:58

caw

a znate se kej druzga kot o tej soli mater sej ne živimo sam od soli zaj jest ne vi pa kar.Stane kar se pa kuhanja tiče pa videm da zelo malo kuhaš.


lp
NE PIŠI KAR NEKAJ, ČE NE VEŠ JAOOOOOO

#29 krena

krena
  • Vajenček
  • PipPipPipPip
  • Št. objav: 86

Objavljeno: 5. november 2006, 19:09

Crocuta pridno prebiram tvoje recepte in si zapišem kar mi je všeč, sem ti pa pri jogurtovi-smetanovi omaki postavla vprašanje, pa si ga spregledal. x:)x
Mnogi ljudje imajo oči, ki ne vidijo, ušesa, ki ne slišijo in jezik, ki ne zna molčati.

#30 crocuta

crocuta
  • Zavrnjeni
  • PipPipPipPipPip
  • Št. objav: 243

Objavljeno: 5. november 2006, 19:18

caw


sorry spregledi zastavi mi se enkrat vprasanje x:Ix
NE PIŠI KAR NEKAJ, ČE NE VEŠ JAOOOOOO

#31 Lenka:

Lenka:
  • Nepogrešljivi
  • Št. objav: 951

Objavljeno: 5. november 2006, 19:21

caw

a znate se kej druzga kot o tej soli mater sej ne živimo sam od soli zaj jest ne vi pa kar.Stane kar se pa kuhanja tiče pa videm da zelo malo kuhaš.
lp


ne se no jezit
škodje lepoti x:Dx

#32 Gost_sstane_*

Gost_sstane_*
  • Gost

Objavljeno: 5. november 2006, 19:22

caw
Stane kar se pa kuhanja tiče pa videm da zelo malo kuhaš.
lp

Res je, raje jem. Tudi tvoji recepti so dobri z mojo korekcijo x;)x

#33 crocuta

crocuta
  • Zavrnjeni
  • PipPipPipPipPip
  • Št. objav: 243

Objavljeno: 5. november 2006, 19:24

caw stane


zelo očitno je da samo jes.
NE PIŠI KAR NEKAJ, ČE NE VEŠ JAOOOOOO

#34 Lenka:

Lenka:
  • Nepogrešljivi
  • Št. objav: 951

Objavljeno: 5. november 2006, 19:25

Res je, raje jem.


jaz tudi
se mi vidi xDDx
in vaga x:Dx

#35 krena

krena
  • Vajenček
  • PipPipPipPip
  • Št. objav: 86

Objavljeno: 5. november 2006, 19:27

JOGURTOVA-SMETANOVA OMAKA


1/2 kozarčka goste
smetane zmešamo s
1/2 kozarčka
jogurta, ...


Katero smetano maš v mislih? A jogurt je navaden? x:)x
Mnogi ljudje imajo oči, ki ne vidijo, ušesa, ki ne slišijo in jezik, ki ne zna molčati.

#36 Gost_sstane_*

Gost_sstane_*
  • Gost

Objavljeno: 5. november 2006, 20:30

caw stane
zelo očitno je da samo jes.

Ne, tudi kadim in rad pijem dobra vina x;)x

#37 crocuta

crocuta
  • Zavrnjeni
  • PipPipPipPipPip
  • Št. objav: 243

Objavljeno: 5. november 2006, 20:38

Katero smetano maš v mislih? A jogurt je navaden?


kisla smetana ja jogurt navaden
NE PIŠI KAR NEKAJ, ČE NE VEŠ JAOOOOOO

#38 Gost_sstane_*

Gost_sstane_*
  • Gost

Objavljeno: 5. november 2006, 20:54

ja jogurt navaden

Kakšen je zate navaden jogurt :8):

#39 crocuta

crocuta
  • Zavrnjeni
  • PipPipPipPipPip
  • Št. objav: 243

Objavljeno: 5. november 2006, 20:56

ej stane !


ti razlikujes navadni jogurt od sadnega.
NE PIŠI KAR NEKAJ, ČE NE VEŠ JAOOOOOO

#40 Gost_sstane_*

Gost_sstane_*
  • Gost

Objavljeno: 5. november 2006, 21:25

ej stane !
ti razlikujes navadni jogurt od sadnega.

To ni bistveno, pač pa je bistveno to, iz kakšnega mleka je, surovega ali pasteriziranega, veš to :8):

#41 crocuta

crocuta
  • Zavrnjeni
  • PipPipPipPipPip
  • Št. objav: 243

Objavljeno: 5. november 2006, 21:29

caw stane


Čisto vseeno je klerega umešaš ker ti bolš pase ni bitno.
NE PIŠI KAR NEKAJ, ČE NE VEŠ JAOOOOOO

#42 Gost_sstane_*

Gost_sstane_*
  • Gost

Objavljeno: 5. november 2006, 21:42

caw stane
Čisto vseeno je klerega umešaš ker ti bolš pase ni bitno.

Je že bitno, pasteriziranega moraš kodirat, surovega pa ne x;)x

#43 crocuta

crocuta
  • Zavrnjeni
  • PipPipPipPipPip
  • Št. objav: 243

Objavljeno: 5. november 2006, 21:53

caw stane


kokr ti paše tko pa nared ok
NE PIŠI KAR NEKAJ, ČE NE VEŠ JAOOOOOO

#44 Gost_sstane_*

Gost_sstane_*
  • Gost

Objavljeno: 5. november 2006, 21:54

caw stane
kokr ti paše tko pa nared ok

Jaz lahko, ti pa ne moreš :o|o:

#45 crocuta

crocuta
  • Zavrnjeni
  • PipPipPipPipPip
  • Št. objav: 243

Objavljeno: 5. november 2006, 22:02

caw stane


pol pa ok ce ti lahko pol nared kot ti paše
NE PIŠI KAR NEKAJ, ČE NE VEŠ JAOOOOOO

#46 krena

krena
  • Vajenček
  • PipPipPipPip
  • Št. objav: 86

Objavljeno: 5. november 2006, 22:20

Hvala crocuta za odgovor. Bom preizkusla recept ob prvi priliki. x:)x
Mnogi ljudje imajo oči, ki ne vidijo, ušesa, ki ne slišijo in jezik, ki ne zna molčati.

#47 crocuta

crocuta
  • Zavrnjeni
  • PipPipPipPipPip
  • Št. objav: 243

Objavljeno: 5. november 2006, 22:22

caw

ok kr ena pol pa javi kakšen je bil ok

ce boš pa še kej rabla kr praši


bay crocuta
NE PIŠI KAR NEKAJ, ČE NE VEŠ JAOOOOOO

#48 krena

krena
  • Vajenček
  • PipPipPipPip
  • Št. objav: 86

Objavljeno: 5. november 2006, 22:37

Sigurno bom javla. Povej mi prosim kako dobro omako zraven testenin. Bi jutri za kosilo nardila makarončke pa bi neki zraven, lahko tudi brez mesa.
Hvala! x:)x

bye

Mnogi ljudje imajo oči, ki ne vidijo, ušesa, ki ne slišijo in jezik, ki ne zna molčati.

#49 crocuta

crocuta
  • Zavrnjeni
  • PipPipPipPipPip
  • Št. objav: 243

Objavljeno: 5. november 2006, 22:57

caw krena

evo eno klasično direk iz glave samo zate

Sestavine

25 dag mletega mesa
2 žlički olja
4 žlice sesek čebule
2 žlički sesek.slanine-pečene
1dl paradežnikove mezge
4 žlice belega vina
1 sveža paprika
2 žlici parmazana
sol
poper
zelem petršilj


Omaka

Sesekljano čebulo in slanino prepražimo na olju.ko čebula zarumeni,pridamo zmleto meso in dobro prepražimo.Dodamo še na rezance narezano papriko nali nariban korenček,osolimo popramo in pražimo 5 min.Prilijemo mezgo, če je potrebno še malo juhe ali vode, in dušimo 20 min.Preden omako polijemo čez testenine, prilijemo vino.

K testeninam ponudimo zeleno solato.


Klasična omaka bo vredu al kej druzga krena

dober tek Vam zelim crocuta
NE PIŠI KAR NEKAJ, ČE NE VEŠ JAOOOOOO

#50 krena

krena
  • Vajenček
  • PipPipPipPip
  • Št. objav: 86

Objavljeno: 5. november 2006, 23:04

Bo kr vredu, lahko pa še kako, da bom lahko zbirala x:Dx
Mnogi ljudje imajo oči, ki ne vidijo, ušesa, ki ne slišijo in jezik, ki ne zna molčati.




Uporabniki, ki si ogledujejo to temo (0)

Člani: 0 - Gosti: 0 - Skriti člani: 0