OMAKE
#26
Objavljeno: 5. november 2006, 18:38
1 Veliko,zrelo
breskev olupimo,odstranimo koščico,meso pa damo
skupaj z
2 žlicama
limoninega soka v elek.mešalnikin zmešamo v pire
začinimo s
1/2 čajne žličke
čilija in
2 žlicama
sesekljanih pistacij, primešamo
100g kisle smetane in dopolnimo okus s
soljo in poprom.
Nasvet:Omaka se najbolje poda k mesnemu fundiju in hladni pečenki.
dober tek
#27
Objavljeno: 5. november 2006, 18:49
Tudi predsednik jo že ima, zakaj bi je še ti ne
Za njim pa res ne smem zaostajat.
#28
Objavljeno: 5. november 2006, 18:58
a znate se kej druzga kot o tej soli mater sej ne živimo sam od soli zaj jest ne vi pa kar.Stane kar se pa kuhanja tiče pa videm da zelo malo kuhaš.
lp
#29
Objavljeno: 5. november 2006, 19:09
#30
Objavljeno: 5. november 2006, 19:18
sorry spregledi zastavi mi se enkrat vprasanje
#31
Objavljeno: 5. november 2006, 19:21
caw
a znate se kej druzga kot o tej soli mater sej ne živimo sam od soli zaj jest ne vi pa kar.Stane kar se pa kuhanja tiče pa videm da zelo malo kuhaš.
lp
ne se no jezit
škodje lepoti
#32 Gost_sstane_*
Objavljeno: 5. november 2006, 19:22
Res je, raje jem. Tudi tvoji recepti so dobri z mojo korekcijocaw
Stane kar se pa kuhanja tiče pa videm da zelo malo kuhaš.
lp
#33
Objavljeno: 5. november 2006, 19:24
zelo očitno je da samo jes.
#34
Objavljeno: 5. november 2006, 19:25
Res je, raje jem.
jaz tudi
se mi vidi
in vaga
#35
Objavljeno: 5. november 2006, 19:27
JOGURTOVA-SMETANOVA OMAKA
1/2 kozarčka goste
smetane zmešamo s
1/2 kozarčka
jogurta, ...
Katero smetano maš v mislih? A jogurt je navaden?
#36 Gost_sstane_*
Objavljeno: 5. november 2006, 20:30
Ne, tudi kadim in rad pijem dobra vinacaw stane
zelo očitno je da samo jes.
#37
Objavljeno: 5. november 2006, 20:38
kisla smetana ja jogurt navaden
#38 Gost_sstane_*
Objavljeno: 5. november 2006, 20:54
Kakšen je zate navaden jogurtja jogurt navaden
#39
Objavljeno: 5. november 2006, 20:56
ti razlikujes navadni jogurt od sadnega.
#40 Gost_sstane_*
Objavljeno: 5. november 2006, 21:25
To ni bistveno, pač pa je bistveno to, iz kakšnega mleka je, surovega ali pasteriziranega, veš toej stane !
ti razlikujes navadni jogurt od sadnega.
#41
Objavljeno: 5. november 2006, 21:29
Čisto vseeno je klerega umešaš ker ti bolš pase ni bitno.
#42 Gost_sstane_*
Objavljeno: 5. november 2006, 21:42
Je že bitno, pasteriziranega moraš kodirat, surovega pa necaw stane
Čisto vseeno je klerega umešaš ker ti bolš pase ni bitno.
#43
Objavljeno: 5. november 2006, 21:53
kokr ti paše tko pa nared ok
#44 Gost_sstane_*
Objavljeno: 5. november 2006, 21:54
Jaz lahko, ti pa ne morešcaw stane
kokr ti paše tko pa nared ok
#45
Objavljeno: 5. november 2006, 22:02
pol pa ok ce ti lahko pol nared kot ti paše
#46
Objavljeno: 5. november 2006, 22:20
#47
Objavljeno: 5. november 2006, 22:22
ok kr ena pol pa javi kakšen je bil ok
ce boš pa še kej rabla kr praši
bay crocuta
#48
Objavljeno: 5. november 2006, 22:37
Hvala!
bye
#49
Objavljeno: 5. november 2006, 22:57
evo eno klasično direk iz glave samo zate
Sestavine
25 dag mletega mesa
2 žlički olja
4 žlice sesek čebule
2 žlički sesek.slanine-pečene
1dl paradežnikove mezge
4 žlice belega vina
1 sveža paprika
2 žlici parmazana
sol
poper
zelem petršilj
Omaka
Sesekljano čebulo in slanino prepražimo na olju.ko čebula zarumeni,pridamo zmleto meso in dobro prepražimo.Dodamo še na rezance narezano papriko nali nariban korenček,osolimo popramo in pražimo 5 min.Prilijemo mezgo, če je potrebno še malo juhe ali vode, in dušimo 20 min.Preden omako polijemo čez testenine, prilijemo vino.
K testeninam ponudimo zeleno solato.
Klasična omaka bo vredu al kej druzga krena
dober tek Vam zelim crocuta
#50
Objavljeno: 5. november 2006, 23:04
Uporabniki, ki si ogledujejo to temo (0)
Člani: 0 - Gosti: 0 - Skriti člani: 0